PORR Polska

Warszawa

Opinie o PORR Polska

ktos 2013-12-07 19:15:25
To super firma. Polecam! w niejednej pracowałem! w BI jest najlepiej! Nikt Ciebie nie oszuka! pełen socjal i ambitne budowy! Były problemy ale sytuacja zmienia się na plus.
2
bleble 2014-05-11 22:22:23
do gość
a widziałeś zarząd firmy jeżdżący Fiatem Panda? A może Astrą? Zastanó sie zanim napiszesz brednie...
2
@@@ 2014-10-05 15:46:12
Firma na sprzedaż wystawiona w maju!!!
2
@@@ 2014-11-07 13:46:42
Podwyżki to ruch (wybieg) przed sprzedażą do nowego właściciela, zwalniać nie zwalniają gdyż taka uchwałę podjął zarząd że do czasu sprzedaży nie będzie zwolnień ale jak wiadomo z "winy" pracownika zawsze można :)Przypina się "łatkę" i zwalnia pod byle pretekstem ale dużych zwolnień nie ma - tylko niewygodnych ;)
1
ciekawska 2014-11-30 18:27:49
czy wiecie może jakie firmy razem z bilfinger berger robili peron skm w Żabiance w 2013 roku,jakich mieli podwykonawców?
2
mechanic 2015-01-02 12:45:36
raczej doświadczonych płaca tak od 3.5 brutto. Firma raczej teraz nie zatrudnia szukają inwestora, firma jest wystawiona na sprzedaż ale próbuj zawsze warto. Praca to to głównie naprawy i przeglądy sprzętu ciężkiego i trochę ciężarówek. Praca na warsztacie w warszawie ale i również w delegacji. Kasa co miesiąc na czas wszystko raczej zgodnie z przepisami chociaż czasami kombinują z nadgodzinami wysyłając na odbiór godzinę za godzinę.
bi 2015-02-20 21:23:56
lepiej zatrudnić nowych ludzi z PL do oddziału w Oslo niż wysłać zatrudnionych w BI. U nas roboty mało w PL to zamiast wysłać do Norwegii to słyszałem że przedłużają umowy tym co się kończą czasowe. Gdzie teraz są związki co to tak zawsze kłapią jak nie potrzeba co robią w tej sprawie gdzie pan qbera. Może trzeba go zapytać ilu osobą przedłużają umowy w Norwegii...
Broda Stanley 2015-04-11 10:56:20
Stasiu wspaniele prety wiazales w Tresjord, nie do konca szybko ale rowno ;]
5
... 2015-04-27 22:50:30
podobno w rzeszowie jest niezły bajzer!!!
bal 2015-06-07 17:24:51
ok
pracownik 2015-06-11 22:02:31
niewolnik? W tej pracy nie ma niewolników. Nie chcesz, składasz wymówienie i idziesz gdzie indziej jak Ci tak źle! Nagrody? A kiedy ostatnio dawali jakieś nagrody? Co za bujda!Pseudopracowniku powiedz od kiedy ktoś ma dwa miesiące urlopu, że nie możesz pójść. Co za brednie...
Temida 2015-06-22 19:19:49
Kazdy ma swój punkt widzenia zależny od miejsca siedzenia....a czy to miejsce to miejsce gorzkich żalów, a może ktoś sobie nie radzi i próbuje wszystkich szkalować...do czego to prowadzi...?po co to?nie pasuje praca to zawsze można oddejść tu nikt nikogo na siłe nie trzyma...i pamìętaj"szanuj szefa swego zawsze można mieć gorszego"!!!
5
Zigi 2015-07-21 14:46:51
(usunięte przez administratora)z momentem podjęcia pracy zawsze masz inne wyjście... zmienić pracę jeśli się Tobie nie podoba. Nie ma miejsca idealnego do pracy, zastanawiam się tak właściwie czego teraz ludzie oczekują po pracy - chyba najlepiej mieć super zarobki i atmosferę do przeżycia chyba już nic nie jest potrzebne. Ewentualnie jakieś multisporty np.
Obiektywny 2015-07-24 09:34:47
Praca jak praca- ale naprawdę na niej proponuję się skupić a nie na kombinowaniu i obgadywaniu innych pracowników czy zarządu. Pracowałem w różnych firmach, najczęściej były mniejsze niż Bilfinger - i - tam mogłem zapomnieć o urlopie, siedziało się po nocach bez żadnych nadgodzin wypłacanych, bez sprzętu BHP, prezes kombinował na wszystkim., W Bilfinegrze są chociaż normalne warunki, jakiś urlop normalny, chorobowe jak sie zdarzy, a nie cuda na kiju. Więc przestańcie pluć, bo ci co to robią to chyba nawet tu nie pracują.
xls 2015-07-24 22:10:04
do obiektywny
(usunięte przez administratora)z bhp to się zgadza tego jest aż ponad standard
jasio stasio 2015-09-03 09:34:19
he he dobre stanley no ale widzisz szybka praca umowę skraca
Marne zarobki w Bilfinger Infrastructure S.A. 2015-09-11 11:25:00
Rekrutują stażystów i studentów lub świeżo po studiach absolwentów bo na fachowców z wieloletnim doświadczeniem i z biegłą znajomością języka obcego lub dwóch języków obcych ich kompletnie nie stać, bo proponują takiemu magistrowi 4 tys. zł brutto/pełen etat na umowę o prace za prace w biurze w Warszawie. WSTYD!!!
2
Starszy Magister 2015-09-14 08:31:37
To jakiś żart....? 4 tys świeżo po studiach to mało????? Jezu, Wam młodym to się w du..ach poprzewracało od tego dobrobytu.
robol 2015-09-15 18:17:39
4 tyś to i tak dużo bo pracownik fizyczny w delegacji na budowie ma nie wiele więcej niż 2 tyś. do wypłaty.
Marne zarobki w Bilfinger Infrastructure S.A. 2015-09-21 00:16:21
Ludzie czy Wy jesteście przy zdrowych zmysłach? czy tu może sami idioci siedzą na tym forum?!?! Ja mówiłem, że 4 tys. zł brutto/pełen etat na umowę o prace to proponowali mi osobie z magistrem z ponad 10-letnim doświadczeniem zawodowym i zaawansowaną znajomością 2 języków obcych: angielski i niemiecki wymaganych na stanowisku administracyjno-biurowym na jakie aplikowałem, a dla studenta to ta firma ma do zaoferowania góra z 2 tys. zł brutto/pełen etat i to na umowę-zlecenia albo i to nawet nie przy takim braku finansów i głodowej polityce płacowej i ciemiężeniu własnych pracowników, braku szacunku i generalnie braku wszystkiego dlatego reasumując jest to dno finansowe a nie rozwojowa i uczciwa a nie wspominając, że "bogata" pseudo- poważna firma. Po stokroć zatem WSTYD i HAŃBA!!! Niech szukają frajerów dalej na pewno znajdą a już na pewno w Warszawie.
4
budowa łazienkowskiego 2015-09-23 21:52:49
Daj spokój z tymi zarobkami, tym biurowym to naprawde sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przewraca i w dodatku biorąc przykład budowy mostu łazienkowskego, to jest kilku takich gówniarzy którzy przez miesiąc nosa z biura nie wychylają albo tylko palą szlugi przed biurem (RJ) a ja juz wyjdzie na obiekt to każe ludziom po godzinie pracy odpisać, bo sie chowali przed deszczem u ciecia w baraku.
1
merk 2015-10-21 20:38:26
do krem: widać z daleka, że kazali Ci z firmy wstawić opinię, żenada... Prezes kazał?
Do @budowa łazienkowskiego 2015-10-27 11:47:40
Gościu, jakie Ty możesz mieć pojęcie o tym, kto czym się zajmuje w biurze, skoro sam siedzisz na budowie? I chyba jednak czymś się tam zajmujecie jednak WSZYSCY skoro oddajecie most przed terminem...? Mimo wszystko, mniej frustracji w pracy życzę serdecznie i więcej pokory...
1
Do merk 2015-11-24 09:41:53
Zdefiniuj "inwektywy" bo chyba rozmawiamy o dwóch różnych postach. A patrząc po reakcji Administratora to raczej ty masz problem z wysławianiem się. A jak masz problem z ta firmą, to pisz konkrety. Bo wstawianie pustych haseł mija się z celem. A celem portalu, jest merytoryczna ocena firmy i myślę że po to wszyscy tu wchodzimy i czytamy. Tak więc czekamy wszyscy z utęsknieniem na Twoją merytoryczną ocenę. Cwelu :-)
ulf 2015-11-25 22:30:21
Ładnie się podpisujesz - "C" to Twoje nazwisko czy imię? Chyba jedno i drugie :-D
Do ulf 2015-11-26 09:16:23
To pseudonim artystyczny.
aaaa 2016-01-01 10:59:34
Szkoda że większość opini została usunięta z tego portalu, co za obiektywizm, mamy tu do czynienia z cenzurą jak za PRL-u. Pracuję w tej firmie od 12 lat w biurze, i jedno co moge stwierdzić że zarządzanie jest coraz gorsze, nasi szefowie na Domaniewskiej są jak dzieci we mgle, a to co sie dzieje na bazie przy Wólczyńskiej obrasta już legendami i anegdotami.Co innego na budowach, przynajmniej w OM, tam jest porządek i dobra organizacja. Co do zarobków, to starzy pracownicy mają naprawdę dobre zarobki, a nowym te z HR-u powymyślały śmieszne stawki i chca ratować firmę. Takie właśnie sposoby są na ratowanie firmy typu " nie dać pracownikowi paczki na swięta". Gratulacje WŁADZO.
1
beee 2016-01-04 13:40:57
Paczki na święta były. I może rzeczywiście był ciężki okres jakiś czas temu bo szukali oszczędności - jak kazdy zresztą w dzisiejszych czasach. Ale wszystko zdaje się być na dobrej drodze, jest nowy inwestor i duzo nowych kontraktów. .
aaaa 2016-01-05 10:14:09
beee to chyba ktoś z HR-u. "paczki" to taki symbol metod postępowania nie bierz tego tak dosłownie, a paczki były bo się podobno związki upomniały dwa dni przed świętami.
1
Cinkciarz 2016-01-05 12:55:33
Do "aaa": Rozumiem, że skoro pracujesz tam od 12 lat to jesteś w grupie tych "starych pracowników mających naprawdę dobre zarobki" i jesteś w stanie kupić sobie sam karton słodyczy w ramach "paczki"...??? Czy nie...? Roszczeniowa postawa się u Ciebie narodziła przez te 12 lat. Popracuj w innych firmach i zapytaj o paczki - sukces w rozśmieszeniu szefa gwarantowany!
A może "te z HR-u" zbierają na paczkę dla Ciebie, wymyślając "śmieszne stawki" nowym?!?
Do aaa 2016-01-05 13:12:36
O dobrą pracę w budowlance naprawdę trudno, więc jeśli tutaj pracownik PORR się skarży na ....brak paczki na święta to naprawdę, tylko pozazdrościć takiej roboty! Idź do Strabaga, na pewno dostaniesz paczkę!!! Śmiech na sali.
Ino 2016-01-13 16:59:40
Witam. Jestem umówiony na rozmowę .Może się ktoś wypowiedzieć o pracy na dziale utrzymana ruchu w Bilfinger. Jakie są tam warunki, czy pracuje się po 8h i jak jest z nadgodzinami i pracą w soboty. W mojej obecnej firmie na forum różnie piszą ludzie ,każdy dział ma inną specyfikę pracy, u mnie na utrzymaniu nie jest źle tylko mało płacą, niedziele mamy wolne a soboty sporadycznie do pracy raz na pół roku. Pozdrawiam.
4
zainteresowany 2016-01-15 07:39:31
Gdzie znajdujecie te oferty pracy, bo szukam na ich stronie i dla Polski nie ma żadnych. Firma będzie realizowała 2 ogromne inwestycje w moim regionie i chciałbym się z nimi skontaktować, jednak nie mam pojęcia jak. Zadnego adresu na stronie czy kontaktu do kadr.
Sputnik 2016-01-15 11:17:15
Oni nie mają ofert pracy na stronie- szukają raczej przez zewnętrzne agencje rekrutujące online albo np na pracuj.pl
Popatrz dokładnie bo ja bez problemu znalazłem adres do centrali na stronie inetrnetowej... Chociaż do takich korporacji to raczej nie wysyła się na centrale cv - raczej pod konkretne oferty pracy, o ile są.
Drogowiec 2016-03-08 19:23:01
Cześć :) interesuje mnie praca w PORR jako kierownik robót drogowych, jakie są zarobki na tym stanowisku? jakby mi ktoś podpowiedział byłbym wdzięczny.
Top secret 2016-03-22 09:06:28
Czy prawdą jest to, że ostatnie komentarze pisze "bot www" aby napędzać dyskusję ?
bot www 2016-03-22 10:28:44
Sądzisz, że "bot www" nie stać jednak na nieco wiecej kreatywności niż w tych postach? No naprawdę... :) Pozdrawiamy!
1
Wtajemniczony 2016-03-25 13:18:13
Pozdrawiamy!Zespół goWork ?
Ciekawy 2016-04-21 17:31:20
Jak wygląda praca w Porr w Norwegii? Ktoś pracuje/pracował?
2
PONO 2016-06-22 17:16:28
W Norwegii zakres tylko mostowy czy drogi z infrastrukturą także?
Stanislaw 2016-08-18 11:19:57
Witam,
czy można wiedzieć jakie w przybliżeniu można uzyskać uposażenie w dziale utrzymania.
Dziękuję za info.
Ooo 2016-08-23 10:49:19
Wpisy zachęcające do pracy to psedoreklama
poczytaj mi mamo 2016-08-23 10:53:38
Sam jesteś "psedo". Naucz się pisać :P potem komentuj.
Ooo 2016-08-29 07:07:00
Do wszystkiego można się doczepić, inteligentny człowiek zrozumie a ... "inny" będzie doszukiwał pominięcia litery
Prawda jest taka, że praca nie jest tam czym wyjątkowym
poczytaj mi mamo 2016-08-29 08:34:51
Ufff.. Jak to dobrze, że nikt nie każe Ci tam pracować... :P
Ooo 2016-08-29 22:26:46
Pracowałam (w przejętym Bilfinger ) więc wiem co piszę, wyprzedzeniem będzie jak napisze, że odejście było pokojowe a zmiana na lepsze warunki. Do dzisiaj mam kontakt z znajomymi którzy tam pracują i zachwytu nie widzę, stąd moja opinia z którą każdy ma prawo się nie zgodzić.
2
kotek 2016-09-11 18:59:58
Co to za zmiany w zarządzie? Ktoś coś więcej napisze?
Urey 2016-09-14 19:21:48
Najciekawsze że ciągle rekrutują oznacza czy oznacza to o dobrych warunkach? Spora rotacja wiec zapewne szału nie ma. Jak ktoś zobaczy ze nie jest tak jak obiecują to zmienia. ..
JA 2016-10-20 10:45:34
Witam,mam pytanie....Ile zarabia Majster w PORR?
Jota 2016-10-23 21:56:20
2500pln
Zostaw swoją opinię o PORR Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PORR Polska