brak logo

sklep spożywczo-monopolowy Odlot

Tychy

Opinie o sklep spożywczo-monopolowy Odlot

gal anonim 2012-12-14 21:18
(usunięte przez administratora)spółczucia dla tej osoby która zdecyduje się tam pracować. Szef oszukuje jak się tylko da,a poza tym lubi sobie złapać upatrzona przez siebie ekspedientkę tu i tam. Najgorsza praca jaka może być to w odlocie.
anonim 2012-12-16 00:52
zgadzam sie najgorsza praca jaką mozesz miec to w odlocie zlodziej oszust i swinia odradzam kozdemu prace w tej "firmie:"
1
Zadowolona 2013-10-10 03:18
Płacą w terminie co do dnia, sporo stałych pracowników od lat a negatywne opinie to zapewne od osób które same chciały robić sobie drugą wypłatę albo pracować się im nie chce ale kasę chcą
plop 2014-02-28 00:27
Chcialbym pochwalic obsluge sklepu przy ul. (usunięte przez administratora), obsluga posiada swiatowe standardy
lala 2014-07-15 07:26
w odlocie jest masakra mają ludzi za ścierwa trzeba im robic sniadanka i zanosic zakupy do auta! na każym kroku cie sprawdzaja na kamerach a sami sa najwiekszymi złodziejami.
kolo 2014-08-21 07:57
Ktoś wie jak ma na imię taka prześliczna dziewczyna, która obecnie pracuje w odlocie(sierpień 2014) na Wyszynskiego?
stara 2015-04-17 15:51
A ja pracuje pracuje możne nie długo bo 5 miesięcy ale wiem jedno polecam super naprawde
stara 2015-04-17 16:27
i jeszcze jedno miałam prywatny problem a szefowie mi pomogli i wiem jedno SZANUJ A BODZIESZ SZANOWANY i tak jes polecam
Były pracownik 2015-08-21 19:03
Od byłego pracownika, wyłudzają pieniądze od pracowników, zatrudniają bez umowy, oszukują Urząd Skarbowy nie płacąc podatków ...
ernest 2016-05-15 11:52
Nie chce się wierzyć w takie praktyki. W dzisiejszych czasach ludzie są na tyle świadomi swoich praw i organów, do których mogą się udać, kiedy coś się odbywa wbrew prawu pracy, że naprawdę odsunąłbym te wszystkie teorie na bok. Żadnych rekrutacji nie ma, to pracownicy chętnie tam zostają na dłużej.
2
Zostaw swoją opinię o sklep spożywczo-monopolowy Odlot - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sklep spożywczo-monopolowy Odlot