Virtu Production Sp. z o.o.

Zawiercie

Opinie o Virtu Production Sp. z o.o.

Aaaaa 2015-07-19 22:36
I w Tesco
syl 2015-07-22 23:58
Niezadowolony ! Nie byłeś chyba w Elektroluksie Siewierz a dużo ludzi z Zawiercia tam robi tam jest po prostu jak w wojsku 2 x 15 min na wszystko ! i nikogo nie obchodzi że zejście z taśmy w tą i z powrotem zajmuje 5 min musisz si,ę wyrobić z jedzeniem paleniem i sikniem PILNUJĄ JAK W WOJSKU
nn 2015-09-12 00:53
firma wyrobiła sobie marke obozu pracy a do tego jeszcze cale rodziny pracuja tam wiec nie dzieje sie dobrze poniewaz jesli mam siostre na stanowisku kierowniczym to wszystko zalatwie wolne kiedy tylko chce a i o miejsce nie musze sie martwic a zwyklego pracownika ktory nie ma rodziny traktuja jak smiecia i nie masz nic do gadania tam
3
kk 2015-09-19 16:36
wszyscy kierownicy mają rodziny i każdy gdzieś pracuje, żona z mężem na pokrewnym stanowisku, w każdym zakładzie tak jest
1
kk 2015-09-19 16:38
wszyscy kierownicy mają rodziny i każdy gdzieś pracuje, żona z mężem na pokrewnym stanowisku, w każdym zakładzie tak jest
nn 2015-09-19 21:03
ale nie powinno tak byc wlasnie bo wtedy jest atmosfera nie miła bo nie wiadomo co do kogo powiedziec
Adam 2015-09-22 19:53
Czy w virtu pracuje sie w sobote i niedziele?
5
Virtu 2015-09-23 08:18
Witamy serdecznie,
Poszukujemy osób na stanowisko Pracownik Produkcji. Głównym zadaniem na tym stanowisku będzie produkcja, pakowanie i przygotowanie do ekspedycji wyrobów garmażeryjnych.
WYMAGANIA:
- gotowość do pracy na hali produkcyjnej
- umiejętność pracy w zespole
- zdolności manualne
- mile widziana książeczka sanepidowska
Oferujemy:
- pracę w prężnie rozwijającej się firmie
- możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego
CV prosimy przesyłać do siedziby firmy:
Virtu Sp. z o.o. Sp.k
Ul. Łośnicka 35
42-400 Zawiercie
lub na e-mail
rekrutacja@virtu.com.pl
tel: 32 67 036 16
nn 2015-09-26 19:20
no nikt sie nie zwalnia bo kazdemu praca potrzebna bo jesli chodzi o zarobki to jest ok ale po jakims czasie ludzie psychicznie nie wytrzymuja tej atmosfery i tego traktowania przez" zielone berety", A przyjecia sa caly czas
1
Qwer 2015-10-07 14:52
Najgorsza robota, zarobki porazka, (usunięte przez administratora)
6
stages 2015-10-07 21:44
Jest tak, jak właśnie napisały te 2 osoby powyżej.
3
Pink 2015-10-10 19:33
ktoś usuwa nieprzychylne komentarze.. nieładnie...
1
gregor 2015-10-12 14:26
Dokładnie, dlatego mają tyle gwiazdek jeśli chodzi o opinie. A spotkałem tu już parę takich firm, agencji które tak robią a inni się na to chwytają bo jaka super firma czy agencja pracy.
1
anna_b 2015-10-22 08:16
Zgadzam się z tą opinią. Firma Virtu daje możliwość zdobycia pierwszych szlifów w gastronomii, co na dzisiejszym rynku pracy jest bardzo pożądane.
Qwer 2015-10-22 11:57
Tu pisza ludzie o Virtu produkcji krokietow i pierogow a nie o agencji ..
Di 2015-10-27 18:17
Hej, widzę że szukają teraz kogoś na stanowisko młodszego technologa. Zakres obszerny, ktoś się orientuje jakie wynagrodzenie proponują?

•Wsparcie w opracowywaniu i wdrażaniu nowych receptur,
•Walidacja i optymalizacja procesów na hali produkcyjnej,
•Udział we wdrażaniu urządzeń produkcyjnych,
•Kontrola procesu od surowca po wyrób gotowy,
•Opracowywanie dokumentacji technologicznej oraz instrukcji stanowiskowych maszyn i urządzeń,
•Organizowanie paneli degustacyjnych,
•Szkolenie pracowników w zakresie technologii i receptur,
2
pink 2015-12-01 18:34
Szukam Roksany, zaczęłaś wczoraj tj 30.11.2015 prace od 14:00 na zapiekankach, przedstawialiśmy się sobie pod koniec dniówki. Jak jesteś wolna, proszę odezwij się tutaj.
5
Rafi 2015-12-19 09:17
Witam,pierogi macie bardzo smaczne,cena równierz dobra,dziękuję i pozdrawiam pracowników produkcji.
Olimp 2016-01-12 21:46
Mi się najtrudniej wspólpracuje z Ukraińcami przeboleje monotonną pracę i niskie zarobki ale oni zabierają nam miejsca pracy !!!
Olimp 2016-01-12 21:51
Mi się najtrudniej współpracuje z Ukraińcami na produkcji, przeboleje niskie zarobki i monotonną pracę ale ich nie strawie na dłuższą mete w Virtu !!!
były pracownik 2016-02-03 10:38
haha to było dobre :)
edi 2016-02-03 18:16
W sobotę,niedzielę i Święta
5
ktos 2016-03-14 18:18
Praca w Virtu na pewno jest cieżka, zarobki moga byc ale ciezko jest tam wytrzymac psychicznie. Najgorsze jest to ze masz umowe zlecenie przez rok lub dwa lata. Ludzi traktuja jak parobkow,maja cie za nic,premie odbieraja za byle co,jesli oczywiscie ze dostajesz jakas premie☺ Uwazam ze to jest wykorzystywanie ludzi, traktujcie nas powaznie panie kochane w zielonych beretach i kierowniczki. Nie dziwie sie ze zle o tym zakladzie mowi sie, miejcie szacunek dla innych.
8
Ten o którym się nie mówi 2016-03-27 22:13
VIRTU jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na kogo możesz trafić. Sami:
- patole,
- oszuśći,
- bandyci,
- czubki,
- ukraińcy.
14
Lol 2016-04-01 15:31
Bylam, widzialam i zrezygnowalam. Najlepiej zebys w drugim dniu mial takie ruchy jak Panie co robia tam po 8-10 lat. Umowa zlecenie,stawki jak za ta robote tez nie powalają. Ksiazeczke, buty trzeba samemu zaplacic za badania wstepne tez odbiją. Szału nie ma.
3
niszczą psychicznie :( 2016-04-01 20:19
2x15 minut??? To full wypas!!! W Virtu masz 1x15 minut. Wyjście na przerwę jest rejestrowane więc potrafi przyjść kierowniczka i sprawdzić czy nie za długo jesz śniadanie i się "załatwiasz". A o paleniu to możesz w ogóle zapomnieć. Więc 2x15 w elektroluksie to bajka ;D
2
Do oliwia 2016-04-03 14:32
Nauke nowego zawodu haha dobre to bylo... kobieta poprostu ocenila na start warunki pracy.. i to co napisala jest prawdą...
Operator wózka 2016-04-08 18:17
Witam was Panowie jak i Panie byłem pracowałem NIE POLECAM
Totalne dno umowa na 1850 brutto ale to bym przezył druga sprawa Tyczy się tylko panów Gdy przyjmujecie się na wózek widłowy nie liczcie nawet na to że na niego wsiądziecie dostajecie na wejściu paleciaka ręcznego i scaner i to są wasze narzędzia pracy Tylko Pani w kadrach bardzo ładnie mówi że potrzebują wózkowych a prawda jest taka że tyrasz ręcznie bo tam nawet niema miejsca na jakiekolwiek wózki.Miałem iść na wózek widłowy a nawet go nie widziałem
Niestety nie polecam.
8
Reno 2016-04-08 21:46
Slyszalem ze odbijaja za badania ponoc 120 zl z pierwszej wyplaty to prawda?
zaiteresowana 2016-06-02 21:36
po ile godzin się pracuje u was? jak wygląda grafik?
