logo Pflege Mit Herzen 24

Pflege Mit Herzen 24

Bydgoszcz

Opinie o Pflege Mit Herzen 24

joannaj 2015-08-01 12:14:26
Wyjezdzaj sobie na stale do podcierania tylkow!!!!Jak lubisz!!!! Brak rzetelnej informacji o stanie zdrowia klienta przed wyjazdem...braK JAKIEGOKOLWIEK UBEZP: ZDROWOTNEGO: MUSISZ MAX PO ´3 MIES: WROCIC DO POLSKI DO MUSI PRZYJECHAC ZMIENNICZKA POTEM MOZESZ ZNOW JECHAC PO MIES PRZERWY ÜMOWA SPIS NA NICH CHCESZ TO MOGE CI WYSLAC UMOWE ZA DROBNA OPLATA
Tatiana 2015-08-13 14:11:51
Czy ktoś może dodać opinię o tej firmie Pflege mit Herzen 24 Katowice, ale ktoś kto pracował jako opiekunka. Czy terminowo płacą, czy umowa jest do przyjęcia, czy dbają o pracownika?
Czy warto nawiązać współpracę?
Z góry bardzo dziękuję
joannaj 2015-08-17 15:12:36
Krótko: nie warto w ogóle nie warto z żadną z tych agencji nie tylko z tą - brak opłat na zus i emetytury na starość a praca do d....dbają o to żeby jak najwięcej mieć dla siebie szkoda czasu!!!!!
joannaj 2015-08-31 19:42:39
Jeśli uważasz za legalną ofertę bez ubezpieczenia zdrowotnego na śmieciówce!!!!
1
Pflege Mit Herzen 2015-09-07 12:07:48
Dzień dobry,

odprowadzamy wszystkie składki łącznie z ubezpieczeniem zdrowotnym. Zachęcamy do kontaktu z nami: http://www.pflegemitherzen24.pl/kontakt-s23. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania i wątpliwości.

Pozdrawiamy serdecznie,
Pflege Mit Herzen
3
joannaj 2015-09-07 18:24:48
Kłamstwo ja byłam i nic nie opłaciliście!!!!Żadnych składek POZA TYM umowa jest śmieciowa to te składki, które opłacie można sobie wsadzić .....to jest za mało płacicie 10 zł z groszami tak jak Promedica i nie kł,am bezczelnie i nie zabieraj ludziom czasu!!!
5
Lucyna 2015-09-23 13:00:24
Nie warto, to prawda, zgadzam się, Pani z obsługi niemiła, jak wyjechałaś, to najlepiej siedź tam i nie dzwoń, jak masz problem. Bezczelna do granic możliwości, ale z tego co wiem, to już jej chyba nie ma w tej firmie, więc może jest lepiej.
4
Kasia 2015-10-08 15:00:41
Ciągle rekrutują, pojawiają się ogłoszenia, ciekawe, bo to nie świadczy dobrze o firmie, w której wydaje się, jest ciągła rotacja.
joannaj 2015-10-30 19:33:52
Wszystkie firmy opiekuńcze prowadzą ciągłą rekrutację,,, tak jak ochrony, sklepy wielkopowierzchniowe i inni...
joannaj 2015-10-30 19:34:17
Wszystkie firmy opiekuńcze prowadzą ciągłą rekrutację,,, tak jak ochrony, sklepy wielkopowierzchniowe i inni...
joa1 2015-11-02 18:40:58
To są niechodliwe oferty stąd rotacja
1
joannaj 2015-11-11 18:05:57
chyba 900 euro na miesiąc około 3000 PLN. w Niemczech najniższa pensja to 1000 euro. To zależy od znajomości języka....może być mniej...
2
joannaj 2015-11-11 18:06:13
chyba 900 euro na miesiąc około 3000 PLN. w Niemczech najniższa pensja to 1000 euro. To zależy od znajomości języka....może być mniej...
Alina 2015-11-21 19:06:31
Wszystkie firmy to gwarantują, tylko często za małe skladki na ZUS płacą i często na czas nie ma wypłaty. Ja pracuję dla firmy Ac...-Int.... z Warszawy. Na wysokich skladkach mi nie zależy, bo już mam emeryturę. Skladki od najnższej krajowej . Początkowo podchodziłam bardzo nieufnie. Ale nabrałam powoli zaufania. Teraz czekam czy za polecenie dwoch opiekunek, ktore pracują z mojego polecenia otrzymam jakiś bonus. Tak mam w umowie. Nie mam obaw ,że nie otrzymam wyplaty. Wyplacają 10 dni po zakończeniu zlecenia. Dla mnie to maly minus,ale zaakceptowałam , bo zawsze terminowo.
1
Alina 2015-11-21 19:06:33
Wszystkie firmy to gwarantują, tylko często za małe skladki na ZUS płacą i często na czas nie ma wypłaty. Ja pracuję dla firmy Ac...-Int.... z Warszawy. Na wysokich skladkach mi nie zależy, bo już mam emeryturę. Skladki od najnższej krajowej . Początkowo podchodziłam bardzo nieufnie. Ale nabrałam powoli zaufania. Teraz czekam czy za polecenie dwoch opiekunek, ktore pracują z mojego polecenia otrzymam jakiś bonus. Tak mam w umowie. Nie mam obaw ,że nie otrzymam wyplaty. Wyplacają 10 dni po zakończeniu zlecenia. Dla mnie to maly minus,ale zaakceptowałam , bo zawsze terminowo.
m i k i 2015-12-03 01:38:17
Witam wszystkich wypowiadających się na tym jak i na innych forach. Jeśli mam być szczera, to jeszcze nie urodził się nikt ani nie powstała żadna firma co dogodzi wszystkim i zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie pasuje. Czytając wypowiedzi w stylu ,,wszystkie firmy są do bani" lub ,,nie polecam żadnej z tych firm" zastanawiam się czy takim osobom wypowiadającym tego typu słowa chce się w ogóle pracować, skoro wszędzie jest im aż tak bardzo źle i czy takie osoby przypadkiem nie chciałyby dostawać pieniążków za nic, za siedzenie w domu. Pozdrawiam wszystkich wypowiadających się. E...
7
Gabi 2015-12-05 07:41:47
Zgadzam sie z Tobą. Wszystkim ludziom nie dogodzi. Jak komus nie pasują firmy to niech siedzi w domu. Nikt mu nie kaze pracowac. Ale tez niech nie wypowiada sie na forum
2
Pflege Mit Herzen 2016-02-09 21:58:08
Dzień dobry,
odprowadzamy wszystkie składki w tym emerytalno-rentowe oraz zapewniamy ubezpieczenie zdrowotne, co w prosty sposób można zweryfikować w ZUSie. Zakres obowiązków zależy od konkretnej oferty, natomiast stawka przede wszystkim od stopnia znajomości języka. Ilość ofert nie jest uzależniona od rotacji pracowników, a od ilości klientów, którzy zgłaszają się do nas, szukając opiekunki. W razie jakichkolwiek wątpliwości zachęcamy do kontaktu z nami: http://www.pflegemitherzen24.pl/kontakt-s23

Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania :)


Pozdrawiamy serdecznie,
Pflege Mit Herzen
8
opiekunkaaa 2016-06-07 16:00:40
Uważajcie na tą firmę. Kłamią i zdzierają jak mogą, wypłata marna, nie odbierają tel, nie polecam!!!!!!! Jest dużo innych dobrych agencji ale nie ta ( usunięte przez administratora ) warta!!
2
ewaC 2016-08-12 10:50:02
To nie prawda jezeli nie pracowalas w tej firmie to po co piszesz glupoty ,wlasnie pracuje w tej firmie wszystkie skladki sa odprowadzane ,firma dba o pracownika ,bedac na zleceniu dzwonia kilka razy i pytaja czy wszystko w pozadku ,pieniadze wyplacane sa terminowo i nie sa najgorsze .Jestem zadowolona ze wspolpracy z Pfilge Mit Herzen
8
ewache 2016-10-14 11:31:57
To prawda tez pracuje w tej firmie umowe mam na dwa lata i nawet bedac w polsce mam odprowadzane skladki wszystkie ,to bzdury co niektorzy pisza trzeba tam pracowac zeby wydac opinie a nie wydawac opinie tylko z tego co sie uslyszy ,personel uprzejmy i wcale nie musisz zjerzdzac po trzech miesiacach nikt cie do tego nie zmusza ,pieniadze zawsze na czas i wcale nie sa male nie slyszalam zeby placili 950euro to bzdury.
1
Aga 2016-10-23 17:33:49
Pracowałam w tej firmie 3 lata temu i mam porównanie z innym pośrednikiem. Wyjeżdżając do pracy dostałam na piśmie opis stanu zdrowia mojej podopiecznej, a pomimo tego następnego dnia po przyjeździe zadzwoniła pani z firmy pytając czy to co podała rodzina jest zgodne ze stanem faktycznym, pani z Polski dzwoniła również z życzeniami świątecznymi, przed powrotem do Polski i kiedy już byłam w domu, żeby się dowiedzieć czy szczęśliwie dojechałam. Może to nic wielkiego, ale jeśli jest się w obcej rodzinie to docenia się takie gesty. Poza tym jechałam tylko na dwa miesiące (tak chciałam) i firma zapłaciła za przejazd w dwie strony - poprzedni pośrednik płacił dopiero przy pobycie trzymiesięcznym. Pieniądze były zawsze na czas. Właśnie straciłam pracę w Polsce, więc rozważam kolejny wyjazd z nimi.
2
Zostaw swoją opinię o Pflege Mit Herzen 24 - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pflege Mit Herzen 24