logo Tm system Poznań

Tm system Poznań

Poznań

Opinie o Tm system Poznań

tomeczek 2013-09-28 23:34:05
dla potencjalnego pracownika ważne jest, żeby samochód to nie był rozlatująca się kupa złomu. A nie wiecie jak jest z włąsym samochodem Można z nim korzytstać?
Tomek 2013-09-30 10:07:14
Żenada jak czytam te opinie.Co kogo obchodzi czy to jest firma rodzinna czy grupa znajomych czy też ludzi z zewnątrz,jakim samochodem będzie się jeżdzić, jakie techniki sprzedaży firma stosuje, od jakich wyników jest ustalana premia i wynagrodzenia. Przecież każdy może założyć sobie taką samą i spróbować na własnej skórze przerobić jak wygląda zarządzanie, koszty, techniki sprzedaży aby utrzymać się na rynku.Nie pracuje w tej firmie, tylko w podobnej branży (usunięte przez administratora)a osobom, które mają odwagę z sukcesami rozwijać swoje firmy i dawać zatrudnienie za bardziej lub mniej godne wynagrodzenie.szacun
powiem 2013-09-30 23:23:41
Mnie takie rzeczy obchodzą. Według mnie (i sądzę, że nie tylko) takie rzeczy są istotne przy poszukiwaniu pracodawcy. Ja też się zastanawiam jak wygląda sytuacja z samochodami?
2013-10-01 15:07:11
powiem - 2013-09-30 23:23:41

Mnie takie rzeczy obchodzą. Według mnie (i sądzę, że nie tylko) takie rzeczy są istotne przy poszukiwaniu pracodawcy. Ja też się zastanawiam jak wygląda sytuacja z samochodami?
Oczywiście można korzystać z samochodu prywatnego, wówczas rozliczana jest kilometrówka. Rozumiem, że potencjalny pracownik jest zainteresowany warunkami zatrudnienia, ale o tym na rozmowie kwalifikacyjnej, nie na forum. Na pewno też nie czuję się zobowiązana do informowania odnośnie sposobów finansowania środków trwałych w firmie.
Osoby zainteresowane pracą proszę o przesłanie aplikacji, wszystkie wątpliwości możemy wyjaśnić w czasie rozmowy.

(usunięte przez administratora)
Piotr 2013-10-08 07:10:45
Na forum można dużo szybciej uzyskać odpowiedź i w drodze ewentualności pójść na rozmowę.. a czy mógłby się wypowiedzieć któryś z obecnych pracowników nt. w/w standardów?
pepe 2013-10-08 11:16:09
Nie można się wypowiedzieć ,słyszałeś coś o lojalkach;)
Sabina Kokorniak 2013-10-22 08:01:16
Jak czytam te opinie zastanawiam się, czy Ci ludzie rzeczywiście pracowali w mojej firmie. Konsultanci nie mają zakazu konkurencji jedynie zakaz ujawniania tajemnic służbowych, a to nie zamyka drogi do pracy w żadnym call center.
Proszę uprzejmie, żeby osoby nie powiązane z firmą w żaden sposób nie wypowiadały sie i nie wprowadzały na forum mylnych informacji.

(usunięte przez administratora)
Sabina Kokorniak 2013-10-22 09:02:39
Przepraszam, może to moje subiektywne odczucie, ale osoby wypowiadające te opinie raczej nigdy nie pracowały w TM SYSTEM, ponieważ rozmijają się z prawdą.(usunięte przez administratora). Proszę wiec uprzejmie, jeśli nie pracowałeś i tylko gdzieś coś ktoś powiedział i nie do końca wiesz gdzie i o kim, nie opisuj tego na forum.

Z góry dziekuję
(usunięte przez administratora)
koleżanka 2013-11-28 09:53:12
Jedna z najgorszych firm w jakich byłam, nikomu nie polecam tego typu podejścia do ludzi szkoda czasu i nerwów na tą firmę. Takie są moje odczucia, chcesz idź zobacz sam co się tam dzieje, była by ciekawa książka z tego :)
4
pracownik 2013-11-28 15:22:43
Może i nie jest łatwo sprzedać, ale niczego nie nie jest łatwo sprzedać a przerobiłem już kilka firm z wizytówkami i stwierdzam że tutaj jeszcze najlepiej doceniają pracownika za trud jaki się wkłada w pracę. Byłem w kliku co proponują 2500 tys netto podstawy haha ściema totalna. Pracuję tu drugi miesiąc i polecam
pracownik 2013-12-09 12:45:30
Ja tam też nie mam nic do tej firmy liczą się współpracownicy a nie szefostwo :D 7/10
Lenka 2013-12-14 16:38:21
W tej firmie można zarobić dużo i się nie napracować(usunięte przez administratora)Wprawdzie pomysł z systemami rabatowymi stary jak świat i sa takie jak benefit,fitprofit,netrona,kartanaplus itd.ale konkurencja została w tyle ze swoimi i nieciekawymi produktami,tj wizytówka,fanpage,budowa strony www i pseudopozycjonowanie:)Wiem ponieważ starałam się dostać do pewnej firmy na W... ale maja tak nieciekawe produkty że musiałabym być wrózką.Atmosfera na takie małem call ok.Polecam szczególnie motywowanie pracowników w tej call;)
1
Sylka 2014-01-12 12:58:54
Nie zgadzam się z twoją opinią.Szkolenia są porządne i trwają pełen wymiar czasu .Szefowa porusza na nich szczegółowo takie tematy jak:koncentrować sie na rozmowie telefonicznej i odsiewac ziarno od plew,jak skutecznie otwierać rozmowę przez telefon,jak przeprowadzić prezentację przez telefon,jak umiejętnie stosować wybrane techniki sprzedaży przez telefon,jak radzić sobie z trudnymi klientami i z ich obiekcjami,jakie cechy powinien miec profesjonalny sprzedawca ,telemarketer itd.dopiero wtedy po otrzymaniu bazy klientów przystępujemy do dzwonienia:)Wciąż podnosimy dzięki szefowej która jest dla nas mistrzem, kwalifikacje i edukujemy się teoretycznie i praktycznie z dziedziny psychologii tzw wpływu na ludzi a sprzedając ciekawe produkty nieżle zarabiamy ja osobiście wyciągam ponad trzy koła na miesiąc.ogólnie jest sielsko i zapraszam zastanawiających sie do skladania aplikacji:))
Jak zamykać sprzedaż na TAK?
zdzisław 2014-01-20 09:06:17
Zastanawiające jest dla mnie to że wszystkie negatywne opinie są z jakimiś śmiesznymi nickami. Nie polecam ale już imienia nie podam więc nie ma co wierzyć takim wpisom. Pracuję w konkurencyjnej firmie z racji tego że ma ją mój przyjaciel ale Tm System też znam i polecam.
kuba od agniechy 2014-02-22 14:10:27
(usunięte przez administratora)... Ja tam pracuję i nie narzekam Mam klientów, którzy dopraszają się o kolejne reklamy i maja takie układy z informatykami, że promuja ich bardzo wysoko... Ale są i tacy co narzekaja, no ale nie wszystkim dogodzisz. Jedni lubią szparagową drudzy i nad spaghetti narzekaja
1
talk 2014-03-12 09:30:15
A mnie ta firma się podobała.Jak w każdej, są jazdy, ale w której ich nie ma.Jak Polska długa i szeroka praca w call nie jest tematem pozytywnych podniet emocjonalnych, ale kształtuje charakter a to jest bezcenne a ludzie ze słabym charakterem?po prostu się do tej pracy nie nadają i wywalają swoje flustracje na forach.Chcesz się nauczyć czegoś,rozwijać i potrafisz swoje talenty wykorzystać do zarabiania pieniędzy ta firma to umożliwi na pewno.
Niko 2014-04-28 09:02:11
Za mało zarabiałam.Słabe prowizje dla nowych były i choć sprzedaż wysoka.Ale może teraz coś się zmieniło w końcu to największe call w Poznaniu.
Kasie 2014-05-17 01:02:16
Z jednej strony to ciekawe rozwiązanie z drugiej strony pewnie jest się jednym z wielu... co oznacza, że ciężko może być gdzieś dalej zajść ...
Zuz 2014-05-20 15:20:56
@Kasie. Wiesz, jak chcesz być indywidualistką to nie ten zawód :). Wiecie coś więcej o umowie, socjalu itd?
1
Zuz 2014-06-16 12:39:47
ale odwracając sytuację to nawet taki kierowca taksówki też podobnie wykorzystuje naiwność ludzi, bo autobusem się jedzie taniej, a najlepiej jeszcze na gapę. praca jak praca i tyle.
Benia 2014-06-20 13:32:10
Anitka inna firma prowadzi teraz bfip,chyba dawno tam nie pracowalas:)Praca jest jak piszesz e typowo dla indywidualistow.Zostajesz sam na sam z monitorem,telefonem i fantazjujesz w skupieniu klientowi,podalas akurat frazy baza firm ktora dobrze sie pozycjonuje zreszta przy takiej ilosci linkow przych i wych . I innych tajnikach SEO to nie sztuka.ja mowilam klientowi inne frazy:index,katalog,rejestr itd.Ogolnie wszystko zalezy od Googla i jego algorytmow co w duzej mierze jest kwestia przypadku gdzie sie znajdziemy w wynikach wyszukiwania.Napisalas dziecinny komentarz kochana zero merytoryki,Zuz tez.
Zuz 2014-06-23 16:27:43
ej, ale wystarczy posiedziec troche w internecie zeby zobaczyc ze algorytmy Google są tak zmienne że nie ma jednej reguly jak pozycjonowac. tak wiec Benia ma chyba racje, tak wg mojego doswiadczenai sie wydaje.
do Anity:Benia 2014-06-24 22:11:50
Uwierz, ze bardziej sie znam na SEO niz ci sie wydaje,poza tym panele adm.programow wymuszaja niejako wpisywanie opisow,slow kluczowych itd to jest zmudna praca:)napisalam prawde jak jest.dbaja o wskazniki przynajmniej strony-matki bfip.pl.zreszta jeden z nich google bedzie w lipcu dawal a zwie sie PR;)ostatnio robil to w grudniu 2013.ja nie bronie tej firmy i jej szefostwa(usunięte przez administratora),gdyby tak bylo teraz bym tam pracowala to kwestia obyczajowoscii mialas duzo racji w opinii o tej firmie ale opartej na emocjach:zarabia szefostwo 95%marzy ale zapomnialas o tym ze:kosultant,kierownik grupy itd zabieraja z tego troche,dalej biuro ,informatyk itd.poza tym nie ma gornej wartosci za jaka konsultant ma sprzedawac jak jest obrotny to za600zl sprzeda wizytowke i wtedy ma wieksza marze a ze sa tacy co kupuja je za te pieniadze to ich sprawa.reasumujac?Tecon ma teraz nowa oferte,wynagrodzenia na czas wyplacane i nie ma co plakac..dala susa do przodu przed konkurencja typu:rejestry,katalogi,indexy,spisy i inne bazy;)z wiatrakami nie wygrasz Anitka ale zyczeci powodzenia:)))
Zuz 2014-06-25 12:41:46
generalnie w internecie przy pozycjonowaniu liczy sie zmudna praca i trzymanie reki na pulsie. jak chcesz latwiej to idz do public relations czy marketingu :). taki żart. ta kwota za wizytowke nawet spora jest, dobry handlowiec musial byc z niego.
1
Benia 2014-07-01 13:03:00
widze Zuz ze jestes bystra i inteligentna ,pewnie jak pracowalam w tej firmie musialam cie poznac.Tak pozycjonowanie to zmudna I delikatna robota i rozlozona wczasie.Inaczej bazafirmkropkapl mialaby najwieksza ilosc klientow poniewaz najbardziej pasuje do frazy wyszukiwan a tak nie jest:)a handlowiec?wiedza,odwaga,komunikatywnosc,motywacja,optymizm i impulsy tak pozytywne jak i negatywne co jakis czas odswiezajace szare komorki i znalazlby sie co sobie poradzi.(usunięte przez administratora)
Kaśka_25 2014-07-03 16:25:28
Cześć, jak mam tak tylko z trzy miesiace doswiadczenia na słuchawce to sie nadam? szybko sie ucze, a ze studia zakonczylam w zeszlym tygodniu to warto pojsc do pracy - mama nalega :).
Bartek 2014-07-03 19:59:45
Kasiu jesli masz dyplom uczelni wyzszej to jak najbardziej praca dla Ciebie.(usunięte przez administratora)praca konsultantki sprzedajacej wizytowki firm Benia sie powtarza poniewaz za dlugo pracowala na infolinii I ma w nawyku wyuczone regulkii.Polecam tym bardziej ze to najlepsze call w Poznaniu.
Ania 2014-07-06 23:43:35
Boooże jaka afera powstała :D Ja pracowałam tam przez pół roku, narzekałam trochę bo mi się nie udawało dopiero w ostatnim miesiącu mi się udało dobrze zarobić bo sie wziełam za robotę:P szefowa pomimo tego że wyrabiałąm pierwszy próg nie wywaliła mnie z pracy tylko cierpliwie czekała aż się naucze dobrze sprzedawać a jak wam się udaje sprzedać tym sposobem w tej firmie i uda wam się duzo zarobić to czemu nie wybrać takiej roboty? Moje zdanie jest takie...nie ważne jak ważne żeby dobrze zarobić.:) Dziwi mnie ludzka mentalność, że tak nie wolno sprzedawać że im szkoda ludzi ale szczerze to ta firma nie sprzedaje wizytówek biednym staruszkom czy samotnym matkom z dziećmi tylko przedsiębiorcom na biednych nie trafiacie a jeszcze klienci sobie odliczą VAT od tego to będą szczęśliwi...i czego chcieć więcej?
Zuz 2014-07-07 10:31:19
@Bartek ponownie: ja u Was nie pracuje, wypytuję o opinie, tak jak jest napisane na tym forum: "opinie o pracodawcach" :). @Ania: ja nie mam żadnego ale do takiej pracy. Moim zdaniem nie rozni sie ona od tych, ktorzy robia reklamy. Marketing to marketing. I tu i tu nalezy jak najwiecej sprzedac, a ze ludzie, w tym przypadku przedsiebiorcy szukaja latwej okazji to wszystko do siebie pasuje. ja zarabiam sprzedajac wizytowke, on tez w jakis sposob zyskuje. to calkiem nieskomplikowane. Ogolnie polecasz, tak?
Ania 2014-07-07 11:33:08
Zuz: polecam bo jest dobra kasa i tyle. Oczywiście każdy kierownik grupy każe non stop dzwonić (to mnie wkurzało) ale z perspektywy czasu zrozumiałam, że to jest motywujące. Bo jak się nie wykonuje dużo telefonów to ciężko jest sprzedać dużo wizytówek co się wiąże z kasą. Nie wiem jak jest teraz ja pracowałam gdzieś w 2012 roku do października musiałam odejść z powodu spraw osobistych tak to nadal bym tam pracowała bo nie ma co się oszukiwać zarobić można.
Gołębica 2014-07-15 18:40:44
hej wlasnie uwolniłam się od konkurencji i pytanie w związku z tymi progami. jest szansa że od razu wskoczę na wyższe stanowisko? Na stronie szukacie szeregowych pracowników, ale ja mam doświadczenie
Gołębica 2014-07-18 14:54:28
Ania, a tu pełna zgoda. Też miałam w konkurencji podobnie wytłumaczone dlaczego netto wychodzi tyle akurat. Napisz jak srednio dziewczyny u Was awansują na wyzzsze stanowiska.
Flipeo 2014-08-11 16:22:35
Dla mnie full serwis.Jestem zadowolona:)))
gosia 2014-08-25 15:25:14
hej, nie wiecie czy jest mozliwosc pogodzenia tej pracy ze studiami? jestema na dwóch kierunkach: marketing i zarządzanie to akurat dziennie. NO i oprocz tego jeszcze zaocznie filologia romańska. W ofercie na stronie tm system są podane precyzyjne godziny pracy konsultantki, ale zy mozna sobie dopasowac grafik?
kuleczka z radomia 2014-09-05 16:33:38
odnoście poprzedniego wpisu, dajcie jakieś info kochani jak to u nich jest z grafikiem i jego elastycznością. Na piątym roku mam jeszcze trochę ale niewiele zajęć a bardzo mi zależy na jednoczesnej pracy bo rodzicielski sponsoring się skończył. dajcie też plisss znać na ile na początku w tm system proponują pierwszą umowę i czy trudno jej się utrzymać
kasiuleczka 2014-10-27 13:16:17
podpinam się pod wcześniejsze wpisy, jak to u nich jest z tym grafikiem i jego elastycznością?to bardzo istotne info dla mnie bo studia i małe dzieci a pracować mi się chce bardzo.jakbym się tam dostała to jakie są dokładnie kompetencje pracownika i dokładnie na czym polega praca u nich? pozdrawiam was wszystkich kochani
1
33 2014-11-17 14:38:45
widziałem, że szukają sprzedawców czy tam doradcow telefonicznych klienta. zwał jak zwał praca na słuchawce- ktoś jest w stanie napisać jak wygląda tam praca, Istotne dla mnie jest to jakie warunki płacowe są oferowane nowym pracownikom i jaka umowa? Szczerze mi zależy na znaleznieu fajnej pracy dlatego zwracam się o pomoc
mik 2014-12-01 17:54:12
i jak tam? byles na rozmowie? wiesz juz jak funkcjonuja? ja tez szukam czegos i zastanawiam sie jaka jest atmosfera pracy, jakie firma oferuje możliwości rozwoju zawodowego, jakie są oczekiwania pracodawcy od nowego pracownika? Gdyby jeszcze ktos cos wiedzial to prosze o info!! :-)
1
Robert 2015-01-30 15:13:29
Jeśli ktoś z pracowników wie coś na temat firmy BFIP lub tencon to prosze o kontakt: kontakt.sprawa@gmail.com
sprzedawca 2015-02-18 07:42:22
Firma każe swoim pracownikom kłamać przez telefon i naciągać nieświadomych ludzi na nieistniejące wizytówki internetowe. Jeżeli Twoja moralność pozwala Ci manipulować i oszukiwać ludzi to odnajdziesz się tam idealnie. To nie ma nic wspólnego z telemarketingiem i technikami sprzedaży. Ze swojej strony radzę OMIJAĆ Z DALEKA
1
atoska 2015-03-06 08:44:50
zajmuje sie sprzadaza reklamy w internecie, programow lojalnosciowych dla firm i ochrony konsumenta.Sama szefowa jest urocza, niestety rozni ludzie przychodza do pracy tam:ze zlymi nawykami wyniesionymi z innych firm np:tych co staruszkom garnki oferowaly czy koldry za niebotyczne pieniadze:)i stad rozne nieporozumienia.Reszta to konkurencja dosc bezwzgledna w tej branzy.Ogolnie Tomku polecam to nie garaz czy pokoik zreszta zobacz na google view street.pozdrawiam
baczna obserwatorka 2015-04-22 11:41:42
Witam, byłam w tej firmie rok temu na 1 dniu próbny, wraz z koleżankom -ona została tam do dziś - ja znalazłam prace w zawodzie.Opowiem Wam kilka rzeczy

