logo Starter24 Sp. z o.o.

Starter24 Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Starter24 Sp. z o.o.

misia 2016-08-20 09:58:08
praca w starter to porazka, tylko wyjatkowi nieudacziny zostaja tam na dluzej, bo nikt inny by ich nie zatrudnil... chyba ze pare pieter nizej w biedrze, atmosfera to dno dn, potwierdzam wczesniejsze negatywne opinie z wlasnego doswiadczenia :)
7
Ex Starter 2016-08-20 14:18:38
Zniesmaczony Klient > Bo ta Pani musiała się tak przedstawić inaczej nie dostałaby swojej premii miesięcznej, całe 30 zł.... (to nie żart)

4
ikimn 2016-08-22 21:23:04
tak i marnowac czas bo raczej super oferta to to nie jest dziekuje postoje
1
*** 2016-08-30 11:25:58
Rozmowa kwalifikacyjna poniżej poziomu. Ludzie na stanowiskach dyrektorskich naprawdę nic sobą nie reprezentują. Takie mam odczucia po spotkaniu z bodajże z niejaką "szczerbatą dyr HR". Żenada.
4
Xyz 2016-08-31 23:57:41
Fachowca??? Skoro tak nazywasz inspekcje pracy....
skodaa 2016-09-12 17:25:09
co do meszczyzn to trzeba znac angielski i miec jakies doswiadczenie, a jesli chodzi o kobiety to trzeba byc brzydka i glupia,
1
432 2016-09-12 19:46:57
takie same jak w biedrze na kasie seio
3
Korwin 2016-09-28 22:15:58
Czy zarobki są takie ogromne we wszystkich dzialach czy tylko kieszonkowe placa konsultantom? Najnizsza krajowa jak na Poznan to jest jakis banał. Ci ludzie co tam pracują to muszą być na prawdę bogaci że wyżyją przynosząc do domu kieszonkowe. Zazdroszcze im że nie muszą chodzić do pracy i zarabiać tylko chodzą codziennie rozwijac chyba swoje hobby czy jak =D
6
Zeta 2016-10-03 09:28:04
Z tego co tu mozna wywniskowac z waszych opinii to ktos sobie urządzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to w XXI wieku, jest to karygodne. Nie mam zamiaru korzystac z usług tej firmy, która trakruje was jak niewolnikow i przedłuzac jej okres wegetacji. Sama trochę się dziwie załodze ze tam siedzi, powinna uciekac stamtąd po pierwszym tygodniu, tym bardziej ze ma gdzie, bo poznan jest tak bogaty w oferty pracy.
2
Misia 2016-10-03 09:30:26
ale czy te negocjajce mają widelki w zakresie 1400/1500 zł
1
Biedron 2016-10-03 21:20:00
Jaka panuje atmosfera ogolnie ? widze ogloszenie na kierownika technicznego i mam na nia chrapke
maniek 2016-10-04 10:12:50
wypowiadam sie i jestem aktualnym pracownikiem; dajcie sobie spokoj, ja szukam innej pracy i uciekam
4
calka 2016-10-07 20:01:02
Po kilku miesiacach pseudo pracy jako mlodszy konsultant dziekuje nasr@m. Nawet nie chce sie rozpisywac co mi sie tam nie podoba bo za duzo tego jest, w skrucie nie bede tam dluzej pracowac bo, jest fatalna atmosfera, system ktory wyciska z Ciebie wszystkie soki, wyplata na poziomie kasjerki z zabki. Zapierd@l taki ze masz ochote wyjsc, a wez sie starter bujaj, Totalna porazka szkoda ze na rozmowie rekrutatycjnej nawijaja makaron na uszy, zmarnowane pare miesiecy na ''kariere'' w starterze. Chcialbym napisac ze mimo wszystko poznalem fajnych ludzi, ale sklamalbym....
5
v 2016-10-13 09:48:22
pozdrawiam bajkopisarzy twierdzących,że płacą minimalną xd

pracownik
2
niemarudź 2016-10-13 14:46:01
Firma płaci zdecydowanie więcej, i polecam Starter24!
2
wcale nie 2016-10-14 17:26:52
jasne to czemu nikt tam nie chce pracowac !! juz w desperacji braku konsutantow zaczynacie polecac prace w starterze, może ktoś naiwny sie skusi i po paru tygodniach wam podziękuje i ucieknie jak najdalej
4
Byla w ADAC 2016-10-15 11:52:05
Drogie HR Abteilung w STARTERZE,

Nie podszywajcie sie pod innych ludzi.
Jak sie to czyta to smiech ogarnia.
To wam nic nie da.
Trzeba szanowac pracownikow jesli sa.
Teraz juz troche pozno.
Klamliwymi wpisami naprawic wizerunek jest ciezko. Idziecie w zla stonę.

