Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gugała BIS

Pracowałeś w firmie Gugała BIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Filip - 2013-11-26 15:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli za kazda godzine płaca tak samo w Gugała BIS? Sa jakies problemy by brac urlop na żadanie, czy coś w tym stylu w takim razie? no i dużo tych nadgodzin w miesiącu jest?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-01-05 17:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zemdlony, to ile wynosza te normy, sa trudne do wyrobienia, kazdy ma indywidualne, za wyrobienie np. 90% jest jakaś premia? Ps. wziąć nie wsiąść ;)
zdjecie uzytkownika
anoninus - 2014-01-18 19:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-12 16:59:05]:
popieram
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-01-20 23:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anoninus, fajnie, ze popierasz, ale który z licznych pomysłów, czy opinii powyżej to już nie raczyłeś zaznaczyć...
zdjecie uzytkownika
Czorny - 2014-03-27 17:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha ha wymiękam "burol ze słupi w BMW."
zdjecie uzytkownika
czorny - 2014-05-05 12:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiołka jest jak dzwon -im puściejszy tym głośniej bije.
zdjecie uzytkownika
obcokrajowiec - 2014-06-17 08:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o mnie to ten cały zakład powinni zamknąć cała ta banda to [usunięte przez moderatora] ludziom zwlekają z umowami itp. człowieka mają za śmiecia i niewolnika a państwo jak zwykle śpi zawsze zapowiadają kontrole hm ale co to za kontrola jak parę dni jest wcześniej dzwonią i omawiają wizytę [usunięte przez moderatora] i wszyscy zadowoleni a ludzie dalej robią bez umów grunt ze idzie na tych durnych polakach zarobić a szkoda bo jesteśmy silnym narodem i momencie zagrożenia u mimy się zjednoczyć
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-06-19 14:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajcie, że zawsze jest cos takiego jak umowa ustna, także, nie da sie pracowac bez umowy... Ja tam bym nie zaczynał pracy bez papierka.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-30 12:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Gugały był wypadek śmiertelny -przytrzasnęły chłopaka płyty, w tym zakładzie nie istnieje BHP
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-07-30 12:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,faceta od bhp nie widzialem..ponoc ma (usunięte przez administratora)na nazwisko.lewe zalatwiania..ten co tego chlpoaka przygniutl tez nioe mial papierow,nawe umowy o prace...ale pewnie juz ma zalatwione przez oszustow..ja tam pracowalem to nigdy nie mialem zadnego szkolenia itp.co so szefostwa..nie nazekalem..szefa nieznam a szefowa pilnowala pozadku...kierownik byl wpozadku..fakt nerwowy ale ma leb na karku i szlo sie znim dogadac..normalny facet..
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-07-30 12:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,faceta od bhp nie widzialem..ponoc ma WIECZOREK na nazwisko.lewe zalatwiania..ten co tego chlpoaka przygniutl tez nioe mial papierow,nawe umowy o prace...ale pewnie juz ma zalatwione przez oszustow..ja tam pracowalem to nigdy nie mialem zadnego szkolenia itp.co so szefostwa..nie nazekalem..szefa nieznam a szefowa pilnowala pozadku...kierownik byl wpozadku..fakt nerwowy ale ma leb na karku i szlo sie znim dogadac..normalny facet..
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-07-30 12:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez prokurator to nie glupi czlowiek,napewno dojdzie do tego ze temu(widlakowemu) pozalatwiali na wszystko...znalam kolesia i wiem ze tam pracowal na czarno!a ten wieczorek to ja niewiem kto to jest,tez podpisywalam papiery bez szkolen.tam kazdy kto wsiadla to jezdzil czym chcial..paranoja! chlopak zginal i dalej jest to samo..a co to za katrola skoro sie zapowiada.
zdjecie uzytkownika
KOLEGA Z G-3 - 2014-07-30 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwala tym chlopaka co znim byli w ostatnich minutach jego zycia,slyszalem od naszego kierownika ze zachowali sie bardzo profesionalnie...byla szybka akcja..ponoc paleta odzucili w minute....a jeden znich znim zostal do konca i rozmawial.pomagal a nawet zartowal....sper chlopaki..gratulacje!!! wiecej takich ludzi....
zdjecie uzytkownika
KOLEGA Z G-3 - 2014-07-30 12:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwala tym chlopaka co znim byli w ostatnich minutach jego zycia,slyszalem od naszego kierownika ze zachowali sie bardzo profesionalnie...byla szybka akcja..ponoc paleta odzucili w minute....a jeden znich znim zostal do konca i rozmawial.pomagal a nawet zartowal....sper chlopaki..gratulacje!!! wiecej takich ludzi....
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-07-31 22:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam pracuje wiem jaki jest ( usunięte przez administratora ) wiem jak traktuje ludzi ponieważ nie jest to mój pierwszy rok tam spędzony. Mnie on nigdy nie potraktował normalnie jak człowieka i czytam że "szlo się z nim dogadać ..normalny facet.." Kolego jesteś w błędzie i to wielkim. Ludzi tych, którzy jemu nie pasują traktuje ( usunięte przez administratora )i nic więcej. Tylko szuka, kiedy się może na nich wyżyć. I z satysfakcją to robi po czym przychodzi i rozmawia jakby nigdy nic się nie stało ( to jest czysty mobbing ). A fakt nie szczęśliwego wypadku świadczy. To są także jego rozrachunki. Ponieważ gdzie był kierownik lub kto inny wyznaczony do przydzielania pracy w tą nieszczęśliwą sobotę.
Kurs był tylko jeden i w tym momencie wszystko było jak należy. Na widlakach jeździli tylko Ci któż mają papiery i oczywiście w kaskach.
Z tym że jeżdżenie w kasku to kretynizm więc ich już nie nosili. A potem jeszcze zdobyli dwa widlaki i byli potrzebni ludzie na nie więc kto umiał to jeździł. Pech chciał że w tą sobotę osoba która prowadziła widlaka je miała ale nie była doświadczona. W ŻADNYM WYPADKU NIE MOŻNA JAJ OBWINIAĆ. ON NIE JEST TEGO WINIEN. OSOBA KTÓRA POWINNA TAM BYĆ JEST TYLKO TEGO WINNA I NIKT INNY. Bo to on powinna zwrócić uwagę na sposób transportu płyty. A tu się stało inaczej zginął kolega z zakładu miał 27 lat całe życie przed sobą. Jest mi żal tylko jego rodziców i nie chcę wiedzieć co przeżywają, bo to jest nie pojęte. Składam im najgłębsze wyrazy szacunku jakie są możliwe, choć wiem że to nic nie zmieni. I mam nadzieję że ktoś za to zapłaci.
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEGO Z G-3
Z tobą się zgodzę. Szkoda tylko że karetka tak długo jechała. Bo 45 minut z ępna to raczej coś nie tak.
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-07-31 22:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23]:
Przepraszam miało być z Kępna
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-08-03 15:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale tak w sobotę.
zdjecie uzytkownika
hanss - 2014-08-04 11:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23]:
kolego twoich opinii nie da się czytać i nie mam tu na myśli treści twoich wypowiedzi ale styl w jakim piszesz:) kłaniają się podstawy gramatyki:)wnioskuję że nie jesteś wykształconym człowiekiem i dlatego kierownik wyżywa się na tobie.
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-08-05 14:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hanss - 2014-08-04 11:51:57]:
Wiem że popełniłem masę błędów ortograficznych ale nie jest to wina wykształcenia a raczej zmęczenia. A jak zauważyłem to ich nie mogłem poprawić. Byłem po długiej podróży. Wróciłem z wczasów i dowiedziałem się, że kolega z pracy miał wypadek i zginął.
Tak w ogóle nie muszą się tłumaczyć. A Ty za przeproszeniem nie musisz czytać moich wypowiedzi. To chyba wolny kraj.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-08 11:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiołka jako osoba kierująca beknie za to -dostanie zawiasy minimum 3 lata
zdjecie uzytkownika
tytan - 2014-08-11 08:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiolka to nie wyrok w zawiasach a zaklad zamkniety dla psycholi
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-08-16 23:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smutno czytać o śmiertelnych wypadkach, nie wazne, czy to Gugała BIS, czy inna firma. Jak dla mnie to pamiętajcie o chłopaku, a nie szukajcie winnego - od tego sa odpowiednie instytucje. Może warto by jednak bardziej uważać w pracy, czy podjąć jakies kroki, by w przyszłości takie rzeczy się nie wydarzyły. Piszecie, ze w tej firmie nie ma BHP, to ja zapytam, czy to firma nie przestrzega BHP, czy pracownicy? Nie musicie odpowiadać...
zdjecie uzytkownika
hhh - 2014-08-26 16:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa jakies przyjecia do was do pracy i jak tam u was jest co robią tam kobiety i jakie są zarobki na początek
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-26 20:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa przyjecia do pracy i jak jest platnosc na akort czy na godzine
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gugała BIS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski