Marvel Personal Consulting

Gryfino

Opinie o Marvel Personal Consulting

HanSolo 2016-08-21 10:31
Cześć. Marvel wszystkie swoje aktualne oferty ma na stronie www.marvelpc.eu
1
HanSolo 2016-08-21 10:34
Hej. Nie poszukują tylko ogrodników. Jest praca też np. na magazynie, również jako operator wózka widłowego bocznego, na fermie i inne. Tylko na GoWork nie mają wszystkich swoich ofert. Reszta jest na www.marvelpc.eu
1
Dan 2016-08-30 22:42
Pracowałem już w Holandii jako order picker w firmie Hoogvliet. Agencja zaś to OTTO. Jedna z najgorszych prac jakie miałem. Tyra się za dwóch, zero szacunku dla człowieka, a dogadanie się z agencją jak i firmą było dość trudne. Nie najlepszy okres w Holandii, ale chciałbym tam wrócić i zacząć inaczej. Jak jest tutaj? Czy będę mógł normalnie pracować, nie martwić się o zakwaterowanie, wynagrodzenie i nie będę musiał po tygodniu zjechać? Prosiłbym o opinię. Mimo że jest tu sporo to sam chciałbym się o tym przekonać. Pozdrawiam.
1
Dan 2016-08-30 22:45
Pracowałem już w Holandii jako order picker w firmie Hoogvliet. Agencja zaś to OTTO. Jedna z najgorszych prac jakie miałem. Tyra się za dwóch, zero szacunku dla człowieka, a dogadanie się z agencją jak i firmą było dość trudne. Nie najlepszy okres w Holandii, ale chciałbym tam wrócić i zacząć inaczej. Jak jest tutaj? Czy będę mógł normalnie pracować, nie martwić się o zakwaterowanie, wynagrodzenie i nie będę musiał po tygodniu zjechać? Prosiłbym o opinię. Mimo że jest tu sporo to sam chciałbym się o tym przekonać. Pozdrawiam
2
Zombi 2016-08-31 14:11
Dan, mam kumpla który pracuje na magazynie Action w Zwaagdijk przez Marvela jao order picker. Jest zadowolony, robota spoko, mówi, że trzeba się pokazać na początku z dobrej strony i później nie jest źle. Zakwaterowanie i kaska gra, on pracuje teraz 40 do 45 godzin tygodniowo jako picker. Kumpel jest na mieszkaniu (warunki ok) z kumplem, który pracuje na wózku widłowym bocznym, też jest zadowolony. Jako picker dostajesz prawie 10 euro, a na wózkach 10,49/godz brutto. Sam wysłałem im cv , i czekam na odpowiedź... Powodzenia
1
Zombi 2016-08-31 14:11
Dan, mam kumpla który pracuje na magazynie Action w Zwaagdijk przez Marvela jao order picker. Jest zadowolony, robota spoko, mówi, że trzeba się pokazać na początku z dobrej strony i później nie jest źle. Zakwaterowanie i kaska gra, on pracuje teraz 40 do 45 godzin tygodniowo jako picker. Kumpel jest na mieszkaniu (warunki ok) z kumplem, który pracuje na wózku widłowym bocznym, też jest zadowolony. Jako picker dostajesz prawie 10 euro, a na wózkach 10,49/godz brutto. Sam wysłałem im cv , i czekam na odpowiedź... Powodzenia
2
gr 2016-09-17 14:35
witam do jakiej pracy najlepiej sie dostac przezMarvel Personal Consulting zeby pracowac w weekendy chodzi mi na hali przy produkci pakowaniu
Snod 2016-09-17 21:24
No nie jest to tak mało, ale tak bardzo dużo też nie
Sony 2016-09-17 22:03
hej. Wygląda na to, że order picker w Zwaagdijk, można pracować ok 45 godzin...
1
Kalipiker 2016-09-18 21:12
Witam. Czy ktoś mi może powiedzieć coś więcej na temat oferty "Zbieranie zamówień, order picker, HOLANDIA, Zwaagdijk" Ktoś tam pracuje,pracował. Jak wygląda sprawa z godzinami? Praca na zmiany,ilość zmian i przykładowe godziny od... do...? Praca przez cały tydzień,również weekendy?(usunięte przez administratora)Chodzi o to że w obecnej firmie mogę jeździć np. co 2-3 miesiące na 1-4 tygodnie max. Jak wygląda zakwaterowanie?
szukampracy 2016-09-18 21:24
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat oferty order picker, Zwaagdijk.
Ktoś tam pracuje/pracował?
Jak wygląda sprawa z godzinami?
Praca na zmiany,ilość zmian i przykładowe godziny od... do...?
Praca przez cały tydzień,również weekendy?
Jakieś dodatki?
Piszą że umowa 9 , 9 , 5. Jak jest z urlopami w tych pierwszych 9-iu miesiącach?
Chodzi o to że w obecnej firmie mogę jeździć np. co 2-3 miesiące na 1-4 tygodnie max.
Jak wygląda zakwaterowanie?
1
Sony 2016-09-19 10:17
hej, powyżej Zombi pisał o tej ofercie: Dan, mam kumpla który pracuje na magazynie Action w Zwaagdijk przez Marvela jao order picker. Jest zadowolony, robota spoko, mówi, że trzeba się pokazać na początku z dobrej strony i później nie jest źle. Zakwaterowanie i kaska gra, on pracuje teraz 40 do 45 godzin tygodniowo jako picker. Kumpel jest na mieszkaniu (warunki ok) z kumplem, który pracuje na wózku widłowym bocznym, też jest zadowolony. Jako picker dostajesz prawie 10 euro, a na wózkach 10,49/godz brutto. Sam wysłałem im cv , i czekam na odpowiedź... Powodzenia
Marvel Personal Consulting 2016-09-19 10:21 [pracodawca]
Witam. Wszystkie nasze aktualne oferty znajdzie Pan na: www.marvelpc.eu
Tam tez można się zarejestrować, tzn albo z linku Zarejestruj się albo po kliknięciu na wybraną ofertę. na stronie www jest tez podany numer infolinii, czynna od pon-pt 8-18. Zapraszamy!
2
szukampracy 2016-09-19 13:41
Sony,fajnie by było,gdyby ktoś,kto tam pracował lub pracuje odpowiedział na powyższe pytania. Biura w Polsce skąd mogą wiedzieć jak jest w rzeczywistości. AB też o wszystkim na pewno nie informują ich. Znam już takie sytuacje że byli zdziwieni jak ludzie wracali i jechali na skargi,albo po prostu palili głupa że nie wiedzą
1
Kaptain 2016-09-19 14:01
hejka. zarobki to € 9,91/godz brutto dla pickera, 9,34/godz ogrodnictwo, € 10,49/godz reach truck operator, więc zależy od funkcji i wieku jak prawie wszędzie, mieszkanie od 68 do 84 euro tyg, właśnie miła Pani w biurze mnie poinformowała ;-)
1
szukampracy 2016-09-24 23:33
Stawki na stronie z ofertą pracy chyba każdy widzi. Tylko jak to się ma do rzeczywistości z godzinami pracy itd.
1
Kaptain 2016-09-25 12:23
Powyżej są opinie osób które pracują przez Marvel
Personal Consulting, wystarczy poczytać. Większość opinii tutaj to opinie pozytywne, więc chyba warto spróbować. ..pozdrawiam
dfghj 2016-09-25 18:24
@ Kaptain - no jasne że warto spórbowac. zawsze warto p0ró bowac nowych rzeczy, bo jakby nie patrzec to własnie moim zdaniem rozwija potencjalnego pracownika
3
jola 2016-11-07 15:34
czy wymagane jest w Marvelu zaświadczenie o niekaralności?
1
jola 2016-11-07 15:37
czy Marvel wymaga zaświadczenia o niekaralności ?
Nick 2016-11-07 15:39
Witam. Zależy od oferty/klienta. Przeważnie jest wymagane, ale nie zawsze... Najlepiej zapytać w mailu lub na infolinii firmy Marvel... pozdrawiam
Justi;-) 2016-11-07 19:22
Witam . Jestem zainteresowana ogłoszeniem pakowanie ozdób świątecznych nie wiecie jak tam placa. Jak czytam wasze opinie to jest bardzo dobra byłam w jednej to strasznie nie wyplacalni to w flexipoolu. Czy jak zadzwonie do nich to się dowiem co i jak czy trzeba wypełnić formularz? Serdecznie pozdrawiam
Jola 2016-11-08 15:19
Cześć Justi. Z tego co wiem to stawka to Euro 8,87/godz brutto i można wysyłać pytania i cv na maila:
APLIKUJ@MARVELPC.EU
później wysyłają formularz, który trzeba wypełnić
Wyjazd jest na około 5 tygodni 30.11 i druga tura 6.12
adonis 2016-11-12 18:46
z tym angielskim ogolnie przesadzasz, z tego co słyszałem w wielu firmach jest polski voice speaker
Siwka 2016-12-05 15:18
Hej byl ktos z biura Marvel przy tulipanach wybieram sie z nimi w Styczniu napiscie jak z godzinami i warunkami mieszkan
1
Konradovsky 2016-12-14 15:50
Planujemy z kolegą wyjechać do pracy.Opinie wręcz zachęcają o złożenie CV..
2
Zocha 2016-12-14 17:19
hej. koleżanka była i jest zadowolona. dużo godzin, firma wypłacalna, praca do końca kwetnia. tylko wywaliła się na rowerze i nie mogła dojeżdżać... rozwaliła sobie kostkę
1
Mateo 2016-12-30 20:19
Z tego co wiem biuro Marvel z Gryfina w grudniu zakończyło już (na szczęście) współpracę z firmą Axidus i nie wysyła już tam żadnych pracowników (ostatnią grupę wysłali w listopadzie). Za to wysyła do innych sprawdzonych biur z grupy AB, czyli np. AB Vakwerk (gdzie sam pracuję od roku na magazynie, moja najlepsza miejscówka jak do tej pory w Holandii) czy ABflexkracht, gdzie mam kumpli, którzy tam pracują i są zadowoleni. Pozdrawiam
1
Pawel 2017-01-05 13:25
Zastanawiam sie czy z tym biurem wszystko w potzadku bo jesli sledze ich oferty pracy to nawet dwa razy dziennie sie oglaszaja z tymi samymi ofertami.
Wniosek bardzo czesto wymieniaja ludzi czy moze jest inny powod?
Zonk 2017-01-06 10:46
Cześć. Przyczyna bardzo prosta... Brakuje ludzi i muszą się często ogłaszać. 500 + działa... Zobacz inne firmy, jest tak samo ogłaszają się po 5 razy dziennie...
1
Katyy 2017-01-08 19:21
Byłam 2 miesiące i jest spoko ;)
Myślę że to może wynikać również z częstej rotacji. Niektórzy jadą na pół roku, niektórzy na rok, a niektórzy na 2 miesiące, więc myślę że z tego to wynika. luzik :)
1
Monk 2017-02-07 17:51
Potwierdzam, Marvel NIE MA JUŻ NIC WSPÓLNEGO Z AXIDUS. Dzwoniłem do nich i rzeczywiście, już tam nie wysyłają! Zaproponowali mi pracę jako dojarz w firmie AB, auto służbowe, stałe godziny, szkolenie, praca cały rok. Zastanawiam się... Kumpel z Gryfina tam pracuje ma około 45-50 godzin tygodniowo, jest zadowolony...
1
sebi 2017-03-06 19:31
Witam wszystkich serdecznie mam pytanie odnosnie pracy przez Marvel jak to wyglada ogolnie tak od poczatku do wyjazdu czy umowe sie tu podpisuje jak wyglada zakwaterowanie tam na miejscu ile na miesiac sie zarobi dzieki pozdrawiam
1
Adi 2017-03-10 23:52
Mam pytanie miałem w czwartek rozmowę na Skype, czy teraz długo będę czekał za ofertą czy często je proponują? Nie wypadłem źle tak uważam, ale też jestem ciekaw czy będą dzwonić czy jednak dłużej trzeba poczekać? Jak było u was z ilością i czasem proponowanych ofert?
Kamilo 2017-03-11 11:46
Hej. Umowę z Marvel podpisujesz po polsku przed wyjazdem i to jest dobre, bo zawsze masz to na piśmie i takie są przepisy. Zakwaterowanie jest ok, zależy też od tego do jakiej firmy jedziesz. No i w każdej firmie zdarzają się lepsze i gorsze domki, mieszkania. Stawka jest na start zazwyczaj 9,43 brutto/godz. Więc tu też zależy ile masz godzin tygodniowo, przy 40 godz. to około 1500 euro brutto/mc minus mieszkanie około 320 euro miesięcznie... pzdr
1
Noniewiem 2017-03-28 16:15
Hej ;) mam parę pytań. Chcialam się zapytać o płatność za zakwaterowanie jeżeli chodzi o wiek 18-19 lat oraz o zarobki. Czy nie było żadnych problemów? Z wypłacaniem itp?
Kamilo 2017-03-31 12:38
Marvel od grudnia już nie współpracuje z Axipack. Dzwoniemniej do nich i o to pytałem. Wysyłaj do firmy AB vakwerk i Abflexkracht.
1
zookio 2017-03-31 21:45
hej, stawki są różne, zależy od oferty, ale 18-19 lat to w granicach 6,54 brutto, na stronie Marvela piszą tak:
Dla osób w wieku 18 do 20 lat: od € 6,00/ godz. brutto do € 8,49 /godz. brutto
więc lepiej pytać w biurze, mają infolinię pon-pt 8-16... zakwaterowanie jest tańsze niż normalnie na wiekówce, z tego co wiem, to 50-60 euro tygodniowo. Z wypłatami nie ma problemów. pzdr
2
Koziołek matołek 2017-04-08 13:06
Siemka
Mam takie pytanie bo dostałem oferte pracy w firmie Hessing Logistiek B.V. Nieuwmarkt 8, 1681 NP Zwaagdijk, Holandia.
Mam wypełnić formularz i niestety pisze że nie może być Pan/Pani osobą karaną. Czy firma Marvel chce KRK tutaj na miejscu czy w Holandii , Holendrzy sprawdzają tylko czy ktoś nie jest przypadkiem poszukiwany?. Byłem karany ale tylko grzywną i dostałem prace społeczne. Zdarzyło się w sumie ile kogoś można karać?.
Ktoś wie coś na ten temat. Proszę o odpowiedź
Zomo 2017-04-08 14:52
Hej. Trzeba mieć KRK z polskiego sądu, tzn zaśw o niekaralności. Sprawdź czy na pewno tego nie dostaniesz w Polsce, bo może wcale nie jesteś w rejestrze karnym. To koszt 30 zeta. No i nie będziesz karany całe życie, jeśli jesteś, po 2 latach za mniejsze przewinienie jesteś skreślany z rejestru. Pozdro
Natala 2017-04-21 17:49
Witam mam pytanko, czy wam też ciężko było się dodzwonić do biura? U mnie to dramat, dzwonię i dzwonię i zero odezwu
Ciekawy_wyjazdu 2017-05-12 17:32
Witam mam pytanie jak wygląda ich rekrutacja, czy trzeba jechać do ich biura w Gryfinie ? czy można załatwić wszystko drogą mailową , czy przeprowadzają , jakąś rozmowę po angielsku , nawet jak ma się doświadczenie w pracy za granicą .I jaki czas dają na wyjazd od zaakceptowania twojej aplikacji do pracy , z góry dziękuje za odpowiedź.
zookio 2017-05-13 12:06
można się spokojnie dodzwonić pon-pt od 8-16, telefon 91 88 08 100
1
Zorro 2017-05-13 12:08
hej, można załatwić to drogą mailową, do niektórych ofert wymagana jest znajomość języka i to jest sprawdzane telefonicznie, ja wyjechałem w ciągu kilku dni, zgłosiłem się w poniedziałek, wyjechałem w niedzielę, jestem w Action Zwaagdijk, jest ok, powodzenia!
1
Zorro 2017-05-13 12:15
Hej, tutaj jest ta oferta do ACTIONA dla pickera:

ORDER PICKER €9,96/h - ACTION
Marvel Personal Consulting jest agencją pracy wpisaną na podstawie Certyfikatu Ministra Gospodarki i Pracy do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 401
Dla naszego klienta w Zwaagdijk poszukujemy pracowników na stanowisko:
Pracownik magazynu w Action Zwaagdijk
Rozpoczęcie pracy: od zaraz
Opis stanowisk pracy:
ORDER PICKING
kompletowanie zamowien za pomocą wózka z dołączonym kontenerem i przy pomocy zestawu sluchawkowego w języku polskim
ulozenie I pakowanie towarow na kontenerach
foliowanie kontenerow i odstawianie ich do dokow zaladunkowych
ROZŁADUNEK/ZAŁADUNEK KONTENERÓW
Rozładunek/załadunek kontenerów za pomocą wózka pompwagen
PRZEWOŻENIE TOWARÓW
przewozenie wozkami towarow na paletach na wyznaczone miejsce
ukladanie, pakowanie, sortowanie
BUDOWANIE WÓZKÓW KONTENEROWYCH
Budowa kontenerów przeznaczonych do kompletowania zamówień
Kontener składa się z drewnianej podstawy 80x80cm i metalowych ścianek bocznych wys.180cm
RETOUR - ZWROTY
przyjecie zwrotu towarow ze sklepow i ich rejestracja
ukladanie towarow na paletach lub na kontenerach
OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO REACHTRUCK – wymagany certyfikat i doświadczenie
przewozenie wozkami bocznymi wysokiego zaladunku towarow na paletach na wyznaczone miejsce
Wymagania:
Mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego
KONIECZNA! dyspozycyjność na dłuższy okres czasu
kontrakty na 9, następnie kolejne 9 i 5 miesięcy
Zaświadczenie o niekaralności
Gotowość do pracy zmianowej
Gotowość do wyjazdu od zaraz
Oferujemy:
Praca na dłuższy okres czasu - 23 miesiące
Stawki:
Rozładunek/załadunek kontenerów/przewożenie towarów/budowa wózków: € 9,43 / h brutto
Orderpick/zwroty/towary niehandlowe - € 9,96 / h brutto
Operator rechtruck – € 10,54 / h brutto
Pełen etat: 35-40 h tygodniowo
Dobre zakwaterowanie (koszt € 79,50 tygodniowo)
Ubezpieczenie zdrowotne € 19,75 tygodniowo
Zapewniamy transport do pracy
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV z dokładnym opisem doświadczenia wymaganego w ofercie
z dopiskiem PRACOWNIK MAGAZYNU na adres e-mail:
rekrutacja@marvelpc.eu
Prosimy o zamieszczenie w CV klauzuli:Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy
dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity:
Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).
Informujemy, że kontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami!
Dziękujemy!
Marvel Personal Consulting
www.marvelpc.eu
ul. Łużycka 87, 74-100 Gryfino
ul. Zduny 8, 77-400 Złotów
nr. Certyfikatu KRAZ 401
nr. KvK: 57872198
INFOLINIA: +48 91 88 08 100
czynna pon-pt 8:00-16:00
1
Jerry 2017-05-13 12:16
Mam prośbę.
Mógłbyś cos wiecej napisać na temat pracy w Action Zwaagdijk?
Zastanawiam się nad pracą tam.
Ile kilometrów dojazdu, jak wygląda praca i ile godzin tygodniowo pracujesz.
Dzięki z góry za wszelkie informacje
Zorro 2017-05-13 12:17
A tutaj ich stronka, gdzie są ich wszystkie aktualne oferty:
www.marvelpc.pl
1
Zorro 2017-05-13 12:22
Jerry, ja pracuję jako picker, z zestawem słuchawkowym, zbieram towar na wózek do zamówienia, można w kilka dni ogarnąć, mamy od 45 do 50 godzin tygodniowo teraz i 7 km do roboty. Robota jest na cały rok, planuje tu dłużej zostać... pozdro
2
Ciekawy_wyjazdu 2017-05-13 17:07
Zorro a jak dojeżdzasz dali ci rower, czy dojeżdzasz samochodem z innymi ludźmi ?
Zorro 2017-05-14 21:07
Ja autem z kolegą
Zostaw swoją opinię o Marvel Personal Consulting - Gryfino
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marvel Personal Consulting