logo B3 Tech

B3 Tech

Szczecin

Opinie o B3 Tech

były 2013-07-10 09:26
Hej czy są aktualnie jakieś ciekawe projekty, może by ktoś coś
napisał jaka atmosfera
August 2013-09-05 08:21
Wszyscy życzymy B3-Tech jak najlepiej
8
Bary 2013-09-12 08:15
W B3-tech jest najlepiej super praca i super atmosfera pozdrawiam
4
lukasz 2014-02-04 15:44
a kiedy zaplacicie ludziom, ktorzy pracowali w danii za uczciwa prace- czekam juz dwa miesiace na swoja kase!!!!
1
SAUL. H 2014-03-31 18:56
FIRMA B3 TECH TO DZIECI STYSIÓW, WYDYMALI ICH W GAVLE I TAK ZACZĘŁA SIĘ ICH DROGA W IZOLACJI TYLKO ŻE POPEŁNIAJĄ TEN SAM BŁĄD CO ICH RODZICE STYSIE CZYLI POJĘCIE O IZOLACJI MIERNE ALE JAK OSZUKAĆ PRACOWNIKA TO MAJĄ OPRACOWANE DO PERFEKCJI,JEST TYKO KWESTJĄ CZASU JAK SKOŃCZĄ TAK JAK ONI.OGÓLNIE NIE POLECAM TEJ 'FIRMY' FACHOWCOM BO SROGO BĘDĄ ZAWIEDZENI ,TYM ZA 6 EURO TEŻ NIE POLECAM BO SĄ MAŁE SZANSE ŻE SIĘ CZEGOŚ NAUCZĄ
2
xyz 2014-04-27 20:10
( usunięte przez administratora ) Odradzam wszelką współpracę !!!!!
zdolny 2014-05-10 21:08
EEEE tam cicho byyyycccc!!!!
admin 2014-08-12 11:25
troglodyto spod biedronki, to nie jest firma 'izolacyjna', to jest leasing pracowniczy, tam pojęcie muszą mieć fachowcy, których nota bene jest tam jak na lekarstwo ale to już inny temat:)
mariannn 2014-08-29 15:11
cześć wszystkim, właśnie pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
5. gdzie ma być ewentualnie ta praca
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
1
wrobel 2014-09-26 15:12
a podobno trzej Panowie Wlasciciele maja postawione zarzuty prokuratorskie za walki jakie robia...
3
ja 2014-09-26 15:19
"wrobel" a skad wiesz? Ja slyszalem ze jednego z wlasciceli chca sie pozbyc bo leń i pijak:-)ale cisza bo zainteresowany dowie sie ostatni:-)
wirago belt aj czyli B3 2014-09-26 17:25
dokładność oraz zaangażowanie w wykonywaną pracę. OFERUJEMY prace na własnej działalność własne ubrania sprzęt auto samochód flaszkę dla prezesa bo lubi kasę nie na czas obietnice
1
b2 2014-09-26 17:30
B2 szuka jeleni mało ryczących
alo 2014-09-26 17:46
Przepraszam ukazało się ogłoszenie to B2 czy B3? i czy to jest dwumasztowiec czy trójmasztowiec bo mi brakuję do do zestrzelenia w statki
maniek 2014-09-30 19:15
to już z B3 zrobiło się B2??? czyli nie ma już 3 muszkieterów....
mimi 2014-10-01 11:47
jeden zatonął w 40 % wy wiraszkowali i aichlerowali bełta kadrowa ładnie śpiewa jest grubo są nowe FAKTY . Nie radzę są na skraju chroń dd...e!!!! Afera goni aferę
2
maniek 2014-10-22 21:16
mimi a Ty widzę od podszewki znasz ten smrodek skoro tak dobrze się orientujesz? Wars jeżeli masz inną opcję to z niej skorzystaj A jeżeli rozumiesz co do Ciebie piszę to jesteś za mądry do B2
maniek 2014-12-11 20:38
to powiem ci tak....tylko ci się wydawali... mówią to co ludzie chcą usłyszeć ale większość pracuje u nich bo musi...nie mają innej alternatywy ot co Jeśli masz inną możliwość trzymaj łap inną robotę
lektura dla jeleni mało ryczących ;D 2015-02-09 22:20
Pylica płuc – przewlekła choroba układu oddechowego, wywołana długotrwałym wdychaniem pyłów. Charakteryzuje się występowaniem przewlekłego zapalenia oskrzeli i postępowej rozedmy płuc, z czasem dochodzi do powstania serca płucnego i niewydolności krążenia.
Dotyczy ona grupy osób narażonych na wdychanie różnych pyłów np. pył węglowy powoduje pylicę węglową. Długotrwałe narażenie organizmu prowadzi do zmiany w obrębie tkanki płucnej, czego konsekwencją jest niewydolność oddechowa.
2
wwo 2015-06-12 01:35
Czy jest tu jakas konkretna osoba która może się wypowiedzeć ? Z tych komentarzy nic nie wynika,nikt nie odpisuje na pytania.. Jak wyglądają zarobki ? Zakwaterowanie jakie zapewniają ? Czy firma jest wypłacalna ? - jedni piszą że tak,inni że nie .. Czy jest to firma stabilna z którą można nawiązać dłuższą współprace ? Co jaki czas powrót do domu ? Licze na odpowiedz która pomoże w rozpaczeniu oferty..
3
Dawid 2015-06-27 16:56
Witam mam wyjazd w przyszlym tyg w piatek z tej firmy mam pytanie czy jest ona wyplacalna i jak praca wyglada?
stary 2015-06-28 17:10
firma jest wypłacalna na 99%.sprecyzuj drugie pytanie
xyz 2015-07-21 16:58
Praca jak praca Zjazd min po 6 tyg jak wcześniej obciążą kosztami Pieniądze hmmmmm różnie to bywa Pracownik to robol który ma zarabiać kasę i się cieszyć że ma robotę Zakwaterowanie w miejscu gdzie jest łóżko nie spodziewajcie się wygody najczęściej campingi albo hostele, wspólne łazienki i takie tam Ma być tanio a nie wygodnie dla pracownika Co do wypłacalności jeśli akurat nikt z właścicieli nie inwestuje w nowy samochód, nieruchomość lub egzotyczną wycieczkę to są pieniądze Cudów się nie spodziewajcie bo nauczycieli fachu i szefowania mieli najniższych lotów
wyjadacz 2015-07-22 22:39
lepiej nie wiąż się z nią na dłużej a jak chcesz coś się dowiedzieć jedź raz i podpytaj starych pracowników Wszystkich jak mogą walą w rogi, nawet się nie obejrzysz jak Ci każą założyć działalność i jechać na własny rachunek Jeden wielki syf którego nikt nie ogarnia
xyz 2015-10-05 21:35
Żadnych pakietów socjalnych Na Norwegii też ludzi kantują na każdym kroku szczególnie z dietami Nie dość że ludzi walą w rogi to jeszcze Norwegów Aż dziw bierze że to się jeszcze kupy trzyma ale jak pier.... to z takim hukiem że hoho
Mikronek 2015-10-06 13:31
Kapitał ha ha ha to oni mają ale na gadżety je...e zła.....sy żyją chwilą dno i jeszcze raz dno
xyz 2015-11-10 18:57
buka ten Twój członek rodziny to musi im nieźle wchodzić nie powiem gdzie i godzić się na wszystko Co do kapitału to Mikronek ma rację mają dla siebie a nie dla pracowników Potencjał??? ludzie z łapanki, styrany sprzęt i szefowie z ostrymi zębiskami na kasę Jeżeli to jest potencjał to gratuluje buka Ludzie suchej nitki na nich nie zostawiają bo są traktowani jak zwierzęta ale..... Tak więc żadnego kapitału obcego tam nie ma a wyjazdy do Norwegii są na takich samych żałosnych warunkach jak do Szwecji Więc po raz kolejny powtarzam Jeśli nie jesteś desperatem, szanujesz siebie i swoją pracę to trzymaj się z daleka ;)
las 2015-11-14 22:17
odpowiedzialność firmy wobec pracownika kończy się w momencie wyjazdu w delegację.
xyz 2015-11-15 22:51
tam nikt nie ponosi za nic odpowiedzialności Zresztą niby kto miałby ja wziąć na siebie??? Co co dojazdu i kwatery to wielkie dzięki za taki komfort gdy dojeżdżasz na miejsce 3-4 rano a na 7 masz iść do pracy bo w dzień prom jest tańszy a i na noclegu na kwaterze oszczędza się a gdy już dojedziesz na miejsce to w środku zimy możesz być zakwaterowany w drewnianym domku z łazienką na środku ośrodka campingowego i z ,,lodówką" za oknem (trzeba uważać jednak na głodne o tej porze roku leśne zwierzęta) lub w domku gdzie w nocy pod pościel wchodzą ci szczury ;) aż się chce jechać normalnie (oczywiście możesz też mieszkać w hostelu gdzie w jednym pokoju śpi 8 osób ;) )
xyz 2015-12-01 00:12
od razu widać że u nich pracujesz Inaczej oceniałabyś to obiektywnie Bo dojazd owszem ale dlaczego zawsze na ostatnią chwilę i w fotelach lotniczych na nocnym rejsie promu a kwatery najgorsze z możliwych bo najtańsze??? w takich warunkach nie da się wypocząć bo całym dniu pracy a tym samym pracować efektywnie kolejnego dnia Ale żeby to wiedzieć trzeba tam być i widzieć a nie oglądać świat zza biurka w garażu :)
xyz 2015-12-07 18:26
ooooooo czyżby??? pracodawca ma obowiązek zapewnić odpowiednie warunki do odpoczynku pracownikowi ale.....jak się siedzi przy źródełku z którego się czerpie pełnymi garściami to się nie zastanawia nad tym Szkoda że tak samo nie myśli szefostwo jak wyrusza na wyprawę do Szwecji bo raczej na campingach nie nocuje tylko w drogich hotelach z full servicem Prawda olek???
Miła 2015-12-08 10:14
No i olek jeszcze na dziw...ki potrzebuje
sylwester 2016-01-31 11:44
każdy marudzi wydziwia a powiem wam że jak ktoś chce pracować i pracuje uczciwie to nikt się do niego nie przyczepi.widziałem jak wszędzie tych co się starają i tych co tylko robią na byle jak ale za to w gębie mocni.zawsze uważam że jak jesteś mocny to pokasz na robocie a nie rób syfu w necie.człowiek uczy się całe życie i jestem wdzięczny fachowcom którzy dzielą się ze mną wiedzą bo mogę pogłębiać swój warsztat pracy.nie umiesz robić lub nie chcesz to sieć w kraju i zdychaj za grosze.pozdro dla fachowców z b3 tech. a teraz reszta może mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobić dennymi wpisami.
2
Cwaniak 2016-02-03 10:51
G... Prawda zwykły pośredniak w garażu ludzie tam robią na swojej działalności bez ubezpieczenia trzech fra..... ów rządzi tym syfem sądząc że świat za w. G
..... potrafią to wszystko na czym się znają to do ludzi zadzwonić wysłać ich do komórki lub innego chlewu i czekać aż głupi Szwed lub Duńczyk zapłaci.
2
xyz 2016-02-15 09:05
traore nie chciałbyś pracować w biurze i wysłuchiwać wszystkich (usunięte przez administratora) Kochani to jesteśmy jak wyjeżdżamy A jak tylko znikniemy z pola widzenia to dziady nygusy wyzyskiwacze a nie pracownicy Praca na działalności??? niech by się Szwed dowiedział to byście wszyscy szybciej wrócili niż wyjechaliście a jak się związki zawodowe im do d.... dobiorą to wspomnienie z nich zostanie ;)Cwaniak świętą prawdę pisze Pozdro
miś 2016-02-17 08:43
związki już powiadomiłem tylko czekać
porucznik 2016-02-21 09:15
B3 to nie jest żadna firma izolerska tylko zwykły pośrednik pracy, dogadali się z bilfingerem,kaeferem i wysyłają im ludzi do pracy, dają samochód na wyjazd i zapewniają nocleg (zwykle najtańsze kwatery). Oczywiście za wszystko tak naprawdę płaci pracownik, bo pokrywają to z kasy którą dostają od Szwedów za Twoją pracę. Zarobki w Szwecji od 7-13 tyś, Dania 8-13, Norwegia ok 14 plus zwroty. Życie w skandynawii drogie jak cholera, na miesiąc wydasz ok 2000 zł. Ludzie którzy odeszli od Stysiowej w większości żałują, bo jest to samo albo nawet gorzej. W sezonie gdy jest dużo pracy to przyjmują wszystkich, później w zimę połowa lub więcej siedzi w domu bez kasy, tylko mówią może coś w przyszłym tygodniu albo za dwa..., lepiej szukać coś bardziej pewnego.
1
abc 2016-04-19 00:01
a czy ktokolwiek z Was wiedział że na legalu powinni być zgłoszeni w związkach zawodowych a pracownicy muszą mieć A1 a nie ubezpieczenie turystyczne?? że w kontrakcie ze Szwedami mają zastrzeżone że nie wolno im zatrudniać i wysyłać do pracy osób na własnej działalności tylko na umowę o pracę??? Jak im się związki dobiorą do d.... to g.... i kalosze z nich zostanie Zetrą ich w pył gorzej niż Stysie
1
??? 2016-05-25 15:58
ciekawe kto i ile Ci zapłacił żebyś taki kit ludziom wciskał patrzą tylko gdzie i komu jak najwięcej obciąć z obiecanej stawki pod byle pretekstem więc nie szukaj głupich bo jakoś w poprzednich opiniach ludzie nie pieją na ich temat a wręcz odwrotnie pozdro
2
olek 2016-06-18 11:41
jedź a się przekonasz hahaha ?! Co mają napisać że kasę obcinają że umowy nie ma ze w chlewie mieszkają . Zapraszamy
1
bolek 2016-07-28 10:39
jedź okroją Cię z każdej strony A i pamiętaj że każą Ci założyć własną działalność więc jak będzie wtopa to sam odpowiadasz przed szwedzkim urzędem skarbowym bo przecież nie jesteś właścicielem A wierz mi że tamci urzędnicy się nie pieszczą i długo będzie Ci się przygoda z B3 śniła po nocy Przecież wszystkich tak teraz robią w bambucho a jak coś to ręce umyją Więcej rozwagi i pomyślunku bo to śmierdzi z daleka Nawet Styś i Wolski takiej chamówy nie odwalali
3
Tomek 2016-10-16 23:53
Solidna firma ile obiecują tyle płacą kwatery są różne ale na dworze nie mieszkasz narzędzia dadzą ubrania dostaniesz dojazd na koszt firmy nie jest źle
1
selen 2016-10-17 09:14
no dobra, ale to czy każdy może z tego dojazdu skorzystać pracownikik i na jakich to trasach obowiązuje? dajcie proszęn jakieś konkretniejsze informacje
kolo 2016-12-28 08:21
firma nie jest zła placa na czas, kwatery nie sa takie zle, nazekaja ci co czesto sie stawiaja i za duzo gadaja a jak pracujesz uczciwie to i wyplata jest ok,
Rada 2017-04-10 13:16
Izoler - firma już legenda na rynku - ze względu na brak szacunku do pracowników. Przewinęło się u nich więcej ludzi niż w koncernie CocaColi. Jakie zarobki, na start dają 1.500 może więcej. Przeważnie używane ciuchy no ale nowe buty - przynajmniej ja dostałem. Warunki pracy - no cóż na warsztacie jest w sumie okey może w zimę zimno z 10 stopni. Ale duże zapylenie - można się nabawić problemów z płucami. Na wyjazdach stawki są różne zależy co kto umie. Ale jest haczyk - lewe umowy o pracę potem jakieś dziwne urlopy bezpłatne - kasa pod stołem - dziwne rozliczenia często na twoja niekorzyść. Brak delegacji - dojazd do Stargardu zawsze na twój koszt - dalej transport z firmy. Np 1000km w 5 osób Dacią - torby na kolanach. Trzeba uważać bo Stysie lubią oszukiwać na godzinach - potem zawsze kilka stów Ci zabierze. Warunki na wyjazdach - no cóż jak najtaniej więc sami sobie odpowiedzcie czy są okey niekiedy tylko chyba robali brakowało w pokojach. Najbardziej jednak boli to, że Stysie nie szanują ludzi, traktują ich gorzej niż swojego Labradora. Jak cos Ci się stanie podczas montażu to nie licz na ich pomoc, nawet do domu będziesz musiał wrócić na swój koszt. Czy mozna o nich coś dobrego napisać - chyba tylko tyle, że jako spółka z o.o. wypłacają pensje na czas - ale tylko tym co maja normalne umowy o pracę podpisane. Na dłuższą metę nie ma szans tam pracować - po kilku misiącach poczujesz za jakie gó...no cię mają, jak będziesz za dobry i zaczną Ci więcej płacić to zaraz szukają kogoś na twoje miejsce i Cię zwalniają z pracy. Ogólnie praca dla desperatów i mocnych psychicznie.
4
Wojo 2017-04-10 13:19
To ty Kłamca kłamca - jest jeden taki handlowiec z biura - wiecznie kłamie po nazwisku brat Abla he he
Natalia 2017-07-25 22:19
Obecnie dostępnych jest kilka ofert pracy od B3 Tech. Jak oceniacie tego pracodawcę na dzień dzisiejszy? Ma ktoś doświadczenie i mógłby podzielić się swoją opinią z innymi użytkownikami tego forum? Będzie to dobra wskazówka dla osób zainteresowanych ofertami pracy.
? 2017-09-10 20:13
Pytanko. Co myślicie o prowadzącym Nawrockim?
Natalia 2017-09-11 11:54
@? - bardzo proszę o przestrzeganie regulaminu serwisu GoWork.pl. Takie wpisy utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Nie jest to miejsce do oceniania pracowników, bądź innych uczestników wątku.
dd 2017-09-11 12:02
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle
Zostaw swoją opinię o B3 Tech - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B3 Tech