Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Madro Kraków

Pracowałeś w firmie Madro Kraków i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marek - 2013-09-25 13:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to wszystko zmienia się na lepsze czy może niektóre rzeczy? To może jednak rozwarze wysłanie tam swojego cv
zdjecie uzytkownika
j-23 - 2013-09-25 16:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wez sie [usunięte przez administratora] zatrudnij w Madro a jak ci nie bedzie pasowalo to prace olejesz,a nie pieprz takich tekstow bo sie nie dobrze robi.Jak jestes cienki w uszach to cie sami zwolnia.
zdjecie uzytkownika
potencjalny klient - 2013-09-25 17:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce ale chciałem się dowiedzieć czy walcowanie blachy to dobrze jest wykonywane?
zdjecie uzytkownika
marek gaziarz - 2013-09-26 17:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Jurek! nie moge sie dodzwonic pod podany nr.
trzeba kiedys sie spotkac na browarze! :)
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2013-09-26 19:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka Gazownik,podeslij mu smsa to odczyta,bo jemu nie bardzo sie chce odebrac , taki leniwy z niego Boczek
zdjecie uzytkownika
potencjalny klient - 2013-09-27 07:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajrzałem tutaj ponownie po paru dniach mając nadzieję zobaczyć odpowiedź na moje pytanie. Bardzo prosiłbym o pomoc
zdjecie uzytkownika
j-23 - 2013-09-28 20:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnosnie walcowania blachy; nie polecam.
zdjecie uzytkownika
potencjalny klient - 2013-09-30 09:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem że chociaż ta firma ma dobrej jakości usługi. Bo na paru firma niestety już się przejechałem.
zdjecie uzytkownika
marek gaziarz - 2013-09-30 16:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bochni jest dobra firma od walcowania blach
zdjecie uzytkownika
potencjalny klient - 2013-09-30 21:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukam jeszcze i zobaczę co będzie ale naprawdę miałem nadzieję że tutaj uzyskam dobrą usługę. Dzięki panowie za pomoc
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-10-28 10:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojawiło się ogłoszenie pracy na stanowisko specjalista ds.gospodarki materiałowej i zaopatrzenia. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat zarobków oraz obowiązków. Pracowałem jako kierownik magazynu, złożyłem aplikację i na razie czekam.
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-11-20 19:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem w trakcie kursu TIG stal nierdzewna, chcę dalej rozwijać się w kierunku spawacza, ale pracodawcy raczej nie przyjmują bez doświadczenia. Czy mam jakieś szanse dostać się do firmy MADRO, nie pytam o pieniądze bo w moim przypadku to sprawa drugorzędna. Na początku pracować jako pomocnik, i powoli się wdrażać w zawód spawacza. Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-12-10 17:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w madro tigiem sie nie spawalo.Wiec nie pchaj sie tam
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-01-06 17:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A, wiecie może gdzie w okolicach niepołomic, wieliczki, krakowa mogę pytać o pracę na tigu świeżo po kursie? Byłem w Teko, ale wzieli CV i powiedzieli, że nie ma przyjęć :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-15 12:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ponownie. Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie czy po kursie MAG, pierwszy moduł, certyfikat niestety IS Gliwice jest szansa dostać się do Madro? Czy chłopak bez doświadczenia ma jakiekolwiek szanse? W TIGu ciężko idzie mi znaleść prace, może w "migomacie" będzie mi łatwiej :) pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-20 18:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad jestes?.Polozysz pachwiny od 4 do 20stki?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-21 12:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem z okolic Niepołomic. Z Migomatem miałem mało do czynienia, jak robiłem TIGa to troszkę mi instruktor przybliżył o co w tym wszystkim chodzi... położyłem kilka pachwinek i to wszystko, więc można powiedzieć, że jestem bardzo zielony :)Chciałem zrobić 135 z funduszy unijnych, ale chyba nic z tego nie będzie, a na 141 wszędzie słyszę tylko brak praktyki, brak praktyki, brak praktyki ;D To gdzie do cholery mam zdobyć tą praktyke skoro nikt mi nie daje szansy... :) hehe
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-22 10:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To lipa.Ogarną bym ci robote u mnie w firmie ale musisz kłaść konkretne lagi,jak i w MAGu oraz TIGu
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-23 12:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki wielkie za chęci :) Ja jednak dalej się nie poddaje i będę nadal szukał gdzieś pracy :) Może, w końcu się uda...
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-03-05 17:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do "spawacz". Piszesz o załatwieniu pracy u siebie w firmie czyli gdzie?? Jeśli można oczywiście zapytać.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-23 01:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem że nowy kierownik trzęsie firmą a Tekla nie ma nic do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-23 13:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
owinął prezesa wokół palca, chodzi tu z nim po hali i opowiada jaki on jest najlepszy a wszyscy inni nic nie robią i tylko siedzą i pierdzą w stołki
zdjecie uzytkownika
Barcik - 2014-10-10 01:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się jak to jest możliwe, żeby jedna osoba sterowała całą pracą przedsiębiorstwa - bardzo mi się to nie zgadza. Tym bardziej, że firma istnieje od 1948 więc doświadczenia na pewno mają bardzo dużo, powinni zupełnie inaczej kształtować politykę zatrudnienia i prowadzenia przedsiębiorstwa, żeby nie było to na głowie jednej osoby...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-25
Żródło: Gowork.pl
Niepołomice
(małopolskie)
Spółka MADRO KRAKÓW w Niepołomicach poszukuje ŚLUSARZY. Wymagane doświadczenie i znajomość rysunku technicznego.  CV prosimy przesłać na adres kadry@madro.pl tel. 124116066
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ON-OFF - 2014-10-18 19:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak...nie ważne kto lub co, byle by było gdzie pracować, każdy wykonuje swoje obowiązki jak potrafi...nie wieżę żeby ktoś źle życzył firmie. Jest praca....więc trzeba zapierdzielać. Pracownik na produkcji ma swoje obowiązki spawacz, monter, lakiernik, pracownik umysłowy....działamy Panowie. Wielu było kierowników ... trzeba wziąć sprawy w swoje ręce a nie pisać że temu źle lub lepiej. w Staco na składaniu krat 1700zł netto w Juce 1700zł na składaniu chłodni, nie patrzmy na innych ...... zapierdzielajmy a będzie dobrze. ALPHA techology nad nami czuwa.
zdjecie uzytkownika
pelikan - 2014-10-31 19:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moim zdaniem w przedsiębiorstwie jeśli chodzi o politykę zatrudnienia i samego prowadzenia całości wszystko gra jak w zegarku. polecam wszystkim szczególnie ze względu na atmosfere pracy i płacę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Madro Kraków
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x