brak logo

Ryan Air

Krosno

Opinie o Ryan Air

anonim 2008-10-13 21:58:36
Najbardziej nieludzkie linie lotnicze. Żaden szanujący się steward/ stewardessa nie zechciałby pracować dla tych linii po 12- 14 godzin na dobę za te marne 1000 euro i jeszcze płacić za trening. Inne zagraniczne linie lotnicze dają nieporównywalnie lepsze warunki zatrudnienia. Ryan Air szuka naiwnych.
anonim 2008-11-03 15:26:42
Dobrze,że ktos napisał prawde o Ryan Air. Dziekuje bardzo...
2008-11-28 15:28:18
trzeba byc kompletnie zdesperowanym zeby pracowac dla ryan air i jeszcze do tego placic sobie 2000euro za szkolenie!!! ludzie nie dajcie sie wykorzystywac, to ryan powinien placic za szkolenie i placic wiecej za taka w sumie niepewna robote! pomyslcie troche
anonim 2008-11-30 11:43:01
Miałem jechać na rozmowę do Wrocławia w sprawie pracy jako członek Cabin Crew ale po przeczytaniu w Internecie opinii tych co pracują zrezygnowałem. Ryan Air to prawdopodobnie straszny syf.
anonim 2009-06-11 21:55:55
A ja pracuje w Ryanair i jestem zadowolony. Srednio dostaje 1500 euro miesiecznie na reke za maksymalnie za maksymalnie 14 dni pracy.
katowice Marta 2010-02-02 14:31:07
anonimie, czyli po odjeciu kosztow za mundurki, identyfiatory itd, miesiecznie za reke dostajes 1500 w bazie w Stansted jako steward?

mam nadzieje ze odpowiesz, bardzo licz ena twoja opinie
Bota 2013-12-18 12:21:06
Dużo zależy od tego, gdzie zostaniesz zbazowany. Tak, to prawda - szkolenie kosztuje, ale za to masz zapewnione miejsce pracy. Okres, kiedy spłacasz szkolenie nie jest łatwy, bo po potrąceniu raty, opłaceniu stancji, opłaty za uniform to zostaje niewiele, ale wystarczająco aby przeżyć bez ekstrawagancji. To jestv tylko 6 miesięcy a i tak dostajesz tzw. zasiłek dla nowozatrudnionych 1200 euro brutto (niestety) w trzech transzach. Prawda, że częściowo pokrywa koszt szkolenia? Połowę z pewnością. Po spłaceniu szkolenia masz z górki - fajna przygoda i zarobki może nie rewelka ale jakieś minimum 1100 powinieneś wyciągnąć ( pewnie więcej :) ). W kraju nie masz na to szans. Czasu wolnego masakrycznie dużo. Dobrze jeżeli będziesz miał 80 godz miesięcznie. To średnio 20 albo mniej w tygodniu. Masz też standbye niepłatne ( jesteś pod telefonem).Jak na tak "intensywną" pracę to uważam, że płacą nieźle. Zawsze można zacząć u nich i szukać dalej...
lapos 2016-05-14 18:47:17
jeśli chodzi o pracę w ryanair to wiele młodych osób marzy o takiej pracy. Dobrze płatna a można kawał świata zwiedzić
Zostaw swoją opinię o Ryan Air - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ryan Air