E-mail:
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Co 5 godzin na twój adres e-mail dostaniesz informację czy pojawiły się nowe opinie o twojej firmie.
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Profil firmy: Submet
Oceniono 258 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
anonim - 2009-01-18 11:34:59
cytuj
Dodaj opinie o Submet - Tczew. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Słyszałem, że niektórzy bawią się w to forum, więc postanowiłem wejść i poczytać, a skoro tu jestem, to i coś dodam swojego… Może zacznę od tego, że jestem pracownikiem Submetu od jakiegoś czasu. Zrobiłem już kilka kółek do Norwegii i nie zamierzam nic zmieniać. Sama firma jest ok, uczciwa, płacą na czas, a to dla mnie jest najważniejsze.Dziewczyny w biurze są mile i pomocne w sprawach pracowniczych, wiec współpraca też jest ok. Praca jak każda inna, a jeżeli chodzi o pozostałych pracowników czy koordynatora, to nie ma z nimi żadnych problemów, pod warunkiem, że każdy wykonuje dobrze swoją pracę. Moim zdaniem te niepochlebne posty pisze osoba, która po prostu nie sprawdziła się w pracy i nie może pogodzić się z tym, że została zwolniona, i tyle na temat.Może będzie lepiej mu się pracowało w takim kołchozie jak Addecco, a nie w takiej normalnej firmie jak submet.
ja pracuje w kołchozie adecco od trzech lat teraz mam propozycje przejść do submet ja na adecco nie moge narzekać jedyne co mnie przekonuje do submet to system 6 na 3 ale po przeczytaniu tych opini troche się zaczynam zastanawiać mam wrażenie że to jest taki ogródek dla dzieci i chyba zostane dalej w kołchozie adecco tutaj przynajmniej sprawy i konflikty załatwia się między sobą
To ja pracowałem w owej firmie przez 1,5 roku i byłem bardzo zadowolony a zwłaszcza z biura w Polsce-pełen profesjonalizm.
Jeżeli wyjeżdżasz do pracy a nie robić godziny będziesz na pewno zadowolony.Wypłata przychodzi na czas
prosze o wskazowki o tej firmie
mam nadzieje ze to firma godna polecenia a nie jak wiekszosc zlodziejskich procederow.
prosze o wypowiedz pracowniokow i bulych pracownikow
DZIEKOJE
prosze o wypowiedz pracowniokow i bulych pracownikow
DZIEKOJE
zxcvbnm
moze cos wiecej bo mam od nich oferte i wacham sie skozysac napisz wprost co tam smierdz!!!!!!!!!!!!!!!
bede wdzieczny
bede wdzieczny
Witam. Slyszalem duzo pozytywnych rzeczy o tej firmie, czy ktos to moze potwierdzic. Podobno maja bardzo duzo zlecen i sami nawet wykonuja projekty od a do z. Zatrudniaja ludzi na stale, czyli warto...
Witam wszystkich, pracowałem dla Submet AS , choc zostałem zwolniony ( jak do tej pory nie poznałem prawdziwej przyczyny??) po kilku miesiacach moge powiedziec jedno, firma naprawde jest oki , wypłaty terminowe z zakwaterowaniem oki, pomoc i wszelkie formalnosci załatwiane sa od reki .. Tyle mam do opisu, polecam Submet AS.
A mam pytanie czym wogule zajmuje się ta firma.Szukam od 2 miesięcy pracy także w internecie.Mógł by ktośmi coś o tej firmie napisać.
Firma jest ok,co do płacy super,nocleg ok no i sama praca ok. Poza brakiem zorganizowania nie mam zastrzeżeń. Polecam
ja - 2012-04-28 22:09:58
Firma moze byc, ale pracownicy w Norge to debile.
Hmmm jeszcze takich nie poznałem... Ale każdy ma prawo do swojego zdania.Dla mnie fajni chłopacy- przynajmniej ci których poznałem. Firma moze byc, ale pracownicy w Norge to debile.
Dodaj ofertę pracy