logo STILER

STILER

Siedlce

Opinie o STILER

zadowolony 2012-12-30 09:32:08
Miesiąc temu zakupiłem przecinarkę Stiler i jestem bardzo miło zaskoczony jakością wykonania. Przecinarka sprawuje się bardzo dobrze. Duży plus za fachową obsługę wszystko sprawnie szybko i konkretnie. Polecam
mietex 2013-01-11 22:55:40
Witam, mam nieduży warsztat w okolicy Jeleniej Góry, zakupiłem w w/w firmie przecinarkę Bomar, jest to już 2 obrabiarka wcześniej zakupiłem gietarkę. Jestem Pełen podziwu, maszyny bez zarutu, pracują pełne 8 godz. dziennie, profesjonalne doradztwo. Co ważne do mojej wysłuzonej przecinarki kupowałem brzeszczoty w firmie koronet od kilku lat i miałem nagminny problem z pękaniem taśmy na zgrzewie, po otrzymaniu piły testowej Arntz problem zniknął a taśma wydajnością cięcia nie ustepuje tym drozszym. chyle czoła i napewno pozostane stałym klientem firmy STILER. Pozdrawiam i Polecam
Stały klijent 2013-02-08 14:44:18
Witam
Zadzwoniłem do tej firmy w sprawie pił do przecinarki miałem problem techniczny z pękaniem pił. Odebrał telefon handlowiec który bardzo dobrze dobrał mi uzębienie i doradził jakich pił używać do danego gatunku stali i problem znikną. Polecam!!!
nabuchany lolek 2013-02-10 19:46:14
Panie STILER, czytając komentarze śmię mniemać, że konkurencja o ile taką Pan ma przelewa swoją niemoc i złość w pisanie czerstwych komentarzy. Moja rada: TRZEBA LEPIEJ DOBIERAĆ SOBIE WSPÓŁPRACOWNIKÓW I KOLEGÓW.
znawca 2013-02-19 20:25:45
Czy ktoś był w tej firmie ? Z tego co wiem pod adresem firmy jest mieszkanie w bloku.
figlarek 2013-02-19 20:31:10
Nie ma co się dziwić, bo firma zaczeła sprzedawać maszyny od 4 miesięcy. Dobrze, że chociaż mają gdzie się schować przed deszczem.
obiektywny 2013-02-21 20:52:08
Co za głupie komentarze typu: "Czy ktoś był w tej firmie ? Z tego co wiem pod adresem firmy jest mieszkanie w bloku. " A jakie to ma znaczenie jeżeli usługa jest wykonana profesjonalnie. Adres firmy nie ma znaczenia może to być: garaż, dom jednorodzinny lub mieszkanie w bloku byle wzystko grało. Takie głupie opinie wystawia chyba zazdrosna konkurencja. I tyle w temacie. Konkurować trzeba jakością usługi i profesjonalizmem a nie śmiesznymi komentarzami.
1
tak 2013-02-21 21:51:49
tak zdaje się, że konkurencja (usunięte przez administratora) nie wytrzymuje ciśnienia
ABC k 2013-02-24 21:40:52
Kupiłem w tej firmie 2 przecinarki (ok. 6 tygodni temu), jak dotąd wszystko działa jak powinno. Jak na razie- polecam (choc może za wcześnie). Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.
radzik 2013-03-11 20:40:10
Polecam firmę, uznanie i duży szacunek zakupiona przecinarka rewelacja, polecam. Szanowna konkurencjo - uczymy się od lepszych i nie oczerniajmy jeśli nie możemy dorównać.
KOROTEK 2013-06-07 14:32:01
SOLIDNA FIRMA BARDZO DOBRA I KOMPETENTNA OBSŁUGA PROSTE ORAZ JASNE WARUNKI WSPÓŁPRACY HANDLUJE Z NIMI 6 LAT ZERO PROBLEMÓW SZYBKA DOSTAWA ŻADNYCH REKLAMACJI WSZYSTKO NA DUŻY PLUS.
POLECAM WSZYSTKIM PIŁY DO METALI Z TEJ FIRMY BARDZO DŁUGA ŻYWOTNOŚĆ ŻADNYCH KŁOPOTÓW Z PĘKANIEM A DOSTAWA JESTEM W SZOKU DZIŚ ZAMAWIAM JUTRO TOWAR U MNIE OBY TAK DALEJ POZDRAWIAM I POLECAM !
Kusto 2013-10-01 21:06:18
Z tego co wiem jest tam mocna selekcja, przechodzą ją tylko najlepsi
bodzio 2013-10-31 11:27:43
każdemu mogę polecić firmę
profeska w każdym calu
dzisiaj zamawiasz jutro masz
i co więcej dbają o Ciebie telefonują czy czegoś nie potrzeba
rewelacja
hipis 2013-12-30 14:51:06
bodzio, to może wiesz co dokładnie proponuja na magazynie w stiler? Przełożeni sa w porzadku, nadgodziny sie zdarzają?
POLMET 2014-01-14 21:04:39
Polecam firmę a przede wszystkim ich doradców technicznych. W przeciwieństwie do innych firm tu na prawdę handlowiec doradzi, znajdzie optymalne rozwiązanie, przedstawi szczegółową ofertę, dobierze parametry techniczne oraz realnie omówi możliwości maszyny - nie ma mydlenia oczu, szkalowania konkurencji a ceny maszyn na prawdę przyzwoite. Pozdrawiam i polecam firmę STILER
