logo Speed 24 Sp. z o.o.

Speed 24 Sp. z o.o.

Kalisz

Opinie o Speed 24 Sp. z o.o.

ike78 2014-02-26 20:53:44
Prosil bym o zetelna ocene firmy Speed24 z Kalisza!!!!
3
driver 2014-03-20 15:19:03
NIE POLECAM!!!! ( usunięte przez administratora )Gdzie kolwiek się o Nich nie zapytać to dobrego słowa nie usłyszałem:/
1
gosciowa 2014-04-03 15:04:21
Pozostaje droga sadowa i dochodzenie roszczen. Ja wlasnie pisze pierwsze wezwanie do zaplaty...
1
mariusz 2014-04-09 15:24:56
Ja jestem zadowolony i nie narzekam. Autko nie stygnie. Polecam.
Tedy 2014-04-16 14:56:06
Ja również polecam, współpraca ok, kasa na czas, zleceń duzo. Jest dobrze.
soldaten 2014-05-16 22:00:08
nie polecam( usunięte przez administratora )
jazda 2014-05-21 20:24:54

Mam wrażenie że wszystkie pozytywne opinie to pisane przez firmę!!!!!
( usunięte przez administratora )
2
ok 2014-05-23 16:13:34
Ja nie narzekam, nie muszę się prosić o zlecenia. Dziwny jesteś JAZDA, ponieważ jeżeli ktoś się nawet opóźni z zapłatą to wcale nie oznacza że nie płaci. Ja nigdy nie miałem z nimi problemu, a spóźnienia mi też się zdarzają, nie wierzą, że jesteś taki punktualny w płaceniu :)
Krzysiek 2014-06-02 21:42:46
Dziwne te wpisy osób którzy piszą ze nie płaca. Zeby kazdy dziś płacił z kilkudniowym a nawet tygodniowym opóźnieniem to byłoby super. Dziwią mnie wpisy o tym ze nie paca! Działam z nimi od wrzesnia 2013 i nie moge narzekać. Pewnie ze jesli sie spóźnie z dokumentami to mam przedłużony termin, ale na pewno nie jest tak ze nie płaca.
Ja 2014-06-02 21:48:15
Mialem z nimi małe spiecie ale mozna sie z nimi dogadać. Trzeba jednak trzymać sie zasad i jest ok, kasa na czas, zlecenia, mozna jeździć polecam!
przewoźnik 2014-06-10 12:52:46
ja też polecam firmę Speed24 kilometry w granicy 11 a 13 tys jest ok kasa na czas jak narzazie żadnych spięć GODNI POLECENIA :)
Kinga 2014-06-12 14:40:00
I tu Cię kolego Marek zaskoczę, większość firm bazuje na pieczątce i czytelnym podpisie na CMR. Niestety wykorzystują fakt iż jest tylko parafka i zwyczajnie nie chcą płacić. Także mają rację, nie płacą skoro klient nie chce zapłacić. Sama wielokrotnie borykałam się z tym problemem i teraz wiem że jeśli nie ma potwierdzenia czytelnym podpisem i pieczątką to nie wyjeżdżam z firmy. ostatecznie klient wystawia zaświadczenie że zapłaci mimo to i problem z głowy.
RAF 2014-06-12 19:38:15
JAK MOŻECIE TO UNIKAJCIE TEJ FIRMY,PATRZ JAKĄ CI WCISKAJĄ UMOWE SAME KARY,A KASE ZA WYKONANĄ ROBOTE NIE DOSTANIESZ
1
grzegorz69 2014-06-12 21:38:22
Witam,
widziałem ich ogłoszenie o pracy jako kierowca. Dzwoniłem, obiecują nowe samochody itp. , ale po przeczytaniu tych opinii waham się czy złożyć aplikacje. Czy ktoś pracował u nich jako kierowca, a nie podwykonawca?
2
olo 2014-07-08 01:55:40
witam
chcialem sie dowiedziec cos o firmie bo chce zlozyc aplikacje jako kierowca ale po czytaniu tego co tu pisze chyba nie zloze.moze ktos napisac jak tam jest jakie warunki i kasa bo obiecuja duzo a tak naprawde nie wiedomo czy wszystko jest tak ja pisza
pozdrawiam
1
olo 2014-07-10 21:50:44
mozesz cos wiecej napisac
Jola 2014-07-21 17:41:19
Firma jak Firma, ma sporo zleceń, średnie stawki, wymagania spore, przedłużają do maksa termin zapłaty, ale najgorsze jest to ŻE NIE MOŻNA SIĘ Z TĄ FIRMĄ SKONTAKTOWAĆ, nie szanują kontrahentów, już 100 dni czekam na swoje pieniądze,
2
mreq 2014-07-22 05:32:34
po prostu kłamiesz.
3
przekręcony 2014-07-22 06:03:46
Nie polecam firmy, opóżnienia w zapłacie kilku tysięcy złotych, brak kontaktu telefonicznego-nie ma odpowiedzi na e-mail. Jeżeli dojdzie do sytuacji, że u odbiorcy ładunku nie będą chcieli podpisać czytelnie CMR (nikt nie ma takiego obowiązku), powiadom spedytora sms-em, żebyś miał potwierdzenie, powiadomienie telefoniczne spedytora o braku czytelnego podpisu i tak spowoduje opóżnienie zapłaty lub nałożenie obciążeń.
bolo 2014-07-29 11:37:09
masz dużo kasy zapraszamy do współpracy,oskubiemy cie troche SPEED24H.
4
Mikuś 2014-08-22 13:27:53
Tata pracuje tam prawie rok , teraz w pazdzierniku bedzie . Jest zadowolony tak jaki ja . To co obiecali zostalo spelnione . Bardzo dobre warunki pracy , Bardzo dobry kontakt z osobami zarządzajacymi firma. Atmosfera jak w rodzinie :) . Dodam , ze ojciec jezdzi jako pracownik , a nie podwykonawca . Widze , ze firma sie rozwija z czasem . Sa to ludzie gotowi pomoc . POWIEM TYLE . Po skonczeniu szkoly , bede zainteresowany praca w speedzie . Jest to praca ktora lubie . Cala historia pracy ojca sie chowa do tej jednej firmy . Takiej to szukac po ciemku z latarka . POLECAM ! !
1
THC 2014-09-01 15:01:21
Pracowalem w tej firmie niesluchajcie tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co pisza firma jest ok kase wyplacaja regularnie Pozdro
3
piotr 2014-09-13 14:48:20
Pracuje z Speedem juz od ponad roku, poki co wszystko pieknie. Oby tak dalej!
user 2014-09-14 08:35:30
Firma godna polecenia, płaci w terminie w razie jakiś problemów zawsze służą pomocą!
Mob 2014-09-14 22:54:41
Firma ok. Ma swoje zasady, ale nie sa one jakies wygorowane. Robie swoje i dostaje kase. Pozdrawiam
Seba 2014-09-17 10:22:16
Brak kontaktu z firmą. Płatności przeterminowane po 80 dni mimo wezwań do zapłaty brak wpłat . Stanowczo odradzam...
przewoznik 2014-09-25 14:47:45
powiem krotko uwarzajcie na firme speed 24 sp. z o.o. juz dla nich wiecej nie pojade chociaż miał bym stac tydzien bez towaru.
masakra z odzyskaniem kasy jezeli mi nie wierzycie wejcie na TRANSA i zobaczcie opisy
1
bus 2014-10-01 21:44:27
Potwierdzam. Rozmaialem na parkingu z kierowca. Mowil ze wraca do Polski i ani jednego kursu juz nie zrobi. Faktur przeterminowanych na 25 tys mial, i nie ma sie z kim kontaktowac.
bus 2014-10-21 19:29:27
POTWIERDZAM, POTWIERDZAM , POTWIERDZAM, pisałem już wcześniej i opisałem w skrócie ale moje wpisy po kilku dniach zostały usunięte. Przestrzegam wszystkich przed tą firmą.
Piotrek 2014-10-23 12:27:37
Dzień dobry. Czy ktoś pracował w firmie Speed 24 jako spedytor? Znalazłem ogłoszenie, że potrzebują spedytora z komunikacyjną znajomością języka. Jak wygląda praca w tej firmie? Czy mają własną flotę? Czy obciążają spedytora, gdyby coś poszło nie tak? Jacy ludzie tam pracują? no i najważniejsze jak się kształtują zarobki? Pozdrawiam, każda odpowiedź na wagę złota!!! ;)
2
Piotrek 2014-10-23 18:20:43
Cześć. pracujesz w speed 24 jako spedytor? Waham się, czy aplikowac. Możesz opisać jak wygląda praca tam? i czy trudno stworzyć bazę przewoźników? jak zarobki? jak ludzie?
1
Ogi 2014-11-05 17:42:39
A ja nie narzekam. Jestem zadowolony i tyle. Kasa jest robota też, co więcej wymagać. Ten co nie chce pracować to narzeka.
1
Speed 24 2014-11-06 09:12:02
Nie polecasz ok... ale dlaczego?
benito 2014-12-02 20:17:29
mialem przyjemnosc pracowac w speed 24 jak na busie to zarobki nie najgorsze warzne ze za soboty i niedziele placa bo u innych tylko kilometrowka szkoda tylko ze na wieksze auto jest problem jak ktos lubi jazde to polecam
Scarlet 2014-12-03 08:33:10
Witam, jeśli chodzi o speed pracowałam tam jako spedytor,praca fajna, dobre zarobki miła atmosfera. A co najważniejsze zawsze można liczyć na pomoc firmy.
Jak dla mnie ok
Marcin 2014-12-08 16:57:57
Witam Serdecznie. Wystawiam komentarz niedostateczny z powodu braku kontaktu jakiegokolwiek a pod drugie jak już dodzwonicie się z Transa do któregoś ze spedytorów to i tak dostaniecie numer tel., którego nik z ksiegowosci nie odbierze. (usunięte przez administratora)
2
Speed 24 2014-12-10 10:00:40
Panie Marcinie proszę skontaktować się z spedytorem który zajmował się tym zleceniem i podać mu numer FV oraz numer zlecenia i poprosić aby przekazał te informacje do księgowości.
sggw 2014-12-30 20:00:00
nie polecam pracy w tej(usunięte przez administratora)j firmie.
4
Maniu 2015-03-11 10:59:21
Ile płacą od km ?
Przewoźnik 2015-03-24 13:41:37
Zdecydowanie nie polecam współpracy
1
szukam pracy 2015-05-06 12:25:52
trendy, a czy możesz podać warunki jaki speed daje? bez koloryzowania i ściemy. z Twojej wypowiedzi wynika, że ich lubisz, albo nawet tam pracujesz, więc powiedz proszę konkretnie jakie warunki netto
3
niewazne 2015-05-18 16:24:31
Witam, pracuje tam jako kierowca i nie narzekam podstawa plus dniówka byłem juz w trasie teraz jadę znowu, wypłata była na czas weekendy z racji dniówki chciałem mieć wolne to też załadunek w piątek rozładunek w poniedziałek. Może współpraca z nimi jest problemowa nie wiem ale z oka pracownika na razie nie widzę zastrzeżeń
just 2015-05-28 14:37:30
Przyłączam się do opinii "Przewoźnika" i również zdecydowanie nie polecam
1
DAREK 2015-08-10 12:45:36
firma nie wyłacila mi wynagrodzenia za czerwiec i lipiec. Skladki w zus nie zaplacone od maja i to tyle ,oddali większość busów. Jedyny plus że przysłali wypowedzenie umowy z 2 tyg okresem. Ale pieniędzy nie ma. Pozwalniali kierowców.
Nikt nic nie wie,nie ma z kim rozmawiać. Zlewka
Byly pracownik 2015-08-11 10:42:22
Ja pracowałam , na ta chwilę nie polecam,chociaz są gorsze firmy. FIRMA KRUCZKAMI dotyczacymi szkoleń próbuje zatrzymac i naciągnąć przyszłego pracownika. Czytajcie co podpisujecie. Z tego co wiem teraz firma upada, bo jest zadłużona
JOD 2015-09-02 21:01:33
Darek, możemy Ci pomóc.....
CHINY W TRZY GODZINY 2015-09-15 11:15:26
POTWIERDZENIE OD ...BYŁY PRACOWNIK... NIC OGÓLNIE NIE MAM DO SPEED 24. JEDNAK KOLEGA MA RACJE. FIRMA MA SIĘ KU SCHYŁKOWI.NAPRAWDĘ NIE ŻYCZĘ IM ŹLE ANI NIKOMU. NIE LUBIĘ TEGO SŁOWA ALE NAPRAWDĘ (FAJNI) KIEROWCY TAM JEŹDZILI I JEŹDZIĆ MAM NADZIEJĘ BĘDĄ...JAK TO MÓWIĄ..CZAS...CZAS..CZAS
Kaliszak 2015-09-20 11:39:57
Witam, chyba nawet się już nikt nie zatrudni , byłem na Niecałej 1 w Kaliszu około 3 września 2015 a tam - żywego ducha. tej firmy już nie ma!!! Skrzynka zawalona poczta bo już sięnic nie mieści z aviz. Ci co umoczyli będą w mokrym siedzieć . Trzeba było słuchać, że to to samo co PBA service tylko inny słup...
bolo 2015-10-01 08:55:20
Dawno mówiłem że są to oszuści,nie żałuje was którzy czytali te posty i dalej dla nich jeździli
BYŁY PRACOWNIK 2015-11-30 10:43:08
CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE CZY SPEED 24 ZATRUDNIA JESZCZE JAKIŚ PRACOWNIKÓW
3
Zostaw swoją opinię o Speed 24 Sp. z o.o. - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Speed 24 Sp. z o.o.