PORR S.A.

Warszawa

Opinie o PORR S.A.

Do aaa 2016-01-05 13:12
O dobrą pracę w budowlance naprawdę trudno, więc jeśli tutaj pracownik PORR się skarży na ....brak paczki na święta to naprawdę, tylko pozazdrościć takiej roboty! Idź do Strabaga, na pewno dostaniesz paczkę!!! Śmiech na sali.
Ino 2016-01-13 16:59
Witam. Jestem umówiony na rozmowę .Może się ktoś wypowiedzieć o pracy na dziale utrzymana ruchu w Bilfinger. Jakie są tam warunki, czy pracuje się po 8h i jak jest z nadgodzinami i pracą w soboty. W mojej obecnej firmie na forum różnie piszą ludzie ,każdy dział ma inną specyfikę pracy, u mnie na utrzymaniu nie jest źle tylko mało płacą, niedziele mamy wolne a soboty sporadycznie do pracy raz na pół roku. Pozdrawiam.
7
zainteresowany 2016-01-15 07:39
Gdzie znajdujecie te oferty pracy, bo szukam na ich stronie i dla Polski nie ma żadnych. Firma będzie realizowała 2 ogromne inwestycje w moim regionie i chciałbym się z nimi skontaktować, jednak nie mam pojęcia jak. Zadnego adresu na stronie czy kontaktu do kadr.
Sputnik 2016-01-15 11:17
Oni nie mają ofert pracy na stronie- szukają raczej przez zewnętrzne agencje rekrutujące online albo np na pracuj.pl
Popatrz dokładnie bo ja bez problemu znalazłem adres do centrali na stronie inetrnetowej... Chociaż do takich korporacji to raczej nie wysyła się na centrale cv - raczej pod konkretne oferty pracy, o ile są.
Drogowiec 2016-03-08 19:23
Cześć :) interesuje mnie praca w PORR jako kierownik robót drogowych, jakie są zarobki na tym stanowisku? jakby mi ktoś podpowiedział byłbym wdzięczny.
Top secret 2016-03-22 09:06
Czy prawdą jest to, że ostatnie komentarze pisze "bot www" aby napędzać dyskusję ?
bot www 2016-03-22 10:28
Sądzisz, że "bot www" nie stać jednak na nieco wiecej kreatywności niż w tych postach? No naprawdę... :) Pozdrawiamy!
1
Wtajemniczony 2016-03-25 13:18
Pozdrawiamy!Zespół goWork ?
Ciekawy 2016-04-21 17:31
Jak wygląda praca w Porr w Norwegii? Ktoś pracuje/pracował?
14
PONO 2016-06-22 17:16
W Norwegii zakres tylko mostowy czy drogi z infrastrukturą także?
Stanislaw 2016-08-18 11:19
Witam,
czy można wiedzieć jakie w przybliżeniu można uzyskać uposażenie w dziale utrzymania.
Dziękuję za info.
Ooo 2016-08-23 10:49
Wpisy zachęcające do pracy to psedoreklama
poczytaj mi mamo 2016-08-23 10:53
Sam jesteś "psedo". Naucz się pisać :P potem komentuj.
Ooo 2016-08-29 07:07
Do wszystkiego można się doczepić, inteligentny człowiek zrozumie a ... "inny" będzie doszukiwał pominięcia litery
Prawda jest taka, że praca nie jest tam czym wyjątkowym
poczytaj mi mamo 2016-08-29 08:34
Ufff.. Jak to dobrze, że nikt nie każe Ci tam pracować... :P
Ooo 2016-08-29 22:26
Pracowałam (w przejętym Bilfinger ) więc wiem co piszę, wyprzedzeniem będzie jak napisze, że odejście było pokojowe a zmiana na lepsze warunki. Do dzisiaj mam kontakt z znajomymi którzy tam pracują i zachwytu nie widzę, stąd moja opinia z którą każdy ma prawo się nie zgodzić.
2
kotek 2016-09-11 18:59
Co to za zmiany w zarządzie? Ktoś coś więcej napisze?
Urey 2016-09-14 19:21
Najciekawsze że ciągle rekrutują oznacza czy oznacza to o dobrych warunkach? Spora rotacja wiec zapewne szału nie ma. Jak ktoś zobaczy ze nie jest tak jak obiecują to zmienia. ..
1
JA 2016-10-20 10:45
Witam,mam pytanie....Ile zarabia Majster w PORR?
Jota 2016-10-23 21:56
2500pln
3
Uczeń 2017-01-20 10:56
Słyszałem, że firma przyjmuje praktykantów na staż. Czy to jest aktualne ? Gdzie można się coś dowiedzieć? Czy staż jest płatny i ewentualnie ile można dostać?
przemek 2017-01-26 07:39
witam!czy bilfinger zatrudnia pracownikow w skandynawi?jesli tak prosze o kakrety w jakim zawodzie czy zbrojarz,betoniarz,ciesla czy inne?pozdr
Chętny 2017-01-29 18:04
Czy Bilfinger ma aktualne ofert pracy w Grodzisku Mazowieckim? Jakie ewentualnie prace mogłyby być? Jakie zarobki można dostać na starcie bo pewnie później jest podwyżka ? Czy są jeszcze jakieś ważne info?
Marta 2017-03-01 09:04
Zapoznawaliście się już z wywiadem z pracodawcą? Można się z niego dowiedzieć min. jakie benefity oferuje. Warto zajrzeć do tej zakładki.
3
atraM 2017-03-02 05:17
Marta- nie warto...
1
Paweł 2017-03-02 18:56
Cześć Wszystkim.
Widziałem ogłoszenie na stanowisko kierownika zespołu wycen. Poszukują kogoś na miejsce za kogoś i dlaczego czy wzmacniają zespół ??
Marta 2017-03-07 14:12
atraM, dlaczego tak uważasz?
atraM 2017-03-17 12:20
bo znam firmę od środka...
Momento 2017-03-17 15:18
Może sie podzielisz zatem swoimi wrazeniami z pracy w spółce, bo póki co widać że raczej przemawia przez Ciebie malkontenctwo a nie realna potrzeba podzielenia się - mam nadzieję rzeczowymi - uwagami?
atraM 2017-03-18 11:16
Niestety komentarze są moderowane i już nie jeden raz zostały rzeczowo opisane... i niestety nie pojawiły się tutaj. Zakładem, ze pracodawca "wspiera" portal a tym samym ma możliwość i wpływ na treść.
Ps. Wpisy nie były wulgarne jak również nie obrażały w żaden sposób Firmy.
Bob_Budowniczy 2017-03-20 13:25
Chyba pomyliłeś portal :) Jeśli komentarz był merytoryczny - Pracodawca nie jest fizycznie w stanie go usunąć - ponieważ usuwanie takowych jest niezgodne z Regulaminem. Tak więc, albo tekst był niemerytoryczny (wulgarny, personalny, itp.) albo niekoniecznie tutaj go napisałeś, bo haseł "PORR" jest sporo na GoWork. To tutaj, to jest - jak pewnie zauważyłeś - oficjalny profil firmy PORR i oczywiście, tak jak w przypadku innych firm tutaj reprezentowanych poprzez oficjalne profile, firma ma wpływ na jego kształt - ale to nie jest tak, że może usuwać jak leci. Wiem, bo to testowałem - wszystkie moje komentarze merytoryczne się ukazały, nawet te krytyczne.
Student 2017-03-31 09:10
Jestem zainteresowany stażem na budowie. Może ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji. Czy ten staż jest płatny? Jak duża to jest budowa? Czy praca byłaby na zmiany czy tylko jedna wydłużona zmiana?
ex piktogram 2017-04-04 16:55
Studencie jesli chcesz isc na staz do Norwegii to warto kasa marna 5-10tys koron m-c, zalezy jak wynegocjujesz, ale mysle ze warto, pracowałem rok dla nich na wczesniejszym kontrakcie, no i chciałbym jeszcze pojechac tam na rok. Pracownik fizyczny moze zarobic najnizsza norweska plus wyzywienie i zakwaterowanie, zwracaja za przeloty i sa rotacje, wiec fizyczny ma bardzo dobrze, mysle ze ciekawa przygoda, a zawsze mozna zrezygnowac jak ktos ma wyzsze wymagania.
cieśla 2017-04-07 17:55
a jak jest w niemczech z porr bo potrzebują cieśli zbrojarzy jakie warónki mieszkalne?i ile mozna zarobic??
Były 2017-04-23 14:01
PORR to jest jedna z czołowych firm jako generalny wykonawca. Rozwijają się dzięki profesjonalnej załodze co zawsze podkreślają a to dobrze o nich świadczy. Pracowałem kiedyś w firmie i to był dobry dla mnie czas. Widziałem, że mają sporo wyróżnień.
2
Justus 2017-07-14 11:30
Jaki jest powód, że tak mało wpisów jest na tym forum? Pewnie jest wszystko dobrze, nie ma problemów i nikomu nie chce się pisać? Tak dla następnych chętnych mógłby ktoś napisać kilka słów jak się z nimi pracuje?
Mareczek 2017-07-23 22:52
Widziałem ostatnio spora listę ofert pracy. Jaka jest tego przyczyna? Może ktoś wie i mógłby podzielić się wiedzą z innymi? Pewnie są tematy do poprawki ale ogólnie jest dobrze.
Prawda 2017-07-30 09:58
Faktycznie pan chlebek z BT to najsłabsze ogniwo w tej firmie, gość trochę zwariował bo wszystko go przerosło. Nie potrafi skutecznie zarządzać zespołem, wszystkich potrafi zniechęcić do pracy swoim podejściem. koledze, który poszedł zapytać się o podwyżkę potrafił powiedzieć " że poniosła go fantazja ułańska". Ten człowiek to naprawdę dno. A główny dyrektor zrobiła sobie z niego chłopca do bicia. Gość boi się wyjść z pokoju, żeby go czasami ktoś o coś nie zapytał. Musieliśmy się zwolnić całą grupą, bo nie chciał nam dać po 500 zł podwyżki, a maszyny za grube tysiące stoją nieużywane. Trochę szkoda, że tacy ludzie stoją na czele takich organizacji i je rozwalają. Na szczęście świat stoi otworem i pracy jest mnóstwo.
3
Obiektywny 2017-07-30 21:40
Widzę, że teraz przyszedł czas na kolejną osobę do krytyki na BT. Szkoda pana Chlebka, ponieważ widać, że człowiek pracuje żeby to posklejać i nikomu nie odmawia pomocy ale jak widać ludzie swoje wiedzą, a jak widać z komentarzy nie wiele. Dużo dobrej pracy już wykonał. Myślę, że to sprawka "życzliwych" osób... O ile pan to czyta proszę się nie przejmować - zawiść ludzka jest straszna. Jeszcze się taki nie urodził...
Przyszły? 2017-07-31 10:26
Nie można się wesprzeć opiniami ponieważ są tak skrajnie różne, że nie podpowiedzą niczego. Z doświadczenia wiem, że jak człowiek pracuje sumiennie to zawsze zyska dobra pozycję w firmie i nie narzeka później ani na kasę ani na inne sprawy. Będę aplikował!
1
ja 2017-08-04 12:39
Jakie wynagrodzenie na stanowisku technolog laboratorium?
Kos 2017-08-09 18:59
Podobno że do pracy zagranicznej to rekrutuje pedagog po studiach pedagogicznych !!!
Jakim cudem pracuje w koncernie budowlanym ??!! dzwonił do kilku znajomych ale mu odmówili pracy bo wyczuli że nie mówi szczerze,zaczął ściemniać że są bonusy a na godzinę stawkę to kierownik ustala a to jak pan się zakwalifikuje to porozmawiamy o pieniądzach,to ludziki odmówili...
PEDAGOG PO STUDIACH PEDAGOGICZNYCH zatrudnia i kwalifikuje w zawodach budowlanych.. A TO W Polsce wszystko możliwe....
2
Jerzy 2017-08-09 19:01
PORR to duża firma , zatrudniają dużo osób a że jest to branża budowlana czyli trudna to nic dziwnego, że są opinie negatywne. Słyszałem o firmie sporo dobrego.
Marta 2017-08-28 13:47
@Kos skąd taka informacja? @Były widzę, że byłeś zadowolony, a czy mógłbyś powiedzieć nam coś o warunkach pracy w PORR S.A.? Obecnie rekrutują na stanowisko Młodszy Specjalista ds. modelowania (program Revit). W ofercie napisane jest, że zapewniają umowę o pracę, pakiet świadczeń socjalnych w tym m.in.: Multisport, Mybenefit oraz opieka medyczna, bogaty pakiet szkoleń, stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
Marian 2017-08-29 11:38
Obecnie pracuje na tunelu w niemczech zarobki 2500 euro na reke polecam
Jarek 2017-08-29 18:32
My pszy zbrjeniach mamy 2000
1
Marian 2017-08-29 18:34
Na tunel jusz nie pszyjmujom z tego co wiem ostatnio dojechalo 2
2
Teeddd 2017-08-29 18:46
Jakie zarobki w Norwegii pszy mostach? ??
2
Ochotnik 2017-08-31 23:02
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jaka praca jest w miarę dobrze opłacalna? Taki wyjazd byłby dla mnie po raz pierwszy!. Jakie zabezpieczają mieszkania ?
Marta 2017-09-20 14:46
@Marian czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o warunkach pracy w firmie PORR S.A.? W jakich godzinach pracujesz? Jaka jest atmosfera w pracy? Czy jest jakiś socjal? Jaką umowę masz podpisaną z firmą?
Zostaw swoją opinię o PORR S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PORR S.A.