NowodworskiEstates

Kraków

Opinie o NowodworskiEstates

Art 2013-10-15 10:36:15
Hej! Pracuję w tej firmie od prawie roku i mogę z czystym sumieniem ją polecić. Początkowo miałem wątpliwości odnośnie pracowania w systemie prowizyjnym, ale jeśli ktoś nadaje się do tej pracy to może zarobić naprawdę dobre pieniądze, nie wspominając już o cyklu przydatnych szkoleń i fajnej atmosferze!
4
M. 2014-02-21 16:07:48
Podobno mają super szkolenia, młody team, wysokie zarobki i możliwości rozwoju.
Z tego co wiem, mają ambitne plany, więc warto się do nich zaczepić, żeby szybko awansować. Ktoś wie kiedy mają rekrutację?
4
n. 2014-03-04 18:36:20
ambitne plany, ciekawe co im z tego wyjdzie jak kryzys na rynku....
1
1.5 gościa 2014-03-23 23:11:25
Pan 2 posty powyżej pewnie z Galtona :) Biuro jest świetne, pozdrawiam cały team!
2
CherryB 2014-05-03 10:57:35
Najlepsze biuro w Krk! profesjonalni, wyszkoleni, eleganccy, przystojni, reprezentatywni, konsekwentni. NAJLEPSI!!!!
CherryB 2014-05-17 10:15:43
stąd, że są najszybciej rozwijajaca sie firma w Krakowie ? maja najwiecej nieruchomosci w miescie, idą jak burza! Podjełam z nimi wspolpracę nie raz i zawsze bede ich polecac
Cherryb 2014-06-16 20:54:31
agencje nieruchomości nie zajmują się tylko pośredniczeniem w ZAKUPIE ale i w sprzedaży, wynajmie oraz najmie. Jeśli często się przeprowadzam to wolę poszukiwania poświęcić solidnej firmie, która znajdzie DOKŁADNIE to czego oczekuje.
ewa 2014-10-03 18:14:52
szczerze polecam!
konrad 2014-10-27 11:21:59
Ostatnio pojawiła się informacja, że średnie, miesięczne wynagrodzenie agenta w Nowodworskiestates to 6000zł brutto. Czy ktoś mógłby się do tej informacji odnieść? Czy możliwe jest osiągnięcie takiego wynagrodzenia?
Miłosz 2014-10-27 13:18:54
Ja mogę potwierdzić, że te dane są wiarygodne. Ja akurat zarabiam dużo więcej, ale jest to kwestia tego, że jestem już w firmie już od prawie roku. Oczywiście na początku trzeba mieć cierpliwość i włożyć dużo czasu i pracy w swoje transakcje, ale jak się jest dobrym sprzedawcą, to takie dochody są do osiągnięcia już po 2 miesiącach. :)
1
konrad 2014-10-29 21:24:27
Domyślam się, że na początku trzeba być cierpliwym, włożyć dużo czasu i pracy w pozyskanie ofert. Czy godziny pracy są w jakikolwiek sposób normowane, ustalone? Czy pracownik codzienne pracuje w biurze? Jak wygląda kwestia związana z użytkowaniem samochodu?
Paolcia 2014-12-03 15:10:29
Hej, był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie, jak to u nich wygląda ? Będę bardzo wam wdzięczna za informację.
ja 2014-12-08 13:14:46
przygotuj się na pytania typu: "no i jak pani widzi pracę w naszej firmie na tym stanowisku" (zadane chyba 3-krotnie:), "jakie są pani mocne i słabe strony" i różne inne pytania tego typu:P i tak przez 45 minut....
1234 2015-01-03 21:03:50
Opisze jednym słowem, tragiczni... Nie polecam!
2
Art 2015-05-06 12:40:31
Zdaje się, że to portal do oceniania pracy w firmie? Nie wiem, kto inny mógłby ją oceniać, jeśli nie pracownicy. Nie odpowiadam za wszystkich agentów, bo każdemu zdarzają się pomyłki, ale ponad rok temu założyłem ten wątek pozytywną opinią i nadal ją podtrzymuję :)
Lilaa 2015-08-02 20:54:59
Ciekawe dlaczego z jednym wyjątkiem pracują tam sami faceci??
1
gogogo 2015-08-28 14:21:59
Czy dają jak wszędzie pracownikom śmieciową umowe zlecenie? Czy jakąś ciekawszą opcje?
1
Liaaa 2015-09-04 11:57:49
Bynajmniej nic chłopaków nie rozprasza :-)
chaff 2015-09-07 12:33:10
Większość agentów prowadzi swoją działalność. To standard w zawodach, gdzie jest nienormowany czas pracy. No i ma to jedną istotną przewagę: możesz sobie rozliczać koszty i płacić niższe podatki. Chłopaki i dziewczyny z NowodworskiEstates inwestują w nieruchomości zamiast mieć odliczane składki do ZUSu ze swoich wynagrodzeń. Lepiej tak zarobić na emeryturę niż wrzucać kasę w czarną dziurę systemu. Z resztą, w niektórych biurach agenci mają umowę o pracę...na minimum krajowym, na dziesiąte części etatu, więc tylko dla pozoru. I muszą pracować w wyznaczonych godzinach np. 9-19 (cały dzień i ani minuty krócej)- byłem, widziałem. No to ja już wolę sam sobie układać grafik i nie mieć tej bzdurnej podstawy 750 zł.
Obserwator 2015-11-06 20:41:18
Ładne zdjęcia, może ładni chłopcy ale wiele brakuje do dobrych standardów pracy,są nie słowni, nie oddzwaniają na telefony, może już są tacy ekstra że nie muszą. Samouwielbienie jak widać na wysokim poziomie.
1
mxm 2015-11-20 21:02:42
żenujące, dacie se siana, koles po studiach zakłada firme i idzie jak burza..postkomuna rulez!
NowodworskiEstates 2015-11-24 16:14:08
Rzeczywiście, wymagania są dość uniwersalne w stosunku do profesjonalnych Grafików. A warunki są oczywiście zależne od umiejętności i możliwości konkretnego kandydata. Zapraszamy do przesyłania aplikacji, koniecznie z portfolio (ma dla nas dużo większe znaczenie niż CV) :)

Z pozdrowieniami,
Rzecznik prasowy NE
broker 2016-02-29 09:05:35
omg
chaff 2016-03-01 10:35:37
@ypaooa, chyba Ci się jedno zero zgubiło jak chodzi o zarobki :)
krawiec 2016-03-11 08:54:05
pare miesiecy temu pracowalem w tej firmie, bylem zadowolony, swietna atmosfera w biurze, mlody i ambitny zespol, dobrze sie z nimi pracowalo. Teraz przeszedlem na zupelnie inna branze ale nie zaluje czasu spedzonego w Nowodworski, duzo sie nauczylem i zdobylem cenne dowiadczenie
indios 2016-03-11 11:10:56
wlasnie slyszalem ze dobrze placa i ze fajni ludzie pracuja w biurze, nie wiecie czy szukaja teraz jakis agentow?
Grajek 2016-03-17 20:03:42
Wielkim plusem firmy jest kładzenie nacisku na zadowolenie klienta, to jest priorytet i tak powinno być wszędzie. Klimat w zespole jest bardzo przyjazny, młodzi ambitni ludzie, przez co z przyjemnością się chodzi do biura. Dodatkowo zarobki są bardzo dobre.
tr 2016-03-17 20:07:00
ok
antos 2016-03-17 21:41:49
Oferowane warunki są bardzo dobre, zarówno finansowe, jak i te pozafinansowe. Cieszę się, że trafiłem do zespołu, mam możliwość rozwoju,zapewniają nam szkolenia, dzięki czemu możemy poszerzać swoje umiejętności.
klest 2016-03-18 03:23:41
młody i ambitny zespół, który nie boi się wyzwań, w takich warunkach właśnie lubię pracować i to znalazłem w tej firmie. Dodatkowo dobra komunikacja wśród pracowników, żadnych poważnych nieporozumień
Palermo 2016-03-28 12:45:40
Dobrze mi się pracuje, fajny zespół, przez co do pracy się idzie z przyjemnością. Zarobki też na zadowalającym poziomie, cieszę się, że trafiłem do tej firmy
michall 2016-04-01 12:23:43
zgadzam się z przedmówcami, praca tu to rzeczywiście czysta przyjemność, bardzo zgrany zespół, przyjemna atmosfera
Specjalista 2016-04-13 09:21:17
Cos w tym rzeczywiscie jest. Wszystkie pozytywne komentarze dodawane sa falami :)
Patryk 2016-06-30 14:57:03
Czy ktoś ma mi możliwość opowiedzieć co się tutaj dzieje aktualnie czy praca jest, czy do pracy są odpowiednie warunki i czy kasa jest na czas? No i chcialem się dowiedzieć też o umowę, o to jaka jest
Art 2016-07-05 11:20:11
Update - po prawie 4 latach pracy moja opinia o firmie jest nadal pozytywna. Zarobki agentów są mocno zróżnicowane, od 2000-2500 do ponad 20.000zł średniej rocznej. Najlepsi nie muszą martwić się o pieniądze. Cały czas coś się dzieje, a wszyscy pracownicy mają wpływ na rozwój firmy. Polecam.
pośrednikNE 2016-08-25 10:24:52
wynagrodzenie zależy od wyników. nie ma wyników - nie ma wynagrodzenia. 2000 euro oscyluje wokół średniego wyniku miesięcznego. Co do benefitów to jak najbardziej są: luksusowe auta do wyłącznego użytku, pakiet medyczny, bonusy etc. Wypłaty z reguły w terminie, czasem są małe opóźnienia.
szymi 2016-09-27 09:53:27
Po takich opiniach chętnie złożyłbym do nich CV, ale nie wiem czy oferty, które mają umieszczone na stronie są nadal aktualne, bo od daty ich dodania trochę minęło. Orientuje się ktoś, czy jeśli są nadal zamieszczone na stronie to rekrutacja na te stanowiska trwa?
edf 2016-09-27 10:50:21
hej hej a nie wiecie może czy ejst szansa na jakies szkolenia tutaj w firmie? chociażby takie wdrazajace?
adi 2016-11-30 14:24:11
Jaki procent prowizji od transakcji płacą agentom?
Zostaw swoją opinię o NowodworskiEstates - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NowodworskiEstates