Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gugała BIS

Pracowałeś w firmie Gugała BIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-07-31 22:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam pracuje wiem jaki jest ( usunięte przez administratora ) wiem jak traktuje ludzi ponieważ nie jest to mój pierwszy rok tam spędzony. Mnie on nigdy nie potraktował normalnie jak człowieka i czytam że "szlo się z nim dogadać ..normalny facet.." Kolego jesteś w błędzie i to wielkim. Ludzi tych, którzy jemu nie pasują traktuje ( usunięte przez administratora )i nic więcej. Tylko szuka, kiedy się może na nich wyżyć. I z satysfakcją to robi po czym przychodzi i rozmawia jakby nigdy nic się nie stało ( to jest czysty mobbing ). A fakt nie szczęśliwego wypadku świadczy. To są także jego rozrachunki. Ponieważ gdzie był kierownik lub kto inny wyznaczony do przydzielania pracy w tą nieszczęśliwą sobotę.
Kurs był tylko jeden i w tym momencie wszystko było jak należy. Na widlakach jeździli tylko Ci któż mają papiery i oczywiście w kaskach.
Z tym że jeżdżenie w kasku to kretynizm więc ich już nie nosili. A potem jeszcze zdobyli dwa widlaki i byli potrzebni ludzie na nie więc kto umiał to jeździł. Pech chciał że w tą sobotę osoba która prowadziła widlaka je miała ale nie była doświadczona. W ŻADNYM WYPADKU NIE MOŻNA JAJ OBWINIAĆ. ON NIE JEST TEGO WINIEN. OSOBA KTÓRA POWINNA TAM BYĆ JEST TYLKO TEGO WINNA I NIKT INNY. Bo to on powinna zwrócić uwagę na sposób transportu płyty. A tu się stało inaczej zginął kolega z zakładu miał 27 lat całe życie przed sobą. Jest mi żal tylko jego rodziców i nie chcę wiedzieć co przeżywają, bo to jest nie pojęte. Składam im najgłębsze wyrazy szacunku jakie są możliwe, choć wiem że to nic nie zmieni. I mam nadzieję że ktoś za to zapłaci.
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEGO Z G-3
Z tobą się zgodzę. Szkoda tylko że karetka tak długo jechała. Bo 45 minut z ępna to raczej coś nie tak.
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-07-31 22:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23]:
Przepraszam miało być z Kępna
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-08-03 15:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale tak w sobotę.
zdjecie uzytkownika
hanss - 2014-08-04 11:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23]:
kolego twoich opinii nie da się czytać i nie mam tu na myśli treści twoich wypowiedzi ale styl w jakim piszesz:) kłaniają się podstawy gramatyki:)wnioskuję że nie jesteś wykształconym człowiekiem i dlatego kierownik wyżywa się na tobie.
zdjecie uzytkownika
ZEMDLONY - 2014-08-05 14:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hanss - 2014-08-04 11:51:57]:
Wiem że popełniłem masę błędów ortograficznych ale nie jest to wina wykształcenia a raczej zmęczenia. A jak zauważyłem to ich nie mogłem poprawić. Byłem po długiej podróży. Wróciłem z wczasów i dowiedziałem się, że kolega z pracy miał wypadek i zginął.
Tak w ogóle nie muszą się tłumaczyć. A Ty za przeproszeniem nie musisz czytać moich wypowiedzi. To chyba wolny kraj.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-08 11:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Fiołka jako osoba kierująca beknie za to -dostanie zawiasy minimum 3 lata
zdjecie uzytkownika
tytan - 2014-08-11 08:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiolka to nie wyrok w zawiasach a zaklad zamkniety dla psycholi
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-08-16 23:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smutno czytać o śmiertelnych wypadkach, nie wazne, czy to Gugała BIS, czy inna firma. Jak dla mnie to pamiętajcie o chłopaku, a nie szukajcie winnego - od tego sa odpowiednie instytucje. Może warto by jednak bardziej uważać w pracy, czy podjąć jakies kroki, by w przyszłości takie rzeczy się nie wydarzyły. Piszecie, ze w tej firmie nie ma BHP, to ja zapytam, czy to firma nie przestrzega BHP, czy pracownicy? Nie musicie odpowiadać...
zdjecie uzytkownika
hhh - 2014-08-26 16:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa jakies przyjecia do was do pracy i jak tam u was jest co robią tam kobiety i jakie są zarobki na początek
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-26 20:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sa przyjecia do pracy i jak jest platnosc na akort czy na godzine
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-09-09 23:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w drewturze u gugały,tam to jest młyn dopiero,i ten dziwny kierownik darek co ledwo wie o co chodzi,łazi tylko i ploty o kazdym zbiera za robote niech sie wezmie,
zdjecie uzytkownika
apeks - 2014-09-25 23:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisze sie akort tylko akord, ale to już szczegół. Tez bym chciał wiedzieć jak tam z przyjęciami do gugała BIS, bo wiem na żadnym z serwisów pracy nie znalazłem od nich ogłoszeń, nawet nieaktualnych... Także chyba proponują dobre warunki, skoro nie ma rotacji...
zdjecie uzytkownika
blebleble - 2014-12-19 08:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tym zakładzie rządzi mobbing a mięśniak (łysy) ma się już nie wiadomo za co lub kogo sie tam ma wyzywa nas od nie robów itp. traktuje nas jak swoją własność nie wiemy ile w tym prawdy ale nawet opiera sie to o s.. naj gorsze jest to ż szef o tym wie a nic z tym nie robi bo wydajnoścć sie liczy nie polecam tego zakładu wiadomo praca jest nam potrzebna do bycia nie zależnym człowiekiem ale wchodząc tam stajesz sie niewolnikiem Pana darka
zdjecie uzytkownika
arielka - 2014-12-28 14:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie - czy to Gugała bis t ota firma, w której kobiety są zatrudniane do składania mebli czy ta firma to Drewtur? Będę wdzięczna za odpowiedź i z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-26 19:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ZEMDLONY - 2014-07-31 22:13:23]:
ty najebany to pisałeś czy może któregoś zwoju mózgowego Ci brakuje? Nie dziwię się, że po was jeżdżą jak po łysych kobyłach jak taki poziom reprezentujecie
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-03-06 17:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Powiem tak, przepracowałem tam kilka lat i mogę powiedzieć wszystko na temat tego zakładu.
-Kierownik Fiołka- furiat i świr. Ale idzie czasami z nim pogadać.
-Szef-debil, nie ma o niczym pojęcia i wszystko co ma ogiągnął dzieki swojemu Śp. bratu Piotrowi. Łazi po zakładzie i udaje ze sie na czymkolwiek zna a tak naprawde nie odróżnia drzwi od boku. I używa za duzo wody kolońskiej. Ale co sie dziwic skoro pochodzi z patologii pod wpływem alkoholu potrafi spijać wódke z kieliszków po ludziach na imprezach...
-Kierownik drugiej zmiany- pan Ząbkiewicz wizjoner, człowiek z którym można pogadać o wszystkim i zawsze coś doradzi. Bardzo w porządku. jedyny normalny w tym gronie.
-Szefowa: o i tu mamy temat rzeke. Wielka dama z Wrocławia, wysoko zadarty nos, no coż juz zapomniała jak jej ojciec szukał Pana Grzegorza po okolicy wiele lat temu, bo zbrzuchacił mu córke. O jej licznych romansach z ogrodnikiem, elektrykiem, kierownikiem z G3, i jeszcze kilka innych, ale nie chce mi sie już pisać. ogólnie łajno.
-Podobnie jak jej brat, którego sciągneła z wrocławia do pomocy w biurze. Gosciu nie ma o niczym pojecia. debil jakich mało.
-Pan Karnasiewicz z biura- bardzo w porzadku. Nie wtrąca się w robote. Dobry i pomocny jeśli trzeba. Reszta osób z biura to tylko statysci i nie maja nic do gadania.
-Kolejna ciekawa postać pan moskwa. Dlaczego moskwa z małej? Bo zasługuje. Konfident, szmaciarz, właźidup, idiota. A i ustawienie maszyny zajmuje mu około 2 h. Czyli o jakieś połtora godziny za dużo.
-Łukasz Wieczorek- pseudo Czorny, przyjaciel Fioły. Idiota, nierób i alimenciarz. Podobno sypia z kierownikiem. Nic mu nie mozna zrobić, bo pan Fiołka zawsze mu ratuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zero pojęcia o robocie. Na temat reszty pracowników nie będe pisał, bo ni mom czasu.
Zarobki? takie se. Na początku słabizna potem troche lepiej ale i tak szału nie ma. W szkolnej skali ocen wystawiam temu zakładowi mocne 2. jakieś pytania? Chetnie odpowiem.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-07 14:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale bajzer co to za firma tyle ludzi tam pracuje i z tego co tu piszecie to Fioła to jakis Bóg nietykalny czy jak
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-03-10 13:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No jest kierownikiem i nic mu nie możesz zrobić. Gugałe interesuje tylko i wyłacznie kasa i zamówienia. A to ze Fioła poniża pracowników ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ma być zrobione i chooj z tym jakim kosztem. Zreszta spróbuj isc na skarge do szefa to Fioła jak sie o tym dowie to Cie zniszczy jak spa i doprowadzi do tego ze sam sie zwolnisz... bedzie Cie poniżał i wytykał wszystkie błedy i przypierdalał sie o to czego nawet nie zrobiles. Jakiekolwiek dyskusje z nim nie wchodza w gre, bo poprostu nie da Ci dojść do słowa. A jak zacznie drzeć morde to zaraz przylatują do niego jego wierne pieski. Nazwiska? Lukasz Wieczorek pseudonim Czorny, Piotr moskwa (z małej litery) znany jako Wója i przydupasek, który dopiero zaczyna właźić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mariusz Gomółka pseudo Maniek. Przyklaskują swojemu guru FIołce i cieszą się jak idioci. Ale w sumie nie powinno się wymagać zbyt wiele od osób które mają jednocyfrowe IQ... nastepne pytanie?
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-03-10 13:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aha i jeszcze jedno. Apropos widlaków: nie macie prawa oceniać chłopaka który wtedy zabił tego niewinnego chłopaka. To absolutnie nie jego wina. Jeśli wtedy zadzwoniłby do kogokolwiek z biura czy kierownictwa, że nie wsiadze do widlaka bo nie ma uprawnien DOSTAŁBY TAKĄ ZJEBE ZE SOBIE NAWET NIE WYOBRAZACIE I POZEGNAŁBY SIE Z PRACĄ!!! aha i jeszcze jedno osoba która wtedy to zrobiła nie miała umowy ani uprawnien. WSZYSTKO ZOSTAŁO ZAŁATWIONE NIELEGALNIE PO WYPADKU.
zdjecie uzytkownika
wuja - 2015-03-10 15:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie masz wysokie iq ze wuja piszesz przez o.. brawo pogratulowac.. a jak masz tyle odwagi to powiedz im to wprost frajerze, ktory po za pomocnikiem gnojarza nic nie osiagnie.
zdjecie uzytkownika
he he - 2015-03-10 19:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fiolka się odezwal-powiem ci cos co mysla o tobie wszyscy pracownicy -jesteś ciota i cwe..m,takich jak ty powinno się zamykać.kiedys w dolach na imprezie ci to wytlumaczymy kolego kierowniku
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-03-12 14:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wója czy wuja? Jeden chooy jak to pan Moskwa jest i będzie zerem i nawet nie przykładam uwagi jak pisze cokolwiek na jego temat, bo na nie zasługuje. Poza tym mało inteligentnym trzeba być zeby sie dowalać do jednego błędu, gdy rozmawiamy na takie tematy. Ale cóż, brak argumentów wiec trzeba się przypieprzyć o coś innego. Teraz nie masz nic pozytywnego na temat pana moskwy to o co się przyjebiesz? o interpunkcje czy o te ze nie mam polskich znaków w tablecie? He He, co do Twojej wypowiedzi to nigdy go nie dorwiesz w dołach, bo on wie jak bardzo jest znienawidzony i nie pojawia się na tego typu imprezach. Więc nie masz szans na zamste. Niestety...
Wója wója wója wója wója wója wója wója wója.
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-03-12 14:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
aaaa prawie zapomniałem. Apropos Twojej wypowiedzi panie wUja: wielokrotnie powiedziałem fiołce co on myśle prosto w twarz. Niejednokrotnie usłyszał ode mnie, że jest osobą chorą i potrzebuje natychmiastowej pomocy lekarza, Ze jest pierdo.... i ma spier...... A nie chwialił Ci Twój Guru, że miał kilka rozmów z szefostwem na temat swojego zachowania? no popatrz pewnie mu wstyd... I niech jeszcze opowie wam jak kiedyś pracując w MŁOT MEBLE został podstępem zaproszony przez chłopaków na piwo a wywieżli go do lasu pod bałdowicami i zabrali mu telefon i zapieprzał z buta do Słupi. To dopiero jaja jak berety. Czekam na nastepne pytanka :)
zdjecie uzytkownika
do terakota - 2015-03-12 16:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomyłka do lasu był wywieziony (usunięte przez administratora) prawie sąsiad tego waszego Fiołki
zdjecie uzytkownika
he he he - 2015-03-12 17:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem gdzie kolezka sie bawi,razem ze swoja panna blanka.wiemy gdzie mieszka, odludzie,nikt nie mówi o zemście.bo po co.za lata ponizan,tez zostanie poniżony.i wierzcie mi zwolni się z pra y bo nie uniesie presji.koniec poniżania przez psychola,
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-16 19:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BRAWO , BRAWO ,BRAWO !!!!
ZA ODWAGE DLA "terakota "
JESTEM ŚWIADKIEM TAK BYŁO CHOĆ MINEŁO PARĘ LAT TO
WSZYSTKO PRAWDA .
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-16 19:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terakota - 2015-03-06 17:21:52]:
BRAWO ,BRAWO ,BRAWO !!!
Wszystko prawda !!!
zdjecie uzytkownika
xoxo s - 2015-03-30 09:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka ze nikt nikogo nie zmusza i nie ciągnie za ręce do pracy do Gugały ! Fiolka to jest temat rzeka ale jak słucham tego całego chłamu na temat p.Gugałow i Fiołki to mi się płakać ze śmiechu chce ! Spielibyście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zebrali grupę ludzi i poszli z porządną skarga do szefostwa to myśle ze byście dali radę coś załatwić , a nie jakies zachowanie sie na poziomie gimnazjum (terakota) i poruszanie spraw nie mających nic wspólnego z pracą czy pani szefowa z kimś urzęduje czy nie !! Nie podoba sie to zmieńcie miejsce pracy tam gdzie szef poluje w twarz pracownikowi i miesza go z błotem . wszyscy cwani a nikt nie moze dac sobie rady z jedna os. Czyt.Fiolka . Narzekacie na szefostwo a nie jeden z was zamiast bbrać sie za prace to chleje w konciku gdzieś z drugim pracownikiem ialbo chodzi tam gdzie nie jego stanowisko a później dochodzi do dotakich tragedii jakie miała miejsce nie dawno . Brak słow ona wasze skargi smutki i płacze . Nikt was do pracy w tej firmie nie zmusza !
zdjecie uzytkownika
tarakotka powrócił - 2015-05-30 08:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no prosze. Pan Czorny ostatnio znowu zjebał wieńce do jakiejs tam szafy i nawet zjeby nie dostał!!! Sprawiedliwosc jak chooy
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2015-06-22 19:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak zgadzam sie darek jest mily tylko dla swojej kliki czyli edyty manuelki piotrka . tamci moga wpne kiedy chca a reszte ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dodatku ma romans z taka mloda A z elementow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zaklad a darek to chyba nawet nie wie jak sie nazywa
zdjecie uzytkownika
Kuran - 2015-06-30 07:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, a to że kogoś się lubi bardziej to w Gugała BIS od razu dyskryminuje innych podejmowania pracy czy zajmowania jakiś przydatnych funkcji w firmie, bo dla mnie jedno z drugim nie jest tożsame, ale nie ukrywam, że poszukują pracy na dłuższy okres czasu. Myślę, że każdy z tego mógłby być zadowolony.
zdjecie uzytkownika
ojtam - 2015-08-24 22:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam to sie dzieje nawet jak robisz dobrze to sie przywalaja plotki to codziennosc w drewturze wredne tipsiary same kokoszambonnely jedyny normalnyto kierownik Tomek bo trzyma rygor u niego nie ma kolesiostwa
zdjecie uzytkownika
ajaks - 2015-08-25 01:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli to dowodzi, że i sa normalni ludzie w gugała BIS. Pewnie wiele zalezy od tego jak i na kogo się trafi, bo najwyraźniej można trafić dobre, jak i można trafić źle. Może zaryzykowałbym, więc i zaaplikował. Prosze napiszcie mi, czy słyszeliście o jakiś planowanych rekrutacjach, byłbym dozgonnie wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
nmnn - 2015-08-26 18:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOZE WIE A NIC NIE MOWI KTO WIE JAK TAM U NICH SIE DZIEJE. TOMEK MOZE NIE TYLE ZE TRZYMA RYGOR ALE POTRAFI WSZYSTKIEGO DOPILNOWAC. MOZNA SIE Z NIM DOGADAC NORMALNY CZLOWIEK NIE PANOSZY SIE I TRAKTUJE PRACOWNIKOW JAK LUDZI. JUZ TAM NIE PRACUJE ALE DO TOMKA DZ MAM SZACUNEK !
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-09-25 08:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu jest forum o GUGAŁA BIS CZYLI NIE O DREWTUR.
ale skoro jesteśmy przy temacie DREWTURU powiem krótko, kierownik to kierownik
każdy ma swoich ulubieńców ale to też ze względu na to jak pracują. Kierownik Tomek.. hmm ten to jest nierób. Siedzi tylko w biurze lub na stołówce i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi. A Darek robotny ale fakt troszkę za bardzo trzyma z ludźmi. Tyle na ten temat. OGÓLNIE praca ok, zarobki słabe pozatym atmosfera fajna jak się jest w porzadku to ludzie też bedą ok. Pracuję i jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
hkhkh - 2015-09-25 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gugala bis g3 czy drewtur wszedzie trzeba robic . ja obecnie jestem w g3 pracowalem rowniez w drewturze ogolnie nie mam ani do jednego kierownika ani do drugiego nic . Napewno wiecej szacunku maja w drewturze do ludzi niz na g3 ale coz zycie jestesmy tylko ludzmi kazdy ma gorsze i lepsze dni.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-09-26 02:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja zauwazylam ze w Drewturze kierownicy nie sa wcale zli. Wiadomo, kazdy ma cos za skora. Wystarczy tylko ich sluchac i robic co kaza a wszystko jest git. Nikt nie ma do nikogo zadnych pretensji. Wtedy nawet sami podchodza i pozartuja. Wystarczy tylko pracowac a nie przychodzic do pracy na ploty. A co do zarobków. Hmm, wiadomo zawsze mogly by byc wieksze.
zdjecie uzytkownika
animek - 2015-10-24 21:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie trzeba pracowac, to fakt, w mało której firmie lenie się utrzymają w strukturach firmy, takie życie. Pytanie co do jeszcze zarobków, może ktoś przedstawić jakieś widełki startowe. Zawsze mam problem z podaniem swoich oczekiwań finansowych podczas rozmowy, a nie chciałbym od razu zrazić do siebie firmy.
zdjecie uzytkownika
terakota - 2015-11-23 11:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Boże kochany... Ludzie tu jest forum o firmie GUGAŁA BIS a nie o jakis G3 czy Dretwurach czy jak to się tam nazywa, wypowiadajcie sie na temat tamtyc firm pod innym tematem. APROPO BISU!!! CZORNY ZDEGRADOWANY NA POMOCNIKA!!! BRAWO, PO TYLU LATACH W KOŃCU LUDZIE SIĘ NA NIM POZNALI!!! TO CHYBA NAJSZCZEŚLIWSZY DZIEN W MOIM ZYCIU. NORMALNIE SKACZE Z RADOSCI. CHYBA POJADE DZISIAJ Z FLACHA I WYPIJE Z FIOŁKA I GRZECHEM. SUPER SUPER SUPER.


CZEKAM NA DZIEN AZ TEN CZŁOWIEK W KONCU ZOSTANIE ZWOLNIONY Z PRACY.
WTEDY DOPIERO BEDE SIĘ CIESZYŁ
W SUMIE NIE MUSZĄ GO CAŁKIEM ZWALNIAĆ WYSTARCZY, ŻE NAUCZĄ GO OBSŁUGIWAC MIOTŁE BO NWET TEGO NIE POTRAFI


GRZESIU JESLI TO CZYTASZ TO PROSZE CIĘ Z CAŁEGO SERCA RZUĆ CZASEM OKIEM NA TO CO SIE DZIEJE NA HALI I JAK CZORNY PRACUJE
MYSLE ZE WTEDY NIE BEDZIESZ MIAL NAJMNIEJSZYCH OPOROW ZEBY GO WYPIERDOLIC NA ZBITY PYSK.
NIE MA CO SIE SZCZYPAC BUGI



CZORNY=DNO=PODPIERDALACZ=NIERÓB=ŁAJNO



I BŁAGAM NIE SIEJCIE ZNOWU PANIKI NA HALI ZE POJEDZIECIE NA POLICJE ZEBY ZGŁOSIC MOJE WPISY

BO POLICJA WAM NIE POMOZE BO TU NIE MAM NIC OBRAŹLIWEGO ANI NIC W TYM STYLU, TU JEST SAMA PRAWDA



Z POZDROWIENIAMI TERAKOTA CZYLI JA. :D
zdjecie uzytkownika
sukis - 2015-11-25 21:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@terakota, nie musiałes pisac capslockiem. Co do tych donosów, to widac ów kolega kiedyś na Ciebie doniósł, dlatego teraz cieszysz sie, że go zdegradowali. Pytanie tylko na co takiego doniósł, może warto by zając się praca, to może i Ciebie kiedyś awansują. Ja się zastanawiam czy nie poszukac tu pracy, ale nie maja aktualnie żadnych ogłoszeń.
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2015-11-28 17:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie w tym bajzlu WIELKA SZEFOWA?Dlaczego nie siedzi razem z fiola na lawie w sadzie?To jej rzady aprobaty a wrecz uleglosc wzgledem decyzji fioly doprowadzily do tego burdelu TO ona wraz nim wykancza normalnych ludzi.Sciagnela do pracy ojca-niby mial byc DYREKTOREM achlop przezucal tony mebli na zaladunkach az dostal dwustronnej prepukliny.A "SZEFOWA"jezdzila po nim rowno przy wtorze fioly.Skonczylo sie tonerwowe zycie ciezkimi rozleglym zawalem serca.Ale to nie koniec "szefowania"Po leczeniu i powrocie jazdy byly jeszcze wieksze=az chlop sie wk.... izwolnil z godziny nagodzine.Potem sciagnela brata. I tu historia sie powtarza-jazda,jazda a na koniec propozycja nie do odzucenia-albo praca na 3 zmiany albo zwolnienie;a chlopak ma male dziecko. We wszystkich tych manewrach udzial czynny bierze fiola To on w firmie jest panemzycia ismierci a"szefowa"tylko akceptuje jego decyzje.on przyjmuje i zwalnia-szczegolnie niewygodnych,on dedyduje na biezaco o iloscj godzin pracy czy 8 czy 14 nigdy tego nie wiesz decyzja zapada o14
zdjecie uzytkownika
zygu - 2015-12-06 03:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sukis pewnie, że znaleźć zatrudnienie u nich to byłaby dobra opcja, ale ostatnio nie pojawiło się nadal, żadne ogłoszenie pracy. Wiecie jakie są aktualne warunki pracy? Dzieki
zdjecie uzytkownika
ja. - 2015-12-06 10:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sukis jeśli jesteś Ukraincem
,masz ogromne szanse na to ,że cie przyjmą.Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-12-16 12:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wierzę @ja. że nie narodowość jest ważna ale fach który się ma rękach decyduje o wszystkim. w meblach tak jest że potrzeba fachowców a nie robotników
zdjecie uzytkownika
mariano italiano - 2015-12-17 02:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elo. Ma któoś jakies nowe wiesci od gugały? :DDDDD
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-19 10:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terakota - 2015-11-23 11:38:14]:
Tylko czy oni chcieliby pić z tobą ???? wątpię
zdjecie uzytkownika
Jeruz - 2015-12-29 13:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś się nie zna na branży to może zwyczajnie nie podołać, bo to nie jest praca dla każdego. Tu trzeba być fachowcem. Firmę znam, uważam, że są bardzo porządni, więc pewnie zatrudniają ludzi z głową.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak rekrutacji. Idziesz do biura i zostawiasz numer. Albo zadzwonią albo nie. Brak jakiechkolwiek pytań o doświadczenie albo cokolwiek
Pytania: o nic nie pytają :) po prostu mówią kiedy masz zacząć
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-01-27 20:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha.ha.ha Jeruz kon by sie usmial z twojego wpisu! Musiales byc niezle....i tu wybierz sobie co.Fachowcy ? Operatorzy zwlaszcza- ha.ha.ha
zdjecie uzytkownika
gradii - 2016-02-06 19:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, to nie zatrudniają byle kogo, więc się z Tobą @Jeruz zgodzę, jednak warto jest spróbować pójść na rozmowę o pracę, umowa o pracę jest po okresie próbnym.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gugała BIS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gugała BIS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert