PORR S.A.

Horst (Niemcy)

Opinie o PORR S.A.

jasio stasio 2015-09-03 09:34
he he dobre stanley no ale widzisz szybka praca umowę skraca
Marne zarobki w Bilfinger Infrastructure S.A. 2015-09-11 11:25
Rekrutują stażystów i studentów lub świeżo po studiach absolwentów bo na fachowców z wieloletnim doświadczeniem i z biegłą znajomością języka obcego lub dwóch języków obcych ich kompletnie nie stać, bo proponują takiemu magistrowi 4 tys. zł brutto/pełen etat na umowę o prace za prace w biurze w Warszawie. WSTYD!!!
4
Starszy Magister 2015-09-14 08:31
To jakiś żart....? 4 tys świeżo po studiach to mało????? Jezu, Wam młodym to się w du..ach poprzewracało od tego dobrobytu.
1
robol 2015-09-15 18:17
4 tyś to i tak dużo bo pracownik fizyczny w delegacji na budowie ma nie wiele więcej niż 2 tyś. do wypłaty.
Marne zarobki w Bilfinger Infrastructure S.A. 2015-09-21 00:16
Ludzie czy Wy jesteście przy zdrowych zmysłach? czy tu może sami idioci siedzą na tym forum?!?! Ja mówiłem, że 4 tys. zł brutto/pełen etat na umowę o prace to proponowali mi osobie z magistrem z ponad 10-letnim doświadczeniem zawodowym i zaawansowaną znajomością 2 języków obcych: angielski i niemiecki wymaganych na stanowisku administracyjno-biurowym na jakie aplikowałem, a dla studenta to ta firma ma do zaoferowania góra z 2 tys. zł brutto/pełen etat i to na umowę-zlecenia albo i to nawet nie przy takim braku finansów i głodowej polityce płacowej i ciemiężeniu własnych pracowników, braku szacunku i generalnie braku wszystkiego dlatego reasumując jest to dno finansowe a nie rozwojowa i uczciwa a nie wspominając, że "bogata" pseudo- poważna firma. Po stokroć zatem WSTYD i HAŃBA!!! Niech szukają frajerów dalej na pewno znajdą a już na pewno w Warszawie.
6
budowa łazienkowskiego 2015-09-23 21:52
Daj spokój z tymi zarobkami, tym biurowym to naprawde sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przewraca i w dodatku biorąc przykład budowy mostu łazienkowskego, to jest kilku takich gówniarzy którzy przez miesiąc nosa z biura nie wychylają albo tylko palą szlugi przed biurem (RJ) a ja juz wyjdzie na obiekt to każe ludziom po godzinie pracy odpisać, bo sie chowali przed deszczem u ciecia w baraku.
1
merk 2015-10-21 20:38
do krem: widać z daleka, że kazali Ci z firmy wstawić opinię, żenada... Prezes kazał?
1
Do @budowa łazienkowskiego 2015-10-27 11:47
Gościu, jakie Ty możesz mieć pojęcie o tym, kto czym się zajmuje w biurze, skoro sam siedzisz na budowie? I chyba jednak czymś się tam zajmujecie jednak WSZYSCY skoro oddajecie most przed terminem...? Mimo wszystko, mniej frustracji w pracy życzę serdecznie i więcej pokory...
2
Do merk 2015-11-24 09:41
Zdefiniuj "inwektywy" bo chyba rozmawiamy o dwóch różnych postach. A patrząc po reakcji Administratora to raczej ty masz problem z wysławianiem się. A jak masz problem z ta firmą, to pisz konkrety. Bo wstawianie pustych haseł mija się z celem. A celem portalu, jest merytoryczna ocena firmy i myślę że po to wszyscy tu wchodzimy i czytamy. Tak więc czekamy wszyscy z utęsknieniem na Twoją merytoryczną ocenę. Cwelu :-)
ulf 2015-11-25 22:30
Ładnie się podpisujesz - "C" to Twoje nazwisko czy imię? Chyba jedno i drugie :-D
Do ulf 2015-11-26 09:16
To pseudonim artystyczny.
1
aaaa 2016-01-01 10:59
Szkoda że większość opini została usunięta z tego portalu, co za obiektywizm, mamy tu do czynienia z cenzurą jak za PRL-u. Pracuję w tej firmie od 12 lat w biurze, i jedno co moge stwierdzić że zarządzanie jest coraz gorsze, nasi szefowie na Domaniewskiej są jak dzieci we mgle, a to co sie dzieje na bazie przy Wólczyńskiej obrasta już legendami i anegdotami.Co innego na budowach, przynajmniej w OM, tam jest porządek i dobra organizacja. Co do zarobków, to starzy pracownicy mają naprawdę dobre zarobki, a nowym te z HR-u powymyślały śmieszne stawki i chca ratować firmę. Takie właśnie sposoby są na ratowanie firmy typu " nie dać pracownikowi paczki na swięta". Gratulacje WŁADZO.
1
beee 2016-01-04 13:40
Paczki na święta były. I może rzeczywiście był ciężki okres jakiś czas temu bo szukali oszczędności - jak kazdy zresztą w dzisiejszych czasach. Ale wszystko zdaje się być na dobrej drodze, jest nowy inwestor i duzo nowych kontraktów. .
aaaa 2016-01-05 10:14
beee to chyba ktoś z HR-u. "paczki" to taki symbol metod postępowania nie bierz tego tak dosłownie, a paczki były bo się podobno związki upomniały dwa dni przed świętami.
1
Cinkciarz 2016-01-05 12:55
Do "aaa": Rozumiem, że skoro pracujesz tam od 12 lat to jesteś w grupie tych "starych pracowników mających naprawdę dobre zarobki" i jesteś w stanie kupić sobie sam karton słodyczy w ramach "paczki"...??? Czy nie...? Roszczeniowa postawa się u Ciebie narodziła przez te 12 lat. Popracuj w innych firmach i zapytaj o paczki - sukces w rozśmieszeniu szefa gwarantowany!
A może "te z HR-u" zbierają na paczkę dla Ciebie, wymyślając "śmieszne stawki" nowym?!?
Do aaa 2016-01-05 13:12
O dobrą pracę w budowlance naprawdę trudno, więc jeśli tutaj pracownik PORR się skarży na ....brak paczki na święta to naprawdę, tylko pozazdrościć takiej roboty! Idź do Strabaga, na pewno dostaniesz paczkę!!! Śmiech na sali.
Ino 2016-01-13 16:59
Witam. Jestem umówiony na rozmowę .Może się ktoś wypowiedzieć o pracy na dziale utrzymana ruchu w Bilfinger. Jakie są tam warunki, czy pracuje się po 8h i jak jest z nadgodzinami i pracą w soboty. W mojej obecnej firmie na forum różnie piszą ludzie ,każdy dział ma inną specyfikę pracy, u mnie na utrzymaniu nie jest źle tylko mało płacą, niedziele mamy wolne a soboty sporadycznie do pracy raz na pół roku. Pozdrawiam.
5
zainteresowany 2016-01-15 07:39
Gdzie znajdujecie te oferty pracy, bo szukam na ich stronie i dla Polski nie ma żadnych. Firma będzie realizowała 2 ogromne inwestycje w moim regionie i chciałbym się z nimi skontaktować, jednak nie mam pojęcia jak. Zadnego adresu na stronie czy kontaktu do kadr.
Sputnik 2016-01-15 11:17
Oni nie mają ofert pracy na stronie- szukają raczej przez zewnętrzne agencje rekrutujące online albo np na pracuj.pl
Popatrz dokładnie bo ja bez problemu znalazłem adres do centrali na stronie inetrnetowej... Chociaż do takich korporacji to raczej nie wysyła się na centrale cv - raczej pod konkretne oferty pracy, o ile są.
Drogowiec 2016-03-08 19:23
Cześć :) interesuje mnie praca w PORR jako kierownik robót drogowych, jakie są zarobki na tym stanowisku? jakby mi ktoś podpowiedział byłbym wdzięczny.
Top secret 2016-03-22 09:06
Czy prawdą jest to, że ostatnie komentarze pisze "bot www" aby napędzać dyskusję ?
bot www 2016-03-22 10:28
Sądzisz, że "bot www" nie stać jednak na nieco wiecej kreatywności niż w tych postach? No naprawdę... :) Pozdrawiamy!
1
Wtajemniczony 2016-03-25 13:18
Pozdrawiamy!Zespół goWork ?
Ciekawy 2016-04-21 17:31
Jak wygląda praca w Porr w Norwegii? Ktoś pracuje/pracował?
8
PONO 2016-06-22 17:16
W Norwegii zakres tylko mostowy czy drogi z infrastrukturą także?
Stanislaw 2016-08-18 11:19
Witam,
czy można wiedzieć jakie w przybliżeniu można uzyskać uposażenie w dziale utrzymania.
Dziękuję za info.
Ooo 2016-08-23 10:49
Wpisy zachęcające do pracy to psedoreklama
poczytaj mi mamo 2016-08-23 10:53
Sam jesteś "psedo". Naucz się pisać :P potem komentuj.
Ooo 2016-08-29 07:07
Do wszystkiego można się doczepić, inteligentny człowiek zrozumie a ... "inny" będzie doszukiwał pominięcia litery
Prawda jest taka, że praca nie jest tam czym wyjątkowym
poczytaj mi mamo 2016-08-29 08:34
Ufff.. Jak to dobrze, że nikt nie każe Ci tam pracować... :P
Ooo 2016-08-29 22:26
Pracowałam (w przejętym Bilfinger ) więc wiem co piszę, wyprzedzeniem będzie jak napisze, że odejście było pokojowe a zmiana na lepsze warunki. Do dzisiaj mam kontakt z znajomymi którzy tam pracują i zachwytu nie widzę, stąd moja opinia z którą każdy ma prawo się nie zgodzić.
2
kotek 2016-09-11 18:59
Co to za zmiany w zarządzie? Ktoś coś więcej napisze?
Urey 2016-09-14 19:21
Najciekawsze że ciągle rekrutują oznacza czy oznacza to o dobrych warunkach? Spora rotacja wiec zapewne szału nie ma. Jak ktoś zobaczy ze nie jest tak jak obiecują to zmienia. ..
1
JA 2016-10-20 10:45
Witam,mam pytanie....Ile zarabia Majster w PORR?
Jota 2016-10-23 21:56
2500pln
2
Uczeń 2017-01-20 10:56
Słyszałem, że firma przyjmuje praktykantów na staż. Czy to jest aktualne ? Gdzie można się coś dowiedzieć? Czy staż jest płatny i ewentualnie ile można dostać?
przemek 2017-01-26 07:39
witam!czy bilfinger zatrudnia pracownikow w skandynawi?jesli tak prosze o kakrety w jakim zawodzie czy zbrojarz,betoniarz,ciesla czy inne?pozdr
Chętny 2017-01-29 18:04
Czy Bilfinger ma aktualne ofert pracy w Grodzisku Mazowieckim? Jakie ewentualnie prace mogłyby być? Jakie zarobki można dostać na starcie bo pewnie później jest podwyżka ? Czy są jeszcze jakieś ważne info?
Marta 2017-03-01 09:04
Zapoznawaliście się już z wywiadem z pracodawcą? Można się z niego dowiedzieć min. jakie benefity oferuje. Warto zajrzeć do tej zakładki.
1
atraM 2017-03-02 05:17
Marta- nie warto...
1
Paweł 2017-03-02 18:56
Cześć Wszystkim.
Widziałem ogłoszenie na stanowisko kierownika zespołu wycen. Poszukują kogoś na miejsce za kogoś i dlaczego czy wzmacniają zespół ??
Marta 2017-03-07 14:12
atraM, dlaczego tak uważasz?
atraM 2017-03-17 12:20
bo znam firmę od środka...
Momento 2017-03-17 15:18
Może sie podzielisz zatem swoimi wrazeniami z pracy w spółce, bo póki co widać że raczej przemawia przez Ciebie malkontenctwo a nie realna potrzeba podzielenia się - mam nadzieję rzeczowymi - uwagami?
atraM 2017-03-18 11:16
Niestety komentarze są moderowane i już nie jeden raz zostały rzeczowo opisane... i niestety nie pojawiły się tutaj. Zakładem, ze pracodawca "wspiera" portal a tym samym ma możliwość i wpływ na treść.
Ps. Wpisy nie były wulgarne jak również nie obrażały w żaden sposób Firmy.
Bob_Budowniczy 2017-03-20 13:25
Chyba pomyliłeś portal :) Jeśli komentarz był merytoryczny - Pracodawca nie jest fizycznie w stanie go usunąć - ponieważ usuwanie takowych jest niezgodne z Regulaminem. Tak więc, albo tekst był niemerytoryczny (wulgarny, personalny, itp.) albo niekoniecznie tutaj go napisałeś, bo haseł "PORR" jest sporo na GoWork. To tutaj, to jest - jak pewnie zauważyłeś - oficjalny profil firmy PORR i oczywiście, tak jak w przypadku innych firm tutaj reprezentowanych poprzez oficjalne profile, firma ma wpływ na jego kształt - ale to nie jest tak, że może usuwać jak leci. Wiem, bo to testowałem - wszystkie moje komentarze merytoryczne się ukazały, nawet te krytyczne.
Student 2017-03-31 09:10
Jestem zainteresowany stażem na budowie. Może ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji. Czy ten staż jest płatny? Jak duża to jest budowa? Czy praca byłaby na zmiany czy tylko jedna wydłużona zmiana?
ex piktogram 2017-04-04 16:55
Studencie jesli chcesz isc na staz do Norwegii to warto kasa marna 5-10tys koron m-c, zalezy jak wynegocjujesz, ale mysle ze warto, pracowałem rok dla nich na wczesniejszym kontrakcie, no i chciałbym jeszcze pojechac tam na rok. Pracownik fizyczny moze zarobic najnizsza norweska plus wyzywienie i zakwaterowanie, zwracaja za przeloty i sa rotacje, wiec fizyczny ma bardzo dobrze, mysle ze ciekawa przygoda, a zawsze mozna zrezygnowac jak ktos ma wyzsze wymagania.
cieśla 2017-04-07 17:55
a jak jest w niemczech z porr bo potrzebują cieśli zbrojarzy jakie warónki mieszkalne?i ile mozna zarobic??
Były 2017-04-23 14:01
PORR to jest jedna z czołowych firm jako generalny wykonawca. Rozwijają się dzięki profesjonalnej załodze co zawsze podkreślają a to dobrze o nich świadczy. Pracowałem kiedyś w firmie i to był dobry dla mnie czas. Widziałem, że mają sporo wyróżnień.
Zostaw swoją opinię o PORR S.A. - Horst (Niemcy)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PORR S.A.