Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Promag-Gaz

Opinie o Promag-Gaz

Pracowałeś w firmie Promag-Gaz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lelek - 2014-10-15 19:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łoś Superktoś - 2014-10-14 10:21:11]:
To po co tam pracujesz?
zdjecie uzytkownika
sandro - 2014-10-20 23:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest dobrze słyszeć, ze od kilku miesięcy w Promag-Gaz zaczęło sie cos walić, jak to ujął kolega... W Internecie maja naprawdę sporo pozytywnych komentarzy, tutaj jest tak samo, ale faktycznie widać tendencje spadkową. Co może być powodem takich zmian? Czemu sa zmuszeni nagle do cięcia kosztów, chyba nie radzą sobie aż tak źle.
zdjecie uzytkownika
hotFilip - 2014-11-14 16:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisaliście już czego od kandydata do pracy wymaga na starcie Promag-Gaz. a może teraz wypowiecie się co daje w zamian?firma musi mieć korzyść z pracownika ale pracownik też musi mieć korzyść z firmy więc dlaczego warto zatrudnić się akurat właśnie w tej firmie?proszę o konstruktywne odpowiedzi, pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
ajaks - 2014-11-29 15:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może teraz w promag-gaz jest jednak troche lepiej, co? Bo niby co takiego sie pozmieniało, że stwierdziliście, że zaczeło sie trochę walić? Jak teraz atmosfera przed świętami, wiadomo już czy rzuca cos ekstra w ramach świąt? W zeszłym roku byly jakies premie, chociaz paczki dla dzieci, czy cos w tym stylu jak śledzik lub choinka?
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-12-16 15:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak słyszę dofinansowanie 70% to wiem, że to ściema. Nie ma takiego dofinansowania w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2015-01-03 02:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tak mówiłem do kiedy nie sprawdziłem i promag ma najlepsze ceny a sprawdzaliśmy w kilku firmach mogą to potwierdzić 3 moi sąsiedzi (właśnie pijemy świąteczną ) NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!
Włodek z Siedlec
zdjecie uzytkownika
Łoś Superktoś - 2015-01-20 21:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem, bo lepsze było zarobienie tysiaka niż nic, na szczęście udało mi się uciec. Jeśli chodzi o Święta to promag 2 razy w roku organizuje z okazji świąt imprezę firmową. To jest plus i chyba jeden, jedyny :)))))))))
Rozmawiałem ostatio z kumplem tam pracującym to jak tak dalej pójdzie to zostaną sami własciciele.
zdjecie uzytkownika
kokot - 2015-01-21 16:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca wygląda tak, że zasuwa się 10-12 godzin dziennie(gps, ale zapomnij, że masz nadgodziny) za 2000 netto na umowę o dzieło, czyli bez ubezpieczenia, co w przypadku przejeżdżania 4-5 tys. km miesięcznie, może być lekkim hazardem. Małe szanse na realizację planu sprzedaży, czytaj premię, ale cóż, wszystko zależy od jakości handlowca:) Auto - Toyoya Aigo i lapsa z czasem dają, telefon.
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-01-26 12:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łoś Superktoś - 2015-01-20 21:29:58]:
No tak najważniejsza jest impreza - powodzenia w życiu. W dyskotece Disco Polo też zarobisz tysiaka. Ja też mam dzialalność i chciałbym żeby takie osoby jak ty nigdy do mnie nie trafiły. Bez urazy ale gadasz głupoty.
zdjecie uzytkownika
pipa - 2015-01-31 21:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktoś tam na serwisie jeszcze robi czy pouciekali wszyscy ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-03-09 15:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kadi - 2014-09-21 21:38:03]:
a to ciekawe że firma działa 15 lat a działalność rozpoczęła w 2012
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-18 17:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2015-03-09 15:12:28]:
Jako działalność istnieje od 2000r natomiast jako spółka od 2012 (ze względu na duże obroty) Pracuje tam już 8 lat.
Pozdrawiam
Michał
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-04-11 23:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy na tym forum to muły idźcie spać. Przecież i tak nie wiadomo kto pisze
zdjecie uzytkownika
teodor - 2015-04-21 20:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czoko - 2014-09-02 16:50:38]:
Ato sobie pracuj, jak jesteś taki zachwycony .
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-05-13 13:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja równiez polecam firmę pracowałem tam ponad rok czasu duzo mozna się nauczyc
pensje znosne dobra atmosfera wypłaty na czas opieka medyczna samochod komóra laptop imprezy integracyjne
zdjecie uzytkownika
andrew - 2015-05-17 23:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Przedmówcy
Wasz sposób wypowiedzi na forum świadczy tylko o was, płaczków którzy mają żądania zero klasy nie mających żadnych pozytywnych cech żeby być handlowcem w każdej pracy 2 miesiące i out radze się przekwalifikowac może praca w ochronie spełni wasze oczekiwania pracuje w tej firmie 2 lata i mogę powiedzieć
dobrze płacą za dobrą pracę
wynagroszenie na czas
zapewniają niezbędne narzędzia dla handlowców
dobra pomoc techniczna
szkolenia
dobry kontakt z biurem
szefowie ludzcy ludzie dobra atmosfera
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-18 17:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetna firma dla ludzi ambitnych i chcących czegoś dokonac w zyciu
polecam
zdjecie uzytkownika
PAWEŁ - 2015-05-19 22:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o info osób pracujących w PROMAGU jak jest
Jestem zainteresowany podjęciem pracy w tej firmie
proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-05-20 13:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam świetna atmosfera spoko ludzie kasa nie kiepska, niestety musiałem zrezygnować ze względów osobistych. Zdecydowanie POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-21 17:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
PIPI - 2015-05-21 17:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też polecam spoko robota
zdjecie uzytkownika
fajnie - 2015-05-22 12:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajne doświadczone kierownictwo robota też lux
zdjecie uzytkownika
hydraulik - 2015-06-09 14:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna firma, ludzie i kierownicwo da się dogadać dobrze da się zarobic piękne biura i magazyny dobry dojazd do firmy
zdjecie uzytkownika
Lux - 2015-07-23 00:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przecież firma jest na tyle duża, że można w spokoju ducha zarobić w miarę rozsądne pieniądze. Oczywiście nie będą to kwoty pięciocyfrowe, ale na spokojne życie starczy. Weźcie pod uwagę też fakt, że można normalnie w międzyczasie poszukiwać ofert pracy, które posiadają jakieś lepsze warunki finansowe.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-24 15:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
sammy - 2015-07-24 15:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakos na rozmowach takiego szalu nie bylo
zdjecie uzytkownika
kekos - 2015-08-22 16:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kolego byłeś na jakiś rozmowach bo sam chciałem pójść i sprawdzić co w trawie może piszczeć, ale przeglądałem portale ze ofertami i przyznam, że na nic się nie natknąłem. A promag przecież nie zatrudnia 5 czy 10 osób, tylko pokaźne ilości. Daj mi znać gdzie znalazłeś ofertę i co ci przedstawiono podczas rozmowy - będę zobowiązany.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promag-Gaz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Promag-Gaz?
Zadaj pytanie
alert