logo Yes Sport

Yes Sport

Kraków

Opinie o Yes Sport

Karolek 2011-06-26 05:04:39
Witam, co do pracy w yessporcie to mogę powiedzieć że zarobki były w sam raz, godziny pracy też były ok.( usunięte przez administratora )Pozdrawiam
wit22 2011-07-13 12:12:07
praca super, zarobki jeszcze lepsze, super atmosfera i mozna sie duzo nauczyc. A szef to naprawde super koles, polecam
aaa 2012-05-10 12:07:53
Jeśli zastanawiasz się czy zacząć tam robotę lub może wybierasz się na rozmowę kwalifikacyjną to chcę powiedzieć, że nie warto szkoda czasu i nerwów.( usunięte przez administratora ).Współpracownicy w porządku ,( usunięte przez administratora ) specyficzny jedna rzecz która mu nie spasuje i wylatuje się z dnia na dzień.Praca dla ludzi o mocnych nerwach dla których ta praca jest przystankiem w karierze.
lubiacaspokoj 2012-05-24 13:32:53
Pracowałam w tej firmie i tez nie polecam !
Zadowolona 2012-09-26 15:50:27
Witam,
Po pół roku buty, które kupiłam synowi uległy rozklejeniu!
Co prawda była to niestety wina mojego syna i użytkowania butów przez niego. Oddałam buty na gwarancję ku mojemu miłemu zdziwieniu dostałam bez żadnych problemów dostałam nową parę butów. Szczerze POLECAM SKLEP YESSPORT każdemu !!!
ja 2012-10-07 23:12:15
potwierdzam.
janek 2012-10-23 00:39:03
zgodze sie z poprzednikiem
Grzeczny Maciej 2012-12-03 08:18:31
Nie zgodzę się z opinią poprzedników, pracowałem w tej firmie ponad rok czasu - pieniądze ekstra, godziny pracy też ok. Szef bardzo w porządku, inny pracownicy do tańca i do różańca:) Pozdrawiam
Anonimowa 2012-12-05 09:58:02
Krótki epizod w firmie YesSport, bo trafiłam na inną propozycję pracy, ale super wrażenia po kilkunastu dniach tam spędzonych, a ekipa tam pracująca jest nie do podrobienia!
zadowolny klient 2012-12-06 16:06:07
kupilem buty 04.12 o 14:30 a 05.12 o 11:30 mialem je juz na nogach. Takze jestem mega szczesliwy i napewno od dzisiaj jestem stalym kleintem sklepow yessport!!!!
MMAFighter 2012-12-07 19:21:02
Sklep w Krk mega zaopatrzony, przyszedłem wybrać buty na zimę po pierwszych opadach śniegu a tu miła niespodzianka w postaci bogatego wyboru. Na dodatek dostałem kartę stałego klienta! Pozytyw ;)
Magdalena 2012-12-11 07:02:59
Pracodawca ok, kasa też ok. Ludzie pracujący tam boscy.
Polecam
Macarena 2012-12-12 23:31:05
Ogólnie rzecz biorąc w firmie pracowało się sympatycznie, atmosfera którą tworzą tam zatrudnieni ludzie naprawdę jest nieoceniona! Z Mojego punktu widzenia polecam przez duże "P"
Zadowolony 2012-12-17 08:28:31
Witam,

Co do pracy w YesSporcie - nie rozumiem ludzi, którzy wypisują tutaj takie rzeczy. Nie każdemu podpasuje drugi człowiek - rzecz normalna.
Mi osobiście pracowało się tam dobrze. Wypłata także była adekwatna do wypełnianych przeze mnie obowiązków. Mogę polecić ten sklep.
Chyba Ty! 2012-12-19 21:47:08
Złej baletnicy(...). Praca jak każda inna w sklepie sportowym; Trzeba poznać technologię i jest ok, według mnie nie ma powodów do narzekań. A "za stanie i pachnienie" nikt pieniędzy nie płaci w dzisiejszych czasach...
Marcin 2013-08-05 00:01:27
Jest to prosze Pani zwiazane z ich kompletnym brakiem wiedzy na ten temat.
nigdy wiecej yessport 2013-10-14 21:22:13
szkoda slow na nich
Ktoś 2014-02-28 14:45:05
"Racjonalista" a może weź się za pracę zajmij sobą ,podszlifuj swoje CV i znajdź pracę marzeń . PRaca w firmie Yessport to praca jak w wielu innych firmach prywatnych .Wszędzie są plusy i minusy .Ludzie ambitni ,znający swoją wartość nie przestrzegają przed swoimi byłymi pracodawcami tylko zajmują się sobą swoim rozwojem ,bo cóż mógł co dać "rfacjonalisto" twój post poza chorą satysfakcją ...
mądry 2014-05-04 20:41:43
Zdecydowanie nie polecam firmy.(usunięte przez administratora)
anonim 2014-05-17 14:29:26
Pracowałem w tej firmie dwa lata, polecam oczywiście i nie ma czego się bać na rozmowie kwalifikacyjnej ! Osoby które na prawdę chcą i dają dużo z siebie, mają sporo możliwości. Sam byłem świadkiem awansu kilku osób.
:) 2014-08-12 11:53:28
Serdecznie polecam firme. Chcieli mnie wziasc na okres probny. Oczywiscie zapewniali, ze bedzie to platny okres probny. Po kilku dniach, kiedy juz mieli podjac decyzje ja stwierdzielm ze jednak nie zamierzam tam pracowac po 10-11h dziennie z nadzieja, ze byc moze dostane premie za nadgodziny. Pieniadze mialy byc w ciagu dwoch tygodni, dzisiaj mija juz ponad 1,5miesiaca i nawet nie ludze sie ze otrzymam pieniadze.
1
Ela 2014-11-08 20:25:15
W sklepie kupuję dość często z synami nie mogę powiedzieć nic złego na temat obsługi przy zakupie.Obuwie też dobre i w dobrej cenie (usunięte przez administratora)
maria 2014-11-19 16:40:53
Rozumiem, że pani powyżej jest rozgoryczoną klientka z powodu odrzucenia reklamacji z Yes Sport, stąd tez zarzucanie pracownikom niekompetencji, cóż zdarza się. Przypominam jednak, że tu na forum pisze sie głównie opinie na temat pracodawcy, więc przy okazji zapytam, czy ktoś aktualnie pracuje i może polecić to miejsce?
rysa na kosmosie 2015-01-20 16:22:46
jako osoba szukająca pilnie pracy muszę zadać pytanie dość oczywiste:czy ktoś orientuje się z was może czy obecnie w Yes Sport są jakieś wolne miejsca pracy do wzięcia? nie będe ukrywała że zależy mi na pilnym zatrudnieniu bo sytuacja osobista pozostawia niestety wiele do życzenia. bardzo proszę was o pilną odpowiedź
pani kumulacja kreatywności 2015-02-04 16:25:42
a słyszałam takie ploteczki na mieście, chociaż nie wiem na ile to prawda, że mają być u nich we tej hurtowni obuwa jakieś wielkie zwolnienia i wymiana pracowników na nowych. ale tak jak mówię, nie wiem czy to prawda. czsy ktokolwiek ma jakiekolwiek informacje na ten temat?od razu napiszcie też prosze jakie pieniążki
1
magic 2015-02-22 07:00:13
Wiem ze w Rzeszowie w sklepie Yes Sport było niedawno ogłoszenie w sprawie pracy. Ale to jakieś w tygodnie temu. Na obecną chwilę nie orientuje się. Wie ktoś może jak się potoczyła sprawa ? Nikogo nowego nie widziałam a z drugiej strony ogłoszenia już nie ma. No i jak ogólnie to wygląda konkretnie w Rzeszowie? są jakieś problemy ?
Grzesiek 2015-03-06 19:26:03
a to ciekawa opinia. Co powiedziałeś że konsultant odłożył słuchawkę ?
on 2016-02-05 23:17:55
3-4 brutto i odejmij od tego jeszcze z 500zł kar miesięcznych za to, że szklanka była brudna, lista obecności źle podpisana albo przyszedłeś spocony do pracy bo takie kary finansowe są normą w tej firmie. Do tego nacisk psychiczny. Nie polecam !!!
olo 2016-02-16 22:07:29
nie wysylaja zamowionych produktów
timon 2016-09-21 21:13:26
Na początku wydawało się, że bardzo w porządku. Po pewnym czasie wyszło szydło z worka. Sprawdzanie,dziwne dokumenty do podpisu, inne stawki niż obiecane. Atmosfera ciężka. Kierownicy bez umiejętności zarządzania personelem, bez szacunku do podwładnych. Marne kwalifikacje, tuszowane uśmiechami i miną niewiniątka. Wszędzie szemrane kontakty, ulgi dla pracowników żadne. Czysta inwigilacja, do tego stopnia, że nawet gdy masz wolne to musisz się spowiadać co robisz w tym czasie. A podczas urlopu kierownik przypomni ci o obowiązkach. Rzekomo jedna pracująca sobota w miesiącu, tak naprawdę jedna niepracująca.
2
perkoz 2016-09-26 15:17:42
Pracowałem u nich w Skawinie, na magazynie w wakacje. Atmosfera OK, godziny dłuższe niż standardowe 8 godzin, ale jesli chciałem wyjść wcześniej to nie było z tym żadnego problemu, za każda godzinę miałem zapłacone, wiec gra. Żadnych "dziwnych papierków" standardowe szkolenie BHP, umowa zlecenie, duże rabaty na buty dla pracujących ponad miesiąc. Obstawiam im weekendy, stała ekipa, niedawno rekrutowali na pakowanie. Teraz chyba będą szukali kogoś do robienia nadruków. Polecam.
5
maro 2016-09-28 10:17:55
Możliwe że tu nie zaglądają (ostatnie afery na temat gowork nie zachecaja), @elo pisz na adres @ na ich stronie.
edf 2016-09-28 20:58:23
@elo taka prawda ze chyba najlepiej to by było faktycznie cos na ich stronie poczukac mze cos nowego będzie się pojaiwalo od nich nigdy nic nie wiaodmo
Mróweczka 2016-11-08 18:51:56
Jak wygląda praca w biurze w Skawinie? Jest ok?
Orzeł2 2016-11-27 16:58:11
Nie , nie jest ok .Ciągła inwigilacja , kierownictwo to ludzie bez żadnego doświadczenie i kultury osobistej .
Notoryczne łamanie kodeksu pracy i praw pracowniczych .
Zostaw swoją opinię o Yes Sport - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Yes Sport