Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Finansowa TMS

Pracowałeś w firmie Kancelaria Finansowa TMS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on - 2014-01-10 00:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możesz koleżanko napisać coś więcej? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia,co to za prowizje i o jakiej podstawie mowa? Co do produktów to co dokładnie oferują klientom?
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-01-11 21:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ubezp. 5 firm pozatym wspolpraca z wieloma bankami. Wynagrodzenie złozone z 3 części prowizyjnej, za wykonanie planu i wypłata za ilość wykonanych analiz.
zdjecie uzytkownika
Adam81 - 2014-03-21 00:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś z was miał jakieś doświadczenia z firmą Kancelaria Finansowa TMS z Krakowa ul. Limanowskiego 31? Jakie są wasze opinie? Podzielcie się na forum
zdjecie uzytkownika
Dorothka - 2014-03-21 00:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytasz w kontekście podjęcia pracy czy chodzi Ci o jakość usług etc…?
zdjecie uzytkownika
Adam81 - 2014-03-21 00:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany pracą. Trochę info jest na ich stronie www.kancelaria-tms.pl, ale mnie przede wszystkim interesują opinie o Kancelarii.
zdjecie uzytkownika
Dorothka - 2014-03-21 00:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Kancelaria Finansowa TMS przez 9 miesięcy, było naprawdę nieźle teraz jestem w Alior i tez OK.
Bardzo dużo się tam nauczyłam, praktycznie całe przygotowanie do zawodu bankowca zdobyłam właśnie w Kancelarii a nie na studiach. W tej firmie nauczą was teorii ale też puszczą na głęboką wodę do klienta – tak właśnie zdobywa się doświadczenie i praktykę. Szkolenia są extra.
Pracując tam masz do dyspozycji kredyty hipoteczne i gotówkowe z 26 banków, są też inwestycje kapitałowe i obligacje z ING i Aegon. Daje to w sumie kilkadziesiąt produktów finansowych do wyboru.

Dodatkowo dla pracowników jest: Pakiet Medyczny, telefon osobisty, tablet, laptop
można było skorzystać z auta firmowego ;)

Ludzie i atmosfera w pracy jest rewelacyjna. Na Limanowskiego pracuje chyba 17 osób
Muszę przyznać szczerze że jest to zdecydowanie jedna z najlepszych firm doradczych w Krakowie

pozdrooo
zdjecie uzytkownika
Adam81 - 2014-03-21 01:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz mi jak wyglądała kwestia zarobków
zdjecie uzytkownika
Dorothka - 2014-03-21 01:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kancelaria Finansowych TMS pozwala przyzwoicie zarobić, ja zarabiałam od 3400 do 6200 zł
w Aliorze dostaje 2650.

zdjecie uzytkownika
Adam81 - 2014-03-21 01:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki. Napisz mi jeszcze co ze szkoleniami - czy będę im coś musiał zapłacić jeśli odbędę szkolenia a nie podejme pracy? Do szkoleń trzeba się jakoś przygotować?
zdjecie uzytkownika
Dorothka - 2014-03-21 01:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś ty, nic nikomu nie płacisz, szkolenia są bezpólatne. Nie musisz się przygotowywać, wszystko będzie omówione tak byś zrozumiał. Zresztą po szkoleniach są jeszcze warsztaty i zawsze można do czegoś wrócić.
Będzie dobrze ODWAGI Adamie i powodzenia hehe
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-22 23:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorothka - 2014-03-21 01:07:50]:
(usunięte przez administratora) Jak kolega pyta,pisz prawdę.
Kolego Adam do tego typu zawodu musisz mieć pewne predyspozycje a więc na poczatek miekkie serce do szefa i twardy tyłek do pracy. Do tego typu pracy potrzebna jest kompetentna osoba,która potrafi kierować nowo zatrudnionego delikwenta,wspierać go i służyć swoim doświadczeniem. Dobra atmosfera i "święty spokój" ze strony przełożonego/szefa bardzo szybko odbiją się czkawką na nowo zatrudnionych osobach. Szkolenia to jedno,praktyka i wsparcie to drugie. Podstawowa zasada to nie tracenie czasu, jeżeli po tych wszystkich warsztatach i szkoleniach nie ma wyników a z góry nie ma żadnego wsparcie i pomocy to się nie męcz i szukaj dalej.
zdjecie uzytkownika
Kasiula - 2014-08-26 18:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja pracowałam tam kilka miesięcy i mówiąc szczerze tragedia. Zarobki marne, zero wsparcia z góry, wszystkiego trzeba uczyć się na własnych błędach.(usunięte przez administratora) Nie polecam. Chyba że kogoś na to stać i po pół roku zdobędzie jakieś doświadczenie i przejdzie do poważnej firmy.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-08-27 13:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, ta oferta pracy na Specjalistę ds. kredytów hipotecznych to jest wciąż aktualna? Jestem po Ekonomii w Poznaniu, akurat przyjechałam za narzeczonym do Krakowa i próbuję się jakoś odnaleźć w tej trudnej i nowej rzeczywistości dla mnie :). Napiszcie jak możecie, czy warto starać się o tę pracę...
zdjecie uzytkownika
Olo - 2014-09-05 20:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [on - 2014-01-10 00:16:23]:
Podzielam opinię Kasiuli. Kancelaria jest godna polecenia jeśli ktoś chce zdobyć doświadczenie na własnych błędach i stać go na pracę charytatywną. (usunięte przez administratora)nie wie na czym polega motywowanie pracownika do pracy.Natomiast w demotywowaniu do pracy Są najlepsi.Ogólnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-09-05 20:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Marta - 2014-08-27 13:00:17]:
Absolutnie nie, odradzam, wyzysk i marna płaca.
zdjecie uzytkownika
typek - 2014-09-08 16:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to na prace charytatywną? to ile tam się dokładnie zarabia za godzinę albo na miesiąc? przewidują wogóle jakieś premie albo dodatki lub bonusy? jestem świeżo po studiach i zalezy mi na finansach ale przede wszystkim na stabilizacji zawodowej. widziałem ogłoszenia na specjalista ds kredytów hipotecznych, aktualne to?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-09-11 19:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
płacą za zrealizowany plan, nie ma planu nie ma kasy. O premiach, bonusach należy zapomnieć.Pan Dyrektor tylko dużo obiecuje a nic nie daje
zdjecie uzytkownika
ZO - 2014-09-18 12:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zagrywki szefa są poniżej pasa. nie polecam. szkoda czasu i zaangażowania
zdjecie uzytkownika
Kasiula - 2014-09-18 12:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
typek
rekrutacja trwa okrągły rok, ludzie się zatrudniają i odchodzą, gdy widzą jakie są warunki i płace. Chcesz zdobyć doświadczenie? składaj CV do Kancelarii. Chcesz zdobyć doświadczenie i zarabiać? szukaj poważnej firmy.
zdjecie uzytkownika
oz - 2014-09-22 14:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, omijajcie to miejsce szerokim łukiem, nie polecam, strata czasu,zero kasy.
Żenada, ta firma jest na skraju upadku.
zdjecie uzytkownika
Eld - 2014-09-22 16:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak sobie łażę po tym forum, gdyż każdy szanujący się kandydat lubi zasięgnąć opinii i czasami mi się ręce załamują nad niektórymi. Sam pracuję w finansach od zarania i lubię wiedzieć co się dzieje w branży. Osobiście nie znam tej firmy, ale jak Ci się nie chce pracować to po jasną cholerę tracisz swój i czyjś czas? Nie czujesz branży, w McDonaldzie przyjmują na okrągło. Tam się sprawdzisz. Będziesz rozpoznawalny na ulicy, bynajmniej nie z wydawania bułek ale po zapachu. Chcesz robić, to zarobisz. Za darmo nikt Ci nic nie da. Idź na rozmowę, powiedz że chcesz podstawę a nie jedź po kimś że ktoś dba o własny biznes jak Ci się robić nie chce. Skoro niektórzy są tacy mądrzy załóżcie własną firmę! W czym problem. Godzina w urzędzie i wio. Zobaczysz jak to jest z drugiej strony jak pracownicy nie mają motywacji i patrzą jak polską mentalnością wykiwać pracodawcę. A dla krytykujących nie tylko tms, ale innych. Nawet nie wiecie jak nieuzasadnione oskarżenia jak się ktoś wpieni mogą Wam zaszkodzić. Szczególnie pisane z komputerów służbowych. IP ( to taki adres jakbyście nie wiedzieli ) ustalić to nie problem. Godziny w jakich zostało to napisane same się wyświetlają. Historia nie do usunięcia, tym bardziej cookies i tempy więc powodzenia :). Uważajcie aby o Was opinia gdzieś się nie pojawiła, a mawia się że idzie ona z nazwiskiem :).
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-09-25 18:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie pracuję w Kancelarii, fakt rotacja pracowników jest na okrągło jak to w finansach, ale jeżeli się rzetelnie wykonuje swoją pracę to są efekty- jest płaca. Są osoby rzetelne, jak i są osoby które przychodzą sobie na 4 godzinki, zrobią sobie kawkę, posiedzą na FB i rzeczywsistej pracy mają około 1,5 godzinki i jeszcze za to chcą średnią krajową... nie tędy droga... i życzę im powodzenia u innych pracodawców...
zdjecie uzytkownika
Kasiula - 2014-09-26 19:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Kancelarii przychodzą ludzie którzy chcą pracować i rzetelnie przykładają się do wykonywanych obowiązków, lecz to się zmienia po miesiącu czy dwóch gdy widzą jakie cą realia. A taka prawda że w tej kancelarii zarobić nie można, chyba że ma się ogromne znajomości i dzięki nim coś się ugra.
Traci się czas, energię i pieniądze w zamian nie otrzymując nic, więc się nie dziwię że ludzie tracą cierpliwość i przychodzą na kilka godzin byle doczekać do końca miesiąca i należnych im paru groszy i się wynoszą.
zdjecie uzytkownika
Dzanaska - 2014-10-25 08:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej jakieś dwa tygodnie temu. Przyznam szczerze, że miałam duże obawy przed nią. Po raz kolejny przekonałam się, że w internecie ludzie wiedząc, że mogą pisać wszystko co najgorsze i nic im za to nie grozi ( choć będąc po prawie ustawa o ochronie danych osobowych, art 23 i jego nowa interpretacja w sądach już powoli zaczyna eliminować wypisujących głupoty i nieprawdę, najzwyczajniej w życiu wydając wyroki skazujące na korzyść pokrzywdzonych, jeśli Ci wypisujący naruszyli dobra tej firmy/osoby ), piszą rzeczy niestworzone ! Rozmowa naprawdę miła, rzeczowa ale jednocześnie niesamowicie niestandardowa :). Lubię chodzić po rozmowach, aby non stop czegoś się uczyć i sprawdzać swoją wartość na rynku, ale tu poza kilkoma standardowymi pytaniami Pan manager pionu inwestycyjnego zaskoczył mnie pozytywnie kilkoma naprawdę rewelacyjnymi pytaniami :D. Aż się uśmiechałam sama do siebie jak stamtąd wychodziłam. Ludzie nie wierzcie w to co wypisują, po prostu z racji na samą rozmowę kwalifikacyjną warto spróbować ^^. Niestety myślałam, że w mojej bieżącej firmie uda się jakość obejść karę za odbyte szkolenia jeśli się szybko odchodzi, ale niestety się nie udało :(. Pozdrawiam Pana managera :D.

Dziewczyna od origami ;).
zdjecie uzytkownika
mocny jaś - 2014-10-28 13:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie że można się spodziewać niekonwencjonalnej rozmowy rekrutacyjnej... co macie przez to na myśli? poproszę konkretny bo zamierzam do nich aplikować i chcę dobrze wypaść
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Finansowa TMS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x