brak logo

Braughman Group Media Sp. z o. o. Sp. k

Warszawa

Opinie o Braughman Group Media Sp. z o. o. Sp. k

Swieży 2012-06-25 09:47
Dysponujecie może aktualnymi opiniami na temat firmy Braughman???
Kasia 2013-03-08 15:26
Pracodawca jednego dnia zaprasza na rekrutację a następnego dwie godziny przed rozpoczęciem spotkania odwałuje.
3
Arek 2016-02-04 12:05
A jak wyglądają kwestie finansowe? Podstawa? Budżety?
Wielkie dzięki za pomoc
C15D 2016-03-15 13:27
Krótko i na temat(usunięte przez administratora) Zadania: Często sprzeczne ze sobą i z zadaniami innych pracowników.
Relacje w firmie: Siekiera w powietrzu, częste napięcia, podsycana atmosfera konfliktu.
8
M1842 2016-03-30 23:11
O jejku jejku, jaka ciekawa oferta!
5
kaczka 2016-05-09 16:20
@kawik: przydarzają się.
2
olek 2016-06-14 13:47
bezpłatne nadgodziny (2-4)to wymagana norma; szczucie pracowników na siebie nawzajem pod płaszczykiem konkurowania ze sobą, w firmie rozmawia się przyciszonym głosem, z obawy, że ktoś doniesie jednemu z szefów, maile i telefony od szefostwa do północy, straszenie zwolnieniami w razie wyrażania jakichkolwiek wątpliwości, dobrze opłacana prawniczka czyści regularnie negatywne opinie na wszystkich portalach (na gowork, niestety również),
10
Gil 2016-06-18 16:17
@olek: Co jakiś czas śledzę opinie na gowork o firmach z branży reklamowej. O Braughmanie było już naprawdę wiele krytycznych komentarzy i tak jak piszesz prawie wszystkie z nich usunięto. Co ciekawe, po negatywnych uwagach, od razu pojawiają się komentarze w stylu: "w firmie dzieje się teraz wiele dobrego", albo "pojawiła się nowa oferta, wygląda naprawdę bardzo ciekawie". Taka szybka odpowiedź na każdy negatywny komentarz wydaje się trochę dziwna.
5
Konanaa 2016-08-27 18:18
@daczek: A kogo obchodzą przemyślenia? Jest czy nie ma? Zmienili czy nie zmienili? Faktycznie negatywnych komentarzy o tej firmie jest sporo i nie tylko na gowork.
1
Barbara 2016-09-01 21:32
A tak serio - jak się pracuje w tej firmie w biurze? Konkrety?
kozma 2016-09-05 10:43
@maciek: A kolega coś wie? tylko przypuszcza? czy broni firmy?
2
tomo 2016-09-05 22:55
Determinację w zadaniach musi posiadać każdy pracownik i nic dziwnego, że są teraz tak opłacalni. Wiecie czy atmosfera jaka teraz panuje w Warszawie jest lepsza niż przedtem? Podobno relacje są całkiem niezłe.
Plebs 2016-12-23 09:54
Relacje? Tam nie ma żadnych relacji. Każdy się boi, jak wchodzą szefowie to nastaje grobowa cisza. Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia. Brak szacunku dla ludzi, szefowie są "ponad" plebs, a roboty mają na nich zap....ć.
Pewnie zostanie to i tak zaraz usunięte :)
5
Były pracownik BGM 2017-01-05 08:02
Czyli jak to pisał Remarque: Na Zachodzie bez zmian. Pozdrawiam pracowników firm Braughman, Moliera2 oraz IT Fashion. Były pracownik.
5
Zostaw swoją opinię o Braughman Group Media Sp. z o. o. Sp. k - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Braughman Group Media Sp. z o. o. Sp. k