wisus 2014-02-04 09:37:23
Kupuję maszyny z tej firmy do prac w produkcji, czyli maszyny pracują na "cały gwizdek" bez zadnych problemów. Sprawy zakupu wszystko praktycznie jest "od ręki" Polecam
Tom 2014-06-17 13:28:07
A mi się wydaje że na tym forum są sami pracownicy firmy Stiler, tylko że nie piszą opinii o samej firmie a o produktach;) co do pracy tam to byłbym sceptyczny, duża rotacja pracowników (przynajmniej w dziale handlowym)ma swoje powody, jak ktoś szuka jakiejkolwiek pracy to czemu nie, ale jak chcesz zmienić na lepszą to w tej firmie raczej lepiej nie będzie
Nick 2014-06-17 13:30:18
omijać szerokim łukiem
Nik 2014-06-17 13:37:22
omijać szerokim łukiem
Lippy 2014-06-17 13:40:23
Czyli co teraz, stiler nie jest miejscem, gdzie polecacie szukanie pracy, bo kiedyś chyba nie było tak źle..
tomek 2014-07-28 13:33:52
do jacka: czyli co- gdybym pracował na stanowisku na które szukacie miałbym sprzedawac, serwisować, jeździć po całej Polsce i nie bywać w domu jak rozumiem? ludzie! potraktujcie potencjalnych pracowników POWAŻNIE !Nie można robić wszystkiego wszędzie! Ta oferta swiadczy o braku szacunku dla tych którzy szukają pracy i o braku profesjonalizmu!!!
domin 2014-10-08 12:53:07
ta firma tez jest dość nietypowa!!! daj sobie spokój!miałem do czynienia z właścicielem i jego jedynym pracownikiem!
obserwator 2014-10-09 09:09:47
Widzę że konkurencja nie śpi bardzo proszę zajmijcie się pracą a nie siedzeniem na forach i wypisywaniem dziwnych historyjek wyssanych z palca
domin 2014-10-15 12:47:30
prawda w oczy kole...
Zabór 2014-10-22 21:31:16
Szczerze polecam, pracowałem dla tej firmy z przerwami przez 6 lat. Polecam potencjalnym klientom jak i pracownikom
zdziwiony 2014-10-27 11:28:00
jak mogłeś pracować dla tej firmy 6 lat skoro firma widnieje w ceidg od 2010 roku? czyżby właściciel "tuningował" opinie?
1
Haven 2014-11-22 21:49:37
Ci ludzie wiedzą co robią, wiedzą co oferują i świetne wyczucie rynku. Polecam pracę jak i współpracę. Krytykują tę firmę ludzie którzy nie mają pojęcia o pracy i współpracy zapewnie opłacani przez firmę konkuręcyjną.
1
leonidas 2014-12-19 23:23:27
Firmy nie tworzy budynek i ładne sekretarki tylko ludzie i jakość obsługi.
Zakupiłem u nich już kilka urządzeń i jestem zadowolony.
Obecnie kupuję piły do przecinarki w tej firmie i jak dotąd spisują się lepiej niż konkurencji (roentgen, sword itp.)przynajmniej nie pękają.
Misie 2015-02-11 02:58:51
Firma powinna zarabiać na siebie także pan bierze ten samochód zastępczy. I powiem panu tak - jeżeli my nie mamy kalkulacje i na podstawie tego rozstrzelania bo tu to, tam to i co jescze innego. Zawsze się zastanawiamłem dlaczego plusy to przekreca a minus to pracodawca czy ogólne warunki pracy jakie by one nie były..
miś 2015-02-25 16:15:56
Firma szczyci się profesjonalnym doradztwem ugruntowanym wiedzą, szkoleniami i liczną sprzedażą Przecinarek Taśmowych. Na chwilę obecną brak jest nowych ofert pracy, bo dzwoniłem, ale złoże dokumenty aplikacyjne i poczekam aż coś się zwolni. Podobno dobrze płacą w tej firmie, każda nadgodzina też jest płatna. To prawda?
misiowa 2015-05-14 12:44:51
nie ma to jak samodzielnie napisać opinię o swojej firmie, he he
Gruby 2015-08-14 15:40:58
Kupiłem kilka tygodni temu w tej firmie przecinarkę taśmową STILER. Powiem szczerze jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania oraz z wysokiej jakości obsługi technicznej. Polecam !
1
Monster 2015-11-27 20:56:58
Dołączam się do pytania @kurt i jednocześnie chciałem zapytać, bo może wiecie, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Chciałem aplikować do STILER bo lubię tę branżę a coś jeść trzeba
Kamil 2016-04-13 20:00:05
kupilem przecinarke tasmowa i jestem mega zadowolony. zamawiam tasmy w 24h sa u mnie. polecam!
tomek 2016-05-07 10:48:20
Hej, Czy STILER poszukuje czasami stażystów? :) Będę wdzięczny za info.
Zostaw swoją opinię o STILER - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STILER