Na pewno jako wasza ex pracowniczka odradzam wszystkim i prace i zakup pakietow w Starterze.
Macie takie PR wsrod swoich bylych pracownikow ze szkoda gadac.

Wolabym pchac swoj samochod przez caly Poznan niz dac zarobic tym pseudom Januszom biznesu z menażmentu (pisownia celowa) w Starterze. Po konsultant i tak nic z tego nie ma, wiec nic nie traci.

W Poznaniu jest pełno pracy dla ludzi z niemieckim i platnej 2,3 czy 4 razy wiecej niż Staterze, w normalnych godzinach z dodatkami.

Nikogo normalnego do dzialu niemieckiego znalesc chyba nie mozecie, co?
Wasze desperackie wpisy mowia same za siebie.

Nie Polecam. Jestecie najgorszym pracodawca ktorego mialam.
Pensja beznadziejna, wasz HR jeszcze gorszy.
Wasz "Medenzment" wyleciałby w każdej zagranicznej korporacji w tydzień.
Typowa polska firemka.

Zasłużyliście na negatywne opinie. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.

Teraz mozecie sobie dalej pisac sami ze soba, jak bardzo byli pracownicy klamia i jaka pensja wysoka i wogole jak dobrze, a to ze wszyscy spier........ to przypadek zupelny ;-)






