Sikla Polska Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Sikla Polska Sp. z o.o.

Monika 2012-10-10 09:52
Nie polecam pracy w tej firmie.
2
ciekawość 2012-10-15 18:41
A DLACZEGO ???
VdS 2012-10-26 07:44
Współpracuje z tą firmą kilka lat i jest bardzo ok. Polecam każdemu , kto chce być fachowo i konkretnie obsłużony .
1
H&M 2012-11-08 09:07
Współpraca z tą firmą może i jest ok ale praca w tej firmie już nie należy do przyjemności
JESI 2012-11-25 18:04
A dlaczego ? Ostatnio wysłałam aplikacje do tej firmy - region Kielce. Co jest nie tak ??
a ja tam pracuje 2013-01-22 20:38
Witam . Jestem pracownikiem firmy Sikla , już od dłuższego czasu. Pozdrawiam autorów wcześniejszych postów. Szkoda , że wasza kreatywność , mądrość , umiejętności współpracy ,lojalność , odpowiedzialność i na koniec wiedza , nie były tak wielkie , jak to ma miejsce teraz. Najbardziej obiektywną opinię o naszej firmie , wystawiają nasi Klienci . Doceniają naszą fachowość i zaangażowanie. Cenią sobie obsługę na odpowiednim, partnerskim poziomie. Są z nami od wielu lat , tak samo jak my z nimi .
Moi współpracownicy , to osoby odpowiedzialne , którym ufam , na których można polegać. Nie pracowałem z lepsza ekipą.
Za swoją prace otrzymuje uczciwe wynagrodzenie , wypłacane terminowo.
Do autorów powyższych postów : Za wasze marudzenie i narzekanie i tak wam nikt nie zapłaci. Jesteście jak duchy - czyli na niby :)
Pozdrawiam
1
Minmax 2013-03-08 20:15
Wszystko cacy, ale O POZIOMIE w przypadku tej Firmy lepiej nie pisać... I Ty "zadowolony" o tym najlepiej powinieneś wiedzieć. A Firma to Jej wieloletni pracownicy.
BODZIO 2013-05-08 20:43
Wynagrodzenie zasadnicze +
Sposób premiowania -
Dni wolne, urlopy +/-
Umowa +
Współpraca wewnętrzna
oficjalna -
nieoficjalna +
a ja tam pracuje 2013-07-04 00:50
Paplanina wystraszonych dzieciaków...Ktoś, komu nie chce się pracować , będzie narzekał na wszystko. Pracodawcę polecam .
chilty 2013-08-04 16:29
Słyszałem, że już wiesz"dlaczego"? ...
Magda 2013-08-30 09:04
bye bye Sikla Polska
____ 2013-08-30 14:38
Również BYE!
hahaahaa 2014-02-13 16:48
tak powinno być ale tak nie jest
a ja tam pracuje 2014-02-14 17:03
MOR - może masz na myśli siebie :-) :-) Sikla ma się b.dobrze i każdy kto chce pracować , znajdzie u nas miejsce.
BHP 2014-02-28 16:06
co nowego, "pracujący tam"?? był pączek wczoraj od wspaniałego Pracodawcy?
a ja tam pracuje 2014-03-07 09:33
No baaa i to nie jeden pączek :-)
a ja tam pracuje 2014-03-11 17:40
No ,akurat Małopolska to trochę za nisko...Tam obsada jest za "mocna" ;-)
to sobie poczytaj na jednym z portali 2014-03-12 09:34
udostępniającym ogłoszenia o pracę, tam gdzie zawsze udostępniacie ogłoszenia o pracę :)
i ja tam też pracuję 2 2014-03-25 10:43
Powiem tak: kto chce naprawdę pracować i nie boi się pracy i chce poświecić swój czas - witamy !
1
PUR 2014-03-25 11:09
Te wpisy zaczynają się robić śmieszne.
ciekawy jestem dlaczego Ci którzy pracują (nie siedzą w domu i udają że pracują)
1
PUR 2014-03-25 20:09
(usunięte przez administratora) Regulamin nie narzuca wypowiedzi negatywnych więc jaki jest cel takiego traktowania i oczerniania właśnie tego Pracodawcy ????
1
a ja tam pracuje 2014-03-26 19:24
Osoby które pracują dłużej w Sikli nie dadzą powiedzieć nic złego na temat swojego pracodawcy. Najwięcej piszą osoby , które w ogóle nie powinny pracować w tej branży i na tym stanowisku. Handlowiec w Sikli ma sprzedawać wg. ustalonych z góry zasad , które w głównej mierze dotyczą jakości pracy . Rozumiem , że komuś po pewnym czasie przestaje się podobać i odchodzi. Ale to nie wina pracodawcy . Fakty są takie , że Zarząd Sikli w stosunku do pracowników zachowuje się bardzo ok. ale też wymaga efektów z ich pracy, jeżeli ich nie ma , to logicznym jest rozstanie z pracownikiem. Nikt normalny w firmie handlowej , nie będzie utrzymywał kogoś , kto w dłuższej perspektywie generuje same straty .
zainteresowany 2014-03-27 13:06
ogłoszenie: małopolska "Regionalny Kierownik Sprzedaży"- może ktoś napisać jak długo pacowała poprzednia osoba/y na tym stanowisku i jeśli to możliwe jaka jest podstawa bo nie chce tracić czasu swojego ani nikogo z firmy na ewentualne rozmowy. Z góry dzięki
Amigo 2014-03-27 15:19
Na czym polega praca Regionalnego Kierownika Sprzedaży w Sikli? Praca polega nie tylko na sprzedaży oferty Sikli ale również na zdobywaniu w każdym miesiącu kilku projektów na np. odwodnienia etc..(które i tak najczęściej nie są brane pod uwagę "a ja tam pracujących" i nie będą zaliczone na Twoje konto). Musisz w ciągu miesiąca wykonać ileś prezentacji np.systemu Framo w firmach, liczących sobie powiedzmy 2 osoby na krzyż, które i tak nie mają albo czasu albo chęci słuchać Twoich opowieści. Nadmienię tylko krótko, że w aucie jest GPS, który musi współgrać z tym co wpisze się do systemu firmowego - inaczej, w każdej chwili jakikolwiek "rozjazd" w czasie będzie użyty przeciwko osobie, która chce powiedzmy "odejść z własnej nieprzymuszonej woli" ;) Oczywiście, że do pracy idzie się po to by pracować dla pracodawcy, który płaci Ci za pracę a nie za leżenie. Ale licz się z tym, że w każdej chwili Twoja kariera w Sikli może się skończyć (usunięte przez administratora)
1
a ja tam pracuje 2014-04-03 20:50
Amigo, początek i koniec Twojej wypowiedzi jest ok , ale jej środek jest już od dawna nie aktualny. Owszem , pozyskiwanie projektów jest w naszym obowiązku , ale to rodzi też obroty. Nie rozumiem więc tego zarzutu , tak samo jak opinia o GPS w samochodzie - w Sikli przynajmniej tego nie ukrywają , a też nikt nie siedzi przed monitorami , na których widzi gdzie akurat jesteś. Jasne , że jeżeli ktoś woli dłużej pospać w tygodniu , to GPS w aucie służbowym będzie mu przeszkadzał :-)
1
Ramzes 2014-04-20 10:44
Polecam prace w tej firmie. Niezłe zarobki , wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas , jasne zasady współpracy , niezłe wyposażenie handlowca w narzędzia pracy , duże zaufanie do pracownika , duża samodzielność w działaniach.
1
Oktawiusz 2014-04-22 10:11
z tym "dużym zaufaniem do pracownika" to przegiąłeś Ramzes. skoro tak jest to po co GPS w aucie?
1
Ramzes 2014-04-24 22:14
Co ma GPS do zaufania ?? Auto jest służbowe a nie prywatne . Wiele firm namierza telefony nieświadomych niczego pracowników , tu jest jasna informacja , że GPS jest w aucie .
haha 2014-05-21 15:29
Przeczytaj proszę wszystkie opinie i będziesz miał pogląd na warunki. Kwestie wynagrodzenia zależą od wynegocjowania indywidualnie z zarządem.
Ale 2014-06-09 15:18
jaki region? jakie stanowisko?
garo 2014-09-21 13:58
kiedyś były ogłoszenia od nich, ale teraz nie ma od jakiegoś meisiąca
Praca 2015-01-31 16:16
no to jak mozna sie dogadac z szefem to bardzo w porzadku - w mojej porpzedniej pracy wlasnie przez to stracilem swoja posade bo nie dalo sie z szefem dogadac a to chyba jest wazna sprawa czasem wynikaja takie sytuacje gdzie trzeba wyjsc wczesniej czy cos a jesli szef nie do konca ogarnia co i jak to wiecie...
Pracujący w Sikla 2015-03-06 10:56
Myślę że kogoś mocno poniosło. Akurat od dwóch lat to nie Uwe ( a swoja drogą jaka poufałość ...) decyduje o rozstaniu z pracownikami. To po pierwsze, a po drugie po rozstaniu z niektórymi osobami, które może chciałyby być na "ty" z prezesem , atmosfera pracy a prede wszystkim wyniki poszły do góry.
Tobie "byłem / i już dziękuję " powodzenia w dalszym narzekaniu :)
Pracujący w Sikla 2015-03-13 08:22
Drogi "a co" ! Myślisz że ten poziom dyskusji do czegokolwiek prowadzi ? Jeśli tak, to nic dziwnego, że nie ma Ciebie już pośród nas. :)
a ja tam pracuję 2015-03-25 22:01
Świetna dyskusja, ale mam wrażenie że dwa , czy może trzy opinie są od osób, które miały do czynienia z Sikla . Reszcie się najwyraźniej nudzi , lub to trzęsącą portkami , słaba i biedna konkurencja. Konkurencji najwyraźniej brak argumentów i zostaje im anonimowe " hejtowanie " przykre...
wukt 2015-08-24 10:29
Szukaj pracy gdzieś indziej , byle nie w Sikli. Zdobyte tam doświadczenie ma się nijak do pracy w handlu.
:) 2016-05-08 12:45
No oczywiście, że takie szkolenia są prowadzone @jas.
Agnieszka 2017-03-15 11:06
Chcecie poznać więcej szczegółów o Sikla Polska Sp. z o.o.? Polecam zapoznać się z zakładką 'o firmie' zamieszczoną przy wątku http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,82377,0,0,o_firmie Od grudnia 2007 roku firma ma nową siedzibę.
blisko 2017-08-02 13:56
czy oni kogoś szukają teraz ? bo mam blisko
Agnieszka 2017-08-12 16:55
@blisko - obecnie na stronie Sikla Polska brak aktualnych ofert pracy. Warto śledzić stronę pracodawcy, ponieważ posiadają specjalną zakładkę, która pozwala na zapoznanie się z aktualnie dostępnymi ofertami pracy.
Zostaw swoją opinię o Sikla Polska Sp. z o.o. - Jelenia Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sikla Polska Sp. z o.o.