click apps sp. z o.o.

Kraków

Opinie o click apps sp. z o.o.

tomek 2013-04-17 11:40:12
I tak i nie. Zależy od stanowiska. New Business fajną kaskę wyciąga :)
Karolina 2013-04-17 11:54:26
Do której się zostaje w firmie to indywidualna kwestia. Ja wychodziłam o 17.30 więc nie najgorzej :)
Anna 2014-11-20 11:56:02
Jeżeli chcesz się czegoś naprawdę nauczyć to polecam staż w click apps, wrzucają na głęboką wodę, od razu prowadzisz klientów, szkolą stażystów po to aby ich zatrudnić, nie jest łatwo podczas stażu, bo pracujesz i odpowiadasz tak jak każdy, ale można dużo wynieść.
janka 2015-03-29 01:56:07
Dziwne że mówicie żeby nie liczyć na wynagrodzenie, bo to wydaje mi się trochę absurdalne, przeciez jak ktoś pracuje to chciałby dostać pieniądze za wykonywaną robotę. no. Korzystał ktoś może z usług Click Apps z Krakowa po tym względem wykonywania aplikacji? ktoś może sie pochwalić wykonaną przez nich pracą i powiedzieć czy był zadowolony bo też potrzebuje takiej usługi ale nie mogę wybrać firmy, ciężki wybór
Michał 2015-03-30 17:48:30
Ja tam na wynagrodzenie nie narzekam. Jak ktoś jest dobry to sobie poradzi i wynegocjuje dobrą stawkę. W firmie są osoby na bardzo różnym poziomie kompetencji stąd różne stawki. Przez półtora roku mojego doświadczenia nie słyszałem o tym, by ktoś nie dostał kasy.
Magda 2015-05-06 15:28:49
LUDZIE, LUDZIE I JESZCZE RAZ LUDZIE. To jest główny atut tej firmy.
Nie liczcie na wynagrodzenie? Pierwsze słyszę. Pracuję tu od kilku miesięcy, ani razu nie zdarzyło mi się, abym nie dostała wynagrodzenia w terminie.
Jeśli chcecie się dużo nauczyć- to dobry adres. Pierwsze dni, macie szkolenia, potem wchodzicie na głęboką wodę. To czy sobie poradzicie to już indywidualna sprawa.

2
gosia 2015-05-07 00:10:56
Skoro są takie perspektywy rozwoju to czemu ich ogłoszenia wiszą przez okrągły rok? Chyba ludzie uciekają z tego waszego raju. Widziałam cztery ogłoszenia na InfoPraca, zamieszczane od początku roku - NewBusiness, social media specialist, staż i jeszcze jakieś. Niezbyt dobrze to wróży
1
Karolina 2015-06-26 10:45:16
Według mnie opcja stażu jest ciekawą propozycją. Dużo się uczysz, ktoś słucha Twoich pomysłów, fajni i ogarnięci ludzie. bardzo przyjemny pomysl na dzialanie po studiach.
1
Anna 2015-06-26 14:29:05
Sama jestem w trakcie stażu i wcale nie narzekam.
Po drugie, warunki zatrudnienia i wynagrodzenia to kwestia osobista, może po prostu dlatego tyle Ci zaproponowali bo Twoje umiejętności były niewystarczające?
A finalnie, uważam, że można wiele wymagać i nigdy nie znaleźć dobrej pracy, albo przemóc się na miesiąc stażu za mniejsze wynagrodzenie, fakt, ale z gwarancją zatrudnienia w dobrze prosperującej firmie, w której na pewno nauczysz się więcej niż siedząc i wysyłając CV z domu.
Hass 2015-07-27 10:36:21
@anna A czy Ty jesteś na tym stażu SOCIAL MEDIA SPECIALIST -płatny staż z gwarancją zatrudnienia? Bo coś takiego znalazłem na infopraca i przyznam szczerze mam odpowiednie doświadczenie, żeby spróbować pracy w takim miejscu. Wydaje mi się, że trzeba mieć umysł otwarty i firma prezentuje naprawdę spore możliwości. Może i dla mnie miejsce się znajdzie..
2
Anna 2015-07-27 11:20:28
@Hass właśnie kończę staż i za kilka dni podpisuję umowę o pracę :) Spróbuj aplikować, bo rekrutacja na program stażowy trwa cały czas :) Jak tylko masz dobre chęci to próbuj, bo firma daje na prawdę duże możliwości rozwoju :)
1
Kornelia 2015-08-25 11:36:24
Większość Waszych komentarzy nie ma zupełnie pokrycia z tym co dzieje się w firmie.
Po pierwsze: wypłaty są zawsze na czas, pracuję drugi miesiąc i wcale nie zaczęłam pracy od stażu, przyszłam od razu na umowę o pracę.
Co więcej: nie ma takiej opcji, żeby firma ciągnęła na stażystach ponieważ każdy stażysta ma staż z gwarancją zatrudnienia. Stażyści dostają pieniądze za swoją pracę, a gdy się wyszkolą, zostają zatrudnieni na dobrych warunkach.
Zanim rozpoczęłam tu pracę byłam na wielu stażach na których nie płacono mi wcale, więc fakt że w Clicku staż jest płatny to wielki wielki plus :)
1
Dlaczego? 2015-08-26 21:50:53
Dlaczego... pod zmienionymi imionami... niezbyt prawdziwymi.... pojawiają się.... niezbyt prawdziwe informacje?
4
Obawiam się, że 2015-08-28 20:26:11
wszystkie tzw. pozytywy piszą pracownicy.
2
Czarek 2015-09-04 11:44:55
Tak z czystej ciekawości zobaczyłem jakie są opinie o Moim byłym CLICKU ;p Ludzie ja to jest, pytacie o opinie pracowników/stażystów to chyba było by dziwne, aby pisał ktoś inny niż pracownicy?!
Jako były pracownik mogę coś dodać, przepracowałem w tej firmie ponad rok czasu i dzięki zdobytemu doświadczeniu, kontaktach i zarobkach pozwoliłem sobie otworzyć własny biznes i obecnie mi się nieźle kręci ;) Zarobki są różne a firma stawia na rozwój rozwój i jeszcze raz rozwój stąd ogłoszenia wiszące cały czas na portalach. To nie jest firma na 5 osób a na 50 i z tego co wiem ma rosnąć cały czas a ich biura powiększają się z miesiąca na miesiąc więc trudno, żeby nie szukali nowych ludzi. Jeszcze tak poza clickiem, po co pytacie o opinię jak można złożyć CV i samemu się przekonać nawet po samej rozmowie co i jak, jakie zarobki i jakie warunki. Pozdrawiam^
mika 2015-09-25 17:19:51
co do firm oferujacych karte multisport, to ja wiekszozsc spotykam co sie placi 60 zl.. wiec nie ma co na ten tema dyskutowac. a chyba nie jest tak zle bo wlasnie szukaja osob na stanowiska New Business Manager, eCommerce Manager,Social Media Specialist oraz na staz jako graphic designer. i sama mam ochote zaaplikowac.
Pan pytalski 2015-09-28 13:36:11
Zgadzam się, wszystkie pozytywy piszą pracownicy, pod zmienionymi imionami.
Rzeczywistość sama weryfikuje opinie: kto wierzy i myśli, że tam tak superekstrafajnie, niech się przekona na własnej skórze. A kto ma umysł: niech unika...
2
fads 2015-10-25 20:34:10
A Wy to możecie wiedzieć, ciekaw jestem skąd, tacy specjaliści, nie jest to najlepsza firma informatyczna, no ale jednak bez dużego doświadczenia trzeba gdzieś się zatrudnić, myślę, żę jest to dobra opcja dla początkujących, można się wiele nauczyć pracując w tej firmie, powiem wam to wiele osób, pozdrawiam
ruls 2016-01-15 02:54:00
@fads Firma się rozwija, ściągają pracowników na staż z nadzieją, że zostaną oni na dłużej, zazwyczaj są to programiści PHP, bo na inne stanowiska wymagane jest doświadczenie.
zaskok 2016-01-16 20:34:44
Porażka, rozmowa kwalifikacyjna o staż to prawdziwy śmiech na sali:
1.Test psychologiczny,po czym "specjalistka" od Hr gdzieś wyszła przypominając sobie o mnie po 15 minutach(bo prowadziła w tym czasie inną rozmowę)
2. Typowa rozmowa podczas której dowiadujemy się że...firmę interesuje staż trwający 8 h, przez 5 dni w tygodniu...oto niewolnictwo XXI wieku!!! dodam że "specjalistka" od Hr ziewała rozmawiając ze mną...może za dużo rozmów jak na jeden dzień??? ;)
3.Najlepsze!!! Zadanie "domowe", bo to nic że pracowałbyś za darmo 5 dni w tygodniu po 8 h i miał zerowe zarobki..powinieneś jeszcze o ten niewolniczy zawalczyć staż poświęcając jeszcze więcej swojego czasu.

