logo PROMAG POLSKA SP z.o.o

PROMAG POLSKA SP z.o.o

Robercin

Opinie o PROMAG POLSKA SP z.o.o

Nie polecam 2014-05-27 21:43:02
@jarek Wszyscy już to napisali co dokładnie się dzieje w tej firmie i nie chcę się powtarzać.
1
Nie polecam 2014-06-25 23:25:13
Ja tam już nie pracuje, i nawet nie chciał bym tam wracać. Ale wiadomo u nas ciężko z pracą więc każdy trzyma co ma(usunięte przez administratora)
5
Bolo 2014-07-29 10:59:05
Witam
Ja pracuje w tej firmie już rok i jestem bardzo zadowolony atmosfera spoko i kaska SUPER:D
Oczywiście przez ten czas było kilkunastu skoczków którzy pracowali 1 m tzn udawali że pracują pewnie z tond te żale :)
robert 2014-08-22 20:40:57
Widzę, że ktoś(???) ładne szeptanki tu robi aby polepszyć autorytet firmy. Zawsze można sprawdzić tą firmę ale ja szczerze nie polecam.
BASIA 2014-08-25 15:15:41
Ja również POLECAM firmę PROMAG naprawdę uczciwi ludzie i kasa też spoko
Szaman 2014-08-26 16:25:10
Naprawdę warto podjąć prace z PROMAG bo i kasa i ilość zleceń się zgadza . POLECAM SERDECZNIE
Mro_Mar 2014-08-27 12:31:24
W dzisiejszych czasach takie podejście do pracownika to rzadkość naprawdę bardzo fajni ludzie i grosik też nie zły SERDECZNIE POLECAM!!!!
Czoko 2014-09-02 16:50:38
Też polecam spoko ludzie
Loko 2014-09-10 20:28:20
Firma promag nie jest warta uwagi pod żadnym względem. Poczytajcie sobie na innych forach. Jak się pracuje ale także jaki towar sprzedają.
zainteresowany 2014-09-15 19:47:04
a na jakich forach bo nic nie mogę znaleźć a jak robiłem rozeznanie to opinie mają bardzo dobrą ,,pytałem głównie u klientów i 2 byłych pracowników i każda opinia była bardzo pozytywna ''
2
ssss 2014-09-23 19:16:44
Mogłby ktoś napisac jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Poznaniu na handlowca?
Łoś Superktoś 2014-10-14 10:21:11
To ja dodam coś od siebie.
Gdy zaczynałem tutaj pracę było naprawdę rewelacyjnie - miła atmosfera, dobre pieniądze, szacunek do pracownika. Od kilku miesięcy coś się zaczęło walić.(usunięte przez administratora) wypłata z opóźnieniem,.(usunięte przez administratora) Szczerze nie polecam!!!
Kolas 2014-10-14 16:14:26
Widzę, że nic się nie zmieniło wszystko jest po staremu. Ja też jak pracowałem w tej firmie na początku było super. Pieniążki na czas ale odszedłem ponieważ zaczęło się wszystko psuci. Jak pisze przedmówca na wszystkim tną koszty. Pracuje teraz w inne firmie i nie mam czego żałować. Jest o wiele lepiej.
1
ALE LIPA 2014-10-15 13:27:18
Co wy tu ludzie robicie - przestańcie pisać głupoty.
Do roboty - zakładajcie firmy i zróbcie dobrą atmosferę

ALE LIPA
lelek 2014-10-15 19:52:44
To po co tam pracujesz?
ajaks 2014-11-29 15:16:11
Może teraz w promag-gaz jest jednak troche lepiej, co? Bo niby co takiego sie pozmieniało, że stwierdziliście, że zaczeło sie trochę walić? Jak teraz atmosfera przed świętami, wiadomo już czy rzuca cos ekstra w ramach świąt? W zeszłym roku byly jakies premie, chociaz paczki dla dzieci, czy cos w tym stylu jak śledzik lub choinka?
romek 2014-12-16 15:27:40
jak słyszę dofinansowanie 70% to wiem, że to ściema. Nie ma takiego dofinansowania w Polsce.
1
Włodek 2015-01-03 02:30:24
Ja też tak mówiłem do kiedy nie sprawdziłem i promag ma najlepsze ceny a sprawdzaliśmy w kilku firmach mogą to potwierdzić 3 moi sąsiedzi (właśnie pijemy świąteczną ) NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!
Włodek z Siedlec
Łoś Superktoś 2015-01-20 21:29:58
Pracowałem, bo lepsze było zarobienie tysiaka niż nic, na szczęście udało mi się uciec. Jeśli chodzi o Święta to promag 2 razy w roku organizuje z okazji świąt imprezę firmową. To jest plus i chyba jeden, jedyny :)))))))))
Rozmawiałem ostatio z kumplem tam pracującym to jak tak dalej pójdzie to zostaną sami własciciele.
kokot 2015-01-21 16:26:37
Praca wygląda tak, że zasuwa się 10-12 godzin dziennie(gps, ale zapomnij, że masz nadgodziny) za 2000 netto na umowę o dzieło, czyli bez ubezpieczenia, co w przypadku przejeżdżania 4-5 tys. km miesięcznie, może być lekkim hazardem. Małe szanse na realizację planu sprzedaży, czytaj premię, ale cóż, wszystko zależy od jakości handlowca:) Auto - Toyoya Aigo i lapsa z czasem dają, telefon.
1
lelek 2015-01-26 12:18:10
No tak najważniejsza jest impreza - powodzenia w życiu. W dyskotece Disco Polo też zarobisz tysiaka. Ja też mam dzialalność i chciałbym żeby takie osoby jak ty nigdy do mnie nie trafiły. Bez urazy ale gadasz głupoty.
pipa 2015-01-31 21:21:41
a ktoś tam na serwisie jeszcze robi czy pouciekali wszyscy ?
zainteresowana 2015-03-09 15:12:28
a to ciekawe że firma działa 15 lat a działalność rozpoczęła w 2012
(usunięte przez administratora)
Pracownik 2015-03-18 17:05:45
Jako działalność istnieje od 2000r natomiast jako spółka od 2012 (ze względu na duże obroty) Pracuje tam już 8 lat.
Pozdrawiam
Michał
pan 2015-04-11 23:10:55
Wszyscy na tym forum to muły idźcie spać. Przecież i tak nie wiadomo kto pisze
teodor 2015-04-21 20:54:48
Ato sobie pracuj, jak jesteś taki zachwycony .
kazik 2015-05-13 13:14:19
ja równiez polecam firmę pracowałem tam ponad rok czasu duzo mozna się nauczyc
pensje znosne dobra atmosfera wypłaty na czas opieka medyczna samochod komóra laptop imprezy integracyjne
andrew 2015-05-17 23:21:18
Szanowni Przedmówcy
Wasz sposób wypowiedzi na forum świadczy tylko o was, płaczków którzy mają żądania zero klasy nie mających żadnych pozytywnych cech żeby być handlowcem w każdej pracy 2 miesiące i out radze się przekwalifikowac może praca w ochronie spełni wasze oczekiwania pracuje w tej firmie 2 lata i mogę powiedzieć
dobrze płacą za dobrą pracę
wynagroszenie na czas
zapewniają niezbędne narzędzia dla handlowców
dobra pomoc techniczna
szkolenia
dobry kontakt z biurem
szefowie ludzcy ludzie dobra atmosfera
2
adam 2015-05-18 17:19:27
Świetna firma dla ludzi ambitnych i chcących czegoś dokonac w zyciu
polecam
PAWEŁ 2015-05-19 22:10:46
Proszę o info osób pracujących w PROMAGU jak jest
Jestem zainteresowany podjęciem pracy w tej firmie
proszę o pomoc
Były pracownik 2015-05-20 13:56:22
pracowałem tam świetna atmosfera spoko ludzie kasa nie kiepska, niestety musiałem zrezygnować ze względów osobistych. Zdecydowanie POLECAM!!!
PIPI 2015-05-21 17:23:12
Też polecam spoko robota
fajnie 2015-05-22 12:28:13
Bardzo fajne doświadczone kierownictwo robota też lux
hydraulik 2015-06-09 14:59:17
świetna firma, ludzie i kierownicwo da się dogadać dobrze da się zarobic piękne biura i magazyny dobry dojazd do firmy
sammy 2015-07-24 15:19:36
Jakos na rozmowach takiego szalu nie bylo
pit 2015-09-14 11:58:21
mi zaoferowano 2000 netto na umowę o dzieło czyli bez zus-u i tą malutka Toyte, mam jeździć po gminach i prowadzić prezentację i sprzedaż, co mnie zdziwiło to nie korzystają z dotacji Państwa na instalację tylko z jakiegoś innego źródła fundacji czy coś takiego bo niby ja weźmie się z państwa pieniądze to nie można potem energii sprzedawać po tej lepszej cenie co ma wejść w kwietniu (nowa ustawa)?. Czy ktoś jest przedstawicielem i może napisać jak to jest czy cały czas umowa o dzieł czy potem normalna ile prezentacji muszę zrobić w tygodniu miesiącu by zapłacili te 2000zł i co z paliwem, pracę ze swoich i oddają potem czy tankuje bezgotówkowo i biorę fakturę? Proszę o podzielenie się informacją bo muszę dać znać czy mi to odpowiada.
1
kot 2015-09-14 17:55:10
pit - 2015-09-14 11:58:21 - byłeś na rozmowie? skąd wiesz że 2000 i umowa o dzieło. Jak byłeś na rozmowie to nie powiedzieli jakie są plany sprzedażowe i ile musisz umów podpisać by dostać premię? jak wygląda rozliczenie za samochód?
pit 2015-09-14 18:39:35
Byłem i 2000zł proponują na umowę o dzieło i nie mówili ile umów muszę podpisać, tylko że mogę przejść na prowizję jak będę chciał leczy tego od razu nie polecają. Umowa o dzieło ciekawe jako co montażysta ? bo jako handlowiec to prawo chyba nie zezwala jedynie umowa zlecenie a tu jeż jest zus, a pytałem i na pewno umowa o dzieło. Szukają ludzi czy im pasuje ta umowa i niby później może być umowa o pracę ale czy tak jest faktycznie proszę o odpowiedz kogoś kto pracuje, pracował w tej firmie.
pit 2015-09-15 09:11:44
Czy jakiś Przedstawiciel Handlowy może się wypowiedzieć jak to teraz wygląda?
kot 2015-10-05 09:45:34
Firma ciągle szuka PH na terenie całego kraju. Ktoś był na spotkaniu? Co oferują pracownikowi ? Może obecni (byli) pracownicy się wypowiedzą?
kamil 2015-10-17 12:53:04
witam,prosze ciejak mozesz odpiszna maila arson666@wp.pl jaka to oferta na ph bo mam jechac na 4 dni jakies do piaseczna i niewiem czy warto/
1
kamil 2015-10-22 10:35:18
A jak z podstawą u nich,bo podobno umowa o dzieło??:/:/.i czy podstawa uzalezniona jest od wyniku??
1
pit 2015-10-22 21:09:24
Przecież pisałem 2000zł na umowę o dzieło i Toyota aygo, procent od sprzedaży po miesiącu czy trzech pracy.
kamil 2015-10-27 13:51:48
pit napisałes,ale nie odpowiedziales na moje pytanie jak jest z wyplacalnoscią podstawy,czy trzeba spelnic jakies warunki by ja otrzymac?czy jest to niezalezne od sprzedazy?A odnosnie umowy o dzielo to katasrofa,nic ci ona nie daje/
HR Promag 2016-02-04 13:38:41
Myślę, że sztucznego napędzania opinii nie ma konieczności ponieważ ludzie którzy rzeczywiście chcą sprawdzić jak jest w firmie to po prostu to zrobią. A ilu ludzi tyle i opinii- jeśli ktoś chce wyrobić sobie własną zapraszamy do aplikowania oraz współpracy
HR Promag 2016-02-04 13:59:23
W związku z powielaniem się tematu przez wypowiadające się tu osoby- nadmienię że firma poszukuje osób konkretnych do sprzedaży systemów fotowoltaicznych oraz kolektorów słonecznych skierowanych do klientów indywidualnych jak i biznesowych. Ponieważ ilu handlowców tyle i różnych złych przyzwyczajeń czy podejść do pracy, stąd przez wieloletnie doświadczenie widać, że osoby dostające od razu wszystko tego nie doceniają więc najpierw jest możliwość wykazania się i zdobycia zaufania a później długofalowej współpracy. Handlowcy którzy są zmotywowani do działania osiągają bardzo dobre wyniki a co idzie za tym zarabiają dobre pieniądze. Kwestia podejścia do pracy, do usług, do klienta.. Jeśli handlowiec mówi tylko o poczuciu stabilizacji mając na myśli "umowa o pracę" to nie jest handlowiec.. W dzisiejszych czasach chyba nie jest to azylem bo z każdej formy umowy obie strony mogą zrezygnować.. patrząc na to ile pieniędzy oddajemy Państwu nic z tego nie mając- to chyba też żadna stabilizacja.. Gdy zarabiasz- to masz grunt. A jak się wykażesz możesz wiele osiągnąć- wystarczy tylko chcieć a nie cały czas narzekać.
1
HR Promag 2016-02-15 13:53:46
Nie będziemy wdawać się niepotrzebnie w dyskusję, wystarczy tylko jeden komentarz w tym kierunku- życzymy powodzenia i wszystkiego dobrego rozżalonym BYŁYM pracownikom nie wywiązującym się ze swoich podstawowych obowiązków.
HR Promag 2016-02-23 15:21:09
Wedle procedur- w opisie stanowiska jaki podpisuje pracownik wraz z rozpoczęciem współpracy. Co do drugiej kwestii- zpraszam do dokładniejszego monitorowania na bieżąco aktualnych ofert pracy :) Pozdrawiamy
HR Promag 2016-05-09 10:19:31
Dużo racji jest w tym, że efektywność jest ważna ale myślę że dla obu stron nie tylko pracodawcy- tym bardziej, że efektywność= korzyści finansowe dla pracownika a to napędza. Dla Nas prócz wyników liczy się osobowość i zaangażowanie pracownika bo to jest klucz do sukcesu! Zapraszamy przy okazji do odwiedzenia zakładki kariera i aplikowanie- http://promag-gaz.pl/kariera/
polkji 2016-10-11 14:18:03
Teraz to chyba nie ma żadnej oferty pracy @nb, ale powodzenia
Zostaw swoją opinię o PROMAG POLSKA SP z.o.o - Robercin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROMAG POLSKA SP z.o.o