Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Finansowa TMS

Pracowałeś w firmie Kancelaria Finansowa TMS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ona - 2014-01-09 13:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja koleżanka jest pracownikiem i nie ma żadnych obiekcji jeśli chodzi o firme Tms. Zarówno atmosfera, umowy jak i wypłaty są wporzadku. Wynagrodzenie jest nie tylko prowizyjne jak w większości firm w branży ale również premiowe a także podstawa. Jestem w branży nie od dziś i szczerze się zasanawiam nad nawiązaniem współpracy ponieważ firma sprzedaje bardzo dobre produkty dla klientów a pracownikom oferuje możliwość naprawdę fajnego rozwoju.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-01-10 00:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz koleżanko napisać coś więcej? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia,co to za prowizje i o jakiej podstawie mowa? Co do produktów to co dokładnie oferują klientom?
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-01-11 21:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ubezp. 5 firm pozatym wspolpraca z wieloma bankami. Wynagrodzenie złozone z 3 części prowizyjnej, za wykonanie planu i wypłata za ilość wykonanych analiz.
zdjecie uzytkownika
Adam81 - 2014-03-21 00:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś z was miał jakieś doświadczenia z firmą Kancelaria Finansowa TMS z Krakowa ul. Limanowskiego 31? Jakie są wasze opinie? Podzielcie się na forum
zdjecie uzytkownika
Dorothka - 2014-03-21 00:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytasz w kontekście podjęcia pracy czy chodzi Ci o jakość usług etc…?
zdjecie uzytkownika
Adam81 - 2014-03-21 00:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany pracą. Trochę info jest na ich stronie www.kancelaria-tms.pl, ale mnie przede wszystkim interesują opinie o Kancelarii.
zdjecie uzytkownika
Dorothka - 2014-03-21 00:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Kancelaria Finansowa TMS przez 9 miesięcy, było naprawdę nieźle teraz jestem w Alior i tez OK.
Bardzo dużo się tam nauczyłam, praktycznie całe przygotowanie do zawodu bankowca zdobyłam właśnie w Kancelarii a nie na studiach. W tej firmie nauczą was teorii ale też puszczą na głęboką wodę do klienta – tak właśnie zdobywa się doświadczenie i praktykę. Szkolenia są extra.
Pracując tam masz do dyspozycji kredyty hipoteczne i gotówkowe z 26 banków, są też inwestycje kapitałowe i obligacje z ING i Aegon. Daje to w sumie kilkadziesiąt produktów finansowych do wyboru.

Dodatkowo dla pracowników jest: Pakiet Medyczny, telefon osobisty, tablet, laptop
można było skorzystać z auta firmowego ;)

Ludzie i atmosfera w pracy jest rewelacyjna. Na Limanowskiego pracuje chyba 17 osób
Muszę przyznać szczerze że jest to zdecydowanie jedna z najlepszych firm doradczych w Krakowie

pozdrooo
zdjecie uzytkownika
Adam81 - 2014-03-21 01:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz mi jak wyglądała kwestia zarobków
zdjecie uzytkownika
Dorothka - 2014-03-21 01:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kancelaria Finansowych TMS pozwala przyzwoicie zarobić, ja zarabiałam od 3400 do 6200 zł
w Aliorze dostaje 2650.

zdjecie uzytkownika
Adam81 - 2014-03-21 01:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki. Napisz mi jeszcze co ze szkoleniami - czy będę im coś musiał zapłacić jeśli odbędę szkolenia a nie podejme pracy? Do szkoleń trzeba się jakoś przygotować?
zdjecie uzytkownika
Dorothka - 2014-03-21 01:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś ty, nic nikomu nie płacisz, szkolenia są bezpólatne. Nie musisz się przygotowywać, wszystko będzie omówione tak byś zrozumiał. Zresztą po szkoleniach są jeszcze warsztaty i zawsze można do czegoś wrócić.
Będzie dobrze ODWAGI Adamie i powodzenia hehe
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-22 23:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorothka - 2014-03-21 01:07:50]:
Dorotka te 6200 to chyba za cały okres umowy w TMS ;) A w Aliorze 2650 brutto. Logicznym jest,że człowiek nie zmienia pracy z lepiej płatnej na gorszą.
Jak kolega pyta,pisz prawdę.
Kolego Adam do tego typu zawodu musisz mieć pewne predyspozycje a więc na poczatek miekkie serce do szefa i twardy tyłek do pracy. Do tego typu pracy potrzebna jest kompetentna osoba,która potrafi kierować nowo zatrudnionego delikwenta,wspierać go i służyć swoim doświadczeniem. Dobra atmosfera i "święty spokój" ze strony przełożonego/szefa bardzo szybko odbiją się czkawką na nowo zatrudnionych osobach. Szkolenia to jedno,praktyka i wsparcie to drugie. Podstawowa zasada to nie tracenie czasu, jeżeli po tych wszystkich warsztatach i szkoleniach nie ma wyników a z góry nie ma żadnego wsparcie i pomocy to się nie męcz i szukaj dalej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Finansowa TMS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski