brak logo

sklep spożywczo-monopolowy Odlot

Tychy

Opinie o sklep spożywczo-monopolowy Odlot

gal anonim 2012-12-14 21:18:32
(usunięte przez administratora)spółczucia dla tej osoby która zdecyduje się tam pracować. Szef oszukuje jak się tylko da,a poza tym lubi sobie złapać upatrzona przez siebie ekspedientkę tu i tam. Najgorsza praca jaka może być to w odlocie.
anonim 2012-12-16 00:52:24
zgadzam sie najgorsza praca jaką mozesz miec to w odlocie zlodziej oszust i swinia odradzam kozdemu prace w tej "firmie:"
1
Zadowolona 2013-10-10 03:18:21
Płacą w terminie co do dnia, sporo stałych pracowników od lat a negatywne opinie to zapewne od osób które same chciały robić sobie drugą wypłatę albo pracować się im nie chce ale kasę chcą
plop 2014-02-28 00:27:06
Chcialbym pochwalic obsluge sklepu przy ul. (usunięte przez administratora), obsluga posiada swiatowe standardy
lala 2014-07-15 07:26:55
w odlocie jest masakra mają ludzi za ścierwa trzeba im robic sniadanka i zanosic zakupy do auta! na każym kroku cie sprawdzaja na kamerach a sami sa najwiekszymi złodziejami.
kolo 2014-08-21 07:57:04
Ktoś wie jak ma na imię taka prześliczna dziewczyna, która obecnie pracuje w odlocie(sierpień 2014) na Wyszynskiego?
stara 2015-04-17 15:51:26
A ja pracuje pracuje możne nie długo bo 5 miesięcy ale wiem jedno polecam super naprawde
stara 2015-04-17 16:27:14
i jeszcze jedno miałam prywatny problem a szefowie mi pomogli i wiem jedno SZANUJ A BODZIESZ SZANOWANY i tak jes polecam
Były pracownik 2015-08-21 19:03:37
Od byłego pracownika, wyłudzają pieniądze od pracowników, zatrudniają bez umowy, oszukują Urząd Skarbowy nie płacąc podatków ...
ernest 2016-05-15 11:52:11
Nie chce się wierzyć w takie praktyki. W dzisiejszych czasach ludzie są na tyle świadomi swoich praw i organów, do których mogą się udać, kiedy coś się odbywa wbrew prawu pracy, że naprawdę odsunąłbym te wszystkie teorie na bok. Żadnych rekrutacji nie ma, to pracownicy chętnie tam zostają na dłużej.
Zostaw swoją opinię o sklep spożywczo-monopolowy Odlot - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sklep spożywczo-monopolowy Odlot