logo Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris

Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris

Piaseczno

Opinie o Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris

Wojtek 2012-10-10 17:43:03
Odradzam każdemu kto się stara o pracę w Dziale Sprzedaży Dr Irena Eris. [usunięte przez moderatora] rozchwiana emocjonalnie, niekompetentna, niesprawiedliwa. Daje fory swoim kablom, których kompetencje budzą wiele wątpliwości, również w rynku. Dział HR to raczej też porażka - w żaden sposób nie możesz na nich liczyć, a pomyłki to ich specjalność. Zapuszczane ankiety wskazywały niekomptencje naczelnej działu sprzedaży, ale do tej pory NIC z tym nie zrobiono. Właściciele wydają się w porządku, ale być może to tylko gra pozorów i nie chcą widzieć co tak na prawdę się dzieje. Potencjalnym zaineteresowanym pracą w LK radzę jedno - głęboko się zastanówcie zanim powiecie tak.
8
osoba 2013-03-12 09:57:57
Odradzam starającym się o pracę. Pani, która rekrutuje nie szanuje kandydatów. Na jedną z moich odpowiedzi parsknęła śmiechem. Rozmowa w atmosferze "mamy gdzieś co mówisz". Obiecali oddzwonić bez względu na wynik rozmowy, oczywiście nie oddzwonili.
10
MM. 2013-05-27 11:56:46
Pracowałem w Eris 2 lata. Mając duże doświadczenie w wielu firmach muszę powiedzieć, że w każdej znajdują się różni ludzie. Być może rozmowa kwalifikacyjna nie przebiegła w 100% jednak nie znaczy to o całej firmie.
Dr Irena Eris to najbardziej fair i "przyjazna" firma w jakiej miałem okazje pracować. Wszystko zależy oczywiście z kim masz głównie do czynienia i są oczywiście niechlubne wyjątki. Generalnie jednak w większości przypadków jest to bardzo przyjazne środowisko pracy.
Nie bez znaczenia jest również fakt jakimi pozytywnymi osobami są właściciele firmy.
Polecam nawet pomimo, iż zarobki nie należą do najwyższych - warto.
andzia72 2013-07-09 18:35:02
jak się zatrudnić na produkcji w dr Irena Eris w Piasecznie?
4
aha 2013-09-05 21:38:14
anonim - 2013-08-15 13:46:05

jestem po technologi chemicznej mam szanse na prace w Dr Irena Eris? z tym ze mnie interesuje 3 z przodu ;D to minimum
Po pierwsze - radzę skorzystać z słownika - jesteś po technologii a nie po "technologi"
Trzy z przodu to dostaniesz po kilku latach pracy, świeżo po studiach - zapomnij.
Nic po studiach nie umiesz, a teorią nie wypełnisz rzeczywistości.

I na koniec: najpierw trzeba pokazać swoje umiejętności, a potem wymagać. Nie odwrotnie.
2
aplikant 2014-01-06 18:10:38
Brak szacunku i niepoważne traktowanie kandydatów do pracy.
Brak odpowiedzi zwrotnej przez kilka m-cy po rozmowie kw.
3
pracownik 2014-01-07 18:13:51
Eh niestety muszę się zgodzić z przedmówcami nie masz ciotki albo wuja w środku zapomnij o pracy właściciele niby w porządku ale to chyba tylko gra pozorów bo tak naprawdę nie maja pojęcia co tam się dzieje zastanówcie się dwa razy zanim zaczniecie tam pracować niestety od środka nie wygląda to już tak pięknie jak z zewnątrz
aplikant 2014-01-11 15:39:03
Firma z zewnatrz wyglada okazale.Na rozmowie bardzo milo do momentu jak moj rozmowca zapytal sie o wynagrodzenie i tu smiech na sali ich propozycja 2000 brutto -1400 netto szkoda bylo auta ciagnac do Piaseczna. Prowadza nabor od jakiegos czasu, i wiadomo z jakich powodow skoro chca zeby za darmo pracowac.
4
zniesmaczony 2014-05-14 10:38:02
jaka piękna reklama - to chyba nie miejsce na tego typu wpisy?
Andrew 2014-10-08 16:53:11
Witam
Orientuje się ktoś czy obecnie prowadzone są rekrutacje na stanowiska inżynierskie w Eris?
Pani M. 2014-11-14 11:08:22
Pracowałam w Laboratorium na zastępstwo dziewczyny która poszła na urlop macierzyński. Firmę będę wspominała z ogromnym sentymentem wszystko dzięki ludziom którzy tam pracują bardzo życzliwa atmosfera. Od razu podczas rozmowy kwalifikacyjnej zostałam poinformowana, że szanse na przedłużenie umowy na to stanowisko są znikome i po powrocie koleżanki będę musiała odejść. Zarobki może nie są wysokie ale tragedii nie ma jako przedstawiciel 3 tys i w górę w zależności od realizacji planu. Myślę, że o firmie świadczy też to że pracują w niej ludzie z 30 letnim stażem którzy są z firmą od początku.
MS 14 11 2014 2014-11-14 15:52:47
Zgadzam sie calkowicie z twoja opinia zostalam zwolniona i potraktowana jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a tak mnie zapewniala PH ze tak bedzie cudownie nagle przymusili mnie ze mam miec sprzedaz 150 produktow a panie omijaja erisa szerokim lukiem bo sa drogie produkty a na poczatku mi nic nie Mi Ze sa targety
śmiszne 2014-12-22 18:43:48
no i jak tą całą pracą w doktor irena eris - bo szczerze powiem ze chcialbym miec jakeis inforamcje na temat pracy. najbardziej ucieszony bym byl z pracy na magazynie, a potem ewentualnie na jakis maly awans moge liczyc jak sie sprawdze?? mnie interesuja generalnie sprawy zwiazane z tym wszystkim a przedewszystkim z zarobkami .
palasznik 2015-02-20 20:09:22
Z tego co się orientuje to firma Dr Irena Eris obecnie nikogo na magazyny nie szuka. Albo przynajmniej nie mogę znaleźć. Poszukaj na ich stronie w zakładce "kariera". Ale można znaleźć oferty dla fryzjerek, kosmetyczek czy też przedstawicieli handlowych. Proponuję systematycznie odwiedzać stronę i sprawdzać, albo ewnetualnie wysłać im swoje CV, jakie jeszcze profesje by Cie interesowały ?
magda 2015-03-07 16:54:42
Hej, mnie zainteresowała jedna z ofert pracy Dr Irena Eris z ich strony, dokładnie chodzi mi o stanowisko Laboranta w Piasecznie. Nie wygląda to zbyt skomplikowanie, a jestem absolwentkom inżynierii chemicznej i procesowej, to wymagania wszystkie spełniam. Czy atmosfera jest ok? Co to za liczne benefity pozapłacowe?
zzaadffr 2015-05-10 19:23:59
witam firma jest ok ale kierownik magazynow jest po (usunięte przez administratora)
gruzja 2015-11-03 10:00:20
Mnie przeraza pozim tych naszych absolwentow dzisiaj. Dziecko zagladnij do slownika, bo jak tak bedziesz pisac to nawet jesli jestes najlepsza absolwentkOM to kto bedzie chcial takiego analfabete?
niki 2015-12-16 21:55:34
Pracuję tu jako dermokonsultantka i jestem przerażona, spóźnione wypłaty, atmosfera tragiczna, i jednym słowem wyzysk!
Nigdzie nie ma tak źle.
Nie polecam tej firmy.
Coala 2016-02-22 19:50:58
Gdzie szukać ofert,bardzo chcę pracować?
Coala 2016-02-22 19:51:49
Gdzie szukać ofert,bardzo chcę pracować?
Obecny 2016-03-08 13:40:41
Wyplaty sa w terminie ale zgadzam sie z 123 firma coraz gorzej jest zarzadzane. Szczegolnie niektorzy pseudo dyrektorzy nie do konca wiedza co robia.ustalaja jedno z kilentami a drugie mowia pracownikom. Istnieje istna spychologia.odpowiedzialnosci. pracownik traktowany jest jako osoba od wszystkiego a pensja nadal taka sama.nawal obowiazkow.trzeba bedziie niedlugo stad uciekac i nie tylko ja tak mysle
2
rodrick 2016-10-17 21:12:08
Co tu dużo pisać o tej firmie hmmmm? Motto na ten rok to: Pracuj i ciesz się , że pracujesz
A i należy dodać r o d z i n n a a t m o s f e r a (tz.)
schabowy 2016-10-18 21:07:43
Słyszałem , że chcą być -kołchoz - czytaj korpo
1
Zostaw swoją opinię o Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris