logo SŁONECZNY ZDRÓJ HOTEL MEDICAL SPA&WELLNESS

SŁONECZNY ZDRÓJ HOTEL MEDICAL SPA&WELLNESS

Busko-Zdrój

Opinie o SŁONECZNY ZDRÓJ HOTEL MEDICAL SPA&WELLNESS

marcin 2014-03-27 11:46:32
Nagrody to jednak nie wszystko, a przypominam, że to forum z opiniami o pracodawcy, także może niech pracownicy napiszą, czy daliby słonecznemu zdrojowi nagrodę dla najlepszego pracodawcy.
tt 2014-03-27 12:47:55
To fakt, te nagrody to pewnie jednak związane z opinią klienteli, a nie pracowników. Tez mnie interesuje praca w tym hotelu, nie słyszeliście, czy kogoś nie szukają?
kormoran 2014-04-22 19:51:38
ależ szukają. Na swojej stronie napisali, że potrzebują ludzi na stanowiska kelner/braman , pokojówka i bodajże kucharz
1
mikołaj 2014-04-28 19:01:39
Mnie by interesowała posada kelner/barmana w słonecznym zdroju, polecacie? Ekipa zgrana, atmosfera luźna?
1
kasia 2014-06-30 15:23:58
Hej, poszukuja recepcjonistki SPA do Busko-Zdroju, może wiecie czy warto aplikowac? To na stałe, czy tylko na wakacje, jak duzo klientów?
Stefan 2014-08-08 21:59:51
Witam w tym hotelu to jest taki wyzysk że nie długo to będą robić za darmo
Pola 2014-08-08 22:04:35
HEJ, TEŻ O TYM SŁYSZAŁAM ŻE ZA ŚMIESZNE PIENIĄDZE PRACUJĄ
hotelarz 2014-11-18 18:53:15
Do "Stefana" i "Poli" - nie wiem skad macie informacje o zarobkach, nie pracuje w hotelu zaden "Sfefan" ani "Pola". Każdy w sieci liczy na rzetelne, sprawdzone informacje.
Słoneczny jest zlokalizowany poza większymi miastami, w których można liczyć na wyższą płacę i napiwki. Pracownik szeregowy zaczyna tu z niskiego poziomu, jednakże jeśli jesteś wykfalifikowanym, dobrym pracownikiem, możesz liczyć na godziwą pensję na niektorych stanowiskach.
ana 2014-12-30 11:13:53
no własnie, chciałabym żeby ktoś odpowiedział na pytania koleżanki wyżej bo ja też z chęcią bym się dowiedziała... chociaż mnie nurtuje też jedno czy żeby pracować w tym słonecznym zdroju, ze wzgledu że to jest hotel i spa itp to trzeba mieć książeczkę do celów sanitarno epidemiologicznych czy nie? ?
gall anonim 2015-01-13 13:32:29
stawki są różne. w zależności od stanowiska i przede wszystkim działu. zdecydowanie sprawiedliwie tam się nie zarabia. pracownik "szeregowy" ma czasem więcej niż kierownik. widać niektórzy są bardziej uprzywilejowani niż inni. nie polecam tam pracy.
ania 2015-02-07 10:47:17
mam rozmowę kwalifikacyjną, na kosmetyczkę. Jak mam się przygotować? Zadają dużo pytań w j. angielskim? Karzą wykonywać zabieg? Trudno jest się dostać do pracy? Dużo jest rozmów kwalifikacyjnych?
karolinka 2015-03-31 12:22:50
Dla każdego atrakcyjne warunki to będzie oznaczało coś innego i o tym na pewno trzeba pamiętać. Ja chciałabym się przeprowadzić do Busko Zdroja a że z wykształcenia jestem fizjoterapeutą, to mam nadzieję że jakoś dostanę robotę w słonecznym zdroju, bo w końcu to hotel medyczny i rehabilitacyjny, wiec pracy pewnie sporo
Miśka 2016-02-25 21:51:25
Praca w barze jest naprawdę spoko fajny otwarty na nowych ludzi zespół płaca rynkowa dogodne warunki zatrudnienia
E 2016-02-26 22:31:00
Największy przemiał ludzmi jest na pokojówkach i atmosfera chora zespół brak zgrania jedna drugiej kłody podkłada i jeszcze te plotki nie da się wytrzymać osoba na zlecenie ciągle pod telefonem nic nie da się zaplanować chory system zresztą widziałam że z umowy też nie wiedzą na cały miesiąc jak pracują nie polecam wynagrodzenie za godz krajowe
1
zmijka 2016-05-07 21:28:47
hotel ma cztery gwiazdki prestiż i wypas więc konkurencja atakuje
Zostaw swoją opinię o SŁONECZNY ZDRÓJ HOTEL MEDICAL SPA&WELLNESS - Busko-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SŁONECZNY ZDRÓJ HOTEL MEDICAL SPA&WELLNESS