Yes Sport

Kraków

Opinie o Yes Sport

aaa 2012-05-10 12:07
Jeśli zastanawiasz się czy zacząć tam robotę lub może wybierasz się na rozmowę kwalifikacyjną to chcę powiedzieć, że nie warto szkoda czasu i nerwów.( usunięte przez administratora ).Współpracownicy w porządku ,( usunięte przez administratora ) specyficzny jedna rzecz która mu nie spasuje i wylatuje się z dnia na dzień.Praca dla ludzi o mocnych nerwach dla których ta praca jest przystankiem w karierze.
lubiacaspokoj 2012-05-24 13:32
Pracowałam w tej firmie i tez nie polecam !
Zadowolona 2012-09-26 15:50
Witam,
Po pół roku buty, które kupiłam synowi uległy rozklejeniu!
Co prawda była to niestety wina mojego syna i użytkowania butów przez niego. Oddałam buty na gwarancję ku mojemu miłemu zdziwieniu dostałam bez żadnych problemów dostałam nową parę butów. Szczerze POLECAM SKLEP YESSPORT każdemu !!!
ja 2012-10-07 23:12
potwierdzam.
janek 2012-10-23 00:39
zgodze sie z poprzednikiem
Grzeczny Maciej 2012-12-03 08:18
Nie zgodzę się z opinią poprzedników, pracowałem w tej firmie ponad rok czasu - pieniądze ekstra, godziny pracy też ok. Szef bardzo w porządku, inny pracownicy do tańca i do różańca:) Pozdrawiam
Anonimowa 2012-12-05 09:58
Krótki epizod w firmie YesSport, bo trafiłam na inną propozycję pracy, ale super wrażenia po kilkunastu dniach tam spędzonych, a ekipa tam pracująca jest nie do podrobienia!
zadowolny klient 2012-12-06 16:06
kupilem buty 04.12 o 14:30 a 05.12 o 11:30 mialem je juz na nogach. Takze jestem mega szczesliwy i napewno od dzisiaj jestem stalym kleintem sklepow yessport!!!!
MMAFighter 2012-12-07 19:21
Sklep w Krk mega zaopatrzony, przyszedłem wybrać buty na zimę po pierwszych opadach śniegu a tu miła niespodzianka w postaci bogatego wyboru. Na dodatek dostałem kartę stałego klienta! Pozytyw ;)
Magdalena 2012-12-11 07:02
Pracodawca ok, kasa też ok. Ludzie pracujący tam boscy.
Polecam
Macarena 2012-12-12 23:31
Ogólnie rzecz biorąc w firmie pracowało się sympatycznie, atmosfera którą tworzą tam zatrudnieni ludzie naprawdę jest nieoceniona! Z Mojego punktu widzenia polecam przez duże "P"
Zadowolony 2012-12-17 08:28
Witam,

Co do pracy w YesSporcie - nie rozumiem ludzi, którzy wypisują tutaj takie rzeczy. Nie każdemu podpasuje drugi człowiek - rzecz normalna.
Mi osobiście pracowało się tam dobrze. Wypłata także była adekwatna do wypełnianych przeze mnie obowiązków. Mogę polecić ten sklep.
Chyba Ty! 2012-12-19 21:47
Złej baletnicy(...). Praca jak każda inna w sklepie sportowym; Trzeba poznać technologię i jest ok, według mnie nie ma powodów do narzekań. A "za stanie i pachnienie" nikt pieniędzy nie płaci w dzisiejszych czasach...
Marcin 2013-08-05 00:01
Jest to prosze Pani zwiazane z ich kompletnym brakiem wiedzy na ten temat.
nigdy wiecej yessport 2013-10-14 21:22
szkoda slow na nich
Ktoś 2014-02-28 14:45
"Racjonalista" a może weź się za pracę zajmij sobą ,podszlifuj swoje CV i znajdź pracę marzeń . PRaca w firmie Yessport to praca jak w wielu innych firmach prywatnych .Wszędzie są plusy i minusy .Ludzie ambitni ,znający swoją wartość nie przestrzegają przed swoimi byłymi pracodawcami tylko zajmują się sobą swoim rozwojem ,bo cóż mógł co dać "rfacjonalisto" twój post poza chorą satysfakcją ...
mądry 2014-05-04 20:41
Zdecydowanie nie polecam firmy.(usunięte przez administratora)
anonim 2014-05-17 14:29
Pracowałem w tej firmie dwa lata, polecam oczywiście i nie ma czego się bać na rozmowie kwalifikacyjnej ! Osoby które na prawdę chcą i dają dużo z siebie, mają sporo możliwości. Sam byłem świadkiem awansu kilku osób.
