Virtu Production Sp. z o.o.

Zawiercie

Opinie o Virtu Production Sp. z o.o.

kk 2015-09-19 16:36
wszyscy kierownicy mają rodziny i każdy gdzieś pracuje, żona z mężem na pokrewnym stanowisku, w każdym zakładzie tak jest
4
kk 2015-09-19 16:38
wszyscy kierownicy mają rodziny i każdy gdzieś pracuje, żona z mężem na pokrewnym stanowisku, w każdym zakładzie tak jest
1
nn 2015-09-19 21:03
ale nie powinno tak byc wlasnie bo wtedy jest atmosfera nie miła bo nie wiadomo co do kogo powiedziec
2
Adam 2015-09-22 19:53
Czy w virtu pracuje sie w sobote i niedziele?
14
Virtu 2015-09-23 08:18
Witamy serdecznie,
Poszukujemy osób na stanowisko Pracownik Produkcji. Głównym zadaniem na tym stanowisku będzie produkcja, pakowanie i przygotowanie do ekspedycji wyrobów garmażeryjnych.
WYMAGANIA:
- gotowość do pracy na hali produkcyjnej
- umiejętność pracy w zespole
- zdolności manualne
- mile widziana książeczka sanepidowska
Oferujemy:
- pracę w prężnie rozwijającej się firmie
- możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego
CV prosimy przesyłać do siedziby firmy:
Virtu Sp. z o.o. Sp.k
Ul. Łośnicka 35
42-400 Zawiercie
lub na e-mail
rekrutacja@virtu.com.pl
tel: 32 67 036 16
nn 2015-09-26 19:20
no nikt sie nie zwalnia bo kazdemu praca potrzebna bo jesli chodzi o zarobki to jest ok ale po jakims czasie ludzie psychicznie nie wytrzymuja tej atmosfery i tego traktowania (usunięte przez administratora)A przyjecia sa caly czas
2
Qwer 2015-10-07 14:52
Najgorsza robota, zarobki porazka, (usunięte przez administratora)
11
stages 2015-10-07 21:44
Jest tak, jak właśnie napisały te 2 osoby powyżej.
6
gregor 2015-10-12 14:26
Dokładnie, dlatego mają tyle gwiazdek jeśli chodzi o opinie. A spotkałem tu już parę takich firm, agencji które tak robią a inni się na to chwytają bo jaka super firma czy agencja pracy.
1
anna_b 2015-10-22 08:16
Zgadzam się z tą opinią. Firma Virtu daje możliwość zdobycia pierwszych szlifów w gastronomii, co na dzisiejszym rynku pracy jest bardzo pożądane.
Qwer 2015-10-22 11:57
Tu pisza ludzie o Virtu produkcji krokietow i pierogow a nie o agencji ..
Di 2015-10-27 18:17
Hej, widzę że szukają teraz kogoś na stanowisko młodszego technologa. Zakres obszerny, ktoś się orientuje jakie wynagrodzenie proponują?

•Wsparcie w opracowywaniu i wdrażaniu nowych receptur,
•Walidacja i optymalizacja procesów na hali produkcyjnej,
•Udział we wdrażaniu urządzeń produkcyjnych,
•Kontrola procesu od surowca po wyrób gotowy,
•Opracowywanie dokumentacji technologicznej oraz instrukcji stanowiskowych maszyn i urządzeń,
•Organizowanie paneli degustacyjnych,
•Szkolenie pracowników w zakresie technologii i receptur,
5
pink 2015-12-01 18:34
Szukam Roksany, zaczęłaś wczoraj tj 30.11.2015 prace od 14:00 na zapiekankach, przedstawialiśmy się sobie pod koniec dniówki. Jak jesteś wolna, proszę odezwij się tutaj.
8
Rafi 2015-12-19 09:17
Witam,pierogi macie bardzo smaczne,cena równierz dobra,dziękuję i pozdrawiam pracowników produkcji.
Olimp 2016-01-12 21:46
Mi się najtrudniej wspólpracuje z Ukraińcami przeboleje monotonną pracę i niskie zarobki ale oni zabierają nam miejsca pracy !!!
2
Olimp 2016-01-12 21:51
Mi się najtrudniej współpracuje z Ukraińcami na produkcji, przeboleje niskie zarobki i monotonną pracę ale ich nie strawie na dłuższą mete w Virtu !!!
Lol 2016-04-01 15:31
Bylam, widzialam i zrezygnowalam. Najlepiej zebys w drugim dniu mial takie ruchy jak Panie co robia tam po 8-10 lat. (usunięte przez administratora). Szału nie ma.
6
zaiteresowana 2016-06-02 21:36
po ile godzin się pracuje u was? jak wygląda grafik?
1
MateuszX 2016-07-07 11:27
Nie polecam, wyzysk i beznadziejna atmosfera
11
MateuszX 2016-07-07 11:44
@coma , jesli robisz dzien w dzien to samo to przydalo by sie z kims chociaz pogadac
virtuozanka 2016-07-09 16:14
Robie w Virtu juz 3 rok nie jest az tak tragicznie jesli chodzi o sama prace ale jesli chodzi o ludzi kierowniczki i smieszne kacapki to jest mega problem polowa zakladu to ma cos nie tak z glowa mianowicie mam na mysli glownie zielone berety Ale przyjdzie taki dzien ze zamkna ten syf i pokoncza swoje kariery zielone berety i gdzie pojda do roboty ?Wtedy dac je do pola kopac ziekniaki po 12 h tak jak nam kaza po 12 godzin robic kopac ziemniaki i niech stoja nad nimi osoby z batem i po plecach niech wala hahaha
16
aaa 2016-07-11 15:59
A ja bym chciala wiedziec na czym polega dokladnie ta praca. chcialam zalozyc dzialanosc, aby pakowac takie jedzenie i ciekawi mnie jak to odbywa sie w tej firmie. Czy jedzenie gotowane jest i pakowane na miejscu? Wie ktos cos na temat produkcji?
1
kas 2016-08-22 13:55
Virtu. Hmm praca. Co do samej firmy to ok. Tylko ludzie tak zwani brygadzisci w szczególności jeden z aspiracja do stanowiska kierowniczego pan G. Na blanszowniku wiadomo o kogo chodzi. Praca z tym człowiekiem katastrofa. Sam jest nie kompetentny i sie nie nadaje i zwala winę na pracowników. Tak byle żeby kierownictwo sie nie skaplo ale pracuje na szkodę firmy
8
majka 2016-10-01 13:15
@jaho mnie abrdziej zastanwia jak to wyglada u nich z praktykami bo widze ze szukaja do działu B+R we Wrocławiu bo napsiali ze musaza to jednak być tudenci III-IV roku studiów o profilu ekonomicznym, technicznym, społecznym ale i dosiwadczenie mozna zdobyc
2
zauroczony 2016-11-19 18:32
Pozdrawiam Piękną i miłą Panią z pierogów ogólnie praca jest bardzo fajna idzie pożartować ale i trzeba zrobić to co ma sie zrobić Kasa też ok
2
nikola 2017-01-08 17:59
witam jakie teraz sa zarobki w virtu na produkcji na reke? dzieki z gory
2
Artemizja231 2017-02-21 16:39
Witam pracuje w firmie ponad 14 lat i jak czytam te opinie to jestem w szoku piszecie małe zarobki to jest nie prawda oczywiście zawsze by się chciało więc odbijanie przy bramkach one przede wszystkim służą do odbicia kiedy zaczynasz pracę i kiedy kończy się a nie do odliczania czasu na przerwie wiadomo że przerwa jest 15 min ale nigdy tyle nie trwa a co do kierowniczkek i brygadzistow wykonują tylko swoje obowiązki to one odpowiadają za produkcję, za jakość, za czystość za bezpieczeństwo pracy i dlatego nie wszystkim się to podoba. A tak naprawdę jak ktoś chce pracować to będzie oczywiście nigdzie nie ma idealnie ale nie mogę się zgodzić z twierdzeniem że jest to obóz pracy bo kto chce to pracuje a komu nie odpowiada to odchodzi i taka osoba nie napisze ze nie dała rady tylko obwinia wszystko i wszystkich
1
ads 2017-02-21 23:16
Witam - interesują mnie obecne zarobki w virtu !
bebebebe 2017-03-03 15:14
od 1350 do 2300 zależy na jaki dział się trafi
3
koko 2017-04-06 10:59
od zawsze wiadomo że do roboty idzie się robić a nie szukać znajomości od tego są kawiarnie do tego wiadomo że w każdej firmie jest pełno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w i podpieprzaczy a co do zarobków Polakowi zawsze będzie mało i tyle w tym temacie
2
Katarzyna 2017-04-16 20:54
czy w Virtu pracuje się w niedzielę ?? chodzi mi o pracę na produkcji ??
12
luk 2017-05-23 16:52
A jak wygląda praca na magazynie bo bardzo często poszukują nowych?
1
Margaret W 2017-05-30 16:00
Ludzie wy jestescie dziwni przeciez kazdy wie ze praca na produkcji jest ciezka. ale jak sie chce z czegos utrzymac, to cos robic trzeba. zarobki w virtu sa ok. nigdy nie mialam problemu z kadrami, robie swoja robote dobrze wiec wszyscy sa zadowoleni. praca jak na razie mi odpowiada i nie bede jej zmieniac
3
Pietja 2017-06-02 09:36
A smoki tam były? Polacy tacy są albo mściwi albo wiecznie niezadowoleni. Dla mnie to praca konkret, umowa jasna przejrzysta, wiem na czym stoję, co jest moim obowiązkiem. Pracuje 8 h wychodze i sie mam dobrze. I o to chodzi. Pierogow moglo by byc mniej ale daje rade xd
1
viki 2017-06-08 20:55
to czemu ludzie uciekaja jak tak dobrze
2
fiszu 2017-06-19 14:50
no nie jest łatwo, bo to produkcja a nie kawiarnia nie ? stoisz i robisz, jedziesz z koksem, tzn. z pierogami. Nie każdy ma takie szczenscie że kocha swoja prace bo to jego pasja albo jest taka mega, że oddaje sie jej w pelni. Praca w virtu daje mi zarobek i normalne życie dlatego sie ciesze
Slot 2017-06-26 12:46
Witam. Czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa PH w tej firmie? Warunki narzędzia atmosfera kasa. Na co można liczyć? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Dziękuję i pozdrawiam
Slot 2017-06-26 16:02
Witam. Czy ktoś się może orientuje na temat pracy Przedstawiciela Handlowego. Jak przebiega rozmowa warunki narzędzie itp. Pozdrawiam
Slot 2017-06-26 16:02
Witam. Czy ktoś się może orientuje na temat pracy Przedstawiciela Handlowego. Jak przebiega rozmowa warunki narzędzie itp. Pozdrawiam
Slot 2017-06-26 17:08
Witam
Poproszę o informację na temat pracy PH Virtu Zostałem zaproszony na rozmowy. Jak przebiega rekrutacja jakieś dziwne pytania scenki itp. Jak atmosfera w firmie jaka kaska warunki narzędzia. Dziękuje i pozdrawiam
Slot 2017-06-26 17:09
Witam
Poproszę o informację na temat pracy PH Virtu Zostałem zaproszony na rozmowy. Jak przebiega rekrutacja jakieś dziwne pytania scenki itp. Jak atmosfera w firmie jaka kaska warunki narzędzia. Dziękuje i pozdrawiam
Były 2017-06-27 13:05
A kiedy ma Pan tą rozmowę?
Slot 2017-06-27 20:46
W czwartek pozdrawiam
slot 2017-06-29 15:21
I jak możesz pomóc?
Natalia 2017-07-20 11:37
@Slot rozumiem, że jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej. Możesz powiedzieć o niej coś więcej? Coś Cię podczas niej zaskoczyło? Co możesz doradzić osobom, które obecnie są w trakcie procesu rekrutacyjnego do firmy?
Amsterdam 2017-07-24 20:33
Praca w virtu obecnie stała się ciężka i uciążliwa. Jest duże parcie na nowości, cały czas są duże zamówienia, produkcja ledwo się wyrabia, pakowalnia tym bardziej. Panuje nerwowa atmosfera, ludzie są źle traktowani, obecnie dużo osób rezygnuje z pracy, nawet stara doświadczona gwardia. Na zakładzie jest gorąco (Trzeba przemieszczać się między zimnymi chłodniami) ciasno, wszystko jest upychane gdzie się da, na nic nie ma właściwego i przeznaczonego miejsca bo jest wszystkiego za dużo. Nikt nie porusza ważnej kwestii, a mianowicie tego że nocna zmiana w Virtu startuje w niedziele, a 6 nocek to obecnie standard, często też jest 6 ranek w tygodniu. Kiedyś było lepiej w tym zakładzie...
6
Rafał 2017-07-26 18:21
Witam.
Ajak wygląda praca na magazynie?
Rufus 2017-07-26 20:54
A jeżeli chodzi o pracę na magazynie? Jakie opinie?
barek 2017-08-01 21:18
Nerwówka i zapiernicz, chociaż tyle że magazynierzy trzymają się razem i atmosfera jest dość przyjemna, nikt nikogo nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
krokiet KG 2017-08-23 12:02
Na dzisiaj nie polecam pracy na żadnym stanowisku w Virtu ponieważ ogrom obowiązków przerasta każdego, a co najgorsze nie ma się wsparcia w przełożonych.
Jeżeli chodzi o prace na magazynie to wszyscy magazynierzy szukają innej pracy, bo pracy jest coraz więcej, a zarobki stoją w miejscu.
Prawdopodobnie na jesieni br. ma wystartować nowy zakład gdzie maja zatrudnić w nim około 500-osób. Zarząd Virtu nie jest chyba świadomy co go czeka, bo wpadli na pomysł że wszystką robotę wyrobią Ukrainkami. :-D
Obecnie jest bardzo dużo zwolnień pracowników, a w najbliższym czasie będzie jeszcze więcej pracownicy odchodzą do: Promaru, TRENKWALDER inne i kolejny to Amazon który zapewnia darmowy transport z Zawiercia.

4
Zostaw swoją opinię o Virtu Production Sp. z o.o. - Zawiercie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Virtu Production Sp. z o.o.