brak logo

Staler Towarzystwo Gopodarcze

Toruń

Opinie o Staler Towarzystwo Gopodarcze

fifti sent 2014-05-19 16:22
Chodziło o K.P. :)
Jaro 2014-05-21 22:59
(usunięte przez administratora)nie długo obsadzą nimi dwie zmiany to dopiero będzie robota szła do przodu, wiec będziemy dalej dymać za 8 zeta a komu się podoba to brat ze wschodu chętnie go zastąpi
ladoga 2014-05-22 11:39
a brat ze wschodu i tak bedzie mial poczucie krzywdy (czy kiedykolwiek palal do nas miloscia?) i wyniesie co sie da a da sie na pewno...Proponuje sie zatrzymac na chwile i popatrzec, i poprawic.
Alex 2014-05-22 22:54
Akurat K.P. jest właściwym człowiekiem na właściwym miejscu i wszystko wskazuje na to, że w końcu zaprowadzi porządek, którego firma potrzebowała od dawna.
A tym, którzy teraz są sceptycznie nastawieni już niedługo opadną szczęki kiedy zobaczą, że w końcu się komuś udało.
happypppp 2014-05-23 09:18
KP to najwieksza pomylka i gwozdz do trumny. A opadniete szczeki juz bardziej nie opadna.
Alex 2014-05-24 09:10
A Właściciel firmy nic nie widzi i przygląda się z boku "największej pomyłce", tak? Powtórzę jeszcze raz - K.P. jest dużą szansą dla tej firmy, niech tylko pozwolą mu działać zgodnie z jego wizją.
Borman 2014-05-25 14:51
Najlepszą wizję działu handlowego miał ten pseudo-dyrektor Z.J. Dążył konsekwentnie do jej realizacji pozbywając się niewygodnych. Wizja była piękna - dział handlowy składający się z NIEGO i samych lasek :))
Alex 2014-05-25 22:44
Widzę, że są na tym forum wyraźni oponenci pana K.P. Nie da się jednak nie zauważyć pierwszych sukcesów - między innymi postępujące uporządkowanie struktur działu handlowego oraz usprawnienie przepływu informacji wewnątrz działu oraz poprawa komunikacji z innymi działami. Nie sposób nie wspomnieć również o ostatnio podpisanym przez firmę kontrakcie, co należy traktować w kategoriach sukcesu, biorąc pod uwagę trudny rynek i zdeterminowaną konkurencję. Obecny dyrektor swoją konsekwentną postawą doprowadził również do opuszczenia firmy przez wiecznych malkontentów, którym nic się nie podobało. Tym samym przygotował miejsce dla ludzi nowych, którzy naprawdę chcą pracować i wnieść do firmy coś wartościowego.
supermario 2014-05-26 14:52
Pekam ze smiechu
Wiechu 2014-05-26 19:10
Faktycznie można nieźle się uśmiać czytając ten wpis. Rzeczywiście nie sposób wspomnieć o podpisanym kontrakcie, do którego ogrodnik codziennie dokłada i o co chwila pojawiających się nowych zobowiązaniach, którymi ciągle wszyscy są zaskoczeni. O uporządkowaniu struktur, poprawie komunikacji i usunięciu malkontentów nawet szkoda się wypowiadać. Myślę, że całą firmę najlepiej opisuje fakt zwalniania się wieloletnich i nie tylko wieloletnich pracowników.
x 2014-05-26 19:21
To nie do ciebie supermario "Trochę wstydu, bo oczy szczypią jak się czyta takie "dzieła"- choć odrobinę"
Alex 2014-05-26 21:30
Zaciekłość z jaką atakujecie obecnego dyrektora (usunięte przez administratora). potwierdza tylko jego mocną pozycję w firmie. Widać, że dla wielu wprowadzane przez niego porządki oraz osiągane sukcesy są nie na rękę(usunięte przez administratora)
Tatuś 2014-05-26 22:50
Ja się pytam jakie sukcesy? jakie uporządkowanie struktur? Podpisany kontrakt to najlepszy przykład na bałagan, chaos i brak kompetencji. Kto wie czy w ogóle zostanie zrealizowany do końca. Ten kontrakt to wzór niepoprawności działań handlowych. Szczęki to wszystkim opadną jak wyjdzie jakie będą tego konsekwencje. Śmieszą mnie te wypowiedzi że to właściwy człowiek na właściwym miejscu. To jest jakaś pomyłka.
xsawery 2014-05-26 23:06
hahaha podpisany kontrakt to wielka wtopa(usunięte przez administratora). który nie przeczytał umowy którą podpisuje.
