logo PROMAG POLSKA SP z.o.o

PROMAG POLSKA SP z.o.o

Robercin

Opinie o PROMAG POLSKA SP z.o.o

kamil 2015-10-22 10:35
A jak z podstawą u nich,bo podobno umowa o dzieło??:/:/.i czy podstawa uzalezniona jest od wyniku??
1
pit 2015-10-22 21:09
Przecież pisałem 2000zł na umowę o dzieło i Toyota aygo, procent od sprzedaży po miesiącu czy trzech pracy.
kamil 2015-10-27 13:51
pit napisałes,ale nie odpowiedziales na moje pytanie jak jest z wyplacalnoscią podstawy,czy trzeba spelnic jakies warunki by ja otrzymac?czy jest to niezalezne od sprzedazy?A odnosnie umowy o dzielo to katasrofa,nic ci ona nie daje/
HR Promag 2016-02-04 13:38
Myślę, że sztucznego napędzania opinii nie ma konieczności ponieważ ludzie którzy rzeczywiście chcą sprawdzić jak jest w firmie to po prostu to zrobią. A ilu ludzi tyle i opinii- jeśli ktoś chce wyrobić sobie własną zapraszamy do aplikowania oraz współpracy
HR Promag 2016-02-04 13:59
W związku z powielaniem się tematu przez wypowiadające się tu osoby- nadmienię że firma poszukuje osób konkretnych do sprzedaży systemów fotowoltaicznych oraz kolektorów słonecznych skierowanych do klientów indywidualnych jak i biznesowych. Ponieważ ilu handlowców tyle i różnych złych przyzwyczajeń czy podejść do pracy, stąd przez wieloletnie doświadczenie widać, że osoby dostające od razu wszystko tego nie doceniają więc najpierw jest możliwość wykazania się i zdobycia zaufania a później długofalowej współpracy. Handlowcy którzy są zmotywowani do działania osiągają bardzo dobre wyniki a co idzie za tym zarabiają dobre pieniądze. Kwestia podejścia do pracy, do usług, do klienta.. Jeśli handlowiec mówi tylko o poczuciu stabilizacji mając na myśli "umowa o pracę" to nie jest handlowiec.. W dzisiejszych czasach chyba nie jest to azylem bo z każdej formy umowy obie strony mogą zrezygnować.. patrząc na to ile pieniędzy oddajemy Państwu nic z tego nie mając- to chyba też żadna stabilizacja.. Gdy zarabiasz- to masz grunt. A jak się wykażesz możesz wiele osiągnąć- wystarczy tylko chcieć a nie cały czas narzekać.
1
HR Promag 2016-02-15 13:53
Nie będziemy wdawać się niepotrzebnie w dyskusję, wystarczy tylko jeden komentarz w tym kierunku- życzymy powodzenia i wszystkiego dobrego rozżalonym BYŁYM pracownikom nie wywiązującym się ze swoich podstawowych obowiązków.
HR Promag 2016-02-23 15:21
Wedle procedur- w opisie stanowiska jaki podpisuje pracownik wraz z rozpoczęciem współpracy. Co do drugiej kwestii- zpraszam do dokładniejszego monitorowania na bieżąco aktualnych ofert pracy :) Pozdrawiamy
HR Promag 2016-05-09 10:19
Dużo racji jest w tym, że efektywność jest ważna ale myślę że dla obu stron nie tylko pracodawcy- tym bardziej, że efektywność= korzyści finansowe dla pracownika a to napędza. Dla Nas prócz wyników liczy się osobowość i zaangażowanie pracownika bo to jest klucz do sukcesu! Zapraszamy przy okazji do odwiedzenia zakładki kariera i aplikowanie- http://promag-gaz.pl/kariera/
polkji 2016-10-11 14:18
Teraz to chyba nie ma żadnej oferty pracy @nb, ale powodzenia
Szukam 2017-02-10 14:58
Jest nowy nabór na handlowców, ktoś coś wie o warunkach ?
Szukam 2017-02-10 14:59
Jest nowy nabór na handlowców, ktoś coś wie o warunkach ?
Albert 2017-02-19 22:23
Właśnie jest nowy wakat na handlowca, jak wygląda praca i jakie auta posiada Firma do 3,5 tony ?
Ktoś coś więcej może napisać ?
Joanna 2017-03-17 10:13
Śledzicie aktualne oferty pracy od firmy? Znajdziecie je na stronie http://promag-gaz.pl/kariera/
Jeśli już pracujesz w firmie, chętnie usłyszymy więcej na temat tego, czego mogą oczekiwać nowi pracownicy w firmie.
Chętnie również usłyszymy Wasze wrażenia z procesu rekrutacji.
PROMAG NIE PLACI 2017-05-10 19:17
Witam,
Jeśli chodzi o pracę to kategorycznie ODRADZAM. Malutka firma typowo kombinatorska, zarządzana na bardzo niskim poziomie. Tną koszty, umawiasz się na premię a gdy wykonasz plan z górką możesz się obejść smakiem. Właściciele na co dzień są sympatyczni ale NIESŁOWNI.
Na wejściu proponują podstawę i PREMIĘ której NIE PŁACĄ. Do tej pory unikają telefonu.

Ponadto sprawdzcie w co sie pakujecie:
"
kategorycznie odradzam instalacji fotowoltaicznych oferowanych przez PROMAG. Znam firmę od wewnątrz i wiem, że jest masa problemu, zarówno z podłączeniem instalacji jak i użytkowaniem. Przede wszystkim instalacje pracują "odwrotnie" do zamierzenia i zamiast obniżać koszty dzieje się wręcz przeciwnie i rachunki wzrastają. Niestety serwis nie potrafi sobie z tym poradzić. Ponadto pytajcie o GWARANCJE. Tajemnicą jest podczas zawierania umowy, że warunkiem utrzymania gwarancji jest coroczny serwis w cenie ponad 300zl.
Jeśli chodzi o sprawność. Maxymalna wydajność paneli to 50-60%. Głównie ze względu na fakt, że są importowane bezpośrednio ze wschodu i w magazynie w Antoninowie pod Piasecznem przyklejają naklejkę "made in Poland".
Podłączenia instalacji w stylu: trochę prądu z sieci trochę z instalacji to MIT. Inwertery ściągane są z Tajlandii i technicznie nie mają możliwości regulacją prądu.
DOFINANSOWANIE: nigdy nie było i nie ma. Cena jest podbijana "sztucznie".
To samo dotyczy KOLEKTOROW SLONECZNYCH. Z tą różnicą, że instalacje są wyraźnie droższe od markowej konkurencji. Bojlery bułgarskie i oczywiście przyklejane naklejki. GWARANCJA: tu zdecydowanie gorzej ponieważ warunkiem utrzymania gwarancji jest coroczny serwis w kwocie 300zl + wymiana anody 150zl + uzupelnianie glikolu od czasu od czasu"
Julia 2017-05-18 15:58
Polecam firmę, dobre zarobki, umowa o pracę
Marek 2017-05-18 16:00
Mi się dobrze pracuje, a pracuje już 2 lata jako monter
Joanna 2017-05-19 09:18
@Marek @Julia jeśli jesteście zadowoleni z pracy w PROMAG POLSKA to bardzo chętnie dowiemy się dlaczego. Jakie są plusy pracy w firmie?
asd 2017-05-19 22:42
Ktoś wie na jakie wynagrodzenie mogę liczyć na stanowisku asystenta techniczno-handlowego?
stach 2017-05-22 11:09
Dobra firma, szybka rekrutacja, konkrety przedstawione na rozmowie bez fanaberii
Marek 2017-05-22 11:12
Mnie zarobki zadawalają i z tego co wiem moich kolegów też więc nie wiem o co chodzi innym
Joanna 2017-05-22 11:12
@stach rozumiem, że dobrze oceniasz poziom rekrutacji. Piszesz, że jest to dobra firma. Co wpływa na Twoją opinię o niej?
Jan 2017-05-22 11:15
Pamiętam swoją rekrutacje, a pracuję tu już dwa lata jako monter i jestem zadowolony, fakt czasami jest urwanie ale w której pracy nie ma . Moje początki były takie że wszystkiego mnie nauczono, co mam robić i jak działać by było dobrze.
Adi 2017-05-22 11:17
Dla osób z Piaseczna i okolic to fajna firma która daję możliwość rozwoju zawodowego oraz spełnia moje oczekiwania finansowe
k.l 2017-05-22 11:18
Polecam współpracę z tym pracodawcą
Kowalski 2017-05-22 11:24
Polecam, dlatego że pracowałem w tej firmie przez 3 lata, musiałem zrezygnować ponieważ przeprowadziłem się do Szczecina więc trochę daleko. Firma wypłacalna, da się dogadać i dodatkowo dorobić. Patrząc z perspektywy czasu nawet mi brakuje tej współpracy
Stefan 2017-05-22 11:26
Oj... pracowałem tam ale teraz jestem na emeryturze w pełni jestem zadowolony ze współpracy , polecam
kaśka 2017-05-22 11:27
Polecam
Kamil 2017-05-22 11:29
Fajna firma która prowadzona jest przez młody zdolny zespół, da się z nimi współpracować i dogadać. Ja jestem zadowolony i nadal pracuje już nawet 4 rok
Bartek 2017-05-22 11:31
Po studiach nie wiedziałem co z sobą zrobić ? Firma promag pomogła mi się rozwinąć zawodowo, choć na początku czułem małą presję dziś działam tak jak moi starsi koledzy. Polecam
kacper 2017-05-22 11:33
Umowa o pracę, nikt nie stoi i nie patrzy na ręce bo liczą się efekty pracy a są też dodatkowe benefity ;) polecam
Joanna 2017-05-22 11:33
@Adi Wspominasz o możliwościach rozwoju zawodowego. Nie w każdej firmie jest to możliwe. Taka informacja będzie bardzo istotna dla osób szukających opinii o PROMAG POLSKA jako potencjalnym pracodawcy. Mógłbyś napisać jeszcze jakie są to możliwości? Czy chodzi o doświadczenie jakie zdobywa się podczas pracy, czy też szkolenia oferowane przez firmę?
max 2017-05-22 11:40
Dobra firma, daję możliwość rozwoju i spełnia moje oczekiwania
Janusz 2017-05-22 11:43
Polecam , pracowałem prawie 10 lat w tej firmie i miałem za sobą kilka awansów co też dawało lepsze warunki finansowe, umowa o pracę, składki opłacane i urlopik :) polecam
Magda 2017-05-22 11:45
Młodzi, ambitni tak jak ja więc dlatego tam pracuje a i jeszcze umowa o pracę a nie te śmieciowe co nic nie dają, polecam
Tomek 2017-05-22 11:49
Pracowałem w różnych firmach i mam porównanie, dzięki współpracy z promag mogłem się rozwijać zawodowo i w końcu pojechać na urlop, co w innych firmach nie było możliwe bo umowa zlecenie. Pracuje już 6-ty rok i nie mam żadnych negatywnych odczuć co do firmy promag. Polecam wszystkim
Katrzyna 2017-05-22 11:52
Pracuje w biurze firmy promag i jak najbardziej mogę pochwalić firmę za szybko podjętą współpracę oraz mój rozwój osobowy dzięki tej firmie. Można się dogadać co do wolnego dnia w razie nagłej potrzeby, motywuje już na samym początku rodzaj umowy i zarobki.
@mareczek 2017-05-22 11:53
Polecam wszystkim niedowiarkom, ze istnieją jeszcze takie firmy które pomagają w rozwoju zawodowym jak Promag
radek 2017-05-22 11:55
Każdy tylko by narzekał bo pracować nie ma komu, ogarnijcie się i zacznijcie pracować dla Promag to zobaczycie że są firmy w których można zarobić tylko trzeba pracować za siedzenie nic nie ma
jarek 2017-05-22 12:05
polecam wszystkim, czemu tam pracuje? bo mam blisko do domu i trudno znaleźć pracę w mniejszej miejscowości, mam stabilną pracę opartą o umowę o pracę, stałe zarobki i fajną ekipę
Krzysztof 2017-05-23 10:18
Jakoś tak trafiałem że nie potrafiłem się dogadać z pracodawcą , a tu miłe zaskoczenie w firmie promag. Już na rozmowie wydawało się ok, w końcu pierwsze wrażenie jest ważne- pracuje już od 3 lat i z perspektywy czasu widzę że praca ma też swoje plusy
Alex 2017-05-23 10:19
Polecam wszystkim
Mikołaj 2017-05-23 10:22
Dość obszerna firma mająca wiele hal i mająca sporo pracowników gdzie na początku trudno spamiętać wszystkich ale to kwestia przyzwyczajenia. Wiem jak ważna jest praca i firma bo też kiedyś miałem teraz bardziej doceniam to co mam choć jestem pracownikiem a nie pracodawcą. Polecam
Adi 2017-05-23 10:25
@joanna benefity to premie za sprzedaż jeśli jesteś handlowcem, oraz za okres pracy większa stawka to naprawdę mobilizuje człowieka , choć to tylko pieniądze. Pozdrawiam
Pola 2017-05-23 10:34
Polecam byłam w piątek na rozmowie i już zaczęłam szybka rekrutacja dziś mój pierwszy dzień w promag na razie jest miło i sympatycznie
Stefcio 2017-05-23 10:37
Ja nie wiem jak jest w innych firmach i co inni chcą od promag albo czego oczekują ale mnie się podoba
Jan B 2017-05-23 10:48
Pracuje w Promag od 10 lat i czasami miałem taki stres że masakra choć takie były moje początki, teraz nie zamienił bym promag na inną firmę
patryk 2017-05-23 11:01
Fajna praca, fajna ekipa , pensja może być no i tyle
mareczek 2017-05-23 11:13
Ja pracuje jako kierowca w firmie promag i to już cztery lata bywało ciężko ale wcześniej jeździłem tirem i zdecydowanie w promag mi bardziej się podoba, polecam
anna 2017-05-23 11:27
Bardzo polecam wszystkim współpracę z promag
krzyś 2017-05-23 12:29
polecam współpracę a nie często tak jest że polecam firmy
Zostaw swoją opinię o PROMAG POLSKA SP z.o.o - Robercin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROMAG POLSKA SP z.o.o