brak logo

Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Warszawa

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

olo 2015-12-05 08:30
Czegoś ty się nawąchoł?
zniesmaczony 2015-12-13 18:16
Rozkręć taki biznes a potem mów, że ktoś zwariował. Stary ma łeb na karku tylko ci co mu doradzają maja problemy. Też mi się parę spraw nie podoba, zwłaszcza ostatnie pomysły z nadgodzinami. Pomyśl sobie, że masz taką firmę i ciągle słyszysz, że ludziom się nie chce pracować. Co byś zrobił???
n+ 2015-12-14 11:56
Ludzie będą pracować tylko muszą wiedzieć za co.I nie lubią jak sie nich robi wała.
1
qw 2015-12-14 22:53
nikt was nie slucha bo piszecie same glupoty zamiast konkrety co jak zmienic
ciekwy 2015-12-27 13:50
ccc ciekawe skad taka Twoja opinia o tych walecznych panach
Nowicjusz 2016-01-14 16:52
Przyjmują może w tej chwili osoby bez doświadczenia, czy raczej tylko z doświadczeniem przy pracy na produkcji?
ciekawy 2016-01-19 19:42
Witam prosze coś powiedziec na temat pracy na wózku widłowym ? praca w systemie 3 zmianowym ? jak wygląda robota i ile płacą ?
olek 2016-02-05 22:07
Witajcie. Dzisiaj pojawiło się ogłoszenie do jakości. Jak tam jest?
olek 2016-02-05 22:35
Kontroler Jakosci
olek 2016-02-08 08:52
Trochę słyszałem o pracy w jakości w tym zakładzie czy faktycznie jest tak źle??
ile można wyciągnąć na rękę?
olo 2016-03-07 17:38
Stabilne zatrudnienie.zgoda.Ale jeszcze kasa musi pasować, a tym już niestety nie jest najlepiej.
1
jako 2016-04-02 01:50
Ostatni automatyk miał 13.5 netto "faktycznie można do ...."
Premie są 150 brutto za absencje i nic więcej.
Atmosfera bardzo fajna :))
W kontroli niemiecki jest Ci niepotrzebny.
kokoeurospoko 2016-04-03 17:51
pracuje dosc dlugo w gpp i uwazam ze powoli ale do przodu atmosfera spoko zarobki tez
tako 2016-04-05 10:52
chyba 3,5 netto a nie 13,5 :)
1
jako 2016-04-07 22:12
Tak z czterema sobotami i niedzielami.
3
PanBaca 2016-04-10 00:30
Na Podhalu wypas owiec udany, każdy Niemiec to mój przyjaciel
5
spoko 2016-04-12 20:37
Ile według Ciebie to jest dość długo?
spoko 2016-04-12 20:38
Ile według Ciebie to jest dość długo?
kokoeurospoko 2016-04-17 21:42
4 lata
spoko 2016-04-21 19:35
A ja 11 i nie będę tego komentował...
1
zakochany 2016-05-02 18:53
kocham gpp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jorguś 2016-05-07 14:34
Szef tej firmy i tam posługuje się Suahili,
1
kam 2016-05-15 20:48
Nie polecam tej firmy, zła atmosfera. Ludzie ok. ale kierownictwo zaszczute bojące się szefa. Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach. Co chwile ktoś odchodzi i przychodzi nowy, zerwo poszanowania pracownika.
6
hanys 2016-06-18 13:04
Jak se staniesz na podest bydzies mioł podwyżka.
F.J.P 2016-06-19 11:35
Ejjjjjjjj Läute dołech wom podwyżki zeszły tydzień
głośny 2016-08-23 12:47
ale tu cicho.........
1
Były 2016-08-30 23:28
Firma która niszczy człowieka. Szef który powinien iść na poważne leczenie psychiatryczne. Zarząd który sra przed nim...ze strachu... poniżanie za nic. Generalnie zmarnowane lata życia. ..
7
ciekawski 2016-09-09 01:22
czesc. jak tam działalność związkowa?
bobo 2016-09-09 20:34
hej mam pytanie czy jest w tej chwili 09-11 wrzesnia jakies szkolenie z tej firmy w kielcach
Bungo 2016-09-09 23:49
Wlasnie nie wiem czy jest bo podobno tak ale nie wiem czy to prawda czy ktos moze cos napisac bardzo bym prosila
kipel szturkens 2016-09-20 18:46
co by powiedziec warunki zatrudnienia lepsze niz u konkurencji................................................................................. mozna pracowac wiele lat
indor 2016-09-30 09:06
Chyba cie puczy
2
hihi 2016-10-02 11:47
Hej, weicie czy jest sznsa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że wypłata jest w pełni terminowa, a dbanie o to, żeby było wszystko na czas jest bardzo ważne. Dzięki
ciekawe 2016-11-08 16:19
To prawda, że jak tam się przyjmę to mnie będzie bił Szwab, będę musiał pracować po 12h 6 dni w tygodniu i dźwigać ponad 20 kg detale, przy normach po 400. Tak mówią w MCS Ci co się zwolnili, to wszystko prawda?
boss 2016-11-20 16:19
Bić cie nikt nie będzie ale reszta to prawda.
Robot Kawasaki 2016-11-20 18:00
Bzdury piszesz i powtarzasz opinie jakiegoś nieudacznika, który wyleciał z roboty. Sam się zwolnił? Hahahaha jasne. Praca jest ciężka jak to praca fizyczna, a nadgodziny czy weekendy się zdarzają jak to przy produkcji terminowej
1
boss 2016-11-21 19:06
Linia Ford, detale powyżej 20kg a normy po 100 na godzine, to są niby bzdury. Ja za nikim nie powtarzam, ja tam pracuje i nie narzekam jedynie stwierdzam fakty.
vengab 2016-11-22 19:51
bardzo dobre warunki zatrudnienia a praca jak praca ale porownujac do poprzedniej calkiem spokojnie
4
realista 2016-11-24 21:55
Nie wiem co robiłeś w poprzedniej pracy ale chyba było to łonaczenie kaczek po kolana w zimnej wodzie...
2
Adaś 2017-03-07 15:47
Witam,

Co tam się dzieje z kasą?? Podobno nie płacą?
1
hejnadorsza 2017-03-07 17:25
coś ty Adaś wymyślił?! ja tam mam kase zawsze na czas
1
kolo 2017-03-07 18:16
Adaś ,ale czego nie płacą,przecież wypłata dopiero 10
3
hejnadorsza 2017-05-20 13:30
bzudry piszesz człowieku, masz jakiś interes w tym żeby takie brednie wypisywać? dmuchamy chyba na wejściu jak jest podejrzenie żeś pił.
a może ty jesteś rozżalony bo właśnie wyleciałeś z roboty za picie i dlatego lejesz żółć
9
zork 2017-05-22 15:50
Racja, pijaki już dawno wyleciały a reszta się pilnuje. Jedyne opary na hali to te z maszyn.
9
stary byk 2017-06-22 22:38
Wypłata z poślizgiem, nadgodziny nie wypłacone, urlopy odwołane, takiej makabry to jeszcze nie było. Strach pomyśleć co będzie dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
11
mb 2017-07-02 10:50
Wypłaty od 2 miesięcy nie było na czas, zawsze kilka dni po terminie... Nadgodzin nie wypłacili... Planowe urlopy odwołali... Sami oceńcie...
1
ktm84 2017-07-03 22:22
a może się zastanów dlaczego?!!? Jeżeli jedna z pań od 2 miesięcy jest na tzw. Lewym 4 to jak jedna osoba może to ogarnąć? Wpienia mnie wypisywanie takich bzdur, firma płaci jak bank. 1 dzień poślizgu, a wy robicie z gówna petarde.
Zastanów się lepiej czy ty przypadkiem wszystko w pracy robisz na czas i czy jesteś taki aptekarz jak idziesz na papieroska!?

Generalnie zajmij się sportem i rozładuj frustracje w produktywny sposób zamiast tu pisać.

Ps. Super piknik był! Oby więcej takich imprez, zabawy i pozytywnych emocji w naszej firmie
6
nono 2017-07-06 09:29
wolałbym wypłate na czas i urlop zamiast pikniku
5
r 2017-07-09 10:33
ktm co za bzdury piszesz... Piknikiem raty w banku nie zapłacę, bank mi terminu nie przesunie jak mu powiem, że w kadrach 1 laska pracuje, co to kogo obchodzi?!
1
Lidia 2017-07-26 14:30
W umowach chyba macie zapis do kiedy są wypłacane wypłaty?Mam nadzieję, że wszystko zostało uregulowane? Ktoś z Was wie Czy obecnie prowadzone są nabory do firmy Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o ? Jeżeli poszukiwani sa kandydaci to tylko do Żor ?
Zostaw swoją opinię o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o