logo Pflege Mit Herzen 24

Pflege Mit Herzen 24

Bydgoszcz

Opinie o Pflege Mit Herzen 24

joannaj 2015-08-01 12:14
Wyjezdzaj sobie na stale do podcierania tylkow!!!!Jak lubisz!!!! Brak rzetelnej informacji o stanie zdrowia klienta przed wyjazdem...braK JAKIEGOKOLWIEK UBEZP: ZDROWOTNEGO: MUSISZ MAX PO ´3 MIES: WROCIC DO POLSKI DO MUSI PRZYJECHAC ZMIENNICZKA POTEM MOZESZ ZNOW JECHAC PO MIES PRZERWY ÜMOWA SPIS NA NICH CHCESZ TO MOGE CI WYSLAC UMOWE ZA DROBNA OPLATA
4
Tatiana 2015-08-13 14:11
Czy ktoś może dodać opinię o tej firmie Pflege mit Herzen 24 Katowice, ale ktoś kto pracował jako opiekunka. Czy terminowo płacą, czy umowa jest do przyjęcia, czy dbają o pracownika?
Czy warto nawiązać współpracę?
Z góry bardzo dziękuję
joannaj 2015-08-17 15:12
Krótko: nie warto w ogóle nie warto z żadną z tych agencji nie tylko z tą - brak opłat na zus i emetytury na starość a praca do d....dbają o to żeby jak najwięcej mieć dla siebie szkoda czasu!!!!!
5
joannaj 2015-08-31 19:42
Jeśli uważasz za legalną ofertę bez ubezpieczenia zdrowotnego na śmieciówce!!!!
2
Pflege Mit Herzen 2015-09-07 12:07
Dzień dobry,

odprowadzamy wszystkie składki łącznie z ubezpieczeniem zdrowotnym. Zachęcamy do kontaktu z nami: http://www.pflegemitherzen24.pl/kontakt-s23. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania i wątpliwości.

Pozdrawiamy serdecznie,
Pflege Mit Herzen
4
joannaj 2015-09-07 18:24
Kłamstwo ja byłam i nic nie opłaciliście!!!!Żadnych składek POZA TYM umowa jest śmieciowa to te składki, które opłacie można sobie wsadzić .....to jest za mało płacicie 10 zł z groszami tak jak Promedica i nie kł,am bezczelnie i nie zabieraj ludziom czasu!!!
10
Lucyna 2015-09-23 13:00
Nie warto, to prawda, zgadzam się, Pani z obsługi niemiła, jak wyjechałaś, to najlepiej siedź tam i nie dzwoń, jak masz problem. Bezczelna do granic możliwości, ale z tego co wiem, to już jej chyba nie ma w tej firmie, więc może jest lepiej.
5
Kasia 2015-10-08 15:00
Ciągle rekrutują, pojawiają się ogłoszenia, ciekawe, bo to nie świadczy dobrze o firmie, w której wydaje się, jest ciągła rotacja.
2
joannaj 2015-10-30 19:33
Wszystkie firmy opiekuńcze prowadzą ciągłą rekrutację,,, tak jak ochrony, sklepy wielkopowierzchniowe i inni...
1
joannaj 2015-10-30 19:34
Wszystkie firmy opiekuńcze prowadzą ciągłą rekrutację,,, tak jak ochrony, sklepy wielkopowierzchniowe i inni...
1
joa1 2015-11-02 18:40
To są niechodliwe oferty stąd rotacja
4
joannaj 2015-11-11 18:05
chyba 900 euro na miesiąc około 3000 PLN. w Niemczech najniższa pensja to 1000 euro. To zależy od znajomości języka....może być mniej...
3
joannaj 2015-11-11 18:06
chyba 900 euro na miesiąc około 3000 PLN. w Niemczech najniższa pensja to 1000 euro. To zależy od znajomości języka....może być mniej...
Alina 2015-11-21 19:06
Wszystkie firmy to gwarantują, tylko często za małe skladki na ZUS płacą i często na czas nie ma wypłaty. Ja pracuję dla firmy Ac...-Int.... z Warszawy. Na wysokich skladkach mi nie zależy, bo już mam emeryturę. Skladki od najnższej krajowej . Początkowo podchodziłam bardzo nieufnie. Ale nabrałam powoli zaufania. Teraz czekam czy za polecenie dwoch opiekunek, ktore pracują z mojego polecenia otrzymam jakiś bonus. Tak mam w umowie. Nie mam obaw ,że nie otrzymam wyplaty. Wyplacają 10 dni po zakończeniu zlecenia. Dla mnie to maly minus,ale zaakceptowałam , bo zawsze terminowo.
1
Alina 2015-11-21 19:06
Wszystkie firmy to gwarantują, tylko często za małe skladki na ZUS płacą i często na czas nie ma wypłaty. Ja pracuję dla firmy Ac...-Int.... z Warszawy. Na wysokich skladkach mi nie zależy, bo już mam emeryturę. Skladki od najnższej krajowej . Początkowo podchodziłam bardzo nieufnie. Ale nabrałam powoli zaufania. Teraz czekam czy za polecenie dwoch opiekunek, ktore pracują z mojego polecenia otrzymam jakiś bonus. Tak mam w umowie. Nie mam obaw ,że nie otrzymam wyplaty. Wyplacają 10 dni po zakończeniu zlecenia. Dla mnie to maly minus,ale zaakceptowałam , bo zawsze terminowo.
m i k i 2015-12-03 01:38
Witam wszystkich wypowiadających się na tym jak i na innych forach. Jeśli mam być szczera, to jeszcze nie urodził się nikt ani nie powstała żadna firma co dogodzi wszystkim i zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie pasuje. Czytając wypowiedzi w stylu ,,wszystkie firmy są do bani" lub ,,nie polecam żadnej z tych firm" zastanawiam się czy takim osobom wypowiadającym tego typu słowa chce się w ogóle pracować, skoro wszędzie jest im aż tak bardzo źle i czy takie osoby przypadkiem nie chciałyby dostawać pieniążków za nic, za siedzenie w domu. Pozdrawiam wszystkich wypowiadających się. E...
10
Gabi 2015-12-05 07:41
Zgadzam sie z Tobą. Wszystkim ludziom nie dogodzi. Jak komus nie pasują firmy to niech siedzi w domu. Nikt mu nie kaze pracowac. Ale tez niech nie wypowiada sie na forum
6
Pflege Mit Herzen 2016-02-09 21:58
Dzień dobry,
odprowadzamy wszystkie składki w tym emerytalno-rentowe oraz zapewniamy ubezpieczenie zdrowotne, co w prosty sposób można zweryfikować w ZUSie. Zakres obowiązków zależy od konkretnej oferty, natomiast stawka przede wszystkim od stopnia znajomości języka. Ilość ofert nie jest uzależniona od rotacji pracowników, a od ilości klientów, którzy zgłaszają się do nas, szukając opiekunki. W razie jakichkolwiek wątpliwości zachęcamy do kontaktu z nami: http://www.pflegemitherzen24.pl/kontakt-s23

Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania :)


