logo Kancelaria Finansowa TMS

Kancelaria Finansowa TMS

Kraków

Opinie o Kancelaria Finansowa TMS

ona 2014-01-09 13:24:51
Moja koleżanka jest pracownikiem i nie ma żadnych obiekcji jeśli chodzi o firme Tms. Zarówno atmosfera, umowy jak i wypłaty są wporzadku. Wynagrodzenie jest nie tylko prowizyjne jak w większości firm w branży ale również premiowe a także podstawa. Jestem w branży nie od dziś i szczerze się zasanawiam nad nawiązaniem współpracy ponieważ firma sprzedaje bardzo dobre produkty dla klientów a pracownikom oferuje możliwość naprawdę fajnego rozwoju.
on 2014-01-10 00:16:23
Możesz koleżanko napisać coś więcej? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia,co to za prowizje i o jakiej podstawie mowa? Co do produktów to co dokładnie oferują klientom?
1
oni 2014-01-11 21:56:57
ubezp. 5 firm pozatym wspolpraca z wieloma bankami. Wynagrodzenie złozone z 3 części prowizyjnej, za wykonanie planu i wypłata za ilość wykonanych analiz.
Adam81 2014-03-21 00:46:36
Witam, czy ktoś z was miał jakieś doświadczenia z firmą Kancelaria Finansowa TMS z Krakowa ul. Limanowskiego 31? Jakie są wasze opinie? Podzielcie się na forum
Dorothka 2014-03-21 00:51:09
Pytasz w kontekście podjęcia pracy czy chodzi Ci o jakość usług etc…?
Adam81 2014-03-21 00:52:32
Jestem zainteresowany pracą. Trochę info jest na ich stronie www.kancelaria-tms.pl, ale mnie przede wszystkim interesują opinie o Kancelarii.
Dorothka 2014-03-21 00:58:10
Pracowałam w Kancelaria Finansowa TMS przez 9 miesięcy, było naprawdę nieźle teraz jestem w Alior i tez OK.
Bardzo dużo się tam nauczyłam, praktycznie całe przygotowanie do zawodu bankowca zdobyłam właśnie w Kancelarii a nie na studiach. W tej firmie nauczą was teorii ale też puszczą na głęboką wodę do klienta – tak właśnie zdobywa się doświadczenie i praktykę. Szkolenia są extra.
Pracując tam masz do dyspozycji kredyty hipoteczne i gotówkowe z 26 banków, są też inwestycje kapitałowe i obligacje z ING i Aegon. Daje to w sumie kilkadziesiąt produktów finansowych do wyboru.

Dodatkowo dla pracowników jest: Pakiet Medyczny, telefon osobisty, tablet, laptop
można było skorzystać z auta firmowego ;)

Ludzie i atmosfera w pracy jest rewelacyjna. Na Limanowskiego pracuje chyba 17 osób
Muszę przyznać szczerze że jest to zdecydowanie jedna z najlepszych firm doradczych w Krakowie