1
Negatyw 2016-06-10 16:03
Nie polecam pracować więcej niż 5 dni w tygodniu ani ufać w rozdawanie umów po roku oraz pełnego etatu po 2 latach. CO do wypłat ? nie skomentuje pracujesz 6 dni w tygodniu i dostajesz ledwie minimalna krajowa . Pozdrawiam
4
MateuszX 2016-07-07 11:27
Nie polecam, wyzysk i beznadziejna atmosfera
6
MateuszX 2016-07-07 11:44
@coma , jesli robisz dzien w dzien to samo to przydalo by sie z kims chociaz pogadac
virtuozanka 2016-07-09 16:14
Robie w Virtu juz 3 rok nie jest az tak tragicznie jesli chodzi o sama prace ale jesli chodzi o ludzi kierowniczki i smieszne kacapki to jest mega problem polowa zakladu to ma cos nie tak z glowa mianowicie mam na mysli glownie zielone berety Ale przyjdzie taki dzien ze zamkna ten syf i pokoncza swoje kariery zielone berety i gdzie pojda do roboty ?Wtedy dac je do pola kopac ziekniaki po 12 h tak jak nam kaza po 12 godzin robic kopac ziemniaki i niech stoja nad nimi osoby z batem i po plecach niech wala hahaha
9
aaa 2016-07-11 15:59
A ja bym chciala wiedziec na czym polega dokladnie ta praca. chcialam zalozyc dzialanosc, aby pakowac takie jedzenie i ciekawi mnie jak to odbywa sie w tej firmie. Czy jedzenie gotowane jest i pakowane na miejscu? Wie ktos cos na temat produkcji?
kas 2016-08-22 13:55
Virtu. Hmm praca. Co do samej firmy to ok. Tylko ludzie tak zwani brygadzisci w szczególności jeden z aspiracja do stanowiska kierowniczego pan G. Na blanszowniku wiadomo o kogo chodzi. Praca z tym człowiekiem katastrofa. Sam jest nie kompetentny i sie nie nadaje i zwala winę na pracowników. Tak byle żeby kierownictwo sie nie skaplo ale pracuje na szkodę firmy
2
zosia 2016-08-29 09:47
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracy
XXXXXXXX 2016-09-04 11:26
jestem tego samego zdania VIRTU TO WYKANCZALNIA LUDZI -TOTALNY WYZYSK!!!!!
9
pedroklub 2016-09-08 16:47
Jestem kucharzem, pracuję w Irlandii i na nieszczęście, w wolny dzień zachciało mi się pierogów z mięsem. Kupiłem w polskim sklepie apetycznie wyglądające pierogi w w równie starannym opakowaniu. I to tyle pochwał. Jak można wyprodukować taki syf ? Mięso bez smaku, a ciasto jeszcze gorsze. 80 % pierogów rozkleiło się w czasie gotowania i na talerzu wyglądały jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W rozpaczy chciałem podsmażyć na patelni. Te, które zdołałem odkleić od dna wylądowały w koszu na śmiecie. Szkoda 2 euro. Tak to jest jak się człowiek połasi na firmę krzak, zamiast kupić po prostu pierogi hortexowskie. I to nie żadna ich reklama tylko to dobry wyrób.
Pracownicy nic nie winni, technolog do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bez pojęcia o smaku.
kiooopppp 2016-09-20 20:13
Same Virtu robi sobie taką opinie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeśli Pani Dyrektor jasno mówi albo robisz 12 h albo do widzenia to o czym my tu gadamy ? Albo teraz wydłużony czas pracy 10 h bo oni nie maja ludzi a kogo to interesuje ??Nie maja i nie beda miec bo nikt a takim chorym zakładzie nie bedzie pracował ,Gdzie sĄ PIENIĄDZE ZA SOBOTĘ 130 zł ? GDZIE JA SIE PYTAM!!! inni też szaleja zielone też pozdrawiam normalnych
7
Zdzislaw 2016-10-01 09:39
nie ma żadnych premii tylko na papierze
4
majka 2016-10-01 13:15
@jaho mnie abrdziej zastanwia jak to wyglada u nich z praktykami bo widze ze szukaja do działu B+R we Wrocławiu bo napsiali ze musaza to jednak być tudenci III-IV roku studiów o profilu ekonomicznym, technicznym, społecznym ale i dosiwadczenie mozna zdobyc
1
zauroczony 2016-11-19 18:32
Pozdrawiam Piękną i miłą Panią z pierogów ogólnie praca jest bardzo fajna idzie pożartować ale i trzeba zrobić to co ma sie zrobić Kasa też ok
POTARGANY SWETER 2017-01-03 17:36
VIRTU to jest najgorsze co może być najgorsi są brygadziści kierowniczki i te pozal sie boze kacapki ktore myślą ze są pępkiem świata ALE kiedyś nadejdzie sądny dzień że skończą swoje widziwianka I POKOŃCZĄ SIE KARIERY I Naprawdę ZIELONY beret sadzi im w dekiel ALE mimo tego mam ubaw z niektórych osób na produkcji POZDRAWIAM NAJLEPSZĄ NAJGRUBSZĄ BRYGADZISTKĘ EHHEHEHEHEHEHEHEHHE JOŁ FAKA MADER SOŁ !!!!!!!
5
OPINIA 2017-01-04 16:11
dziś odsmażyłem pierogi ruskie , chyba lepszy pokarm dla świn się daje niż farsz w pierogach
50/E1/18/S - TEMIN DO 10.01.2017
2
nikola 2017-01-08 17:59
witam jakie teraz sa zarobki w virtu na produkcji na reke? dzieki z gory
Olaf 2017-01-12 00:50
Omijajcie szerokim łukiem firmę.
Najgorszy okres w życiu jaki przeżyłem. Jeśli chcecie poczuć się jak w obozie, pracować za minimalną krajową i przy każdym wyjściu na przerwę przechodzić przez bramkę jak na lotnisku i mieć odliczany czas to zapraszam.
Najgorsze jest to, że w Zawierciu jest takie bezrobocie, że ludzie decydują się na to niewolnictwo.
3
Artemizja231 2017-02-21 16:39
Witam pracuje w firmie ponad 14 lat i jak czytam te opinie to jestem w szoku piszecie małe zarobki to jest nie prawda oczywiście zawsze by się chciało więc odbijanie przy bramkach one przede wszystkim służą do odbicia kiedy zaczynasz pracę i kiedy kończy się a nie do odliczania czasu na przerwie wiadomo że przerwa jest 15 min ale nigdy tyle nie trwa a co do kierowniczkek i brygadzistow wykonują tylko swoje obowiązki to one odpowiadają za produkcję, za jakość, za czystość za bezpieczeństwo pracy i dlatego nie wszystkim się to podoba. A tak naprawdę jak ktoś chce pracować to będzie oczywiście nigdzie nie ma idealnie ale nie mogę się zgodzić z twierdzeniem że jest to obóz pracy bo kto chce to pracuje a komu nie odpowiada to odchodzi i taka osoba nie napisze ze nie dała rady tylko obwinia wszystko i wszystkich
1
Dareeek 2017-02-21 19:57
Trzeba się tą pracą nie przejmować, nie stresować, zrobić swoje i po wyjściu nie myśleć o niej. Jeśli jesteś osobą nie odporną na stres, opierniczanie przez przełożonych, nerwy to nie jest praca dla Ciebie bo nie wytrzymasz. W Virtu jest zła organizacja pracy, w zakładzie jest za ciasno i za mało ludzi na ilość produkcji, maszyny upychane gdzie się da, wszelakie farsze, produkty, koszyki też upychane w każdą możliwą dziurę, a góra patrzy i mówi Ci że tak nie może być i to tutaj nie ma prawa stać, ale to że nie ma miejsca ich już nie interesuje, a Ty się wkurzasz bo dostaniesz kolejny ochrzan. Kolejnym problemem jest dostawianie i zwożenie towaru na piętro przez windę która notorycznie się psuję i do której ciągle są kolejki, a oni krzyczą na Ciebie że nie wyrabiasz normy, ale przecież windy nie przeskoczysz, każdemu się spieszy, każdy się złości i denerwuje że traci czas na czekanie. Praca do lekkiej nie należy, trzeba się nadźwigać, nanosić. Duże różnice temperatur na zakładzie zależne od działu, od zimna na chłodni i pakowalni po gorąc na produkcji.
Częsta nerwowa atmosfera, opierniczanie pracowników co skutkuje tym że praca robi się nie przyjemna, nadgodziny się zdarzają które trzeba niestety odbierać wtedy kiedy im pasuje a nie tobie. Telefony kiedy masz przyjść, a kiedy nie do pracy.
Wkurzające też są ciągłe zmiany, reorganizacje i ciągle coś nowego.
Plusem jest umowa o prace i trochę wyższa stawka niż najniższa krajowa na start, z czasem jeszcze trochę rośnie, lecz rewelacji jak za taką prace nie ma.
Wkurzające są jeszcze szatnie i okropnie małe szafki na rzeczy, kórtka zimowa zajmuje 3/4 szafki, białe ubrania w które trzeba się przebierać, zimna woda pod prysznicem, a na produkcje możesz wnieść tylko butelkę wody, a wyjście do jadalni zajmuje Ci kupę czasu.
ads 2017-02-21 23:16
Witam - interesują mnie obecne zarobki w virtu !
Zostaw swoją opinię o Virtu Production Sp. z o.o. - Zawiercie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Virtu Production Sp. z o.o.