brak logo

Allflex Polska

Swarzędz

Opinie o Allflex Polska

były pracownik 2012-11-04 19:59:41
Nie polecam tej firmy! Kierownik jednej ze zmian pan[usunięte przez admina] tylko wyzywa i równa Cię z ziemią. Ukończył zawodówkę i myśli, że jest niewiadomo kim! tak samo jego żonka,. niby godzinówka a oni patrzą ile jak robisz nawet wyjście do kibelka trzeba poinformowac- żeby potem odjąć Ci parę groszy za robote...płaca minimalna... NIE POLECAM
1
Darek 2013-11-25 09:38:55
Jakie zarobki sa w tej firmie. Słyszałem ze potrzebuja pracowników.
1
biku 2014-01-27 15:19:10
w pełni zgadzam się z opinią "były pracownik"04 11 2012r.
może kierownik zmiany uszedł by w tłumie(usunięte przez administratora)niezbyt dobrze wspominamy.płaca niebyła taka zła lecz nie ci ludzie.
binek 2014-09-24 11:07:34
jeżeli uważasz że 1350 zł to jest płaca nie zła, to więc zapraszam do nas...
2
anonim14 2014-11-14 13:26:19
Zgadzam się z opinia. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY. Kierownictwo nie dowytrzymania. Chcą aby człowiek dziesięc rąk miał i robił jak maszyna, nie ma nawet kiedy do kibla wyjść lub chwile odsapnąć. Na każdym kroku jest się kontrolowanym, obserwowanym, gorzej niż więzienie. Nawet jak się pracuje jak może to i tak zjebe nie wiadomo za co sie dostanie, także NIEEEEEEEEEE polecam!!!!
1
haha 2014-11-19 21:04:36
koleżanka nie dała rady i się zwolniła a teraz płacze :D
bylyyyyy 2015-01-19 23:11:13
Robota do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam . tylko uciekać i szukać coś innego, kto tam pracuje jest skończonym idiotą
maniek 2015-12-15 16:20:06
ta firma to porażka z tego co piszecie, jeśli już to może tam się przyjmą do pracy Ukraińcy ale to też nie jest do końca pewne że będą chcieli :)
pracownik 2016-01-29 08:12:36
pracuję w tej firmie juz ponad 3 lata i praca nie jest wcale zla, wszystko na swoim miejscu no i wypłata calkiem ładna :)
Mariuo 2016-05-08 10:26:04
praca na takich stanowiskach zawsze jest odpowiedzialna, a pracowitość to cecha, która w firmie faktycznie jest wymagana, jednak to się zwraca i uczciwość oraz lojalność wobec pracodawcy na pewno popłaca :)
Zostaw swoją opinię o Allflex Polska - Swarzędz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Allflex Polska