logo Job Talent

Job Talent

Leuven

Opinie o Job Talent

mario 2014-02-06 20:32:38
proszę o opinie o tej firmie ,żadnej w necie o nich nie ma i nie wiem czy warto z nimi zaczynać
mecheu 2014-07-20 10:58:00
Przechodziłem proces rekrutacji przez stronę internetową www.jobtalent.be , niestety po miesiącu i paru rozmów po angielsku przez skype, nagle przestali się odzywać bez żadnego potwierdzenia czy proces rekrutacyjny trwa dalej czy zrezygnowali z kandydatury. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi mimo wysłania wielu dokumentów mailem w celu rekrutacji. Strata czasu. Nie polecam
2
Stolarz 2015-02-03 21:00:50
Pracowalem w tym biurze i nie polecam na rozmowie wstepnej nic nie mowia ze placa tylko za benzyne w jedna strone jezdzac do pracy,musisz sie zameldowac a jak to zrobisz to musisz auto przerejestrowac na belgijskie blachy,zazwyczaj parkingu niema przed mieszkaniami tylko gdzies dalej,stawke daja ,lub obiecaja wieksza ale juz na miejscu zapomniec ze cos dostaniecie,praca w ich zakladach to masakra zapierdol od rana do wieczora,ja pracowalem trzy miesiace imnie zwolnili,bo chcialem podwyzke.
Michal 2015-07-13 11:43:18
Mnie tez nic nie trzymalo w Polsce i przyjechalem do Leuven do pracy jako lakiernik tydzien pracowalem w Diest a pozniej w dugiej jego siedzibie tego zyda az do mometu jak cos mi wpadlo w oko ,musialem jechac do szpitala i tyle mojej pracy zostalem wyzucony bo wlasciciel firmy powiedzial ze mi sie to stalo w domu a Job Talent nawet palcem nie ruszyl,zenada i poraszka to biuro i firmy w ktorych Polacy pracuja a KHB to epogeum
ja 2015-10-21 15:49:21
nie polecam firmy. Dopóki pracujesz to jest niby ok... chociaż co tydzień wypłaty są inne, nie wiedzieć dlaczego! jeżeli coś się dzieje to firma job talent nie walczy po stronie pracownika i umywa rączki. Nie polecam!
Rokokoko 2015-11-06 19:20:53
Dobrze, że nie czekałeś i nie dałeś się skusić. Salarisa nie masz szans zobaczyć - chyba, że naślesz odpowiednich ludzi na polaków pracujących w jobtalent, pójdziesz do związków zawodowych, zgłosisz oszustwo na policję.
ja 2015-11-10 13:29:55
pytałem o te wypłaty i podobno podatki są ruchome... co raczej jest zwykłym oszustwem. Firma nie walczy o pracownika np. w sytuacji np kiedy pracodawca stosuje mobbing, wyzywa itd. firma Job Talent nie zwraca uwagi na tego typu sprawy i prędzej Ciebie zwolni niż pomoże. Dodatkowo interesujcie się ubezpieczeniem waszym, czy czasem firma nie pobiera pieniędzy kiedy wcale nie jesteście ubezpieczeni! Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim którzy mimo tego co piszę pojadą pracować dla tej firmy.
1
nananan 2015-11-10 13:34:53
aha i firma factory 600 to możliwe ta sama firma job talent bo maja identyczne oferty pracy a to raczej nie przypadek...
1
polak 2015-11-10 22:51:10
JOB SHIT!!! TAKĄ NAZWE IM PRZYPISUJE. NIE POLECAM!
Tomek 2016-01-10 14:32:29
Pracowalem dla Job Talent 1,5 roku pieniadze na czas nie mialem z nimi zadnego problemu.

A co do zameldowania w Belgii i przerejestrowania auta to nie wina JT tylko to prawo belgijskie.

W mojej ocenie pan Wardzinski bardzo mily i pomocny czlowiek.
grzes 2016-03-17 16:11:14
tak szanse ma z tym ze owa szanse ma pracownik, agencji sie to moze jedynie przytrafic, przez przypadek. Gdyby priorytetem byly interesy pracownika to te biuro w Nerpelt byloby juz zamkniete. Takie zycie. Ale podszywanie sie pod pracownika to przesada, samo to juz mowi wiele.
bnois 2016-05-17 16:50:36
Witajcie, ja dzis odbylem rozmowe z ich pracownikiem, poniewaz wyslalem cv na oferte pracy jako lakiernik. Pan z tej agencji zaproponowal mi prace w Niemczech, w fabryce produkujacej smiglowce. Czy ktos zna taki temat? Wstepnie byli bardzo zainteresowani ale musze dostarczyc choc jedna referencje. Na poczatek 14-15 euro na godzine, mieszkanie na koszt pracodawcy, trzynastka, wczasy pod grusza, socjal na dziecko itp itd. Brzmi to dosc ciekawie ale jak ma sie to do rzeczywsitosci? Jesli ktos moglby udzielic jakis informacji bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam
Xxx 2016-05-24 14:45:54
Witam czy mógłby mi ktoś doradzić czy warto skorzystać z pracy w tej agencji?
macm 2016-06-23 22:09:51
Job talent ,no cóż w mieszkaniu miałem mnóstwo usterek i mimo płaconego depozytu nie kwapili się do ich usunięcia -zaś na koniec musiałem ostro walczyć o jego zwrot.HR manager Roel Wardzinski -z pochodzenia polak -celowo z małej litery ,traktuje rodaków jak ludzi gorszego sortu ,a niestety ma dużo do powiedzenia w tej agencji.Ogólnie jeśli nie macie noża na gardle ,nie polecam .
ygwycgd 2016-06-23 22:29:14
Job Talent -nie dajcie się zwieść obietnicom na temat zarobków ,w Belgi ciężko o nadgodziny a przy 15 euro brutto na rękę wyjdzie 10 ,kilometrówka jest śmieszna bo około 7 centów za kilometr .Do tego nie mają w zwyczaju informować przed wyjazdem o depozycie za mieszkanie ,który potrącają przez 5 pierwszych tygodni ,no i oczywiście 70 euro tygodniowo za łóżko .Tak na prawdę po odliczeniu swoich kosztów wychodzi około 1000 pln tygodniowo na czysto ,oczywiście żyjąc skromnie bez palenia i żarcie głównie z Polski i żadnych zjazdów w celu odwiedzenia rodziny .
vz cx 2016-06-23 22:32:22
Daj sobie spokój .
cv zv 2016-06-23 22:35:47
Myslę że powinieneś się dobrze zastanowić ,ponieważ ta firma słynie z obiecywania gruszek na wierzbie .
vzvfd 2016-06-23 22:44:31
Bardzo zabawne :)
Jacek Lipiński 2016-07-30 22:08:54
odpuść sobie ,to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Lisia 2016-08-24 19:20:28
a co sadzicie o sortowaniu jabłek i gruszek był tam juz ktoś i co uważa?
Lisia 2016-08-24 19:21:10
a co sadzicie o sortowaniu jabłek i gruszek był tam juz ktoś i co uważa?
Liska 2016-08-25 15:57:19
Wyjazd jest w najblizszy czwartek a projekt jest do konca marca. praca od poniedzialku do piatku czasem sobota po 10 godzin.a stawki juz nie pamietam.
Liska 2016-08-28 21:27:45
Ogólnie to to mnie nie przeraża. Tylko zastanawia mnie to czy są wyplacalni i czy warto jechać przez nich czy lepiej wybrać inną agencje
ardam 2016-08-29 10:40:19
ja wyjezdzam do sortowania
jesli ktos jedzie samochodem i ma 1 miejsce jestem chetny
oczywiscie uczstnicze w kosztach
pozdrawiam
ania 2016-09-01 09:54:28
Witam czy może mi ktoś napisać czy warto jechać do sortowania jabłek i gruszek z tej firmy. po ile godzin dziennie się pracuje i ogólnie warunki mieszkaniowe.
Patryk 2016-09-29 22:01:28
I jak tam praca przy sortowaniu? Polecacie? Bo ogoloszenie nadal aktualne..
jsdh 2016-09-30 14:24:18
@Patryk widzę, że teraz do sortowania już nikogo nie szukają
snt 2016-11-17 20:35:11
Czy ktoś jest w stanie coś więcej napisać jeżeli chodzi tegoroczne opinie ?
Zostaw swoją opinię o Job Talent - Leuven
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Talent