logo ALBO

ALBO

Radom

Opinie o ALBO

staś 2013-07-28 21:44:46
anonim - 2013-06-22 16:04:33

pracownik, ale jednak ktoś tam pracuje to chyba nie jest aż tak źle, co? Może atmosfera w hurtowni jest świetna? Czy da się coś nieoficjalnie zyskać?
pewnie że świetna jest atmosfera da sie zyskać i to dużo spytaj dziewczyn (usunięte przez administratora)
anonim 2013-08-08 12:12:47
zainteresowany a jaka jest twoja opinia na temat firmy ALBO ? możesz powiedzieć jakie są warunki w tej firmie?
1
Były pracownik 2013-10-21 12:20:28
zarobki małe warunki pracy okropne brak szacunku dla pracownika nie proponuje pracy w tej hurtowni
7
2013-10-21 12:28:58
ta firma była dobra ale w 2004r teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
pracuś 2013-11-21 10:06:30
Pan(usunięte przez administratora) poszedł na zieloną łąke i od razu lepiej gratulacje panie Darku(hektor) prezesie nie można było tak zrobić 2 lata wstecz? pan Robert to był strata czasu i pieniedzy Zarobki sie polepszyły i atmosfera lepsza dziekuje.
pracuś 2013-11-21 10:11:09
Teraz dziewczyną z rozbioru założyć homonto i bedzie super firma
1
Były pracownik 2013-12-15 08:52:32
BRAK SZACUNKU DLA PRACOWNIKA!!! ZAROBKI 1200-1400
2
Artur.. 2013-12-17 07:35:13
romanse i rozbite małrzeństwa to całe ALBO
3
pracownik 2013-12-18 00:01:44
niemożna mówić złego słowa bo ostatnia wypłata była dobra ja dostałem 2460zł jak sie kierownik zmienił to odrazu lepiej sie pracuje wiadomo za co!!I tak powinno być Artur masz racje ja własnie jestem w trakcie rozwodu...
rozbiorowiec 2013-12-19 00:26:24
popieram ostatnia wypłata była OK 1950zł a od dziewczyn wont!!!! pilnować kasjerek!!
Wampir 2013-12-19 14:11:20
To jak w końcu z tymi zarobkami? Ile teraz magazynierom płacą? I w jakich godzinkach są zmiany?
pracuś 2013-12-21 00:19:36
(usunięte przez administratora) pracownik masz racje!!!! wypłaty lepsze 2000zł coś się polepsza odkąd pana (usunięte przez administratora) niema nie płacze za nim
koles 2013-12-22 15:29:02
zarobki 1200-1400 widocznie mało się starałeś .że tak słabo zarabiałeś. Ja taką pensje to wziołem ostatnio z 6 lat temu. Najlepiej by było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robic a dużo zarobic
Magazynier 2013-12-22 18:18:20
Wampir zmiana 1 od 6 do 14 zmiana 2 od 14 do 22 zmiana 3 od 22 do 6. Jeśli chodzi o pensje to w pierszych miesiącach zbytniej rewelacji nie ma ale z czasem nie ma co narzekac a napracować tez się trzeba. Pensja o czasie
1
Wampir 2013-12-22 23:22:45
Dzięki Magazynier, wreszcie konkret a nie kto z kim itd :) Robiłem u konkurencji waszej więc wiem czym ta robota śmierdzi :)
pracuś 2013-12-23 19:30:07
dwie dziewczyny z rozbioru zostawiło swoich mężów i związało sie z chłopakami z ALBO widocznie smoku mało wie
3
GĘSIOR 2013-12-26 09:38:38
nikogo nie interesują romanse i sprawy sercowe tutaj wolałbym dowiedzieć się coś o firmie ALBO zarobki i tryb pracy i warunki a nie jakieś ploty jak emerytki koło śmietnika pod blokiem!!!!
2
Wampir 2013-12-27 10:50:39
A powiedzcie mi jeszcze czy są przyjęcia do pracy? Bo ogłoszenie ukazuje się regularnie co tydzień, pewnie puszczane z automatu.
smakosz 2014-01-10 00:26:43
wiecie ile osub mieszkaja w los angeles?
Norbi 2014-02-16 18:48:24
smakosz, tak wiemy, jakieś 3,8 milionów, ale nie wiem co ma do tego praca w Albo i w ogóle do czego pijesz hehe.
Były 2014-02-24 12:41:49
Wiec tak jako kierowca zarobki ostatnie poł roku 1300-1800 kiedys raz wziolem 2100 RaZ przez 2 lat! a takie teksy ze ktos bierze 2 tys i wiecej (usunięte przez administratora)
adam 2014-06-19 13:50:21
Ostatnio Albo zdobyło Złoty Certyfikat Rzetelności 2013, także chyba warto zaufac tej firmie, liczba nagród i wyróżnień robi niemałe wrażenie.
benny 2014-09-30 02:48:24
Albo posiada już 4 centra dystrybucji: Radom, Łódź, Kielce i Rzeszów. Posiadają także własny, największy w regionie wydział rozbioru mięsa wieprzowego i drobiowego. Surowce pochodzą od sprawdzonych i pewnych dostawców z renomowanych zakładów. Dodatkowo firma Albo należy do grupy MultiFood, zrzeszającą lokalnych dystrybutorów wędlin i mięsa.
3
Mimek 2014-11-13 00:41:18
Może i rzeczywiście dostawców mają sprawdzonych, ale czy tak samo można powiedzieć o pracownikach, czy też stają na wysokości stawianych im zadań i dają sobie z nimi radę? Inną sprawą jest fakt, że posiadanie dobrego wykwalifikowanego pracownika ma swoją cenę - czy w tej firmie szeregowi pracownicy mogą liczyć na dobre zarobki?
edek 2014-11-27 14:18:40
wydaje mi się, ze firma oferuje dosyć dobre stawki, nawet dla tych nowo zatrudnionych ludzi, więc nie ma się o co martwić.. zastanawiam się jeszcze czy na pewno jest tak, że się dostaje premie, czy jest to jasno zapisane na umowie czy potem robi się dodatkowe aneksy do tych umów, ktoś sie w tym orientuje?
tomek 2014-12-11 18:30:15
no to super bo ja już się zacząłem poważnie martwić o to czy macie na przykład, dostosowaną liczbę miejsca do ilości chetnych praktykantów? no i nie wiem czy nie ma tam jakiego,ś konkursu, ze na zasadzie kto ma lepsze oceny to przechodzi, czy jest jakas rozmowa kwalifikacyjna normalnie? jak to wygląda?
gari 2015-02-11 02:37:47
Albo to zdecydowanie jedna z największych firm dystrybujących mięso, przynajmniej jeśli chodzi o województwo mazowieckie. Także jeśli ktoś szuka pracy jako przedstawiciel handlowy to będzie to dla niego dobre miejsce. O ile oczywiście zna się na swojej robocie, bo za nieróbstwo tu niestety nie płacą.
pelle 2015-02-25 21:08:48
Firma ALBO obecnie poszukuje pracowników DZIAŁU HANDLOWEGO. Na stanowiskach specjalistycznych i menadżerskich ważne jest dla nich wykształcenie kierunkowe oraz indywidualne predyspozycje, tak więc nie koniecznie trzeba być obeznanym w branży. Choć będzie to dodatkowym atutem. Chyba to dobra firma na początku kariery zawodowej
Wilas 2015-03-13 00:50:14
Albo działając na Mazowszu ma dosyć sporą konkurencję. Chociaż cały region słynie z zatrudnienia w usługach - Warszawa - i dodatkowo ogromnej ilości sadów - okolice Tarczyna - to również i przetwórstwo mięsne jest cenione na Mazowszu. Tym bardziej, że nie wydają się być tanim dostawcą, a ich produkty chyba są jednymi z najchętniej kupowanych na rynku.
Hano 2015-08-09 01:16:07
Myślę, że dla dobra KAŻDEGO byłoby nie wchodzenie w tyłek wszystkim dookoła a przede wszystkim pozostawienie prywatnego życia innych ludzi. Nie znam, za krótko pracuję ale nie uważam, żeby tego typu teksty były stosowne. Może to i prawda co da się gdzieś usłyszeć tu i ówdzie, że praca w albo ma swoje plusy i minusy..
Jot 2015-11-04 18:12:12
Na stanowisko kierowcy do rozwożenia mięsa wymagają min.średniego wykształcenia- a może być dr.ekonomii
2
fuks 2015-11-04 21:25:32
jak kazda jedna ma swoje plusy i minusy. neistety czasem niektorzy zle reaguja na te minusy... teraz akurat do albo poszukuja magazyniera-kierowcy i widze ze oferuja mowę o pracę w pełnym wymiarze etatu, premie miesięczne, dodatki za godziny nocne. wiec dla mnie to dziala na plus dla firmy..i nie powiem sam jestem zainteresowany
kala 2015-11-27 20:03:55
interesuje mnie praca na stanowisku przedstawiciel handlowy ... moze ktos sie wypowiedziec
Zonet 2015-12-02 14:35:13
Przedstawiciel Handlowy to fajna praca, klient ci, dobre zarobki ale zależne od wkładu pracy, benefitów w branży mało, ale za to często nie ma górnych granic premii
szkoda 2015-12-03 12:55:47
Szkoda gadać o tej firmie. Jeżeli chc3ecie mieć fikcyjne zarobki to idźcie do albo. Kolejny już raz firma twierdzi, że ma straty i rozkładają stratę na pracowników. Kit, że miałeś zarabiać więcej jak co miesiąc zabierają ci pieniądze, bo firma ma straty. I tak w ciągu roku stracisz z 8 tys teraz jeszcze na raty chcą rozłożyć. Odpowiedzialność zbiorowa, śmiech... Nie polecam.
5
vve 2015-12-12 18:05:39
Szkoda, że tak firma podupadła, bo miała wysoką pozycję na rynku jeśli chodzi o dystrybucję mięsa, wędlin i drobiu. Może mają jakiś kryzys, ale jeśli wszystko dobrze rozplanują to myślę, że dadzą sobie radę, a i wtedy nie będzie problemu z niewypłacalnością firmy.
1
Łukasz 2015-12-14 14:19:28
Witam czytam ogłoszenia od ponad pół roku, ponieważ chciałbym zmienić swoja obecna prace. Ogłoszenie na stanowisko Kierowca - Magazynier pojawia się notorycznie na portalach, może mi ktoś powiedzieć jakie są zarobki na tym stanowisku, ale wydaje mi się, że bardzo marne jak i atmosfera. Takie mam wrażenie ponieważ ogłoszenie jest non stop co za tym idzię bardzo duża rotacja. Ktoś co może napisać z Radomia w tym temacie będę wdzięczny.
3
lizak 2015-12-26 16:21:24
@vve każdy ma jakieś przestoje, ale zobacz, że nie jest u nich tak źle skoro jest rekrutacja na przedstawiciela handlowego. Doświadczenie w branży spożywczej może okazać się atutem jak na to ogłoszenie.
fuks 2015-12-29 12:56:16
no ale lizak zeby sie dostac na to stanowisko musisz posiadac sukcesy sprzedazowe ktorymi bedziesz mogl sie pochwalic czy doświadczenie w aktywnym pozyskiwaniu klientów, ich obsłudze, negocjacjach handlowych i sprzedaży;
1
wiki 2015-12-31 15:59:57
przede wszystkim trzeba posiadac jakies doswiadczenie w tej branży, ważne jest by lubic kontakt z klientem i miec jakas siłe perswazji i przebicia, nie kazdy sie nadaje
1
ghj 2016-01-02 19:42:03
@wiki wwydaje mi sie ze na kazdym stanowisku teraz trzeba miec jakiekolwiek doswiadczenie, to nic nowego, ale widze ze oferte pracy maja teraz ciekawa..
byly pracownik 2016-02-06 14:50:50
ALBO wcale nie upada i nie ma złej kondycji. Te potrącenia z pensji to zapewne wynik manka przy remanencie na magazynie, cóż - jak pilnujecie, tak później musicie płacić. A złodziei zawsze było dużo na magazynie, zdarzało sie, ze nawet w pierwszym tygodniu pracy juz wynosili wędliny czy mięso za pazuchą... dno.

Pensje zawsze na czas. Premie różne, ale zawsze są... Szacunek do pracownika nie zawsze... ale jak na radomski rynek to nie ma co narzekać. Sądząc z waszej ortografii to i tak cud, że was gdziekolwiek przyjęli.
A zażalenia na kierownictwo z Kielc proponuję wysłać prezesowi na maila, a nie prać brudy w necie.
1
Adaśko 2016-03-05 13:26:15
No ja też nie jestem zdania, że firma upada, tym bardziej, że poszukują obecnie przedstawiciela handlowego i kierowcy kat. B. Raczej by ludzi nie szukali, gdyby mieli w zaraz upaść. A oferty są fajne, w szczególności ta na przedstawiciela, bo można mieć wysokie zarobki, dzięki prowizjom.
lige 2016-03-11 21:37:48
adaśko, jedno nie kłóci się z drugim, bo poszukiwanie ludzi na szybko czasami jest oznaką desperacji. W mojej jednak ocenie jeżeli ktoś zna się na handlu byłby w stanie nieco firmę wspomóc.
tamara 3 2016-03-14 09:20:20
o, to dla mnie @lige bo ja się znam na handlu bardzo dobrze, a do tego jak na łódź to całkiem niezłe warunki dają - a kurat mam doświadczenie w branży spożywczej tak jak oczekują więc możecie już nie wysyłąć cv kochani bo ja wymiatam konkurencję
gonia 2016-03-16 09:51:04
@tamara 3 w wymaganiach na to stanowisko widziałam, że trzeba być silnie zmotywowanym do pracy i silnie rozwinięte zdolności interpersonalne... no i chyba tego nie można tobie odmówić.
edek 2016-03-18 10:49:58
w zasadzie wydaje mi się, ze oferty jako Przedstawiciel Handlowy to teraz sa już wszedzie, ale na pewno stawki sa w tej firmie konkurencyjne, a rozmowa o prace nie taka zła.
bluzka 2016-03-20 14:05:13
to prawda @edek przedstawicieli hanlowych szukają do bardzo, bardzo wielu firm i myslę, że warunki oferują dość podobne. Ale do ALBO nikogo teraz nie szukaja
stefan 2016-04-05 12:41:47
jak widać, przedstawiciele handlowi chwytają wszystko, oferta już dawno nie jest aktualna. Zastanawiam się czy ALBO ma na tyle dużą bazę klientów, by zatrudniać tyle osób
sd 2016-05-07 13:45:36
no nie ma sie co dziwic @stefan przeciez taki przedstawiecil handlowy to na prawde sporo moze zarobic
Zostaw swoją opinię o ALBO - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALBO