Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Kancelaria Finansowa TMS

Opinie o Kancelaria Finansowa TMS

Pracowałeś w firmie Kancelaria Finansowa TMS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-09-11 19:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
płacą za zrealizowany plan, nie ma planu nie ma kasy. O premiach, bonusach należy zapomnieć.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ZO - 2014-09-18 12:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)nie polecam. szkoda czasu i zaangażowania
zdjecie uzytkownika
Kasiula - 2014-09-18 12:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
typek
rekrutacja trwa okrągły rok, ludzie się zatrudniają i odchodzą, gdy widzą jakie są warunki i płace. Chcesz zdobyć doświadczenie? składaj CV do Kancelarii. Chcesz zdobyć doświadczenie i zarabiać? szukaj poważnej firmy.
zdjecie uzytkownika
Dzanaska - 2014-10-25 08:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej jakieś dwa tygodnie temu. Przyznam szczerze, że miałam duże obawy przed nią. Po raz kolejny przekonałam się, że w internecie ludzie wiedząc, że mogą pisać wszystko co najgorsze i nic im za to nie grozi ( choć będąc po prawie ustawa o ochronie danych osobowych, art 23 i jego nowa interpretacja w sądach już powoli zaczyna eliminować wypisujących głupoty i nieprawdę, najzwyczajniej w życiu wydając wyroki skazujące na korzyść pokrzywdzonych, jeśli Ci wypisujący naruszyli dobra tej firmy/osoby ), piszą rzeczy niestworzone ! Rozmowa naprawdę miła, rzeczowa ale jednocześnie niesamowicie niestandardowa :). Lubię chodzić po rozmowach, aby non stop czegoś się uczyć i sprawdzać swoją wartość na rynku, ale tu poza kilkoma standardowymi pytaniami Pan manager pionu inwestycyjnego zaskoczył mnie pozytywnie kilkoma naprawdę rewelacyjnymi pytaniami :D. Aż się uśmiechałam sama do siebie jak stamtąd wychodziłam. Ludzie nie wierzcie w to co wypisują, po prostu z racji na samą rozmowę kwalifikacyjną warto spróbować ^^. Niestety myślałam, że w mojej bieżącej firmie uda się jakość obejść karę za odbyte szkolenia jeśli się szybko odchodzi, ale niestety się nie udało :(. Pozdrawiam Pana managera :D.

Dziewczyna od origami ;).
zdjecie uzytkownika
mocny jaś - 2014-10-28 13:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie że można się spodziewać niekonwencjonalnej rozmowy rekrutacyjnej... co macie przez to na myśli? poproszę konkretny bo zamierzam do nich aplikować i chcę dobrze wypaść
zdjecie uzytkownika
Dżołana - 2014-12-03 10:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1398 za pierwszy miesiac dostalam gdzie byly jeszcze szkolenia w tym darmowe :) zapowiada sie niezle
zdjecie uzytkownika
chmurka ogórka - 2014-12-31 15:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po ostatnim wpisie finansowo widzę ze finansowo xle nie będzie jeśli się postaram o zatrudnienie w Kancelaria Finansowa TMS. natomiast pytanie mam inne związane z płatnościami. nie wiem jak koleżanka Dżołana ale ja już prawie dziesięć lat w takich firmach pracuję. w takim razie mogę negocjować wyższa stawkę?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-15 12:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Płacą za zrealizowany plan, nie ma planu nie ma kasy, Pan Dyrektor tylko dużo obiecuje na rozmowie kwalfikacyjnej, nic nie dając w zamian. Rotacja pracowników o czymś świadczy,
zdjecie uzytkownika
Rozczochrana - 2015-03-04 16:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx - a pokaż mi firmę finansową działającą na zasadzie pośrednictwa w której płacą za niezrealizowanie planu :D. Rozbawiłaś mnie. Jak znasz taką, daj namiar.
zdjecie uzytkownika
xxxl - 2015-03-23 23:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przynajmniej dają stałą podstawę, a nie na zasadzie że zostajesz z ręka w nocniku, 0 zł, a żyć trzeba :)
zdjecie uzytkownika
Niemajaksamemupisac - 2015-03-24 02:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ekstra warunki pracy, fajne biuro. Kto nie wierzy niech przyjdzie i zobaczy. Bedzie mogl sobie sam wybrac biurko, sprzet, godziny pracy ( preferowane pozno-popludniowe ). Exhodus ostatnio byl wiec rekrutacja rusza drugi raz...




...w tym miesiacu ;)
zdjecie uzytkownika
rozbawnas - 2015-03-25 19:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zgadzam sie.Biuro mega fajne.Podstawe tez daja na papierze ;) I budzisz sie z reka w nocniku. Super program CRM ;)


zdjecie uzytkownika
atenuacja - 2015-03-25 20:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Biuro fajne, ale na tym się kończy. Brak organizacji, punktualności choćby szefa, brak szacunku do pracowników oraz ich znajomości (nawet przy 10 osobach) a co najważniejsze brak wypłat. Za to są urocze różowe tabelki, CRM przez nikogo nie ogarnięty i sporo miejsca przy działających z prędkością żółwia komputerach, bo mało kto wytrzymuje tam dłużej.
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-03-25 20:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dżołana - 2014-12-03 10:54:27]:
A jeśli mogę zapytać w jakim okresie pracowałaś? Czy to powiedzmy wypłata za listopad?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-26 16:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety nie polecam tam pracy. Pracodawca nie wywiązuję się ze swoich obowiązków.
zdjecie uzytkownika
sknerus - 2015-03-26 19:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Spoznienie to przywilej pieknych kobiet.Nie przystoi pracodawcy.Ludzie zapamietajcie,firma to nie wlasciciel ale pracownicy.Nie pozwolcie traktowac sie jak smieci.Za swoja prace zadajcie zaplaty.Pracodawco szanuj swych pracownikow.To dzieki nim jestes.Jesli ich braknie,zginiesz marnie.Miej serce i patrz w serce.To takie proste.
zdjecie uzytkownika
sknerus - 2015-03-26 19:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Spoznienie to przywilej pieknych kobiet.Nie przystoi pracodawcy.Ludzie zapamietajcie,firma to nie wlasciciel ale pracownicy.Nie pozwolcie traktowac sie jak smieci.Za swoja prace zadajcie zaplaty.Pracodawco szanuj swych pracownikow.To dzieki nim jestes.Jesli ich braknie,zginiesz marnie.Miej serce i patrz w serce.To takie proste.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-27 19:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brak umów, Pit-ów, wypłat - to tylko kilka z rzeczy, które brakuję...
zdjecie uzytkownika
kwiatlotosu - 2015-04-01 16:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wszyscy logicznie myślący już tam nie pracują. Szef nie znający pracowników, zmieniający zasady wynagrodzenia w trakcie gry i nie przychodzący na spotkania- tak było. co będzie? Jeśli nie boicie się tracić czasu próbujcie.
zdjecie uzytkownika
Jeszczesekunda - 2015-05-01 10:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koleś do dziś zalega ludziom z wypłatami za luty! A co najlepsze, został zgłoszony do KNF. Tak się kończy wyzysk, kłamstwa i oszustwa.
zdjecie uzytkownika
Jeszczedwiesekundy - 2015-06-03 17:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już czerwiec - świeci słońce
a kasa za luty idzie jak kolejka przed świętami w biedornce.
Marzec strzelił, kwiecień zleciał, maj minął,
a mnie przelew wciąż nie wpłynął.
zdjecie uzytkownika
garmino - 2015-06-20 01:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby jeszcze za luty wisieli wam pieniądze, w takim przypadku przedałoby się jakoś bardziej zadziałać, bo jak tak dalej pójdzie to w końcu nie doczekacie się tych pieniędzy bo znowy coś wymyślą, mam nadzieję że ta sprawa się szybko wyjaśnie bo jest niepokojąca i firma traci przez to.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-24 12:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba ludzie którzy nie otrzymali wypłaty za pracę tracą przez to, wychodzi na to że firma ta to oszuści i tyle:) Jak można nie wypłacać ludziom za ich pracę- tym bardziej żę tam tylko można liczyć na prowizje (żadnej podstawy)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna rewelacyjna trwająca ponad godzinę. Widać było zainteresowanie moją osobą, bardzo indywidualne podejście. Wielka szkoda tylko, że osoba, która przeprowadzała tą rozmowę odeszła początkiem marca.
Pytania: Jak przekonałabym do swej pasji. Pytanie o poprzednie miejsca pracy. Prośba o sprzedanie jakiegoś przedmiotu.
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-06-24 16:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli komuś się nie chce wierzyć to proszę bardzo spróbować swoich sił. Ciekawe kiedy i czy w ogóle coś komuś zapłacą. Żenada!!
zdjecie uzytkownika
Elwir - 2015-07-02 09:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [garmino - 2015-06-20 01:42:57]:
Panie moderatorze prosze nie usuwac moich postow ktore w zaden sposob nie lamia regulaminu, nie sa naruszeniem zadnego prawa ani obrazliwe.

Do Pana/Pani garmino: to uwierz. Dowodem na to ze ludziom nie placi i nie zaplacil niech bedzie fakt ze nie zaplacil tez firmie od strony internetowej ktora zamknela strone TMS.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Finansowa TMS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kancelaria Finansowa TMS?
Zadaj pytanie
alert