Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Madro Kraków

Pracowałeś w firmie Madro Kraków i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
potencjalny klient - 2013-09-30 21:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszukam jeszcze i zobaczę co będzie ale naprawdę miałem nadzieję że tutaj uzyskam dobrą usługę. Dzięki panowie za pomoc
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-10-28 10:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pojawiło się ogłoszenie pracy na stanowisko specjalista ds.gospodarki materiałowej i zaopatrzenia. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat zarobków oraz obowiązków. Pracowałem jako kierownik magazynu, złożyłem aplikację i na razie czekam.
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-11-20 19:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jestem w trakcie kursu TIG stal nierdzewna, chcę dalej rozwijać się w kierunku spawacza, ale pracodawcy raczej nie przyjmują bez doświadczenia. Czy mam jakieś szanse dostać się do firmy MADRO, nie pytam o pieniądze bo w moim przypadku to sprawa drugorzędna. Na początku pracować jako pomocnik, i powoli się wdrażać w zawód spawacza. Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-12-10 17:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w madro tigiem sie nie spawalo.Wiec nie pchaj sie tam
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-01-06 17:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A, wiecie może gdzie w okolicach niepołomic, wieliczki, krakowa mogę pytać o pracę na tigu świeżo po kursie? Byłem w Teko, ale wzieli CV i powiedzieli, że nie ma przyjęć :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-15 12:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, ponownie. Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie czy po kursie MAG, pierwszy moduł, certyfikat niestety IS Gliwice jest szansa dostać się do Madro? Czy chłopak bez doświadczenia ma jakiekolwiek szanse? W TIGu ciężko idzie mi znaleść prace, może w "migomacie" będzie mi łatwiej :) pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-20 18:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A skad jestes?.Polozysz pachwiny od 4 do 20stki?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-21 12:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem z okolic Niepołomic. Z Migomatem miałem mało do czynienia, jak robiłem TIGa to troszkę mi instruktor przybliżył o co w tym wszystkim chodzi... położyłem kilka pachwinek i to wszystko, więc można powiedzieć, że jestem bardzo zielony :)Chciałem zrobić 135 z funduszy unijnych, ale chyba nic z tego nie będzie, a na 141 wszędzie słyszę tylko brak praktyki, brak praktyki, brak praktyki ;D To gdzie do cholery mam zdobyć tą praktyke skoro nikt mi nie daje szansy... :) hehe
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-22 10:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To lipa.Ogarną bym ci robote u mnie w firmie ale musisz kłaść konkretne lagi,jak i w MAGu oraz TIGu
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-02-23 12:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki wielkie za chęci :) Ja jednak dalej się nie poddaje i będę nadal szukał gdzieś pracy :) Może, w końcu się uda...
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-03-05 17:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pytanie do "spawacz". Piszesz o załatwieniu pracy u siebie w firmie czyli gdzie?? Jeśli można oczywiście zapytać.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-23 01:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem że nowy kierownik trzęsie firmą a Tekla nie ma nic do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-23 13:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
owinął prezesa wokół palca, chodzi tu z nim po hali i opowiada jaki on jest najlepszy a wszyscy inni nic nie robią i tylko siedzą i pierdzą w stołki
zdjecie uzytkownika
Barcik - 2014-10-10 01:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawiam się jak to jest możliwe, żeby jedna osoba sterowała całą pracą przedsiębiorstwa - bardzo mi się to nie zgadza. Tym bardziej, że firma istnieje od 1948 więc doświadczenia na pewno mają bardzo dużo, powinni zupełnie inaczej kształtować politykę zatrudnienia i prowadzenia przedsiębiorstwa, żeby nie było to na głowie jednej osoby...
zdjecie uzytkownika
ON-OFF - 2014-10-18 19:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja powiem tak...nie ważne kto lub co, byle by było gdzie pracować, każdy wykonuje swoje obowiązki jak potrafi...nie wieżę żeby ktoś źle życzył firmie. Jest praca....więc trzeba zapierdzielać. Pracownik na produkcji ma swoje obowiązki spawacz, monter, lakiernik, pracownik umysłowy....działamy Panowie. Wielu było kierowników ... trzeba wziąć sprawy w swoje ręce a nie pisać że temu źle lub lepiej. w Staco na składaniu krat 1700zł netto w Juce 1700zł na składaniu chłodni, nie patrzmy na innych ...... zapierdzielajmy a będzie dobrze. ALPHA techology nad nami czuwa.