pozdrooo
Adam81 2014-03-21 01:05:02
Napisz mi jak wyglądała kwestia zarobków
Adam81 2014-03-21 01:15:34
dzięki. Napisz mi jeszcze co ze szkoleniami - czy będę im coś musiał zapłacić jeśli odbędę szkolenia a nie podejme pracy? Do szkoleń trzeba się jakoś przygotować?
Dorothka 2014-03-21 01:20:12
coś ty, nic nikomu nie płacisz, szkolenia są bezpólatne. Nie musisz się przygotowywać, wszystko będzie omówione tak byś zrozumiał. Zresztą po szkoleniach są jeszcze warsztaty i zawsze można do czegoś wrócić.
Będzie dobrze ODWAGI Adamie i powodzenia hehe
Marta 2014-08-27 13:00:17
Cześć, ta oferta pracy na Specjalistę ds. kredytów hipotecznych to jest wciąż aktualna? Jestem po Ekonomii w Poznaniu, akurat przyjechałam za narzeczonym do Krakowa i próbuję się jakoś odnaleźć w tej trudnej i nowej rzeczywistości dla mnie :). Napiszcie jak możecie, czy warto starać się o tę pracę...
Ania 2014-09-05 20:19:21
Absolutnie nie, odradzam( usunięte przez administratora ) marna płaca.
2
typek 2014-09-08 16:37:46
jak to na prace charytatywną? to ile tam się dokładnie zarabia za godzinę albo na miesiąc? przewidują wogóle jakieś premie albo dodatki lub bonusy? jestem świeżo po studiach i zalezy mi na finansach ale przede wszystkim na stabilizacji zawodowej. widziałem ogłoszenia na specjalista ds kredytów hipotecznych, aktualne to?
pracuś 2014-09-11 19:42:23
płacą za zrealizowany plan, nie ma planu nie ma kasy. O premiach, bonusach należy zapomnieć.(usunięte przez administratora)
ZO 2014-09-18 12:19:07
(usunięte przez administratora)nie polecam. szkoda czasu i zaangażowania
3
Kasiula 2014-09-18 12:52:34
typek
rekrutacja trwa okrągły rok, ludzie się zatrudniają i odchodzą, gdy widzą jakie są warunki i płace. Chcesz zdobyć doświadczenie? składaj CV do Kancelarii. Chcesz zdobyć doświadczenie i zarabiać? szukaj poważnej firmy.
3
Dzanaska 2014-10-25 08:16:40
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej jakieś dwa tygodnie temu. Przyznam szczerze, że miałam duże obawy przed nią. Po raz kolejny przekonałam się, że w internecie ludzie wiedząc, że mogą pisać wszystko co najgorsze i nic im za to nie grozi ( choć będąc po prawie ustawa o ochronie danych osobowych, art 23 i jego nowa interpretacja w sądach już powoli zaczyna eliminować wypisujących głupoty i nieprawdę, najzwyczajniej w życiu wydając wyroki skazujące na korzyść pokrzywdzonych, jeśli Ci wypisujący naruszyli dobra tej firmy/osoby ), piszą rzeczy niestworzone ! Rozmowa naprawdę miła, rzeczowa ale jednocześnie niesamowicie niestandardowa :). Lubię chodzić po rozmowach, aby non stop czegoś się uczyć i sprawdzać swoją wartość na rynku, ale tu poza kilkoma standardowymi pytaniami Pan manager pionu inwestycyjnego zaskoczył mnie pozytywnie kilkoma naprawdę rewelacyjnymi pytaniami :D. Aż się uśmiechałam sama do siebie jak stamtąd wychodziłam. Ludzie nie wierzcie w to co wypisują, po prostu z racji na samą rozmowę kwalifikacyjną warto spróbować ^^. Niestety myślałam, że w mojej bieżącej firmie uda się jakość obejść karę za odbyte szkolenia jeśli się szybko odchodzi, ale niestety się nie udało :(. Pozdrawiam Pana managera :D.

Dziewczyna od origami ;).
3
mocny jaś 2014-10-28 13:05:37
piszecie że można się spodziewać niekonwencjonalnej rozmowy rekrutacyjnej... co macie przez to na myśli? poproszę konkretny bo zamierzam do nich aplikować i chcę dobrze wypaść
Dżołana 2014-12-03 10:54:27
1398 za pierwszy miesiac dostalam gdzie byly jeszcze szkolenia w tym darmowe :) zapowiada sie niezle
chmurka ogórka 2014-12-31 15:59:33
po ostatnim wpisie finansowo widzę ze finansowo xle nie będzie jeśli się postaram o zatrudnienie w Kancelaria Finansowa TMS. natomiast pytanie mam inne związane z płatnościami. nie wiem jak koleżanka Dżołana ale ja już prawie dziesięć lat w takich firmach pracuję. w takim razie mogę negocjować wyższa stawkę?
xxx 2015-01-15 12:57:53
Płacą za zrealizowany plan, nie ma planu nie ma kasy, Pan Dyrektor tylko dużo obiecuje na rozmowie kwalfikacyjnej, nic nie dając w zamian. Rotacja pracowników o czymś świadczy,
2
Rozczochrana 2015-03-04 16:59:51
xxx - a pokaż mi firmę finansową działającą na zasadzie pośrednictwa w której płacą za niezrealizowanie planu :D. Rozbawiłaś mnie. Jak znasz taką, daj namiar.
xxxl 2015-03-23 23:07:58
przynajmniej dają stałą podstawę, a nie na zasadzie że zostajesz z ręka w nocniku, 0 zł, a żyć trzeba :)
1
Niemajaksamemupisac 2015-03-24 02:18:39
Ekstra warunki pracy, fajne biuro. Kto nie wierzy niech przyjdzie i zobaczy. Bedzie mogl sobie sam wybrac biurko, sprzet, godziny pracy ( preferowane pozno-popludniowe ). Exhodus ostatnio byl wiec rekrutacja rusza drugi raz...




...w tym miesiacu ;)
2
rozbawnas 2015-03-25 19:53:14
Zgadzam sie.Biuro mega fajne.Podstawe tez daja na papierze ;) I budzisz sie z reka w nocniku. Super program CRM ;)


3
atenuacja 2015-03-25 20:13:43
Biuro fajne, ale na tym się kończy. Brak organizacji, punktualności choćby szefa, brak szacunku do pracowników oraz ich znajomości (nawet przy 10 osobach) a co najważniejsze brak wypłat. Za to są urocze różowe tabelki, CRM przez nikogo nie ogarnięty i sporo miejsca przy działających z prędkością żółwia komputerach, bo mało kto wytrzymuje tam dłużej.
4
odp 2015-03-25 20:23:53
A jeśli mogę zapytać w jakim okresie pracowałaś? Czy to powiedzmy wypłata za listopad?
2
xyz 2015-03-26 16:04:34
Niestety nie polecam tam pracy. Pracodawca nie wywiązuję się ze swoich obowiązków.
3
sknerus 2015-03-26 19:28:37
Spoznienie to przywilej pieknych kobiet.Nie przystoi pracodawcy.Ludzie zapamietajcie,firma to nie wlasciciel ale pracownicy.Nie pozwolcie traktowac sie jak smieci.Za swoja prace zadajcie zaplaty.Pracodawco szanuj swych pracownikow.To dzieki nim jestes.Jesli ich braknie,zginiesz marnie.Miej serce i patrz w serce.To takie proste.
3
sknerus 2015-03-26 19:28:38
Spoznienie to przywilej pieknych kobiet.Nie przystoi pracodawcy.Ludzie zapamietajcie,firma to nie wlasciciel ale pracownicy.Nie pozwolcie traktowac sie jak smieci.Za swoja prace zadajcie zaplaty.Pracodawco szanuj swych pracownikow.To dzieki nim jestes.Jesli ich braknie,zginiesz marnie.Miej serce i patrz w serce.To takie proste.
2
xxx 2015-03-27 19:38:59
Brak umów, Pit-ów, wypłat - to tylko kilka z rzeczy, które brakuję...
3
kwiatlotosu 2015-04-01 16:23:27
wszyscy logicznie myślący już tam nie pracują. Szef nie znający pracowników, zmieniający zasady wynagrodzenia w trakcie gry i nie przychodzący na spotkania- tak było. co będzie? Jeśli nie boicie się tracić czasu próbujcie.
3
Jeszczesekunda 2015-05-01 10:13:56
Koleś do dziś zalega ludziom z wypłatami za luty! A co najlepsze, został zgłoszony do KNF. Tak się kończy wyzysk, kłamstwa i oszustwa.
2
Jeszczedwiesekundy 2015-06-03 17:11:37
Już czerwiec - świeci słońce
a kasa za luty idzie jak kolejka przed świętami w biedornce.
Marzec strzelił, kwiecień zleciał, maj minął,
a mnie przelew wciąż nie wpłynął.
1
garmino 2015-06-20 01:42:57
Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby jeszcze za luty wisieli wam pieniądze, w takim przypadku przedałoby się jakoś bardziej zadziałać, bo jak tak dalej pójdzie to w końcu nie doczekacie się tych pieniędzy bo znowy coś wymyślą, mam nadzieję że ta sprawa się szybko wyjaśnie bo jest niepokojąca i firma traci przez to.
paweł 2015-06-24 12:26:10
Chyba ludzie którzy nie otrzymali wypłaty za pracę tracą przez to, wychodzi na to że firma ta to oszuści i tyle:) Jak można nie wypłacać ludziom za ich pracę- tym bardziej żę tam tylko można liczyć na prowizje (żadnej podstawy)
1
zdziwiony 2015-06-24 16:50:33
Jeśli komuś się nie chce wierzyć to proszę bardzo spróbować swoich sił. Ciekawe kiedy i czy w ogóle coś komuś zapłacą. Żenada!!
1
Elwir 2015-07-02 09:29:23
Panie moderatorze prosze nie usuwac moich postow ktore w zaden sposob nie lamia regulaminu, nie sa naruszeniem zadnego prawa ani obrazliwe.

Do Pana/Pani garmino: to uwierz. Dowodem na to ze ludziom nie placi i nie zaplacil niech bedzie fakt ze nie zaplacil tez firmie od strony internetowej ktora zamknela strone TMS.
2
B.P. 2015-07-15 14:23:25
Co to za firma w której pan Tusiński nie dość żę zapomniał jak na razie uregulować opłatę za wynajem mieszkanie(cztery miesiące)to w żaden sposób nie można się z nim skontaktować,firmy nia znam, współpracy z w/w panem nie polecam,sprawę oddaje do windykacji
2
heheszki 2015-07-17 14:48:01
Oj grubo widze. Ale tak sie konczy jak sie ludzi nie slucha. Np po co komu trzy auta na kredyt jak jezdzi tylko jednym na raz. Albo wydawanie 2000 pln na mozliwosc edycji nic nieznaczacego portalu. Ale o 20 pln to ze szprzataczka potrafil sie klocic. Oszust, klamca ale obwina wszystkich tylko nie siebie samego.
2
behemot 2015-07-17 16:04:55
a oddawaj
2
kancelarya 2015-07-23 02:12:13
ok proszę mi coś powiedzieć więcej bazując na przykładach dlaczego krytykujecie firmy za jakie problemy co takiego nie pozywtywnego się dzieje co można by poprawić na lepsze zarobki brak wypłat na czas ?Chciałbym gdzieś podjąć w końću pracę i myślałem właśnie o tej kancelraii może zaryzykuję mimo wszystko
do kancelarya 2015-07-28 13:13:37
czyżby CEO próbował ratować sytuację?
1
Obserwator 2015-07-28 13:16:44
chyba tak... ale Tytanic też jest już na dnie i śpi z rybkami.
1
centus 2015-07-28 14:25:47
Uważny czytelnik wie o czym mowa, padło wiele przykładów. A Ty "Kancelarya" jeśli masz ochotę ryzykuj....
1
kajko 2015-08-22 14:59:24
Pracowałem w kilku podobnych firmach. W żadnej z nich jednak nie miałem zapewnionych takich warunków jak tutaj. Nie zamierzam się stąd ruszać w sumie nigdzie przez najbliższy czas. Wydaje mi się , że mało w swoim życiu jeszcze przeżyliście skoro jesteście tak na nich cięci. Spróbujcie pracy w takim razie gdzie indziej
rofl 2015-08-24 18:55:09
E skad ruszac? Jak firma nie ma biura? Chyba ze smietnika :D
1
listek 2015-09-21 20:04:29
Jak to mozliwe, że kancelaria finansowa TMS nie ma biura, przeciez musza miec adres pod którym sa dostępni dla klientów, gdzie przychodzi poczta, gdzie są zarejestrowani w krajowym rejestrze sadowym. Dobra lokalizacja to klucz sukcesu kancelarii, to nie rozumiem jak moga nie miec siedziby. Pozdrawiam.
543 2016-04-06 15:48:10
mysle ze ma..przynajmniej byloby to troche jednak dziwne gdyby nie mieli takiego adresu @listek..a patrzyles moze na ich stronie intereontowej? moze tam cos ejst
kajko 2016-05-07 22:31:38
na stronie na pewno znajdziecie to co Was interesuje
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Finansowa TMS - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Finansowa TMS