Firma prowadzi kilkanaście serwisów wstylu panorama firm, tzw wizytówek firmowych. Uczciwa sprzedaż tych wizytówek ma niską skuteczność, ponieważ serwisy nie reprezentują żadnej wartości rynkowej, nawet w kwestii pozycjonowani firm umieszczających tam swoje informacje ponieważ linki do stron są "no falow" czyli nie wpływają na wyniki wyszukiwani strony właściwiej firmy XYZ

Firma wybrała sposób sprzedaży na tzw "niedomówienia" praca polega na wyszukaniu w konkurencyjnych serwisach, klientów którzy wykupili opcje płatną, np wyróżnienie, dodatkowe zdjęcia etc, i kontakt z ta firmą podszywając się pod inny serwis. Zazwyczaj zalatany przedsiębiorca pamięta, ze kiedy kiedyś płacił za wizytówkę w takiej firmie, wiec mimo zdziwienia, że już trzeba opłacić przedłużenie zgadza się na takowe. Faktura za wizytówkę, ale już w serwisie firmy TM System jest wysłana kolejnego dnia za pobraniem, tak by klient nie miał możliwości zgłębienia info za jaką wizytówkę połaci. Proces ewentualnej reklamacji to fikcja, wiec większość klientów nawet jeśli zorientuje się, ze to oszustwo odpuszcza bo całość to kilkaset złotych (najczęściej 300 netto) i gra nie jest warta świeczki.

Plany sprzedażowe, naciski, mobbing etc to normalna rzecz jak w każdym sprzedażowym CC.

Dla kogo ta praca - jeśli jesteś nałogowym kłamcą, potrafisz złapany za ręke bez wzruszenia na twarzy powiedzieć, ze to nie Twoja ręka, będąc dzieckiem podkradałeś wszystkim w rodzinie pieniądze z portfeli, a na ulicy widząc, ze komuś wypadł portfel podejdziesz i jak nikt nie patrzy schowasz go do własnej kieszeni to ODNAJDZIESZ SIĘ W TEJ PRACY ZNAKOMICIE. Technik sprzedaży oni nauczą Cie bardzo szybko. Z niemoralnym sumieniem musisz się urodzić :)

Widzę to po swojej koleżance, wcześniej zdarzały jej się małe występki -ba łącznie z przyprawianiem swojemu facetowi rogów, po rocznej pracy tam, nie ma w ogóle poszanowanie dla ludzkiej uczciwości, skłamie każdemu na każdy temat, i to w sposób że wykrywacz kłamstw miałby problem.
3
KijMaDwaKońce 2015-06-18 18:59:29
Dzień dobry! jutro będzie kurier z dokumentami za przedłużenie reklamy, proszę zapłacić 360 zł tak jak ustaliliśmy wcześniej.
(Klient) Ale ja nic nie zamawiałem....
Zamawiał pan/pani reklamę, minął czas na rezygnacje, albo zapłacą Państwo albo sprawa trafi do windykacji.


Tak się tam dzwoni żeby sprzedać reklamę, pewnie już w większości firm tak jest ale idzie zarobić bo baranów nie brakuje
2
lunatica 2015-07-10 15:58:49
coś ci się kij pomyliło.Sama widziałam szefową tej firmy na fb na zdjęciu gdzie trzyma dyplom uznania od władz miasta za ochronę kupujących i tropienie nieuczciwych firm .coś zmyslasz nieudaczniku.
pauli 2015-09-30 23:16:27
Pracowałam tam. Faktycznie, trzeba nieźle nauczyć się kłamać. Wydawało mi się, że będzie to warte kasy, którą zarabialam, a nie było to mało, jak na 2012 rok. Teraz już chyba nie dałabym rady wciągnąć się w to. Wyżej koleżanka opisuje jak wygląda szkolenie itp = 100% racji. Dodam tylko, że strach przed tym, kiedy wleci policja, prokurator był ciągły. Kolega był długo przesłuchiwany, bo ktoś mądrzejszy zgłosił fakt naciagania. Atmosfera średnia. Dużo młodych lasek, które obcinaja cię od góry do dołu.... Potworzone kliki... To nie dla mnie. No i jeszcze słuchanie manager, dzwoń!!! Nie masz jeszcze żadnej umowy!!!!
oszukany 2015-10-18 12:40:42
Witam! ostrzegam przed ta firma, teraz wyludzaja od ludzi pieniedze podszywajac sie pod Urzad Ochrony Konsumenta, ze niby nas ochronia przed oszustami z wizytowkami!!! Pani Sabina to jedna wielka oszustka
1
Przemo 2015-10-27 09:23:04
Nie polecam. Nepotyzm w kierownictwie , oszukiwanie ludzi i naciągactwo, na awans można liczyć jeżeli dobrze się podliżesz i tyle...pracowałem tam rok i niczego nie uzyskałem a byłem dobrym "sprzedawcą" ( naciągaczem ludzi ). Presja na pracowników ogromna nie polecam praca w ciągłym stresie. Pozdrawiam
bla bla bla 2015-11-10 19:21:33
tak, potrzebują do pracy
remok 2016-05-07 17:12:00
@merkon a o jakich konkretnie szkoleniach rozmawiamy? Przyznam, że dla mnie to bardzo ważne, jeśli firma daje mi możliwość ciągłego rozwoju i inwestuje w pracowników.
Paulina 2016-12-03 09:59:18
Lepiej niech za dużo nie skacze z tym dyplomem, bo teczka dowodów na to wszystko jest szeroka, Na policji kartoteka oszukanych klientów też nie jest mała nie wspominając o zadowolonych klientach. Zdrowa Konkurencja to nie jest, tu są chore praktyki i wmawianie sobie że tak się tępi konkurencje. Pan Adwokat Czyż...... powinien się wstydzić że współpracuje z taką firmą jak wasza od samego początku było to jedno wielkie oszustwo co robiliście i jak się nie odczepicie to pokaże wam jak bardzo się mylicie w swoich obsranych myślach żegnam
Zostaw swoją opinię o Tm system Poznań - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tm system Poznań