Katering napewno ma swojego kierowcę do rozwożenia posiłków. Ogólnie szukam pracy w okolicach firmy właśnie i wpadłem zapytać czy może ktoś wie coś na temat pracy. Jakie warunki zatrudnienia tacy kierowcy mają, szczególnie chodzi mi żeby mieć stabilna umowę o pracę? Jest w firmie taka możliwość? Trzeba mieć doświadczenie w kateringach czy po prostu posiadanie prawka starczy?
Czy Eden Cateringi zapewnia kartę multisportu?
Parę lat temu padło tu poważne oskarżenie od byłego pracownika; używano produktów do przygotowania posiłków po terminie. Jak jest obecnie? Czy pracownicy mają odgórnie powiedziane, że mają używać takich towarów? Bo zastanawiam się czy dla dobra dzieci można odmówić i nie ponieść tego konsekwencji. Napisze ktoś więcej informacji ze strony pracowniczej?
Nie ma opcji ,żeby coś było po terminie,szefostwo uczulone na tym punkcie,towar świeży,zamawiany codziennie
Jedzenie nie dobre synek wraca z przeczkola i mówi że nie jadł czegos bo było nie dobre. Zawsze z przedszkola przynosi podwieczorek nie dobre, nie przyprawione tego nie da się jeść dorosły tego nie zje a co mówiąc o dziecku. Sama widzę jak rodzic wychodzi z przedszkola i ten ich podwieczorek wrzucić do śmietnika. Człowiek plac za Jedzenie żeby dziecko było najedzone a nie wyrzucac to do (usunięte przez administratora)
Współpracuję z firmą Eden Catering od dłuższego czasu. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jedzenie bardzo dobre, zawsze na umówioną godzinę. Wartością dodaną jest sposób podania, jeśli nawet zamawiamy tylko kawę, herbatę i ciasto to zawsze jest duży wybór, dobrana kolorystyka: obrus, serwetki, szklane naczynia, nie jak w innym przypadku podawane na papieorwych tackach. Zdecydowanie polecam.
Szkoda ,że w szkole dzieci nie jedzą tych paskudnych obiadów, zupa to pomyje, a kotlety śmierdzą..może inną jakość, pewnie to co stare dają na stołówki szkolnej sanepid już wie...
Poważnie sądzisz, że takie coś zostałoby dzieciom podane? Może im nie smakuje, bo celowo nie doprawiają, żeby było zdrowe czy coś? A skoro według Ciebie sanepid już wie to kiedy można oczekiwać jakiegoś werdyktu odnośnie tego?
Dzieci i zakłady lecznicze, tam serwujecie (usunięte przez administratora) galaretki, jogurty wszystko ledwo nadające się do jedzenia jak Pani spi po nocach, wiedząc że tak karmi dzieci!!!
bardzo porzadna firma, jedzenie super wszystko świeże moje dzieci jak najbardziej zadowolone, miła obsługa
tylko czy mama zdaje sobie sprawe ze sa tam czasami serwowane produkty po dacie i wielokrotnie odmrazane !!!
To jedzenie przewożone do szpitala w Sławnie jest zimne ,niesmaczne, okropne ziemniaki . Pacjenci są niezadowoleni ...chyba zwierzęta mają lepsze korytka niż pacjenci w slawenskim szpitalu. Hit to ogórki konserwowe w plasterkach że startą marchewka......ochyda
Ogórki konserwowe w surówce ? Nigdy nie było takiego czegoś. Ogórki konserwowe są zamawiane w ilościach bardzo małych by było je można dodać do surówki z kiszonych ogórków z musztardą po drugie są nieopłacalne i zazwyczaj są zamawiane na śniadania i kolacje dla szpitali. Surówka zawsze była i będzie z samych kiszonych ogórków, zapraszamy do Słupska pokaże puste wiadra z etykietami.
Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Eden Cateringi?
Firma cateringowa Eden wydaje średnio 1200 posiłków dziennie. Zatrudnionych kucharzy- dwóch. Podkreślę, dwie osoby odpowiedzialne za całą kuchnię. Pomoce kuchenne owszem, są. Przychodzące później niż szef kuchni, wychodzące kiedy chcą. Często z negatywnym nastawieniem do całego świata. Poniekąd rozumiem, bo stawka 13 /15 zł nie zachęca do wysiłku. Pójdźmy dalej. Doświadczony kucharz poniekąd może być zadowolony z pensji. Niestety w praktyce, by zarobić 3.5 tysiąca oznacza to 220 h w miesiącu, 6 dni w tygodniu. No chyba, że bezradna właścicielka firmy płacze, bo właśnie przyjęła zlecenie na komunię / chrzciny czy wesele. Wtedy spędzasz 7 dni . 7 dni bez chwili wolnego. Wypłata jest. 10 dnia każdego miesiąca. To znaczy , ty masz taką nadzieję. Czasem otrzymujesz 12. Czasem 17 bo przecież twoje zobowiązania nie są aż tak istotne. Umowa? Bywa. Rzadko ta o pracę. Generalnie, podejście jakoś to będzie. Dziwi tylko jedno. Tak dobre samopoczucie właścicielki i możliwość prowadzenia działalności w tak ogromnym chaosie i bałaganie. Czy to domena słupskich właścicieli lokali? Obawiam się że tak. Nawet w dobie braku pracownika, dobrego podkreślę, docenić nie potrafią. Wierzę też, że to tylko kwestia czasu kiedy owy pracodawca będzie zmuszony do założenia fartuszka by móc z tej kuchni cokolwiek wydać. Nie da się ukryć, że ówczesne pokolenie wchodzące na rynek pracy takich nędznych warunków nie zaakceptuje. Warto to poważnie przemyśleć drodzy właściciele słupskich knajp, knajpek, barów i cateringowych
Właścicielka akurat jest bardzo dobrą szefową. Nie oszukujmy się, pracownicy sami sobie winni swoim zachowaniem, podejściem do pracy, a najgorsi są Ci co dostają wypłatę i sobie robią sami wolny dzień. Nie prawdą jest też, że nie doceniają dobrych pracowników. Szefostwo jak widzi, że ktoś się angażuje,stara się, słucha poleceń to dostaje podwyżkę i nie każdy musi o tym wiedzieć taka jest prawda już nie wspomnę o premiach które są. To jest kuchnia i catering, jak ktoś się decyduję na taką pracę musi wiedzieć , że musi być przygotowany na nadgodziny. Obecne pokolenie to poza tiktokiem nie widzi pracy fizycznej która kuchnia jest. Wypłaty się spóźniają tak jest to prawda ale na to mają wpływ czynniki na które szefostwo nie ma wpływu. Co do zakładania fartuszka przez właścicielkę wiele razy to robiła i raczej nie dlatego , że musiała a po prostu chciała .
Firma cateringowa Eden wydaje średnio 1200 posiłków dziennie. Zatrudnionych kucharzy- dwóch. Podkreślę, dwie osoby odpowiedzialne za całą kuchnię. Pomoce kuchenne owszem, są. Przychodzące później niż szef kuchni, wychodzące kiedy chcą. Często z negatywnym nastawieniem do całego świata. Poniekąd rozumiem, bo stawka 13 /15 zł nie zachęca do wysiłku. Pójdźmy dalej. Doświadczony kucharz poniekąd może być zadowolony z pensji. Niestety w praktyce, by zarobić 3.5 tysiąca oznacza to 220 h w miesiącu, 6 dni w tygodniu. No chyba, że bezradna właścicielka firmy płacze, bo właśnie przyjęła zlecenie na komunię / chrzciny czy wesele. Wtedy spędzasz 7 dni . 7 dni bez chwili wolnego. Wypłata jest. 10 dnia każdego miesiąca. To znaczy , ty masz taką nadzieję. Czasem otrzymujesz 12. Czasem 17 bo przecież twoje zobowiązania nie są aż tak istotne. Umowa? Bywa. Rzadko ta o pracę. Generalnie, podejście jakoś to będzie. Dziwi tylko jedno. Tak dobre samopoczucie właścicielki i możliwość prowadzenia działalności w tak ogromnym chaosie i bałaganie. Czy to domena słupskich właścicieli lokali? Obawiam się że tak. Nawet w dobie braku pracownika, dobrego podkreślę, docenić nie potrafią. Wierzę też, że to tylko kwestia czasu kiedy owy pracodawca będzie zmuszony do założenia fartuszka by móc z tej kuchni cokolwiek wydać. Nie da się ukryć, że ówczesne pokolenie wchodzące na rynek pracy takich nędznych warunków nie zaakceptuje. Warto to poważnie przemyśleć drodzy właściciele słupskich knajp, knajpek, barów i cateringowych usług...
czy to prawda że współpracowali z kurtem schellerem?
Ze co prosze z kim ????????????to jakis zart . Gdyby nie kucharz Robert R. to ten niby bar juz dawno by upadl .
Zadowoleni pracownicy to na efekty dobrej pracy nie trzeba długo czekać. Klienci zadowoleni to najlepsza reklama.
Skorzystałam po raz pierwszy z oferty wigilijnej Eden Catering. Wszystkie zamówione potrawy były świeżutkie, świetnie zapakowane i bardzo smaczne. Między innymi kaczka nadziewana wątróbką i orzechami mięciutka, pachnąca, palce lizać.Na pewno będę korzystałam często z potraw przygotowanych przez EDEN.
Firma przygotowuje śniadania, posiłki regeneracyjne i profilaktyczne oraz organizuje imprezy. Działalnośc się rozszerza, polecam!
W wątku jest wiele opinii od osób, które korzystały z usług firmy, lecz od dawna nie pojawiały się wpisy pracowników. Czy ktoś z Was zechce z kilku zdaniach przedstawić obecne warunki zatrudnienia? Napiszcie proszę, czy zatrudnione osoby muszą mieć wcześniejsze doświadczenie w gastronomii. Na stronie internetowej nie widziałam ofert pracy, czy obecnie są jakieś wolne wakaty?
Smaczne jedzenie, trochę długi czas oczekiwania na fakturę
@Miro a Ty jak oceniasz pracę w eden cateringi? Jesteś tu zatrudniony i możesz coś więcej powiedzieć o atmosferze panującej w przedsiębiorstwie? Daj znać innym kandydatom, czy zatrudniając się w eden cateringi otrzymają umowę o pracę?
Wedlug mnie firma super jestem tam kierowca i sobie chwale,szefowa jak i szef super ludzie zaloga jak najbardziej wporzadku.A takie negatywne komentarze zazwyczaj pisza nie dojeby zyciowe ktorzt do wszystko maja lewe łapy.Najlepiej isc dostac odrazu 15zl na godzine nic nie robic wziasc kase i jeszcze dostac odrazu urlop na 2 tyg brech a wiadomo jak chce sie zarobic to i napracowac sie trzeba to chyba normalne przyglupy
Idealnych firm nie ma. Wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!!
Nie polecam
Rowniez nie polecam , co do wlascicielki to szkoda slow poniewaz jest osoba nie slowna i do tego bardzo nie slowna , a jak cos nie idzie po jej mysli potrafi czlowieka zmieszac nie tylko z blotem !!!
W Ostatnim czasie nie widać żadnych ofert pracy w firmie eden cateringi, czyżby obsada stanowisk była pełna? Czy udzieli mi ktoś informacji, jaka jest obecnie kondycja tej firmy i czy poziom płac jest wyższy niż w poprzednich latach? Nowe komentarze w tym temacie, będą bardzo pomocne dla innych.
@Neoco jest powodem Twojego nastawienia do firmy? Warto podawać więcej informacji oraz napisać co wpływa na daną opinię. Pomoże to osobom, które rozważają nawiązanie z firmą współpracy. Tym bardziej, że jak można przeczytać na stronie internetowej eden cateringi, rozszerza ona swoją działalność i zaczyna się rozwijać również na terenie Kościerzyny i okolic.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Eden Cateringi?
Zobacz opinie na temat firmy Eden Cateringi tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Eden Cateringi?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!