Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ALBO

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 12:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowany a jaka jest twoja opinia na temat firmy ALBO ? możesz powiedzieć jakie są warunki w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-21 12:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zarobki małe warunki pracy okropne brak szacunku dla pracownika nie proponuje pracy w tej hurtowni
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-21 12:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ludz - 2012-10-25 11:37:17]:
ta firma była dobra ale w 2004r teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-11-21 10:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan(usunięte przez administratora) poszedł na zieloną łąke i od razu lepiej gratulacje panie Darku(hektor) prezesie nie można było tak zrobić 2 lata wstecz? pan Robert to był strata czasu i pieniedzy Zarobki sie polepszyły i atmosfera lepsza dziekuje.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-11-21 10:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz dziewczyną z rozbioru założyć homonto i bedzie super firma
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-12-15 08:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BRAK SZACUNKU DLA PRACOWNIKA!!! ZAROBKI 1200-1400
zdjecie uzytkownika
Artur.. - 2013-12-17 07:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romanse i rozbite małrzeństwa to całe ALBO
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-18 00:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niemożna mówić złego słowa bo ostatnia wypłata była dobra ja dostałem 2460zł jak sie kierownik zmienił to odrazu lepiej sie pracuje wiadomo za co!!I tak powinno być Artur masz racje ja własnie jestem w trakcie rozwodu...
zdjecie uzytkownika
rozbiorowiec - 2013-12-19 00:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram ostatnia wypłata była OK 1950zł a od dziewczyn wont!!!! pilnować kasjerek!!
zdjecie uzytkownika
Wampir - 2013-12-19 14:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu z tymi zarobkami? Ile teraz magazynierom płacą? I w jakich godzinkach są zmiany?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-12-21 00:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) pracownik masz racje!!!! wypłaty lepsze 2000zł coś się polepsza odkąd pana (usunięte przez administratora) niema nie płacze za nim
zdjecie uzytkownika
koles - 2013-12-22 15:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2013-12-15 08:52:32]:
zarobki 1200-1400 widocznie mało się starałeś .że tak słabo zarabiałeś. Ja taką pensje to wziołem ostatnio z 6 lat temu. Najlepiej by było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robic a dużo zarobic
zdjecie uzytkownika
Magazynier - 2013-12-22 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wampir - 2013-12-19 14:11:20]:
Wampir zmiana 1 od 6 do 14 zmiana 2 od 14 do 22 zmiana 3 od 22 do 6. Jeśli chodzi o pensje to w pierszych miesiącach zbytniej rewelacji nie ma ale z czasem nie ma co narzekac a napracować tez się trzeba. Pensja o czasie
zdjecie uzytkownika
Wampir - 2013-12-22 23:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Magazynier, wreszcie konkret a nie kto z kim itd :) Robiłem u konkurencji waszej więc wiem czym ta robota śmierdzi :)
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-12-23 19:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwie dziewczyny z rozbioru zostawiło swoich mężów i związało sie z chłopakami z ALBO widocznie smoku mało wie
zdjecie uzytkownika
GĘSIOR - 2013-12-26 09:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nikogo nie interesują romanse i sprawy sercowe tutaj wolałbym dowiedzieć się coś o firmie ALBO zarobki i tryb pracy i warunki a nie jakieś ploty jak emerytki koło śmietnika pod blokiem!!!!
zdjecie uzytkownika
Wampir - 2013-12-27 10:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi jeszcze czy są przyjęcia do pracy? Bo ogłoszenie ukazuje się regularnie co tydzień, pewnie puszczane z automatu.
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2014-01-10 00:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie ile osub mieszkaja w los angeles?
zdjecie uzytkownika
Norbi - 2014-02-16 18:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smakosz, tak wiemy, jakieś 3,8 milionów, ale nie wiem co ma do tego praca w Albo i w ogóle do czego pijesz hehe.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-02-24 12:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiec tak jako kierowca zarobki ostatnie poł roku 1300-1800 kiedys raz wziolem 2100 RaZ przez 2 lat! a takie teksy ze ktos bierze 2 tys i wiecej (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-19 13:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio Albo zdobyło Złoty Certyfikat Rzetelności 2013, także chyba warto zaufac tej firmie, liczba nagród i wyróżnień robi niemałe wrażenie.
zdjecie uzytkownika
benny - 2014-09-30 02:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Albo posiada już 4 centra dystrybucji: Radom, Łódź, Kielce i Rzeszów. Posiadają także własny, największy w regionie wydział rozbioru mięsa wieprzowego i drobiowego. Surowce pochodzą od sprawdzonych i pewnych dostawców z renomowanych zakładów. Dodatkowo firma Albo należy do grupy MultiFood, zrzeszającą lokalnych dystrybutorów wędlin i mięsa.
zdjecie uzytkownika
Mimek - 2014-11-13 00:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i rzeczywiście dostawców mają sprawdzonych, ale czy tak samo można powiedzieć o pracownikach, czy też stają na wysokości stawianych im zadań i dają sobie z nimi radę? Inną sprawą jest fakt, że posiadanie dobrego wykwalifikowanego pracownika ma swoją cenę - czy w tej firmie szeregowi pracownicy mogą liczyć na dobre zarobki?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-10
Żródło: Gowork.pl
Radom
(mazowieckie)
Sp. z o.o. w Radomiu poszukuje kandydatów na stanowisko: Kierowca kat. C Miejsce pracy: Radom Nr referencyjny: TR/2014 Obowiązki: Przygotowanie towaru do transportu, załadunek, transport i wyładunek, Odbiór dokumentów rozliczeniowych od kontrahentów, Wymagania: Wykształcenie min. średnie, Dyspozycyjn
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-27 14:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze firma oferuje dosyć dobre stawki, nawet dla tych nowo zatrudnionych ludzi, więc nie ma się o co martwić.. zastanawiam się jeszcze czy na pewno jest tak, że się dostaje premie, czy jest to jasno zapisane na umowie czy potem robi się dodatkowe aneksy do tych umów, ktoś sie w tym orientuje?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-11 18:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to super bo ja już się zacząłem poważnie martwić o to czy macie na przykład, dostosowaną liczbę miejsca do ilości chetnych praktykantów? no i nie wiem czy nie ma tam jakiego,ś konkursu, ze na zasadzie kto ma lepsze oceny to przechodzi, czy jest jakas rozmowa kwalifikacyjna normalnie? jak to wygląda?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALBO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ALBO?
Zadaj pytanie
x