logo JBTRADE

JBTRADE

Ostrów Wielkopolski

Opinie o JBTRADE

piotr 2013-01-04 13:42:25
witam jak najbardziej potwierdzam przed mówce
PAWEL1 2013-01-17 11:09:03
Witam proszę o więcej info bo jbtrade chce abym został ich podwykonawcą jak to widzicie
prawdziwyklient 2013-04-02 11:59:46
Witam serdecznie,
korzystałem z usług firmy JBTRADE i jestem usatysfakcjonowany podejście do klienta, jak i jakością obsługi.
kanna25 2013-07-03 20:15:40
Zastanawiam się czy współpracować z firmą jbtrade jako producent . jest dużo złych opinii o tej firmie.
prosze o odp.
3
klient 2013-11-24 14:05:15
Bardzo polecam tą firmę. konkretne podejście do klienta. Polecam z całego serca.
KRYSTYNA 2013-11-24 14:08:15
Oceniam tą firmę na 6:
-Zgodność przedmiotu z opisem-6
-Kontakt ze sprzedającym-6
-Czas realizacji zamówienia-6
POLECAM!!!!
MARTA 2013-11-25 17:24:26
WITAM. ZAKUPIŁAM NAROŻNIK TANATOS. REWELACJA!!! WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM. MATERIAŁ SUPER!!! DOSTAWA NA CZAS. NIC TYLKO POLECAĆ GO INNYM BO TAKI SPRZEDAJĄCY TO SKARB!!! OBY TAK DALEJ:) POZDRAWIAM.
grzegorz 2013-11-26 20:29:31
Polecam w 100%. konkretna firma.
Katarzyna 2013-11-27 10:50:44
Polecam 100% firme jbtrade PL , jestem mile zaskoczony ceną jak i dodatkiem w postaci pobytu w hotelu.
Narożnik super wykonany , transakcje bardzo sprawnie i miło.
POLECAM!!!
Przemysław Szczecin 2013-11-29 13:25:15
POlecam , Wszystko jak najbardziej wporządku , oby tak dalej. Kupuje meble tylko i wyłącznie u nich.
Bardzo miło i szybko!
Pani Mariola 2013-12-02 13:14:13
Firma JBTRADE jest bardzo dobra , nie ma tu za dużo co słodzić.
Generalnie jeśli chodzi o meble to są profesjonaliści.
Jeśli chodzi o zamówienia przez Internet to bardzo dobre podejście!
Logispro - Spedycja 2014-04-04 11:36:41
(usunięte przez administratora) nawcom?
FILIP 2014-04-10 16:30:52
WITAM. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ JBTRADE.
luki 2014-10-18 20:14:47
witam proszę mi powiedzieć jak wygląda współpraca z firmą? bo jestem zainteresowany ale chce poznać opinię osób które faktycznie działają od jakiegoś czasu.
jbtrade 2014-11-17 18:10:40
nie każdy może współpracować z jbtrade zapraszamy tylko rzetelne firmy do współpracy nie stać nas na ponoszenie konsekwencji partactwa jeżeli ma pan jakieś pytania proszę zadzwonić (usunięte przez administratora)
jbtrade 2014-11-18 06:55:07
nauka zawodu trwa 5 lat trzy lata szkoły zawodowej i dwa liceum zapewniamy internat
jbtrade 2014-12-16 21:30:16
wystarczy zadzwonić i się zapytać pozdrawiam jbtrade
Rozalina89 2014-12-19 16:17:59
Właśnie zauważyłem że firma JBTRADE wrzuciła do sieci nową ofertę pracy. Zobaczcie proszę i skomentujcie bo się zastanawiam czy warto skorzystać.       Oferta współpracy dla architektów i sklepów meblowych.    Zapraszam...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5722546?keywords=&region=
Kalisz 2015-01-31 14:04:04
Kpina jakich mało. dostawa narożnika obiecana była po 7 dniach, naroznik przyjechal po 20 i w dodatku uszkodzony, ciekawe ile jako prywatny klient bede czekal z reklamacja. nie polecam...
3
Ewka66 2015-02-08 22:54:10
Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!

(usunięte przez administratora)
4
jbtrade 2015-02-09 14:00:24
podobnie proszę napisać na czym pana firma oszukała a może jest pan nasza konkurencja i się trochę boimy
jbtrade 2015-02-14 07:53:22
może pani podać konkretny przykład za czym pani czekała pół roku
Sven 2015-02-14 10:08:02
what does it mean "za czym pani czekała"?
Ewka66 2015-02-17 16:51:46
Wg tej strony należy podać opinie o firmie i taka opinia powinna być istotna dla przyszłego klienta jaki firmy (aby móc pracować nad marką i jakością firmy). Widzę, że Was to nie obchodzi skoro wszelkie negatywne opinie są usuwane przez ,,administratora". Dodatkowo widzę, że macie mnóstwo fanów, którzy dbają o opinie firmy, a może po prostu sami podszywacie się i piszecie sobie pozytywne komentarza, które są ewidentnie skopiowane. Różnią się tylko i wyłącznie nickiem i opóźnieniem paru minut.

Moja opinia na temat Waszej firmy: OSZUŚCI, a dlaczego? Nie dotrzymują terminów, brak kontaktu z firmą, a na towar trzeba czekać pół roku.
3
Aga 2015-02-17 17:06:10
wy się boicie, ale prawdy którą ludzie pisza w opiniach dlatego wszystkie negatywne opinie są usuwane a te dobre sami sobie piszecie. Bardzo łatwo to zweryfikować wystarczy wejść na 3 pierwsze strony z google i widac, że komentarze sa identyczne, a roznia sie wylacznie nickiem.
1
jbtrade 2015-02-17 20:21:51
nie boimy się zastanawia mnie tylko dlaczego raz pani się nazywa ewa raz aga czyżby konkurencja wiemy ze jesteśmy sola w oku konkurencji pozdrawiamy wszystkich jeżeli ktoś coś nas ma niech pisze o konkretach łatwo kogoś obrażać trudniej z konkretami trudno się tez ujawnić ze się jest konkurencja trochę głupio co napisać jestem konkurencja i obrażam wszystkich bo nie znam innej metody
Aga 2015-02-18 12:00:59
nie pisze ze nikogo i nie jestem konkurencją, byłam waszą klientką. jednak wasze obietnice nie zostały spełnione, dlatego wystawiam wam taka a nie inna opinie. ale widze ze boicie sie prawdy bo wszystkie opinie negatywane sa usuwane przez niejakiego "administratora" ktory dba tylko o wasze dobre opinie. ale ludzie nie sa glupi. wystarczy wejsc na 3 pierwsze strony o was i wszystko jest jasne, na 3 stronach takie same wpisy co do spacji i roznica polega na zmianie nicku , a co najciekawsze sa to "baaardzo pozytywne opinie". Pff. ale jest jeszcze lepsze bo jak ktos wpisal negatywny komentarz to "klienci" bronili was. a tak serio to od razu wiadomo ze to ktos z firmy wypisuje. boicie sie krytyki a co za tym idzie prawdy
2
Adam 2015-03-19 21:30:02
no to widzę że nie tylko ja jestem pokrzywdzoną osobą która czeka kolejny miesiąc za wymianą towaru..
1
Adam 2015-07-23 01:40:39
sprawa widocznie musi trafić do sądu, skoro nawet na pisma od Uokik'u nie skutkują
manix 2016-01-23 23:17:32
Przecież to jest typowa sciema, nie wiem jakie wpisowe jest na dzień dzisiejszy ? Byłem na rozmowie w tej firmie i delikatnie zapropowano mi cuda niewidy, ale po podpisaniu umowy! Żeby podpisać umowę wpłać pieniądze itd. Po zatem ceny z kosmosu . dla zainteresowanych opinia proszę sprawdzić na mypolacy.de (oferty współpracy i dam prace)
Oskar 2016-02-05 19:54:01
Czy wlasciciel to taki grubszy Pan po zawale? Jak tak to kiedys jeszcze jak wojowal w NL mial mi zaplacic za strony internetowe. Tak placil, ze az uciekl do PL?
5 2016-05-07 18:04:45
w sumie mają kilak oddziałów więc więc warto zapytać czy w każdym zarabia się tyle samo obecnie czy są różnice
Zostaw swoją opinię o JBTRADE - Ostrów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JBTRADE