MEDiVET S.A.

Śrem

Opinie o MEDiVET S.A.

kowalski 2015-01-19 20:28
Wszyscy wiemy komu w doopę włazisz miszka.
6
miszka 2015-01-20 16:45
Zadam tylko jedno pytanie: skoro w tej firmie jest az tak zle to dlaczego wiekszosc z was dalej w niej pracuje??? Nie chca was gdzie indiej .............
rrrrrr 2015-01-21 20:02
jaka większość????? mnie już tam nie ma...na szczęście. zakładam, że tak większość o którą pytasz już szuka czegoś innego i leje parabolicznie na biede w tej koło nie wiadomo czego bo na pewno nie korporacji do miana której usilnie próbuje się zaliczyć. (usunięte przez administratora)
4
zado 2015-02-04 21:41
Pracuje w tej firmie już trochę czasu i naprawdę jest ok. Praca jak praca trzeba pracować, a komu się nie chce pracować niech nie opisuje bzdur.
Polecam pracę w Medivecie.
1
józek 2015-02-11 11:03
nie polecam pracy w tej firmie,szkoda czasu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne grosze
5
Kama 2015-02-16 20:39
MEDIVET JEST THE BEST
1
pracownik/ca 2015-02-25 20:38
Agencja pracy Lobo w Błoniu, rekrutuje do MediVetu ?
gumis 2015-02-27 13:07
NIE tam nie ma żadnej Agencji
1
aaaaaa 2015-05-19 19:43
na forum udzielają się głównie Ci którzy już w firmie nie pracują, lub ci którzy boją się o swoje stanowiska jeżeli ktoś chce tracić czas na szukanie po forach opinii, ma oczywiście prawo do tego, jednak nie ma co liczyc na obiektywną informację od anonimowych, często zawistnych osób
inka 2015-05-20 20:13
Podpisz się z imienia i nazwiska.Też udzieliłaś anonimowej informacji .Na pewno jest ona pomocna (hi,hi)- zwłaszcza dla tych ,którzy się chcą coś dowiedzieć o tzw.medivecie
3
sprawiedliwy 2015-06-02 15:25
bravo ! ja juz długo tu nie pracuję , lecz nieeesmak pozostał,zajrzałem tu z ciekawości co słychać, bo mam nadzieję ,że zło i dobro wraca, więc dobrze tu nie bedzie!
8
berta1 2015-06-03 14:22
Mam chęc pracować jako kierowca wtej firmie doraćcie ok dzięki
1
ex 2015-06-07 17:16
(usunięte przez administratora) Strata czasu, lepiej omijać ten garaż szerokim łukiem.
1
nowator 2015-06-13 21:31
(usunięte przez administratora) to napisz czemu, co takiego zaszło,
rzucasz hasło i tylko miejsce zajmujesz na konkretne wpisy !!!
@#Link 2015-07-24 14:15
No cóż Hall - masz rację , brudy wylewają tylko Ci z z którymi firma się pożegnała - a dzieje się bardzo rzadko. Kto chce pracować ma pracę a nie tylko się lenić ma pracę pewną a w dzisiejszych czasach to wręcz sytuacja unikatowa.
Frankie 2015-11-19 11:21
Mega brednie opowiadasz.
1
były pracownik 2015-11-19 19:03
Na szczęście już tam nie pracuję.Bardzo duże wymagania za małe pieniądze dodatkowo atmosfera mobingu ze strony tzw RKS premie bardzo ciężko dostać.braki w towarach brak szkoleń i rozwoju pracowników. cała prawda
6
jack3 2015-12-10 16:28
Lepiej idź na kasę do Biedry zarobisz podobnie a zdrowia nie stracisz wiem co mówię.
5
Frankie 2015-12-20 10:38
Są zdecydowanie lepsze firmy niż Medivet i nie jest to Biedronka. Ani w jednej ani w drugiej kariery nie zrobicie. Nie wspomnę o pieniądzach czy prestiżu w w/w firmach bo tu kasy nie zarobicie na przyzwoite życie. To co dla jednych jest sufitem dla innych jest podłogą ich możliwości finansowych i ambicjonalnych.
7
jaki 2 2016-02-01 13:59
Jakie szkolenia nie licz na wiele pojeździć tydzień z innym Dk i będziesz tyle wiedział co i nic tam nie ma szkoleń nie łudź sie
5
Obserwator 2016-03-20 22:00
Do @piotrusi - Jeśli analiza jak twierdzisz to twój konik, odpowiedź znalazłbyś w powyższych opiniach i nie zadawał głupich pytań.
5
Obserwator 2016-03-22 16:06
Do @Ad. Forum jest głównie dla ludzi, którzy potrafią czytać ze zrozumieniem. Odpowiedzi często są w postach powyżej. Więc nie ma sensu pytać o to co jest oczywiste.
4
Ted 2016-04-11 15:15
A może po prostu byłeś za słaby aby dostać tam pracę ?? Gdybyś reprezentował sobą prawdziwą jakość, kulturę , miał odpowiednie doświadczenie i prawdziwą motywację do podjęcia pracy , zostałbyś zatrudniony . Teraz panie MiM mogą sobie tylko gratulować, że nie pracujesz w Medivecie
Rozczarowany 2016-07-03 13:29
Nie polecam pracy w Medivet. To moja osobista opinia, która wynika z doświadczenia. Wypowiedzi użytkowników sa moderowane :), więc nie podam szczegółów. Dla mnie zmarnowany zawodowo czas. Dokładane zadania po pracownikach, którzy odeszli i ta sama pensja. A szkoda, bo branża z potencjałem i szczególnie po przejęciu przez Henry Schein powinny być możliwości rozwoju i dowartościowania dla kadry. W moim odczuciu zarzad firmy dba tylko o swoje interesy.
17
rozżalony150 2016-08-01 22:07
Firma bardzo słaba, brak szacunku do pracownika chyba najbardziej mnie zraziła do tej firmy,oprócz tego kadra zarządzająca nic sobą nie reprezentuje mam nadzieję, że nigdy więcej nie trafię do tak słabej firmy niestety okazało się to po kilku miesiącach pracy dałem się oszukać! !!!
10
huntastic 2016-08-02 22:16
Ich misja jest raczej zarabianie hajsu raczej nie jest to instytucja charytatywna. Po za tym nie sponsoruje żadnych schronisk ani fundacji żyje z handlu a nie z pomocy :)
6
zadowolony 2016-08-03 21:36
Ja zarabiam 2000 na rękę z premia której nigdy nie ma więc aplikuj bo ja już składam wypowiedzenie bo idę do lidla tam chociaż jest pożądany socjal :)powodzenia
4
zadowolony18 2016-08-03 21:37
Ja zarabiam 2000 na rękę z premia której nigdy nie ma więc aplikuj bo ja już składam wypowiedzenie bo idę do lidla tam chociaż jest pożądany socjal :)powodzenia
6
morko 2016-08-04 21:49
To juże na czarno nie zatrudniają, to zeczywiscie pozytywne zmiany:))))
3
@sara 2016-08-05 08:01
@morko , w Medivecie nigdy nikt nikogo nie zatrudniał na czarno. Nie wypisuj kłamstw
1
ciekawy 2016-09-05 14:33
Tylko ze umowa o pracę to raczej norma w firmach i jeśli to ma być jedyną zachęta to raczej słabo się Medivet reklamuje z tego co wiem socjal jest ale nie najlepszy bardziej interesuje mnie czy atmosfera się poprawiła bo to zawsze była ich kula u nogi!
3
@sara 2016-09-05 15:07
Atmosfera w pracy zależy od pracowników i wszyscy, bez wyjątku ją tworzą
2
@sara 2016-09-06 07:50
Umowa o pracę jest od razu
ex-worker 2016-09-29 21:55
(usunięte przez administratora) DNO !!!
6
Amczik 2016-09-30 15:12
Jeśli umowa o pracę jest od pierwszego dnia i od razu to chyba nie ma co wydziwiać, w tym momencie powinien to już być standard, ale chyba wszyscy wiemy, że nim nie jest, generalnie jestem firma na plus
Ssssssss 2016-10-29 02:54
A ja sobie chwalę pracę w Medivecie. Wielu z was chyba nie ma doświadczenia u innych pracodawców. Wtedy oczy co niektórym dopiero by się otworzyly. Chcąc pracować w Medivecie trzeba pamiętać ze jest to korporacją a w każdej korporacji trzeba pracować bo leserstwo szybko wyjdzie na jaw. Premie są a sposób premiowania określony w jasny sposób. Oprócz tego w miare rozwinięty socjal. Może nie są to kokosy ale zawsze dodatkowy grosz na święta i na wakacje wpadnie. Zaciągnijcie informacji z rynku a przekonacie sie ze socjal to jest rzadkość. Jedyne czego mi brakuje to zarząd mógłby pomyśleć o pakietach medycznych np. Medicover lub Luxmed. Podsumowując Medivet jest dla ludzi którym chce sie pracować. Kierownictwo wymagające ale jak masz efekty to zostanie to docenione. Jesli nie chce wam się pracować i szukacie pracy tylko po to żeby się gdzieś zaczepić to uwierzcie ze szkoda czasu bo szybko zostaniecie przeswietleni
1
aaaaaaaaaaaaa 2016-10-29 04:36
Osoby piszace te komentarze zapewne zostaly zwolnione. Ja pracuje juz kilka lat i jest ok
1
yahoo 2016-10-29 07:04
W 100% sie z toba zgadzam i zycze kazdemu takiej Pani Prezes
1
ola 2016-10-29 07:12
Idzcie popracowac do konkurencji M czyli B. Szef Pan W zwany Burakiem postawi was do pionu i wtedy jeszcze zatesknicie za M
2
happy 2016-10-31 23:17
(usunięte przez administratora) Tak się składa, że prezes w M. wraz ze swoim dworem może sobie z panem W. rękę podać, bo reprezentują ten sam poziom.
4
ola 2016-11-03 18:38
To kto twoim zdaniem reprezentuje lepszy poziom?
Xxx 2016-11-22 14:06
(usunięte przez administratora) Medivet to jak kiedys stocznia zbyt malo ludzi pracuje na szlachte z biura i problemy sa jak zwykle po stronie pracownika no i jak stocznia pomalu zacznie tonac . Dziekuje .
6
Aneta 2017-03-17 09:59
Kilka dni temu ruszyła rekrutacja na stanowisko Konsultant weterynaryjny . Zamierzacie aplikować?
Czy ktoś z obecnych pracowników MEDiVET S.A. może powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca na tym stanowisku?
Aśka 2017-03-22 18:56
Lepiej sobie odpuść. Z tego co mi wiadomo to kasa kiepska,cała masa obowiązków,dużo stresu,kiepski socjal.
2
Tommy 2017-03-23 08:06
Aśka , skąd masz informacje o tym stanowisku ? Na pewno nie byłaś zatrudniona jako konsultant weterynaryjny więc proszę nie wygłaszaj kłamliwych i niesprawdzonych opinii. Oferta , o której się wypowiadasz kierowana , jest do tylko lekarzy weterynarii, którzy min. chcą dzielić wiedzą z pracownikami firmy odpowiedzialnymi za kontakty z klientami naszej firmy , czyli także lekarzami weterynarii. Osoba na tym stanowisku jest odpowiedzialna za organizację szkoleń dla lekarzy weterynarii, konferencji , bezpośredni kontakt z uczelniami wyższymi. Jest to bardzo prestiżowe stanowisko a więc na pewno nie jest źle wynagradzane. Pracy jest dużo , to fakt , ale osoby ambitne, dobrze zorganizowane i zaangażowane w swoją pracę , z pewnością będą czerpać bardzo dużo satysfakcji pracując na tym stanowisku.
Zorientowany 2017-03-23 10:47
Bardzo "prestiżowe stanowisko" o niskiej płacy nie wspomnę. I po co tak łgać Tommy?
Standardy w tej "firemce" na bardzo niskim poziomie. Nie wspomnę o pseudo
"kierownikach regionalnych" zwłaszcza jednego "inteligentnego inaczej" i ich braku jakiejkolwiek wiedzy managerskiej.
Osoby będące w temacie wiedzą o co chodzi.
2
Tommy 2017-03-24 07:59
"Zorientowany" i Ty wypowiadasz się w kwestii Ci kompletnie nie znanej. Konsultant weterynaryjny nie będzie pracował w terenie , jest to stanowisko nowo powoływane. Zastanawiam się więc skąd czerpiesz informacje o złej płacy i wypowiadasz swoje negatywne opinie wprowadzające innych w błąd?
Zorientowany 2017-03-27 11:31
To Ty wprowadzasz innych w błąd. Wszyscy wiedzą, że standardy obowiązujące w tej firmie bardzo mocno odbiegają od ogólnie przyjętych. Robienie "dobrego" Public Relations nic nie zmieni.
2
Kick 2017-03-27 11:39
Tommy nie spamuj tego portalu i nie wypisuj głupot. Oj nie ładnie tak kłamać.
1
Ktoś 2017-03-27 18:01
Do Tommy / Współczuję zaburzonej samooceny. Nie ładnie tak łgać, oczerniać i osądzać innych. Wielu fajnych ludzi tu pracowało ale przez brak kompentencji tzw. przełożonych odeszło do innych o wiele ciekawszych firm. Popracujcie nad swoją niedouczoną
"kadrą" kierowniczą a dopiero później Tommy pisz prawdę i nie wciskaj ludziom kitu.
Opinia o tej firemce jest znana na runku pracy i usuwanie postów nic nie da.
2
Zostaw swoją opinię o MEDiVET S.A. - Śrem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDiVET S.A.