Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Madro Kraków

Pracowałeś w firmie Madro Kraków i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marek - 2013-09-21 22:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzisz tak więc chyba dobrze postąpiłem skoro tutaj wszedłem. Wiedział gdzie wejść żeby się dowiedzieć
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2013-09-23 17:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek ;Gaziarz;czy dzwoniles do Krzyska?
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-09-23 17:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jakiego Krzyśka? No i wogóle w pierwszej kolejności to powinienem się zapytać czy to pytanie to jest do mnie skierowane
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2013-09-23 17:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do ciebie tylko do Marka Gaziarza,on bedzie wiedzial.Nie jednemu psu Burek.
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-09-24 09:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio tylko ja pisałem jako marek więc dlatego się zapytałem. A czy jest szansa że w Madro to coś się zmieni?
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-09-25 13:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to wszystko zmienia się na lepsze czy może niektóre rzeczy? To może jednak rozwarze wysłanie tam swojego cv
zdjecie uzytkownika
j-23 - 2013-09-25 16:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wez sie [usunięte przez administratora] zatrudnij w Madro a jak ci nie bedzie pasowalo to prace olejesz,a nie pieprz takich tekstow bo sie nie dobrze robi.Jak jestes cienki w uszach to cie sami zwolnia.
zdjecie uzytkownika
potencjalny klient - 2013-09-25 17:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce ale chciałem się dowiedzieć czy walcowanie blachy to dobrze jest wykonywane?
zdjecie uzytkownika
marek gaziarz - 2013-09-26 17:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Jurek! nie moge sie dodzwonic pod podany nr.
trzeba kiedys sie spotkac na browarze! :)
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2013-09-26 19:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka Gazownik,podeslij mu smsa to odczyta,bo jemu nie bardzo sie chce odebrac , taki leniwy z niego Boczek
zdjecie uzytkownika
potencjalny klient - 2013-09-27 07:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajrzałem tutaj ponownie po paru dniach mając nadzieję zobaczyć odpowiedź na moje pytanie. Bardzo prosiłbym o pomoc
zdjecie uzytkownika
j-23 - 2013-09-28 20:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnosnie walcowania blachy; nie polecam.
zdjecie uzytkownika
potencjalny klient - 2013-09-30 09:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem że chociaż ta firma ma dobrej jakości usługi. Bo na paru firma niestety już się przejechałem.
zdjecie uzytkownika
marek gaziarz - 2013-09-30 16:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bochni jest dobra firma od walcowania blach
zdjecie uzytkownika
potencjalny klient - 2013-09-30 21:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukam jeszcze i zobaczę co będzie ale naprawdę miałem nadzieję że tutaj uzyskam dobrą usługę. Dzięki panowie za pomoc
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-10-28 10:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojawiło się ogłoszenie pracy na stanowisko specjalista ds.gospodarki materiałowej i zaopatrzenia. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat zarobków oraz obowiązków. Pracowałem jako kierownik magazynu, złożyłem aplikację i na razie czekam.
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-11-20 19:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem w trakcie kursu TIG stal nierdzewna, chcę dalej rozwijać się w kierunku spawacza, ale pracodawcy raczej nie przyjmują bez doświadczenia. Czy mam jakieś szanse dostać się do firmy MADRO, nie pytam o pieniądze bo w moim przypadku to sprawa drugorzędna. Na początku pracować jako pomocnik, i powoli się wdrażać w zawód spawacza. Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-12-10 17:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w madro tigiem sie nie spawalo.Wiec nie pchaj sie tam
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-01-06 17:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A, wiecie może gdzie w okolicach niepołomic, wieliczki, krakowa mogę pytać o pracę na tigu świeżo po kursie? Byłem w Teko, ale wzieli CV i powiedzieli, że nie ma przyjęć :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-15 12:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ponownie. Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie czy po kursie MAG, pierwszy moduł, certyfikat niestety IS Gliwice jest szansa dostać się do Madro? Czy chłopak bez doświadczenia ma jakiekolwiek szanse? W TIGu ciężko idzie mi znaleść prace, może w "migomacie" będzie mi łatwiej :) pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-20 18:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad jestes?.Polozysz pachwiny od 4 do 20stki?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-21 12:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem z okolic Niepołomic. Z Migomatem miałem mało do czynienia, jak robiłem TIGa to troszkę mi instruktor przybliżył o co w tym wszystkim chodzi... położyłem kilka pachwinek i to wszystko, więc można powiedzieć, że jestem bardzo zielony :)Chciałem zrobić 135 z funduszy unijnych, ale chyba nic z tego nie będzie, a na 141 wszędzie słyszę tylko brak praktyki, brak praktyki, brak praktyki ;D To gdzie do cholery mam zdobyć tą praktyke skoro nikt mi nie daje szansy... :) hehe
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-22 10:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To lipa.Ogarną bym ci robote u mnie w firmie ale musisz kłaść konkretne lagi,jak i w MAGu oraz TIGu
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-23 12:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki wielkie za chęci :) Ja jednak dalej się nie poddaje i będę nadal szukał gdzieś pracy :) Może, w końcu się uda...
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-03-05 17:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do "spawacz". Piszesz o załatwieniu pracy u siebie w firmie czyli gdzie?? Jeśli można oczywiście zapytać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Madro Kraków
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x