CARZONI Izabela Seweryn

Radom

Opinie o CARZONI Izabela Seweryn

Pokrzywdzony 2012-12-11 11:07:53
pracowałem/am w tej firmie miałem/am przykre doswiadczenia/nie i nie polecam tej firmy. (usunięte przez administratora)
olin 2013-01-24 13:58:17
Carzoni firma znana w Radomiu (usunięte przez administratora)Rekordziści w zatrudnianiu darmowych stażystów z UP.
JA234 2014-02-07 16:25:24
Pracowalem w fifmie Carzoni przez okres 4 miesiecy i nie zgodze sie z opiniami tych powyżej nadgodziny płacone jak najbardziej z dniem wolnym od pracy raczej nie ma problemu co do zarobków, zarobki jak zarobki 7zl/h. jedynym problemem są te umowy smieciowe no i czasami pare dni wypłata sie opóznia ale to raczej nie z winy pracodawcy.
online 2014-02-08 17:59:31
prosto i na temat.
1
rjk 2014-09-25 18:28:22
popieram i zapraszam Urząd Skarbowy na sierpniową 1 :) POZDRAWIAM !
2
Maksio 2015-02-10 09:35:17
Carzoni to przede wszystkim sprzątanie, pielęgnacja zieleni, serwis zimowy czy inne usługi specjalistyczne. Sama praca na pewno nie jest wymagająca, a może być dochodowa, o ile oczywiście współpraca między obiema stronami dobrze się zawiązuje. Nie będę odnosił się do poprzednich wpisów, bo jeżeli coś byłoby nie tak, to jakaś akcja ze strony służb na pewno by nastąpiła, czyż nie?
Aga84 2015-09-29 17:54:02
Hmm to szkoda myślałam,że może sie załapie no ale trzeba próbowac zadzwonie wyśe cv i zobaczymy.
złodzieje 2016-01-11 12:15:53
(usunięte przez administratora)
2
polak 2016-01-15 20:26:16
(usunięte przez administratora)
2
Carzoni buehehe 2016-03-14 17:25:52
(usunięte przez administratora)
2
Przyszly niedoszly pracownik 2016-04-23 08:40:39
(usunięte przez administratora) .
janek 2016-05-07 15:33:49
hej! teraz u nich poszukują ludzi na stanowisko jako Koordynator pracowników fizycznych / brygadzista, wicie coś o tym? Jednak w Radomiu też jest praca jak widze, wiec to na pewno na plus jest jak dla mnie.
Zostaw swoją opinię o CARZONI Izabela Seweryn - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CARZONI Izabela Seweryn