Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: PROMAG POLSKA SP z.o.o

zdjecie uzytkownika
Kolas - 2014-10-14 16:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że nic się nie zmieniło wszystko jest po staremu. Ja też jak pracowałem w tej firmie na początku było super. Pieniążki na czas ale odszedłem ponieważ zaczęło się wszystko psuci. Jak pisze przedmówca na wszystkim tną koszty. Pracuje teraz w inne firmie i nie mam czego żałować. Jest o wiele lepiej.
zdjecie uzytkownika
ALE LIPA - 2014-10-15 13:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy tu ludzie robicie - przestańcie pisać głupoty.
Do roboty - zakładajcie firmy i zróbcie dobrą atmosferę

ALE LIPA
zdjecie uzytkownika
lelek - 2014-10-15 19:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łoś Superktoś - 2014-10-14 10:21:11]:
To po co tam pracujesz?
zdjecie uzytkownika
sandro - 2014-10-20 23:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest dobrze słyszeć, ze od kilku miesięcy w Promag-Gaz zaczęło sie cos walić, jak to ujął kolega... W Internecie maja naprawdę sporo pozytywnych komentarzy, tutaj jest tak samo, ale faktycznie widać tendencje spadkową. Co może być powodem takich zmian? Czemu sa zmuszeni nagle do cięcia kosztów, chyba nie radzą sobie aż tak źle.
zdjecie uzytkownika
hotFilip - 2014-11-14 16:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisaliście już czego od kandydata do pracy wymaga na starcie Promag-Gaz. a może teraz wypowiecie się co daje w zamian?firma musi mieć korzyść z pracownika ale pracownik też musi mieć korzyść z firmy więc dlaczego warto zatrudnić się akurat właśnie w tej firmie?proszę o konstruktywne odpowiedzi, pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
ajaks - 2014-11-29 15:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może teraz w promag-gaz jest jednak troche lepiej, co? Bo niby co takiego sie pozmieniało, że stwierdziliście, że zaczeło sie trochę walić? Jak teraz atmosfera przed świętami, wiadomo już czy rzuca cos ekstra w ramach świąt? W zeszłym roku byly jakies premie, chociaz paczki dla dzieci, czy cos w tym stylu jak śledzik lub choinka?
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-12-16 15:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak słyszę dofinansowanie 70% to wiem, że to ściema. Nie ma takiego dofinansowania w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2015-01-03 02:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tak mówiłem do kiedy nie sprawdziłem i promag ma najlepsze ceny a sprawdzaliśmy w kilku firmach mogą to potwierdzić 3 moi sąsiedzi (właśnie pijemy świąteczną ) NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!
Włodek z Siedlec
zdjecie uzytkownika
Łoś Superktoś - 2015-01-20 21:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem, bo lepsze było zarobienie tysiaka niż nic, na szczęście udało mi się uciec. Jeśli chodzi o Święta to promag 2 razy w roku organizuje z okazji świąt imprezę firmową. To jest plus i chyba jeden, jedyny :)))))))))
Rozmawiałem ostatio z kumplem tam pracującym to jak tak dalej pójdzie to zostaną sami własciciele.
zdjecie uzytkownika
kokot - 2015-01-21 16:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca wygląda tak, że zasuwa się 10-12 godzin dziennie(gps, ale zapomnij, że masz nadgodziny) za 2000 netto na umowę o dzieło, czyli bez ubezpieczenia, co w przypadku przejeżdżania 4-5 tys. km miesięcznie, może być lekkim hazardem. Małe szanse na realizację planu sprzedaży, czytaj premię, ale cóż, wszystko zależy od jakości handlowca:) Auto - Toyoya Aigo i lapsa z czasem dają, telefon.
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-01-26 12:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łoś Superktoś - 2015-01-20 21:29:58]:
No tak najważniejsza jest impreza - powodzenia w życiu. W dyskotece Disco Polo też zarobisz tysiaka. Ja też mam dzialalność i chciałbym żeby takie osoby jak ty nigdy do mnie nie trafiły. Bez urazy ale gadasz głupoty.
zdjecie uzytkownika
pipa - 2015-01-31 21:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktoś tam na serwisie jeszcze robi czy pouciekali wszyscy ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-03-09 15:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kadi - 2014-09-21 21:38:03]:
a to ciekawe że firma działa 15 lat a działalność rozpoczęła w 2012
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-18 17:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2015-03-09 15:12:28]:
Jako działalność istnieje od 2000r natomiast jako spółka od 2012 (ze względu na duże obroty) Pracuje tam już 8 lat.
Pozdrawiam
Michał
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-04-11 23:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy na tym forum to muły idźcie spać. Przecież i tak nie wiadomo kto pisze
zdjecie uzytkownika
teodor - 2015-04-21 20:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czoko - 2014-09-02 16:50:38]:
Ato sobie pracuj, jak jesteś taki zachwycony .
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-05-13 13:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja równiez polecam firmę pracowałem tam ponad rok czasu duzo mozna się nauczyc
pensje znosne dobra atmosfera wypłaty na czas opieka medyczna samochod komóra laptop imprezy integracyjne
zdjecie uzytkownika
andrew - 2015-05-17 23:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Przedmówcy
Wasz sposób wypowiedzi na forum świadczy tylko o was, płaczków którzy mają żądania zero klasy nie mających żadnych pozytywnych cech żeby być handlowcem w każdej pracy 2 miesiące i out radze się przekwalifikowac może praca w ochronie spełni wasze oczekiwania pracuje w tej firmie 2 lata i mogę powiedzieć
dobrze płacą za dobrą pracę
wynagroszenie na czas
zapewniają niezbędne narzędzia dla handlowców
dobra pomoc techniczna
szkolenia
dobry kontakt z biurem
szefowie ludzcy ludzie dobra atmosfera
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-18 17:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetna firma dla ludzi ambitnych i chcących czegoś dokonac w zyciu
polecam
zdjecie uzytkownika
PAWEŁ - 2015-05-19 22:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o info osób pracujących w PROMAGU jak jest
Jestem zainteresowany podjęciem pracy w tej firmie
proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-05-20 13:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam świetna atmosfera spoko ludzie kasa nie kiepska, niestety musiałem zrezygnować ze względów osobistych. Zdecydowanie POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
PIPI - 2015-05-21 17:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też polecam spoko robota
zdjecie uzytkownika
fajnie - 2015-05-22 12:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajne doświadczone kierownictwo robota też lux
zdjecie uzytkownika
hydraulik - 2015-06-09 14:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna firma, ludzie i kierownicwo da się dogadać dobrze da się zarobic piękne biura i magazyny dobry dojazd do firmy
zdjecie uzytkownika
Lux - 2015-07-23 00:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przecież firma jest na tyle duża, że można w spokoju ducha zarobić w miarę rozsądne pieniądze. Oczywiście nie będą to kwoty pięciocyfrowe, ale na spokojne życie starczy. Weźcie pod uwagę też fakt, że można normalnie w międzyczasie poszukiwać ofert pracy, które posiadają jakieś lepsze warunki finansowe.
zdjecie uzytkownika
sammy - 2015-07-24 15:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakos na rozmowach takiego szalu nie bylo
zdjecie uzytkownika
kekos - 2015-08-22 16:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kolego byłeś na jakiś rozmowach bo sam chciałem pójść i sprawdzić co w trawie może piszczeć, ale przeglądałem portale ze ofertami i przyznam, że na nic się nie natknąłem. A promag przecież nie zatrudnia 5 czy 10 osób, tylko pokaźne ilości. Daj mi znać gdzie znalazłeś ofertę i co ci przedstawiono podczas rozmowy - będę zobowiązany.
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-09-14 11:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mi zaoferowano 2000 netto na umowę o dzieło czyli bez zus-u i tą malutka Toyte, mam jeździć po gminach i prowadzić prezentację i sprzedaż, co mnie zdziwiło to nie korzystają z dotacji Państwa na instalację tylko z jakiegoś innego źródła fundacji czy coś takiego bo niby ja weźmie się z państwa pieniądze to nie można potem energii sprzedawać po tej lepszej cenie co ma wejść w kwietniu (nowa ustawa)?. Czy ktoś jest przedstawicielem i może napisać jak to jest czy cały czas umowa o dzieł czy potem normalna ile prezentacji muszę zrobić w tygodniu miesiącu by zapłacili te 2000zł i co z paliwem, pracę ze swoich i oddają potem czy tankuje bezgotówkowo i biorę fakturę? Proszę o podzielenie się informacją bo muszę dać znać czy mi to odpowiada.
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-09-14 17:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pit - 2015-09-14 11:58:21 - byłeś na rozmowie? skąd wiesz że 2000 i umowa o dzieło. Jak byłeś na rozmowie to nie powiedzieli jakie są plany sprzedażowe i ile musisz umów podpisać by dostać premię? jak wygląda rozliczenie za samochód?
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-09-14 18:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem i 2000zł proponują na umowę o dzieło i nie mówili ile umów muszę podpisać, tylko że mogę przejść na prowizję jak będę chciał leczy tego od razu nie polecają. Umowa o dzieło ciekawe jako co montażysta ? bo jako handlowiec to prawo chyba nie zezwala jedynie umowa zlecenie a tu jeż jest zus, a pytałem i na pewno umowa o dzieło. Szukają ludzi czy im pasuje ta umowa i niby później może być umowa o pracę ale czy tak jest faktycznie proszę o odpowiedz kogoś kto pracuje, pracował w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-09-15 09:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jakiś Przedstawiciel Handlowy może się wypowiedzieć jak to teraz wygląda?
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-10-05 09:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ciągle szuka PH na terenie całego kraju. Ktoś był na spotkaniu? Co oferują pracownikowi ? Może obecni (byli) pracownicy się wypowiedzą?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-10-17 12:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kot - 2015-09-14 17:55:10]:
witam,prosze ciejak mozesz odpiszna maila arson666@wp.pl jaka to oferta na ph bo mam jechac na 4 dni jakies do piaseczna i niewiem czy warto/
zdjecie uzytkownika
kretko - 2015-10-21 22:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo @kot na stanowisku przedstawiciela handlowego dostajesz podstawowe rzeczy takie jak firmowy samochód, firmowy telefon oraz laptop. Nie wiem czy to prawda no ale słyszałem, że można samochód wykorzystywać do celów prywatnych, wie ktoś czy to prawda czy też tylko jakieś plotki puszczone w świat ?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-10-22 10:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z podstawą u nich,bo podobno umowa o dzieło??:/:/.i czy podstawa uzalezniona jest od wyniku??
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-10-22 21:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież pisałem 2000zł na umowę o dzieło i Toyota aygo, procent od sprzedaży po miesiącu czy trzech pracy.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-10-27 13:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pit napisałes,ale nie odpowiedziales na moje pytanie jak jest z wyplacalnoscią podstawy,czy trzeba spelnic jakies warunki by ja otrzymac?czy jest to niezalezne od sprzedazy?A odnosnie umowy o dzielo to katasrofa,nic ci ona nie daje/
zdjecie uzytkownika
tuti - 2015-11-25 18:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę kiepsko, że to umowa o dzieło, widac trochę oszczedzają na kosztach. Ta Toyota aygo to też malutki samochodzik, ale chyba ma jendo z najmniejszych spalań paliwa na rynku, to tez pewno oszczędność. Dziwi mnie trochę, że prowizje sa w systemie kwartalnym, bo się robi kiepski zarobek, kiepski zarobek i nagle bum duża kasa. Ta toyota ma w ogóle GPS'a i można korzystac po pracy?
zdjecie uzytkownika
HR Promag - 2016-02-04 13:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2014-08-22 20:40:57]:
Myślę, że sztucznego napędzania opinii nie ma konieczności ponieważ ludzie którzy rzeczywiście chcą sprawdzić jak jest w firmie to po prostu to zrobią. A ilu ludzi tyle i opinii- jeśli ktoś chce wyrobić sobie własną zapraszamy do aplikowania oraz współpracy
zdjecie uzytkownika
HR Promag - 2016-02-04 13:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamil - 2015-10-17 12:53:04]:
W związku z powielaniem się tematu przez wypowiadające się tu osoby- nadmienię że firma poszukuje osób konkretnych do sprzedaży systemów fotowoltaicznych oraz kolektorów słonecznych skierowanych do klientów indywidualnych jak i biznesowych. Ponieważ ilu handlowców tyle i różnych złych przyzwyczajeń czy podejść do pracy, stąd przez wieloletnie doświadczenie widać, że osoby dostające od razu wszystko tego nie doceniają więc najpierw jest możliwość wykazania się i zdobycia zaufania a później długofalowej współpracy. Handlowcy którzy są zmotywowani do działania osiągają bardzo dobre wyniki a co idzie za tym zarabiają dobre pieniądze. Kwestia podejścia do pracy, do usług, do klienta.. Jeśli handlowiec mówi tylko o poczuciu stabilizacji mając na myśli "umowa o pracę" to nie jest handlowiec.. W dzisiejszych czasach chyba nie jest to azylem bo z każdej formy umowy obie strony mogą zrezygnować.. patrząc na to ile pieniędzy oddajemy Państwu nic z tego nie mając- to chyba też żadna stabilizacja.. Gdy zarabiasz- to masz grunt. A jak się wykażesz możesz wiele osiągnąć- wystarczy tylko chcieć a nie cały czas narzekać.
zdjecie uzytkownika
HR Promag - 2016-02-15 13:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będziemy wdawać się niepotrzebnie w dyskusję, wystarczy tylko jeden komentarz w tym kierunku- życzymy powodzenia i wszystkiego dobrego rozżalonym BYŁYM pracownikom nie wywiązującym się ze swoich podstawowych obowiązków.
zdjecie uzytkownika
tooza - 2016-02-17 13:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak się zastanawiam dziale HR, gdzie są zdefiniowane obowiązki pracownika. Druga sprawa czy to naprawdę jest takie notoryczne zachowanie pracowników, w takim razie dlaczego nie ma rekrutacji na nowych ?
zdjecie uzytkownika
HR Promag - 2016-02-23 15:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tooza - 2016-02-17 13:51:21]:
Wedle procedur- w opisie stanowiska jaki podpisuje pracownik wraz z rozpoczęciem współpracy. Co do drugiej kwestii- zpraszam do dokładniejszego monitorowania na bieżąco aktualnych ofert pracy :) Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
kaszta - 2016-02-27 09:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tooza, jeżeli jesteś bardzo zainteresowany to teraz poszukują specjalisty ds. umawiania spotkań handlowych. Też myślę o tym stanowisku, podobno szybko ta rekrutacja idzie ...
zdjecie uzytkownika
er - 2016-02-29 19:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaszta owszem szukaja na to stanowisko..w Warszawie na przyklad oferuja szkolenia z zakresu oferowanych urządzeń i usług, prace od poniedziałku do piątku (system 11:00-19:00)
zdjecie uzytkownika
franka - 2016-03-02 19:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [er - 2016-02-29 19:15:56]:
jeśli chodzi o godziny pracy to dla mnie super. Można rano się dospać, a po południu w dodatku jeszcze da radę gdzieś wyjść. Umawianie spotkań też raczej nic trudnego ;)
zdjecie uzytkownika
love - 2016-03-05 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że są odpowiednie szkolenia @er. Wbrew pozorom nie każda firma jest je w stanie zapewnić, a przecież prościej dostosować się do obowiązków. A jakie są zarobki? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kso - 2016-03-09 18:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki są już zależne od stanowiska @love, no ale np taki specjalista do spraw umawiania spotkań handlowych powinien dostać 2500 netto podstawy, kwestia dogadania
zdjecie uzytkownika
grześ - 2016-03-11 19:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kso, ja słyszałem, że tu płaca raczej od ilości umówionych spotkań, podstawa jest mniejsza, ale łącznie mozna wyjśc na te 2500 przy dobrym rezultacie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
llilipap - 2016-03-21 19:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro w ofercie wspominają że oferują stałe wynagrodzenie oraz premie uzależnione od wyników, to na pewno ważna jest efektywność pracy, @grześ, czyli pracujesz to masz

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PROMAG POLSKA SP z.o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROMAG POLSKA SP z.o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert