Profil firmy Madro Kraków

Madro Kraków

Niepołomice

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Madro Kraków

marek 2013-09-18 11:01:03
Powiem Ci tak szczerze że już tyle przykrych sytuacji mnie spotkało kiedy chciałem się tak dowiedzieć. A dokładnie to co innego mówili a co innego było w rzeczywistości więc dlatego wolę zajrzeć tutaj i was się zapytać
0
j-23 2013-09-21 19:35:26
W MADRO jest podobnie-co innego na rozmowie a co innego w trakcie pracy,nie pchaj sie tam ,tam jest bucowa, co miesiac ktos sie zwalnia.
0
marek 2013-09-21 22:22:37
No widzisz tak więc chyba dobrze postąpiłem skoro tutaj wszedłem. Wiedział gdzie wejść żeby się dowiedzieć
0
Jurek 2013-09-23 17:08:41
Marek ;Gaziarz;czy dzwoniles do Krzyska?
0
marek 2013-09-23 17:18:31
Do jakiego Krzyśka? No i wogóle w pierwszej kolejności to powinienem się zapytać czy to pytanie to jest do mnie skierowane
0
Jurek 2013-09-23 17:55:04
Nie do ciebie tylko do Marka Gaziarza,on bedzie wiedzial.Nie jednemu psu Burek.
0
marek 2013-09-24 09:30:02
Ostatnio tylko ja pisałem jako marek więc dlatego się zapytałem. A czy jest szansa że w Madro to coś się zmieni?
0
marek 2013-09-25 13:34:48
Ale to wszystko zmienia się na lepsze czy może niektóre rzeczy? To może jednak rozwarze wysłanie tam swojego cv
0
j-23 2013-09-25 16:09:18
Wez sie [usunięte przez administratora] zatrudnij w Madro a jak ci nie bedzie pasowalo to prace olejesz,a nie pieprz takich tekstow bo sie nie dobrze robi.Jak jestes cienki w uszach to cie sami zwolnia.
0
potencjalny klient 2013-09-25 17:34:53
Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce ale chciałem się dowiedzieć czy walcowanie blachy to dobrze jest wykonywane?
0
marek gaziarz 2013-09-26 17:48:56
Siema Jurek! nie moge sie dodzwonic pod podany nr.
trzeba kiedys sie spotkac na browarze! :)
0
Jurek 2013-09-26 19:49:04
Siemka Gazownik,podeslij mu smsa to odczyta,bo jemu nie bardzo sie chce odebrac , taki leniwy z niego Boczek
0
potencjalny klient 2013-09-27 07:24:53
Zajrzałem tutaj ponownie po paru dniach mając nadzieję zobaczyć odpowiedź na moje pytanie. Bardzo prosiłbym o pomoc
0
j-23 2013-09-28 20:18:12
Odnosnie walcowania blachy; nie polecam.
0
potencjalny klient 2013-09-30 09:59:12
Myślałem że chociaż ta firma ma dobrej jakości usługi. Bo na paru firma niestety już się przejechałem.
1
marek gaziarz 2013-09-30 16:28:20
W Bochni jest dobra firma od walcowania blach
1
potencjalny klient 2013-09-30 21:19:35
Poszukam jeszcze i zobaczę co będzie ale naprawdę miałem nadzieję że tutaj uzyskam dobrą usługę. Dzięki panowie za pomoc
1
Michał 2013-10-28 10:31:25
Pojawiło się ogłoszenie pracy na stanowisko specjalista ds.gospodarki materiałowej i zaopatrzenia. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat zarobków oraz obowiązków. Pracowałem jako kierownik magazynu, złożyłem aplikację i na razie czekam.
2
młody 2013-11-20 19:35:58
Witam, jestem w trakcie kursu TIG stal nierdzewna, chcę dalej rozwijać się w kierunku spawacza, ale pracodawcy raczej nie przyjmują bez doświadczenia. Czy mam jakieś szanse dostać się do firmy MADRO, nie pytam o pieniądze bo w moim przypadku to sprawa drugorzędna. Na początku pracować jako pomocnik, i powoli się wdrażać w zawód spawacza. Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam.
2
spawacz 2013-12-10 17:15:22
w madro tigiem sie nie spawalo.Wiec nie pchaj sie tam
2
młody 2014-01-06 17:29:45
A, wiecie może gdzie w okolicach niepołomic, wieliczki, krakowa mogę pytać o pracę na tigu świeżo po kursie? Byłem w Teko, ale wzieli CV i powiedzieli, że nie ma przyjęć :)
1
młody 2014-02-15 12:14:59
Witam, ponownie. Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie czy po kursie MAG, pierwszy moduł, certyfikat niestety IS Gliwice jest szansa dostać się do Madro? Czy chłopak bez doświadczenia ma jakiekolwiek szanse? W TIGu ciężko idzie mi znaleść prace, może w "migomacie" będzie mi łatwiej :) pozdrawiam!
1
spawacz 2014-02-20 18:44:02
A skad jestes?.Polozysz pachwiny od 4 do 20stki?
1
młody 2014-02-21 12:37:54
Jestem z okolic Niepołomic. Z Migomatem miałem mało do czynienia, jak robiłem TIGa to troszkę mi instruktor przybliżył o co w tym wszystkim chodzi... położyłem kilka pachwinek i to wszystko, więc można powiedzieć, że jestem bardzo zielony :)Chciałem zrobić 135 z funduszy unijnych, ale chyba nic z tego nie będzie, a na 141 wszędzie słyszę tylko brak praktyki, brak praktyki, brak praktyki ;D To gdzie do cholery mam zdobyć tą praktyke skoro nikt mi nie daje szansy... :) hehe
2
spawacz 2014-02-22 10:03:57
To lipa.Ogarną bym ci robote u mnie w firmie ale musisz kłaść konkretne lagi,jak i w MAGu oraz TIGu
1
młody 2014-02-23 12:12:37
Dzięki wielkie za chęci :) Ja jednak dalej się nie poddaje i będę nadal szukał gdzieś pracy :) Może, w końcu się uda...
1
MM 2014-03-05 17:07:37
Pytanie do "spawacz". Piszesz o załatwieniu pracy u siebie w firmie czyli gdzie?? Jeśli można oczywiście zapytać.
1
były 2014-09-23 01:47:18
Słyszałem że nowy kierownik trzęsie firmą a Tekla nie ma nic do powiedzenia.
1
... 2014-09-23 13:56:00
owinął prezesa wokół palca, chodzi tu z nim po hali i opowiada jaki on jest najlepszy a wszyscy inni nic nie robią i tylko siedzą i pierdzą w stołki
1
Barcik 2014-10-10 01:28:16
Zastanawiam się jak to jest możliwe, żeby jedna osoba sterowała całą pracą przedsiębiorstwa - bardzo mi się to nie zgadza. Tym bardziej, że firma istnieje od 1948 więc doświadczenia na pewno mają bardzo dużo, powinni zupełnie inaczej kształtować politykę zatrudnienia i prowadzenia przedsiębiorstwa, żeby nie było to na głowie jednej osoby...
1
ON-OFF 2014-10-18 19:29:09
Ja powiem tak...nie ważne kto lub co, byle by było gdzie pracować, każdy wykonuje swoje obowiązki jak potrafi...nie wieżę żeby ktoś źle życzył firmie. Jest praca....więc trzeba zapierdzielać. Pracownik na produkcji ma swoje obowiązki spawacz, monter, lakiernik, pracownik umysłowy....działamy Panowie. Wielu było kierowników ... trzeba wziąć sprawy w swoje ręce a nie pisać że temu źle lub lepiej. w Staco na składaniu krat 1700zł netto w Juce 1700zł na składaniu chłodni, nie patrzmy na innych ...... zapierdzielajmy a będzie dobrze. ALPHA techology nad nami czuwa.
1
pelikan 2014-10-31 19:17:22
moim zdaniem w przedsiębiorstwie jeśli chodzi o politykę zatrudnienia i samego prowadzenia całości wszystko gra jak w zegarku. polecam wszystkim szczególnie ze względu na atmosfere pracy i płacę.
1
wł. wył. 2014-12-30 21:34:59
alfa technologii to z was dojiiii
1
praca i kasa 2014-12-31 18:19:34
widze ze ktos byl zatrudniony z polityki zatrudnienia. teraz to ja bym chcial sie zapytac o konkrety. mianowicie jak tam wygalda syutacja z praca i wypaltami? chodzi mi o poziom wyplat i tego jak to wszystko sie klaruje. widze ze dobra praca oplaca bo tak moj znajomy trafil wreszcie zaczal dobrze pracowac to zarabia dobrze
1
spawacz 2015-01-09 11:06:17
Teko omijaj szerokim łukiem, szukali spawcza tig a jak sie okazało to szukali niewolnika do szlifierki kątowej, wiec nawet bys nic nie spawal bo maja tam spawaczy, oczywiscie umowa smieciowa a reszta pod stołem, z wyplatami bardzo zalegają.
1
zainteresowany 2015-01-20 11:20:26
Witam. Mam informację, że MADRO Kraków poszukuje specjalistę ds sprzedaży na region wielkopolski. Może mi ktoś udzielić kilka informacji na temat warunków pracy w tej firmie? będę bardzo wdzięczny za w miarę obiektywne opinie. Pozdrawiam.
1
razor 2015-01-30 19:16:54
@zainteresowany, hej, a możesz powiedziec skąd masz taka informację, bo i ja chętnie bym obejrzał ogłoszenia od Madro, ale niestety nie potrafię nic takiego znaleźć. Nie napisali w ogóle w tym ogłoszeniu nic o wymaganiach, opisie stanowiska, czy ofercie w zamian? W ogóle warto się zainteresować firmą?
1
ferro 2015-02-17 02:44:19
Spółka specjalizuje się od 1948r w produkcji maszyn dla drogownictwa i innych gałęzi przemysłu . Od momentu swoich przenosin z Krakowa które wiązały się tym samym z restrukturyzacją całego przedsiębiorstwa Madro jest już lepiej przystosowane do tego aby móc walczyć o klienta na obecnym rynku w branży
1
romeono 2015-03-11 14:05:23
firma typowo przemysłowa - to wiemy już. Mnie zaciekawił jednak post kolegi @spawacz, który napisał, że zajmował się szlifierką kątową - to nie miłeś już więcej obowiązków tylko to? Chyba powiedzieli Ci n oczatku jak sprawa wyglada i na umowie też miałeś obowiązki czy wynagrodenie, wiec nie rozumiem oburzenia.
0
klaudiusz 2015-04-09 09:32:44
Przyznam, że firma jest w miarę przygotowana do prowadzenia ciekawej produkcji, ale metody zarządzania ocierają się o " wczesny PRL". Pytanie, kiedy nastąpi przebudzenie z letargu- może być za późno. Jedyny kierownik stara się to wszystko ogarnąć- zawsze znajdzie się ktoś komu to się nie będzie podobać. Dobrze, że ma silną osobowość i troszkę ogarnia p. Dyrektor. Ciekawe jak długo to wytrzyma. Ta firma prosi się o natychmiastową zmianę systemu zarządzania- czas na młodych i znających obecne realia ludzi. Czas dostosować się do obecnych potrzeb rynku, a one zmieniają się z dużą częstotliwością. Konieczny jest kontakt z potencjalnym odbiorcą i poszukiwanie nowych rozwiązań. Obecnie Madro oferuje urządzenia nie będące w stanie konkurować na rynku.
1
panna hania 2015-07-10 15:07:46
to fakt, zgadzam się z przedmówcami, firma jest typowo przemysłowa a więc praca na produkcji, robi się przy mieszankach mineralno-bitumicznych więc mam nadzieję żer chociaż będa na zakładzie dobrze dbać o zdrowie i bezpieczeństwo pracownika, to jest w sumie dla mnie w zatrudnieniu najważniejsze w tej branży jak umowę bym dostała
0
month 2016-01-21 19:48:53
praca na produkcji nie jest złą @panna hania :) naprawdę można sporo zarobić, nawet koło 3 tysi miesięcznie, szukają teraz też ślusarzy w niepołomicach
0
donald 2016-02-03 21:31:33
month czy tam wszyscy razem pracują ? Bo teraz ślusarzy, spawaczy potrzebują i tak się zastanawiam czy nie aplikować. Chociaż jako spawacz to spokojnie 4,2 mogę wymagać.
0
taks 2016-02-07 11:43:39
@donald jeżeli jesteś dobry w swoim fachu to możesz tyle wyciągnąć, na rozmowie musisz mieć udokumentowane doświadczenie i dobrze znać rysunek techniczny
0
rtgh 2016-02-10 18:31:14
a nie wiesz moze jak jest na stanowisku ślusarza w Niepolomicach? bo zastanaiwam sie nad aplikowaniem wymagane jest doświadczenie i znajomość rysunku technicznego.
0
aha 2016-02-16 10:43:36
Posiadanie doświadczenia czy znajomość rysunku technicznego są raczej standardowymi wymaganiami na te stanowiska @rthg. Dobrze, że jest możliwe u nich stabilne zatrudnienie.
0
eloio 2016-02-19 14:29:40
na pewno na to stanowisko jako Ślusarz to jest sporo chętnych ale wydaje mi się, z ejak Niepołomice to zarobi rzędu 2000 zł to i tak jest sporo.. no i na pewno zgodze się z tym co do atmosferty, bo tez takie opinie słyszałem.
0
pracus 2016-03-01 14:26:25
20 czeka przed zakladem na mrozie a nastepnych 20 jest zapisanych w komitecie kolejkowym na przyszly rok
0
mamed 2016-04-08 21:52:40
Według mnie @eloio można zarobić nawet i więcej na stanowisku ślusarza, no chyba, że nie ma się doświadczenia, to jeszcze jeszcze. Jest umowa o pracę do tego jeszcze.
0
jusis 2016-05-11 22:25:24
mamed, na umowę o pracę z tego co mi wiadomo trzeba mieć ponad 2 lata doświadczenia a u nich pracować ponad 6 miesięcy.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Madro Kraków