Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Job Talent

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-02-06 20:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-02-06 20:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o opinie o tej firmie ,żadnej w necie o nich nie ma i nie wiem czy warto z nimi zaczynać
zdjecie uzytkownika
mecheu - 2014-07-20 10:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przechodziłem proces rekrutacji przez stronę internetową www.jobtalent.be , niestety po miesiącu i paru rozmów po angielsku przez skype, nagle przestali się odzywać bez żadnego potwierdzenia czy proces rekrutacyjny trwa dalej czy zrezygnowali z kandydatury. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi mimo wysłania wielu dokumentów mailem w celu rekrutacji. Strata czasu. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Stolarz - 2015-02-03 21:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tym biurze i nie polecam na rozmowie wstepnej nic nie mowia ze placa tylko za benzyne w jedna strone jezdzac do pracy,musisz sie zameldowac a jak to zrobisz to musisz auto przerejestrowac na belgijskie blachy,zazwyczaj parkingu niema przed mieszkaniami tylko gdzies dalej,stawke daja ,lub obiecaja wieksza ale juz na miejscu zapomniec ze cos dostaniecie,praca w ich zakladach to masakra zapierdol od rana do wieczora,ja pracowalem trzy miesiace imnie zwolnili,bo chcialem podwyzke.
zdjecie uzytkownika
frank - 2015-06-26 03:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna opcja jak kogoś nic w naszej polsce nie trzyma, bo w poblizu brukseli pilnie szukają stolarza do skladania mebli zrobione z plyt MDF i multiplex. Mega podoba mi się stawka - 12-13 euro brutto za godzine, gorzej tylko że nie zapewniają zakwaterowania i trzeba za nie płacić koszt 70 euro tygodniowo
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-23
Żródło: Gowork.pl
Belgia
( )
Pilnie szukamy doświadczonego lakiernika dla naszego klienta, znany koncesjonariusz marki Mercedes. Lakiernik samochodowy Warunki finansowe: Stawka: 14€ - 16€ brutto/godzina Bonusy: 13stka, pieniądze wakacyjne, kilometrówka, zasiłek rodziny, ubezpieczenie zdrowotne i wypadkowe Zwrot kosztow za pierwszy dojazd do Belgii (125€) Płatne święta Dobre zakwaterowan
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-13 11:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Michal - 2015-07-13 11:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie tez nic nie trzymalo w Polsce i przyjechalem do Leuven do pracy jako lakiernik tydzien pracowalem w Diest a pozniej w dugiej jego siedzibie tego zyda az do mometu jak cos mi wpadlo w oko ,musialem jechac do szpitala i tyle mojej pracy zostalem wyzucony bo wlasciciel firmy powiedzial ze mi sie to stalo w domu a Job Talent nawet palcem nie ruszyl,zenada i poraszka to biuro i firmy w ktorych Polacy pracuja a KHB to epogeum
zdjecie uzytkownika
pralinka - 2015-07-27 12:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to ja tez się zastanawiałem czy jako lakiernik d nich przez agencję za granicę pojechać,. jednak uważam ża taki benefit jak ubezpieczenie zdrowotne/pakiet socjalny to podstawa i to w umowie powinno być, i mam nadzieję że jest. natomiast użytkowniku ze szpitala, kwestia jak była skonstruowana umowa i czy ją dokładnie przeczytałeś
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Talent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Job Talent?
Zadaj pytanie
alert