Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: One Solution Logistics

zdjecie uzytkownika
osuch - 2014-06-21 02:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkiem nieźle ostatnimi czasy piszecie o one solution. Rozumiem, że pieniądze też do Was trafiają na czas?
zdjecie uzytkownika
osuch - 2014-06-22 13:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale byłeś u nich na rozmowie kwalifikacyjnej ? w takim razie może myślą o poszerzeniu swojego składu personalnego
zdjecie uzytkownika
jo jo - 2014-08-28 18:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście bardzo nie polecam one solution
zdjecie uzytkownika
edzio - 2014-09-02 21:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też osobiscie nie polecam one solution
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-09-03 16:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja polecam :)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-11-13 18:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się czy nie aplikować do nich, szukam pracy już jakiś czas,a mam doświadczenie w branży tej, więc mam nadzieje, że sobie poradzę, tylko oby oni przyjmowali też kobiety, bo w niektórych firmach nie chcą niestety. Co za tym idzie jestem ciekawa również wynagrodzenia za prace, orientujecie się ile mniej więcej da się zarobić?
zdjecie uzytkownika
RUSKI - 2014-11-20 21:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZĘ O KONTAKT WSZYSTKIE OSOBY KTÓRE CZUJA SIĘ (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
PRZEWOZNIK - 2014-11-21 11:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA SIE CZUJE OK! ALE JUZ MAM DOSYC CALY CZAS TYCH SAMYCH TRAS! DO CHOLERY ZEBY MI DALI JAKAS HISZPANIE ALBO PORTUGALIE!! JEZDZE TYLKO W KOLO HAMBURGA I BPERIGNON DZISIAJ JADE DO SARBRUKEN ALE ZLAPALEM KAPCIA BO MUSIALEM OBJECHAC TA INDUSTRIALKE I SIE WPAKOWALEM NA JAKIS GWUSC
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-11-22 09:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma wyplacalna, pieniadze na czas, jak ktos jest glup i nie wpisze w CMR ze palet nie wymienil to jego ryzyko ze moze przyjsc rachunek. Kazda spedycja ma cos ale z nimi moge sie dogadac zreszta wszedzie jest na ta chwile slabo z ladunkami ale czeba robic. Jak wolisz brzuchem lezec do gory albo jestes cwaniakiem to w zadnej spedycji kariery nie zrobisz.. sory!
zdjecie uzytkownika
krzysiek28 - 2014-11-27 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy naprawdę zwracają pieniądze za autostrady,tunele i promy???
zdjecie uzytkownika
don corleone - 2014-11-27 21:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e, praca to praca, nawet myślę że te same trasy są w porządku, byle by za nie płacili nie? o chyba że ktoś pracę traktuje jako urlop i prócz pracy chce zwiedzać to inna bajka... ale warto wiedzieć że nie zawsze się tak da i to nie powinno być powodem do narzekań, nie można mieć tego co się chce, a ważne żeby hajsik się zgadzał.
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-11-28 18:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za żadne autostrady nie zwracają ewentualnie potracić mogą . oj mogą za co się da
zdjecie uzytkownika
krzysiek28 - 2014-11-29 16:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie wiem po co! w reklamie ogłaszają się że zwracają pieniądze za autostrady!To pewnie większość przewozników jeżdżi landami co nie???
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-12-01 18:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony, bo udało mi się zmienić koordynatora wcześniej nie miałem dobrego kontaktu, teraz jest spoko. Kierowcy narzekają bo trzymam ich po 3 tygodnie. Jedynie bilans wychodzi lepiej niż na kraju
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-12-01 18:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję z nimi moimimi 3 xf-ami i wszystko gra, normalna firma, zachwycony nie jestem, ale moje wymogi spełnia... przyjacielowi bym polecił! Jak byście pytali o to co teraz, to frachty śrenia długość 850 km, w miarę stabilnie, przelewy na czas poza tym relację w j. polskim też w miarę
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-12-02 21:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha 850 km a może panalpina i 6 miejsc rozładunku
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-12-02 21:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy reklamy w telewizji nie kłamią .
zdjecie uzytkownika
dsae - 2014-12-12 00:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków w pierwszym roku pracy? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? dieuje bardzo za odpowedz pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-12-12 08:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak przyjechalem do pracy, firma od razu zalatwila mi mieszkanie (2,5 pokoja), niedaleko od pracy i moglem napoczatku dojezdrzac rowerem. Biura bardzo nowoczesne, wszedzie wykladziny, komputery DELL, premie wakacyjne oraz Swiateczne wedlug uzgodnien z wlascicielem. Oczywiscie musisz prezentowac poziom (jest wymagane) i wladac minimum jednym jezykiem obcym niemieckim, francuskim lub perfekt angielsim. Codziennie masz doczynienia z klientami miedzynarodowymi, kierowcy w zasadzie wszyscy sa polskojezyczni, klieci Francuzi, Niemcy, Holendrzy oraz Belgowie. Czasami zabieramy telefony kumorkowe jesli auta rozladowuja sie na targach. Firma organizuje kursy j. francuskiego (przychodzi do nas nauczycielka francuska i prowadzi konwersacje) kursy trwaja caly rok. Ponadto one solution oferuje kurs intensywny j. niemieckiego (Pani Renata wlascicelka jest zawodowa nauczycielka po germanistyce w Zeionej Gorze i wyklada po pracy rwoniez j. niemiecki). Atmosfera bardzo rodzinna i przyjazna rozwojowi. One solution placi nam na czas wyplate i to jeszcze przed koncem miesiaca. Nie mam zadnych zastrzezen. Firma placi mi rowniez ubezpieczenie, skladki socjlane, rente. Jesli ktos ma rdozine oraz dzieci to przysluguje jemu rowniez Kindergeld w.w. 150,-€ od dziecka miesiecznie. Pozdrawiam! D.
zdjecie uzytkownika
Roksana - 2014-12-15 07:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pragnę zlożyć aplikację do firmy i wyjechać z Kraju. W Niemczech widzę że jest wszystko jakoś poukładane. Mój szef zabiera mi na przykład z wypłaty jak firma nie zapłaci od której brałam ładunek. Kierowcy zwalniaja sie bo nie otrzymali od 3 miesiecy wypłaty, masakra! Nie dziwię się że ambitna młodzierz szuka pracy za granicą..
zdjecie uzytkownika
nazzzgul - 2014-12-26 16:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że trochę mało tutaj komentarzy jest, szkoda bo chciałbym dowiedzieć się czegokolwiek o firmie ponieważ szukam teraz bardzo pilnie zatrudnienia. wiecie może jak jest teraz z przyjęciami i wolnymi stanowiskami pracy w one solution logistics? będę bardzo wdzięczny za odpowiedź bo na wiosnę chciałbym już wyjechać
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-12-26 17:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc! Ja juz wyjechalam do Stuttgartu i od stycznia zaczynam prace w ksiegowosci. Wiem ze szef szuka jeszcze dyspozytora. Jak znasz dobrze jezyk (moze byc angielski lub francuski) i masz jakies doswiadczenie w tej branzy to poslij aplikacje na office@one-solution-logistics.de. Napewno dostaniesz predko odpowiedz. Powodzenia! Agata
zdjecie uzytkownika
m - 2015-02-23 18:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZESTRZEGAM wszystkich przewozników, marne frachty, niespełniane obietnice, fatalna organizacja, masakrycznie sformułowana umowa a jak się sprzeciwisz i chcesz odejść zapomnij o pieniądzach
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-02-27 16:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZACHECAM WSZYSTKICH KONTRACHETOW! Mamy juz od ponad 3 lat 4 autka w one solution logistics i na brak pracy, pieniedzy czy organizacji nie mozemy narzekac. Jestesmy zadowoleni i dokladamy jeszcze dwa auta. Pelni zazdrosci byli pracownicy M oraz E ktorzy zostali zwolnieni za "zla organizacje oraz brak umijetnosci dyspozytorskich" z firmy wypisuja bajki na stronach internetowych. Siedza na bezrobociu i sie nudza :) Ostrzegam przed ich falszywymi opiniami. Ola
zdjecie uzytkownika
Kami - 2015-02-28 08:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się jak w One Solution wygląda realizacja zadań logistycznych. Przede wszystkim - zatrudniają osoby, które w tym fachu siedzą po kilkanaście lat czy raczej stawiają na ludzi młodych dając im również okazję i możlwość do wykazania się w kwestii zorganizowania procesu, inwentaryzcji materiałów etc.?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie One Solution Logistics
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy One Solution Logistics?
Zadaj pytanie