10
@@@ 2016-10-16 18:56:06
Ja jestem obecnym pracownikiem Startera i potwierdzam nagatywne opinie. Nikt tam nie chce pracowac ja tez nie ale juz nie dlugo i moja noga w tej pseudo firmie nie stanie. Wiec serio ludzie lepiej nie dac sie zwiezc i nie marnowac czasu na starter.
6
Kocham Starter 2016-10-18 00:44:12
Nowi pracownicy przychodzą w nadziei, że dostali fajna pracę jednak szybko im sie oczy otwiwrajat ze zdumienia ze trafili w nieodpowiednie miejsca i z przyjemnością zegnaja sie ze starterem. Starsi stazem dziela sie na dwa typy pierwszy to ogarnieci spoko ludzie którzy odchodza jeden po drugim i została sie juz ich garstka hehe, a drugi typ starszych stazey to szare wredne i zakompleksione myszki które cieszą sie ze tyle osob sie zwalnia bo wtedy one "awansuja" w hierarchii. Pozwólcie że zacytuje przedmowce. "Żal mi WAS..."
6
Uwazajt 2016-10-19 17:00:35
Jezeli jako konsultant, to nie zawracaj sobie głowy ;)
2
dziobak 2016-11-15 11:53:37
jest szansa sprawiedliwie zaobic w tej firmie?
Nick 2016-11-19 20:28:46
A co to sie stalo ze wpisy kłamliwie polecające STARTERA zostały usunięte ;-)?
4
welma 2016-11-24 20:24:40
Dzial IT nawet się sypie. Kudlaty wkoncu sie odważył
6
welma 2016-11-25 10:18:17
Brawo kudlaty
4
loczek996 2016-11-30 08:29:21
bezpodstawne hejty osob ktore sie nie nadawaly do pracy w s24. dla kogos kto ma checi i nie jest obrazony na caly swiat bo trzeba zaczac od poczatku a na dodatek cos w pracy robic na pewno dobra propozycja :)))
5
szczeki 2016-11-30 16:37:50
Całkiem godziwa płaca, atmosfera sympatyczna no i dużo możliwości rozwoju. Pracuje w starterze 3 lata i jestem zadowolona, inaczej bym podziękowała
4
Starter. Nie dziękuję 2016-12-01 16:10:02
I znowu mamy pokaz desperacji o czym świadczą trzy powyższe wpisy. Chyba nikt się nie da nabrać. Boicie się o stołki co i szukacie naiwnych do pracy. Czyli bez zmian pozdro :)
5
Starter. Nie dziękuję 2016-12-01 16:18:53
I co wam da to samozachwalanie? , nawet jeśli ktoś się da nabrać i się zatrudni to i tak się zwolni po kilku tygodniach.
5
Całka 2016-12-01 17:51:00
Szcz'ek'i, Elem'ek', Locz'ek'. Nawet po nickach można się domyślić że to sama osoba wszędzie "ek". Dodatkowo wszystkie trzy komentarze dodane tego samego dnia podobnej treści i trzy razy autor kliknąl like. No coment
3
nito 2016-12-02 09:42:01
I tak mu sie dziwie ze tyle lat tam siedzial. Glowna glowa IT i takie zarobki jak w tesco. Wkoncu się obudził
3
broda 2016-12-07 14:40:34
ta za odprawe ze startera rolki
3
stary ale jary 2016-12-13 16:50:32
Hmm często w firmach jest problem z dobą pracowniczą, w tej też był, a po kontroli i stworzeniu działu HR wyszli na prostą. Za to pracownicy to dopiero mają problem z zachowaniem doby pracowniczej, no ale o tym już nikt nie napisze. Jak by nie było kasę wypłacili wszystkim pracownikom, i aktualnym i poprzednim wraz z odsetkami za zwłokę. Ale kolega chyba za mało dostał skoro tak krzyczy?
3
cocidotego 2016-12-13 20:07:10
no teraz sie ludzie obrazaja bo S24 kase wyplaca. Wszystko na temat powyzszych komentarzy. Smiech na sali :) czekam na komentarze w stylu, czemu tylko 200zł na Mikolaja?! :D
2
Dorbomir Frasobliwy 2016-12-13 22:18:19
Człowieku - weź coś na uspokojenie. Jak ten nieszczęsny Starter coś Ci ukradł to zgłoś to na policję, a nie na go work wypisujesz takie mecyje. A może tak się obijałeś w robocie, ze żadnych przekroczeń nie miałeś i stąd ta zazdrość, że inni dostali, a ty nie. No bo w sumie trudno przekroczyć dobę pracowniczą na wiecznym zwolnieniu lekarskim. Pracę już zmieniłeś, to zmień jeszcze lekarza i będzie cacy.
3
klient (niedoszły) 2016-12-14 15:54:21
W pale się nie mieści co się wyprawia w tej firmie z pozycji klienta trafiłem tutaj jako pierwszy link w wyszukiwarce i już odechciało mi się korzystać z usług tej firmy, całe szczęście jest już konkurencja która w większości zastępuje tą firmę pracownikom serdecznie współczuje i doradzam piętnować kierownictwo prywaciarze w Polsce jednak to zło konieczne szukajcie innej pracy bo po komentarzach macie żebracze pieniądze.
2
stary ale jary 2016-12-14 16:58:53
Zgadza się, przeprosić powinni się wszyscy nawzajem, bo o ile dobrze słyszałem w tamtych czasach (lata za które wypłacano) grafik robili pracownicy, pracownikom na podstawie ich próśb - efekt, sami dołożyli się do burdlu. Ale tu pracodawca dał ciała, że na to pozwolił.
Tyle, że na tym portalu ludzie raczej powinni poczytać jak wygląda ta praca, czy płacą w terminie, czy są masowe zwolnienia po sezonie, itp. A tu raczej jest napier%$^& bandy ludzi normalnych inaczej :/ bo mało płacą - A co miałeś utratę wzroku jak umowę podpisywałeś? Bo praca zmianowa - ze słuchem też było nie halo na rozmowie? Bo dużo roboty i ciągle ktoś Cię ściga - helloł przyszedłeś do pracy, a nie na kawę, papierochy i strojenie głupich min, witamy w rzeczywistości.
Nie pracuję tu długo ale jak na inne prace które miałem nie jest źle, ale większość opinii tutaj to naprawdę śmiech na sali. wygląda to jak wyrzyg bandy dzieci, która ma żal, że im ktoś bezczelnie kazał pracować i tyle w temacie.
4
NIKT 2016-12-14 20:01:59
Witam. Mam pytanie czy wymagana jest znajomość języków obcych?? Pozdrawiam
sew 2016-12-16 14:09:37
Ludzie ogarnijcie sie psujecie rynek pracy jak godzicie sie pracowac za takie grosze. Co do powyzszych komentarzy to jak tak bronicie firmy to idzicie sami tam pracowac, na chleb wam braknie
4
lotr 2016-12-16 14:12:31
Zapraszam papugo na miesiac do startera, zobaczymy czy będziesz taki madry. Na bazarze pazdzioch wiecej zarabia
4
kaczka 2016-12-17 17:51:23
W sylwestra np zapraszamy na sluchawke, skorzystasz?
4
sql 2016-12-19 08:58:07
Kolego pracodawca zatrudniajac pracownika jest za niego odpowiedzialny, wiec wina jest tylko po jego stronie
2
Wir 2016-12-19 17:51:34
Rozumiem ze przychodząc do pracy jesteś zwolniony z myślenia?
3
fred 2016-12-21 20:49:07
Zgodnie z kodeksem pracy wykonuje polecenia pracodawcy a on ma obowiazek mi za to zaplacic. W tym wypadku wina jest calkowicie po jego stronie. Odsylam do przepisow prawa pracy ziomek
4
NIKT 2016-12-22 12:20:51
Witam. Mam pytanie czy przychodząc na rozmowę przyjęli was od razu. Czy dostaliście informację, żeby czekać tydzień na kontakt zwrotny. Jak to wyglądało?? Proszę o odpowiedź
Lol 2016-12-27 21:28:51
No coment.
usereka 2016-12-31 09:17:36
Czas na podsumowanie, zbliza sie 2017 a opinie/wpisy od 2012 nic sie nie zmienily - same negatywne. !!!!! Cos jeszcze dodac? Nie trzeba...
5
donald 2017-01-02 09:53:14
podwyzki znow w starterze, tak samo jak bylo w 2016 roku i teraz wspaniala firma podwyzsza pracownikom pensje w wyniku wzrostu najnizszej krajowej hahahahaha, ale w tym starterze nam dobrze!
4
Liujo 2017-01-05 11:45:05
Opinia prawdziwa. Odradzam stanowczo starter
3
userka 2017-01-14 11:28:20
Czas na podsumowanie, zbliza sie 2017 a opinie/wpisy od 2012 nic sie nie zmienily - same negatywne. !!!!! Cos jeszcze dodac? Nie trzeba...
2
Szczęśliwy Pracownik Skandynawskiej Firmy w Polsce 2017-01-20 22:13:06
Czemu kasujecie wpisy o tym, ze Starter dostał kare za nieprzestrzeganie dobry pracowniczej?
Uważam że to istotna informacja.

