Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: One Solution Logistics

zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-03-23 10:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozna ich sprawdzic w KDR, maja prawie 80 pozytywow jak platnik i zadnego negatywa badz neutrala na forum gieldy sa bardzo dobrze opisani, same dobre opinie. To bardzo dobra firma...
zdjecie uzytkownika
Lech W. - 2014-03-30 21:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
one solution? jesem za, a nawet i przeciw. Są plusy dodatnie i plusy ujemne. Dokonałem ciezarowkom zwrotu o 360 stopni i nie chcem ..., ale muszem. Oddac palety? Oddać to ja mogę, ale nogę! Nigdy w życiu nie będę kierowcom . Ja już się prawdopodobnie na stałe wycofałem. Chociaż nie wiem. Lech W.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-03-31 13:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lech W. - 2014-03-30 21:43:32]:
Nic nie rozumiem z tych słów. one nic nie wnoszą...więc po co w ogóle cokolwiek pisac
zdjecie uzytkownika
Wientuu - 2014-04-01 08:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak jo przyjechol do grodu paryskiego i zaprzasl te konie a to byla pelnia ksiezyca przybyla do mnie zielona zaba. Groznie wygladala. Jo wziol swoj luk i wyszedl naprzeciw.Mowila cos do mnie nie w moim jezyku, nagle przyczepila sie do mojego wozu. "One solution" ja jej powiedzial! Oui, oui, oui, oui … nagle zniknela.Jakie to szczescie nie slychane! Czarodziejskie slowo pomoglo, zrobilem ognisko i spalem dlugo i spokojnie. Wszystkie zaby zniknely. Winetuu
zdjecie uzytkownika
Mirka - 2014-04-02 13:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą. Przejdźmy od słów do czynów. Chciałem powiedzieć kilka słów: każdy może krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, to nikomu tak nie podoba się. Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, punktów, które stworzymy.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-04-03 16:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Harberze jak jezdzilem to robilem 16 tysiecy miesiecznie bez magnessa, w one solution zaledwie 14 tysiecy, ale bywa lepiej.
zdjecie uzytkownika
Mark - 2014-04-03 19:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, a jak ktoś umie jeździć, to znajdzie prace w one solution logistics? Ile płaca od kilometra? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kwach - 2014-04-04 07:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sugeruję moim współobywatelom, by nie patrzyli na Winetuu jako na wzorzec niemieckich zachowań, tak samo Niemcy nie powinni po zachowaniu Janosika osądzać Polski i Polaków. Jednak gdyby Winettuu i Janosik utrzymali się w one solution, niemiecka strona powinna przemyśleć swoją powściągliwość i w inny sposób na podobne ich zachowania reagować!
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-04-04 08:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wymagamy poprawy, zmiany na lepsze. Wielki Post pomaga nam walczyć z naszymi brakami! On jest czasem łaski, czasem nawrócenia i życia w zgodzie ze wszytskimi! Franciszek
zdjecie uzytkownika
Bond - 2014-04-04 14:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żyje się tylko dwa razy! Jestem w one solution od 50 lat. Wlasnie testuje nowy wynalazek tj ciezarowka która ma sama ladowac i rozladowywac :D Niestety wynalazek zobaczyli zaby i go zepsuli! Spytam sie czy moge je wszystkie poodstrzelac?? Bond
zdjecie uzytkownika
saba - 2014-04-23 14:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kwach - 2014-04-04 07:42:30]:
Płaca 1e/km, zwracaja opłaty za Szwajcarie, Austrie, Włochy. Termin 30 dni, jest tez skonto. Co ważne u nich kierowa to człowiek a nie numer rejestracyjny
zdjecie uzytkownika
Biuro adwokackie - 2014-05-10 20:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pragniemy Państwo poinformować iż na niektórych portalach krąża nieprawdziwe opinie na temat firmy oraz jej właściciela. Zapisy te, w szczegolnosci sugerujace jakoby właściciele mieli popełnić przestępstwo oszustwa czy kradzieży, bądź być przestępcami gospodarczymi, naruszają w sposób rażący i oczywisty ich dobra osobiste oraz dobre imie, a także wypełniają znamiona przestępstwa, znieważania oraz zniesławienia. Z cała stanowczoscią zaprzeczamy treściom zawartym na forach i będziemy podejmować stosowne kroki prawne wobec ich autorów. Stosownie do art. 14 ust. 3 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz art. 14 Dyrektywy 2000/31/WE Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 8 czerwca 2000 roku w sprawie niektórych aspektów prawnych usług spoleczeństwa infromacyjnego, a w szczególności handlu elektronicznego w ramach rynku wewnętrznego (dyrektywa o handlu elektronicznym), nakłada to obowiązek portalom uniemożliwienia dastępu do tych treści a ich autorom grzywna do wysokosci 100 tysiecy zł. Autorzy tekstów zostali nam ujawnieni a sprawa jest w toku. Biuro adwokackie Berger&Partner
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-05-18 10:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... to normalka, Polacy lubią plotki na temat afer i skandali. Co czwarty internauta badany przez Polskie Badania Internetu (PBI) co najmniej raz dziennie wchodzi na strony internetowe, a co drugi robi to co najmniej raz w tygodniu. Na rynku portali plotkarskich królują serwisy należące do transportu i spedycji. Śmiac się mozna z tego dopóki nie dotyczy to przyjaciół lub rodzin oraz naruszenie godnosci i praw czlowieka.
zdjecie uzytkownika
osuch - 2014-05-18 15:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie czasami nie myślą po prostu co piszą, a i poziom wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia niestety
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-06-01 19:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeździ się jeździ i to elegancko. Zależy tylko czy chcesz pracować czy partolić robotę i się opierniczać. Jeżdże nie tylko ja ale i mój kumpel i obaj jesteśmy zadowoleni. Prawda jest taka ze jak nie masz kierowców od czapy to wszystko gra. Jak kiero się nie opiernicza i na czas na zał. na roz jest, o wszystkim informuje i wszystko uzgadnia w trakcie. Po prostu kumaty jest to trzepie km i z kasą za winietki też można się dogadać. Ogólnie w 4tyg i 13 tysi km ogarnie kiero. Pozdr Tomcio!
zdjecie uzytkownika
Górski - 2014-06-20 15:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo polecam, mile dyspozytorki :) Magda i Ewa radza sobie z kierowcami nawet jak jest stresujaco. Zawsze uprzejme i wyrozumiale dla chlopakow. Super atmosfera, aby tak dalej! Mirek
zdjecie uzytkownika
osuch - 2014-06-21 02:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkiem nieźle ostatnimi czasy piszecie o one solution. Rozumiem, że pieniądze też do Was trafiają na czas?
zdjecie uzytkownika
osuch - 2014-06-22 13:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale byłeś u nich na rozmowie kwalifikacyjnej ? w takim razie może myślą o poszerzeniu swojego składu personalnego
zdjecie uzytkownika
jo jo - 2014-08-28 18:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście bardzo nie polecam one solution
zdjecie uzytkownika
edzio - 2014-09-02 21:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też osobiscie nie polecam one solution
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-09-03 16:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja polecam :)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-11-13 18:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się czy nie aplikować do nich, szukam pracy już jakiś czas,a mam doświadczenie w branży tej, więc mam nadzieje, że sobie poradzę, tylko oby oni przyjmowali też kobiety, bo w niektórych firmach nie chcą niestety. Co za tym idzie jestem ciekawa również wynagrodzenia za prace, orientujecie się ile mniej więcej da się zarobić?
zdjecie uzytkownika
RUSKI - 2014-11-20 21:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZĘ O KONTAKT WSZYSTKIE OSOBY KTÓRE CZUJA SIĘ (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
PRZEWOZNIK - 2014-11-21 11:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA SIE CZUJE OK! ALE JUZ MAM DOSYC CALY CZAS TYCH SAMYCH TRAS! DO CHOLERY ZEBY MI DALI JAKAS HISZPANIE ALBO PORTUGALIE!! JEZDZE TYLKO W KOLO HAMBURGA I BPERIGNON DZISIAJ JADE DO SARBRUKEN ALE ZLAPALEM KAPCIA BO MUSIALEM OBJECHAC TA INDUSTRIALKE I SIE WPAKOWALEM NA JAKIS GWUSC
zdjecie uzytkownika
RUSKI - 2014-11-21 22:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZĘ O KONTAKT WSZYSTKIE OSOBY KTÓRE CZUJĄ SIE POKRZYWDZONE PRZEZ ONE SOLUTION 505 173 282
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie One Solution Logistics
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x