logo Starter24 Sp. z o.o.

Starter24 Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Starter24 Sp. z o.o.

stary ale jary 2016-12-13 16:50
Hmm często w firmach jest problem z dobą pracowniczą, w tej też był, a po kontroli i stworzeniu działu HR wyszli na prostą. Za to pracownicy to dopiero mają problem z zachowaniem doby pracowniczej, no ale o tym już nikt nie napisze. Jak by nie było kasę wypłacili wszystkim pracownikom, i aktualnym i poprzednim wraz z odsetkami za zwłokę. Ale kolega chyba za mało dostał skoro tak krzyczy?
3
cocidotego 2016-12-13 20:07
no teraz sie ludzie obrazaja bo S24 kase wyplaca. Wszystko na temat powyzszych komentarzy. Smiech na sali :) czekam na komentarze w stylu, czemu tylko 200zł na Mikolaja?! :D
2
Dorbomir Frasobliwy 2016-12-13 22:18
Człowieku - weź coś na uspokojenie. Jak ten nieszczęsny Starter coś Ci ukradł to zgłoś to na policję, a nie na go work wypisujesz takie mecyje. A może tak się obijałeś w robocie, ze żadnych przekroczeń nie miałeś i stąd ta zazdrość, że inni dostali, a ty nie. No bo w sumie trudno przekroczyć dobę pracowniczą na wiecznym zwolnieniu lekarskim. Pracę już zmieniłeś, to zmień jeszcze lekarza i będzie cacy.
3
klient (niedoszły) 2016-12-14 15:54
W pale się nie mieści co się wyprawia w tej firmie z pozycji klienta trafiłem tutaj jako pierwszy link w wyszukiwarce i już odechciało mi się korzystać z usług tej firmy, całe szczęście jest już konkurencja która w większości zastępuje tą firmę pracownikom serdecznie współczuje i doradzam piętnować kierownictwo prywaciarze w Polsce jednak to zło konieczne szukajcie innej pracy bo po komentarzach macie żebracze pieniądze.
3
stary ale jary 2016-12-14 16:58
Zgadza się, przeprosić powinni się wszyscy nawzajem, bo o ile dobrze słyszałem w tamtych czasach (lata za które wypłacano) grafik robili pracownicy, pracownikom na podstawie ich próśb - efekt, sami dołożyli się do burdlu. Ale tu pracodawca dał ciała, że na to pozwolił.
Tyle, że na tym portalu ludzie raczej powinni poczytać jak wygląda ta praca, czy płacą w terminie, czy są masowe zwolnienia po sezonie, itp. A tu raczej jest napier%$^& bandy ludzi normalnych inaczej :/ bo mało płacą - A co miałeś utratę wzroku jak umowę podpisywałeś? Bo praca zmianowa - ze słuchem też było nie halo na rozmowie? Bo dużo roboty i ciągle ktoś Cię ściga - helloł przyszedłeś do pracy, a nie na kawę, papierochy i strojenie głupich min, witamy w rzeczywistości.
Nie pracuję tu długo ale jak na inne prace które miałem nie jest źle, ale większość opinii tutaj to naprawdę śmiech na sali. wygląda to jak wyrzyg bandy dzieci, która ma żal, że im ktoś bezczelnie kazał pracować i tyle w temacie.
6
NIKT 2016-12-14 20:01
Witam. Mam pytanie czy wymagana jest znajomość języków obcych?? Pozdrawiam
1
sew 2016-12-16 14:09
Ludzie ogarnijcie sie psujecie rynek pracy jak godzicie sie pracowac za takie grosze. Co do powyzszych komentarzy to jak tak bronicie firmy to idzicie sami tam pracowac, na chleb wam braknie
7
lotr 2016-12-16 14:12
Zapraszam papugo na miesiac do startera, zobaczymy czy będziesz taki madry. Na bazarze pazdzioch wiecej zarabia
7
kaczka 2016-12-17 17:51
W sylwestra np zapraszamy na sluchawke, skorzystasz?
7
sql 2016-12-19 08:58
Kolego pracodawca zatrudniajac pracownika jest za niego odpowiedzialny, wiec wina jest tylko po jego stronie
4
Wir 2016-12-19 17:51
Rozumiem ze przychodząc do pracy jesteś zwolniony z myślenia?
4
fred 2016-12-21 20:49
Zgodnie z kodeksem pracy wykonuje polecenia pracodawcy a on ma obowiazek mi za to zaplacic. W tym wypadku wina jest calkowicie po jego stronie. Odsylam do przepisow prawa pracy ziomek
7
NIKT 2016-12-22 12:20
Witam. Mam pytanie czy przychodząc na rozmowę przyjęli was od razu. Czy dostaliście informację, żeby czekać tydzień na kontakt zwrotny. Jak to wyglądało?? Proszę o odpowiedź
1
Lol 2016-12-27 21:28
No coment.
1
usereka 2016-12-31 09:17
Czas na podsumowanie, zbliza sie 2017 a opinie/wpisy od 2012 nic sie nie zmienily - same negatywne. !!!!! Cos jeszcze dodac? Nie trzeba...
7
donald 2017-01-02 09:53
podwyzki znow w starterze, tak samo jak bylo w 2016 roku i teraz wspaniala firma podwyzsza pracownikom pensje w wyniku wzrostu najnizszej krajowej hahahahaha, ale w tym starterze nam dobrze!
7
Liujo 2017-01-05 11:45
Opinia prawdziwa. Odradzam stanowczo starter
8
userka 2017-01-14 11:28
Czas na podsumowanie, zbliza sie 2017 a opinie/wpisy od 2012 nic sie nie zmienily - same negatywne. !!!!! Cos jeszcze dodac? Nie trzeba...
4
przeżyłem 2017-01-23 18:28
Jedna wielka PORAŻKA
Organizacja pracy i kierownictwo poniżej krytyki
Pracownicy... W zdecydowanej większości:
(usunięte przez administratora)
11
helsz 2017-01-28 14:59
Już długo nie pracuję w S. Nie wiem jak tam jest. Wiem jak było. Mniejsza o to. Powyższe dwie wypowiedzi o wypadku to jakiś bełkot, z którego nic nie wynika. Żadnych konkretów, nic. Ewidentnie widać, że ktoś tu komuś na siłę chce zaszkodzić. Żenujące.
7
qwert 2017-02-03 09:56
Zarzucanie komuś kradzieży łamie regulamin, więc nic dziwnego, że Twoje wpisy są kasowane.
qwert 2017-02-03 09:57
Następny… Przeczytajcie regulamin i się do nie go stosujcie. Wtedy przestaną Wam usuwać posty.
Czemu 2017-02-03 19:25
Jakby ktos "pożyczya" należne pieniądze to hmmmmmm. Jak mozna to nazwac?

Dziwne ze pracodawca sie do tego nie chce odniesc.... tylko kasuje. Skad ten strach? Uzasadniony?

Czyzby byla to prawda i jest cos do ukycia? Hmmm....
5
dno 2017-02-09 21:44
Dno dno dno i tyle w temacie
4
kit 2017-02-25 23:24
A kiedy było tak jak piszesz, mylisz ze w innych call center jest inaczej, sam pewnie nigdy takiego świństwa koledze nie zrobiłeś?
Można narzekać na wiele, że jest ciężko, praca i grafik zmienny ale coś w tym temacie się ruszyło i ludzie jakby milsi nisz to co napisałeś.
2
Nick 2017-02-26 17:22
Skoro przez 2 lata miałeś tylko jeden wolny weekend w miesiącu to chyba wyolbrzymiasz. Staram się tam o prace i teraz nie wiem co myśleć.









mark z 2017-02-27 21:38
Zatkalo!
1
Paweł VI w 2017-03-01 09:15
Ludzie nie idziecie do pracy w tej firmie. Szanujcie siebie i swój czas
4
nel 2017-03-01 10:57
Hehe wszystkie wpisy piszace prawde skasowane :-) starterze brawo , oby tak dalej :-)
6
boją się prawdy więc kasują 2017-03-09 13:01
Starter24 myślicie że kasując wpisy byłych pracowników zbudujecie pozytywną opinie o tej rzeźni jaką proponujecie ludziom? za najniższe pieniądze tryb pracy ciągłej zero dodatkowych pieniędzy za nocki święta nowy rok sylwestra 1 święto w grudniu itd? zero urlopu kiedy pracownik chce wyżywanie się na pracownikach za to że xyz jest na L4 więc cała złość na pracownika który rzetelnie wykonuje swoją pracę? stres jaki fundujecie w tej pracy i zniszczone zdrowie jest nie do opisania, ludzie z 2 językami płynnie znającymi mają pracować w tej firmie? chyba sobie żartujecie że zatkacie usta osobom które mają coś do powiedzenia każdy ma prawo wyrażenia swojej opinii taka jaka ona jest koty które tu zajrzą niech wiedzą jaka jest prawda i nie próbujcie nawet zaprzeczać bo jesteście żenującymi kłamcami, kasujecie wpisy ludzi bo piszą że są tam wazeliniarze konfidenci którzy tylko czekają na błąd innych aby donieść uprzejmie że ktoś zrobił coś złego spóźnił się albo nie umył rąk po siku? brawo róbcie tak dalej na pewno nikt się nie dowie więc ciii
6
The first time 2017-03-10 08:51
HR w tej firmie zachowuje się jak by nic nie wiedział albo nie chciał wiedzieć o kolchozie piętro wyżej, tym samym dziękuję wam za stany depresyjne spowodowane przewlekłym stresem, szkoda ze na rozmowie nie mówicie co to za syfna robota
7
otco 2017-03-13 19:40
(usunięte przez administratora)I kamieniu kupa no i tępe i ekstremalnie brzydkie pracownice
3
Baska69xxx 2017-03-14 18:03
Śmiać mi się z was chce cebulaki ustawiły sobie mail o nowym wpisie i tylko czekają żeby znowu oczernić starter. Myślicie jedna z drugim że zaszkodzicie firmie obecnym lub przyszłym pracownikom? Znowu w życiu wam nie wyszło biedaki. Parę wpisów wyżej ktoś miał stany depresyjne bo się stresowałJakim zerem życiowym trzeba być aby już pierwszego dnia pracy nie zrezygnować skoro chcesz się chlastać po odebraniu telefonu od klienta muahahah xDDD Albo ci to narzekają na zarobki to już w ogóle komedia Ludzie za najprostsze prace przed kompem nie wymagającej ŻADNYCH kwalifikacji oczekują 10k najlepiej od pierwszego dnia pracy żal mi was Polaczki. Polecam wziąć się w garść wasze zycia to prawdziwe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż tryska z waszych komentarzy całe życie na goworku prostaki XD Jakim gównem trzeba być żeby siedzieć kilka lat w pracy której się tak nielubi i oblewac ja blotem w internecie kozak w necie pi@da w świecie.