Drogi dziale HR zapoznaj się z przepisami PRAWA PRACY. To wasz obowiązek dbać o dobę pracowniczą.
Ludzie wielokrotnie burzyli się, że po nocce kończąc o 6.00 mają na 14.00, potem znowu noc. I co? I proszę nie kłamać, ze to nie możliwe bo tak miałem. Co słyszałem? "Nie ma ludzi", "XYZ jest chory". "Jak się nie podoba to się zwolnij". Ostatnia rada była cenna, dziękuje ;-)

Nie płaca Wam Drogie Szefostwo tylko za siedzenie na GO WORKU i dodawanie wpisów (na ile prawdziwe to juz inni ocenili), ale za.....(możne to was zaskoczy, wiem ;-)) za prace i dbanie aby nie łamano przepisów prawa pracy. Bo ludzie znowu doniosą. Znowu odpowiednia instytucja nałoży na Was karę z odsetkami. A wieści szybko się rozchodzą.

Grafik był zmieniany z dnia na dzień, bo ktoś poszedł na L4. Nikt nikogo nie pytał, jedynie informował "Musisz przyjść w sobotę za XYZ".

Ja wiedziałem ze słabo płacą, podpisałem (pierwsza praca, potrzebne doświadczenie )ok, ale skoro dostaje po roku wyrównanie w wysokości ponad 2.000 to znaczy ze na prawie 200 co miesiąc byłem no jak to nazwać? Chyba okradziony , prawda? Albo inaczej pożyczyliście moje ciężko zarobione pieniądze bez pytania o zgodę ;-) Tak dobrze brzmi?

Dostałem po ponad roku coś co mi się należy i to nie z waszej dobrej woli, ale dzięki Państwowej Inspekcji Pracy. Mam wam za to dziękować? Ze dostosowaliście się do wyroku bo groziła wam wtedy jeszcze większa grzywna.
A może to ja mam Was przepraszać? Bo chyba WAM się rolę pomyliły i to mocno.....
Na pewno trzeba was pilnować i pracownicy to robią, skoro was zgłoszono do kontroli.

Sami strzelacie sobie w stopę, bo świat pomocy drogowej w Polsce jest mały, a opinia idzie.
I zabrakło przepraszam. WY macie przeprosić pracowników, nie pracownicy WAS.

Już tu nie pracuję, zarabiam godne pieniądze. W życiu spędziłem tylko 3 dni na L4.
Nie narzekałem na kijowe zarobki, bo chciałem mieć doświadczenie.
U was nie kuleją zarobki, bo fakt, są marne, ale każdy wie co podpisuje ale podejście do ludzi...to kuleje i uczciwość.


PS. Nie radze kasować wpisu, bo napisze jeszcze raz i kolejny, bo uważam że ludzie mają prawo wiedzieć co miało miejsce. Ponadto wpis nikogo nie obraża.
A Przestrzeganie doby pracowniczej macie już teraz pewnie opanowanie, nie? ;-)

2
Zostaw swoją opinię o Starter24 Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Starter24 Sp. z o.o.