brak logo

Poradnia Centrum Odchudzania i Odżywiania

Łódź

Opinie o Poradnia Centrum Odchudzania i Odżywiania

Gość 2012-11-15 22:18
(usunięte przez administratora). Pracodawca dużo obiecuje na rozmowie kwalifikacyjnej i niestety nie wywiązuje się z niej, a na dodatek wymagania w stosunku do pracownika rosną stale. Pieniądze marne, brak umowy, o wypłate trzeba prosić i ciągle słyszysz, że generujesz koszty w firmie, dlatego zrób więcej za darmo. Sama praca daje możliwości rozwoju osobistego w postaci szkoleń (na które trzeba czekać długo i zapłacić), natomiast pozostałe warunki tragiczne, totalny brak profesjonalizmu w podejściu do pracownika.
11
dietetyk 2013-02-22 20:24
Jest to jedna z filii Centrum Odchudzania i Odżywiania (usunięte przez administratora) Praca polega na sprzedaży produktów Herbalife. W Centrum Odchudzania i Odżywiania nie ma możliwości odchudzania się bez suplementacji.
Na początkowym etapie można zarobić max 1000 zł brutto/miesiąc czyli jakieś 700 zł na rękę w ramach umowy zlecenie. Aby "awansować" trzeba ukończyć płatne kursy, które dotyczą produktów Herbalife.
Według mnie jest to(usunięte przez administratora)wmawianie pacjentom, że suplementy są niezbędne jest nieetyczne.
8
nie-marketingowiec 2013-03-23 06:52
Miałem wątpliwą przyjemność rozmawiać z panem(usunięte przez administratora)i rozmowe oceniam jednoznacznie. COIO w Pabianicach i Łodzi szuka frajera do rozprowadzania ich śmiesznych suplementów diety (herbalife), według metodologii firmy ( w dodatku mcpraca, zero myslenie, gdyz ich wielki metodolog się nie myli-to jest po prostu żenada)) Ich metodologia opiera się na oszustwie, gdyż pieniędzy nie zwracają w razie niepowodzeń, a w podstawie piramidy jest ruch i wysiłek fizyczny, więc w razie niepowodzeń winę łatwo zrzucić na klienta, który w dodatku jest krojony na pieniądze
10
Arczibald 2013-03-23 12:55
to nic innego tylko nowy szyld herbalife

poczytajcie na necie czym jest herbalife, po prostu starzy ludzie schowali się za nową nazwą

dlaczego przy przy sentencji na górze strony jest załozycielska i prezeska coio bez danych, ano dla tego by szydło nie wyszło z worka...
11
Ja1 2014-06-12 15:48
O pracy tam nie wiem, bo nie pracowałem, ale Panie wydawały sie byc zadowolone. Jesli chodzi zas o efekty kursu to moge w 100% polecic! 17 kg w 3 miechy w pełni mnie zadowalaja :)
1
Beata79 2014-06-25 15:59
Jeśli o efekty chodzi to na pewno polecam. Maja te produkty herbalife, ale to nie jest podstawa w ich kursie. Ja schudlam troche mniej bo 13kg, ale i tak daje duzy plus.
1
Paweł 2014-06-29 21:54
O trafilem w dobre miejsce, wlasnie sie zastanawim, czy sie do nich wybrac, ale widzac po opiniach to warto.
Milka 2014-07-18 13:59
Byłam, korzystałam i polecam. W najprostszych slowach: odmienili moje zycie.
1
elek 2014-09-09 08:50
szkoda że na opinię dietetyka trafiłem poniewczasie, faktycznie sieć COIO jest przykrywką do dystrybucji Herbalajfu. Starania prowadzącego 12 tygodniowy cykl spotkań - szkoleń jak żyć, sprowadzają się jedynie do sprzedaży niewiadomej zawartości suplementów.
Nie żebym miał coś naprzeciw suplementom - to wybór korzystającego ale ukrywanie faktycznego celu poradni jest nieetyczne. Zgadzam się w zupełności.
7
Ewa 2014-10-16 17:22
Nie polecam. Rzeczywiście, to przykrywka dla Herbalife, bez zakupu tych proszków nie ma mowy o ułożeniu diety, a to wydatek rzędu kilkuset złotych. Nie twierdzę, że te suplementy są złe- sa tylko absurdalnie drogie biorąc pod uwagę,że zawierają najtańsze, sojowe białko ( i to tylko 30%) , a dosładzane są fruktozą.c Rozumiem, że ktoś może mieć program odchudzania z użyciem "zastępników", ale niech nie wmawia ludziom, że to jedyny sposób na zmiany...To, że nie napisali na stronie, czyimi sa przedstawicielami, uważam za podważające ich wiarygodność.
8
kapibara luz 2015-01-12 14:20
ja ponawiam pytanie poprzednika gdyż jestem również obecnie w trakcie procesów edukacyjnych a bardzo zależy mi już na podjęciu jakiejś powaznej pracy. czy mam szansę dostać zatrudnienie w Poradnia Centrum Odchudzania i Odżywiania? jestem gotowa nawet na formę zatrudnienie na praKTYKACH albo stażu jeśli są p[łatne
jaa 2015-01-14 16:23
najpierw bezpłatne miesieczne praktyki, pozeniej 2-tygodniowy bezplatny staż. jesli zaliczysz wszystko, możesz (ale nie musisz) sotac przez nich zatrudniony. umowa zlecenie, na początek 700zł.. pozenij(podobno) co miesiac pensja wzrasta o 300-500zł, w zależnosci od zaanagażowania
5
warszawianka 2015-05-23 16:34
NIE POLECAM! Tez jestem dietetykiem, bylam na stażu i potem pracowalam. Zatrudniają szczegolnie ludzi nie zwiazanych z dietetyką, ponieważ dietetycy mają wiedze i są swiadomi KITU ktore oni wciskają. WCISKANIE SUPLEMENTÓW, rozliczanie w tabelkach ile czego sie sprzedalo i to ZA KOSMICZNE pieniadze! NIE POLECAM! NIEETYCZNE ja zrezygnowalam!!!
7
beta 2015-06-22 23:02
Dziwię się jak czytam te opinie odnośnie pracy w coio.
Jeżeli ktoś uważa, że musi ,,naganiać” klientów do odchudzania albo wciskać im suplementy, to znaczy, że ma takie podejście do ludzi, dlatego praca w firmie o silnych fundamentach moralnych i skierowanej na rozwój swój i drugiego człowieka nie jest dla niego. Pracowałam w różnych firmach (najgorsze państwowe ;-)) teoretycznie ukierunkowanych na pracę i pomoc człowiekowi i za stałą sumkę musiałam odsiedzieć 8 h dziennie 5 dni w tygodniu patrząc jak ludzie z braku nawet możliwości swojego rozwoju zajmują się uprzykrzaniem sobie życia – nie wspominając tu o podejściu do klienta. W COIO dostałam stosunkowo prostą propozycję - my ciebie nauczymy jak prowadzić klienta od samych podstaw, po zakończenie procesu – ty angażujesz się w swój rozwój i pracę z klientem, a damy ci perspektywę dynamicznego rozwoju. Faktycznie, początki nie były łatwe, pieniądze nie najlepsze. Moi znajomi padli jak im opowiedziałam o warunkach pracy i część z nich ,,w dobrych intencjach” doradzała mi rezygnację z pracy w coio. Dlaczego zostałam ? Dlatego, że to jedyna firma, której wartości były spójne z moimi wartościami, a przede wszystkim jedyna firma, która jest spójna z tym co mówi i co w rzeczywistości robi. Nie spotkałam w żadnej innej placówce, tak silnie przestrzeganego kodeksu szacunku i między pracownikami i między pracą z klientami. Po kilku latach pracy, dzisiaj prowadzę swój oddział pcoio, codziennie słyszę podziękowania od zadowolonych klientów, pracują ze mną tylko osoby, które wiedzą, że muszą wymagać od siebie, żeby odnosić w życiu sukcesy i móc pomagać w tym innym ludziom. Moi znajomi, którzy zamiast się rozwijać wstawiali kolejne dyplomy ukończenia konferencji dietetycznych dzisiaj pozamykali już swoje gabinety. Osoby, które na początku mojej pracy podśmiewały się ze mnie, dzisiaj mi zazdroszczą. Jeżeli, jesteś w grupie osób, która nie ma parcia na swój rozwój, nie ma polotu do pracy z drugim człowiekiem, to faktycznie coio nie jest dla Ciebie, ale zlituj się i nie klep tych bzdur na internecie …..
6
beta 2015-06-22 23:02
Dziwię się jak czytam te opinie odnośnie pracy w coio.
Jeżeli ktoś uważa, że musi ,,naganiać” klientów do odchudzania albo wciskać im suplementy, to znaczy, że ma takie podejście do ludzi, dlatego praca w firmie o silnych fundamentach moralnych i skierowanej na rozwój swój i drugiego człowieka nie jest dla niego. Pracowałam w różnych firmach (najgorsze państwowe ;-)) teoretycznie ukierunkowanych na pracę i pomoc człowiekowi i za stałą sumkę musiałam odsiedzieć 8 h dziennie 5 dni w tygodniu patrząc jak ludzie z braku nawet możliwości swojego rozwoju zajmują się uprzykrzaniem sobie życia – nie wspominając tu o podejściu do klienta. W COIO dostałam stosunkowo prostą propozycję - my ciebie nauczymy jak prowadzić klienta od samych podstaw, po zakończenie procesu – ty angażujesz się w swój rozwój i pracę z klientem, a damy ci perspektywę dynamicznego rozwoju. Faktycznie, początki nie były łatwe, pieniądze nie najlepsze. Moi znajomi padli jak im opowiedziałam o warunkach pracy i część z nich ,,w dobrych intencjach” doradzała mi rezygnację z pracy w coio. Dlaczego zostałam ? Dlatego, że to jedyna firma, której wartości były spójne z moimi wartościami, a przede wszystkim jedyna firma, która jest spójna z tym co mówi i co w rzeczywistości robi. Nie spotkałam w żadnej innej placówce, tak silnie przestrzeganego kodeksu szacunku i między pracownikami i między pracą z klientami. Po kilku latach pracy, dzisiaj prowadzę swój oddział pcoio, codziennie słyszę podziękowania od zadowolonych klientów, pracują ze mną tylko osoby, które wiedzą, że muszą wymagać od siebie, żeby odnosić w życiu sukcesy i móc pomagać w tym innym ludziom. Moi znajomi, którzy zamiast się rozwijać wstawiali kolejne dyplomy ukończenia konferencji dietetycznych dzisiaj pozamykali już swoje gabinety. Osoby, które na początku mojej pracy podśmiewały się ze mnie, dzisiaj mi zazdroszczą. Jeżeli, jesteś w grupie osób, która nie ma parcia na swój rozwój, nie ma polotu do pracy z drugim człowiekiem, to faktycznie coio nie jest dla Ciebie, ale zlituj się i nie klep tych bzdur na internecie …..
3
beta 2015-06-22 23:05
Dziwię się jak czytam te opinie odnośnie pracy w coio.
Jeżeli ktoś uważa, że musi ,,naganiać” klientów do odchudzania albo wciskać im suplementy, to znaczy, że ma takie podejście do ludzi, dlatego praca w firmie o silnych fundamentach moralnych i skierowanej na rozwój swój i drugiego człowieka nie jest dla niego. Pracowałam w różnych firmach (najgorsze państwowe ;-)) teoretycznie ukierunkowanych na pracę i pomoc człowiekowi i za stałą sumkę musiałam odsiedzieć 8 h dziennie 5 dni w tygodniu patrząc jak ludzie z braku nawet możliwości swojego rozwoju zajmują się uprzykrzaniem sobie życia – nie wspominając tu o podejściu do klienta. W COIO dostałam stosunkowo prostą propozycję - my ciebie nauczymy jak prowadzić klienta od samych podstaw, po zakończenie procesu – ty angażujesz się w swój rozwój i pracę z klientem, a damy ci perspektywę dynamicznego rozwoju. Faktycznie, początki nie były łatwe, pieniądze nienajlepsze. Moi znajomi padli jak im opowiedziałam o warunkach pracy i część z nich ,,w dobrych intencjach” doradzała mi rezygnację z pracy w coio. Dlaczego zostałam ? Dlatego, że to jedyna firma, której wartości były spójne z moimi wartościami, a przede wszystkim jedyna firma, która jest spójna z tym co mówi i co w rzeczywistości robi. Nie spotkałam w żadnej innej placówce, tak silnie przestrzeganego kodeksu szacunku i między pracownikami i między pracą z klientami. Po kilku latach pracy, dzisiaj prowadzę swój oddział pcoio, codziennie słyszę podziękowania od zadowolonych klientów, pracują ze mną tylko osoby, które wiedzą, że muszą wymagać od siebie, żeby odnosić w życiu sukcesy i móc pomagać w tym innym ludziom. Moi znajomi, którzy zamiast się rozwijać wstawiali kolejne dyplomy ukończenia konferencji dietetycznych dzisiaj pozamykali już swoje gabinety. Osoby, które na początku mojej pracy podśmiewały się ze mnie, dzisiaj mi zazdroszczą. Jeżeli, jesteś w grupie osób, która nie ma parcia na swój rozwój, nie ma polotu do pracy z drugim człowiekiem, to faktycznie coio nie jest dla Ciebie, ale zlituj się i nie klep tych bzdur na internecie …..
Asia 2015-09-16 10:13
Byłam na rozmowie na recepcjonistkę. Dają najniższa krajowa na początek, potem jest podobno szansa na więcej. Normalna praca, 8 godzin, łatwa i przyjemna :) UoP od początku. Gabinety ich wygladaja bardzo profesjonalnie i dużo klientów sie tam przewija :) wiec musza być skuteczni w tym, co robią. Fajna atmosfera też tam panuje. Idę na drugi etap rozmowy i zobaczę co i jak, bo bardzo dobre mam pierwsze wrażenie.
Tusia 2015-11-19 00:31
Ponownie pojawiło się ogłoszenie o zapotrzebowaniu na recepcjonistkę na ul. Gdańskiej w Łodzi.
Czy coś się zmieniło od tamtego czasu- czy proces rekrutacyjny wygląda tak samo?
kropka 2015-11-26 17:18
Poradnia COiO to praca dla Herbalife..warunki bez komentarza. Ktoś tu opisał jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna..
7
kropka 2015-11-27 23:03
do Maniek - odpowiem uśmiechem z politowaniem...pzdr
4
DR.Mat 2015-12-01 00:15
Ich Firemka szuka specjalisty dietetyka z wykszt.kierunkowym i min . wyższym wykształceniem i doświadczeniem na umowę zlecenie....Herbalife to było dobre w połowie lat 90 .Nie Polecam.
8
hahaha 2015-12-03 11:27
Nie wiem skąd takie informacje o zarobkach ale od razu mówię, ze nieprawdziwe
4
zawiedziona 2015-12-19 08:52
Poradnia w Łodzi do której trafiłam to przykrywka. Oni nie są nawet dietetykami! Podejrzewam, że są tylko po kursach sprzedaży i podszywają się pod profesjonalne placówki. W ostatniej chwili dowiedziałam się, że muszę kupić produkty Herbalife. Kiedyś ich używałam i byłam zadowolona, ale nie musiałam płacić dodatkowo tylu pieniędzy na dodatkowe usługi. Ta poradnia to nabijanie w butelkę. Nie polecam!
11
Dietetyk 2016-02-26 13:08
Pracuję w Poradni COIO (poradnia żywieniowo-suplementacyjna) w Łodzi od dłuższego czasu i mogę powiedzieć, że warto iść chociażby na rozmowę rekrutacyjną, żeby zorientować się, czy naprawdę taką ścieżka kariery połączona z bardzo dużym rozwojem kompetencji (jestem magistrem dietetyki UM, a miałam poczucie, że wiedza zdobyta na studiach to okruszek w porównaniu z tym czego się nauczyłam) jest dla Was atrakcyjna. Praca jest fajna, a co najważniejsze - uczciwe pieniądze (pierwszy etap to okres próbny (umowa zlecenie)-gdzie wynagrodzenie zleży od ilości włożonej pracy u mnie średnio było to ponad 2000 zł, po 3 m-cach jeżeli skończy się i zda pozytywnie wszystkie szkolenia i egzaminy przechodzi się na umowę o pracę z podstawa i systemem prowizji). Dla mnie w pracy bardzo ważny jest rozwój kompetencji i związany z tym wzrost zarobków-tutaj to mam zapewnione, co jeszcze jest bardzo istotne dla mnie to bardzo przyjemna atmosfera w pracy w dynamicznym zespole.
Mogę tylko dodać, że wszystkie szkolenia są finansowane przez poradnie i miałam to zawarte w umowie.
3
makówka 2016-02-28 11:04
Czy mówimy o poradni na ulicy Gdańskiej?? Bo jeśli tak- to chyba żyjemy w innej rzeczywistości..
8
Przyszły pracownik 2016-07-21 19:11
Hej właśnie skończyłam drugi rok studiów na umedzie. Dostałam się na praktyki (bezpłatne w ramach studiów) i po nich dostałam ofertę pracy. 2000 brutro, wysyłają mnie za darmo na 12 kursów a później mam zarabiać jakieś 4000 brutto jak będę prowadzić swoich pacjentów. Faktycznie nie ma możliwości treningu żywieniowego bez suplementacji no ale są mega efekty i pacjenci są zadowoleni. W tej poradni gdzie ja będę pracować jest niesamowita atmosfera i super babki. Szefowa niesamowita! Nastawiona na rozwój swój i swoich podopiecznych. Dała mi ogromną szansę bo powiedziała ze mnie wszystkiego nauczy i ze dam rade połączyć to ze studiami.
Polecam!
3
Przyszły pracownik 2016-07-21 19:15
Jeszcze powiem co się robi na początku. Najpierw jest dzwonienie z rekomendacji i umawianie na BASC. Później samemu się je przeprowadza (wg wyuczonego na pamięć skryptu). Jak ktoś chce to się umawia na konsultacje ale do innych dietetyków a z czasem umawiamy do siebie i tak zdobywamy klientów. Między czasie jeździ się na kursy.
6
kocham produkty 2016-09-27 11:13
Witaaam serdecznie ;) nie zgadzam sie tutaj z opinia w 100%. Jestem na kierunku Dietetyka a na studiach nie dostaje tak cennych informacji jak w firmie. A jezeli ktos na studiach mi mowi ze jesli dretwieje noga tylko od tego ze trzymam noge na noge i krew mi nie dochodzi to nie moge sluchac. Skoro zawsze mialam z tym problemy ! Przeciez wystarczy zwiekszyc wode zwykla niegazowana i dozywic organizm ;) a nie faszeriwac sie lakami ;) wspolprace z firma zaczelam 1.5 roku temu. Aktualnie mam 21 lat :) schudlam 14 kg. Prowadze ludzi. I im rowniez dajemy mozliwosci rozwoju ;) Razem z chlopakiem mamy juz swoj Klub Zdrowego Stylu Zycia :) Uczestnicze we wszystkich szkoleniach. Nawet w Bialorusi 4 dniowe :) firma daje mi wiele ogromnych mozliwosci i wsparcia. Kazdy sobie pomaga. Nie ma konkurencji ;) pieniadze ktore zainwestowalam na produkry sa zainwestowane prawidlowo. Niczego nie zaluje. Firma pomogla mi zmienic swoje zycie na lepsze ;) zycze powodzenia w sukcesach :)
gość 2016-10-18 15:03
Zgadzam się z opiniami, że poradnie COiO to przykrywka do sprzedaży Herbalife. Oczywiście poradnie nigdzie o tym nie informują. W poradniach suplementy pochowane są po szafkach. W poradniach nie znajdziesz nawet ulotki z małym logo Herbalife. Jest to oczywiście celowy zabieg. Pacjent (bo tak dietetyk nazywa osobę korzystającą z jego usług) w poradni COiO nazywany klientem (bo przecież głównym celem w tych poradniach jest sprzedaż Herbalife) dowiaduje się o tym, że produkty, które będzie spożywał są produktami Herbalife w momencie odbioru diety. W czasie konsultacji nikt mu o tym nie mówi. Konsultacja przebiega w następujący sposób: 15-20 min wywiad żywieniowo zdrowotny, następnie 40 minut nawijanie makaronu na uszy o tym jak oczyścić organizm organizm, czym jest dieta niedoborowa, jak uniknąć efektu jojo i tu następuje zakończenie czyli 10 min na przedstawienie cudownego rozwiązania na wszystkie problemy dietetyczne czyli suplementy (oczywiście dalej nie wiemy, że to Herbalife). Na sam koniec padają koszty takiej diety. Mogą być różne, ale minimalne miesięczne koszy samej suplementacji (bez usługi kontroli) to około 400 zł, a mogą być dużo wyższe. Jeżeli nie zgadasz się na suplementację to "dietetyk" ( w poradni COiO zwany Trenerem Odchudzania) powie Ci, że nie będzie Cię odchudzał, bo nie bierze odpowiedzialności za dietę bez suplementów. Prawda jest taka, że nie będzie Cię odchudzać, bo nie zarobi na tobie tyle, ile zarabia wciskając Ci ten kit z suplementami. Decyzję o zakupie suplementów musisz podjąć na konsultacji i na tej konsultacji pozostawić ZALICZKĘ na poczet suplementów. Dopiero kiedy np za 2 dni przychodzisz po zalecenia i suplementy widzisz, że to Herbalife. To oczywiście również zabieg celowy. Wiele osób w przeszłości stosowało / słyszało o tych suplementach i wiele ma złą opinię na ich temat. A tak stajesz przed faktem dokonany.
Najgorsze jest to, że Ci początkowo przeciwni lub niezdecydowani zostają stałymi klientami tych poradni. Oczywiście na tych dietach są efekty!! Tak dzieje się ZAWSZE kiedy obniżymy kaloryczność diety (to robi każdy dietetyk!!). Różnica jest taka, że w COiO ta kaloryczność jest obniżana bardzo mocno, a w zamian za to jesz Herbalife, których skład swoja drogą pozostawia WIELE do życzenia. Niestety klienci przez swoją nieświadomość, często wiążą swoje efekty własnie z tą suplementacją i dlatego w tym tkwią. I tak właśnie kręci się ten biznes.
Nie pracuję już w coio z wielu powodów. Główne to takie, że nie potrafię wciskać ludziom KITU, wstyd mi było spojrzeć w oczy klientowi, który przychodził po odbiór suplementów, nie jestem sprzedawcą tylko dietetykiem i dlatego, że taki sam kit, który wkręca się klientowi wciska się też pracownikowi!! Odradzam współpracę z tą instytucją.
10
winter 2016-10-18 19:23
czy ogólnie jak chcę robić karierę to warto się tutaj zatrudnić jako dietetyk?
Malinowy 2016-11-08 10:13
Zdecydowanie nie, oszukiwanie ludzi i tyle. Chyba, ze nie masz wlasnego zdania i charakteru to wtedy jak najbardziej :)
6
mgr Dietetyk 2016-11-23 20:12
Pewnie jakbym jakiś czas temu przeczytała niektóre opinie na temat pracy w poradni nie zdecydowałabym się do niej aplikować, teraz wiem, że byłaby to jedna z najgorszych decyzji w moim życiu. Kończąc studia posiadałam wiedzę z zakresu dietetyki, medycyny, ogólnie całej fizjologii człowieka, potrafiłam pisać jadłospisy, układać zalecenia i przeprowadzać wywiady, owszem wydaje się super:) to czego nie potrafiłam (jak okazało się później) to pracować z ludźmi i przeprowadzać ich przez tak trudny dla nich etap zmiany nawyków żywieniowych ,czyli w praktyce wykorzystać tego co umiem- a to chyba w pracy zawodowej jest najważniejsze. Układając jadłospisy, zalecenia na studiach, praktykach czy nawet dla znajomych nie ukrywam, że byłam pełna obaw, że właśnie tak wyglądać będzie moja praca, czyli praca z klientem, która kończy się na jednej wizycie, poza tym jest żmudna i nie chciałabym powiedzieć „nudna” ale bardzo schematyczna. Natomiast poradnia otworzyła mnie na rozwój przede wszystkim swój ale również innego człowieka będącego pod moja opieką, praktycznego podejścia, tego w jaki sposób możemy z nim cos przepracować a nie tylko dać mu gotowe rozwiązanie, z którego i tak nie skorzysta, albo tylko na chwilę. Jasne, jeżeli kogoś interesuje praca gdzie każdego dnia pracuje 8h, i każdego dnia praca wygląda tak samo a zmieniały się tylko twarze może faktycznie niech poszuka pracy w szpitalu czy innej instytucji z praktyk studenckich wiemy jak to wgląda. Natomiast osoba dla której liczy się rozwój, zdobywanie wiedzy, solidna praktyka z klientem, a przede wszystkim wdzięczność ze strony klienta to z pewnością kandydat do poradni. Początki nie były łatwe, praca z drugim człowiekiem, co było nowością, pieniądze podstawa jak wszędzie, ale nigdy nie sadziłam że w tak krótkim czasie będę w stanie pracować na takim poziomie jak teraz i oczywiście co za tym idzie wynagrodzenie tez staje się coraz lepsze. Z pełna odpowiedzialnością polecam:)
5
Edyta 2017-07-21 09:53
@mgr Dietetyk czy mogłabyś napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Jak wyglądała rekrutacja na stanowisko Dietetyka? Wiadomo, czy Poradnia Centrum Odchudzania i Odżywiania rekrutuje? Na stronie firmy nie widzę aktualnych ogłoszeń.
Zadowolona 2017-09-25 12:10
Czytam sobie te opinie i zastanawiam się skąd one się biorą? Chyba w większości od ludzi, nigdy tu niepracujących ;).
W firmie pracuję już ponad 1,5 roku. Na wstępnie dostałam umowę o pracę i możliwość zwiększania zarobków wraz ze wzrostem swoich umiejętności. Zależało mi na pracy, w której nie będę się nudziła i taką też mam. Poza szkoleniami i pracą poznałam wielu ciekawych ludzi. W Poradni panuje miła atmosfera i wiem, że jest to miejsce z którym wiążę soją dalszą przyszłość.
Oferta Poradni jest nowoczesna i idealnie pasuje do dzisiejszego wymagającego rynku klienta. Klienci są zadowoleni, mają efekty, a o to właśnie chodzi.
2
Pracowałam w Wawie 2017-10-18 17:44
A ja akurat byłam bardzo zadowolona i jedyne czego żałuję, to że z tej pracy zrezygnowałam. Ja akurat pracowałam w placówce w Warszawie, trafiłam tam zaraz po studiach i chyba dlatego miałam wtedy poczucie, że mnie to wszyscy będą chcieli zatrudnić. Pamiętam, że roboty było naprawdę dużo, w wielu rzeczach pomagałam i uczyłam się, jak ma działać poradnia. Pracowałam w sumie 1,5 roku, po pół roku prowadziłąm już swoich klientów, a jak odchodziłam to miałam ich ze 20 albo i 30. Zarabiałam wtedy naprawdę nieźle. le w międzyczasie wyszłam za mąż, nadal pracowałam, szefowa był wyrozumiała i nawet porządny urlop mi dała. A niedługo później zaszłąm w ciążę i wtedy zdecydowaliśmy się wrócić do naszego rodzinnego miasta. To uważam, że było ważne, że zdecydowałam się zostać wz dzieckiem w domu, ale dziecko poszło już do żłobka, a ja nadal w tym domu siedzę. Bo okazało się, że niestety tak mnie wszyscy do pracy chętnie przyjąć nie chcą, że pordni dietetycznych jest niewiele, albo upadają albo marnie płacą albo wszystko każą robić samemu. A w Centrum odchudzania wszsytkiego mnie uczyli, ja tam więcej się niż na studich dowiedziałam, ale niestety w moim mieście ich poradni nie ma. Żałuję bardzo, że tak to się potoczyło, bo pracę, atmosferę i szefową wspominam bardzo dobrze. Ciągle jakieś szkolenia, rozmowy, konferencje, oni naprawdę mają łeb do tego, jak się powinno ludzi odchudzać... W każdym razie ja polecam bardzo!!
Zostaw swoją opinię o Poradnia Centrum Odchudzania i Odżywiania - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poradnia Centrum Odchudzania i Odżywiania