zdjecie uzytkownika
pelikan - 2014-10-31 19:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moim zdaniem w przedsiębiorstwie jeśli chodzi o politykę zatrudnienia i samego prowadzenia całości wszystko gra jak w zegarku. polecam wszystkim szczególnie ze względu na atmosfere pracy i płacę.
zdjecie uzytkownika
wł. wył. - 2014-12-30 21:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
alfa technologii to z was dojiiii
zdjecie uzytkownika
praca i kasa - 2014-12-31 18:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze ze ktos byl zatrudniony z polityki zatrudnienia. teraz to ja bym chcial sie zapytac o konkrety. mianowicie jak tam wygalda syutacja z praca i wypaltami? chodzi mi o poziom wyplat i tego jak to wszystko sie klaruje. widze ze dobra praca oplaca bo tak moj znajomy trafil wreszcie zaczal dobrze pracowac to zarabia dobrze
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-01-09 11:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [młody - 2014-01-06 17:29:45]:
Teko omijaj szerokim łukiem, szukali spawcza tig a jak sie okazało to szukali niewolnika do szlifierki kątowej, wiec nawet bys nic nie spawal bo maja tam spawaczy, oczywiscie umowa smieciowa a reszta pod stołem, z wyplatami bardzo zalegają.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-20 11:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-01-20 11:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam informację, że MADRO Kraków poszukuje specjalistę ds sprzedaży na region wielkopolski. Może mi ktoś udzielić kilka informacji na temat warunków pracy w tej firmie? będę bardzo wdzięczny za w miarę obiektywne opinie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
razor - 2015-01-30 19:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@zainteresowany, hej, a możesz powiedziec skąd masz taka informację, bo i ja chętnie bym obejrzał ogłoszenia od Madro, ale niestety nie potrafię nic takiego znaleźć. Nie napisali w ogóle w tym ogłoszeniu nic o wymaganiach, opisie stanowiska, czy ofercie w zamian? W ogóle warto się zainteresować firmą?
zdjecie uzytkownika
ferro - 2015-02-17 02:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spółka specjalizuje się od 1948r w produkcji maszyn dla drogownictwa i innych gałęzi przemysłu . Od momentu swoich przenosin z Krakowa które wiązały się tym samym z restrukturyzacją całego przedsiębiorstwa Madro jest już lepiej przystosowane do tego aby móc walczyć o klienta na obecnym rynku w branży
zdjecie uzytkownika
romeono - 2015-03-11 14:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma typowo przemysłowa - to wiemy już. Mnie zaciekawił jednak post kolegi @spawacz, który napisał, że zajmował się szlifierką kątową - to nie miłeś już więcej obowiązków tylko to? Chyba powiedzieli Ci n oczatku jak sprawa wyglada i na umowie też miałeś obowiązki czy wynagrodenie, wiec nie rozumiem oburzenia.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-09 09:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
klaudiusz - 2015-04-09 09:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyznam, że firma jest w miarę przygotowana do prowadzenia ciekawej produkcji, ale metody zarządzania ocierają się o " wczesny PRL". Pytanie, kiedy nastąpi przebudzenie z letargu- może być za późno. Jedyny kierownik stara się to wszystko ogarnąć- zawsze znajdzie się ktoś komu to się nie będzie podobać. Dobrze, że ma silną osobowość i troszkę ogarnia p. Dyrektor. Ciekawe jak długo to wytrzyma. Ta firma prosi się o natychmiastową zmianę systemu zarządzania- czas na młodych i znających obecne realia ludzi. Czas dostosować się do obecnych potrzeb rynku, a one zmieniają się z dużą częstotliwością. Konieczny jest kontakt z potencjalnym odbiorcą i poszukiwanie nowych rozwiązań. Obecnie Madro oferuje urządzenia nie będące w stanie konkurować na rynku.
zdjecie uzytkownika
panna hania - 2015-07-10 15:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fakt, zgadzam się z przedmówcami, firma jest typowo przemysłowa a więc praca na produkcji, robi się przy mieszankach mineralno-bitumicznych więc mam nadzieję żer chociaż będa na zakładzie dobrze dbać o zdrowie i bezpieczeństwo pracownika, to jest w sumie dla mnie w zatrudnieniu najważniejsze w tej branży jak umowę bym dostała
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Madro Kraków

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Madro Kraków?
Zadaj pytanie
alert