logo CLPB

CLPB

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o CLPB

chemiikkk 2014-02-06 11:37
byłam na praktykach w clpb.Oprócz Pani kierownik żadna z pracujących tam pań nie miała wykształcenia chemicznego...johnny udało się?
rama bez dynama tamtarama 2014-02-08 18:24
a praktyki miałaś w clpb dąbrowa górnicza czy jastrzębie?
chyba taakkk 2014-02-19 17:42
''byłam na praktykach w clpb.Oprócz Pani kierownik żadna z pracujących tam pań nie miała wykształcenia chemicznego.''

CHYBA CHODZI O ZAŁOGĘ CLPB DĄBROWA GÓRNICZA, BO W JASTRZĘBIU MAJĄ NIEKTÓRE TYTUŁ DOC.
7
student 2014-02-26 13:25
Jest szansa bez znajomości dostać się na staż?
student 2014-02-26 13:41
A jak wygląda sprawa z szkoleniami? warto wziąć udział, doceniają to podczas rekrutacji?
lab 2014-03-02 22:45
nie polecam, po zmianach w walbrzychu nie do wytrzymania, szkoda nawet iść na praktyki, lepiej szukajcie innego zakładu, ten Wam nic nie da
7
gosc 2014-03-15 11:32
Nie polecam firmy ,za dużo pisania by wyłuszczać szczegóły.
1
kleofas 2014-09-14 16:18
Kasa taka sobie ale jak na warunki jastrzebskie i tak nie ma tragedi. Siostra ma ok. 1700 na reke, co trzeci miesiac kwartalna ok2800, wczasy 1000, co jakis czas sypna ni z gruchy jakies zyski 900-1200, czasami bony sodexo wartosci 600-1200 roznie. Doplacaja do okularow. Czasami premia roczna, dwa lata temu bylo chyba kolo 3000
1
Xxx 2014-09-26 08:44
CLP-B to ściema !!! Byłam tam i co sie okazuje ! Szukają niby do pracy, ale żadnych konkretów, potem dowiedziałam sie ze to ściema i jak nie protekcji to sie nie dostanę !!! Tam pracują same plecaki !!! Bez polecenia nie ma szans i pozatym same kobiety żądzą ! Szarogęsi się tam córeczka posła z Jastrzębia i trzeba na nią uważać, tak naprawdę ona karty tam rozdaje, wiec daje sobie spokój i nie polecam !!!
3
Roxana 2014-09-26 09:04
Ja też słyszałam taką opinie jak Xxx !!! (usunięte przez administratora)
1
Renata 2014-09-28 08:03
37 ? A gdzie reszta? Na czarno robi ? Mgr z czego ? Z zarządzania ? Śmiech !!!!
1
tama 2014-09-28 10:13
Ludzie co Wy za głupoty wypisujecie!
Rafał 2014-09-28 20:55
Dobrze, niech piszą ! Przynajmniej juz wiadomo jaka jest opinia ! W naszym kraju nikt normalnie pracy nie moze znaleść, wszędzie układy ! A ty "tama" robisz na zlecenie dyrekcji tutaj dobre wrażenie czy też z układu jesteś tej kliki i masz dodatek do pensji !!??
2
tama anty rama 2014-10-03 18:56
tama napisz jak ty to widzisz
1
tama 2014-10-05 22:51
Ja nikogo nie obrażam i dla nikogo nie pracuję. W naszym kraju jest taka wolność że każdego można obsmarować i zmieszać z błotem, zupełnie bezkarnie nie zważając czy jest to prawą czy zwykłym oszczerstwem lub insynuacją.
1
Rafał 2014-10-06 09:51
Jakaś część prawdy w tym jest skoro kilka osób o tym mówi,umówili się? Widocznie takie pogłoski krążą w eterze i nie mozna mowić że sie kogoś oczernia lub misza z błotem, to forum jest chyba po to aby każdy wiedział gdzie się pcha. Swoją drogą ze tam są rożne dziwne układy to też słyszałem, ale nie bede ich tu poruszał bo po co komuś zaszkodzić lub zmieszać z błotem, od tego są inne służby w tym kraju.
1
Marek 2014-10-19 00:55
Miałem zaszczyt pracować jakiś czas temu dla CLP-B w Jastrzębiu. Z punktu widzenia doświadczeń zawodowych, jeśli miałbym ocenić CLP-B w skali od 1 do 10, to daję 9. Dlaczego nie 10? Już tłumaczę: CLP-B to świetny i uczciwy pracodawca. Ale niestety firma to ludzie. A ludzie z zamiłowaniem uprawiający plotkarstwo, "hejterstwo" i inne patologie społeczne nie są dobrymi pracownikami. To raczej osoby, które przychodzą do pracy na zasadzie "mi się należy", a nie na zasadzie "co mogę z siebie dać". Na dzień dzisiejszy 9/10, ale CLP-B ma bardzo duży potencjał, więc odważnym gorąco polecam!
edi 2014-10-27 09:23
jeśli chodzi o clpb w DGórn. to jak się przedstawia sprawa z wykształceniem pracowników ile ma mgr a ile po zawodówkach
agrafka 2014-11-10 20:19
Chciałabym dostać się do tej firmy (mam na myśli laboratorium w Jastrzębiu) na staż z UP. Czy mogę zrobić coś więcej niż zaniesienie podania + CV i czekanie na ewentualną odpowiedź? Spróbuję zwrócić się w tej sprawie do kilku konkretnych osób z CLP-B, na których namiary znalazłam w internecie, choć nie wiem, czy to cokolwiek da. Może jest tu ktoś, kto tam zaczynał od stażu i coś doradzi. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje na ten temat. Pozdrawiam :)
Ela 2014-11-12 06:10
Zgłoś sie do p. (usunięte przez administratora) . ona tam rządzi, pozdrawiam.
agrafka 2014-11-12 16:18
Dziękuję. Chyba masz na myśli p. (usunięte przez administratora) .? Info, którego nie wypada tu napisać, chętnie przyjmę na 4gr4fk4@gmail.com
Tomek 2014-11-25 23:38
Jak obecnie wygląda sytuacja ze stażami z urzędu ?
Są chętni na takie przyjęcia ?
chopek 2014-12-10 12:39
pokończyły ledwo smarkule uniwersytety śląskie i się wielce panoszą
1
tutti-glutti 2015-01-13 22:00
Za doznane krzywdy ze strony tej firmy brak mi słów. (usunięte przez administratora) !
4
ona 2015-01-19 20:39
tutti-glutti a jakich tam krzywd doznałeś bo tak ogólnikowo to każdy napisać może?
krótko 2015-01-24 16:20
..U.....N. !
2
jojjjjjj 2015-01-27 18:21
widzę że komuś nerwy siadły aż administrator musiał interweniować:)
prawda boli? 2015-02-02 11:09
Jakaś cenzura na forum? CLP-B próbuje zamknąć usta? Widać, że niewygodne komentarze są usuwane. Firma sama sobie zasłużyła by o niej źle pisać.
3
fifka 2015-02-04 18:31
napisz glutka co takiego jest w tym clpb , co takiego cię spotkało
TB 2015-02-25 21:35
Zgadzam się z kolegą. Dzisiaj wszystko można sprawdzić nawet w sieci nic nie jest anonimowe.
3
gmzjtrgd 2015-04-23 09:36
Etyka to rzecz obca w tej firmie i wiem co piszę. Wstyd takie świństwa robić i nigdy tego nie zapomnę. Podła firma.
2
mx 2015-05-19 22:19
Firma zatrudnia ponad 250 osób po przejęciu laboratoriów:z Koksowni:Przyjaźń,Victoria,Jadwiga,Dębieńsko,Radlin.
1
itd 2015-05-19 22:30
"wyścig szczurów"
2
kandydatka 2015-06-05 02:39
Cześć,

mam kilka pytań odnośnie CLPB.
1. Ile średnio płacą osobie nowo przyjętej z wyższym wykształceniem?
2. Czy jest to dobra praca dla kogoś zaraz po studiach? Można nabrać tam doświadczenia, nauczą mnie czegoś nowego czy raczej nie ?
1
pytajka 2015-07-01 19:56
Ktoś wie, kiedy prezes odchodzi na emeryturę?
2
pytajka 2015-07-04 22:34
Dobraną pewnie po znajomości z wypaczonych związków, zatrudniająca z reszta po znajomości (znam taki przypadek). oczekuje normalnej odpowiedzi, ale chyba chamstwo tam pracuje, może i po znajomości, skoro nie potrafi odpowiedziec na pytanie. Gdyby stara gwardia odpuścila, moze byloby normalniej w tym porabanym kraju?
4
mx 2015-09-17 21:15
Ad.1-Zależy na jakim stanowisku
Ad.2-Chyba tylko: kadry,ZUS i sama Prezes
biolog 2015-09-22 12:50
czy ktoś wie może czy na stanowisko laboranta przyjmują też biologów czy tylko chemików? czy biolodzy są w tej firmie zatrudniani?
chemik 2015-12-11 17:09
wydaje mi się ze jak nie masz znajomości to nic nie zdziałasz...jak masz znajomości to i po filologii polskiej cię przyjmą
1
Jasmine 2016-02-29 21:26
Witam. Obserwuję tą firmę już 3 lata, zaglądam na stronę internetową w poszukiwaniu pracy, dokumenty składam i nic. Nie znam nikogo, więc znajomości nie wchodzą w grę. Tak jak przedmówcy piszą ... bez znajomości się nie da. Ja jestem tego przykładem :( Szkoda, bo fajna byłaby tam praca ... a za każdym razem gdy dzwonię i pytam o wolne miejsca, odpowiadają że nie zatrudniają :( I jak tu człowiek ma wierzyć, że w tym kraju można godnie żyć? Nie można!
1
dobra rada 2016-03-17 22:13
jasmine - jeżeli jesteś po jastrzębskiej wyższej szkole czy jakiejś ochronie środowiska to raczej szans nie masz. W cenie są specjaliści. Dobrzy chemicy analitycy. Obsługujesz ICP lub GS MS? to składaj podanie. A najlepiej to trafić do firmy na staż i pokazać się z dobrej strony. Ludzie pracowici są zawsze doceniani.
8
Katia 2016-08-23 21:48
gracja- nie możesz powiedzieć jaki ktoś ma poziom jeżeli go nie znasz, tym bardziej nie potrzeba współczucia ;-) znajomości - to jest poziom CLPB
2
j 2016-08-25 15:13
@ Katia i tylko dzieki znajomościom można sie tam dostać?
2
Laborek 2016-11-12 19:04
Jak ktoś szuka roboty w oddziale w Dąbrowie to podobno są przyjęcia...
2
Zuzanna 2017-03-17 09:42
Obecnie firma szuka osoby na stanowisko Laborant do Dąbrowy Górniczej. Czy ktoś z obecnych pracowników firmy mógłby powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie CLPB na tym stanowisku?
iwa 1234567 2017-04-05 21:50
szukają i szukają tego laboranta to nie wiem czy zatrudniają w Tej Dąbrowie G. i się zwalniają czy szukają bóg wie kogo a zarobki tyle co nic i do tego wykańczający system pracy 4 brygadówka!!
2
Zuzanna 2017-04-06 09:06
@iwa 1234567 długo już pracujesz w CLPB? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie.
Emsi 2017-05-04 19:34
Czy ktos moze opowiedzieć o pracy na stanowisku laboranta?
micky 2017-05-10 19:46
Praca na stanowisku laboranta jest super i na tym się kończy bo zarobki to śmiech na sali :/ w lidlu lepiej zarabiają..... teraz cały czas szukają kogoś do lab w dg, ale za takie zarobki co oferują to dłuuugo im to zajmie.
1
Zuzanna 2017-05-11 11:49
@micky rozumiem, że zarobki na tym stanowisku Cię nie satysfakcjonują. Jednak piszesz, że sama praca jako laborant jest super. Mógłbyś powiedzieć cos więcej na jej temat? Co wymieniłbyś jako jej największe plusy?
Zostaw swoją opinię o CLPB - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLPB