CTW Energy Sp. z. o. o.

Katowice

Opinie o CTW Energy Sp. z. o. o.

..-. 2014-01-12 19:37:16
A JA AKURAT CHWALĘ SOBIE PRACE W TEJ FIRMIE. ZAWSZE SIĘ ZNAJDZIE KILKU KRYTYKÓW, KTÓRZY ZA SWOJĄ NIEPORADNOŚĆ OBWINIAJĄ INNYCH. TRZEBA SIĘ PRZEKONAĆ NA WŁASNEJ SKÓRZE, A NIE KIEROWAĆ SIĘ ZDANIEM LUDZI, KTÓRZY NIE POTRAFIĄ SIĘ ODNALEŹĆ W ŻADNEJ PRACY.
2
pentium 2014-01-12 19:42:36
ale się rozpętało,hehehhe, powiem tak , pracowałem w firmie 7 miesięcy i spoko zarabiałem. Z przyczyn osobistych musiałem zrezygnować, co do pracy- jak każda, pracowac trzeba, ja byłem zadowolony i sporo sie nauczyłem, nawet bardzo sporo. nie mam nic do zarzucenia firmie , szefom i tym rozliczeniom o ktorych tak tutaj duzo. widzialem tez ze najwiecej do powiedzenia mieli Ci, którzy od razu chcieli zarabiac po 5 tysi jak najmniejszym wysilkiem.
ja pracowalem i zarabialem, inni udawali ze pracuja i teraz sie tutaj produkuja jak to im zle, do roboty trzeba sie wziać. jak sie nie nadajesz no to trudno, znajdz sobie taka prace gdzie za siedzenie cos dostaniesz, bo tam nie. pracujesz masz, nie pracujesz - nie masz i tyle.
2
HP 2014-01-12 20:04:34
Ja na 5 możliwych gwiazdek daje im 10 :) Pracuję i zarabiam. Proste. Polecam pracę z czystym sumieniem :) Pracuje się przyjemnie, jest wesoło, fajni ludzie, pensja jest wypłacana 2 razy w miesiącu, wiec mam kasę na bieżąco :)
3
magdalena 2014-01-13 15:20:45
fajna firma. polecam pracę :)
2
K.R.Z.Y.S.Z.T.O.F 2014-01-13 21:23:16
BYŁEM DZIS NA 1 DNIU SZKOLENIA - MUSZE POWIEDZIEC ŻE MILE SIE ZASKOCZYŁEM :) NAPRAWDE FAJNI LUDZIE TU PRACUJĄ. POZDRAWIAM :)
3
fantom 2014-01-14 11:10:48
Bardzo fajna firma, można dobrze zarobić.
3
pracownica 2014-01-14 21:03:07
Pracuje w tej firmie trochę ponad 2 miesiące, i powiem że praca bardzo mi się podoba :) Życzliwy manager, bardzo fajny szef i ogólnie wszyscy są mili i pomocni. Na początku trochę się bałam "jak to będzie", ale po pierwszym miesiącu pracy mam bardzo dobre zdanie o firmie, po pierwszej wypłacie aż się miło zrobiło :) Naprawdę doceniają pracowników, i to widać. Jeśli ktoś się stara i zależy mu na pracy to na pewno zostanie to zauważone i docenione.
2
Jarek 2014-01-15 12:13:11
Czy ktoś może mi załatwić tam robotę?
Buba 2014-01-15 12:17:17
Zgadzam się z Fantom. Ja lubię tu pracować.
3
wonsiasty 2014-01-15 14:29:22
Praca fajna, na pewno nie jest nudna :) Jeśli chodzi o atmosferę - jest git :))) Mi taka praca odpowiada, ale są różne gusta, o których się nie dyskutuje ;)
3
Mareek 2014-01-16 10:04:28
Na poczatku bylem sceptycznie nastawiony, teraz pracuje 4 miesiac i jest na prawde ok, najlepsza atmosfera, wynagrodzenie tez fajne, ostatnio kolega wyciagnal prawie 3000 na reke. Polecam
3
sddgbv 2014-01-16 12:53:35
Polecam pracę.
3
Wioletta 2014-01-20 19:11:20
Pracodawca na 5+, godny zaufania i polecenia.
4
maciej 2014-01-21 21:00:05
jestem 3 tydzień, mam tygodniówki, wiem ile zarobiłem, menadżer codziennie informuje co i jak, do tego małe premie w tygodniu do wyciągnięcia, czarno na białym, spoko, !!! w tydzień mam tyle co na słuchawce w miesiąc
2
grek 2014-01-22 23:59:39
Za.....je....bi...st....a firma :D :)))))))) Warto!!!!!!!!!!!
2
MARIUSZKO 2014-01-23 13:07:35
powiem tak, na słuchawce bylem 3 miesiące, zarobilem 600 za miesiac, lipa!!! ciekawe ile powinienem bo zadnych rozliczen nie dostalem, tutaj jestem 2 tydzien i wziąlem 2 tygodniowki w sumie 700, wiem co i jak, wszystko na papierze, oprócz tego premie, kumpla tez juz wciagam do firmy bo widze sens tego co robie i za ile robie, podoba mi sie
1
una 2014-01-23 13:17:15
gdzie byles na słuchawce? bo wlasnie sie zastanawiam nad tym tylko ze opinie sa nie za bardzo, i po opiniach zastanawiam sie nad ctw, jak szukac ich ogloszen?i wogóle jakie miasto?
Była pracownica 2014-01-28 15:36:12
POLECAM PRACĘ :) SYMPATYCZNIE, RZETELNIE, NAJLEPSZA FIRMA :)
2
Jadzia 2014-01-30 17:25:31
Polecam pracodawcę, wszystko w jak najlepszym porządku.
JA 2014-02-19 12:15:51
Ja pracuje 2 miesiac i wszystko jest ok, wynagrodzenie w porzadku, atmosfera super, jedynie daleko mam do biura ale to juz inna kwestia. Te komentarze co czytam to chyba pracownikow ktorzy oszukiwali klientow, bo skad niby rezygnacje i telefony ze skargami? Mi sie jeszcze zadna skarga nie zdarzyla, ale chyba nie kazdy sie przyklada do pracy. Praca jest ok, na pewno lepsza niz jakis mcdonald, bar czy callcenter
były pracownik Mikołaj 2014-04-02 09:26:22
(nazwisko) Były Pracownik
XXXXXX 2014-04-15 11:14:29
PRACODAWCĘ OCENIAM BARDZO DOBRZE, JA PRACUJE TU DOPIERO DWA TYGODNIE ALE JUŻ MOGĘ COŚ POWIEDZIEĆ NA TEN TEMAT. A ZŁE OPINIE? NIKT NIKOGO DO NICZEGO NIE ZMUSZA. SĄ PRZEDSTAWIONE NA POCZĄTKU JASNE WARUNKI, I ALBO CI ODPOWIADAJĄ ALBO NIE. PROSTE. TAK JEST W KAŻDEJ FIRMIE. JA OSOBIŚCIE NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ. TAK JAK KTOŚ NAPISAŁ - ATMOSFERA JEST PO PROSTU ŚWIETNA, I NAPRAWDĘ MOŻNA ZAROBIĆ. A SZEF JEST MŁODY I BARDZO WYROZUMIAŁY, WIĘC NIE MOGĘ NARZEKAĆ, ŻE MAM ŹLE :)
2
fgdvbfhgfy 2014-04-15 13:15:18
Ja pracuje 6 miesiac i wszystko jest ok, wynagrodzenie w porzadku, atmosfera super, jedynie daleko mam do biura ale to juz inna kwestia. Te komentarze co czytam to chyba pracownikow ktorzy oszukiwali klientow, bo skad niby rezygnacje i telefony ze skargami? Mi sie jeszcze zadna skarga nie zdarzyla, ale chyba nie kazdy sie przyklada do pracy. Praca jest ok, na pewno lepsza niz jakis mcdonald, bar czy callcenter
2
monika n. 2014-04-15 15:15:46
polecam prace w tej firmie kasa na czas fajni ludzie i fajna atmosfera a to ważne żeby się chciało chodzić do pracy, a w pracy na pewno się nie zmęczysz, wszystko ok jak dla mnie
1
była pracownica 2014-04-15 15:19:01
Ja tez mam dobre zdanie o tej firmie. Mi praca odpowiadała (musiałam zrezygnować bo zaczęłam studia dzienne), była fajna atmosfera, i wcale nie było źle jak to piszą co niektórzy. Owszem trafiali się nowi pracownicy którzy nie nadawali się do jakiejkolwiek pracy, ale podejrzewam że w każdej firmie są takie "czarne owce" ;) ja miło wspominam pracę, Pozdrawiam :)
1
były pracownik Rudolf 2014-04-16 10:46:13
były pracownik mikołaj - a nie jest manipulacją to że co chwilę wpisujesz pod innym nickiem złe komentarze na tę firmę? Lepiej odpuść już sobie i znajdź sobie pracę, bo za pisanie komentarzy nikt nie płaci :)
1
klaudia z. 2014-05-07 22:15:44
pracuje i jest ok, na rozmowie dowiedzialam sie wszystkiego bo pytalam, umowe przeczytalam i podpisalam, jestem 2gi miesiac i wszystko sie zgadza, ale tez mialam watpliwosci po przeczytaniu tych opinii tutaj, i wiem ze sa ludzie , którzy dużo mówią a mało robią, ja wiem jakie mam zadania i je realizuje, za co dostaje wynagrodzenie i jeszcze sie nie zdazylo zeby cos sie nie zgadzalo, bo bilanse sa co tydzien, polecam, polecam, polecam!
JA 2015-02-10 15:36:22
AGI gadasz bzdury. Skąd niby masz takie informacje. Nie pisz tu swoich domysłów, bo nie mają one żadnego poparcia.
jerry 2015-07-19 22:19:49
Widze, że dawno nie było tutaj opinii na temat pracy w ctw energy, czyżby warunki uległy takiej wielkiej poprawie, że teraz warto tutaj pracować, czy jak... Najwyraźniej w kwietniu były jakieś problemy z wypłatami, mam nadzieję, że minęły albo to był zbyt szybki post, bo powstał on 8, a zazwyczaj wypłaty sa do 10.
tom 2015-08-30 20:35:19
gdzieś w internecie mignęło mi ich ogłoszenie ale patrząc po opiniach na temat firmy ctw energy nie wiem co myśleć. posty tutaj mają starą datę i nie wiadomo czy coś w kwestii wypłat uległo zmianie. może to było jednorazowe opóźnienie a może stały problem. proszę o informacje w tej sprawie bo nie wiem czy wysyłać cv.
ixy 2015-09-30 12:30:05
Właśnie zacząłem tu pracę niedawno, dostałem pierwszą wypłatę, była na czas i jestem zadowolony, koledzy z pracy, którzy pracują dłużej dostali ponoć spoko dużą wypłatę.
sasha 2015-09-30 12:47:20
Z tego co wiem, moja koleżanka tam pracuje i chwali sobie pracę, wręcz jest zajarana nią bo ciągle mi o niej gada. Cała grupa spotyka się poza czasem pracy bo widziałam zdjęcia. Byłam kiedyś nawet po nią to akurat wszyscy stali na fajce i miło się rozmawiało.
były 2015-09-30 17:39:19
Ludzie spoko, praca też ok, dużo można się nauczyć
eM 2015-09-30 17:51:24
Nowoczesne techniki sprzedaży, możliwość rozwoju i dają szanse na otwarcie biura po staraniach. Bardzo nowoczesny system, można pracować na siebie i być sobie szefem samemu. Trzeba tylko starań i dobrych efektów. Każdy ma szanse, nawet mając 21 lat. Tylko trzeba sie starać jak w każdej pracy i mieć odpowiednią ilość osób.
nina 2015-10-01 19:00:01
A czy jest jakaś podstawa? Jak można wyjść z zarobkami?
ali 2015-10-09 18:30:00
Właśnie plusem jest to, że jest podstawa ;) i to nie mała ;)
nowy 2016-03-08 16:13:18
Witam,jutro mam rozmowe na stanowisko koordynatora w Lublinie,możecie napisac prawde co tam sie dzieje,czy warto,mam duze doswiadczenie jako PH.
1
bbb 2016-03-31 16:53:29
Ktos moze napisze co tam bylo dzisiaj na rozmowach w Ctw w Lublinie
bbb 2016-04-01 16:06:18
jak wyglada praca przedstwiciela handlowego w ctw energy?
Ola 2016-04-01 16:20:37
Wszystko fajnie, pracowałam tam 2 lata ale musiałam odejść ponieważ wyjechałam za granicę za mężem.

Fajni ludzie, fajne zarobki i atmosfera bardzo fajna :))))
nnn 2016-04-12 09:31:30
nie wiem dlaczego opinie tej firmy sa tak dobre,jestem po drugim dniu szkolenia i dopiero teraz wydalo sie czym dokladnie firma sie zajmuje i jak to wyglada.przy pierwszym spotkaniu mialem przekazana informacje,ze klienci sa zainteresowani produktem dlatego do nich bedzie sie jezdzic,przy drugim spotkaniu wszystko sie zmienilo,(usunięte przez administratora)Żenada!
lusia89 2016-05-11 11:12:31
Ja sobie chwale , pracuje kilka meisiecy i nie narzekam, bo kasa dobra, wyplaty na czas. W dzisiejszych czasach ciezko o dobrze platna prace
martakwiatek190 2016-05-11 11:19:46
Dobra praca, warunki niezle , trzeba sie troche nabiegac, pojezdzic, ale cos za cos, jak przychodzi dzien wyplaty to stwierdzam , ze bylo warto :)
paulo~ 2016-05-11 11:45:34
Ludzie tylko narzekacie, czasami trzeba dac cos od siebie zeby rozwinac skrzydla i cos osiagnac ! Ctw daje taka szanse, jesli badzro tego chcesz, nie wiem czemu tyle zlych komentarzy
zapracowana 2016-05-12 09:40:21
Witam, z mojej strony moge powiedziec, ze nie jest to ciezka praca, dla kogos kto mial stycznosc juz wczesniej z klientem, daja prowizje od sprzedazy i tez niezla podstawe , tak jak juz ktos wspomnial , da sie zarobic niezla kase, nie jest nudno, pracuje 2 miesiace , zobaczymy jak bedzie dalej
Robertm 2016-05-12 09:53:33
JA TEZ POLECAM , czytajac niektore opinie mozna sie wystraszyc ale nie wiem skad w ludziach tyle jadu, wszystko jest ok i polecam
xyz 2016-05-12 10:58:12
dobra praca, dobra płaca :):)
mateushhh1981 2016-05-12 12:09:12
Jestem przedstawicielem handlowym w tej firmie, wczesniej pracowalem rowniez jako przedstawiciel, porownujac poprzednie prace do tej to szczerze powiem, ze warunki w ctw sa bardzo dobre. Nie odczulem zadnej presji ze strony przelozonych, jest fajna atmosfera, nie ma opoznien z wyplacaniem wynagrodzen, a co najwazniejsze firma daje mozliwosc rozwoju i awansu, o co trudno w innych zakladach pracy.....
warszawiankaa111 2016-05-12 12:34:41
zajebista atmosfera, dzieki tej pracy poznalam wiele pozytywnych osob , pracowalam kilka miesiecy ale zmienilam miejsce zamieszkania .
kasia 2016-06-15 20:52:20
@warszawiankaa111 cieszę się, że to czytam. Właśnie się przeprowadziłam w te okolice i zastanawiam się nad aplikacją :)
Zostaw swoją opinię o CTW Energy Sp. z. o. o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CTW Energy Sp. z. o. o.