A teraz szybciutko marsz do klawiatur leszcze i mnie tu porzadnie zhejtować bo tak lubicie żygajcie dalej tymi śmieciami
2
pytanie 2017-03-15 17:09
Aldona ?
3
Aldona 2017-03-16 21:36
@2017-03-15 17:09
Nie piszę nigdy komentarzy na forach, ale teraz nie wytrzymałam... i w życiu bym się tak nie wypowiedziałą, zwłaszczą używając takich przekleństw i wyrażeń....brak słów. Co do firmy to się nie wypowiadam każdy ma swoje zdanie i nie mam zamiaru się wdawać w dyskusje.
5
Paweł VI w 2017-03-16 22:39
Oj a jak z rotacja dalej co chwile ktoś odchodzi, piszesz "osoby zadowolone" to takie tam są heh gratuluję :) pamiętam ze przez dwa miesiące mojej kariery co tydzień ktoś się zwalnial...
3
Mark z 2017-03-17 20:22
Bardzo mądrze powiedziane, trzeba mieć jakiś poziom!
4
lechu 2017-03-17 21:44
To fakt pięknością nie grzeszą
2
student 2017-03-19 00:20
Najlepsi w tej firmie są kierownicy co ukończyli studia rodzaju Wyższa Szkoła Gotowania na Parze
6
Waciak 2017-03-20 09:03
Starter to fajne i profesjonalne korpo =DDDDDD
5
Peter 2017-03-20 10:38
Starter to normalna firma, nie polecam sugerowania się powyższymi opiniami ludzi którzy prawdopodobnie gdziekolwiek by pracowali to by narzekali. Praca to praca i jak w każdej - trzeba pracować.
3
Starter dziękuję postoje 2017-03-20 13:00
I okazuje się ze to setki byłych pracowników są nienormalni. Brawo wy
4
Praca tak starter nie 2017-03-20 14:12
Ale w starterze się nie pracuje. Tam się idzie szkoli a po szkoleniu zwalnia, albo idzie na l4 po dwóch dniach na słuchawce. Ale piszcie sobie ze jest fajnie może ktoś jeszcze zostało w Poznaniu kilka osób których zwerbujecie, ale raczej nie liczcie ze popracuje dłużej niż okres próbny pozdr
3
k.. paść można :D 2017-03-20 16:23
Jesteś z ukrainy czy może trochę dalej wioski Borata? Albo pracodawca tfu zatrudnił cię jak niedorozwoja intelektualnego albo masz grupę inwalidzką i jesteś osobą niedowidzącą bo innego wytłumaczenia nie ma na szczyt twojej arogancji i ślepoty od kilku lat zjazd w setkach komentarzy na temat tej firmy a jeden taki ten rodzyn z bazin pisze jak mu dobrze ehhh
3
President 2017-03-21 13:55
Wiesz czym się różni ławka w parku od pracy w starterze? Ławka bez problemu może utrzymać dwoje dorosłych i dziecko
4
NickaNick 2017-03-21 20:23
Czytając powyższe "pożąlsięboże" komentarze człowiek myśli tylko, że lepiej dla tej firmy, że się zwolniliście...żałosny poziom, nie nadający się nawet do pracy przy przerzucaniu frytek.
2
Wolę frytki 2017-03-22 06:03
Szczerze wolałbym przerzucać frytki niż wrócić do startera na słuchawkę
4
Mark z 2017-03-22 08:23
Co tu się dzieje?
1
do marka 2017-03-22 13:25
Marku ludzie prawdę piszą
4
Mój komputer 2017-03-23 21:53
Wpis powinien zostać usunięty. Osoba pisząca - kompletnie zakompleksiona.
Starter - praca ciężka, jeden wielki harmider , wieczne krzyki - to jest dla ludzi o mocnych nerwach. Trzeba też mieć brak życia prywatnego, bo chodzisz codziennie na inną godzinę do pracy. Niektórzy zostają w tej pracy , bo po prostu boją się ,że nie znajdą innej - a w Polsce nie można sobie pozwolić na bezrobocie. Aby znaleźć dobrego pracodawcę - trzeba też mieć trochę szczęści :) Ale pamiętajcie do odważnych świat należy ! Trzeba życie sobie polepszać- a nie pracować w jakiejś depresyjnej firmie.
2
Zostaw swoją opinię o Starter24 Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Starter24 Sp. z o.o.