Super miejsce, duzo mozna sie nauczyc o wloskiej metodzie robienia pizzy. Sprzet zawsze czysty wszystko sterylne i przedewszystkim porządek miejsca pracy. Szef również na plus bardzi mily i uczciwy. Polecam te miejsce
Pizza Non Solo NAJLEPSZA PIZZA ! pracowałem w 3 firmach gastro i to moja czwarta praca, czuje sęe doceniany przez szefa jak i cały skład. Polecam !!! <3
Pracowałam tu jako kelnerka i polecam :) , jeśli chodzi o skład pracowników spoko, wiadomo jak w każdej pracy różnie bywa z relacjami. Natomiast to co przykuło moją uwagę to szef firmy. Pan Walter jest niesamowicie empatycznym człowiekiem, pojawiał się problem on go rozwiązywał. Za każdym razem zagadywał i sprawiał że uśmiech pojawiał się sam. Pensje ok.
Właściciel pizzeri Non solo jest pierwszym pracodawcą który pokazał mi wiarę w ludzi, standard pracy wysoki każdy negatywny komentarz jest kłamstwem. Terminowe wynagrodzenia, premie, oraz darmowe jedzenie dla pracowników i rodziny. Każdy pracownik jest traktowany równo. Z powodów prywatnych nie pracuje już w tej firmie, lecz gdybym mógł wróciłbym z chęcią. Polecam każdemu sprawdzenie się w jedynej PRAWDZIWEJ WŁOSKIEJ pizzeri w Warszawie :)
Nie polecam pracy w restauracji Amodo Mio oraz Non solo. Obie restauracje prowadzi Włoch który ma problem z emocjami i ze sobą. Wyżywa się na pracownikach, krzyczy , krytykuje . Uważa że małe utargi spowodowane mała ilością gości to wina pracowników bo są (usunięte przez administratora) i nic nie potrafią. Zatrudnił menadżera Pana Krzysztofa który kompletnie nie ogarnia , mało tego chyba na prośbę właściciela (usunięte przez administratora) na stawkach. Na rozmowach obiecuję wyższa gdy przychodzi do wypłaty to się okazuje że stawka jest o wiele niższa. Jest spory przemiał ludzi , wszyscy z tamtad odchodzą . Atmosfera w tym miejscu jest tragiczna , pracują młode osoby z Ukrainy które nic nie potrafią , ale żaden szanujący się kelner z doświadczeniem nie przyjdzie tam za 17 zł netto... Dlatego zatrudniają (usunięte przez administratora)którzy nie ogarniają i nie potrafią współpracować z innymi . Sprzęt też daje wiele do życzenia. Kelnerzy musieli układać pułapki na szczury a osoby z kuchni pryskać chemia na karaluchy.... Omijajcie tą firmie szerokim łukiem bo to co się tam dzieje to istny horror.
Tyle pokazał na (usunięte przez administratora) hahah a szkoda
Byłem w non solo co najmniej 20 razy i na ogół było smacznie, czasami nawet smacznie+++. Niestety w święto matki 2017 spotkało mnie duże rozczarowanie, pizza Mamy była przypalona, a polędwica w moim calabrese przypominała rostbef ze starej krowy. Może, jeśli to konieczne,warto podnieść ceny o kilka procent, zapłacić kucharzom i dostawcom ciut więcej a nie rozmieniać dobrej opinii na drobne.
Witam nie polecam pracy tam najgorszemu wrogowi a w szczególności na produkcji. chyba że chcesz wykończyć się psychicznie.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Nonsolo Pizza?
Zobacz opinie na temat firmy Nonsolo Pizza tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Nonsolo Pizza?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 4 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!