brak logo

Gugała BIS

Turkowy

Opinie o Gugała BIS

tarakotka powrócił 2015-05-30 08:49:57
no prosze. Pan Czorny ostatnio znowu zjebał wieńce do jakiejs tam szafy i nawet zjeby nie dostał!!! Sprawiedliwosc jak chooy
2
XXXX 2015-06-22 19:24:59
Tak zgadzam sie darek jest mily tylko dla swojej kliki czyli edyty manuelki piotrka . tamci moga wpne kiedy chca a reszte ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dodatku ma romans z taka mloda A z elementow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zaklad a darek to chyba nawet nie wie jak sie nazywa
5
Kuran 2015-06-30 07:49:49
Ludzie, a to że kogoś się lubi bardziej to w Gugała BIS od razu dyskryminuje innych podejmowania pracy czy zajmowania jakiś przydatnych funkcji w firmie, bo dla mnie jedno z drugim nie jest tożsame, ale nie ukrywam, że poszukują pracy na dłuższy okres czasu. Myślę, że każdy z tego mógłby być zadowolony.
ojtam 2015-08-24 22:01:01
Tam to sie dzieje nawet jak robisz dobrze to sie przywalaja plotki to codziennosc w drewturze wredne tipsiary same kokoszambonnely jedyny normalnyto kierownik Tomek bo trzyma rygor u niego nie ma kolesiostwa
ajaks 2015-08-25 01:25:19
Czyli to dowodzi, że i sa normalni ludzie w gugała BIS. Pewnie wiele zalezy od tego jak i na kogo się trafi, bo najwyraźniej można trafić dobre, jak i można trafić źle. Może zaryzykowałbym, więc i zaaplikował. Prosze napiszcie mi, czy słyszeliście o jakiś planowanych rekrutacjach, byłbym dozgonnie wdzięczny.
nmnn 2015-08-26 18:02:46
MOZE WIE A NIC NIE MOWI KTO WIE JAK TAM U NICH SIE DZIEJE. TOMEK MOZE NIE TYLE ZE TRZYMA RYGOR ALE POTRAFI WSZYSTKIEGO DOPILNOWAC. MOZNA SIE Z NIM DOGADAC NORMALNY CZLOWIEK NIE PANOSZY SIE I TRAKTUJE PRACOWNIKOW JAK LUDZI. JUZ TAM NIE PRACUJE ALE DO TOMKA DZ MAM SZACUNEK !
xxxx 2015-09-25 08:50:36
Tu jest forum o GUGAŁA BIS CZYLI NIE O DREWTUR.
ale skoro jesteśmy przy temacie DREWTURU powiem krótko, kierownik to kierownik
każdy ma swoich ulubieńców ale to też ze względu na to jak pracują. Kierownik Tomek.. hmm ten to jest nierób. Siedzi tylko w biurze lub na stołówce i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi. A Darek robotny ale fakt troszkę za bardzo trzyma z ludźmi. Tyle na ten temat. OGÓLNIE praca ok, zarobki słabe pozatym atmosfera fajna jak się jest w porzadku to ludzie też bedą ok. Pracuję i jestem zadowolony.
1
hkhkh 2015-09-25 11:59:54
gugala bis g3 czy drewtur wszedzie trzeba robic . ja obecnie jestem w g3 pracowalem rowniez w drewturze ogolnie nie mam ani do jednego kierownika ani do drugiego nic . Napewno wiecej szacunku maja w drewturze do ludzi niz na g3 ale coz zycie jestesmy tylko ludzmi kazdy ma gorsze i lepsze dni.
Xxx 2015-09-26 02:47:05
A ja zauwazylam ze w Drewturze kierownicy nie sa wcale zli. Wiadomo, kazdy ma cos za skora. Wystarczy tylko ich sluchac i robic co kaza a wszystko jest git. Nikt nie ma do nikogo zadnych pretensji. Wtedy nawet sami podchodza i pozartuja. Wystarczy tylko pracowac a nie przychodzic do pracy na ploty. A co do zarobków. Hmm, wiadomo zawsze mogly by byc wieksze.
animek 2015-10-24 21:00:08
Wszędzie trzeba pracowac, to fakt, w mało której firmie lenie się utrzymają w strukturach firmy, takie życie. Pytanie co do jeszcze zarobków, może ktoś przedstawić jakieś widełki startowe. Zawsze mam problem z podaniem swoich oczekiwań finansowych podczas rozmowy, a nie chciałbym od razu zrazić do siebie firmy.
terakota 2015-11-23 11:38:14
Boże kochany... Ludzie tu jest forum o firmie GUGAŁA BIS a nie o jakis G3 czy Dretwurach czy jak to się tam nazywa, wypowiadajcie sie na temat tamtyc firm pod innym tematem. APROPO BISU!!! CZORNY ZDEGRADOWANY NA POMOCNIKA!!! BRAWO, PO TYLU LATACH W KOŃCU LUDZIE SIĘ NA NIM POZNALI!!! TO CHYBA NAJSZCZEŚLIWSZY DZIEN W MOIM ZYCIU. NORMALNIE SKACZE Z RADOSCI. CHYBA POJADE DZISIAJ Z FLACHA I WYPIJE Z FIOŁKA I GRZECHEM. SUPER SUPER SUPER.


CZEKAM NA DZIEN AZ TEN CZŁOWIEK W KONCU ZOSTANIE ZWOLNIONY Z PRACY.
WTEDY DOPIERO BEDE SIĘ CIESZYŁ
W SUMIE NIE MUSZĄ GO CAŁKIEM ZWALNIAĆ WYSTARCZY, ŻE NAUCZĄ GO OBSŁUGIWAC MIOTŁE BO NWET TEGO NIE POTRAFI


GRZESIU JESLI TO CZYTASZ TO PROSZE CIĘ Z CAŁEGO SERCA RZUĆ CZASEM OKIEM NA TO CO SIE DZIEJE NA HALI I JAK CZORNY PRACUJE
MYSLE ZE WTEDY NIE BEDZIESZ MIAL NAJMNIEJSZYCH OPOROW ZEBY GO WYPIERDOLIC NA ZBITY PYSK.
NIE MA CO SIE SZCZYPAC BUGI



CZORNY=DNO=PODPIERDALACZ=NIERÓB=ŁAJNO



I BŁAGAM NIE SIEJCIE ZNOWU PANIKI NA HALI ZE POJEDZIECIE NA POLICJE ZEBY ZGŁOSIC MOJE WPISY

BO POLICJA WAM NIE POMOZE BO TU NIE MAM NIC OBRAŹLIWEGO ANI NIC W TYM STYLU, TU JEST SAMA PRAWDA



Z POZDROWIENIAMI TERAKOTA CZYLI JA. :D
4
sukis 2015-11-25 21:46:01
@terakota, nie musiałes pisac capslockiem. Co do tych donosów, to widac ów kolega kiedyś na Ciebie doniósł, dlatego teraz cieszysz sie, że go zdegradowali. Pytanie tylko na co takiego doniósł, może warto by zając się praca, to może i Ciebie kiedyś awansują. Ja się zastanawiam czy nie poszukac tu pracy, ale nie maja aktualnie żadnych ogłoszeń.
OBSERWATOR 2015-11-28 17:17:35
A gdzie w tym bajzlu WIELKA SZEFOWA?Dlaczego nie siedzi razem z fiola na lawie w sadzie?To jej rzady aprobaty a wrecz uleglosc wzgledem decyzji fioly doprowadzily do tego burdelu TO ona wraz nim wykancza normalnych ludzi.Sciagnela do pracy ojca-niby mial byc DYREKTOREM achlop przezucal tony mebli na zaladunkach az dostal dwustronnej prepukliny.A "SZEFOWA"jezdzila po nim rowno przy wtorze fioly.Skonczylo sie tonerwowe zycie ciezkimi rozleglym zawalem serca.Ale to nie koniec "szefowania"Po leczeniu i powrocie jazdy byly jeszcze wieksze=az chlop sie wk.... izwolnil z godziny nagodzine.Potem sciagnela brata. I tu historia sie powtarza-jazda,jazda a na koniec propozycja nie do odzucenia-albo praca na 3 zmiany albo zwolnienie;a chlopak ma male dziecko. We wszystkich tych manewrach udzial czynny bierze fiola To on w firmie jest panemzycia ismierci a"szefowa"tylko akceptuje jego decyzje.on przyjmuje i zwalnia-szczegolnie niewygodnych,on dedyduje na biezaco o iloscj godzin pracy czy 8 czy 14 nigdy tego nie wiesz decyzja zapada o14
1
zygu 2015-12-06 03:50:55
@sukis pewnie, że znaleźć zatrudnienie u nich to byłaby dobra opcja, ale ostatnio nie pojawiło się nadal, żadne ogłoszenie pracy. Wiecie jakie są aktualne warunki pracy? Dzieki
ja. 2015-12-06 10:38:29
@sukis jeśli jesteś Ukraincem
,masz ogromne szanse na to ,że cie przyjmą.Powodzenia.
andrzej 2015-12-16 12:51:49
ja wierzę @ja. że nie narodowość jest ważna ale fach który się ma rękach decyduje o wszystkim. w meblach tak jest że potrzeba fachowców a nie robotników
mariano italiano 2015-12-17 02:23:37
