Stanger

Katowice

Opinie o Stanger

slusarz 2013-01-22 17:25
Pracuje 2 m-ce póki co jest ok
2
slusarz 2 2013-02-08 09:28
Witam chcialbym, podzielic sie opinia na temat Stanger Bedzin.
Pracuje od jakiś 3 miesięcy, warunki z tygodnia na tydzien sie zmianiaja - na lepsze - wczoraj dostalismy kontener socjalny. w najblizszym czasie zostanie wykonane ogrzewanie na hali. Jednym slowem jes ok
no body 2013-12-19 10:26
Pracowalem tam prawie rok czasu wiec duzo wiem na temat firmy...Nie oczerniajcie Firmy Stanger i jej Prezesa...Jezeli macie jakies powody zeby go oczerniac to nie pracujcie...Ja bym tam z checia wrocil....Pozdrawiam
Błaszka 2014-06-25 11:11
Ja pracowałem jeden dzień i mi wystarczy (usunięte przez administratora)
5
Malarz 2014-07-04 15:51
Witam jestem malarzem w firmie Stanger. Stwierdzam że praca jak każda inna. Szef uczciwy wypłata ok - zgodnie z ustaleniami. A co do godzin to tak jak w każdej innej firmie budowlanej.
Tyracz 2014-07-04 16:10
Uważam że po zaplanowanych zmianach jest ok.
Tyracz 2014-07-08 14:43
Zobacz dziś jest 8.07 a wczoraj były wypłaty. Byłem w niedziele w robocie po pierwsze dostaliśmy obiad, wody do bólu. Przychodzimy w poniedziałek do pracy a tu dyrektor wypłacił nam ekstra za niedziele i od razu wynagrodzenie za cały miesiąc.
1
Malarz 2014-07-08 14:47
Potwierdzam słowa Tyracza. Jest nowy inwestor i sporo zleceń i póki co praca na dwie zmiany.
spawacz 2014-07-08 18:26
a zarobki dla spawacza MAG na jakim poziomie?
Tyracz 2014-07-08 19:36
Ja jestem zadowolony z zarobków jako spawacz MAG
1
stach 2014-07-08 20:58
witam agab widze że tez niezadowolono odezwij sie do mnie może cos razem zagaimy
GIT 2014-07-09 00:01
Poki co robia od 3 tygodni i zgadzam sie z pozytywami.
Pracuje w Stanger Polska Sp. z o.o.
2
spawacz 2014-07-10 18:05
Nie zapytam ile zarabiasz,ale możesz napisać jakie są widełki płacowe (od do).
Jeśli to nie problem.
Tyracz 2014-07-10 19:30
do 4500 zł
... 2014-07-21 19:42
i co? dalej wam tam tak fajnie??..
1
Jonek 2014-07-21 20:15
Jest ok. nawet płacą co 2 tygodnie.
chudy 2014-08-06 22:23
te 4500 to za 300 godzin czy brutto , jeszcze ro temu to bylo maks 15 zl na reke
2
pracownik 2014-09-03 18:57
tam nie ma żadnego długoletniego pracownika, nawet "długomiesięcznego"
6
do wszystkich pracowników 2014-09-03 19:04
Praca bez WAŻNEJ umowy jest karalna. Ukarany może być zarówno pracodawca, jak i rownież PRACOWNIK!
5
ex 2014-09-16 13:11
Omijać szerokim łukiem, szczególnie jeśli masz pracę, nawet najgorszą, nie zmieniaj jej na to (usunięte przez administratora)
6
oj 2014-09-18 07:48
Czy szef sam to pisał przepraszam?
1
gość 2014-09-18 15:10
jak jest z godzinami pracy , z tego co mi oferowali to jest non sto po (usunięte przez administratora) + soboty, ale nie wiem ile w soboty
z góry dziękuję za opd.
pracownik 2014-09-21 11:13
nie pracuje ten co nie chce i tyle. Ja pracuje i mimo ciężkiej pracy jest ok.
nie jestem kotem 2014-09-24 19:14
to może z drukowaniem broszurek poszłoby lepiej niż z konstrukcjami stalowymi... :)
3
? 2014-09-24 21:45
po 1000, czy po 100zł?
pracownik 2014-10-23 13:43
Musze napisac cos od siebie mysle ze osoby wypisujace wiele opinii na temat firmy Stanger znaja mnie dobrze. Moja domena to dostawy - eks. chce powiedziec ze tak jak wszyscy na poczatku mialem umowe o dzielo - na koniec zostala wypisana i rozliczona jak nalezy. Nigdy nie mialem problemow zwiazanych z odbiorem wynagrodzenia - owszem byly opoznienia. Wiem ze z kasa maja problemy osoby ktore olewaly robote albo ja w nieskonczonosc przedluzaly!!! i w tym wypadku i ja nie mialem na czas. Dzis pracuje jako handlowiec techniczny, i nie urywam ze chce wrocic do Stangera.
Opinie i ludzie to sa 2 skrajne swiaty negatywy pisza pseudo pokrzywdzeni, lesery przez ktorych nieraz trzebabylo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] godzinami zeby nadrobic.
Odnosnie rekrutacji
Wszyscy ale to wszyscy sa sprawdzani na umowie o dzieło przez 7 do 21 dni.
Potem umowa o prace.
Wg mnie robota byla ok. Licze na to ze znow sie zalapie bo jak to mowia wszedzie dobrze gdzie nas niema.
1
spawacz 2014-10-23 14:15
bez komentarza - albo z - wywalił pół hali - zatrudnił ludzi z prawdziwego zdarzenia - fachowców - spawaczy. Robota bajka.
donosiciel 2014-10-27 11:32
sytuacja jak w każdej firmie... Darmozjady się awanturują, bo nie zauważyli, że komuny już nie ma i zasada "czy się stoi czy się leży 5 tysięcy się należy" przeszła już do historii... W Obecnym ustroju pracodawca płaci, pracodawca wymaga... Mam w stangerze kilku kolegów - i nie dramatyzują... Mówią, że są regularne kontrole trzeźwości, że wymaga się od pracowników przestrzegania bhp - czyli normalka dla każdego pracownika, który pracował w dużej firmie. Że szef w porządku, wypłata z opóźnieniami ale jest. naprawdę nie wiem o co się czepiacie. Zawsze znajdzie się jakiaś ofiara losu, która przyjdzie z firmy na kurzej nóżce i ma żal, że ktoś go złapał na tym, że oszukuje pracodawcę... Koleżka jeden z drugim mówili mi - że pracują już długo, nie chleją po hotelach, kaski noszą i mają spokój... więc jak zawsze prawda jest po środku.
1
pracownik 2014-10-30 16:22
i ju pracuje :) a inni niech sobie piszą
ja 2014-11-13 19:14
najmniej to 1600 zł netto
Były pracownik 2014-11-26 12:02
Oczywiście jak jesteś w pracy 31 dni w miesiącu i nie popełniłeś żadnego błędu i nie spóźniałeś się i co najważniejsze, jak zostawałeś po godzinach co drugi dzień bo robota musi być zrobiona. To wtedy kasa będzie jak wyżej pisze kolega z lekkim opóźnieniem.
2
antek 2014-11-27 18:14
Witam. Ja osobiście jestem zainteresowany pracą w tej firmie i chciałbym zasięgnąć wiecej informacji dotyczących jej działalności i sposobu wynagrodzeń. Ktoś z Was może tam aktualnie pracuje i może podzielić się doświadczeniami? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
antek 2014-12-12 14:23
Wogle zastanawia mnie fakt jakie kompetencje u kandydata są dla nich najważniejsze, jakie są wartości i cele firmy- (jeśli np. celem jest maksymalizacja zysku,to można spodziewać się mocnego nacisku na wyniki. Jeśli celem jest zaś dostarczanie wysokiej jakości usług, to nacisk będzie położony na obsługę klienta i dobrej jakości produkt) – ma to o tyle znaczenie, że określa to, z czego pracownicy są najmocniej rozliczani.
2
Fan 2014-12-12 15:16
Jestem wielkim fanem firmy, polecam ją wszystkim i kibicuję. Trzymam kciuki za Wasz rozwój!!!
Praca 2015-02-27 13:03
Jak się można skontaktować w sprawie pracy? Żadne telefony nie działają.
maybenew 2015-04-01 14:50
Jak wygląda praca w logistyce, zakupach?
1
lolek 2015-04-29 09:25
Dlaczego piszesz takie rzeczy? To nie jest prawda a tak w zasadzie z firmą nie chcą niektórzy rozmawiać właśnie z powodu takich opinii!!!! Nie jest to spowodowane tym że firma nie płaci, bo płaci! Nie znasz człowieku realiów w branży budowlanej i zasad np. odbiorów dla dostawców usług i materiałów co wpływa na termin wystawienia faktur i płatności.
Tacy ludzie jak Ty nie ułatwiają nam pracy! Na przyszłość zapytaj o szczegóły zanim napiszesz niesprawiedliwą opinię która pójdzie w eter.
1
prawdomówny 2015-05-20 21:18
nie polecam nikomu tej firmy i tyle w temacie! (usunięte przez administratora)
2
Kord 2015-07-23 10:27
Po jakimś czasie Pan MD sie odezwał. Wyjaśniliśmy sobie jak wyglada proces szkoleniowy w firmie i było to rozbieżne z moimi oczekiwaniami i wyobrażeniem. Pieniądze zostały wypłacone. Miła niespodzianka i jestem zmuszony zmienić opinie. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
kontrachent 2015-11-01 15:39
Uwaga dla osób prowadzących działalność gospodarczą !!!
Nie polecam pod żadnym względem współpracy.
6
nie polecam 2015-11-10 16:55
Na rynku to oni są od niedawna ,można to sprawdzić w KRS-ie.
Chyba że wcześniej te same osoby działały pod inną nazwą, ale jak taka solidność i rzetelność to po co nazwę zmieniać???
BHP 2015-11-10 23:18
Stanger mocno zmienił się na lepsze - współpracuje z tą firmą od około 7 lat
ale zawsze mimo zawirowań z nimi działałem. Teraz musze przyznać że od około roku wszystko w terminie płacone - Polecam współpracę na 100 % Zarząd spółki realny i wypłacalny
Podwykonawca 2015-11-10 23:36
Witam - mają mega wymagania jakościowe - jak jakość jest zachowana i termin to i termin płatności jest przez Stanger zachowany co do dnia
1
CIEKAWY 2015-11-11 22:17
WITAM NAWIĄZALIŚMY WSPÓŁPRACE Z FIRMĄ STANGER. Z POCZĄTKU BYŁO CIĘŻKO SIĘ DOTRZEĆ PONIEWAŻ JAK PRZEDMÓWCA STWIERDZIŁ SĄ DUŻE WYMAGANIA. POTWIERDZAM.
WAŻNE ŻE JAK SIĘ SPEŁNIA WYMAGANIA JAKOŚCIOWE TO NIEMA PROBLEMU Z WYPŁATĄ ZA ZADANIE
4
Stefan 2015-12-11 21:22
Pracuję w tej firmie ponad 2 lata i jestem oburzony tym co tutaj widzę.
Pracownicy nie przychodzą do pracy, mają wszystko w nosie, przychodzą do pracy pod wpływem alkoholu a potem wypisują takie głupoty - że robota jest zła, szef niedobry itp. Jak ktoś chce pracować to polecam. Nie mówię ze jest lekko - wiadomo terminy gonią ale przynajmniej wiem za co pracuję, wyplata zawsze na czas, miła kulturalna obsługa w biurze. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii o tej firmie - pewnie połowa to konkurencja albo te osoby które opisałem wcześniej.
1
Ten co zawsze 2016-01-25 15:27
Gdyby tak było jak piszesz to jeszcze w tym samym dniu by wylecieli z pracy. Z tych twoich "opinii" tylko jedna jest prawdziwa- "miła kulturalna obsługa w biurze"
3
inwestor 2016-03-23 18:01
Mocno się zastanów zanim zaczniesz współpracę z ta firmą,jedynie co potrafią to ładnie gadac (usunięte przez administratora)
13
Inwestor 2016-07-26 14:31
Nie polecam !!!
5
Hanna 2017-03-09 13:20
@Inwestor, a Ty dlaczego nie polecasz?
Steam 2017-03-17 18:16
Prosze o kontak w sprawie wspolpracy z ta firma. Jestem niezadowolony i potrzebuje pomocy co zrobic by firma placila za zlecenia. Prosze o kontalt steam18@wp.pl
Zostaw swoją opinię o Stanger - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stanger