Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Promag-Gaz

Pracowałeś w firmie Promag-Gaz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2014-01-11 19:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie pracują bo jest bezrobocie i każdy łapie się czego może. A Ciebie drogi przedmówco nie ponosiły by emocje jak byś za swoją prace nie otrzymał pensji.
zdjecie uzytkownika
NIEPRAWDA - 2014-01-13 09:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się składa że też jestem byłym pracownikiem i z kasą nie miałem nigdy problemu. A to co ty opowiadasz jest totalna głupotą . 30 handlowców z tego co wiem niektórzy pracują ponad 3 lata (uważasz że pracowali by za darmo )
zdjecie uzytkownika
zbych - 2014-01-18 17:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIEPRAWDA, to ciekawi mnie w sumie dlaczego jestes już byłym, a nie obecnym pracownikiem, no, ale dzięki za opinie, fajnie, że jest pozytywna.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-01-24 22:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja już kiedyś miałem do czynienia z tą firmą i też jej nie polecam. Moi przedmówcy piszą prawdę z tą pensją oraz szkoleniami.
zdjecie uzytkownika
zbych - 2014-01-27 12:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W takim razie dzięki wielkie za opinie o promag-gaz, chyba sobie daruję, ale pośledzę temat jeszcze kilka dni, jakby ktoś był zadowolony niech pisze.
zdjecie uzytkownika
NIEPRAWDA - 2014-02-03 00:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jestem byłym pracownikiem bo nie robiłem planu wiedz sam podziękowałem. Natomiast z kasa nigdy nie było tam problemu . Żałuję że się nie odnalazłem bo atmosfera JEST ZAJEBISTA a kasa w 2 etapie tez (wiem od c handlowców kktóry pracowali tam dłuższy okres )
zdjecie uzytkownika
Lary - 2014-03-16 12:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisze gdzie można poczytać o PROMAGU bez cenzury?
Podobno Polska to wolny kraj.
zdjecie uzytkownika
Marcin P - 2014-03-24 09:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma cenowo ciekawa lecz z jakością nic wspólnego nie mają.( usunięte przez administratora ) Jeśli Wam to nie przeszkadza to proponuję spróbować a ja już dziękuję i za żadną kasę tam nie wrócę. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Sebko - 2014-03-26 16:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marcin P - 2014-03-24 09:16:32]:
Święte słowa kolego. Ja też tam pracowałem i nie chcę wracać i sprzedawać ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2014-03-29 21:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem kiedyś tam. Jeśli ktoś szuka pracy i ma inne możliwości niż praca w tej firmie to proponuje skorzystać z innej propozycji pracy. Niestety nie miło wspominam prace w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-17 18:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nie polecam, to co takiego działo sie w Promag-Gaz, że tak bardzo nie polecasz, może napisz jakiś przykład.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-21 16:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę martwi mnie ocena profilu, 2/6 - ‎50 głosów nie wróży jednak zbyt dobrych warunków, może rzeczywiście poszukam czegos innego.
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2014-05-27 21:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jarek Wszyscy już to napisali co dokładnie się dzieje w tej firmie i nie chcę się powtarzać.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-06-20 17:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem komentarze powyżej, jednakże dziwi mnie jedno, bo skoro macie takie problemy, to co Was trzyma w promag-gaz, chyba siłą nie trzymaja o lojalkach tez nic nie widzę.
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2014-06-25 23:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja tam już nie pracuje, i nawet nie chciał bym tam wracać. Ale wiadomo u nas ciężko z pracą więc każdy trzyma co ma(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-06-30 14:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Nie polecam, a tak zwięźle, to dlaczego własciwie odszedłeś z promag-gaz, bo produkt to jedno, ale warunki pracy to drugie.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-15 19:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Promag-gaz poszukuje ludzi do pracy, obecnie szukają Handlowców oraz Kierowników Sprzedaży Regionalnej. Region do wyboru do koloru, ale trzeba byc w wieku 25-50 lat.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-07-29 10:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ja pracuje w tej firmie już rok i jestem bardzo zadowolony atmosfera spoko i kaska SUPER:D
Oczywiście przez ten czas było kilkunastu skoczków którzy pracowali 1 m tzn udawali że pracują pewnie z tond te żale :)
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-08-22 20:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ktoś(???) ładne szeptanki tu robi aby polepszyć autorytet firmy. Zawsze można sprawdzić tą firmę ale ja szczerze nie polecam.
zdjecie uzytkownika
BASIA - 2014-08-25 15:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również POLECAM firmę PROMAG naprawdę uczciwi ludzie i kasa też spoko
zdjecie uzytkownika
Szaman - 2014-08-26 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę warto podjąć prace z PROMAG bo i kasa i ilość zleceń się zgadza . POLECAM SERDECZNIE
zdjecie uzytkownika
Mro_Mar - 2014-08-27 12:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dzisiejszych czasach takie podejście do pracownika to rzadkość naprawdę bardzo fajni ludzie i grosik też nie zły SERDECZNIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Czoko - 2014-09-02 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też polecam spoko ludzie
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-09-10 20:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma promag nie jest warta uwagi pod żadnym względem. Poczytajcie sobie na innych forach. Jak się pracuje ale także jaki towar sprzedają.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-09-15 19:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakich forach bo nic nie mogę znaleźć a jak robiłem rozeznanie to opinie mają bardzo dobrą ,,pytałem głównie u klientów i 2 byłych pracowników i każda opinia była bardzo pozytywna ''
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promag-Gaz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x