Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ALBO


Oceniono 13 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ALBO
Lubelska 65
26-600 Radom
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 11:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi powiedzieć czy firma ALBO Radom ma jakieś problemy finansowe? warto rozpoczynać tam pracę?
zdjecie uzytkownika
staś - 2013-07-28 21:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-22 16:04:33

pracownik, ale jednak ktoś tam pracuje to chyba nie jest aż tak źle, co? Może atmosfera w hurtowni jest świetna? Czy da się coś nieoficjalnie zyskać?
pewnie że świetna jest atmosfera da sie zyskać i to dużo spytaj dziewczyn (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 12:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowany a jaka jest twoja opinia na temat firmy ALBO ? możesz powiedzieć jakie są warunki w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-21 12:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zarobki małe warunki pracy okropne brak szacunku dla pracownika nie proponuje pracy w tej hurtowni
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-21 12:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ludz - 2012-10-25 11:37:17]:
ta firma była dobra ale w 2004r teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-11-21 10:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan(usunięte przez administratora) poszedł na zieloną łąke i od razu lepiej gratulacje panie Darku(hektor) prezesie nie można było tak zrobić 2 lata wstecz? pan Robert to był strata czasu i pieniedzy Zarobki sie polepszyły i atmosfera lepsza dziekuje.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-11-21 10:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz dziewczyną z rozbioru założyć homonto i bedzie super firma
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-12-15 08:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BRAK SZACUNKU DLA PRACOWNIKA!!! ZAROBKI 1200-1400
zdjecie uzytkownika
Artur.. - 2013-12-17 07:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romanse i rozbite małrzeństwa to całe ALBO
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-18 00:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niemożna mówić złego słowa bo ostatnia wypłata była dobra ja dostałem 2460zł jak sie kierownik zmienił to odrazu lepiej sie pracuje wiadomo za co!!I tak powinno być Artur masz racje ja własnie jestem w trakcie rozwodu...
zdjecie uzytkownika
rozbiorowiec - 2013-12-19 00:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram ostatnia wypłata była OK 1950zł a od dziewczyn wont!!!! pilnować kasjerek!!
zdjecie uzytkownika
Wampir - 2013-12-19 14:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu z tymi zarobkami? Ile teraz magazynierom płacą? I w jakich godzinkach są zmiany?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-12-21 00:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) pracownik masz racje!!!! wypłaty lepsze 2000zł coś się polepsza odkąd pana (usunięte przez administratora) niema nie płacze za nim
zdjecie uzytkownika
koles - 2013-12-22 15:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2013-12-15 08:52:32]:
zarobki 1200-1400 widocznie mało się starałeś .że tak słabo zarabiałeś. Ja taką pensje to wziołem ostatnio z 6 lat temu. Najlepiej by było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robic a dużo zarobic
zdjecie uzytkownika
Magazynier - 2013-12-22 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wampir - 2013-12-19 14:11:20]:
Wampir zmiana 1 od 6 do 14 zmiana 2 od 14 do 22 zmiana 3 od 22 do 6. Jeśli chodzi o pensje to w pierszych miesiącach zbytniej rewelacji nie ma ale z czasem nie ma co narzekac a napracować tez się trzeba. Pensja o czasie
zdjecie uzytkownika
Wampir - 2013-12-22 23:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Magazynier, wreszcie konkret a nie kto z kim itd :) Robiłem u konkurencji waszej więc wiem czym ta robota śmierdzi :)
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-12-23 19:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwie dziewczyny z rozbioru zostawiło swoich mężów i związało sie z chłopakami z ALBO widocznie smoku mało wie
zdjecie uzytkownika
GĘSIOR - 2013-12-26 09:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nikogo nie interesują romanse i sprawy sercowe tutaj wolałbym dowiedzieć się coś o firmie ALBO zarobki i tryb pracy i warunki a nie jakieś ploty jak emerytki koło śmietnika pod blokiem!!!!
zdjecie uzytkownika
Wampir - 2013-12-27 10:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi jeszcze czy są przyjęcia do pracy? Bo ogłoszenie ukazuje się regularnie co tydzień, pewnie puszczane z automatu.
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2014-01-10 00:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie ile osub mieszkaja w los angeles?
zdjecie uzytkownika
Norbi - 2014-02-16 18:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smakosz, tak wiemy, jakieś 3,8 milionów, ale nie wiem co ma do tego praca w Albo i w ogóle do czego pijesz hehe.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-02-24 12:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiec tak jako kierowca zarobki ostatnie poł roku 1300-1800 kiedys raz wziolem 2100 RaZ przez 2 lat! a takie teksy ze ktos bierze 2 tys i wiecej (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-19 13:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio Albo zdobyło Złoty Certyfikat Rzetelności 2013, także chyba warto zaufac tej firmie, liczba nagród i wyróżnień robi niemałe wrażenie.
zdjecie uzytkownika
robert banaszek - 2014-09-28 00:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maurycy nie podawaj sie za pracusia.ze takie cos jak ty ziemia nosi.oddalbys matke za ta firme a pingwinowi nadstawil
zdjecie uzytkownika
benny - 2014-09-30 02:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo posiada już 4 centra dystrybucji: Radom, Łódź, Kielce i Rzeszów. Posiadają także własny, największy w regionie wydział rozbioru mięsa wieprzowego i drobiowego. Surowce pochodzą od sprawdzonych i pewnych dostawców z renomowanych zakładów. Dodatkowo firma Albo należy do grupy MultiFood, zrzeszającą lokalnych dystrybutorów wędlin i mięsa.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALBO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x