logo CNC EXPRESS

CNC EXPRESS

Katowice

Opinie o CNC EXPRESS

edek1111 2012-12-27 13:13
ile zarabia operator cnc ?
cnc 2012-12-28 14:30
grosze...ledwo starczy na przeżycie...ale idź sam i się przekonaj...usłyszysz dokładnie to samo na miejscu
edek 2013-03-24 17:24
solidnie to znaczy byc operatorem , programista , technologiem , brygadzisto, wozkowym , suwnicowym i kierowcom ?
ja 2013-10-22 19:18
dostaniesz max 1300 na reke na starcie potem niewiele wiecej, wyzyskuja ludzi, CAMy byly a reszta z reki na maszynie. Ogólnie tragedia!!!
ja to ja 2014-01-27 09:01
pracuje od kilku miechów i jest spoko. kasa nienajgorsza mozliwosci duze ludzie zajefajni. nienarzekam
5
zainteresowany 2014-03-28 19:26
a jak tam wyglada praca na maszynie?widzialem ze szukaja frezerow cnc i oferuja szkolenie od podstaw.jestem tylko po kursie,nie mam doswiadczenia na maszynach.ktos wie jak tam wyglada praca?
zainteresowany 2014-03-28 19:26
i jak wyglada takie szkolenie?
xyz 2014-04-05 20:47
złóż CV, na prawdę potrafią dużo nauczyć na takim szkoleniu
1
abcd 2014-04-06 15:03
kiedys bylem tam na szkoleniu to mnie po 2 tygodniach wywalili.duze wymagania maja i chca zeby ktos obslugiwal maszyne w pelnym zakresie dostajesz rysunek material i rob
obecny 2014-04-07 19:28
bo byłeś nierefolmowalny i połamałeś narzędzia
jojo 2014-04-24 16:59
witam mam pytanko ile moze zarobic operator CNC w tej firmie? dzieki z góry pozdrawiam
Nie formowalny 2014-04-25 08:27

dr.dre - 2014-03-25 18:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te 1300 złotych to nie najgorsza kasa dla Ciebie? aż dziw, że ludzie przy takim wynagrodzeniu są w CNC tak w porządku
ale pod dachem pracujesz ja dostawalem 900zl neto i to jeszcze na dworze robota dzeszcz czy śnieg
bagietek 2014-04-25 09:19
nie zarabia się tam 1300, sa podwyzki wynikajace z regulaminu i nie trzeba sie prosic, oprocz tego za podniesienie kwalifikacji dostaje sie podwyzke poza stalym systemem, mozna dostac premie tygodniowa, placa za umiejetnosci i jakosc a nie stanowisko. jak ktos chce dostawac hajs za wciskanie guzika to tu nie zarobi nawet 1300. w porownaniu do innych zakladow w ktorych pracowalem to tu hala jest ladna czysta dbaja o jakosc pracy- chociazby o bhp.... oczywiscie moge na wiele rzeczy nazekac bo idealnie nie ma ale mam porownani i dla mnie tu jest ok
1
nadzieja 2014-11-06 19:13
Firma super wyplacalna zawsze przed terminem polecam
adri 2014-12-05 18:57
Ktoś pracował na stanowisku FREZER KONWENCJONALNY?? Przyjmują również aplikacje młodych, ambitnych osób z mniejszym doświadczeniem, które są zdecydowane rozwijać się w tym zawodzie! Oferują umowę o pracę,atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia, możliwość rozwoju zawodowego. Jak to wygląda w praktyce??
fido 2014-12-19 15:03
to ladna ofiara jestes ze w 2014 roku za 1300 dymasz.....900 to na ukrainie robiles???
dompe 2016-05-08 09:55
Spokojnie można zarobić więcej @ulam, z tego co wiem to właśnie 1700 złotych, a jeszcze dochodzą premie.
Grzechu 2017-03-30 10:31
Ludzie kto te komentarze pisze ktoś z biura cz jak? Pracowałem tam sporo czasu i mogę powiedzieć że jest to firma w której nawet na ciuch robocze się rok czeka, premie są ale po to żeby ją później zabrać za jakąś pomyłkę co przy takiej pracy jest nieuniknione, gdyż wszystko leży na twojej głowie a najlepiej jak byś jeszcze narzędzia z domu przynosił. Wypłaty nieraz w ratach o czym nikt nic nie mówi i udaje ze jest Oki.
2
ANUSIS 2017-05-16 20:16
CNC Express to nie jest firma dla osób które chcą uczciwie pracować i się rozwijać pod względem zawodowym. Robią "szkolenie" Tak naprawdę to pic na wodę aby było że zostało wykonane szkolenie i móc podpisać lojalnościową umowę aby pracownik zbyt szybko nie uciekł jak się dowie jaki tam syf panuje. O zarobkach dobrych zapomnijcie o wypłatach w terminie też o normalnym przechodzeniu na zmiany też bo sobie zmieniają zmiany planowe jak chcą. Mówiąc krótko ludzi traktują jak chłopów którzy muszą odrobić swoją pańszczyzne. Wszystkie pozytywne komentarze są tylko efektem wypocin Pań z biura aby przekonać przyszłych potencjalnych kandydatów do pracy w CNC Express..... Jak czytacie jeszcze ten komentarz (" miłe " Panie usuwają negatywne opinie) nie idźcie tam do pracy.
3
Karolina 2017-07-26 06:57
@ANUSIS czy warunki zatrudnienia nie są jasno określone w umowiw, jaka zawiera się z pracodawcą? Możesz opowiedzieć więcej, na temat wysokości i terminowości wypłaty? Czy regularnie występują problemy z jej wypłacaniem? Opowiedz wiecej, każda opinia jest nieoceniona dla potencjalnych nowych pracowników firmy.
??? 2017-08-21 09:28
jestem dostawcą, nie płacą za towar, totalny brak kontaktu, ostrzegam
Karolina 2017-08-21 11:17
@??? kontakt z CNC EXPRESS, w żaden sposób nie powinien być utrudniony, ze względu na dostępność kontaktu i podaną lokalizację. Czy próbowałeś osobiście wyjaśniać sprawę? Często zdarzają się jakieś pomyłki przy rozliczeniach, więc może warto spróbować rozwiązać sprawę w ten sposób i później dać znać innym, jak wszystko się potoczyło?
Zostaw swoją opinię o CNC EXPRESS - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNC EXPRESS