Kompletna porażka ta firma reprezentuje niewolnictwo XXI wieku!!!!
2
:) 2016-01-18 09:57:00
Zaskok, dziwne że Cię nie przyjęli. Takie pozytywne nastawienie reprezentujesz, skarb mieć taka osobę w zespole. :)
Czepianie się, bo ktoś ziewnął? Bardzo niskie... ciekawe czy Twój każdy grymas twarzy był oceniany tak ostro jak Twój sfrustrowany atak?
Takie testy są chyba bardzo powszechną formą rekrutacji w większości firm? Ja tam nie lubię jak mi się ktoś patrzy w kartkę podczas wypełniania testu i wolę się skupić sam na sam nad testem, ale każdy ma własne prefenrencje. Następnym razem zaznacz, że wolisz być nadzorowany i pilnowany, na pewno się przychylą do prośby. Wszystko można grzecznie i z uśmiechem załatwić, może wtedy będziesz mieć lepsze wspomnienia z rozmów kwalifikacyjnych. Powodzenia we wchodzeniu na rynek pracy i pamiętaj, nie każdy zaczyna od stołka prezesa, cierpliwości! :)
ajax 2016-01-18 12:27:47
Pracowałem już w roznych miejscach za darmo jak stażysta lub praktykant,ale nigdy nie słyszałem o propozycji tak długiego stażu po 8 h dziennie przez 5 dni w tygodniu.!!! Pozyskiwanie doświadczenia jest bardzo ważne ,ale nie można dać się tak wykorzystywac...dodam też że rozmowa kwalifikacyjna i to jak specjalista od HR się prezentuje jest bardzo ważne -to reprezentant firmy!!

pracowniku..;)
Ala 2016-01-18 12:49:01
Wybacz, ale gdyby tak było, wiedziała byś, że staż jest przygotowaniem do wykonywania zawodu, a nie zabawą w pracownika w godzinach, które Tobie odpowiadają. Bądźmy dorośli. Jak sobie wyobrażasz pracę na stanowisku specjalisty po kilkugodzinnym stażu?
3e4r56 2016-04-10 20:18:23
a ja widzialem ich najnowsza oferte na PHP Developer w Krakowie, jednak jest tezz szansa zeby załapac sie do nich na staż- stanowisko jako Graphic Designer w ogloszeniu czytalem ze napisali ze oferuja wlasnie taki staż z gwarancja zatrudnienia wiec duzy plus
lolipop 2016-05-11 19:28:11
Od znajomych wiem , że czasem rzeczywiście da się tutaj złapać, choć nie zawsze te oferty są dostepne. Nie mniej zastanawiam się czy rzeczywiscie warto. Oferty wydają się być naprawdę ciekawe. Zwłaszcza - Graphic Designer - staż z gwarancją zatrudnienia
1
click community 2016-07-05 12:29:05
Cześć, @michal - staż trwa u nas od 1 do 3 miesięcy, w zależności od Twojego doświadczenia. Oczywiście, staż jest płatny. Następnie, jeżeli Ty zdecydujesz się z nami zostać, a my będziemy zadowoleni z twoich osiągnięć, zostajesz zatrudniony na umowę o pracę. @Rahuene - niektórzy mają też te najlepsze :) @lolipop - zawsze możesz do nas napisać maila na rekrutacja@clickcoommunity.pl - w tytule napisz jakie stanowisko Cię interesuje, odpowiemy. Lubimy też kontakt przez Facebooka @clickcommunity :) Czy warto? Zawsze warto! Pozdrawiamy :) Diana Drobniak, PR Manager + Monika Wawrzkiewicz HR Specjalista.
Szymon 2016-07-05 12:49:27
Bardzo fajnie to brzmi, generalnie bałem się że możecie być firmą, która niezbyt powaznie podchodzi do swoich zadań, ale teraz widzę, że rośniecie pomału na lidera, bardzo szczerze wam tej sytuacji gratuluję
1
click community 2016-07-08 15:26:37
dzięki :)

Diana
najs 2016-07-08 15:35:28
Ja to widziałem nawet ogłoszenie na specjalistę social media, bo przecież z tym zatrudnieniem wiąże się dwuskładnikowe wynagrodzenie. Dobrze, że wypłata jest terminie, widać, że dbają w ten sposób o niezłe zatrudnienie.
click community 2016-07-08 17:31:28
Co do terminu wypłaty - potwierdzam, przyszło w terminie. :)
Staramy się też w inny sposób, ale o tym na rozmowie kwalifikacyjnej lub na naszym www :)

Diana, PR Manager
michal 2016-07-08 17:32:34
Mysle, ze to nie ejst dobra wola wlasciciela tylko to podstawa umowy wypłaty powinny byc zawsze na czas
2
click community 2016-07-12 14:56:07
Masz rację oczywiście! :)
senna 2016-07-12 15:13:04
a co powiecie u nich na staż w social media? opłaca się w to wchodzić teraz? szkoda że nic nie piszą o tym jakie mogą pieniądze, ale za to obiecują na pewno zatrudnienie po odbyciu takiego stażu u nich
click community 2016-07-22 13:49:55
Cześć, zdecydowana większość stażystów zostaje z nami potem jako pracownicy, o ile mogą połączyć pracę na pełny etat ze studiami. @senna jeżeli masz pytania, napisz na maila rekrutacja@clickcommunity.pl - na pewno dostaniesz od nas odpowiedź :)

Pozdrawiam
Diana
gość 2016-07-22 14:06:20
Mnie to by szczególnie interresowało zatrudnienie jako koordynator działu social media. Wykorzystywanie najnowszych narzędzi i śledzenie najnowszych trendów w social media to nie duży zakres zadań do spełnienia, a zarobki są adekwatne do posiadanych obowiązków.
3e4r56 2016-09-03 16:03:25
ej no tak na prawde to w sumie to nie wiadomo jak w firmie jest..bo rekrtuacja caly czas trwa u nich nawet widze ze i stazytow graphic designer szukaja
234 2016-09-04 11:39:19
no podjrzewam ze oni po prostu chcą dac szasna ludziom bez doświadczenia żeby wlasnie je na przykład zdobyli a wiadomo ze dzięki temu jest to możliwe jak mi się wydaje na stazu można doświadczenie zdobyc
Paulina 2016-09-07 08:48:11
Sama jestem w trakcie stażu i nie narzekam. Staż to przyuczenie do zawodu, rozwinięcie kompetencji i przygotowanie się do pracy na pełnych obrotach. Tak naprawdę zawsze zaczynasz od czegoś co nie jest spełnieniem Twoich marzeń, ale myślę że warto to przetrwać :) no i ludzie w clicku są bardzo pomocni.
1
monika 2016-09-07 10:35:25
a macie może jakieś rekrutacje u was do social media?
Monika_ 2016-09-14 16:04:51
Rekrutacja na stanowisko Social Media Specialist jest otwarta.
Firma się rozwija, ma nowych klientów i poszukuje pracowników.
Monika
Szymon 2016-09-15 11:10:17
O, ta rekrutacja o której mówisz to faktycznie brzmi dość sympatycznie, znam się na tym, a Kraków to ładne miasto
Arek 2016-10-27 01:34:37
Jak wygląda staż dla grafika komputerowego. Szczerze powiem, że jeszcze dużo muszę się nauczyć, dlatego chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda, Pozdrawiam :)
Tomasz 2016-12-08 18:31:28
Niestety wypłaty nie są wypłacane w terminie -co jest niekorzystne, ponieważ z reguły każdy ma jakieś wydatki np:opłacenie mieszkania do 10-tego. Niejednokrotnie sytuacja miała miejsce, co sprawiło wiele kłopotów.
Zostaw swoją opinię o click apps sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie click apps sp. z o.o.