Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gugała BIS

Pracowałeś w firmie Gugała BIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-07 14:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale bajzer co to za firma tyle ludzi tam pracuje i z tego co tu piszecie to Fioła to jakis Bóg nietykalny czy jak
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-03-10 13:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No jest kierownikiem i nic mu nie możesz zrobić. Gugałe interesuje tylko i wyłacznie kasa i zamówienia. A to ze Fioła poniża pracowników ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ma być zrobione i chooj z tym jakim kosztem. Zreszta spróbuj isc na skarge do szefa to Fioła jak sie o tym dowie to Cie zniszczy jak spa i doprowadzi do tego ze sam sie zwolnisz... bedzie Cie poniżał i wytykał wszystkie błedy i przypierdalał sie o to czego nawet nie zrobiles. Jakiekolwiek dyskusje z nim nie wchodza w gre, bo poprostu nie da Ci dojść do słowa. A jak zacznie drzeć morde to zaraz przylatują do niego jego wierne pieski. Nazwiska? Lukasz Wieczorek pseudonim Czorny, Piotr moskwa (z małej litery) znany jako Wója i przydupasek, który dopiero zaczyna właźić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mariusz Gomółka pseudo Maniek. Przyklaskują swojemu guru FIołce i cieszą się jak idioci. Ale w sumie nie powinno się wymagać zbyt wiele od osób które mają jednocyfrowe IQ... nastepne pytanie?
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-03-10 13:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Aha i jeszcze jedno. Apropos widlaków: nie macie prawa oceniać chłopaka który wtedy zabił tego niewinnego chłopaka. To absolutnie nie jego wina. Jeśli wtedy zadzwoniłby do kogokolwiek z biura czy kierownictwa, że nie wsiadze do widlaka bo nie ma uprawnien DOSTAŁBY TAKĄ ZJEBE ZE SOBIE NAWET NIE WYOBRAZACIE I POZEGNAŁBY SIE Z PRACĄ!!! aha i jeszcze jedno osoba która wtedy to zrobiła nie miała umowy ani uprawnien. WSZYSTKO ZOSTAŁO ZAŁATWIONE NIELEGALNIE PO WYPADKU.
zdjecie uzytkownika
wuja - 2015-03-10 15:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie masz wysokie iq ze wuja piszesz przez o.. brawo pogratulowac.. a jak masz tyle odwagi to powiedz im to wprost frajerze, ktory po za pomocnikiem gnojarza nic nie osiagnie.
zdjecie uzytkownika
he he - 2015-03-10 19:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fiolka się odezwal-powiem ci cos co mysla o tobie wszyscy pracownicy -jesteś ciota i cwe..m,takich jak ty powinno się zamykać.kiedys w dolach na imprezie ci to wytlumaczymy kolego kierowniku
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-03-12 14:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wója czy wuja? Jeden chooy jak to pan Moskwa jest i będzie zerem i nawet nie przykładam uwagi jak pisze cokolwiek na jego temat, bo na nie zasługuje. Poza tym mało inteligentnym trzeba być zeby sie dowalać do jednego błędu, gdy rozmawiamy na takie tematy. Ale cóż, brak argumentów wiec trzeba się przypieprzyć o coś innego. Teraz nie masz nic pozytywnego na temat pana moskwy to o co się przyjebiesz? o interpunkcje czy o te ze nie mam polskich znaków w tablecie? He He, co do Twojej wypowiedzi to nigdy go nie dorwiesz w dołach, bo on wie jak bardzo jest znienawidzony i nie pojawia się na tego typu imprezach. Więc nie masz szans na zamste. Niestety...
Wója wója wója wója wója wója wója wója wója.
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-03-12 14:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
aaaa prawie zapomniałem. Apropos Twojej wypowiedzi panie wUja: wielokrotnie powiedziałem fiołce co on myśle prosto w twarz. Niejednokrotnie usłyszał ode mnie, że jest osobą chorą i potrzebuje natychmiastowej pomocy lekarza, Ze jest pierdo.... i ma spier...... A nie chwialił Ci Twój Guru, że miał kilka rozmów z szefostwem na temat swojego zachowania? no popatrz pewnie mu wstyd... I niech jeszcze opowie wam jak kiedyś pracując w MŁOT MEBLE został podstępem zaproszony przez chłopaków na piwo a wywieżli go do lasu pod bałdowicami i zabrali mu telefon i zapieprzał z buta do Słupi. To dopiero jaja jak berety. Czekam na nastepne pytanka :)
zdjecie uzytkownika
do terakota - 2015-03-12 16:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomyłka do lasu był wywieziony (usunięte przez administratora) prawie sąsiad tego waszego Fiołki
zdjecie uzytkownika
he he he - 2015-03-12 17:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem gdzie kolezka sie bawi,razem ze swoja panna blanka.wiemy gdzie mieszka, odludzie,nikt nie mówi o zemście.bo po co.za lata ponizan,tez zostanie poniżony.i wierzcie mi zwolni się z pra y bo nie uniesie presji.koniec poniżania przez psychola,
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-16 19:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BRAWO , BRAWO ,BRAWO !!!!
ZA ODWAGE DLA "terakota "
JESTEM ŚWIADKIEM TAK BYŁO CHOĆ MINEŁO PARĘ LAT TO
WSZYSTKO PRAWDA .
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-16 19:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terakota - 2015-03-06 17:21:52]:
BRAWO ,BRAWO ,BRAWO !!!
Wszystko prawda !!!
zdjecie uzytkownika
xoxo s - 2015-03-30 09:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka ze nikt nikogo nie zmusza i nie ciągnie za ręce do pracy do Gugały ! Fiolka to jest temat rzeka ale jak słucham tego całego chłamu na temat p.Gugałow i Fiołki to mi się płakać ze śmiechu chce ! Spielibyście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zebrali grupę ludzi i poszli z porządną skarga do szefostwa to myśle ze byście dali radę coś załatwić , a nie jakies zachowanie sie na poziomie gimnazjum (terakota) i poruszanie spraw nie mających nic wspólnego z pracą czy pani szefowa z kimś urzęduje czy nie !! Nie podoba sie to zmieńcie miejsce pracy tam gdzie szef poluje w twarz pracownikowi i miesza go z błotem . wszyscy cwani a nikt nie moze dac sobie rady z jedna os. Czyt.Fiolka . Narzekacie na szefostwo a nie jeden z was zamiast bbrać sie za prace to chleje w konciku gdzieś z drugim pracownikiem ialbo chodzi tam gdzie nie jego stanowisko a później dochodzi do dotakich tragedii jakie miała miejsce nie dawno . Brak słow ona wasze skargi smutki i płacze . Nikt was do pracy w tej firmie nie zmusza !
zdjecie uzytkownika
tarakotka powrócił - 2015-05-30 08:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no prosze. Pan Czorny ostatnio znowu zjebał wieńce do jakiejs tam szafy i nawet zjeby nie dostał!!! Sprawiedliwosc jak chooy
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2015-06-22 19:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak zgadzam sie darek jest mily tylko dla swojej kliki czyli edyty manuelki piotrka . tamci moga wpne kiedy chca a reszte ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dodatku ma romans z taka mloda A z elementow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zaklad a darek to chyba nawet nie wie jak sie nazywa
zdjecie uzytkownika
Kuran - 2015-06-30 07:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, a to że kogoś się lubi bardziej to w Gugała BIS od razu dyskryminuje innych podejmowania pracy czy zajmowania jakiś przydatnych funkcji w firmie, bo dla mnie jedno z drugim nie jest tożsame, ale nie ukrywam, że poszukują pracy na dłuższy okres czasu. Myślę, że każdy z tego mógłby być zadowolony.
zdjecie uzytkownika
ojtam - 2015-08-24 22:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam to sie dzieje nawet jak robisz dobrze to sie przywalaja plotki to codziennosc w drewturze wredne tipsiary same kokoszambonnely jedyny normalnyto kierownik Tomek bo trzyma rygor u niego nie ma kolesiostwa
zdjecie uzytkownika
ajaks - 2015-08-25 01:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli to dowodzi, że i sa normalni ludzie w gugała BIS. Pewnie wiele zalezy od tego jak i na kogo się trafi, bo najwyraźniej można trafić dobre, jak i można trafić źle. Może zaryzykowałbym, więc i zaaplikował. Prosze napiszcie mi, czy słyszeliście o jakiś planowanych rekrutacjach, byłbym dozgonnie wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
nmnn - 2015-08-26 18:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOZE WIE A NIC NIE MOWI KTO WIE JAK TAM U NICH SIE DZIEJE. TOMEK MOZE NIE TYLE ZE TRZYMA RYGOR ALE POTRAFI WSZYSTKIEGO DOPILNOWAC. MOZNA SIE Z NIM DOGADAC NORMALNY CZLOWIEK NIE PANOSZY SIE I TRAKTUJE PRACOWNIKOW JAK LUDZI. JUZ TAM NIE PRACUJE ALE DO TOMKA DZ MAM SZACUNEK !
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-09-25 08:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu jest forum o GUGAŁA BIS CZYLI NIE O DREWTUR.
ale skoro jesteśmy przy temacie DREWTURU powiem krótko, kierownik to kierownik
każdy ma swoich ulubieńców ale to też ze względu na to jak pracują. Kierownik Tomek.. hmm ten to jest nierób. Siedzi tylko w biurze lub na stołówce i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi. A Darek robotny ale fakt troszkę za bardzo trzyma z ludźmi. Tyle na ten temat. OGÓLNIE praca ok, zarobki słabe pozatym atmosfera fajna jak się jest w porzadku to ludzie też bedą ok. Pracuję i jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
hkhkh - 2015-09-25 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gugala bis g3 czy drewtur wszedzie trzeba robic . ja obecnie jestem w g3 pracowalem rowniez w drewturze ogolnie nie mam ani do jednego kierownika ani do drugiego nic . Napewno wiecej szacunku maja w drewturze do ludzi niz na g3 ale coz zycie jestesmy tylko ludzmi kazdy ma gorsze i lepsze dni.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-09-26 02:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja zauwazylam ze w Drewturze kierownicy nie sa wcale zli. Wiadomo, kazdy ma cos za skora. Wystarczy tylko ich sluchac i robic co kaza a wszystko jest git. Nikt nie ma do nikogo zadnych pretensji. Wtedy nawet sami podchodza i pozartuja. Wystarczy tylko pracowac a nie przychodzic do pracy na ploty. A co do zarobków. Hmm, wiadomo zawsze mogly by byc wieksze.
zdjecie uzytkownika
animek - 2015-10-24 21:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie trzeba pracowac, to fakt, w mało której firmie lenie się utrzymają w strukturach firmy, takie życie. Pytanie co do jeszcze zarobków, może ktoś przedstawić jakieś widełki startowe. Zawsze mam problem z podaniem swoich oczekiwań finansowych podczas rozmowy, a nie chciałbym od razu zrazić do siebie firmy.
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-11-23 11:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Boże kochany... Ludzie tu jest forum o firmie GUGAŁA BIS a nie o jakis G3 czy Dretwurach czy jak to się tam nazywa, wypowiadajcie sie na temat tamtyc firm pod innym tematem. APROPO BISU!!! CZORNY ZDEGRADOWANY NA POMOCNIKA!!! BRAWO, PO TYLU LATACH W KOŃCU LUDZIE SIĘ NA NIM POZNALI!!! TO CHYBA NAJSZCZEŚLIWSZY DZIEN W MOIM ZYCIU. NORMALNIE SKACZE Z RADOSCI. CHYBA POJADE DZISIAJ Z FLACHA I WYPIJE Z FIOŁKA I GRZECHEM. SUPER SUPER SUPER.


CZEKAM NA DZIEN AZ TEN CZŁOWIEK W KONCU ZOSTANIE ZWOLNIONY Z PRACY.
WTEDY DOPIERO BEDE SIĘ CIESZYŁ
W SUMIE NIE MUSZĄ GO CAŁKIEM ZWALNIAĆ WYSTARCZY, ŻE NAUCZĄ GO OBSŁUGIWAC MIOTŁE BO NWET TEGO NIE POTRAFI


GRZESIU JESLI TO CZYTASZ TO PROSZE CIĘ Z CAŁEGO SERCA RZUĆ CZASEM OKIEM NA TO CO SIE DZIEJE NA HALI I JAK CZORNY PRACUJE
MYSLE ZE WTEDY NIE BEDZIESZ MIAL NAJMNIEJSZYCH OPOROW ZEBY GO WYPIERDOLIC NA ZBITY PYSK.
NIE MA CO SIE SZCZYPAC BUGI



CZORNY=DNO=PODPIERDALACZ=NIERÓB=ŁAJNO



I BŁAGAM NIE SIEJCIE ZNOWU PANIKI NA HALI ZE POJEDZIECIE NA POLICJE ZEBY ZGŁOSIC MOJE WPISY

BO POLICJA WAM NIE POMOZE BO TU NIE MAM NIC OBRAŹLIWEGO ANI NIC W TYM STYLU, TU JEST SAMA PRAWDA



Z POZDROWIENIAMI TERAKOTA CZYLI JA. :D
zdjecie uzytkownika
sukis - 2015-11-25 21:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@terakota, nie musiałes pisac capslockiem. Co do tych donosów, to widac ów kolega kiedyś na Ciebie doniósł, dlatego teraz cieszysz sie, że go zdegradowali. Pytanie tylko na co takiego doniósł, może warto by zając się praca, to może i Ciebie kiedyś awansują. Ja się zastanawiam czy nie poszukac tu pracy, ale nie maja aktualnie żadnych ogłoszeń.
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2015-11-28 17:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie w tym bajzlu WIELKA SZEFOWA?Dlaczego nie siedzi razem z fiola na lawie w sadzie?To jej rzady aprobaty a wrecz uleglosc wzgledem decyzji fioly doprowadzily do tego burdelu TO ona wraz nim wykancza normalnych ludzi.Sciagnela do pracy ojca-niby mial byc DYREKTOREM achlop przezucal tony mebli na zaladunkach az dostal dwustronnej prepukliny.A "SZEFOWA"jezdzila po nim rowno przy wtorze fioly.Skonczylo sie tonerwowe zycie ciezkimi rozleglym zawalem serca.Ale to nie koniec "szefowania"Po leczeniu i powrocie jazdy byly jeszcze wieksze=az chlop sie wk.... izwolnil z godziny nagodzine.Potem sciagnela brata. I tu historia sie powtarza-jazda,jazda a na koniec propozycja nie do odzucenia-albo praca na 3 zmiany albo zwolnienie;a chlopak ma male dziecko. We wszystkich tych manewrach udzial czynny bierze fiola To on w firmie jest panemzycia ismierci a"szefowa"tylko akceptuje jego decyzje.on przyjmuje i zwalnia-szczegolnie niewygodnych,on dedyduje na biezaco o iloscj godzin pracy czy 8 czy 14 nigdy tego nie wiesz decyzja zapada o14
zdjecie uzytkownika
zygu - 2015-12-06 03:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sukis pewnie, że znaleźć zatrudnienie u nich to byłaby dobra opcja, ale ostatnio nie pojawiło się nadal, żadne ogłoszenie pracy. Wiecie jakie są aktualne warunki pracy? Dzieki
zdjecie uzytkownika
ja. - 2015-12-06 10:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sukis jeśli jesteś Ukraincem
,masz ogromne szanse na to ,że cie przyjmą.Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-12-16 12:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wierzę @ja. że nie narodowość jest ważna ale fach który się ma rękach decyduje o wszystkim. w meblach tak jest że potrzeba fachowców a nie robotników
zdjecie uzytkownika
mariano italiano - 2015-12-17 02:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elo. Ma któoś jakies nowe wiesci od gugały? :DDDDD
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-19 10:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terakota - 2015-11-23 11:38:14]:
Tylko czy oni chcieliby pić z tobą ???? wątpię
zdjecie uzytkownika
Jeruz - 2015-12-29 13:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś się nie zna na branży to może zwyczajnie nie podołać, bo to nie jest praca dla każdego. Tu trzeba być fachowcem. Firmę znam, uważam, że są bardzo porządni, więc pewnie zatrudniają ludzi z głową.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-01-27 20:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha.ha.ha Jeruz kon by sie usmial z twojego wpisu! Musiales byc niezle....i tu wybierz sobie co.Fachowcy ? Operatorzy zwlaszcza- ha.ha.ha
zdjecie uzytkownika
gradii - 2016-02-06 19:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, to nie zatrudniają byle kogo, więc się z Tobą @Jeruz zgodzę, jednak warto jest spróbować pójść na rozmowę o pracę, umowa o pracę jest po okresie próbnym.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-03-14 12:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy bedą jakieś przyjęcia w g3?
zdjecie uzytkownika
ero - 2016-04-07 08:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też się właśnie nad tym zastanawiam. a skłania mnie do tego to że moja ciotka ma od nich m,eble i jest bardzo zadowolona, a ja chcę robić w solidnej stolarce
zdjecie uzytkownika
Maly - 2016-04-14 00:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sukis - 2015-11-25 21:46:01]:
To kretyn i tyle !!!!
zdjecie uzytkownika
terakota - 2016-05-04 10:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-12-19 10:32:22]:
oczywiscie, że chcieliby ze mną pic... nie watpie w to wogole :D
zdjecie uzytkownika
terakota - 2016-05-04 10:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmmmmmmmmmmmmmmmm podobno (usunięte przez administratora) wyleciał. Nie wiem co powiedzieć...
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-05 14:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oooo...w końcu niektóre nieroby wezmą sie do roboty, bo nie bedzie miał ich kto chronić.
zdjecie uzytkownika
bis - 2016-05-05 14:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyzby kierownika tez dopadla redukcja etatow??
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-05 18:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [terakota - 2016-05-04 10:32:30]:
o czym ty terakota będziesz teraz pisał i czym żył???? Może się do roboty weźmiesz i zajmiesz swoimi sprawami? tylko czy jest czym hihihi ? wątpię !!!!
zdjecie uzytkownika
moi - 2016-05-10 14:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto zająć się samym sobą, wtedy atmosfera lepsza i wyniki
zdjecie uzytkownika
terakota - 2016-05-18 11:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-05-05 18:20:08]:
swoimi sprawami? Aktualnie prowadze swoja mała firme, ale zawsze znajde czas zeby troche pocisnac po ludziach którzy sobie na to zasłużyli.
zdjecie uzytkownika
terakota - 2016-05-18 11:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że ludzie którzy tam pracuja dalej nie znają mojej tożsamosci i w rozmowach ze mną podejrzewaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie kogo o te wpisy. Zamiast zastanawiac się kim ja jestem zatanówcie sie dlaczego pracujecie w tym obozie i co zrobić zeby się z niego wyrwac. Moze dla niektórych praca za 2500 zł miesiecznie to szczyt marzeń. Ambicje zabite przez rzeczywistosc. Może wypowiem się w koncu w jakiś pozytywny sposób na temat tego zakładu. Długo do tego dojrzewałem i wyszukiwałem w mojej pamieci jakis pozytywów i jedyne które znalazłem to niektórzy pracownicy i postanowiłem sie teraz wypowiedzieć w nieco cieplejszym tonie. Będe pisał przezwiskami, ale po raz kolejny nie narażać się na pier.... ze mnie na policje podają. A więc


Maku- Swietny operator, koleś który ma pojecie na temat każdej maszyny i szczerze mówiąć marnujący sie w tej firmie. Maku na zachodzie zrobiłbyś furore i trzepałbys konkretny hajs. Tylko nie chlej :D

Kasztanek- pilarz z prawdziwego zdarzenia. Tnie jak zły i nie ma sobie równych na pile. Człowiek o wielkim sercu. Nigdy nie odmówił pomocy, zarówno czy chodzi o prace czy o czas poza nia. Powiem Ci szczerze Panie K, ze powinienies czesciej byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla ludzi bo Cie nie doceniaja. Z kazdym problemem leca do Ciebie a nawet jeban* Kur*y nie potrafia ci podziekować za okazana pomoc.


Przemo O.- człwoek który choć leniwy jest bardzo inteligentny i tez swietnie sobie radzi na maszynach, chociaż ostatnio lata podobno na widlaku (ale mu to w sumie pewnie pasuje)

Michałek- podobno juz nie pracuje, ale z tego co pamietam na oklejarkach nie miał sobie równych i swoja wiedza przerósł nawet swojego nauczyciela Czornego (o ile tego kogos mozna nazwać nauczycielem) Michał gdybyś Czesciej myslał o pracy a mniej o pierdołach i wkurwianiu Junca (w sumie to tez goscia nie trawiłem i go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to teraz Ty byłbyś kierownikiem a nie jakieś włażidupy. Szkoda ze uciekłes i nie ma teraz się nawet z kim wódki napic :/


Ponitek- no i tu mamy kolejny przykład osoby która poświeca swój cenny czas i zdrowie na ta firme a tak naprawde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego ma. Ponitek spierdlaja z tej firmy i uciekaj na zachód, tam docenią Twoje zdolnosci i bedziesz zarabiac tyle ile Fachowiec taki jak Ty powinien zarabiać.


Czapa- podobno juz nie pracuje. Ale warto o jim wspomniec bo to naprawde świetny kolega i operator.

Kurzoj- o i tu mamy temat rzekę. Człowiek o ogromniej kulturze osobistej, Osoba elokwetna, inteligentna. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że to pewnego rodzaju WIZJONER PRZEMYSLU DRZEWNEGO. Niejeden jego projekt podbija dzisiaj europejskie salony i jest rozchwytywany przez stolarnie na cały swiecie. Jak widac 5 lat studiów w renomowanej brytyjskiej uczelni ,,THE ŁÓD HAJD SKUL OF OBRUBKEJSZYN OF THE PLYTA,, nie poszło na marne. Jednym słowem Fachura w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
no i tu mamy problem, bo wymieniłem juz wszystkich inteligentnych pracowników i nie mam juz o czym pisac i w tym samym momencie skonczyły sie pozytywne strony tego zakładu. buuuuuuuu. Chciałem się bardziej rozpisac ale naprawde nie mam o czym. Moze ktoś ma jakieś pytania? Moze jakoś pomoge albo cos?





wasz ukochany/a TERAKOTA


zdjecie uzytkownika
moze to ja? - 2016-05-19 11:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [terakota - 2016-05-18 11:43:05]:
Terakota po raz kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] system !!! Brawo :D
zdjecie uzytkownika
a moze to ja? - 2016-05-19 14:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [moze to ja? - 2016-05-19 11:42:43]:
Terakota z całym szacunkiem,ale ,,najinteligentniejszy,, jest Moskwa!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-21 12:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [terakota - 2016-05-18 11:43:05]:
ta firma to profesjonalny hejt internetowy ... własna firma, koń by się uśmiał
zdjecie uzytkownika
LOREN - 2016-05-21 15:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do terakota - 2015-03-12 16:30:33]:
TO NIE BYL FIOLKA TYLKO KLISZUN...DEBILU..CO TY ZA GLUPOTY WYPISUJESZ
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak rekrutacji. Idziesz do biura i zostawiasz numer. Albo zadzwonią albo nie. Brak jakiechkolwiek pytań o doświadczenie albo cokolwiek
Pytania: o nic nie pytają :) po prostu mówią kiedy masz zacząć
zdjecie uzytkownika
fast 1500 - 2016-05-21 16:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK CZYTAM TE OPINIE IJESTEM W SZOKU! SKORO AZ TAKJEST ZLE W TEJ FIRMIE TO PO JAKA CHOLERE TAM PRACUJECIE..KAZDY MA PRAWO OTWORZYCWLASNY ZAKLAD I SAMEMU DORABIAC SIE PRZEZ LATA,TAK JAK GREGORZ!JA TAM PRACUJE JUZ TROSZKE CZASU I TWIERDZE ZE NIE JEST ZLE,WYPLATA NA CZAS,NORMALNY CZAS PRACY ITD.O DO KIEROWNIKOW BYWA ROZNIE ALE SA TYLKO LUDZMI I MAJA BAT NA PLECACH.MOZNA TAK PISAC I PISAC,OBRAZAC CHWALIC...ALE OGOLNIE ZAKLA NI JEST ZLY..A CO DO p. EDYTY TEZ ZLEGO SLOWA NIE POWIEM MIALAM PARE SPRAW W BIURZE I ZALATWILA MI TO OD REKI. PARADOX TEJ FIRMY JEST TAKI ZE KAZDY PATRZY NASZEFOSTWO I KIEROWNIKOW...A NAJGORSE BAGNO ZACZYNA SIE NA DOLE...TO SPRZATACZKA..PSEUDO PANI RENIA..NO KUR...TAKIE WREDNEJ I FALSZYWEJ KOBIETY W ZYCIU NIE SPOTKALEM....NIE ROB TOPOTEGI..SYF W SZATNIACH,,W UBIKACJACH TRAGEDIA..WYMYSLA JAKIES HISTORIE...WIECZNIE SIEDZI NA KAWIE...ALE JAK SZEFOWA PODJEDZIE TO BIEGNIE PO MIOTLE I NIBY ROBI..SZOK
zdjecie uzytkownika
to tylkoja - 2016-05-22 17:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fast.co do tej sprzataczki to masz racje...nie rozumie dlaczego pani edyta zatrudnia takich ludzi! 12 godzsiedzina zakladzie i kapletnie nic nie robi..w wc robale chodza! zuca butami..kradnie..i niszczy wlasnosc zakladu

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gugała BIS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gugała BIS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert