Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gugała BIS

Pracowałeś w firmie Gugała BIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marek - 2014-01-20 23:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anoninus, fajnie, ze popierasz, ale który z licznych pomysłów, czy opinii powyżej to już nie raczyłeś zaznaczyć...
zdjecie uzytkownika
Czorny - 2014-03-27 17:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha ha wymiękam "burol ze słupi w BMW."
zdjecie uzytkownika
czorny - 2014-05-05 12:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiołka jest jak dzwon -im puściejszy tym głośniej bije.
zdjecie uzytkownika
obcokrajowiec - 2014-06-17 08:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o mnie to ten cały zakład powinni zamknąć cała ta banda to [usunięte przez moderatora] ludziom zwlekają z umowami itp. człowieka mają za śmiecia i niewolnika a państwo jak zwykle śpi zawsze zapowiadają kontrole hm ale co to za kontrola jak parę dni jest wcześniej dzwonią i omawiają wizytę [usunięte przez moderatora] i wszyscy zadowoleni a ludzie dalej robią bez umów grunt ze idzie na tych durnych polakach zarobić a szkoda bo jesteśmy silnym narodem i momencie zagrożenia u mimy się zjednoczyć
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-06-19 14:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajcie, że zawsze jest cos takiego jak umowa ustna, także, nie da sie pracowac bez umowy... Ja tam bym nie zaczynał pracy bez papierka.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-30 12:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Gugały był wypadek śmiertelny -przytrzasnęły chłopaka płyty, w tym zakładzie nie istnieje BHP
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-07-30 12:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,faceta od bhp nie widzialem..ponoc ma (usunięte przez administratora)na nazwisko.lewe zalatwiania..ten co tego chlpoaka przygniutl tez nioe mial papierow,nawe umowy o prace...ale pewnie juz ma zalatwione przez oszustow..ja tam pracowalem to nigdy nie mialem zadnego szkolenia itp.co so szefostwa..nie nazekalem..szefa nieznam a szefowa pilnowala pozadku...kierownik byl wpozadku..fakt nerwowy ale ma leb na karku i szlo sie znim dogadac..normalny facet..
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-07-30 12:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,faceta od bhp nie widzialem..ponoc ma WIECZOREK na nazwisko.lewe zalatwiania..ten co tego chlpoaka przygniutl tez nioe mial papierow,nawe umowy o prace...ale pewnie juz ma zalatwione przez oszustow..ja tam pracowalem to nigdy nie mialem zadnego szkolenia itp.co so szefostwa..nie nazekalem..szefa nieznam a szefowa pilnowala pozadku...kierownik byl wpozadku..fakt nerwowy ale ma leb na karku i szlo sie znim dogadac..normalny facet..
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-07-30 12:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez prokurator to nie glupi czlowiek,napewno dojdzie do tego ze temu(widlakowemu) pozalatwiali na wszystko...znalam kolesia i wiem ze tam pracowal na czarno!a ten wieczorek to ja niewiem kto to jest,tez podpisywalam papiery bez szkolen.tam kazdy kto wsiadla to jezdzil czym chcial..paranoja! chlopak zginal i dalej jest to samo..a co to za katrola skoro sie zapowiada.
zdjecie uzytkownika
KOLEGA Z G-3 - 2014-07-30 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwala tym chlopaka co znim byli w ostatnich minutach jego zycia,slyszalem od naszego kierownika ze zachowali sie bardzo profesionalnie...byla szybka akcja..ponoc paleta odzucili w minute....a jeden znich znim zostal do konca i rozmawial.pomagal a nawet zartowal....sper chlopaki..gratulacje!!! wiecej takich ludzi....
zdjecie uzytkownika
KOLEGA Z G-3 - 2014-07-30 12:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwala tym chlopaka co znim byli w ostatnich minutach jego zycia,slyszalem od naszego kierownika ze zachowali sie bardzo profesionalnie...byla szybka akcja..ponoc paleta odzucili w minute....a jeden znich znim zostal do konca i rozmawial.pomagal a nawet zartowal....sper chlopaki..gratulacje!!! wiecej takich ludzi....
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-07-31 22:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam pracuje wiem jaki jest ( usunięte przez administratora ) wiem jak traktuje ludzi ponieważ nie jest to mój pierwszy rok tam spędzony. Mnie on nigdy nie potraktował normalnie jak człowieka i czytam że "szlo się z nim dogadać ..normalny facet.." Kolego jesteś w błędzie i to wielkim. Ludzi tych, którzy jemu nie pasują traktuje ( usunięte przez administratora )i nic więcej. Tylko szuka, kiedy się może na nich wyżyć. I z satysfakcją to robi po czym przychodzi i rozmawia jakby nigdy nic się nie stało ( to jest czysty mobbing ). A fakt nie szczęśliwego wypadku świadczy. To są także jego rozrachunki. Ponieważ gdzie był kierownik lub kto inny wyznaczony do przydzielania pracy w tą nieszczęśliwą sobotę.
Kurs był tylko jeden i w tym momencie wszystko było jak należy. Na widlakach jeździli tylko Ci któż mają papiery i oczywiście w kaskach.
Z tym że jeżdżenie w kasku to kretynizm więc ich już nie nosili. A potem jeszcze zdobyli dwa widlaki i byli potrzebni ludzie na nie więc kto umiał to jeździł. Pech chciał że w tą sobotę osoba która prowadziła widlaka je miała ale nie była doświadczona. W ŻADNYM WYPADKU NIE MOŻNA JAJ OBWINIAĆ. ON NIE JEST TEGO WINIEN. OSOBA KTÓRA POWINNA TAM BYĆ JEST TYLKO TEGO WINNA I NIKT INNY. Bo to on powinna zwrócić uwagę na sposób transportu płyty. A tu się stało inaczej zginął kolega z zakładu miał 27 lat całe życie przed sobą. Jest mi żal tylko jego rodziców i nie chcę wiedzieć co przeżywają, bo to jest nie pojęte. Składam im najgłębsze wyrazy szacunku jakie są możliwe, choć wiem że to nic nie zmieni. I mam nadzieję że ktoś za to zapłaci.
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEGO Z G-3
Z tobą się zgodzę. Szkoda tylko że karetka tak długo jechała. Bo 45 minut z ępna to raczej coś nie tak.
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-07-31 22:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23]:
Przepraszam miało być z Kępna
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-08-03 15:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale tak w sobotę.
zdjecie uzytkownika
hanss - 2014-08-04 11:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23]:
kolego twoich opinii nie da się czytać i nie mam tu na myśli treści twoich wypowiedzi ale styl w jakim piszesz:) kłaniają się podstawy gramatyki:)wnioskuję że nie jesteś wykształconym człowiekiem i dlatego kierownik wyżywa się na tobie.
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-08-05 14:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hanss - 2014-08-04 11:51:57]:
Wiem że popełniłem masę błędów ortograficznych ale nie jest to wina wykształcenia a raczej zmęczenia. A jak zauważyłem to ich nie mogłem poprawić. Byłem po długiej podróży. Wróciłem z wczasów i dowiedziałem się, że kolega z pracy miał wypadek i zginął.
Tak w ogóle nie muszą się tłumaczyć. A Ty za przeproszeniem nie musisz czytać moich wypowiedzi. To chyba wolny kraj.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-08 11:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fiołka jako osoba kierująca beknie za to -dostanie zawiasy minimum 3 lata
zdjecie uzytkownika
tytan - 2014-08-11 08:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiolka to nie wyrok w zawiasach a zaklad zamkniety dla psycholi
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-08-16 23:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smutno czytać o śmiertelnych wypadkach, nie wazne, czy to Gugała BIS, czy inna firma. Jak dla mnie to pamiętajcie o chłopaku, a nie szukajcie winnego - od tego sa odpowiednie instytucje. Może warto by jednak bardziej uważać w pracy, czy podjąć jakies kroki, by w przyszłości takie rzeczy się nie wydarzyły. Piszecie, ze w tej firmie nie ma BHP, to ja zapytam, czy to firma nie przestrzega BHP, czy pracownicy? Nie musicie odpowiadać...
zdjecie uzytkownika
hhh - 2014-08-26 16:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa jakies przyjecia do was do pracy i jak tam u was jest co robią tam kobiety i jakie są zarobki na początek
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-26 20:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa przyjecia do pracy i jak jest platnosc na akort czy na godzine
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-09-09 23:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w drewturze u gugały,tam to jest młyn dopiero,i ten dziwny kierownik darek co ledwo wie o co chodzi,łazi tylko i ploty o kazdym zbiera za robote niech sie wezmie,
zdjecie uzytkownika
apeks - 2014-09-25 23:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisze sie akort tylko akord, ale to już szczegół. Tez bym chciał wiedzieć jak tam z przyjęciami do gugała BIS, bo wiem na żadnym z serwisów pracy nie znalazłem od nich ogłoszeń, nawet nieaktualnych... Także chyba proponują dobre warunki, skoro nie ma rotacji...
zdjecie uzytkownika
blebleble - 2014-12-19 08:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym zakładzie rządzi mobbing a mięśniak (łysy) ma się już nie wiadomo za co lub kogo sie tam ma wyzywa nas od nie robów itp. traktuje nas jak swoją własność nie wiemy ile w tym prawdy ale nawet opiera sie to o s.. naj gorsze jest to ż szef o tym wie a nic z tym nie robi bo wydajnoścć sie liczy nie polecam tego zakładu wiadomo praca jest nam potrzebna do bycia nie zależnym człowiekiem ale wchodząc tam stajesz sie niewolnikiem Pana darka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gugała BIS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gugała BIS?
Zadaj pytanie
x