brak logo

baćpol

Niepołomice

Opinie o baćpol

zwierzak 2012-10-30 18:42
Witam
Słyszałem, że przyjmują tam do pracy, ale z tego co wiem strasznie mało płacą podobno na magazynie zarabia się około 1600 zł netto czy koś by mógł to potwierdzić.
życzliwy 2013-01-30 14:03
tak, że to jest brutto
szpak 2013-04-29 23:56
Powiem tak szanowny egon ma w 100% rację i pisze prawdę.Ja tam wolę Specjał,który jest konkurencją dla chorego Bać-pola.Zal mi tylko byłych pracowników Hampolu,których pan [usunięte przez moderatora] sprzedał w perfidny sposób w biały dzień [usunięte przez moderatora].Sam zadbał odpowiednio o siebie i swoją rodzinke
1 2013-05-10 19:38
to u was pcha się palety ręcznie ?
1
kolega 2013-05-19 16:48
podobno w specjale jest dużo palet do pozbijania może by się przydał ?
pracownik 2013-05-21 19:07
Nie polecam pracy w na polu Bacia. [usunięte przez moderatora] ludzi, tylko niektórzy, nieliczna grupa zarabia dobrze, reszta marne grosze. Rzeszowska firma koło ruskich to myślą, że mają ludzi za nic. A co do przedmówcy o sprzedaży ludzi to zgadzam się w 100%. Poprzedni pracodawca sprzedał swoich pracowników jak śmieci Nikomu nic nie zapewnił,[usunięte przez moderatora]......, CO TO ZA CZŁOWIEK. Zero szacunku dla niego.
Wracając do Baćpolu jak możesz to szukaj pracy gdzie indziej. Pracują tu tylko ci co muszą, albo mają kredyt,albo nie znaleźli jeszcze lepszej pracy. Ja jeszcze trochę i spie......stąd.
pracownik 2013-05-23 21:54
tak praca czyni wolnym gdzies to juz slyszalem
kasta 2013-06-02 14:17
Niestety wszystko co napisane powyżej to prawda.Firma nieporozumienie!!![usunięte przez moderatora] i wykorzystują ludzi.Firmą steruje osoba, która nie ma o tym zielonego pojęcia.A stanowisko objęła tylko dlatego, że wszyscy inni ewakuowali się z tego patologicznego miejsca jak tylko zwęszyli co to za syf!!!Zero przebicia,szacunku i uznania,dno!
Przykładem są kolejne osoby,które odchodzą,tym razem nawet z biur a nie tylko z magazynu!!!
Jurek 2013-06-07 19:58
Praca w tej firmie to jakies nieporozumienie... Na ręcznych paleciakach które trzeba ciągnąć jeżdżąc za towarem którego bardzo często nie ma na swoich miejscach, i się trzeba uwkurw... Jak się nic nie ma to lepsze to niż nic,ale nie polecam...
1
były pracownik 2013-06-08 05:31
a w Bać-polu miało byc tak różowiutko.W biurach pracuje za dużo gęb do wyżywienia.Magazynierze pracują na to całe tatałajstwo za marne grosze na 3 zmiany.To praca dobra dla nowo upieczonych absolwentów którzy dopiero co zakończyli szkołę i szukają pierwszej pracy.Ludziom z dużym doświadczeniem nie polecam tej firmy,szkoda czasu i zdrowia.Pozdrawiam obecnych i byłych pracowników.
egon klawo jak cholera 2013-06-09 14:50
Hejka zgadzam się z egonem to klawy gość wszystko co napisał o BACIA-POLU To szczera prawda!Jak ktoś uważa że prawda o której on napisał to bardzo boli to już jego zmartwienie i niech sobie sam zrobi rachuneczek sumienia.W chwili obecnej pracownikom obiecali większe pieniązki to postanowili dalej tyrac u [usunięte przez moderatora] do czasu....a może dobry wujek [usunięte przez moderatora] załatwił podwyżki kto wie kto wie?????
Jacek 2013-07-31 21:51
Ciekawe co pokaze nowy kierownik:)
Wydaje sie byc o wiele lepszy od tamtego:)
Jacek 2013-07-31 22:20
Do Anonim
1800brutto czyli okolo 1400zl na reke;)
Aż szkoda myśleć jaka bieda;)
anonim 2013-08-03 18:58
Mam nadzieję że zrobi porządek z elitką z rabatu, przydało by się. wielkie kierownictwo za 5 złoty. Ale niech ich nie zwalniają tylko traktują tak jak oni traktowali innych.
olo 2013-12-13 18:29
czy to Rzeszów czy to Kraków wszędzie jedna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic więcej .[usunięte przez moderatora] biorą za wyniki dziesiątki tysięcy a reszta to woły robocze

Pracownik 2013-12-17 10:23
Wynagrodzenie brutto 1680 zł, czyli jakieś 1250 na rękę. Nie polecam firmy, (usunięte przez administratora) jak głupi i nic z tego nie masz.
1
Lobos 2013-12-30 16:20
Oni w ogłoszeniach powinni pisać "przyjme do pracy pracownika z poczuciem humoru za śmieszne pieniadzę "
ELIK 2014-12-30 12:33
WITAM WSZYSTKICH POSZUKUJACYCH PRACY OKOLICE NIEPOLOMIC,KRAKOWA
JAKO PRACOWNIK BYŁY BACPOL NIEPOLOMICE.PRACOWALEM RAPTEM TYLKO 6 DNI NA ZLECENIE.REALIE PRACY SA, JAK WSZEDZIE DOBRE POCZATKI SŁABE FINANSOWO ALE Z PERPEKTYWA NA ROZWOJ PRACY

STARZY MAGAZYNIERZY, SA MILI I POMOCNI W SZKOLENIU NA SKANERACH,NIE MA MOWY O MOBBBINGU DAJA UMOWE O PRACE
KADRA KIEROWNICZA LOGISTYKI NIE WYWYZSZA SIE,
gobin 2015-11-12 15:37
Dramat. Brak szacunku dla pracowników. Nie polecam nawet zdesperowanym
2
over 2015-11-17 13:28
jak ktoś jest nieudacznikiem to tak właśnie odbiera fajną robotę w której sobie nie radzi ... ze swojej strony dodam że pracowałem w bać polu i bardzo dobrze wspominam tamten czas
Pytający 2016-01-15 00:34
Witam!
Chciałem zapytać jak obecnie wygląda sytuacja jeśli chodzi o sprawy finansowe? Ile trwa i ile można zarobić na okresie próbnym i potem jeśli przejdę na umowę o pracę to czy jest szansa coś więcej zarobić?
nooki 2016-01-18 09:58
na początek dają 2 tys brutto + premia wyliczana przez ichsysetem ( im wiecej sklepów poskładasz tym wiecej kasy = proste ) no i od kierownika też można pare stówek dostać. po 3 miesiącach podnoszą na 2200 no i lepsze premie ... da sie żyć.
Pytający 2016-01-19 16:47
A nie wiecie czy są tam obecnie jakieś przyjęcia? I czy ewentualnie ogłaszają się gdzieś czy trzeba pytać?
Infinity 2016-05-01 18:10
Zacznijmy od tego że zanim ktoś tam wgl pójdzie się zapytać o pracę to musi się liczyć z tym że będzie miał dość po kilku miesiącach ponieważ (mowa tu o pracy na magazynie) :
-Na początek umowa zlecenie .
-umowa o pracę w wysokości 2000 tys Brutto .
-premia jest wyrabiana akordowo wszystko fajnie ale składanie zamówień odbywa się na skanerach gdzie większość z nich jest w stanie agoni przeskakują lub wgl nie da się na nich pracować bo robią sobie co chcą , wielokrotnie było to zgłaszane kierownictwu ale zawsze można było usłyszeć będą oddane do regeneracji i na tym temat się kończy .
-nawet jak wyrobicie sobie premię tam przykładowo w wysokości 150- 200 zl to musicie liczyć się z tym że przez zły sprzęt do pracy (mowa o skanerach ) narobicie sobie błędów a każda taka pomyłka kosztuje was 15 zl (wystarczy 10 pomyłek i już 150 zl do tyłu ) to po co się starać i wyrabiać premie ?
-kolejna sprawa w tej firmie nigdy nie dojdziesz skąd masz te błędy ponieważ rozmowa z kierownikiem aby pokazał gdzie został zrobiony błąd usłyszycie że "nie ma teraz czasu" badz w razie jakiejkolwiek dyskusji usłyszycie tylko monolog Kierownika logistyki a na koniec słowa "skończyłem rozmowę do widzenia"
-jeżeli ktoś powie że w tej firmie pracuje się na 3 zmiany nie warto w to wierzyć ponieważ tam wygląda to tak jak mało składasz pozycji lub nie idzie ci ta robota zostajesz wyrzucony na ranną zmianę gdzie mało co pracuje się na skanerach (zarobisz około 1200 zl ) jak dostaniesz się na nocną zmianę to nie jest z niej łatwo wyjść są tam ludzie co pracują ponad rok czasu na same nocki
-Magazynierzy są podzieleni na 2 grupy a wygląda to tak :
*jest tkz Elita są to ludzie uwielbiani przez kierowników którzy robią co chcą
* i magazynierzy którzy dobrze wykonują swoją pracę ale są traktowanie gorzej ponieważ nie trzymają z kierownikami i i chcą dochodzić swoich racji .
-Stronniczość Kierowników to kolejna sprawa na którą warto zwrócić uwagę Elita magazynu ma prawo siedzieć po min 1h na przerwie z czego połowę z niej spędzić w biurze
-przypisawnie sklepów tym "LEPSZYM HAHA " magazynierom to kolejna sprawa a jak powiesz o przypisywaniu sklepów to "WAŻNA PANI KIEROWNIK" powie że ona nie przypisuje sklepów co jest kłamstwem bo każdy dobrze o tym wie że pupile są lepiej traktowani .
-Kierownictwo tam to ludzie którzy kiedyś pracowali na magazynie stąd ta stronniczość
-kierownictwo nie reaguje na obrazliwe zwroty starszych magazynierów wobec innych pracowników (jeszcze potrafi się z tego śmiać ) .
-sprzęt może kilka paleciaków jest ok reszta to totalny złom do niczego się nie nadający .
-wózek widłowy (Czołówka) jest tak zadbany że w silniku nie ma grama oleju (po zgłoszeniu tego kierownictwu nadal tego oleju nie ma )
-praca w nadgodzinach praktycznie na każdej nocce trzeba zostać ponieważ siedząc 1h czy więcej na przerwie potem brakuje tej godziny rano tylko że jest taki problem jest to sztuczne robienie nadgodzin tylko nie potrafię zrozumieć w jakim celu skoro nadgodziny nie są płacone tylko oddawane w dniach wolnych aaa przepraszam "CI LEPIEJ TRAKTOWANIE MAGAZYNIERZY MAJĄ PŁACONE"
-Wiele towarów jedzie do sklepów na krótkiej dacie (zwłaszcza nabiał)
-bałagan na magazynie to gorzej niż w (chlewie) myślę że takie określenie bardzo adekwatnie pasuje do tego co się tam wyrabia zwłaszcza po nocnej zmianie .
-nigdy nie dostaniecie tam podwyżki ponieważ jest prosta zasada "na podwyżkę trzeba sobie zasłużyć tylko że co by człowiek nie robił nigdy nie zasłuży (chyba że będziesz szeptał kierownikom na prawo i lewo to masz szanse )
-towaru w tej firmie się nie szanuję wiele produktów jest po prostu zniszczona przez to że praca i premia jest akordowa .
-tego magazynu nie da się uporządkować ponieważ przyjdzie nocna zmiana i nie szanując innych pracy zrobi taki bałagan że głowa mała .
-jako nowy pracownik zapomnij o planowanych urlopie nawet po (rocznym starzy pracy) pierwszeństwo mają ci "LEPSI"
-praca na górze w marketingu też nie jest warta waszego czasu bo doświadczenie 2 letnie wymagają a dają 1500 zł .
DOBRZE SIĘ ZASTANÓWCIE ZANIM KTOŚ TAM PÓJDZIE BO NAPRAWDĘ NIE WARTO , WYMAGANIA MAJĄ CORAZ WIĘKSZE NIE DAJĄC NIC W ZAMIAN A KIEROWNIK MAGAZYNU JEST BARDZO ALBO TO BARDZO MŚCIWY .
6
Infinity 2016-05-13 13:59
Na początek dostajesz umowe zlecenie i 8 zl na godzinę potem dostajesz umowe o prace na czas okreslony i 2000 brutto + premia którą wyrobisz .
Infinity 2016-06-19 01:32
Pracowałem na stanowisku Magazynier
infinity 2016-06-28 11:34
Z tego co wiem jak tam pracowałem to możesz iść się zapytać o podwyżkę ale odpowiedź jaka uzyskasz to na podwyżkę trzeba sobie zapracować na moim przykładzie ja starając się przez rok i nie tylko ja byłem w takiej sytuacji nigdy sobie na większe pieniądze nie zapracowalem a 2 sprawa to siedziba jest w Rzeszowie go oni nie są skorzy do dawania podwyżek ponieważ twierdzą że w odziale Niepołomice 2000 brutto to i tak zbyt wiele ale jedne jest pewne możesz z czasem liczyć że dostaniesz więcej obowiązków niż na początku za te same pieniądze
infinity 2016-07-10 12:14
Prestiż? Pracować dla firmy do której przyjmują wszystkich jak leci? Prestiż pracoeac w firmie w której nie ma kto pracować a reszta pracowników jak tylko znajdzie inna Peace to odchodzi, aniołek sory ale 2000 brutto czyli 1512 zł na początek to są śmieszne pieniądze. A i aniołek gdyby było wszystko ok to z tej firmy by się załoga kierownicza nie zwalniala a za mojej rocznej kariery tam zmieniło się 2 kierowników zmianowych i 2 kierowników magazynu no sory ale w dobrze prosperujacej firmie takie rzeczy się nie dzieją.
1
vix 2016-08-17 04:26
kto tam teraz kieruje magazynem bo słyszałem że ci połapani do specjału pouciekali
1
vix 2016-08-17 04:26
kto tam teraz kieruje magazynem bo słyszałem że ci połapani do specjału pouciekali
Infinity 2016-09-02 21:47
to Prawda kumaci są w specjale :) a magazynem kieruje Kierownik zmianowy awansowany na Kierownika magazynu natomiast kierowników zmianowych zastąpili magazynierzy wybrani przez nowego Kierwonika magazynu .
vix 2016-09-16 04:50
a co z poprzednimi zmianowymi ?? w sumie nie byli źli
Elita 2016-09-20 19:06
Jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Srac na ta firme. Zamrazaja pieniazki na lodowcu ktorych nigdy nie mozna dostac
ed 2016-09-21 14:58
Świetnie, ze jest umowa o pracę @love, bo w końcu to się wiąże z tym, że dorzucają do tego jakieś benefity socjalne. Ciekawe to jest, bo ubezpieczenia są czymś normalnym do pracy, ale wiadomo jakie dorzucają teraz premie do zarobków? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o baćpol - Niepołomice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie baćpol