KR Center Producent Drzwi

Wodzisław Śląski

Opinie o KR Center Producent Drzwi

pracownik kr center 2015-02-08 18:25:09
jestescie smieszni z tymi opiniami . ciesz cie sie ludzie ze ktos wam daje zatrudnienie i mozecie miec stale wyplaty tym bardziej ze nigdy jeszcze sie z wynagrodzeniem nie spuznili. a ci co nazekaja to poszukaj cie sobie innej pracy choc watpie ze w tych czasach zanajdziecie lepsza prace.
2
pracownik 2015-03-04 22:48:55
Z roku na rok jest coraz lepiej wiadome firma sie rozkreca a ze niektorzy robia jak robia ale sie opierdalaja w robocie to nie dostana podwyzki takiej jakby chceli bo za co ? proste logiczne, a jak wam faktycznie sie nie podoba to idzcie do byle innego prywaciarza to sie dopiero przekonacie jakie sa realia w tym kraju. Ja osobiscie nie narzekam ale mogloby byc lepiej.
pracownik 2015-03-28 13:22:28
nie jestem w stanie ci powiedziec niewiem jak maja inne hale ja na swojej nie narzekam ale mysle ze jest na start te 9 zl slyszalem od nowo przyjetych niektorych a jesli o awans to jest sprawa zlozona raczej sa juz ludzie co organizuja robote i inni sie ich sluchaja wiec mysle o awans raczej nie, jak jestes kumaty to pewnie robote dostaniesz nie wiekszosc co teraz przychodzi
były 2016-09-29 13:37:50
jak praca w KR Center? Jakieś zmiany?
szymoj 2016-09-29 14:45:16
A pip byl wczoraj i mam nadzieje ze częstsze kontrole pip zadziałają na pracodawcę i zacznie respektować przepisy oraz płacić więcej. Pip pojawilsir 5h po wyslaniu skargi, szybka reakcja jak na polskie realnia, zobaczymy co będzie dalej
lubass 2016-09-29 15:54:16
szymoj kiedy był ten pip ja tu pracuje juz 5 lat i pip byl chyba ze 3 lata temu, a co do warunkow pracy to jestes chyba jedyna osoba ktora narzeka a ty wogole tam pracujesz
lubass 2016-09-30 07:55:39
W kazdej pracy sa plusy i minusy ale jak jestes normalny i wiesz co masz robic a nie pierdolic , pisac smsy i donosic to zaden pracodawca cie nie doceni a warunki do pracy malo gdzie sa tak korzystne jak tu.
robert 2016-09-30 08:54:06
Czy kiedykolwiek zostałeś dceniony? Dostałeś jakieś extra pieniądze, na wakacje, na święta? Ba czy kiedykolwiek zostałeś pochwalony za swoja prace?
Nie mowie ze jest zle ale może być lepiej bo można wiele zmienić na lepsze tylko trzeba do tego opowiedniego podejścia. Pozdrawiam
1
robert 2016-09-30 14:43:05
@jarek no ale moze warto jednak by sprobowac? widze ze teraz szukaja do pracy tylko wyamgana jest dobra znajomosc niemickiego
Zostaw swoją opinię o KR Center Producent Drzwi - Wodzisław Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KR Center Producent Drzwi