Elo. Ma któoś jakies nowe wiesci od gugały? :DDDDD
ja 2015-12-19 10:32:22
Tylko czy oni chcieliby pić z tobą ???? wątpię
2
Jeruz 2015-12-29 13:33:28
Jak ktoś się nie zna na branży to może zwyczajnie nie podołać, bo to nie jest praca dla każdego. Tu trzeba być fachowcem. Firmę znam, uważam, że są bardzo porządni, więc pewnie zatrudniają ludzi z głową.
XXX 2016-01-27 20:03:58
Ha.ha.ha Jeruz kon by sie usmial z twojego wpisu! Musiales byc niezle....i tu wybierz sobie co.Fachowcy ? Operatorzy zwlaszcza- ha.ha.ha
1
gradii 2016-02-06 19:54:31
Z tego co wiem, to nie zatrudniają byle kogo, więc się z Tobą @Jeruz zgodzę, jednak warto jest spróbować pójść na rozmowę o pracę, umowa o pracę jest po okresie próbnym.
ona 2016-03-14 12:22:54
Wiecie może czy bedą jakieś przyjęcia w g3?
ero 2016-04-07 08:51:35
też się właśnie nad tym zastanawiam. a skłania mnie do tego to że moja ciotka ma od nich m,eble i jest bardzo zadowolona, a ja chcę robić w solidnej stolarce
Maly 2016-04-14 00:23:46
To kretyn i tyle !!!!
terakota 2016-05-04 10:29:47
oczywiscie, że chcieliby ze mną pic... nie watpie w to wogole :D
terakota 2016-05-04 10:32:30
hmmmmmmmmmmmmmmmmm podobno (usunięte przez administratora) wyleciał. Nie wiem co powiedzieć...
ja 2016-05-05 14:34:03
Oooo...w końcu niektóre nieroby wezmą sie do roboty, bo nie bedzie miał ich kto chronić.
bis 2016-05-05 14:52:56
Czyzby kierownika tez dopadla redukcja etatow??
1
ja 2016-05-05 18:20:08
o czym ty terakota będziesz teraz pisał i czym żył???? Może się do roboty weźmiesz i zajmiesz swoimi sprawami? tylko czy jest czym hihihi ? wątpię !!!!
2
moi 2016-05-10 14:41:09
Warto zająć się samym sobą, wtedy atmosfera lepsza i wyniki
terakota 2016-05-18 11:11:02
swoimi sprawami? Aktualnie prowadze swoja mała firme, ale zawsze znajde czas zeby troche pocisnac po ludziach którzy sobie na to zasłużyli.
terakota 2016-05-18 11:43:05
Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że ludzie którzy tam pracuja dalej nie znają mojej tożsamosci i w rozmowach ze mną podejrzewaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie kogo o te wpisy. Zamiast zastanawiac się kim ja jestem zatanówcie sie dlaczego pracujecie w tym obozie i co zrobić zeby się z niego wyrwac. Moze dla niektórych praca za 2500 zł miesiecznie to szczyt marzeń. Ambicje zabite przez rzeczywistosc. Może wypowiem się w koncu w jakiś pozytywny sposób na temat tego zakładu. Długo do tego dojrzewałem i wyszukiwałem w mojej pamieci jakis pozytywów i jedyne które znalazłem to niektórzy pracownicy i postanowiłem sie teraz wypowiedzieć w nieco cieplejszym tonie. Będe pisał przezwiskami, ale po raz kolejny nie narażać się na pier.... ze mnie na policje podają. A więc


Maku- Swietny operator, koleś który ma pojecie na temat każdej maszyny i szczerze mówiąć marnujący sie w tej firmie. Maku na zachodzie zrobiłbyś furore i trzepałbys konkretny hajs. Tylko nie chlej :D

Kasztanek- pilarz z prawdziwego zdarzenia. Tnie jak zły i nie ma sobie równych na pile. Człowiek o wielkim sercu. Nigdy nie odmówił pomocy, zarówno czy chodzi o prace czy o czas poza nia. Powiem Ci szczerze Panie K, ze powinienies czesciej byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla ludzi bo Cie nie doceniaja. Z kazdym problemem leca do Ciebie a nawet jeban* Kur*y nie potrafia ci podziekować za okazana pomoc.


Przemo O.- człwoek który choć leniwy jest bardzo inteligentny i tez swietnie sobie radzi na maszynach, chociaż ostatnio lata podobno na widlaku (ale mu to w sumie pewnie pasuje)

Michałek- podobno juz nie pracuje, ale z tego co pamietam na oklejarkach nie miał sobie równych i swoja wiedza przerósł nawet swojego nauczyciela Czornego (o ile tego kogos mozna nazwać nauczycielem) Michał gdybyś Czesciej myslał o pracy a mniej o pierdołach i wkurwianiu Junca (w sumie to tez goscia nie trawiłem i go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to teraz Ty byłbyś kierownikiem a nie jakieś włażidupy. Szkoda ze uciekłes i nie ma teraz się nawet z kim wódki napic :/


Ponitek- no i tu mamy kolejny przykład osoby która poświeca swój cenny czas i zdrowie na ta firme a tak naprawde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego ma. Ponitek spierdlaja z tej firmy i uciekaj na zachód, tam docenią Twoje zdolnosci i bedziesz zarabiac tyle ile Fachowiec taki jak Ty powinien zarabiać.


Czapa- podobno juz nie pracuje. Ale warto o jim wspomniec bo to naprawde świetny kolega i operator.

Kurzoj- o i tu mamy temat rzekę. Człowiek o ogromniej kulturze osobistej, Osoba elokwetna, inteligentna. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że to pewnego rodzaju WIZJONER PRZEMYSLU DRZEWNEGO. Niejeden jego projekt podbija dzisiaj europejskie salony i jest rozchwytywany przez stolarnie na cały swiecie. Jak widac 5 lat studiów w renomowanej brytyjskiej uczelni ,,THE ŁÓD HAJD SKUL OF OBRUBKEJSZYN OF THE PLYTA,, nie poszło na marne. Jednym słowem Fachura w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
no i tu mamy problem, bo wymieniłem juz wszystkich inteligentnych pracowników i nie mam juz o czym pisac i w tym samym momencie skonczyły sie pozytywne strony tego zakładu. buuuuuuuu. Chciałem się bardziej rozpisac ale naprawde nie mam o czym. Moze ktoś ma jakieś pytania? Moze jakoś pomoge albo cos?





wasz ukochany/a TERAKOTA


2
moze to ja? 2016-05-19 11:42:43
Terakota po raz kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] system !!! Brawo :D
a moze to ja? 2016-05-19 14:12:05
Terakota z całym szacunkiem,ale ,,najinteligentniejszy,, jest Moskwa!!
ja 2016-05-21 12:34:15
ta firma to profesjonalny hejt internetowy ... własna firma, koń by się uśmiał
LOREN 2016-05-21 15:43:38
TO NIE BYL FIOLKA TYLKO KLISZUN...DEBILU..CO TY ZA GLUPOTY WYPISUJESZ
fast 1500 2016-05-21 16:03:09
TAK CZYTAM TE OPINIE IJESTEM W SZOKU! SKORO AZ TAKJEST ZLE W TEJ FIRMIE TO PO JAKA CHOLERE TAM PRACUJECIE..KAZDY MA PRAWO OTWORZYCWLASNY ZAKLAD I SAMEMU DORABIAC SIE PRZEZ LATA,TAK JAK GREGORZ!JA TAM PRACUJE JUZ TROSZKE CZASU I TWIERDZE ZE NIE JEST ZLE,WYPLATA NA CZAS,NORMALNY CZAS PRACY ITD.O DO KIEROWNIKOW BYWA ROZNIE ALE SA TYLKO LUDZMI I MAJA BAT NA PLECACH.MOZNA TAK PISAC I PISAC,OBRAZAC CHWALIC...ALE OGOLNIE ZAKLA NI JEST ZLY..A CO DO p. EDYTY TEZ ZLEGO SLOWA NIE POWIEM MIALAM PARE SPRAW W BIURZE I ZALATWILA MI TO OD REKI. PARADOX TEJ FIRMY JEST TAKI ZE KAZDY PATRZY NASZEFOSTWO I KIEROWNIKOW...A NAJGORSE BAGNO ZACZYNA SIE NA DOLE...TO SPRZATACZKA..PSEUDO PANI RENIA..NO KUR...TAKIE WREDNEJ I FALSZYWEJ KOBIETY W ZYCIU NIE SPOTKALEM....NIE ROB TOPOTEGI..SYF W SZATNIACH,,W UBIKACJACH TRAGEDIA..WYMYSLA JAKIES HISTORIE...WIECZNIE SIEDZI NA KAWIE...ALE JAK SZEFOWA PODJEDZIE TO BIEGNIE PO MIOTLE I NIBY ROBI..SZOK
to tylkoja 2016-05-22 17:28:40
fast.co do tej sprzataczki to masz racje...nie rozumie dlaczego pani edyta zatrudnia takich ludzi! 12 godzsiedzina zakladzie i kapletnie nic nie robi..w wc robale chodza! zuca butami..kradnie..i niszczy wlasnosc zakladu
brendan 2016-05-29 12:34:45
ty smieciu ty gnido nie masz o czym pisac tylko czepiasz sie sprzataczki? Takich parchow jak ty powinni zwalniac ,znalazl sie pracownik zasrany albo przydupas ktory lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefowstu ,moze jestes donosicielem ktory sie podlizuje ty lajzo jedna? Wez miotle idz sprzatac jednego dnia kretynie nie wytrzymasz i nie oceniaj innych bo mozesz tego pozalowac.
brendan 2016-05-29 12:44:51
to tylko ja to jest ciekawe ze oceniasz innych a jestes tepym bezmogiem ktory chyba mozgu nie ma? jak takie zero jak ty wogole moze u gugaly pracowac ktory jedno zdanie nie potrafi porzadnie napisac KOPLETNIE POWIEM TOBIE DEBILEM JESTES i tacy jak ty pisza o kims z zawistosci bo moze zamiast pracowac siedzisz ,pierdzisz i liczysz godziny coo albo jestes cholernym donosicielem,nie oceniaj innych bo sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wart jestes a zamiast ciebie i i innych pojebow moga ukraincy pracowac .
Popieram 2016-05-29 20:29:31
Popieram i rozumiem twoje nerwy
ja 2016-05-29 21:59:19
Jakie to charakterystyczne dla tego zakładu, że jeden drugiego wyzywa od najgorszych.Nic dziwnego jak a'la kierownik nigdy nie powie do pracownika po imieniu tylko ten debil, idiota, niedorobiony, gruba świnia(to są bardzo delikatne przezwiska przez nich używane) Czego ,więc wymagać od innych. RYBA PSUJE SIE OD GŁOWY!!
1
terakota 2016-06-04 00:13:58
POWIEM WAM TAK, WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI. A NA TEMAT RENI WOLE SIĘ NIE WYPOWIADAĆ, BO KAZDY WIE JAKA JEST PRAWDA. HI HI. A KTO NIE WIE TEN FRAJER I PAŁA. ZAWSZE BYLY PROBLEMY Z TA PANIA. I W KAZDEJ HISTORII JEST ZIARNO PRAWDY KOLEDZY I KOLEZANKI. A ZRESZTA SZKODA STRZEPIC RYJA.

WYJEBANE MAM NA SPRZATACZKE.

SA WAZNIEJSZE PROBLEMY.
NP. TO ZE POMIMO UPAŁOW NIE MA WODY NA HALI.
A DLACZEGO NIE MA?
BO PEWNIE SZEFOSTWU SZKODA PIENIEDZY.
GDYBY POLSKIE SŁUŻBY TYPU INSPEKCJA PRACY CZY INNE CHUJEMUJE PRACOWAŁYBY TAK JAK POWINNY TO JUZ DAWNO DOSTALIBYSCIE PO PIZDZIE.

WSTYD ZEBY NA TAKIM ZAKŁADZIE NIE BYŁO JEBANEJ WODY.

TŁUMACZENIE PEWNIE DALEJ TO SAMO: JEST KRYZYS I MUSIMY OSZCZEDZAC









(66 MIEJSCE NA LISCIE 100 NAJBOGATSZYCH POLAKÓW)
NO TO SIE W GLOWIE NIE MIESCI.


A CO DO UKRAINCOW TO OBECNY KIEROWNIK PAN M. JUZ W TAMTYM ROKU RZUCIL PROPOZYCJE ZEBY ICH PRZYUCZAC NA MASZYNY, BO PRZECIEZ MOGA ROBIC ZA MNIEJSZE PIENIADZE.

TAK TAK MOI KOCHANI
MOWIE O TYM PANU O KTORYM MYSLICIE.


ZAPAMIETAJCIE SOBIE JEDNA RZECZ: CZY BEDZIECIE PRACOWAC W HOLANDII, RUMUNII, AUSTRALII CZY NAWET KURWA W KANADZIE,
NAJGORSZYM CO MOZE WAS SPOTKAC TO PRACA Z KARIEROWICZAMI. POLSKIMI KARIEROWICZAMI. TAKI POLSKI ROBAK ZROBI WSZYSTKO ZEBY SIE WYBIC I NIC NIE WYDAJE MU SIE NIEMORALNE, DONOSY, KŁAMSTWA, PRZEINACZANIE RZECZYWISTOSCI. WOLE PRACOWAC Z UCHODZCAMI Z TRYNIGDADU I TABAGO CZY NAWET Z SOMALII ALE NIE Z POLAKAMI.



SKORO W POLSCE CHCE WYGRYSC POLAKOW Z PRACY TO CO ON MUSIAL WYCZYNIAC NA ZACHODZIE TO MOZEMY SIE TYLKO DOMYSLAC.

Z CZASEM Z CZŁOWIEKA WYCHODZI PRADZIWA NATURA.
A SZKODA STRZEPIC RYJA.

AHA, PRAWIE BYM ZAPOMNIAŁ: JAK BEDZIESZ TO CZYTAŁ PANIE M. ZAMIAST LATAC PO HALI I SIAC PANIKE ZE ZNAJDZIESZ MNIE, ZE ZNASZ JAKIS HAKERÓW KTORZY MNIE NAMIERZA, WEZ CHŁOPIE ZASTANÓW SIE CZY TY W OGOLE MASZ GODNOSC I HONOR CZŁOWIEKA.
PAMIETAJ: KARMA WRACA.


AAAA CZORNY PIEKNIE WYGLADA Z MIOTŁĄ Xdd



ALE SIE ROZPISAŁEM. WRACAM DO PRACY.

JESZCZE NIE RAZ TU WBIJE ZEBY NAPISAC COS OD SIEBIE, BO PRZECIEZ MI WOLNO :)
2
ja 2016-06-05 10:36:34
a podobno masz swoją firmę? czy tylko o niej marzysz czubie hihihih
terakota 2016-06-09 00:43:52
A CO KURWA TĘPY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] MYŚLISZ, ŻE JAK SIĘ PROWADZI WŁASNA DZIAŁALNOSC GOSPODARCZĄ TO NIE TRZEBA KURWA PRACOWAC [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] BEZ HONORU? SSIJ PAŁE OBCIAGACZU MOSKWY I WYPIERDALAJ SPOWROTEM DO PAKOWANIA SZAF [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] BEZ SZKOŁY! CZUB TO CIE ROBIL RAZEM Z TWOJA STARA. ZAL CI ROW SCISKA BO KTOS OSIAGNAL SUKCES A TY DALEJ NA GRZESIA ZAPIERALASZ? JAK MASZ JAKIS PROBLEM TO POWIEDZ MI TO W TWARZ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
szafa daria 2016-06-09 15:02:55
tez słyszałem o tym wyskoku Murzyna. Oj nieładnie okradac kolegów... Może niech ten ktos pojdzie z tym do kierownika?
ja 2016-06-12 23:13:16
Taki sukces, że ty te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na G.bo włąsna firma dochodów Ci nie przynosi. Ciekawe co to za biznes hihihihi. Widzę, że tobie żaden kierownik nie odpowiada chyba tylko dlatego, że nie ty nim jesteś. No ale na to to trzeba mieć trochę oleju w głowie
waldek 2016-06-14 21:45:48
wielki TERAKOTA - myslisz ze nikt cie nie rospoznal ? Mylisz sie i to bardzo!!! Przypomnij sobie jak wpieprzyl ci Napora-jak blagales Fiole iRysia zeby cie nie bili na wyjezdzie integracyjnm , jak kapowales do Grzecha wszystkich lacznie z tesciem(ojcem Dyrektorem)- czy mam ci dalej wymieniac twoje zaslugi w BISIE-czy to ci wystarczy? Byles jestes i pozostaniesz zwyklym Ch... takim do lania bo do innych zeczy sie nie nadajesz!!!!!! moze czas oficialnie uzyc swojej ksywki- panie - PICER!!!!!!! HA HA HA HA !!!!!!
ulllalla 2016-06-19 14:10:39
Tutaj smieszniej jak w kabarecie haha ,opinia jest o tym
By napisac o zakladzie jaka praca ,atmosfera,jaka płaca ,jak umowy o prace,premie sa czy nie ,ile godzin praca ,jak ktos chce isc do g3 a nie obrazacie sprzataczke bo jednemu,drugiemu uwage zwrocila i sie mscicie na necie obrazajac zapewne pracujecie tam jak ja obrazacie to masz problem pogadac w oczy a nie na necie krytykujesz,a to ze usiadze czasem kazdy czasem sciemnia ludzie to nie roboty sa,dalej wody nie ma nie dali to idz do h.... biura i powiedz kierownikowi ,szefowej jaki problem woda musi byc w upaly obowiazkowo ,kto ma jaja ten sie odezwie a nie zale wylewa i obrazajac Kobiete,a jak nie ma wody to kup se 1zl nie majatek.
vgjuj 2016-06-19 21:21:37
Jedno jest pewne @wiola, umowa jest w pełni respektowana bo ważne jest zadowolenie pracowników. Przecież jak ktoś się przykłada do obowiązków to potem ma to odzwierciedlenie w zarobkach, bo dochodzą premie.
Zostaw swoją opinię o Gugała BIS - Turkowy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gugała BIS