:) 2014-08-12 11:53
Serdecznie polecam firme. Chcieli mnie wziasc na okres probny. Oczywiscie zapewniali, ze bedzie to platny okres probny. Po kilku dniach, kiedy juz mieli podjac decyzje ja stwierdzielm ze jednak nie zamierzam tam pracowac po 10-11h dziennie z nadzieja, ze byc moze dostane premie za nadgodziny. Pieniadze mialy byc w ciagu dwoch tygodni, dzisiaj mija juz ponad 1,5miesiaca i nawet nie ludze sie ze otrzymam pieniadze.
2
Ela 2014-11-08 20:25
W sklepie kupuję dość często z synami nie mogę powiedzieć nic złego na temat obsługi przy zakupie.Obuwie też dobre i w dobrej cenie (usunięte przez administratora)
maria 2014-11-19 16:40
Rozumiem, że pani powyżej jest rozgoryczoną klientka z powodu odrzucenia reklamacji z Yes Sport, stąd tez zarzucanie pracownikom niekompetencji, cóż zdarza się. Przypominam jednak, że tu na forum pisze sie głównie opinie na temat pracodawcy, więc przy okazji zapytam, czy ktoś aktualnie pracuje i może polecić to miejsce?
rysa na kosmosie 2015-01-20 16:22
jako osoba szukająca pilnie pracy muszę zadać pytanie dość oczywiste:czy ktoś orientuje się z was może czy obecnie w Yes Sport są jakieś wolne miejsca pracy do wzięcia? nie będe ukrywała że zależy mi na pilnym zatrudnieniu bo sytuacja osobista pozostawia niestety wiele do życzenia. bardzo proszę was o pilną odpowiedź
pani kumulacja kreatywności 2015-02-04 16:25
a słyszałam takie ploteczki na mieście, chociaż nie wiem na ile to prawda, że mają być u nich we tej hurtowni obuwa jakieś wielkie zwolnienia i wymiana pracowników na nowych. ale tak jak mówię, nie wiem czy to prawda. czsy ktokolwiek ma jakiekolwiek informacje na ten temat?od razu napiszcie też prosze jakie pieniążki
1
magic 2015-02-22 07:00
Wiem ze w Rzeszowie w sklepie Yes Sport było niedawno ogłoszenie w sprawie pracy. Ale to jakieś w tygodnie temu. Na obecną chwilę nie orientuje się. Wie ktoś może jak się potoczyła sprawa ? Nikogo nowego nie widziałam a z drugiej strony ogłoszenia już nie ma. No i jak ogólnie to wygląda konkretnie w Rzeszowie? są jakieś problemy ?
Grzesiek 2015-03-06 19:26
a to ciekawa opinia. Co powiedziałeś że konsultant odłożył słuchawkę ?
on 2016-02-05 23:17
3-4 brutto i odejmij od tego jeszcze z 500zł kar miesięcznych za to, że szklanka była brudna, lista obecności źle podpisana albo przyszedłeś spocony do pracy bo takie kary finansowe są normą w tej firmie. Do tego nacisk psychiczny. Nie polecam !!!
olo 2016-02-16 22:07
nie wysylaja zamowionych produktów
timon 2016-09-21 21:13
Na początku wydawało się, że bardzo w porządku. Po pewnym czasie wyszło szydło z worka. Sprawdzanie,dziwne dokumenty do podpisu, inne stawki niż obiecane. Atmosfera ciężka. Kierownicy bez umiejętności zarządzania personelem, bez szacunku do podwładnych. Marne kwalifikacje, tuszowane uśmiechami i miną niewiniątka. Wszędzie szemrane kontakty, ulgi dla pracowników żadne. Czysta inwigilacja, do tego stopnia, że nawet gdy masz wolne to musisz się spowiadać co robisz w tym czasie. A podczas urlopu kierownik przypomni ci o obowiązkach. Rzekomo jedna pracująca sobota w miesiącu, tak naprawdę jedna niepracująca.
6
perkoz 2016-09-26 15:17
Pracowałem u nich w Skawinie, na magazynie w wakacje. Atmosfera OK, godziny dłuższe niż standardowe 8 godzin, ale jesli chciałem wyjść wcześniej to nie było z tym żadnego problemu, za każda godzinę miałem zapłacone, wiec gra. Żadnych "dziwnych papierków" standardowe szkolenie BHP, umowa zlecenie, duże rabaty na buty dla pracujących ponad miesiąc. Obstawiam im weekendy, stała ekipa, niedawno rekrutowali na pakowanie. Teraz chyba będą szukali kogoś do robienia nadruków. Polecam.
5
maro 2016-09-28 10:17
Możliwe że tu nie zaglądają (ostatnie afery na temat gowork nie zachecaja), @elo pisz na adres @ na ich stronie.
edf 2016-09-28 20:58
@elo taka prawda ze chyba najlepiej to by było faktycznie cos na ich stronie poczukac mze cos nowego będzie się pojaiwalo od nich nigdy nic nie wiaodmo
Mróweczka 2016-11-08 18:51
Jak wygląda praca w biurze w Skawinie? Jest ok?
Pracownik 2016-12-24 07:55
Naprawdę super atmosfera
Strasznie sie cieszę ze udało mi sie tu dostać , warunki bardzo fajne, fajni ludzie i dobra kasa
Ponoć teraz sie jakieś miejsce zwalnia
Polecam
2
Pracownik 2016-12-28 21:03
Miejsce sie zwalnia bo dziewczyna nie wytrzymuje proste
1
Monika 2017-01-10 13:47
Mam zamiar wysłać swoje CV, ale przeczytałam twoja opinie i się jeszcze zastanawiam. Czy możesz coś opisać o obowiązkach ? Rozumiem ze praca typowo biurowa, możesz coś więcej opisać na prv? Chetnie bym sie czegos wiecej dowiedziała. Pzdr Monika ☺
2
12345 2017-02-02 18:24
Oszuści ! To co napisali poprzednicy to prawda i tylko prawda.
3
Michał 2017-02-15 13:03
Sklep yessport oszukuje klientów. Poczytajcie o nich w internecie. Nie uznają ŻADNYCH REKLAMACJI. Każdy dostaje to sami pismo z odpowiedzią, że jego buty sie zuzyly.
1
Iwona 2017-03-17 09:44
@Pracownik rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Chętnie usłyszymy więcej na temat pracy w Yes Sport. Na jakie warunki zatrudnienia i benefity może liczyć pracownik?
marcyś 2017-03-23 09:12
Dużo lepiej niż w poprzednich firmach, w których nie miałem przyjemności pracować. Zawsze gdzieś znajdą się jakieś minusy, ale serio porównując do innych pracodawców w Krakowie, jest ich niewiele. Wypłata zawsze na czas, jeśli mam cięzki miesiąc to bez problemu dają wcześniej, wszystko co sprzedają można kupić w pracbaza po lepszych cenach niż w sklepie. Ludzie spoko, godziny pracy normalne, stawka godzinowa, można siedzieć dłużej, jak potrzeba wypuszczą wcześniej. Nie kumam narzekających, serio
1
Iwona 2017-03-27 13:46
@marcyś rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. To ważne też , aby w pracy panowała dobra atmosfera.
Krakowiak 2017-06-01 10:56
Jeśli chodzi o pracę w Skawinie na magazynie, jest kilka rzeczy, które wyżej są przekolorowane. Czas pracy nie jest regularny, ile jest roboty tyle zostajesz. Czasem jeśli potrzebujesz gdzieś wcześniej wyjść raczej nie ma problemu, ale rzadko się zdarza, żeby zmiana trwała książkowe 8h. Obietnice składane na rozmowach kwalifikacyjnych nie mają pokrycia w rzeczywistości. Ciągłe dokładanie obowiązków innych osób również nie jest nowością, tyle, że na rozmowie o prace nie było o tym wspomniane ani słowa. Zniżki dla pracowników ? - Owszem , ale minimalne , czasem buty na ich stronie później były tańsze niż w momencie, w którym Ty je kupiłeś po zniżce. Podejście kierownictwa do pracowników jest na żenującym poziomie, hasła rzucane jak do zwierząt w stylu "do mnie", ciągłe problemy, doczepki i pokazywanie, że jest się pod nimi jest na porządku dziennym. Jeśli jest jakiś problem, nie masz co liczyć na kierowników, oni zawsze wygrają w walce z niższymi rangą nawet przed swoimi przełożonymi. Jak raz podpadniesz, nawet za coś czego nie zrobiłeś, będzie się to na Tobie odbijało długi czas. Dni wolne, zdarzają się, ale na umowie studenckiej nie masz co liczyć na dłuższy urlop niż 2/3 dni. Jeśli odjąć sprawy kierownictwa, poniżania przez nich, czasu pracy i dokładania ciągle to nowych obowiązków , pracowało by się tam dobrze. Pieniążki zawsze na czas, i mili współpracownicy (na równi z Tobą) to chyba największe plusy.
8
ooo 2017-06-18 22:26
stare czasy sprzed lat teraz się pozmieniało i jest ok, magazyn jest w Skawinie
Lime 2017-06-20 16:45
Pracę wspominam bardzo dobrze, jedynie kierownik który ma się za szeryfa dzikiego zachodu jest bardzo problematyczny. Nie ma swojej szkapy lecz motocykl :)
2
luckyluke 2017-06-21 15:52
Straszna atmosfera pracy. Chamskie teksty w stylu 'chodź tu, do mnie". Praca całkiem fajna, kasa w miarę.
Bardzo daleko od centrum Krakowa, a ewentualne spóźnienia jakie są oczywistością przy tak trudnym dojeździe są karane. Oczywiście "kierownicy" to porażka.
5
fisti 2017-06-23 18:32
Widać, że ten pracodawca ma chyba specjalne traktowanie w tym portalu bo komentarze negatywne są usuwane bardzo szybko. Powodzenia
6
Iwona 2017-06-26 10:24
@fisti Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.
Niezadowolony 2017-07-10 10:47
Wszyscy wiedzą że wystarczy zapłacić by usunąc komentarze , sami wychodzicie do ofertą do firm więc niewiem po co ta błazenada że narusza regulamin ?
2
Iwona 2017-07-18 16:02
@Niezadowolony
nasz serwis nigdy nie oferował płatnego usuwania komentarzy. Podstawą do usunięcia wpisu jest tylko i wyłącznie jego niezgodność z regulaminem. Każdy ma prawo do zgłoszenia reklamacji odnośnie treści zawartych na portalu, jednak administrator podejmuje ostateczną decyzję odnośnie jej rozpatrzenia i nie ma obowiązku usuwania zgłoszonych wpisów. Podstawą ku usunięciu komentarza jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią. Dokładna procedura reklamacji znajduje się w treści regulaminu w §10.
YS 2017-07-21 15:01
Ta firma płaci takim portalom jak ceneo, illest itp. żeby zadbała o ich żałosny wizerunek.
Iwona 2017-08-22 22:27
@YS - ideą forum jest wymiana opinii o pracodawcy oraz ułatwienie komunikacji między pracownikami. Wszelkie wpisy o charakterze obraźliwym wobec innych użytkowników, czy pracodawcy - usuwane są przez administratorów, o czym wspominałam. Komentarz o wydźwięku negatywnym, jednak wyrażony w sposób kulturalny, to cenna wskazówka dla osób szukających zatrudnienia w danej firmie. Pozwala to na lepsze poznanie potencjalnego pracodawcy. Jednak wpisy o charakterze negatywnym zwykle pozbawione są treści merytorycznych, a co najważniejsze - kultury i szacunku do osób pośrednich. Stąd też wynika fakt zniknięcia postów z forum.
Zostaw swoją opinię o Yes Sport - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Yes Sport