No ale nic nie może wiecznie trwać? ktoś zauważył jakieś nowe porządki? czy to tylko opowieść.
Jak radzi sobie wg was nowy uzdrowiciel (usunięte przez administratora)
lena 2014-05-27 14:11
Tak mogą nadal pracować za najniższą krajową, na umowę śmieciową i to jest największa gratyfikacja jaka może Cie spotkać w tej firmie
krecik 2014-05-27 16:00
A jedyna pocieche ma wiesniacka zona KP ktora opowiada po Toruniu jak to jej na miejscu sklepow brak...folwark i tyle.
Alex 2014-05-27 20:35
Z dyrektorem jest wszystko w porządku, tylko jak widać są tacy, którzy nie podzielają tej opinii z sobie tylko znanych powodów. Czy warto pracować w tej firmie? Oczywiście, że warto. Jeśli ktoś nie boi się wyzwań i wymagającej aczkolwiek opłacalnej pracy, to na pewno warto. Nie należy się sugerować nieprzychylnymi opiniami na tej stronie, wiadomo, że każdy ma swoje zdanie, a to w jaki sposób je wyraża świadczy tylko o jego osobistej kulturze. Można powiedzieć, że właśnie teraz obecny dyrektor buduje nową jakość w dziale handlowym i ci, którzy zostaną przyjęci do pracy w tym momencie - będą na wygranej pozycji.
lob 2014-05-27 21:27
Ciekawe kto da się na to jeszcze nabrać, wyrazy współczucia dla nowych naiwniaków.Jak to stwierdził Franz na komisji weryfikacyjnej w Psach, będą na wygranej pozycji... do jego lub swojego końca
Lolek 2014-05-28 09:38
Krzysiu wystarczy już tego chwalenia jakie to wszystko jest cudowne i wspaniałe, zmiany których nikt nie widział, a jeśli są to i tak nie działają. A w tym bałaganie nowi jak przyjdą to i tak po 3 miesiącach uciekną.
Alex 1 2014-05-28 10:01
Do Lolek: 100 % racji
A do Alek: to nie miejsce do pisania jakie zmiany sa potrzebne. Jak ktos jest madry to chyba wie jakie.
Wiechu 2014-05-28 15:20
Szczerze odradzam pracę w tej firmie na jakimkolwiek stanowisku i w jakimkolwiek dziale.
lob 2014-06-03 22:02
Otóż chodzi o puste obietnice, które nie mają nic wpólnego z rzeczywistością. Grunt to nakłamać przy werbunku
heyah 2014-06-05 22:12
witam,
a jak jest na stanowisku koordynatorów sprzedaży? Rekrutują jeszcze?
Widzę, że stanowiska mocno podzielone na temat dyrektora handlowego.
Szanowni Panowie, łamię sobie głowę jakiej pracy szukać, w jakiej firmie. Otóż rynek pracy i pracowników poddaję gruntownej wewnętrznej analizie i nijak wniosków dojść nie mogę.
Z jednej strony my, Polacy to malkontenci i wiecznie narzekamy, więc to może my nie umiemy pracować i znosić dnia pracy i życia takim jakie jest.
Z drugiej, mają rację Ci którzy piszą o chaosie, bałaganie, osobach na niewłaściwym miejscu, układach, ciągłym podwyższaniu planów sprzedażowych etc. (nie piszę teraz o tej firmie, ale generalnie). Żyć i pracować się nie chce w takich warunkach.
Stawiam piwo temu, kto w tym portalu znajdzie mi firmę z pozytywnymi wpisami i zarekomenduje jako wartą, by do niej aplikować.
Czołem!
lob 2014-06-06 19:56
Recepta jest prosta....dobrych firm do których warto aplikować nikt na tym portalu nie opisuje, ot co
domator 2014-06-10 10:18
Kiedy by tam taki rudawy kierownik, jest jeszcze czy nie?
Ulicznik 2014-06-10 22:47
Już go nie ma. Teraz opowiada bajki gdzie indziej - prowadzi szkolenia dla firm :))
lob 2014-06-11 19:54
Pozytywne opinie pisane samemu sobie- owszem, można co widać kilka postów wyżej
lob 2014-06-12 20:30
Masz 100% racji- dyrektor to też pracownik
ja 2014-06-12 21:23
Jeju, nie wiem kto nabiera się na te opinie. Osoby rzetelnie pracujące nie mają czasu na takie głupoty. Opinie te piszą albo osoby zwolnione, albo takie, które pochlebstwami chcą coś uzyskać. Wiadomo, że zdania na temat pracy w tej czy innej firmie będą bardzo subiektywne. Najlepiej samemu spróbować swoich sił...
bolek 2014-06-12 21:28
To zależy od postawy dyrektora. Czasami traktuje firmę jak własny folwark, a innym razem nieźle zasuwa na jej sukces. Jednak po komentarzach powyżej stwierdzam, że w tej firmie każdy dyrektor czuł się 'panem na włościach'. A pewnie znalazłoby się kilku pracowników, którzy też takimi chcieli być
jacek gmoch 2014-06-17 20:20
Ludzie, Wy piszecie te wszystkie opinie w biurze? :)
Menadżer XXI wieku 2014-06-17 23:07
Na szkoleniach z lansu mówili nam, żeby używać jak najwięcej zwrotów amero-anglo-języcznych, więc odpowiadam: "Nie piszemy ich w biurze tylko 'in di ofis' "
noise 2014-07-02 18:23
Przykro patrzeć co się dzieje
Lolek 2014-07-02 22:07
Dziać to się będzie dopiero na koniec roku jak ogrodnik tabelki zobaczy i wtedy zacznie się strzelanka do tych którzy mu najlepiej oczy mydlili jak to wszystko podąża w bardzo dobrym kierunku a perspektywy są znakomite, a problemy tylko przejściowe. Ciekawe kto będzie kary płacił i sprzątał ten bałagan.
Bolo Young 2014-07-02 23:38
Szkoda, bo to była kiedyś bardzo dobra firma, ale potem nastała era "oświeconych menadżerów", których głupota doprowadziła firmę do dzisiejszej kondycji. Bycie menadżerem to poważna sprawa i duża odpowiedzialność, a nie zabawa. Dzisiaj mamy całą masę pseudo-menadżerów, którzy wyszkolili się w sztuce lansu i udawania kogoś kim nie są. Wiele można by tu opowiadać, ale przecież ta firma ma Właściciela. Czyżby oślepł?
jabado 2014-07-08 07:55
Wielki Ogrodnik zamiast kierować się swoją wiedzą i doświadczeniem, zaczął słuchać "pseudo-doradców", którzy systematycznie "wykańczają" swoją konkurencję (ludzi im niewygodnych). Wystarczy zobaczyć kto pozostał ze starej kadry, która kiedyś budowała siłę tej Firmy.
ja 2014-07-08 21:17
Widocznie stara kadra nie była dość dobra. Czasy się zmieniają i ludzie, którzy się nie rozwijają, nie mają szans na utrzymanie się w firmie. Kiedyś może świadczyli o jej sile, ale rynek idzie do przodu i wymaga światłych umysłów, świeżych pomysłów, a nie pracowników siedzących na krzesłach od 15 czy 20 lat....
jabado 2014-07-09 07:24
Taaak - i właśnie widać gdzie te "światłe umysły" za pomocą "świeżych" pomysłów prowadzą firmę. Można tu zacytować stary dowcip. 'W zeszłym roku staliśmy na skraju przepaści - teraz zrobiliśmy wielki krok na przód :-) "
A stara kadra realizuje się w innych firmach - z powodzeniem je rozwijając.
Laki 2014-07-09 11:52
stara kadra już jest wołana na pomoc bo nowa i ściemniająca już nie wyrabia ale bajki dalej opowiada, jak wszystko idzie do przodu
akima 2014-07-09 15:16
Proponuję wziąć się do pracy zamiast tracić czas na brudzenie we własne gniazdo
1
jebudu 2014-07-09 18:35
Stara kadra nie była dość dobra- w opowiadaniu bajek chyba. Kiedy do was dotrze, że filarem każdej firmy są doświadczeni ludzie, chyba że "sezonowi" dyrektorzy to taka nowa moda w tym biznesie na zasadzie: czego ja nie spieprzę to zdąży mój następca.
ja 2014-07-09 21:41
Czytając te opinie stwierdzam, że 'starzy' pracownicy są niereformowalni, boją się zmian i tego, co nowe. Teraz nie wystarczy siedzieć za biurkiem i liczyć, że jakoś to będzie. Trzeba dać coś z siebie, czymś się wykazać, a nie tylko narzekać. A skoro jest tak źle, to dlaczego jeszcze jesteście pracownikami tej firmy? Skoro w innych firmach jest tak dobrze, to dlaczego tam Was nie ma? A może odpowiedź jest prosta? Bo byście nie podołali, nie nadążyli...
1
Bolo Young 2014-07-09 21:43
No przecież zupełnie jakbym słyszał tego pseudo-menadżera ZJ i jego neurotyczne farmazony, kiedy pozbywając się starej kadry przyrównywał firmę do pociągu, który nabrał prędkości i dlatego nie wszyscy mogą nim nadal jechać. Co ciekawe, ów pseudo-dyrektor nie wytrzymał przeciążeń panujących w "pędzącym pociągu" dlatego po krótkim czasie musiał zostać wysadzony na pewnej "małej stacyjce", na której zresztą jego podróż się zaczęła. A taki był oświecony, taki fajny, taki bystry ... i gdzie teraz jest z tymi swoimi mądrościami?
jabado 2014-07-10 07:20
Wielki Ogrodnik kiedyś zatęskni do swojej "starej" kadry - jak mu "nowa" kadra tę firmę doprowadzi nad skraj przepaści. Ale wiadomo - "Mądry Polak po szkodzie"
jebudu 2014-07-10 16:59
Odpowiedź jest bardzo prosta, otóż wielu już jest w innych firmach i ma się świetnie, a kolejni szykują się do odejść. Sprawa w tej dyskusji idzie właśnie o odejścia doświadczonych ludzi, których w przeciągu ostatnich 2 miesięcy było więcej niż kiedykolwiek. Po co odwracać kota ogonem, faktom nie zaprzeczysz. Natomiast łykanie po raz n-ty prawdy objawionej przez n-tego dyrektora może wywołac mdłości u najwytrwalszych amatorów "nowinek".
aaa 2014-07-10 18:25
I chwała Im za to..Przerazili się pewnie,że trzeba będzie zacząć pracować na rozwój firmy..Niech więc zbijają bąki gdzieś indziej
aaa 2014-07-10 18:40
Zastanawia mnie bardzo Co Tobą kieruje-zemsta,zawiść a może frustracja po prostu??...
no 2014-07-10 20:43
Przykra ta dyskusja, jak sie podaje argumenty to nie dociera. jebudu- nie masz co się wysilać, stracimy kolejnych ludzi i dalej będzie ta sama śpiewka.
jebudu 2014-07-10 21:05
Chciałbym móc pracować w stabilnych i przewidywalnych warunkach, a przez to że chociażby straciliśmy technologów,kierownika produkcji, wieloletniego dyrektora produkcji tak nie jest. Chyba nie chcesz powiedzieć, że ci ludzie to obiboki??
aaa 2014-07-11 08:28
Tylko osoba inteligentna wiedziałaby co chcę powiedzieć, w dodatku logicznie myśląca (nie obrażając nikogo).I nie masz do czynienia z baranem - twórz sobie dalej (pod różnymi nickami) swoje pełne zawiści wypociny,ale nie obrażaj ludzi.Czytając Twoje wpisy,dochodzę do wniosku,że w tej firmie (wg Ciebie) wszyscy są pseudo - pseudo dyrektor,pseudo menedżer,pseudo szef,pseudo ktoś tam..,a kim jesteś Ty??Odnoszę nieodparte wrażenie,że pseudo pracownikiem bo żaden szanujący się i uczciwie pracujący człowiek nie brudzi tam gdzie ma chleb(żeby nie wypowiedzieć się dosadniej!)..Widzisz jak łatwo jest obrażać ludzi,o których tak naprawdę g...się wie??-to właśnie chcę powiedzieć poprzednim wpisem..A swoją drogą,zapraszam na szkolenie z lansu tam dowiesz się,że lansując firmę-lansujesz siebie i odwrotnie,może wtedy pomyślisz zanim cokolwiek napiszesz.Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
Zostaw swoją opinię o Staler Towarzystwo Gopodarcze - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staler Towarzystwo Gopodarcze