brak logo

Muzeum narodowe w Krakowie

Kraków

Opinie o Muzeum narodowe w Krakowie

qazimodo 2012-04-20 08:03:13
Miejsce dobre dla starych osób, chcących dociągnąć jakoś do emerytury, groszowe wynagrodzenia za nic nie robienie, jedyne czego można się nauczyć to kombinowanie jak się [usunięte przez moderatora] Odradzam każdemu, jak znajdę coś lepszego - wynoszę się jak najdalej. A co do w. w. kierowcy - w końcu facet musi coś robić, wyrok dostał ponoć za przejechanie babki autobusem, akurat gdy był drinknięty, ale to dawno temu, jeszcze za komuny, facet odsiedział i koniec. Co do przyjmowania do pracy - 100% zgoda z przedmówcą, tak mnie jak i jego ktoś tam wkręcił, wystarczy mieć kogoś znajomego, albo kogoś kto pracuje w muzeum, i gdzieś cię upchną. O ile ma ktoś tak niewesołą sytuację, że zdecyduje sie iść do tej umieralni. Układy, układy, układy, jak na bizantyjskim dworze. Góra - [usunięte przez moderatora] kustosze - tylko dzieli się kasą, nagrody przyznają sami sobie nawzajem, i tylko patrzą jak tu jakiś przekręt zmontować.
3
ccc 2013-12-19 10:41:21
praca super, można dostać 7000 premii!
5
były 2015-05-23 08:33:40
te opinie to żart, szkoda czasu, jeszcze kilka dni temu było ich bardzo dużo, ale dyrekcja kazała je usunąć, pewnie zielony kolor wydał polecenie, szkoda czasu na opinie
niebieski jest ładniejszy 2015-12-04 12:15:58
zielone odchodzi :))). Stalowa miotła zaczyna porządki od góry. Czytajcie szybko bo posty usuwają
#niebieski 2016-01-04 07:54:29
uciekają jak szczury z tonącego okrętu. Marek już przed końcem roku złożył wypowiedzenie i podobno nieudacznik w MHF wylądował, ciekawe kto jeszcze?
3
Nowy 2016-01-04 08:23:49
Jeśli chodzi o moją rozmowę kwalifikacyjną to przebiegła w całkiem miłej atmosferze. Na początku poproszono mnie o rozwiązanie testu na abstrakcyjne myślenie takiego jak tu http://smart-tester.eu/narodowytest/ trzeba bylo miec powyzej 120 pkt i mi się udalo, następnie prześledzono moje dotychczasowe doświadczenie itp. Ogólnie jestem bardzo zadowolony ;)
Bobi. 2016-07-06 19:14:12
Kultura i sztuka! Ale czy ktoś z Państwa zastanowił się co kryje się za kulisami? Płace są na poziomie najniżej krajowej. To prowadzi do zawiści i rywalizacji na poziomie ludów pierwotnych. Państwo żyjecie w mirażu odrealnionym. Blichtr i patyna. Dziady cz. III A Mickiewicza dokładnie tak jest teraz. Przepracowałem tam 22 lata ) o 21 za długo) i Bogu dzięki,że nie dłużej. Zachwycajcie się sztuką, a śmiertelność w Afryce ciągle rośnie.SZOK! Dziwne na tej stronie, ale tak jest. Praca dla ludzi bez ambicji, ja taki byłem. Dla inwalidów i rencistów, czemu tego nie ogłaszają? Zmienił się dyrektor, czy to coś zmieni ;) Pracownicy?- Różni, są wartościowi i szlachetni (jakieś 20 %) Reszta to depotyzm, po rodzinie. Nic nie wnoszą, nic nie potrafią, robią nie wiele ( adekwatnie do płacy) ale to KULTURA! Pozdrawiam tych którzy zdążą przeczytać przed usunięciem.
kolory tęczy 2016-07-10 14:49:27
Zaczyna się coś zmieniać i to na lepsze w mojej ocenie. Pożyjemy zobaczymy, ale nigdy więcej Zofii i jej lizusów mam nadzieję nie zobaczymy. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Muzeum narodowe w Krakowie - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Muzeum narodowe w Krakowie