brak logo

Vipera Cosmetics

Piaseczno

Opinie o Vipera Cosmetics

PRACOWNICA 2013-09-18 12:28:49
TAK PRACOWAŁAM , I STWIERDZAM ZE TO ŚMIETNIK A WŁAŚCICIEL TO [usunięte przez moderatora] I NIE WARTO POŚWIĘCAĆ DLA TEJ FIRMY CZASU. OBŁUDA I [usunięte przez moderatora] LUDZI. ZERO SZACUNKU. A PAN DYREKTOR ZARZĄDZAJĄCY TO [usunięte przez moderatora] DO KWADRATU. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM. WARTO SIĘ DOWIEDZIEĆ I DOCZYTAĆ O UMOWIE JAKA TRZEBA BĘDZIE PODPISAĆ. OGÓLNIE NIE POLECAM.
13
macia 2014-10-18 22:03:19
To dziwna firma, w której się nie docenia pracowników i nie szanuje ludzi. Pracownicy na kierowniczych stanowiskach mają sprawy w sądzie pracy. Atmosfera jest bardzo słaba. Nie polecam, ale decydując się na podpisanie umowy, robisz na własne ryzyko :)
Może jakiś czas temu, moja opinia byłaby znacznie lepsza, ale im dłużej tam nie pracuję tym lepiej mi z tym i tym gorszą opinię mam o pracodawcy.
1
maga 2014-11-05 15:40:58
Dziwna firma: chca zarobić ale nie chca inwestować. Zarobki nie są złe, ale dla studentki i zależą od wielu rzeczy. Nie ma szacunku dla czasu wolnego pracownika. Telefony o 7 rano to norma. Praca na starych kasach, które się ciągle psują. W tej firmie się ciągle coś psuje. Plus - wypłata na czas i rzeczywiście dobre kosmetyki. Minus - ciagły bałagan, chaos i brak myslenia. Szkoda też że firma pozbywa się dziewczyn w ciąży.
3
Kaaaa 2015-02-18 19:28:13
Mam mieszane uczucia. uczestniczyłam w rekrutacji na stanowisko koordynatora. Już na wstępie ochroniarz uświadomił mi, że w ciągu jednego dnia było na rozmowie 15 osób. Sama rozmowa trwała nie całe 20 minut. Zadano mi wiele nie stosownych, wręcz prawnie zabronionych pytań i w zasadzie to tyle. Nie dowiedziałam się nic na temat stanowiska, czy warunków czy firmy.Wyszłam zmieszana. Nie podjęłam się udziału w dalszych etapach rekrutacji. Może komuś ta opinia pomoże w decyzji.
2
meg 2015-03-04 00:43:16
No cóż, niestety wcześniej wspomniane zarzuty nie są wyssane z palca. Ta firma to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Robisz wszystko, pełnisz role księgowej, koordynatora stoiska i sprzedawcy w jednym, a i tak nikt Cię tam nie szanuje. Pracownicy są traktowani jak robociki do zarabiania kasy, zero inwestycji, szkoleń, podwyżek czy premii. A o umowie mozna pomarzyć. Jedyny plus to kasa n czas- dobre i to
1
Margo 2015-03-05 12:55:32
Pracowałam i to jest jakaś masakra , firma jest strasznie nie profesjonalna.... Nawet po kilku latach nie oczekujcie umowy o prace i jakiś godnych warunków pracy. Zwalniają ludzi i zamykają punktu bez ostrzeżenia tak z dnia na dzień , marne pieniądze i nie poszanowanie stanowczo NIE POLECAM !!!!!
Pracownica 2015-05-27 20:52:22
Pracowałam tam. Pracowników traktują jak śmieci, nie dość że nędznie płacą to jeszcze nie masz co liczyć na podwyżkę. Firma nie liczy się z nikim, zwalniają z dnia na dzień. Dyrektor zarządzający do niczego, NIE POLECAM !!!!!
Tomasz 2015-10-20 19:50:31
Jak czasem trafiam na oferty pracy Vipery w necie, to we wszystkich jest oferowana umowa o pracę. Więc nie rozumiem jak to możliwe, żeby wszyscy jak tu czytam opinie pracują na śmieciówkach, skoro nowym pracownikom już na starcie oferowana jest umowa o pracę.
NADIA 2015-11-07 16:25:35
Umowa o pracę?! Chyba żartujesz! Proponują śmieciowe umowy czyli umowę zlecenie na 1/2 bądź 3/4 etatu i oczywiście najlepiej osobę w pełni dyspozycyjną! Malo tego zadają nie stosowne pytania o rodzinę i dzieci! Tak więc, jeśli macie dzieci to nawet nie wysylajcie cv, gdyż i tak was nie zatrudnią! Żenada!
lik 2015-11-07 18:49:29
ja obecnie tam pracuje,mam nadzieję że przeczyta to ktoś np.pan I.Helegda.jeżeli nie będzie zmiany.brygadzistki na lakierach,ludzie odejdą od swoich stanowisk.ta pani nigdy nie powinna znajdowc sie na tym stanowisku.a biuro ma w bagażniku swojego auta receptury itp....
1
Ambrozja 2016-01-06 23:40:26
Firma rozumie czym jest umowa o pracę, nie każdy ją ma lub będzie miał. Co do samej pracy, to jeśli masz ambicje i zależy Ci na rozwoju, nie zaczynaj od wyspy. Na przekroczenie bram Piaseczna nie ma szans.
Zdobyłam tu ciekawe doświadczenie, lubię te kosmetyki, niestety z bólem serca szukam innej pracy. Ciężko się utrzymać za 1500 zł.
Ambrozja 2016-02-05 00:40:20
Z kasą nigdy nie było problemu. Umowy są uczciwe. Wyższe zarobki i awans? ...
MS. A 2016-02-06 18:31:05
Praca w Vipera Cosmetics, to najgorsze, czego doświadczyłam w swojej karierze zawodowej. Pan Wrzesiński, traktuje swoich pracowników jak "murzynów", nie ujmując oczywiście Czarnoskórym, bo rasistką nie jestem. Prezes ludzi ma po prostu za nic. Najlepiej, gdyby pieniądze zarobione przez swoich przedstawicieli miał tylko dla siebie, a ludzie niech sobie żyją powietrzem. Przedstawiciele handlowi pracują na własnej działalności i zarabiają tyle co kot napłakał. Oprócz pracy w terenie, czyli sprzedaży i innych aktywności z tym związanych, robią za komorników, a po pracy wypełniają w kółko te same tabelki, do zarzygania. Nowi dyrektorzy, zupełnie oderwani od rzeczywistości, praktycznie nie znający produktów firmy, razem z Ricardo, tworzą trio niezłych "Minionków". Jakie to szczęście, nie pracować już w tej firmie, w której zarządzanie nie istnieje i panuje tylko chaos. Mam nadzieję, że z firmy odejdzie jeszcze więcej osób, i tego życzę prezesowi i dyrektorkom, obyście się obudzili z ręką w nocniku, w momencie, kiedy nie będzie miał kto na Was pracować darmozjady.
1
V 2016-02-08 17:26:59
Miałem ochotę pracować w tej firmie, ale po opinii koleżanki, ochota odeszła. Mam nadzieję, że koleżanka znalazła inną lepszą firmę, gdzie szanują człowieka i godziwie mu płacą, bo takie firmy są, tylko trzeba się dobrze rozglądać. Powodzenia w poszukiwaniach.
LuLu 2016-02-08 17:32:14
Z tą wypłacalnością, to nie byłabym taka pewna. Może pracownicy biurowi mają pieniądze na czas, ale Ci co są na własnej działalności, to słyszałam, że już nie jest tak kolorowo...
MM 2016-02-09 16:36:16
Pracowałem, ale u konkurencji jest mi zdecydowanie lepiej. Po pierwsze zarządzanie w tej firmie nie istnieje. Prezes chciałby zarabiać, ale na czym, skoro nie chce inwestować? Tnie pensje pracownikom i myśli, że ludzie będą dla niego pracować za marne pieniądze. Panie W, chyba czas odejść na emeryturę albo zacząć doceniać wysiłek pracowników.
Kiti 2016-02-11 15:01:19
Pan R W, prezes firmy, fajny człowiek, ale płacić nie lubi. Najchętniej, gdyby ludzie pracowali u niego za darmoche. Nowi dyrektorzy, nie wiele o firmie wiedzą, o rynku także, a rozrabiają. Ponoć więcej z nimi szkody niż pożytku.
teresa 2016-05-17 09:32:40
jak u nich z umowami o pracę @kamil, bo spotkałam ich ofertę i zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie, ale zależy mi na stabilnym zatrudnieniu.
Zostaw swoją opinię o Vipera Cosmetics - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vipera Cosmetics