brak logo

Autoryzowane Centrum Motoryzacyjne Karlik Sp.j.

Poznań

Opinie o Autoryzowane Centrum Motoryzacyjne Karlik Sp.j.

wg 2014-06-12 14:29:32
serwis peugeota mega porażka, w czasie gwarancji udawali, że usuwają usterki lub wmawiali że to tak ma być a zaraz po gwarancji już wszystko wiedzą jak naprawić tylko że odpłatnie
4
Zawiedziony 2015-08-18 20:14:00
Było tyle negatywnych opinii jeszcze kilka miesięcy temu a tu proszę...wszystko pięknie pousuwane. Dzięjęmy Gowork za nieuczciwość
1
Akaszko 2015-09-15 19:23:12
Zgłoś Cv do kadr lub wejdź na ich stronę www tam masz info o rekrutacjach
1
Pomocny 2015-09-16 17:34:06
Zanim poszedłem do pracy do Karlika przeczytałem opinie (których już nie ma..ciekawe?). Za fajne to one nie były jednak poszedłem. I co? Nie wiem od czego zacząć. Wynagrodzenie podstawowe to ciut ponad najniższa krajowa, jak wynegocjujesz dostaniesz umowę o pracę i lepsze wynagrodzenie na start. Brak szkolenia produktowego więc szkolisz i wdrażasz się sam i pozostawiony jesteś sam sobie. Jeśli masz pytanie to dostaniesz odpowiedź jednak nie ma co liczyć na pomocną kontrolę, każdy patrzy na siebie (mam na myśli kierowników). Jeśli sprzedaż samochód, który jest na stanie - fajnie pieniądze dostaniesz w następnym miesiącu lub za dwa (fajnie jeśli do tego czasu masz umowę), jeśli jednak samochód trzeba zamówić - a takich jest większość, pieniądze otrzymasz po miesiącu lub dwóch od wydania auta. A co jeśli twoja umowa, np. próbna, kończy się za miesiąc, a samochód będzie za dwa? Kasy nie dostaniesz! Nawet jeśli umowa została podpisana, wszystko zapięte to o pieniądzach nie ma co marzyć. Kasy nie otrzymasz nawet jeśli samochód przyjdzie po tygodniu od końca umowy. Oczywiście mówią, że dostaniesz, ale tylko po to żebyś dalej sprzedawał i nie zniechęcał się do końca trwania umowy. Jest się pewnego rodzaju więźniem czy też trzymanym na wędce. A umowę waszego sprzedanego auta i tak nie podpisujecie Wy-Sprzedawcy tylko kierownik więc nie widniejecie na umowie. Nie dziwie się że jest tak duża rotacja. JA zostałem oszukany, pieniądze nie zostały wypłacone nawet za sprzedane auta z salonu, nie mówiąc już o tych zamówionych. Po kilku miesiącach chodzenia i pewnego rodzaju proszenia o swoje - NIC. Jestem zbywany jak chodzę po swoje, a jak dzwonię telefon milczy.
Większego szachrajstwa na sobie nie doznałem nigdy. Jednak czego pozytywnego oczekiwać po końcu jeśli jeszcze przed zatrudnieniem zostało się oszukanym co do maksymalnych możliwych zarobków - a prawda, niestety wychodziła już w pierwszych dniach pracy.
Szukacie pozytywów? Heh..Jest jeden: ekipa na warsztacie, z serwisu i niektórzy sprzedający wokół mnie. Służyli radą i pomocą. Za to wam dziękuję.
Odradzam.
1
qwerty 2015-10-03 07:58:05
karlik sie bardzo zepsul kiedys to byla firma ktora dobrze placila i umiala pochwakic za dobra prace.od kiedy interes przejely dzieci jest dramat.zwalniaja doswiadczonych pracownikow z dnia na dzien przyjmuja wariatow z wizjami ktorzy duzo mowia ale nic nie robia.atmosfera w firmie jest fatalna a sposob traktowania pracownikow i mowienia o nich straszny.kazdy jest zly kazdy oszukuje wedlug wlascicieli.od6 lat nie ma podwyżek.
1
Bolko 2015-10-10 13:02:54
Totalna żenada. Wystarczy, że miałem prośbę - zapytanie nie związane z kupnem samochodu i tym momencie ... podejście do mnie się zmieniło!!! Kilka razy mailowo i osobiście prosiłem o odpowiedź ... bezskutecznie!!! czyli co, jeśli nie rokujesz zysków dla pracowników tej firmy to potraktują Cię jak ostatnią szmatę?! Żenada! Firmy Polody, Pieluszyńska i Szpot, odpowiedzieli na moje pytania życzliwie, z uśmiehem, bez żadnych oporów i i szybko lub w mirę szybko!
1
mr.x 2016-04-06 21:21:15
Największą porażką jest Pani w czarnych włosach dyrektor....każdy wie ,która to kłamie fałszywa...podkłada nogi innym...mało tego sam kiedyś widziałem ją w akcji jak kłamie właścicieli ciekawe ...jak długo ktoś taki będzie tak długo bez wiedzy technicznej dyrektorem Peugeota dla mnie ...i dla innych mega porażka...
1
mr.y 2016-04-25 19:30:35
Ta czarna jest dwulicową kobietą (wolałbym nazwać ją po psiarsku). Idzie do Volvo opierdziela tyłki innym i mataczy. Pewnie idzie gdzie indzie chodzi i robi podobnie. Z resztą, tam idzie dużo tuszowanych wałków robionych również przez innych i to w stosunku do klientów, pracowników tak i do szefostwa więc czy robi to jeszcze Pani w czarnych włosach to absolutnie mnie nie dziwi.
1
mr.x do hans 2016-05-09 20:42:05
Myślę....że prędzej czy później wyjdzie na jaw....prawdziwe oblicze...tej Pani...i sięgnie ją sprawiedliwość...
rer 2016-05-17 08:26:13
To może podać Panią w czarnych włosach do dyrektora @mr.y a nie wypisywać w Internecie? Myślę,że to przyniesie więcej pożytku
1
Zostaw swoją opinię o Autoryzowane Centrum Motoryzacyjne Karlik Sp.j. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoryzowane Centrum Motoryzacyjne Karlik Sp.j.