Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Promag-Gaz


Oceniono 43 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 12 osób
zdjecie uzytkownika
poczatkujacy - 2013-04-14 20:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! jak to było z tymi pieniedzmi?
zdjecie uzytkownika
opiniujący - 2013-07-05 06:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostał 10-tego...
zdjecie uzytkownika
benek - 2013-07-09 20:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może jakie jest wynagrodzenie w Promag-Gaz? Takie orientacyjnie napiszcie albo przedział jeśli będzie łatwiej
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2013-07-10 22:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , a co chcesz podjąć prace w Promag??? jeśli tak to napisz na jakim stanowisku i w którym regionie. . .. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-07-10 23:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jarek - 2013-07-10 22:50:03

Witam , a co chcesz podjąć prace w Promag??? jeśli tak to napisz na jakim stanowisku i w którym regionie. . .. Pozdrawiam
montaż kolektorów i serwis mazowieckie
zdjecie uzytkownika
benek - 2013-07-13 12:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ja natomiast chciałbym się na stanowisku przedstawiciela handlowego i chciałem wiedzieć jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-12-29 20:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenia są na temat ogólny jak sprzedawać, postępować z klientem - ogólniki. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
dejwi - 2013-12-30 15:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i rozumiem, ze szkolenia produktowe równiez macie? To wynagrodzenie jest zawsze stałem, czy dochodza premie i prowizje?
zdjecie uzytkownika
dejwi - 2014-01-03 19:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Krzysiek, to z prowizji od sprzedazy potrafi wyjsc wiecej? to kwota netto, czy brutto w ogóle? Można się po jakims czasie przenieśc z jednego systemu na drugi?
zdjecie uzytkownika
Pracownik Promag - 2014-01-04 23:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na prawdę nie polecam tej firmy. To jest tylko przechowalniana nie warto.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
NIEPRAWDA - 2014-01-10 13:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak by nie płacili to by nie pracowało tam tyle ludzi. Byłych pracowników ponoszą emocje w domu.
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2014-01-11 19:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie pracują bo jest bezrobocie i każdy łapie się czego może. A Ciebie drogi przedmówco nie ponosiły by emocje jak byś za swoją prace nie otrzymał pensji.
zdjecie uzytkownika
NIEPRAWDA - 2014-01-13 09:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się składa że też jestem byłym pracownikiem i z kasą nie miałem nigdy problemu. A to co ty opowiadasz jest totalna głupotą . 30 handlowców z tego co wiem niektórzy pracują ponad 3 lata (uważasz że pracowali by za darmo )
zdjecie uzytkownika
zbych - 2014-01-18 17:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIEPRAWDA, to ciekawi mnie w sumie dlaczego jestes już byłym, a nie obecnym pracownikiem, no, ale dzięki za opinie, fajnie, że jest pozytywna.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-01-24 22:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja już kiedyś miałem do czynienia z tą firmą i też jej nie polecam. Moi przedmówcy piszą prawdę z tą pensją oraz szkoleniami.
zdjecie uzytkownika
zbych - 2014-01-27 12:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W takim razie dzięki wielkie za opinie o promag-gaz, chyba sobie daruję, ale pośledzę temat jeszcze kilka dni, jakby ktoś był zadowolony niech pisze.
zdjecie uzytkownika
NIEPRAWDA - 2014-02-03 00:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jestem byłym pracownikiem bo nie robiłem planu wiedz sam podziękowałem. Natomiast z kasa nigdy nie było tam problemu . Żałuję że się nie odnalazłem bo atmosfera JEST ZAJEBISTA a kasa w 2 etapie tez (wiem od c handlowców kktóry pracowali tam dłuższy okres )
zdjecie uzytkownika
Lary - 2014-03-16 12:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisze gdzie można poczytać o PROMAGU bez cenzury?
Podobno Polska to wolny kraj.
zdjecie uzytkownika
Marcin P - 2014-03-24 09:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma cenowo ciekawa lecz z jakością nic wspólnego nie mają. Brak organizacji instalacji i serwisów - ogólnie wielka lipa. Jeśli Wam to nie przeszkadza to proponuję spróbować a ja już dziękuję i za żadną kasę tam nie wrócę. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Sebko - 2014-03-26 16:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin P - 2014-03-24 09:16:32]:
Święte słowa kolego. Ja też tam pracowałem i nie chcę wracać i sprzedawać chińskie kolektory.
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2014-03-29 21:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem kiedyś tam. Jeśli ktoś szuka pracy i ma inne możliwości niż praca w tej firmie to proponuje skorzystać z innej propozycji pracy. Niestety nie miło wspominam prace w tej firmie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promag-Gaz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x