Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: One Solution Logistics


Oceniono 68 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
One Solution Logistics
Enzstr
D70806 Kornwestheim
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
swiety - 2014-03-10 18:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) straci na dniach (usunięte przez administratora) to mogę mu zagwarantować.......a reszta w połowie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-03-10 21:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc swiety! Przestan zgrywac Pana Boga, ty nie dorosles do Pana Sebastiana nawet do piet! To jest firma ktora zatrudnia 180 osob. Jak jego rodzina zakladala transport to ty jeszcze raczkowales. Ty mozesz byc bohaterem ale na forach .. podaj kontakt do siebie oraz podpisz sie imieniem i nazwiskiem, to ci uwierze (usunięte przez administratora) - ha,ha,ha,ha
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-03-10 22:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten swiety to chyba mysli ze ma wladze nad wladzami! Pewnie jakis uraz z dziecinstwa… : ) zajmij sie swiety uczciwa praca a nie zeruj na cudzym szczesciu!!! Zazdrosc cie birze ze one solution ma okolo 100 przewoznikow zadowolonych a 5 ktorych wypierniczyl bo olowali robote jak ty a teraz siedza w internecie przed monitorem, patrza jednym okiem na babki z cyckami i wypisuja niestworzone cuda na forach!
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-03-11 00:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam 4 auta w tej spedycji, zawsze pieniadze na czas po przefaksowaniu CMR a nawet wczesniej. Jezdze 2 lata i nic nie zaluje! Przyznam ze czasami sa trasy po 3 miejsca rozladunku ale km mozna naczaskac jak masz dobrego kierowce. Zima i sierpien jest srednia i nie zawsze zrobi sie ta dyche ale pozostale miesiace OK. Z szefem idzie sie dogadac.
zdjecie uzytkownika
Edek - 2014-03-11 14:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
One solution to lepsza z firm z ktorymi do tej pory pracowalem. Jezdze regularnie, pieniadze ma na czas, dobrze zorganizowany przejazd. Jak chcesz czegos wiecej sie dowiedziec to zobacz ich strone www.one-solution-logistics.de i zadzwon.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-03-23 10:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi Wam o tę firmę to ja z pozycji klienta jestem zadowolony. z reguły korzystam z ich usług na teren europy zachodniej. konkurencyjne ceny i bez zarzutu!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-03-23 10:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płatność pewna w 100%, stawki jakie oferują to już inna bajka... zależy od ilości aut.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-03-23 10:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozna ich sprawdzic w KDR, maja prawie 80 pozytywow jak platnik i zadnego negatywa badz neutrala na forum gieldy sa bardzo dobrze opisani, same dobre opinie. To bardzo dobra firma...
zdjecie uzytkownika
Lech W. - 2014-03-30 21:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
one solution? jesem za, a nawet i przeciw. Są plusy dodatnie i plusy ujemne. Dokonałem ciezarowkom zwrotu o 360 stopni i nie chcem ..., ale muszem. Oddac palety? Oddać to ja mogę, ale nogę! Nigdy w życiu nie będę kierowcom . Ja już się prawdopodobnie na stałe wycofałem. Chociaż nie wiem. Lech W.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-03-31 13:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lech W. - 2014-03-30 21:43:32]:
Nic nie rozumiem z tych słów. one nic nie wnoszą...więc po co w ogóle cokolwiek pisac
zdjecie uzytkownika
Wientuu - 2014-04-01 08:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak jo przyjechol do grodu paryskiego i zaprzasl te konie a to byla pelnia ksiezyca przybyla do mnie zielona zaba. Groznie wygladala. Jo wziol swoj luk i wyszedl naprzeciw.Mowila cos do mnie nie w moim jezyku, nagle przyczepila sie do mojego wozu. "One solution" ja jej powiedzial! Oui, oui, oui, oui … nagle zniknela.Jakie to szczescie nie slychane! Czarodziejskie slowo pomoglo, zrobilem ognisko i spalem dlugo i spokojnie. Wszystkie zaby zniknely. Winetuu
zdjecie uzytkownika
Mirka - 2014-04-02 13:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą. Przejdźmy od słów do czynów. Chciałem powiedzieć kilka słów: każdy może krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, to nikomu tak nie podoba się. Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, punktów, które stworzymy.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-04-03 16:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Harberze jak jezdzilem to robilem 16 tysiecy miesiecznie bez magnessa, w one solution zaledwie 14 tysiecy, ale bywa lepiej.
zdjecie uzytkownika
Mark - 2014-04-03 19:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, a jak ktoś umie jeździć, to znajdzie prace w one solution logistics? Ile płaca od kilometra? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kwach - 2014-04-04 07:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sugeruję moim współobywatelom, by nie patrzyli na Winetuu jako na wzorzec niemieckich zachowań, tak samo Niemcy nie powinni po zachowaniu Janosika osądzać Polski i Polaków. Jednak gdyby Winettuu i Janosik utrzymali się w one solution, niemiecka strona powinna przemyśleć swoją powściągliwość i w inny sposób na podobne ich zachowania reagować!
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-04-04 08:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wymagamy poprawy, zmiany na lepsze. Wielki Post pomaga nam walczyć z naszymi brakami! On jest czasem łaski, czasem nawrócenia i życia w zgodzie ze wszytskimi! Franciszek
zdjecie uzytkownika
Bond - 2014-04-04 14:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żyje się tylko dwa razy! Jestem w one solution od 50 lat. Wlasnie testuje nowy wynalazek tj ciezarowka która ma sama ladowac i rozladowywac :D Niestety wynalazek zobaczyli zaby i go zepsuli! Spytam sie czy moge je wszystkie poodstrzelac?? Bond
zdjecie uzytkownika
saba - 2014-04-23 14:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kwach - 2014-04-04 07:42:30]:
Płaca 1e/km, zwracaja opłaty za Szwajcarie, Austrie, Włochy. Termin 30 dni, jest tez skonto. Co ważne u nich kierowa to człowiek a nie numer rejestracyjny
zdjecie uzytkownika
Biuro adwokackie - 2014-05-10 20:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pragniemy Państwo poinformować iż na niektórych portalach krąża nieprawdziwe opinie na temat firmy oraz jej właściciela. Zapisy te, w szczegolnosci sugerujace jakoby właściciele mieli popełnić przestępstwo oszustwa czy kradzieży, bądź być przestępcami gospodarczymi, naruszają w sposób rażący i oczywisty ich dobra osobiste oraz dobre imie, a także wypełniają znamiona przestępstwa, znieważania oraz zniesławienia. Z cała stanowczoscią zaprzeczamy treściom zawartym na forach i będziemy podejmować stosowne kroki prawne wobec ich autorów. Stosownie do art. 14 ust. 3 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz art. 14 Dyrektywy 2000/31/WE Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 8 czerwca 2000 roku w sprawie niektórych aspektów prawnych usług spoleczeństwa infromacyjnego, a w szczególności handlu elektronicznego w ramach rynku wewnętrznego (dyrektywa o handlu elektronicznym), nakłada to obowiązek portalom uniemożliwienia dastępu do tych treści a ich autorom grzywna do wysokosci 100 tysiecy zł. Autorzy tekstów zostali nam ujawnieni a sprawa jest w toku. Biuro adwokackie Berger&Partner
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-05-18 10:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... to normalka, Polacy lubią plotki na temat afer i skandali. Co czwarty internauta badany przez Polskie Badania Internetu (PBI) co najmniej raz dziennie wchodzi na strony internetowe, a co drugi robi to co najmniej raz w tygodniu. Na rynku portali plotkarskich królują serwisy należące do transportu i spedycji. Śmiac się mozna z tego dopóki nie dotyczy to przyjaciół lub rodzin oraz naruszenie godnosci i praw czlowieka.
zdjecie uzytkownika
osuch - 2014-05-18 15:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie czasami nie myślą po prostu co piszą, a i poziom wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia niestety
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-06-01 19:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeździ się jeździ i to elegancko. Zależy tylko czy chcesz pracować czy partolić robotę i się opierniczać. Jeżdże nie tylko ja ale i mój kumpel i obaj jesteśmy zadowoleni. Prawda jest taka ze jak nie masz kierowców od czapy to wszystko gra. Jak kiero się nie opiernicza i na czas na zał. na roz jest, o wszystkim informuje i wszystko uzgadnia w trakcie. Po prostu kumaty jest to trzepie km i z kasą za winietki też można się dogadać. Ogólnie w 4tyg i 13 tysi km ogarnie kiero. Pozdr Tomcio!
zdjecie uzytkownika
Górski - 2014-06-20 15:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo polecam, mile dyspozytorki :) Magda i Ewa radza sobie z kierowcami nawet jak jest stresujaco. Zawsze uprzejme i wyrozumiale dla chlopakow. Super atmosfera, aby tak dalej! Mirek
zdjecie uzytkownika
osuch - 2014-06-21 02:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkiem nieźle ostatnimi czasy piszecie o one solution. Rozumiem, że pieniądze też do Was trafiają na czas?
zdjecie uzytkownika
osuch - 2014-06-22 13:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale byłeś u nich na rozmowie kwalifikacyjnej ? w takim razie może myślą o poszerzeniu swojego składu personalnego
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie One Solution Logistics
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski