logo CNC EXPRESS

CNC EXPRESS

Katowice

Opinie o CNC EXPRESS

edek1111 2012-12-27 13:13:14
ile zarabia operator cnc ?
cnc 2012-12-28 14:30:56
grosze...ledwo starczy na przeżycie...ale idź sam i się przekonaj...usłyszysz dokładnie to samo na miejscu
edek 2013-03-24 17:24:22
solidnie to znaczy byc operatorem , programista , technologiem , brygadzisto, wozkowym , suwnicowym i kierowcom ?
ja 2013-10-22 19:18:10
dostaniesz max 1300 na reke na starcie potem niewiele wiecej, wyzyskuja ludzi, CAMy byly a reszta z reki na maszynie. Ogólnie tragedia!!!
ja to ja 2014-01-27 09:01:55
pracuje od kilku miechów i jest spoko. kasa nienajgorsza mozliwosci duze ludzie zajefajni. nienarzekam
5
zainteresowany 2014-03-28 19:26:00
a jak tam wyglada praca na maszynie?widzialem ze szukaja frezerow cnc i oferuja szkolenie od podstaw.jestem tylko po kursie,nie mam doswiadczenia na maszynach.ktos wie jak tam wyglada praca?
zainteresowany 2014-03-28 19:26:57
i jak wyglada takie szkolenie?
xyz 2014-04-05 20:47:57
złóż CV, na prawdę potrafią dużo nauczyć na takim szkoleniu
1
abcd 2014-04-06 15:03:33
kiedys bylem tam na szkoleniu to mnie po 2 tygodniach wywalili.duze wymagania maja i chca zeby ktos obslugiwal maszyne w pelnym zakresie dostajesz rysunek material i rob
obecny 2014-04-07 19:28:28
bo byłeś nierefolmowalny i połamałeś narzędzia
jojo 2014-04-24 16:59:42
witam mam pytanko ile moze zarobic operator CNC w tej firmie? dzieki z góry pozdrawiam
Nie formowalny 2014-04-25 08:27:44

dr.dre - 2014-03-25 18:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te 1300 złotych to nie najgorsza kasa dla Ciebie? aż dziw, że ludzie przy takim wynagrodzeniu są w CNC tak w porządku
ale pod dachem pracujesz ja dostawalem 900zl neto i to jeszcze na dworze robota dzeszcz czy śnieg
bagietek 2014-04-25 09:19:34
nie zarabia się tam 1300, sa podwyzki wynikajace z regulaminu i nie trzeba sie prosic, oprocz tego za podniesienie kwalifikacji dostaje sie podwyzke poza stalym systemem, mozna dostac premie tygodniowa, placa za umiejetnosci i jakosc a nie stanowisko. jak ktos chce dostawac hajs za wciskanie guzika to tu nie zarobi nawet 1300. w porownaniu do innych zakladow w ktorych pracowalem to tu hala jest ladna czysta dbaja o jakosc pracy- chociazby o bhp.... oczywiscie moge na wiele rzeczy nazekac bo idealnie nie ma ale mam porownani i dla mnie tu jest ok
1
nadzieja 2014-11-06 19:13:09
Firma super wyplacalna zawsze przed terminem polecam
adri 2014-12-05 18:57:24
Ktoś pracował na stanowisku FREZER KONWENCJONALNY?? Przyjmują również aplikacje młodych, ambitnych osób z mniejszym doświadczeniem, które są zdecydowane rozwijać się w tym zawodzie! Oferują umowę o pracę,atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia, możliwość rozwoju zawodowego. Jak to wygląda w praktyce??
fido 2014-12-19 15:03:08
to ladna ofiara jestes ze w 2014 roku za 1300 dymasz.....900 to na ukrainie robiles???
dompe 2016-05-08 09:55:16
Spokojnie można zarobić więcej @ulam, z tego co wiem to właśnie 1700 złotych, a jeszcze dochodzą premie.
Zostaw swoją opinię o CNC EXPRESS - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNC EXPRESS