Pozdrawiamy serdecznie,
Pflege Mit Herzen
9
opiekunkaaa 2016-06-07 16:00
Uważajcie na tą firmę. Kłamią i zdzierają jak mogą, wypłata marna, nie odbierają tel, nie polecam!!!!!!! Jest dużo innych dobrych agencji ale nie ta ( usunięte przez administratora ) warta!!
7
ewaC 2016-08-12 10:50
To nie prawda jezeli nie pracowalas w tej firmie to po co piszesz glupoty ,wlasnie pracuje w tej firmie wszystkie skladki sa odprowadzane ,firma dba o pracownika ,bedac na zleceniu dzwonia kilka razy i pytaja czy wszystko w pozadku ,pieniadze wyplacane sa terminowo i nie sa najgorsze .Jestem zadowolona ze wspolpracy z Pfilge Mit Herzen
10
ewache 2016-10-14 11:31
To prawda tez pracuje w tej firmie umowe mam na dwa lata i nawet bedac w polsce mam odprowadzane skladki wszystkie ,to bzdury co niektorzy pisza trzeba tam pracowac zeby wydac opinie a nie wydawac opinie tylko z tego co sie uslyszy ,personel uprzejmy i wcale nie musisz zjerzdzac po trzech miesiacach nikt cie do tego nie zmusza ,pieniadze zawsze na czas i wcale nie sa male nie slyszalam zeby placili 950euro to bzdury.
3
Aga 2016-10-23 17:33
Pracowałam w tej firmie 3 lata temu i mam porównanie z innym pośrednikiem. Wyjeżdżając do pracy dostałam na piśmie opis stanu zdrowia mojej podopiecznej, a pomimo tego następnego dnia po przyjeździe zadzwoniła pani z firmy pytając czy to co podała rodzina jest zgodne ze stanem faktycznym, pani z Polski dzwoniła również z życzeniami świątecznymi, przed powrotem do Polski i kiedy już byłam w domu, żeby się dowiedzieć czy szczęśliwie dojechałam. Może to nic wielkiego, ale jeśli jest się w obcej rodzinie to docenia się takie gesty. Poza tym jechałam tylko na dwa miesiące (tak chciałam) i firma zapłaciła za przejazd w dwie strony - poprzedni pośrednik płacił dopiero przy pobycie trzymiesięcznym. Pieniądze były zawsze na czas. Właśnie straciłam pracę w Polsce, więc rozważam kolejny wyjazd z nimi.
3
Iza 2016-12-23 09:06
Firma puszcza sygnaly z tel. 508-624-667 i mysli ze ktos do nich oddzwoni. Wcale nie dziwie sie ze takie opinie w internecie!!!1
2
Iza 2016-12-23 09:16
Jeszcze raz pusccie mi sygnal z waszego numeru (usunięte przez administratora) to bedziecie mieli sprawe na policji i w prokuraturze!!!!
1
PIOTR 2016-12-23 09:23
NIE STAC ICH NA TELEFON? TO MUSI BYC BARDZO BOGATA FITMA: LACH
1
111111 2017-01-01 16:32
DAJ UMOWE
Wdzięczna 2017-01-25 09:18
Ja niejednokrotnie korzystałam z ofert agencji i byłam bardzo zadowolona. Wiadomo, że praca nie jest lekka ale za to kasa bez porównania większa od tej jaka mogłam zarobić w kraju. Opiekują się ludźmi.
1
kalina26 2017-02-24 23:06
Ja pracowałam z nimi w 2014/2015r. Oferta nie zgadzała się nigdy z tym co zastałam na miejscu, panie w biurze nie odbierają tel., nie oddzwaniają, są aroganckie i opryskliwe...
Moja współpraca zakończyła się gdy nie zapłacili mi 100 euro za Wielkanoc + 150 euro, które potrącili mi za podróż. Tłumaczyli się że"ta rodzina już nie istnieje" ( bo pan zmarł, a żona zerwała umowę z taką firmą). Potem przestali odbierać telefony i odpisywać na meile. A p.ANNA PĘKAŁA ma czelność napisać wreszcie, że "KOSZTY PODRÓŻY MA MI ZAPŁACIĆ RODZINA A NIE FIRMA" ale zapomniała, że to właśnie rodzina płaci firmie za mój przejazd, aja już skończyłam pracę i jestem w Polsce!!!
NIGDY Z TĄ FIR$MĄ!!!!!!!!!

1
Lila 2017-02-25 19:08
Świetnie że m aja tak dużo różnych ofert, zawsze można coś wybrać
serio 2017-03-02 16:34
Oferta przekazana przez telefon nie zgadzała się z opisem przesłanym w umowie .Nam nie wolno bandażować ran na terenie Niemiec jak i robić zastrzyki To tak gwoli przypomnienia .
1
Patrycja 2017-03-06 10:14
@serio, zgłaszałeś/łaś tą sytuację? Warunki w umowie zostały poprawione?
Karolina 2017-03-17 09:07
Ja pracuje z tą agencja juz 5 lat. Pieniądze dostaje zawsze na czas. Czesto nawet dzień, dwa wcześniej. Mam odprowadzane wszystkie składki w normalnej wysokości. Na rządanie zawsze otrzymuje rmua. Przed wyjazdem zawsze jest opis podopiecznej oraz warunków mieszkaniowych. Ba nawet jeśli cos nie pasuje np brak dostępu do internetu, to moja koordynatorka mi pomaga załatwić to z rodzina. Kontak mamy zawsze. Na każde pytanie dostaje odpowiedz. Do tej pory nadal jestem zadowolona i bynajmniej nie zarabiam 900 euro.
1
Natalia 2017-03-19 13:36
Mam pytanie czy oferta pracy dla pani z dobrym niemieckim do prowadzenia domu w Herten jest jeszcze aktualna? Już kiedyś korzystałam z pośrednictwa tej agencji i byłam zadowolona dlatego myślę, że teraz też tak będzie.
1
ewache 2017-03-25 20:35
Ja takze pracuje z ta firma juz dwa lata nigdy nie bylo nieporozumien ,stella zawsze sie zgadza z opisem pdp. wszystkie skladki oplacone,p.z biurainteresuje sie zawsze jak jestem na stelli dzwoni kilka razy i pyta czy nic sie nie zmienilo .Wiec nie opowiadajcie glupot ,wyplata zawsze na czas ,dodatki za swieta tez .
PMH 2017-03-28 10:58
Pani Kalino, niestety chyba zaszła pomyłka.... Pani Anna Pękała Pracuje dla Alteris24 http://www.alteris24.pl/ możliwe, że starała się zaszkodzić konkurencji....
Cargo 2017-04-11 18:48
Praca nie zależy od znajomości języka...tylko od wykonywanej pracy... Jeśli rodzina akceptuje brak języka płaci tak samo ja za biegły. Prawo nie uzależnia wynagrodzenia od języka, koloru skory czy narodowości. A idąc tym krokiem niemowa powinien pracować za darmo...
Zuzanna 2017-04-19 10:57
Pflege Mit Herzen 24 jest sprawdzoną agencją i można ją polecać następnym chętnym, praca jest pewna.
1
xxx 2017-05-18 00:19
Czy panie w biurze nie mają w obowiązku tego wiedzieć! Czy liczą na niewiedzę opiekunki i że zrobi to a jakby co to kogo będą szarpać?
1
Hanna 2017-05-19 09:27
Mogę tylko potwierdzić, że Pflege Mit Herzen 24 jest sprawdzoną i dobrze organizująca wyjazdy do pracy agencją. Jeśli tylko jesteśmy świadomi na jaką pracę się decydujemy to firma wszystko zorganizuje.
1
Relka102 2017-07-19 11:24
Czy polecacie tą firmę na wyjazd do pracy Pflege Mit. Herzen 24?
Lena 2017-07-20 10:33
Poczytałam sobie opinie i widzę, że agencja ma generalnie dobra opinię! Wiadomą rzeczą jest , iż praca za granicą nie należy do lekkich więc jak się ktoś decyduje na wyjazd to powinien mieć świadomość wyzwań jakie go czekają!. Można dobrze zarobić ale trzeba się napracować.
Zostaw swoją opinię o Pflege Mit Herzen 24 - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pflege Mit Herzen 24