logo MK Group Kraków

MK Group Kraków

Kraków

Opinie o MK Group Kraków

Elmo 2012-05-31 14:25:35
a ja tez byłem na rozmowie i było super - dostałem robote!! teraz czekam z niecierpliwoscią na rozpoczęcie :)
2
andzia 2012-07-07 08:56:11
pablo, a możesz powiedzieć czy ten pracodawca jest w porządku do ludzi czy raczej nie?
2
pablo 2012-07-11 19:29:31
no ja tam pracowałem dość długo-z mała przerwą ponad 1,5 roku- jest spoko- ja bardzo miło wspominam- myśle, ze wielu innych też :)

ogólnie jest szacun do ludzi- to ważne
wiesz- w mysl zasady \\\"szanuj szefa swego- bo możesz mieć gorszego\\\" :)) a tak na poważnie- to fajna firma i polecam- mozna sie tez dużo nauczyc, a po odejsciu nawet i współpracowac dalej
2
Monika 2012-08-09 19:07:11
Witam, wszystkich zainteresowanych praca w tej firmie, dziś byłam na rozmowie i naprawde zostałam mile zaskoczona rozmowa trwała może i godzinę ale zleciała tak jak by to było zaledwie 10 minut. Dodatkowo w czasie trwania rozmowy dowiedziałam się wszystkiego odnośnie możliwości obowiązków zalet, jak i wad, wynagrodzenia itd. Więc naprawdę gorąco polecam bardzo miłe szefostwo, atmosfera. Pozdrawiam Monika
3
Klemens 2013-01-04 15:28:20
Potwierdzam
dobra Firma
1
katiusza 2013-03-10 19:19:41
Witam,
miałam okazję współpracować z MK Group i opinie na temat tego pracodawcy są jak najbardziej prawdziwe. Atmosfera w biurze jest fajna, ludzie nie są mobingowani co często się zdarza w agencjach reklamowych, każdy pracuje w swoim trybie (nie ma sztywnych godzin obecności w biurze), część pracy można wykonywać zdalnie.
Zarabia się proporcjonalnie do ilości obowiązków, a od pracy dodatkowej poza zakresem standardowych zadań jest przyznawana prowizja, co tylko mobilizuje pracowników. Tak samo jak do pracowników podchodzi się w tej firmie do klientów, ale to nie wątek na ten portal :)
2
Edgar 2013-06-29 22:54:46
anonim - 2013-06-23 16:13:09

@katiusza Z tego co piszesz MK Group prezentuje się całkiem przyjemnie, ale mógłbyś jednak napisać jak przedstawiaja się średnie podstawowe finanse? Bo to jesdnak dosyć ważne. Dzięki
to objęte jest tajemnica firmowa- ale na pewno zarobki są bardzo dobre i uzależnione od efektów- o ile jesteś dobry :)
1
Uznanie 2014-03-19 17:53:35
w ogóle jak piszą o swoich pracownikach - z ich www - Młodzi, z pasją i doświadczeniem w branży reklamowej. Doskonale poruszają się w zagadnieniach marketingowych, korzystają z najnowszych narzędzi dotarcia do Klienta, planują z wyprzedzeniem, budują mocne strategie, umieją wspólnie tworzyć skuteczne kampanie reklamowe. Są doskonale zgrani, dobrze się znają – nie tylko na płaszczyźnie zawodowej. To ludzie stanowią największy potencjał MK Design.
2
ciekawe 2014-03-24 13:15:31
Za kampanię z Brucem Willisem stoi spółka o podobnej nazwie, ale mająca swoje siedziby w Poznaniu i Warszawie. Krakowska MK Group zajmuje się raczej branżą e-commerce, więc zaskoczyła mnie twoja ocena.
No 2014-05-15 13:54:27
czy pracował ktoś w firmie N Group Sp.z.o.o Kraków jak tak to czy jest w porządku ta firma ??
ktosik 2014-07-30 23:26:34
jeśli lubisz telefon to mk to dobra firma dla ciebie.. ale na rynku jest wiele takich firm.. byłem na rozmowie tu i w innych firmach i jeszcze nie wiem czy akurat tu się zdecyduję..
1
meblematerna.com 2014-08-21 17:57:31
A ja współpracuję z Firmą Mk Group i jestem bardzo zadowolony, Firma RZETELNA. Polecam usługi Mk Group.
1
speedddddyy 2014-09-02 22:30:14
doswiadczenie w pozycjonowaniu??? ja niestety sie nabralem.. i nie polecam - jeszcze nie skonczylem z nimi.
8
zawiedziona 2014-09-21 11:19:55
bylam na rozmowie, wszystko fajnie ale umowa kosmos! wymagaja wszystkiego a kasa mala, moze dla osob ktore zaczynaja dopiero swoja przygode z praca ale nie dla osob doswiadczonych ktorych raczej powinno sie bardziej cenic za posiadana wiedze..
4
zmartwiony 2014-09-22 00:29:34
Pracowałem tam przez kilka miesięcy i niestety nie polecam. Atmosfera między pracownikami była dobra, ale wpływ na moją niską ocenę mieli niepoważnie traktujący nas pracodawcy. Firma pragnie uchodzić za specjalistę od pozycjonowania stron - przekonajcie się z ich portfolio czy w rzeczywistości tak jest.
3
Do Zmartwiony 2014-09-24 21:47:38
Wybacz ale nie rozumiem Twojego wpisu...jakoś taki bez sensu i strasznie ogólny..
2
Eryk 2014-09-27 22:41:57
niestety nie jest prawdą co piszesz, oni nie udostępniają wzoru umowy na rozmowie kwalifikacyjnej- sam chciałem dostać, ale dopiero po przejściu 2-3 etapów gdy juz sa zdecydowani na zatrudnienie człowieka -taka umowa opatrzona klauzulą poufności jest udostępniana. Pytają ile chcesz zarabiać - dostałem info, ze nie proponują pracy osobie, z którą finansowo nie spotkają sie w "pół drogi" - także nie dostaniesz kasy poniżej swoich oczekiwań, jesli Cie zatrudnią- mam nadzieję, że mi się uda...
1
Klara 2014-10-02 14:49:54
A ile osób pracuje w MK Group?
zawiedziona 2014-10-02 21:44:50
nie ma niestety więcej niż jednej rozmowy. chyba, że ktoś liczy przez tel umówienie spotkania. ja otrzymałam propozycje obowiązków i pieniędzy. więc może nasze rozmowy różniły się. generalnie inne firmy dają lepsze warunki o czym przekonałam się.
Eryk 2014-10-03 00:16:55
no więc nie dostałaś umowy...:) -i to żaden kosmos, a Ty widocznie byłaś słaba :)
paweł 2014-11-30 17:02:34
Tez znalazłem informację na temat takiego zatrudnienia w mk group, ale jednak patrzac po ilości komentarzy, czy po opinii portalu na którym ja znalazłem smiem watpic, by firma stała w miejscu. Chyba jednak rozwijają sie i od czasu do czasu zwiększają chociaż troche zatrudnienie, prawda? Czy też jest z tym problem...
michso 2015-01-30 22:43:01
no dobra, ale jakoś te 10 osób przecież trzeba zatrudnić, tylko jak oni to robią? jakoś w internecie ogłaszają rekrutację? czy ze względu na tak małą liczbę to mk group szuka pracowników w krakowie pocztą pantoflową lub innymi źródłami? bo szczerze mówiąc szukałem i w gazetach i w necie i od dłuższego czasu totalna cisza.
mirt 2015-02-17 17:11:15
szukam też pracy i nie wiem jak mam postrzegać tą firmę, wysyłać CV czy też nie....Jak jest na dzień dzisiejszy, jak można opisać atmosferę pracy w firmie? zastanawiam się skąd mogę pozyskac więcej wiadomości na temat pracy u nich bo nie chce wpaśc w jakieś nieprofesjonalne podejście, a normalnie na uczciwych warunkach pracować
jago 2015-03-04 18:09:24
MK GROUP to firma o profilu informatyczno-reklamowym, która funkcjonuje na rynku od 2001 roku. Jeżeli chodzi o atmosfere to jak to bywa w IT jest ona dość drętwa , choć zdarzają sie osoby które chcą utrzymać ją na fajnym poziomie. No i plusem jest to , że może to być po części praca zdalna. Może napisz na czym najbardziej Ci w pracy zalezy?
Inx# 2015-11-07 08:23:29
Cały czas poszukują czyli ciągle dużą rotacja. Większość pracowników odchodzi po zakończonym okresie probnym albo miesiąc później. Zastanawiasz się dlaczego? Bo wtedy zaczyna obowiazywac system premiowy - zrobisz dostaniesz - nie zrobisz to Ci odbiorą kwotę obniżając pensję. Praca tylko dla ludzi pewnych że dadzą radę. Inaczej stres ucięcia pensji zamknie kreatywność i chęć rozwoju. Plus to ciekawe projekty.
Ela 2015-11-09 03:05:21
Jestem pracownikiem tej firmy od kilku lat -nigdy nie słyszałam o sytuacji aby ktoś miał obciętą podstawę - prowizje są za to od zdobytych klientów. Jest świetny system podwyżek- osoby które pracują dłużej zarabiają bardzo dobrze. Ale fakt jest to praca dla bardzo pracowitych i co tu dużo gadać ambitnych ludzi -dlatego nie każdy po okresie próbnym zostaje-Ci, którzy zostają z reguły pracują latami bo jest wzajemne zadowolenie ze współpracy :)
1
Ela 2015-11-09 03:11:34
To też nie jest prawdą aby "większość odchodziła po okresie próbnym lub miesiąc później"- chyba faktycznie szkalujesz firmę zamiast wyrażać prawdziwą opinię. Trudno jest tu przetrwać okres próbny bo praca jest wymagająca i dla najlepszych-ale jeśli ktoś go przetrwa pracuje bardzo długo. Mamy stałą ekipę większość pracuje ponad rok i dłużej. Poza tym nabór trwa cały czas bo co jakiś czas potrzebne są dodatkowe osoby,z kolei te przyjmowane na stanowiska asystenckie awansują- wtedy naturalnym jest, że zwalnia się wakat, a nie z powodu rotacji.
grrr 2016-05-08 17:44:22
no i ja się @3er na tym wszystkim znam. Tylko jak u nich złożyć podanie o pracę jak ostatnie ogłoszenie wisi już prawie dwa lata i nie wiadomo czy aktualne. Informatyk/webdeveloper to wszędzie dobrze płatne stanowisko. Ciekawe jak tu?
Zostaw swoją opinię o MK Group Kraków - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MK Group Kraków