Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ALBO

Opinie o ALBO

Pracowałeś w firmie ALBO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
staś - 2013-07-28 21:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-22 16:04:33

pracownik, ale jednak ktoś tam pracuje to chyba nie jest aż tak źle, co? Może atmosfera w hurtowni jest świetna? Czy da się coś nieoficjalnie zyskać?
pewnie że świetna jest atmosfera da sie zyskać i to dużo spytaj dziewczyn (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 12:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zainteresowany a jaka jest twoja opinia na temat firmy ALBO ? możesz powiedzieć jakie są warunki w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-21 12:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zarobki małe warunki pracy okropne brak szacunku dla pracownika nie proponuje pracy w tej hurtowni
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-21 12:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ludz - 2012-10-25 11:37:17]:
ta firma była dobra ale w 2004r teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-11-21 10:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan(usunięte przez administratora) poszedł na zieloną łąke i od razu lepiej gratulacje panie Darku(hektor) prezesie nie można było tak zrobić 2 lata wstecz? pan Robert to był strata czasu i pieniedzy Zarobki sie polepszyły i atmosfera lepsza dziekuje.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-11-21 10:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz dziewczyną z rozbioru założyć homonto i bedzie super firma
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-12-15 08:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BRAK SZACUNKU DLA PRACOWNIKA!!! ZAROBKI 1200-1400
zdjecie uzytkownika
Artur.. - 2013-12-17 07:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romanse i rozbite małrzeństwa to całe ALBO
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-18 00:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niemożna mówić złego słowa bo ostatnia wypłata była dobra ja dostałem 2460zł jak sie kierownik zmienił to odrazu lepiej sie pracuje wiadomo za co!!I tak powinno być Artur masz racje ja własnie jestem w trakcie rozwodu...
zdjecie uzytkownika
rozbiorowiec - 2013-12-19 00:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram ostatnia wypłata była OK 1950zł a od dziewczyn wont!!!! pilnować kasjerek!!
zdjecie uzytkownika
Wampir - 2013-12-19 14:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu z tymi zarobkami? Ile teraz magazynierom płacą? I w jakich godzinkach są zmiany?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-12-21 00:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) pracownik masz racje!!!! wypłaty lepsze 2000zł coś się polepsza odkąd pana (usunięte przez administratora) niema nie płacze za nim
zdjecie uzytkownika
koles - 2013-12-22 15:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2013-12-15 08:52:32]:
zarobki 1200-1400 widocznie mało się starałeś .że tak słabo zarabiałeś. Ja taką pensje to wziołem ostatnio z 6 lat temu. Najlepiej by było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robic a dużo zarobic
zdjecie uzytkownika
Magazynier - 2013-12-22 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wampir - 2013-12-19 14:11:20]:
Wampir zmiana 1 od 6 do 14 zmiana 2 od 14 do 22 zmiana 3 od 22 do 6. Jeśli chodzi o pensje to w pierszych miesiącach zbytniej rewelacji nie ma ale z czasem nie ma co narzekac a napracować tez się trzeba. Pensja o czasie
zdjecie uzytkownika
Wampir - 2013-12-22 23:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Magazynier, wreszcie konkret a nie kto z kim itd :) Robiłem u konkurencji waszej więc wiem czym ta robota śmierdzi :)
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-12-23 19:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dwie dziewczyny z rozbioru zostawiło swoich mężów i związało sie z chłopakami z ALBO widocznie smoku mało wie
zdjecie uzytkownika
GĘSIOR - 2013-12-26 09:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nikogo nie interesują romanse i sprawy sercowe tutaj wolałbym dowiedzieć się coś o firmie ALBO zarobki i tryb pracy i warunki a nie jakieś ploty jak emerytki koło śmietnika pod blokiem!!!!
zdjecie uzytkownika
Wampir - 2013-12-27 10:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi jeszcze czy są przyjęcia do pracy? Bo ogłoszenie ukazuje się regularnie co tydzień, pewnie puszczane z automatu.
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2014-01-10 00:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie ile osub mieszkaja w los angeles?
zdjecie uzytkownika
Norbi - 2014-02-16 18:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smakosz, tak wiemy, jakieś 3,8 milionów, ale nie wiem co ma do tego praca w Albo i w ogóle do czego pijesz hehe.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-02-24 12:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiec tak jako kierowca zarobki ostatnie poł roku 1300-1800 kiedys raz wziolem 2100 RaZ przez 2 lat! a takie teksy ze ktos bierze 2 tys i wiecej (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-19 13:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio Albo zdobyło Złoty Certyfikat Rzetelności 2013, także chyba warto zaufac tej firmie, liczba nagród i wyróżnień robi niemałe wrażenie.
zdjecie uzytkownika
benny - 2014-09-30 02:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Albo posiada już 4 centra dystrybucji: Radom, Łódź, Kielce i Rzeszów. Posiadają także własny, największy w regionie wydział rozbioru mięsa wieprzowego i drobiowego. Surowce pochodzą od sprawdzonych i pewnych dostawców z renomowanych zakładów. Dodatkowo firma Albo należy do grupy MultiFood, zrzeszającą lokalnych dystrybutorów wędlin i mięsa.
zdjecie uzytkownika
Mimek - 2014-11-13 00:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i rzeczywiście dostawców mają sprawdzonych, ale czy tak samo można powiedzieć o pracownikach, czy też stają na wysokości stawianych im zadań i dają sobie z nimi radę? Inną sprawą jest fakt, że posiadanie dobrego wykwalifikowanego pracownika ma swoją cenę - czy w tej firmie szeregowi pracownicy mogą liczyć na dobre zarobki?
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-27 14:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze firma oferuje dosyć dobre stawki, nawet dla tych nowo zatrudnionych ludzi, więc nie ma się o co martwić.. zastanawiam się jeszcze czy na pewno jest tak, że się dostaje premie, czy jest to jasno zapisane na umowie czy potem robi się dodatkowe aneksy do tych umów, ktoś sie w tym orientuje?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-11 18:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to super bo ja już się zacząłem poważnie martwić o to czy macie na przykład, dostosowaną liczbę miejsca do ilości chetnych praktykantów? no i nie wiem czy nie ma tam jakiego,ś konkursu, ze na zasadzie kto ma lepsze oceny to przechodzi, czy jest jakas rozmowa kwalifikacyjna normalnie? jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
gari - 2015-02-11 02:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo to zdecydowanie jedna z największych firm dystrybujących mięso, przynajmniej jeśli chodzi o województwo mazowieckie. Także jeśli ktoś szuka pracy jako przedstawiciel handlowy to będzie to dla niego dobre miejsce. O ile oczywiście zna się na swojej robocie, bo za nieróbstwo tu niestety nie płacą.
zdjecie uzytkownika
pelle - 2015-02-25 21:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ALBO obecnie poszukuje pracowników DZIAŁU HANDLOWEGO. Na stanowiskach specjalistycznych i menadżerskich ważne jest dla nich wykształcenie kierunkowe oraz indywidualne predyspozycje, tak więc nie koniecznie trzeba być obeznanym w branży. Choć będzie to dodatkowym atutem. Chyba to dobra firma na początku kariery zawodowej
zdjecie uzytkownika
Wilas - 2015-03-13 00:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo działając na Mazowszu ma dosyć sporą konkurencję. Chociaż cały region słynie z zatrudnienia w usługach - Warszawa - i dodatkowo ogromnej ilości sadów - okolice Tarczyna - to również i przetwórstwo mięsne jest cenione na Mazowszu. Tym bardziej, że nie wydają się być tanim dostawcą, a ich produkty chyba są jednymi z najchętniej kupowanych na rynku.
zdjecie uzytkownika
Hano - 2015-08-09 01:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że dla dobra KAŻDEGO byłoby nie wchodzenie w tyłek wszystkim dookoła a przede wszystkim pozostawienie prywatnego życia innych ludzi. Nie znam, za krótko pracuję ale nie uważam, żeby tego typu teksty były stosowne. Może to i prawda co da się gdzieś usłyszeć tu i ówdzie, że praca w albo ma swoje plusy i minusy..
zdjecie uzytkownika
Jot - 2015-11-04 18:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na stanowisko kierowcy do rozwożenia mięsa wymagają min.średniego wykształcenia- a może być dr.ekonomii
zdjecie uzytkownika
fuks - 2015-11-04 21:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak kazda jedna ma swoje plusy i minusy. neistety czasem niektorzy zle reaguja na te minusy... teraz akurat do albo poszukuja magazyniera-kierowcy i widze ze oferuja mowę o pracę w pełnym wymiarze etatu, premie miesięczne, dodatki za godziny nocne. wiec dla mnie to dziala na plus dla firmy..i nie powiem sam jestem zainteresowany
zdjecie uzytkownika
kala - 2015-11-27 20:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie praca na stanowisku przedstawiciel handlowy ... moze ktos sie wypowiedziec
zdjecie uzytkownika
Zonet - 2015-12-02 14:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedstawiciel Handlowy to fajna praca, klient ci, dobre zarobki ale zależne od wkładu pracy, benefitów w branży mało, ale za to często nie ma górnych granic premii
zdjecie uzytkownika
szkoda - 2015-12-03 12:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Szkoda gadać o tej firmie. Jeżeli chc3ecie mieć fikcyjne zarobki to idźcie do albo. Kolejny już raz firma twierdzi, że ma straty i rozkładają stratę na pracowników. Kit, że miałeś zarabiać więcej jak co miesiąc zabierają ci pieniądze, bo firma ma straty. I tak w ciągu roku stracisz z 8 tys teraz jeszcze na raty chcą rozłożyć. Odpowiedzialność zbiorowa, śmiech... Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
vve - 2015-12-12 18:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda, że tak firma podupadła, bo miała wysoką pozycję na rynku jeśli chodzi o dystrybucję mięsa, wędlin i drobiu. Może mają jakiś kryzys, ale jeśli wszystko dobrze rozplanują to myślę, że dadzą sobie radę, a i wtedy nie będzie problemu z niewypłacalnością firmy.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-12-14 14:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam czytam ogłoszenia od ponad pół roku, ponieważ chciałbym zmienić swoja obecna prace. Ogłoszenie na stanowisko Kierowca - Magazynier pojawia się notorycznie na portalach, może mi ktoś powiedzieć jakie są zarobki na tym stanowisku, ale wydaje mi się, że bardzo marne jak i atmosfera. Takie mam wrażenie ponieważ ogłoszenie jest non stop co za tym idzię bardzo duża rotacja. Ktoś co może napisać z Radomia w tym temacie będę wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
lizak - 2015-12-26 16:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vve każdy ma jakieś przestoje, ale zobacz, że nie jest u nich tak źle skoro jest rekrutacja na przedstawiciela handlowego. Doświadczenie w branży spożywczej może okazać się atutem jak na to ogłoszenie.
zdjecie uzytkownika
fuks - 2015-12-29 12:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ale lizak zeby sie dostac na to stanowisko musisz posiadac sukcesy sprzedazowe ktorymi bedziesz mogl sie pochwalic czy doświadczenie w aktywnym pozyskiwaniu klientów, ich obsłudze, negocjacjach handlowych i sprzedaży;
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-12-31 15:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przede wszystkim trzeba posiadac jakies doswiadczenie w tej branży, ważne jest by lubic kontakt z klientem i miec jakas siłe perswazji i przebicia, nie kazdy sie nadaje
zdjecie uzytkownika
ghj - 2016-01-02 19:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiki wwydaje mi sie ze na kazdym stanowisku teraz trzeba miec jakiekolwiek doswiadczenie, to nic nowego, ale widze ze oferte pracy maja teraz ciekawa..
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-02-06 14:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALBO wcale nie upada i nie ma złej kondycji. Te potrącenia z pensji to zapewne wynik manka przy remanencie na magazynie, cóż - jak pilnujecie, tak później musicie płacić. A złodziei zawsze było dużo na magazynie, zdarzało sie, ze nawet w pierwszym tygodniu pracy juz wynosili wędliny czy mięso za pazuchą... dno.

Pensje zawsze na czas. Premie różne, ale zawsze są... Szacunek do pracownika nie zawsze... ale jak na radomski rynek to nie ma co narzekać. Sądząc z waszej ortografii to i tak cud, że was gdziekolwiek przyjęli.
A zażalenia na kierownictwo z Kielc proponuję wysłać prezesowi na maila, a nie prać brudy w necie.
zdjecie uzytkownika
Adaśko - 2016-03-05 13:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja też nie jestem zdania, że firma upada, tym bardziej, że poszukują obecnie przedstawiciela handlowego i kierowcy kat. B. Raczej by ludzi nie szukali, gdyby mieli w zaraz upaść. A oferty są fajne, w szczególności ta na przedstawiciela, bo można mieć wysokie zarobki, dzięki prowizjom.
zdjecie uzytkownika
lige - 2016-03-11 21:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adaśko, jedno nie kłóci się z drugim, bo poszukiwanie ludzi na szybko czasami jest oznaką desperacji. W mojej jednak ocenie jeżeli ktoś zna się na handlu byłby w stanie nieco firmę wspomóc.
zdjecie uzytkownika
tamara 3 - 2016-03-14 09:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o, to dla mnie @lige bo ja się znam na handlu bardzo dobrze, a do tego jak na łódź to całkiem niezłe warunki dają - a kurat mam doświadczenie w branży spożywczej tak jak oczekują więc możecie już nie wysyłąć cv kochani bo ja wymiatam konkurencję
zdjecie uzytkownika
gonia - 2016-03-16 09:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tamara 3 w wymaganiach na to stanowisko widziałam, że trzeba być silnie zmotywowanym do pracy i silnie rozwinięte zdolności interpersonalne... no i chyba tego nie można tobie odmówić.
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-03-18 10:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zasadzie wydaje mi się, ze oferty jako Przedstawiciel Handlowy to teraz sa już wszedzie, ale na pewno stawki sa w tej firmie konkurencyjne, a rozmowa o prace nie taka zła.
zdjecie uzytkownika
bluzka - 2016-03-20 14:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda @edek przedstawicieli hanlowych szukają do bardzo, bardzo wielu firm i myslę, że warunki oferują dość podobne. Ale do ALBO nikogo teraz nie szukaja
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-04-05 12:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widać, przedstawiciele handlowi chwytają wszystko, oferta już dawno nie jest aktualna. Zastanawiam się czy ALBO ma na tyle dużą bazę klientów, by zatrudniać tyle osób
zdjecie uzytkownika
sd - 2016-05-07 13:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie ma sie co dziwic @stefan przeciez taki przedstawiecil handlowy to na prawde sporo moze zarobic

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ALBO!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALBO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert