Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Promag-Gaz

Pracowałeś w firmie Promag-Gaz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2014-03-29 21:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałem kiedyś tam. Jeśli ktoś szuka pracy i ma inne możliwości niż praca w tej firmie to proponuje skorzystać z innej propozycji pracy. Niestety nie miło wspominam prace w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-17 18:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nie polecam, to co takiego działo sie w Promag-Gaz, że tak bardzo nie polecasz, może napisz jakiś przykład.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-21 16:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę martwi mnie ocena profilu, 2/6 - ‎50 głosów nie wróży jednak zbyt dobrych warunków, może rzeczywiście poszukam czegos innego.
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2014-05-27 21:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jarek Wszyscy już to napisali co dokładnie się dzieje w tej firmie i nie chcę się powtarzać.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-06-20 17:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem komentarze powyżej, jednakże dziwi mnie jedno, bo skoro macie takie problemy, to co Was trzyma w promag-gaz, chyba siłą nie trzymaja o lojalkach tez nic nie widzę.
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2014-06-25 23:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja tam już nie pracuje, i nawet nie chciał bym tam wracać. Ale wiadomo u nas ciężko z pracą więc każdy trzyma co ma(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-06-30 14:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Nie polecam, a tak zwięźle, to dlaczego własciwie odszedłeś z promag-gaz, bo produkt to jedno, ale warunki pracy to drugie.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-15 19:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Promag-gaz poszukuje ludzi do pracy, obecnie szukają Handlowców oraz Kierowników Sprzedaży Regionalnej. Region do wyboru do koloru, ale trzeba byc w wieku 25-50 lat.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-07-29 10:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ja pracuje w tej firmie już rok i jestem bardzo zadowolony atmosfera spoko i kaska SUPER:D
Oczywiście przez ten czas było kilkunastu skoczków którzy pracowali 1 m tzn udawali że pracują pewnie z tond te żale :)
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-08-22 20:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ktoś(???) ładne szeptanki tu robi aby polepszyć autorytet firmy. Zawsze można sprawdzić tą firmę ale ja szczerze nie polecam.
zdjecie uzytkownika
BASIA - 2014-08-25 15:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również POLECAM firmę PROMAG naprawdę uczciwi ludzie i kasa też spoko
zdjecie uzytkownika
Szaman - 2014-08-26 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę warto podjąć prace z PROMAG bo i kasa i ilość zleceń się zgadza . POLECAM SERDECZNIE
zdjecie uzytkownika
Mro_Mar - 2014-08-27 12:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dzisiejszych czasach takie podejście do pracownika to rzadkość naprawdę bardzo fajni ludzie i grosik też nie zły SERDECZNIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Czoko - 2014-09-02 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też polecam spoko ludzie
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-09-10 20:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma promag nie jest warta uwagi pod żadnym względem. Poczytajcie sobie na innych forach. Jak się pracuje ale także jaki towar sprzedają.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-09-15 19:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakich forach bo nic nie mogę znaleźć a jak robiłem rozeznanie to opinie mają bardzo dobrą ,,pytałem głównie u klientów i 2 byłych pracowników i każda opinia była bardzo pozytywna ''
zdjecie uzytkownika
kadi - 2014-09-21 21:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie kolega już sie tutaj nie pojawi, ja tez nic ciekawego na owych innych forach nie znalazłem. Firma promag-gaz działa na polskim rynku od ponad 15 lat, także mają doświadczenie w branży, jak się chwalą na swoim koncie posiadają już ponad 8500 instalacji zamontowanych na terenie całego kraju. To jest dużo, a negatywnych komentarzy jest o wiele mniej.
zdjecie uzytkownika
ssss - 2014-09-23 19:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogłby ktoś napisac jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Poznaniu na handlowca?
zdjecie uzytkownika
kadi - 2014-10-06 17:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jedynie wiem, czygo wymagaja na stanowisku PH, w ogloszeniu jest: - Wykształcenie minimum średnie, - Mile widziane doświadczenie w branży - Umiejętność nawiązywania i utrzymywania kontaktów z klientami - Wysoka kultura osobista - Dobra organizacja czasu pracy - Łatwość nawiązywania kontaktów - Umiejętności organizacyjne - Determinacja w działaniu, zapał do pracy i orientacja na wynik - Prawo jazdy kat.b - Samochód osobowy - Dyspozycyjność - Wiek 25-50 lat
zdjecie uzytkownika
Łoś Superktoś - 2014-10-14 10:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja dodam coś od siebie.
Gdy zaczynałem tutaj pracę było naprawdę rewelacyjnie - miła atmosfera, dobre pieniądze, szacunek do pracownika. Od kilku miesięcy coś się zaczęło walić.(usunięte przez administratora) wypłata z opóźnieniem,.(usunięte przez administratora) Szczerze nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Kolas - 2014-10-14 16:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że nic się nie zmieniło wszystko jest po staremu. Ja też jak pracowałem w tej firmie na początku było super. Pieniążki na czas ale odszedłem ponieważ zaczęło się wszystko psuci. Jak pisze przedmówca na wszystkim tną koszty. Pracuje teraz w inne firmie i nie mam czego żałować. Jest o wiele lepiej.
zdjecie uzytkownika
ALE LIPA - 2014-10-15 13:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy tu ludzie robicie - przestańcie pisać głupoty.
Do roboty - zakładajcie firmy i zróbcie dobrą atmosferę

ALE LIPA
zdjecie uzytkownika
lelek - 2014-10-15 19:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łoś Superktoś - 2014-10-14 10:21:11]:
To po co tam pracujesz?
zdjecie uzytkownika
sandro - 2014-10-20 23:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest dobrze słyszeć, ze od kilku miesięcy w Promag-Gaz zaczęło sie cos walić, jak to ujął kolega... W Internecie maja naprawdę sporo pozytywnych komentarzy, tutaj jest tak samo, ale faktycznie widać tendencje spadkową. Co może być powodem takich zmian? Czemu sa zmuszeni nagle do cięcia kosztów, chyba nie radzą sobie aż tak źle.
zdjecie uzytkownika
hotFilip - 2014-11-14 16:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisaliście już czego od kandydata do pracy wymaga na starcie Promag-Gaz. a może teraz wypowiecie się co daje w zamian?firma musi mieć korzyść z pracownika ale pracownik też musi mieć korzyść z firmy więc dlaczego warto zatrudnić się akurat właśnie w tej firmie?proszę o konstruktywne odpowiedzi, pozdrawiam ciepło
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promag-Gaz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x