Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gugała BIS

Pracowałeś w firmie Gugała BIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
murzyn - 2012-11-07 20:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hmmmm,książkę by napisał na temat tego zakładu a zwłaszcza kierownika ogólnie zarobki ok.choć wiem że są stolarnie gdzie zarabia się o 2 zeta więcej na godzine ale dodatki do paliwa są spoko.Organizacji pracy nie ma w ogóle,bałagan wiecznie i śmiech na hali jak kierownik białej gorączki dostaje to w pracy jest najlepsze,hi,hi ,tyle dla nas za te darcie gęby i rzucanie czym popadnie i gdzie popadnie,obrażanie i poniżanie pracowników nawet starszych.Przez niego odeszło wiele osób ,znerwicowanych i przerażonych,(usunięte przez administratora) musimy dziękować i cieszyć się że w ogóle mamy prace tak też twierdzi ten kierownik...
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2013-06-07 23:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki dno, wysyłanie na urlopy dno, urywanie godzin dno,wpisywanie urlopow za dni w ktorych bylo sie w pracy a nie podpisalo sie obecnosci dno, ogulnie cała firma to dno
zdjecie uzytkownika
-ZEMDLONY- - 2013-06-14 14:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napisanie że kierownik tej firmy jest to dno to troszeczkę za mało go powinni zamknąć w wariatkowie. Na tym zakładzie dla niego liczę się tylko koledzy i dziewczyny, które sobie po przytula, a i tak je z wyzwie od najgorszych jak coś z chrzanią. I nie tylko je bo i normalnego robola też. Bo za takich ma swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ile nowo zatrudniony pracownik w Gugała BIS dostanie wynagrodzenia i jaka umowę mu zaproponuje kierownik?
zdjecie uzytkownika
pracus - 2013-08-13 09:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fiołka -kierownik to totalny debil, zastanawiam się kiedy straci zęby.
Brak mu wykształcenia-totalny burol ze słupi w BMW.
zdjecie uzytkownika
Antoni - 2013-08-15 14:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracus, czy ty pracujesz w Gugała BIS? coś jeszcze jest nie tak po za kierownikiem? Robi jakies problemy, kiedy chce się np. wziać urlop?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-22 20:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Urlop jak potrzebujesz to jest ciężko bo kierownika to (usunięte przez administratora) obchodzi.To ma być zrobione zresztą ma od tego płacone aby naganiać pracowników.Szybko szybko wiecznie mu za mało a później (usunięte przez administratora) na bezpłatny bo nie ma co robić i siedzisz 2 tygodnie w domu a później wypłata 800zł.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 12:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak w takim razie z pracą z weekendy i nadgodzinami, skoro polityka w gugała bis, to ma być zrobione?
zdjecie uzytkownika
zemdlony - 2013-10-02 18:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pytanie kogo kolwiek o płatne nadgodziny kończy się jednym " jak się nie podoba (usunięte przez administratora)" A nadgodziny??? jak będziesz miał 201 to za tą ostatnią dostaniesz trzydzieści groszy więcej. Praca w weekendy za 8 godzin dostaniesz,a dodatkowe 50 zł jeśli nie masz w całym miesiącu dnia wolnego, chociażby nie ze swojego wyboru.
A ten(usunięte przez administratora)zęby zgubi i to niebawem jak coś go najpierw nie rozjedzie.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2013-11-26 15:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli za kazda godzine płaca tak samo w Gugała BIS? Sa jakies problemy by brac urlop na żadanie, czy coś w tym stylu w takim razie? no i dużo tych nadgodzin w miesiącu jest?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-01-05 17:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zemdlony, to ile wynosza te normy, sa trudne do wyrobienia, kazdy ma indywidualne, za wyrobienie np. 90% jest jakaś premia? Ps. wziąć nie wsiąść ;)
zdjecie uzytkownika
anoninus - 2014-01-18 19:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-12 16:59:05]:
popieram
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-01-20 23:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anoninus, fajnie, ze popierasz, ale który z licznych pomysłów, czy opinii powyżej to już nie raczyłeś zaznaczyć...
zdjecie uzytkownika
Czorny - 2014-03-27 17:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha ha wymiękam "burol ze słupi w BMW."
zdjecie uzytkownika
czorny - 2014-05-05 12:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiołka jest jak dzwon -im puściejszy tym głośniej bije.
zdjecie uzytkownika
obcokrajowiec - 2014-06-17 08:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o mnie to ten cały zakład powinni zamknąć cała ta banda to [usunięte przez moderatora] ludziom zwlekają z umowami itp. człowieka mają za śmiecia i niewolnika a państwo jak zwykle śpi zawsze zapowiadają kontrole hm ale co to za kontrola jak parę dni jest wcześniej dzwonią i omawiają wizytę [usunięte przez moderatora] i wszyscy zadowoleni a ludzie dalej robią bez umów grunt ze idzie na tych durnych polakach zarobić a szkoda bo jesteśmy silnym narodem i momencie zagrożenia u mimy się zjednoczyć
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-06-19 14:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajcie, że zawsze jest cos takiego jak umowa ustna, także, nie da sie pracowac bez umowy... Ja tam bym nie zaczynał pracy bez papierka.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gugała BIS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x