Tuplex

Warszawa

Opinie o Tuplex

abba 2016-01-13 12:56
ile zarabia w centrali telemarketer na infolinii?
nikt 2016-01-17 17:18
Nie wiem skąd annos czerpie informacje ale na pewno nie z tej galaktyki, w której jest tuplex...
Bartoszzek 2016-01-23 14:03
Czytam te opinie i czesc jest prawdziwa czesc to bujda! Rotacja jest duza, ludzie sie zmieniaja bo znajduja lepsza prace (usunięte przez administratora) Lepiej znalezc cos lepszego
2
kris kros 2016-02-09 21:58
(usunięte przez administratora)
BYŁY 2016-02-18 19:48
Pracowałem w Tuplex. Wszystko na czas, firma typowo dystrybucyjna, można bardzo dużo się nauczyć i zdobyć doświadczenie. POLECAM
kruciak 2016-02-26 13:34
pytam sie kiedy bedzie wyplata ile to mozna czekac i czekac,moze niech ktos ruszy dupe i pojdzie na gore cos z tym zrobic.bo inaczej zglosze to do pip
2
haha 2016-03-04 19:44
Trzeba było się uczyć gamoniu:) to może byś dostał prace;)
taknie 2016-03-23 20:51
a co to za zmiany w Poznaniu? Dyrektora zwolnili?
1
zainteresowany 2016-04-07 17:36
Czy ktoś z obecnych pracowników magazynu w Warszawie może mi powiedzieć jakie są warunki? Czy oferują tam umowę o pracę? Jaki jest system zmianowy i czy pracujecie tam w weekendy? Widzę, że wisi ogłoszenie na magazyniera i zastanawiam się czy nie aplikować.
zinter 2016-04-11 16:05
operator systemu magazynowego- ktoś coś wie o tym stanowisku ??
2
Samuel 2016-04-27 20:33
Do Kamil :
piszesz o Tuplex Kraków "a reszta w miarę ok"...
Chłopie pisz w 1 zdaniu , że będziesz walił ostro to bym przeczytaniem usiadł.
A tak to przeczytałem Twój wpis na stojąco i ze śmiechu się przewróciłem kołami do góry.
Proszę nie pisz, że jest tam ok - bo nic NIE JEST OK.
Pzdr
nowy 2016-04-28 21:51
jest ogłoszenie z częstochowy, będę aplikował ale może ktoś życzliwy oświeci mnie w temacie....warto czy nie jestem zdesperowany więc chwytam się wszystkiego. Napiszcie na co mam się szykować...
4
dla NOWY 2016-05-01 18:26
Masz 13 stron opinii, poczytaj i wyciągnij wnioski. Dostaniesz (usunięte przez administratora) masę obowiązków i budżet nie do zrealizowania. O premii zapomnij, nagrodą będzie brak zjebki na koniec kwartału. I najważniejsze, jak już musisz, to żądaj wszystkiego na piśmie, bo Cię wydymają.
1
Janusz 2016-05-08 15:36
w Częstochowie poszukują PIELGRZYMA na Światowe Dni Młodzieży do Krakowa
FIRMA od 25 lat oferuje:
- brak szkoleń
- brak socjalnego
- niska pensja
- premia nie adekwatna to wysiłku włożonego w wynik
- mobbing
- kontrolowanie każdego twego ruchu

6
szefuńcio 2016-05-10 21:17
tak naprawdę w tej firmie pracuje się bardzo fajnie. jak ktoś chce narzekać to będzie narzekał na wszystko. No może jest trochę jak w XIXw. i wszystko takie po polsku skomplikowane, ale za to pracują fajni ludzie, którzy potrafią uczciwie pracować i dobrze się bawić. Pozdrowienia dla wszystkich pracowitych mróweczek.
9
do szefuńcio 2016-05-14 13:54
"szefuńcio" z jakiej planety spadłeś? Fajnie to się pracowało jak nie było takich ludzi jak Ty, ale to było i minęło, więc nie pisz takich bzdur, bo atmosfera w tej firmie to masakra.
3
Stary klient 2016-05-23 12:55
Co się dzieje w tym Poznaniu ???? Dodzwonić się do kogoś to chyba cud! Jeden nie odbiera ,drugi a jak już się dodzwoniłam na handlowy to mi 10 min cenę sprawdzał i powiedział oddzwonię za chwile . I oddzwania od kilku dniu. Chyba maja za dobra sprzedaż kompozytu .nie to nie .. W Igepie jest tysiąc razy lepiej .
M 2016-06-07 22:03
dlaczego 3 razy roku szukają szefa oddziału w Gdańsku?
1
znawca firm 2016-06-08 11:30
chyba im notorycznie uciekają czy cuś ;-)
kc 2016-06-09 18:46
firma o ugruntowanej pozycji na rynku, nie polecam osobom z doświadczeniem, (usunięte przez administratora) , choć sam odrzuciłem ofertę
klient 2016-06-26 18:55
Co się dzieje w oddziale krakowskim? Poziom obsługi klienta kompromitujący !! Nikt nic nie wie , przez telefon i na miejscu nic się nie dowiesz ? Wieczne pomyłki itp. Masakra jakaś....
znany 2016-07-03 19:05
a ja sie pytam kiedy beda ludzie zatrudnieni w centarli na magazynie bo sie pracuje po 10 lub 11 a trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby wahadla wyjechaly.a ile osob robilo w ten weekend serwisy i konczylo wahadla
Wariat 2016-07-22 20:24
Ja mam już Duplex gdzieś i jestem szczęśliwy że mam ten etap już za sobą. Ludzie szukajcie innej pracy. Gorzej na pewno nie traficie.
olegd 2016-07-29 08:57
Pracuje już kilka lat w Tuplex i twoja uwaga jest błędna a nawet kłamliwa i zaginająca rzeczywistość.
olegd 2016-07-31 11:11
Bywało lepiej...
TuplexNIE 2016-08-02 22:00
jeżeli nie lubisz pieniędzy to polecam pracęw Tuplex.
PS , ogarneliście juz stare/nowe oznaczenia LEDów ? :D hiehiehie

PPS. poproszę pilnie o informację co się dzieje w Poznaniu i dlaczego jest tam nowy RKS??
3
Nowy 2016-09-01 23:08
Czy ktoś się orientuje jakie są warunki na handlowca w Łodzi. Dużo słyszałem o tym oddziale.
LifeOfPablo 2016-09-05 21:28
Nie, handlowiec to stanowisko back-office'owe. Dostajesz stałą niską pensję i raz na kwartał niską premię.
Konsultant klienta to taki PH i on dostje auto i komórkę.
Ahhh, widzę że w ogłoszeniach skreślili frazę "oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie" - lepiej późno niż wcale.

PS. Czemu zwolnili RKSa Rafałka z Poznania ?
1
Piotr Hencler 2016-09-13 20:11
Michał ja pracowałem w Tuplexie w Warszawie jako magazynier w okresie 04.15-06.15 Napiszę tak omiń tą oferte pracy !! Magazyn słaby brak przepisów bhp nikt tam go nie przestrzega stres mobbing to normalka w firmie.Starsi magazynierzy tylko wysługują się młodymi magazynierami.Kasa słaba i poczekaj jak przyjdzie jesień zima to dopiero przypał.Ja znalazłem inną ofertę pracy to uciekłem z Tuplexu.Tak prawie cały okres próbny przepracowałem.Na początek (usunięte przez administratora) i płacą na czas to trzeba przyznać
ujk 2016-10-07 23:34
rafała w poznaniu juz nie ma????
1
hak 2016-10-08 12:19
Jeżeli masz doswiadczenie i pracowałeś już wcześniej i jakieś pojęcie to z pewnością cię przyjmą, nawet jak masz kogoś znajomego tam to z polecenia myśle, ze tez masz szanse chociaz jak wstawili oferty na stronę to pewnie maja sporo chętnych, wyslylaj i czekaj na odpowied
zainteresowany 2016-11-30 21:01
Co tam się dzieje w tej Częstochowie, że aż taki duży nabór?
1
Buziaczek 2017-01-06 13:38
Masz rację , jeśli kierownik jest do bani to tylko psuje atmosferę w firmie. Uważam , że powinniście iść z tym do szefostwa.
1
Paulina 2017-02-28 10:02
Jak pracuje/pracowało się Wam w Tuplex? Może macie jakieś rady dla przyszłych kandydatów?
1
Syf i mogiła 2017-03-03 09:39
Paulino mamy - poszukaj lepszej roboty. Serio
3
Paulina 2017-03-06 08:53
@Syf i mogiła powiesz coś więcej?
Tuplexista 2017-06-08 22:24
nie wiem kto pisze te nieprawdy
firma super, pracuję w niej ponad 5 lat

pensja zawsze na czas
darmowa kawa, herbata, cukier, woda
Paulina 2017-06-09 08:59
@Tuplexista to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. W jakim dziale pracujesz? Czy możesz napisać kilka słów więcej na temat pozytywów pracy w tym miejscu? Co przede wszystkim cenisz sobie w pracy w tym miejscu? Czekamy na Twoją opinie.
Oprawca 2017-06-17 16:56
(usunięte przez administratora)
1
Buziaczek 2017-06-18 19:24
Mam pytanie czy te Płatne Praktyki w Dziale Komunikacji Marketingowej są jeszcze aktualne? Bardzo bym chciała dostać się w trakcie wakacji. Może ktoś mógłby cos podpowiedzieć, jak to wygląda w rzeczywistości? Ile można zarobić? Czy po praktykach jest szansa na pracę?
1
abc 2017-06-19 12:08
Raczej aktualne, ale na prace nie licz... dopiero co chyba kogoś zwolnili stamtąd :/
1
Baśka 2017-06-22 08:41
Czy może mi ktoś napisać jak się w firmie pracuje? Jakieś elementy integracyjne? Czy firma ma pakiet socjalny?
1
hobo 2017-06-23 12:50
@buziaczek
Byłem tam na rozmowie na to stanowisko. Ogólnie z marketingiem stanowisko ma bardzo mało wspólnego - nawet mają być elementy rodem z call-center, co dla mnie brzmi zniechęcająco (mam obawę że tego call-center będzie trochę za dużo). Proponują umowę o dzieło, ale z zaskakująco dobrą stawką jak na taką robotę nazwijmy to odtwórczą i łatwą. W sumie poważnie się zastanawiam żeby przyjąć tę pracę na wakacje (jedyne ciekawsze opcje jakie na ten moment mam to słabo płatne staże), ale w związku z tym pytanie do ludzi którzy mają z nimi doswiadczenie - wypłacają pensje z umowy o dzieło? Na czas?
kowalski 2017-06-24 17:05
Pracuje się dość dobrze, ale jedyny pakiet socjalny jaki jest to kawa i herbata w stołówce (pomijam służbowy komputer i telefon). Zapomnij o pakiecie medycznym i karcie multisport czy bezpłatnym ubezpieczeniu dodatkowym - żadnych dodatków pozapłacowych nie było, nie ma i nie będzie.
1
Bona 2017-06-25 11:57
To jest fajna firma, ciesze się z pracy tu,polecam
Były 2017-06-26 20:28
Dziwie się, że ta firma jeszcze istnieje. Reszty nie trzeba tłumaczyć.
1
Mały 2017-07-16 11:21
Jaki jest powód, że tak dawno nikt nic nie pisał na forum? Wakacje czy też fajna praca i nikomu się nie chce pisać?
R 2017-07-18 10:05
Fajna Firma i sporo tam fajnych ludzi . Wielu pracuje tam długie lata i wielu odchodzi z rożnych powodów . Generalnie jest Ok . Socjal jest słaby to fakt . Ale .. . To tez tylko prywatna firma Pani Renaty i ona liczy i decyduje . Jestem byłym pracownikiem i moge powiedzieć o TPLX tylko dobre słowo . Pozdrawiam wszystkich z Poznania . A tym frustratom piszących złośliwe bzdury polecam znalezienie sobie innej pracy .
Mania 2017-07-19 23:16
Tuplex to jest spoko firma, bez szumu wykonuje swoją pracę.
Paulina 2017-08-17 12:05
@R - czyli jednym słowem polecasz Tuplex jako pracodawcę? A możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Na jakim stanowisku pracowałeś? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia? W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko magazyniera - czy warto na nie aplikować? Te merytoryczne informacje będą cenne dla przyszłych kandydatów.
Zostaw swoją opinię o Tuplex - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tuplex