Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Job Talent

Opinie o Job Talent

Pracowałeś w firmie Job Talent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mario - 2014-02-06 20:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o opinie o tej firmie ,żadnej w necie o nich nie ma i nie wiem czy warto z nimi zaczynać
zdjecie uzytkownika
mecheu - 2014-07-20 10:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przechodziłem proces rekrutacji przez stronę internetową www.jobtalent.be , niestety po miesiącu i paru rozmów po angielsku przez skype, nagle przestali się odzywać bez żadnego potwierdzenia czy proces rekrutacyjny trwa dalej czy zrezygnowali z kandydatury. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi mimo wysłania wielu dokumentów mailem w celu rekrutacji. Strata czasu. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Stolarz - 2015-02-03 21:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tym biurze i nie polecam na rozmowie wstepnej nic nie mowia ze placa tylko za benzyne w jedna strone jezdzac do pracy,musisz sie zameldowac a jak to zrobisz to musisz auto przerejestrowac na belgijskie blachy,zazwyczaj parkingu niema przed mieszkaniami tylko gdzies dalej,stawke daja ,lub obiecaja wieksza ale juz na miejscu zapomniec ze cos dostaniecie,praca w ich zakladach to masakra zapierdol od rana do wieczora,ja pracowalem trzy miesiace imnie zwolnili,bo chcialem podwyzke.
zdjecie uzytkownika
frank - 2015-06-26 03:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna opcja jak kogoś nic w naszej polsce nie trzyma, bo w poblizu brukseli pilnie szukają stolarza do skladania mebli zrobione z plyt MDF i multiplex. Mega podoba mi się stawka - 12-13 euro brutto za godzine, gorzej tylko że nie zapewniają zakwaterowania i trzeba za nie płacić koszt 70 euro tygodniowo
zdjecie uzytkownika
Michal - 2015-07-13 11:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie tez nic nie trzymalo w Polsce i przyjechalem do Leuven do pracy jako lakiernik tydzien pracowalem w Diest a pozniej w dugiej jego siedzibie tego zyda az do mometu jak cos mi wpadlo w oko ,musialem jechac do szpitala i tyle mojej pracy zostalem wyzucony bo wlasciciel firmy powiedzial ze mi sie to stalo w domu a Job Talent nawet palcem nie ruszyl,zenada i poraszka to biuro i firmy w ktorych Polacy pracuja a KHB to epogeum
zdjecie uzytkownika
pralinka - 2015-07-27 12:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to ja tez się zastanawiałem czy jako lakiernik d nich przez agencję za granicę pojechać,. jednak uważam ża taki benefit jak ubezpieczenie zdrowotne/pakiet socjalny to podstawa i to w umowie powinno być, i mam nadzieję że jest. natomiast użytkowniku ze szpitala, kwestia jak była skonstruowana umowa i czy ją dokładnie przeczytałeś
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-21 15:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam firmy. Dopóki pracujesz to jest niby ok... chociaż co tydzień wypłaty są inne, nie wiedzieć dlaczego! jeżeli coś się dzieje to firma job talent nie walczy po stronie pracownika i umywa rączki. Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
poltir - 2015-10-21 19:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja, to nie pytałes nigdy dlaczego wysokośc wypłaty jest inna za kazdym razem? Chyba powinien byc jasny system płacowy dla wszystkich. Może chodzi o wysokośc premii, jakies nadgodziny i tego typu sprawy, może to tez pomyłka księgowej. Możesz tez podać przykład kiedy to firma nie walczyła o pracownika?
zdjecie uzytkownika
Rokokoko - 2015-11-06 19:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stolarz - 2015-02-03 21:00:50]:
Dobrze, że nie czekałeś i nie dałeś się skusić. Salarisa nie masz szans zobaczyć - chyba, że naślesz odpowiednich ludzi na polaków pracujących w jobtalent, pójdziesz do związków zawodowych, zgłosisz oszustwo na policję.
zdjecie uzytkownika
szoka - 2015-11-09 01:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś chce jechac do Belgii i mieć pewną prace to teraz szukaja ludzi na stanowisko Technik serwisowy maszyn CNC w Belgii właśnie. Oczywiscie wymagane są uprawnienia na sprzęt no i doswiadczenie, poza tym nie ma żadncyh takich głównych wyznaczników. A chyba się opłaca bo dają też umowe o prace od razu.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-10 13:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pytałem o te wypłaty i podobno podatki są ruchome... co raczej jest zwykłym oszustwem. Firma nie walczy o pracownika np. w sytuacji np kiedy pracodawca stosuje mobbing, wyzywa itd. firma Job Talent nie zwraca uwagi na tego typu sprawy i prędzej Ciebie zwolni niż pomoże. Dodatkowo interesujcie się ubezpieczeniem waszym, czy czasem firma nie pobiera pieniędzy kiedy wcale nie jesteście ubezpieczeni! Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim którzy mimo tego co piszę pojadą pracować dla tej firmy.
zdjecie uzytkownika
nananan - 2015-11-10 13:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aha i firma factory 600 to możliwe ta sama firma job talent bo maja identyczne oferty pracy a to raczej nie przypadek...
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-11-10 22:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JOB SHIT!!! TAKĄ NAZWE IM PRZYPISUJE. NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
moks - 2015-11-11 11:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szoka mi tez sie wydaje ze sie oplaca tymbardziej ze wynagrodzenie jest od 2500 – 3300 euro brutto/miesiac (mlodszy technik) i 3300 – 4100 euro brutto/miesiac (starszy technik)
zdjecie uzytkownika
re - 2015-11-13 18:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szoka ja uważam że w pracy za granicą zawsze może rozwijąc swoje kwalifikacje i umiejętności językowe
zdjecie uzytkownika
wiziana - 2015-11-15 21:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fakt, chociaż na zachodzie europy teraz zacznie robić się gorąco - nie wiem w jakim stopniu zapewniają bezpieczeństwo pracowników ?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-01-10 14:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem dla Job Talent 1,5 roku pieniadze na czas nie mialem z nimi zadnego problemu.

A co do zameldowania w Belgii i przerejestrowania auta to nie wina JT tylko to prawo belgijskie.

W mojej ocenie pan Wardzinski bardzo mily i pomocny czlowiek.
zdjecie uzytkownika
pison - 2016-01-11 21:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze zawsze są w terminie, tutaj nie mam żadnych zastrzeżeń, praca lekka nie jest no ale grunt, że zarobki są spore. Z podwyżkami w tej firmie ciężko jednak.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Talent

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert