CARZONI Izabela Seweryn

Radom

Opinie o CARZONI Izabela Seweryn

JA234 2014-02-07 16:25
Pracowalem w fifmie Carzoni przez okres 4 miesiecy i nie zgodze sie z opiniami tych powyżej nadgodziny płacone jak najbardziej z dniem wolnym od pracy raczej nie ma problemu co do zarobków, zarobki jak zarobki 7zl/h. jedynym problemem są te umowy smieciowe no i czasami pare dni wypłata sie opóznia ale to raczej nie z winy pracodawcy.
online 2014-02-08 17:59
prosto i na temat.
2
ja1234 2014-06-12 20:23
odradzam jakąkolwiek współprace!!!!!!!!!!!!
1
rjk 2014-09-25 18:28
(usunięte przez administratora) :) POZDRAWIAM !
2
Maksio 2015-02-10 09:35
Carzoni to przede wszystkim sprzątanie, pielęgnacja zieleni, serwis zimowy czy inne usługi specjalistyczne. Sama praca na pewno nie jest wymagająca, a może być dochodowa, o ile oczywiście współpraca między obiema stronami dobrze się zawiązuje. Nie będę odnosił się do poprzednich wpisów, bo jeżeli coś byłoby nie tak, to jakaś akcja ze strony służb na pewno by nastąpiła, czyż nie?
Aga84 2015-09-29 17:54
Hmm to szkoda myślałam,że może sie załapie no ale trzeba próbowac zadzwonie wyśe cv i zobaczymy.
Michał 2016-04-23 08:43
Firma CARZONI Izabela Seweryn, poszukuje obecnie osób na stanowisko Koordynator pracowników fizycznych / brygadzista, myślę, że dają fajne warunki, atrakcyjne zarobki i możliwość podnoszenie kwalifikacji.
janek 2016-05-07 15:33
hej! teraz u nich poszukują ludzi na stanowisko jako Koordynator pracowników fizycznych / brygadzista, wicie coś o tym? Jednak w Radomiu też jest praca jak widze, wiec to na pewno na plus jest jak dla mnie.
ten ktos 2017-01-26 13:39
(usunięte przez administratora)
Pracownik 2017-04-10 14:11
Pracowałam w firmie kilka lat. Odeszłam ze względówzdrowotnych, ale miło wspominam ten czas. Ludzie mili, szefostwo da się lubić, wynagrodzenie na czas i wypłacane zgodnie z ustaleniami. Polecam pracę w tej firmie.
Edyta 2017-07-21 10:12
@Pracownik - czy mogłabyś napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w CARZONI? Czy jest możliwość zatrudnienia na pełen etat? Te informacje pomogą w podjęciu decyzji osobom, które poszukują ofert pracy :)
Zostaw swoją opinię o CARZONI Izabela Seweryn - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CARZONI Izabela Seweryn