logo New Media Ventures Sp. z o.o.

New Media Ventures Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o New Media Ventures Sp. z o.o.

toto 2015-03-26 07:44:32
@IT done - no to powiedziales :-) Podpisuje sie obydwoma rekoma pod tym wpisem. (usunięte przez administratora) jest the best ze swoimi obietnicami, premiami i podwyzkami. Niektorzy czekaja na swoje el Dorado juz od roku ale to nie wazne. Trzeba robic i czekac na obiecane zlote gory bez pokrycia. Moze zamiast obiecywac gruszki na wierzbie wzialby sie za ogarniecie chaosu w jego dzialach. Najsmutniejsze jest to, ze jest gleboko przekonany, ze ludzie sie miedzy soba niekomunikuja i nie wiedza ze wszystkim wciska kit. Brak slow.

Odradzam firme!
6
madry po szkodzie 2015-03-26 11:58:52
Potwierdzam niestety. Fala krytyki już spóźniona, bo firma toczy sie w dol i pewnie lepiej byloby to przyjac do wiadomosci wczesniej niz teraz (usunięte przez administratora) ale lepiej wczesniej niz wcale :-)

Aha, aha, wspomne jeszcze tylko o tej okropnej Pan z Marketingu. To taka przestroga dla potencjalnych grafików, front endowców, speców od Marketingu, copy writingu, ect.

Uważajcie na tę firmę!
5
ex PM 2015-03-26 13:14:52
Hej, a ja powiem tylko, że dobra kawa w tej firmie :-) I naprawdę fajna ekipa pracuje, co ważne z potencjałem. Osobną kwestią jest to czy jest on wykorzystywany.

Poza tym, może trochę za mocne niektóre te komentarze. Nie wypowiadam się ani dobrze, ani źle, bo to nie ładnie. Ale bądźmy szczerzy, wszystkie te komentarze są po coś i wynikają z pewnych frustracji.

Ja firmę polecam jako dobry trening charakteru i woli przetrwania w trudnym środowisku start up'owym :-) Choć to już nie taki start up!
4
kto szuka nie błądzi 2015-03-26 13:22:31
-------------->POPIERAM W 101% <----------------

Do zainteresowanych pracą w NMV jeżeli lubicie:
- pracować w chaosie (może graliście w Quake Chaos?)
- pracę w stresie
- pracę po godzinach (w pewnym momencie każdy wolał zostać o 1-2h dłużej w biurze bo w przypadku wyjścia co do minuty krzywo patrzyli się na to przełożeni)
(usunięte przez administratora) to polecam jak najbardziej, lepsze to niż hitowy odcinki programu Selekcja!

Polecam tą firmę ludziom lubiącym skoki z mostu:)
6
HR freelance 2015-03-26 13:35:09
A ja z perspektywy firmy HRowej powiem, że warto się zastanowić dwa razy zanim podpiszę się cokolwiek z New Media Ventures. Potencjalne kary są kosmicznie wysokie, kompletnie poza rynkowymi standardami, (usunięte przez administratora)
Co ważne dział HR sam w sobie jest jakby nieobecny ze względu na to, że całość przechodzi przez prezesa/dyrekcję. Takie mam wrażenie. Dodatkowo dodam, że jak na taka malutką firmę ilość papierkologii oraz narzutu prawnego wsparcia jest po prostu nie do pojęcia.

Jeżeli jesteś przedstawicielem HR, mocno się zastanów zanim wejdziesz we współpracę z New Media Ventures. Bardzo niefajna firma. Zresztą zerknijcie sobie na wpisy powyżej... No comment.
7
Ordnung 2015-03-26 14:07:17
No to jeszcze jeden komentarz. A co tam. (usunięte przez administratora) Tak kręci, że ani Partnerzy NMV, Zarząd, ani pracownicy nie są w stanie zorientować się w jego grze. Myślę, że ten człowiek jest główną przyczyną niepowodzeń w tej firmie. Aż dziw, że firma się jeszcze nie zorientowała w jego temacie.
10
madry 2015-03-26 14:24:16
Obiecanki cacanki, a głupiemu premia/podwyższka :-)
3
zainteresowany 2015-03-26 15:23:29
Witam! Bardzo ciekawa konwersacja. Ciekawi mnie zwłaszcza, że nagle taki wysyp komentarze i to w ciągu zaledwie dwóch dni. Skąd taka fala hejtu? Przyznam szczerze, że trochę mnie odrzuciło od NMV po przeczytaniu tylu komentarzy.

Czy ktoś mógłby rozwinąć wątek od strony współpracy z potencjalnym Partnerem? Choć nie wiem, czy gowork nie wytnie tego. Ale ja szybko przeczytam i już mogą usuwać :-)
2
anonym 2015-03-27 12:28:16
Lubię taką piosenkę the Strokes - "Don't go that way"
5
Next 2015-03-30 14:30:43
Radzę trzymać się z daleka od tej firmy...
5
Go Freebee 2015-04-22 11:39:31
Firma, która odrzuca. Nie polecam i uważajcie na to co Wam obiecują, proponują, ogólnie rzecz biorąc ściemniają. Najlepiej dać sobie spokój juz na samym początku, czyli po prostu sie tam nie zatrudniać. Trzeba być zwłaszcza wyczulonym na to co obiecuje (usunięte przez administratora)Parę komentarzy wyżej jest ładny opis jego stylu pracy oraz podejścia do organizacji pracy. Popieram w 100%.
5
koko jest spoko 2015-04-30 16:01:13
po długiej współpracy oficjalnym powodem zwolnienia będzie Twoja, uwaga, niekompetencja.
spoko. jak nie macie co z czasem robić to idźcie, będą Wam płacić a Wy w międzyczasie będziecie szukać normalnej pracy.

będą $, nie będzie bezrobocia. strona pracuj.pl nie będzie zablokowana.

i pamiętajcie.

koko jest spoko.
7
aptak 2015-05-20 15:31:41
Hejka,
Mam pytanie dla byłych/obecnych pracowników, jak się pracuje w dziale prawnym? Polecacie pracę w tym dziele?
2
Monque 2015-05-24 08:33:35
Nie ma działu prawnego. Jest to jednoosobowa komórka. (usunięte przez administratora)Wnioski wyciągnij sam.
6
Great Job 2015-05-25 11:19:50
Odpuść sobie jak nie chcesz się użerać z:
- prezesem, który jest specjalistą od wszelkich umów cywilno-prawnych
- dyrektorem operacyjnym - patrz komentarze powyżej
- rzeszą prawników po stronie partnera strategicznego

Generalnie mogę Ci obiecać pracę w ostrych nadgodzinach.
5
Marketing online 2015-05-25 11:22:53
Uwaga, uwaga, New Media Ventures chodzą słuchy, że New MEdia Ventures poszukuje specjalistów do działu Marketing oraz New Business Development. Co to oznacza, ano poszukuje się jeleni oraz łosi do użerania się z nieudolnością managementu oraz wytrzymujących skrajne nadgodziny za "godziwą" stawkę na B2B :-) Gorąco polecam!
6
Przyjazny 2015-05-29 12:22:05
Uwaga, latest news. Freebee (New Media Venture) poszukuje człowieka na stanowisko Head of Client Service. Prześledź uważnie komentarze powyżej i zdecyduj, czy masz ochotę związać się z tego typu firmą.

Pozdrawiamy, byli i obecni pracownicy NMV :-)
4
:-) 2015-06-21 09:32:35
Jesteś w błędzie bo firma jest naprawdę kiepska - pracowałem w kilku ta okazała się najgorsza. Znajomym polecę z czystym sumieniem pracę u moich byłych i aktualnego pracodawcy, wyjątkiem będzie NMV.
Co do Head Of Client Service - dopytaj znajomych z NMV to Ci wytłumaczą, mimo lojalek często będąc już poza wiesz więcej niż ci co zostali. Nie jest to miejsce na omawianie sytuacji konkretnego współpracownika.
Stwierdzenie że jak ktoś jest dobry to sobie poradzi jest prawdziwe, ale zastanów się to ludzie odchodzą, a nie firma kończy z nimi współpracę.
4
Popieram 2015-07-10 09:50:08
Brawo, dobrze napisane choć pewnie wpis zdejmą za wulgaryzmy. Ale póki co wisi i jest prawdziwe!
6
Rekrutacja 2015-07-22 11:10:17
Uwaga, uwaga, NMV poszukuje: Managera Rozwoju Platformy.
Czyli podsumowując i pomijając powyższe komentarze: Managera Rozdwojenia Psychicznego. Ludzie dajcie sobie spokój z tą firmą. Na prawdę nie warto.
4
do; Rekrutacja 2015-07-29 13:07:51
Atutem na tym stanowisku ma być ścisła współpraca z Zarządem firmy. To jest główny minus, wada tego stanowiska. :) Trzymajcie się z daleka!
2
Zniechęcony 2015-07-30 15:46:17
Mam problem. Jestem zainteresowany ich ofertą i oni mna chyba też. Jednak wasze wpisy bardzo niepokoją. Czy w tej firmie coś się zmieniło, czy nadal trzeba ją omijać szerokim łukiem?
do: Zniechęcony 2015-07-31 15:17:38
Firma zmierza po równi pochyłej w przepaść. Nie warto. Chyba, że chcesz popracować 2-3 miesiące i znów szukać pracy albo leczyć się psychicznie.
3
qwerty 2015-08-03 22:34:53

Odradzam i przestrzegam! Biznesowo skrajnie słabi od samej góry do samego dołu.
Generalnie sandbox...
4
PanMihau 2015-08-06 13:28:32
Byłem tydzień temu na rozmowie na Program Managera.
Zastanawiam się.

1. Czy płacą w terminie?
2. Jak z nadgodzinami?
3. Czy jest szansa, żeby coś zmienić, czy ma się na coś wpływ?
4. Jak z wymianą informacji?
5. Są otwarci na nowe koncepcje?
ex 2015-08-06 19:25:36
1. Czy płacą w terminie?
tak, ale tylko to co masz spisane na umowie b2b. premie nie istnieją mimo że są obiecywane. wpadkę z płatnością mieli w końcówce 2013 roku
2. Jak z nadgodzinami?
nie będziesz narzekał na ich brak
3. Czy jest szansa, żeby coś zmienić, czy ma się na coś wpływ?
tak, jeśli będziesz przedstawicielem inwestora, dyrektorem zarządzającym lub członkiem zarządu
4. Jak z wymianą informacji?
dostaniesz (usunięte przez administratora)za to że nie zrobiłeś czegoś o czym nie wiedziałeś. chaos i szum informacyjny gwarantowany
5. Są otwarci na nowe koncepcje?
tylko tych z punktu 3

jeśli byłeś tydzień temu to się nie wykazałeś bo miał byś już ofertę - może to i Twoje szczęście
3
ex2 2015-08-10 11:11:47
Odpowiadam na Twoje pytania:

1. Czy płacą w terminie?
Tak
2. Jak z nadgodzinami?
Jest ich bardzo dużo i większość wynika ze złego zaplanowania prac (usunięte przez administratora), bądź z nagłych zmian, o których się dowiesz w ostatniej chwili :-)
3. Czy jest szansa, żeby coś zmienić, czy ma się na coś wpływ?
Nie. Tzn zostanie Ci to obiecane ale szybko przekonasz się, że nie masz żadnych szans na zmiany
4. Jak z wymianą informacji?
I tutaj jest największy problem. Dowiesz się po tygodniu Twojej pracy, że w sumie to co zrobiłeś się nie przyda ale w międzyczasie powstała nowa koncepcja na wdrożenie której masz dzień, dwa. Szkoda mi wtedy będzie Ciebie i Twojej ekipy, która spojrzy na Ciebie jak na debila, bo przecież jako manager powinieneś to wiedzieć.
5. Są otwarci na nowe koncepcje?
Ahaś. W sensie nowego koloru biurek, czy zszywaczy? Zresztą nieważne, dopóki koncepcja nie obejmuje biznesu, to jak najbardziej są open :-)

Powodzenia!
4
abcde 2015-10-29 20:16:45
czytam te opinie i tak sobie myślę: chyba pracuję w innej firmie. atmosfera jest fajna, ludzie też. dyrektor zarządzający bardzo sympatyczny i bezproblemowy. płaca też jest OK.
3
abcde 2015-10-29 20:23:54
a! dodam jeszcze, że dla kreatywnych jest możliwość wykazania się. warto wysuwać swoje pomysły!
1
12wef 2015-11-15 08:18:40
Ja odszedłem stosunkowo niedawno dlatego chyba pora się wypowiedzieć. Nie hejterzy tylko osoby które pracowały dla NMV ponad rok temu, (usunięte przez administratora) Od roku firma się mocno zmieniła. Co do nadgodzin to współpracownicy starają się ich unikać ponieważ pracuje się w nich charytatywnie. Kasa jest taka jaką wynegocjujesz na tym samym stanowisku (usunięte przez administratora)Nie nadużywaj też słowa pracownik ponieważ pracownik jest zatrudniony na UoP, a nie b2b.
Jeśli coś uważasz że Cię docenią, chcesz spróbować w branży, idź może Ci się uda, nie licz na dodatkowe premie za swoją pracę ponieważ firma ich nie daje. Największym problemem tej firmy jest to że nie mają pomysłu jak zarabiać pieniądze i nie wiadomo kiedy źródło finansowania zamknie kurek z kasą.(usunięte przez administratora)
2
Marky 2016-01-08 10:35:22
Nie do końca to prawda. Często to pracownicy najwyższego szczebla nie potrafią, bądź nie są zainteresowani, właściwą organizacją pracy. To, niejako wynikowo, prowadzi do chaosu i nadgodzin.
3
analityk 2016-01-24 09:52:54
Witam znalazłem ofertę stanowisko Analityka biznesowego. Posiadam duże doświadczenie wyniesione z agencji badawczych, sprawnie posługuje się językiem SQL i R.
Czy Freebee wychodzi poza Polskę, trochę wynika to z ogłoszenia? Jest to moja obawa ponieważ mówię po niemiecku, a nie jak wszyscy po angielsku. W ogłoszeniu nic nie ma o wymaganym języku? Jeśli ktoś może wie o zarobkach, godzinach pracy i zespole analityków lub coś podpowie będę wdzięczny.
1
przejrzalamNAoczy 2016-01-27 22:32:52
lax wydaje ci się:-) jak cię zatrudnią to się przekonasz. co ci powiedział hr? może sprostujemy. sam wiesz po rozmowie że to stanowisko nie ma nic wspólnego z PM.
NMV to firma wyznaczająca nowe standardy zatrudnienia poszukuje:
kolejnego Account Managera-poprzednich pięciu pracowało między 2tygodnie,a 2miesiące. szukają też Head of Business Care-ponieważ aktualny już nie kupuje że Freebee przestanie być placem zabaw. wolne jest również miejsce:Project Managera czyli opisywacz funkcjonalności systemu które zostaną zaprogramowane tak jak wymyśli naczelny zespół wizjonerów

Pytałeś o analityka -jak chcesz robić za dwóch,obydwaj specjaliści odeszli, został manager. Freebee poza granicami? trochę powagi.
Cheers
swistak 2016-02-24 08:57:57
a opinie pisze świstak w chwilach wolnych od pakowania czekolady
na stronie masz5 ofert + dwa staże.
widać niewiele wiesz jesli piszesz o zadowoleniu z kasy i atmosfery.
ci co mają odrobinę rozsądku uciekają z nmv. wysyp ofert jest z powodu rezygnacji z pracy a nie rozwoju firmy
4
hr_bp 2016-03-16 20:19:01
Firma jest świetnym źródłem do znalezienia programistów php. można też wyjąć kogoś z marketingu -choć to nie moja działka. po rozmowie z kilkoma programistami rozumiem czemu nie odmawiają spotkań gdy z innych firm nawet nie mam odzewu na zapytanie via linkedin.
pozdrawiam
iwona
1
hopkins 2016-04-10 15:33:21
@marian zobacz na pracuja w tej chwili mamy 7 ofert cześć ma chyba po kilka wakatów i kilka czekających na ogłoszenie. Jeśli masz kompetencje to może się załapiesz. (usunięte przez administratora) Rotacja to80 % rocznie - co nie znaczy że nie ma kontaktorów pracujących ponad rok, ale są stanowiska które obsadzane są 7 razy w ciągu roku. Stabilnie jest tylko w back office i tam można rozważyć pracę
2
xyz 2016-04-19 16:26:07
Cześć, nie każdy chce pracować na b2b, część bierze to na chwilę i dalej prowadzi rozmowy, hitem była dyrektor opieki klienta która odeszła po niespełna miesiącu, choć byli tacy co po 2 dniach rzucali to.
Ponieważ mamy rynek pracownika i dużo ofert na rynku a powodów jest tak wiele jak ludzi.
Firma już ma za sobą zwalnianie ludzi, dziś z fatalna opinia ma problem z ich pozyskaniem. Dodatkowo nmv nie jest marką która jest znana, dociekliwi wiedzą że od zawsze jesteśmy na minusie i nie ma nadziei na to by firma zaczęła zarabiać, dodaj do tego fatalne kierownictwo i masz obraz całości.
Ja dalej robię dla nmv ponieważ jestem zbyt leniwy by szukać, jak mnie wywalą to będę miał motywację ;-). Nie spodziewam się bym stracił na tym jak mnie zwolnia
1
chcesz prawde? 2016-06-23 20:49:24
NMV to porazka w realu, to byla mega fajna idea, ktora niestety przez samych tworcow i liderow decydujacych o tym co sie dzieje jest zabijana... i chyba zostala zabita ... szkoda czasu, nerwow i nadzieji ze cos sie zmieni, serio.
3
Łysy 2016-07-13 12:53:05
fundusze inwestują w firmy by po 2- 4 latach zacząć na tym zarabiać lub mieć dostęp do czegoś co da się zmonetyzować . nmv nigdy nie zarobiło złotówki, od zawsze jadą na stracie (za 2015 -7 baniek).
idea jako idea całkiem niezła choć skopiowana z stanów, ale wykonanie kuleje i to bardzo. za wykonanie odpowiadają twórcy i liderzy którzy brakiem kompetencji zabili ten projekt. panowie najwyraźniej przegapili wykład mówiący o zysku jako różnicy pomiędzy przychodami a kosztami i że wynik ujemny oznacza że wtopę.
2
Meg 2016-07-20 12:27:24
nie dawali i nie dają umowy o pracę. pracujesz na zlecenie jeśli jesteś praktykantem, jeśli na "etacie według nmv" to zakładasz jednoosobową działalność gospodarczą.
Dobra opcja dla programistów przytulających konkretną kasę, ale dla back office zostanie ci tyle co na etacie w średniej firmie, a le nie chroni cię kodeks pracy
1
Meg 2016-07-20 22:13:23
Ktoś wprowadził cie w błąd. NMV nie oferuje umów o pracę, każdy zakłada działalność gospodarczą
3
Sowa 2016-07-22 21:31:22
Gdzie to znalazłaś? możesz dać link bo nie mogę znaleźć? Szukam tylko na umowę o pracę. Umowy smieciowe mnie nie interesują.
Xi 2016-08-10 00:56:11
Pracuję we Freebee kilka dobrych miesięcy i albo ta firma się tak zmieniła przed moim przyjściem, albo połowa tych tekstów to hejt konkurencji. Ok, b2b to prawda. Ale przez 26 dni w roku możesz nie pracować i normalnie płacą. Poza tym nie udają, że to b2b - tylko rzeczywiście każda osoba ma luz - a nie godzinowy tryb pracy jak na etacie. Jeśli chcesz pracować z domu - ok, nie ma problemu. Chcesz pracować tak, żeby omijać korki? Ok, nie ma problemu. Nadgodziny? Po 17stej w biurze spotkacie tylko prezesa i dwoje dyrektorów zarządzających. Chyba raz udało mi się zobaczyć osoby pracujące dłużej - niedawno deweloperzy robili upload dużej zmiany w systemie i czekali, aż zamkną się sklepy 5.10.15. obsługiwane przez Freebee. W tygodniu odbywa się JEDNO zebranie i trwa GODZINĘ. To oznacza, że pozostałe 39 godzin można spokojnie pracować. Ok, biuro mogłoby być nieco większe - ostatnio przybyło kilka osób i zrobiło się ciasno. Ale jest dosyć śmiesznie i nikt sobie nie następuje na odciski. Więc serio polecam.
1
emjołań 2016-08-11 14:20:54
jak można pisać, że firma nie ma już pomysłu na siebie? ten, kto tak twierdzi, to chyba tu śpi, a nie pracuje. pracujemy nad poteżną dobrą zmianą (bez skojarzeń). i niebawem to zaprocentuje.

co do hejterów, że firma na siebie nie zarabia... to zupełnie normalne na początku. cóż, Amazon przez pierwsze 10 lat też na siebie nie zarabiał. rozumiem, że dla hejterów to porównanie wyda się na wyrost, ale chodzi o prosty fakt. obecnie jesteśmy na etapie inwestycji, rozwoju. czas na zbieranie plonów przyjdzie i ja chcę tu wtedy dalej być.
1
:) 2016-10-17 11:12:30
nowy playroom jest mega! atmosfera bomba! i pisze to pracownik, który jest tu już dłużej niż rok.
2
jery 2016-10-17 11:14:07
@:) a co dokładnie masz na myśli przez nowy playroom? Nawet nie wiedziałem, że coś takiego u Was funkcjonuje. Możesz napisać coś więcej w takim razie? :)
Guru 2016-10-29 16:08:11
To jest coś czym firma góruje nad konkurencją - rzeczywiście można się rozerwać i odpocząć, choć patrząc jak dużo czasu tam niektórzy spędzają to zastanawiam się po co są zatrudnieni :-). Chyba nikt nie tęskni za zapachem rodem z siłowni jaki generował stół do pingponga.
art 2016-11-16 21:35:59
Firma zaczęła się zmieniać, ale daleko jej do ideału. Musieli wiele zmienić by pozyskać ludzi do pracy - mamy rynek pracownika . Elastyczność w godzinach/miejscu pracy to wszystko zależy od działu/przełożonego,ale dziś nawet w małych firmach jest praca zdalna,chyba że robisz na call center.
Dla mnie to b2b udaje umowę o pracę-urlop,płatne choroby itd., ale ci co tu robią kiedyś się na to zgodzili..., dla mnie było to nieakceptowalne dlatego jestem już poza

Co do "dobrej zmiany" mam wątpliwości jak to wyjdzie, firma ma 1000 pomysłów, ale zanim któryś wcielą w życie to koncepcja zmienia sie o 180 stopni i zaczynają od zera. Gdyby firma zarabiała to by nie potrzebowała inwestora to prawda :-), a porównanie do Amazon jest nadzwyczaj skromne - słyszałem o planie przeskoczenia payback i facebook razem wziętych

osobiście serdeczne odradzam, zwłaszcza jako pierwszą pracę bo można nabrać złych nawyków. Daje mocne mierny :-) bo blog prowadzony przez firmę jest ok, playroom też jest spoko...
1
Whitsnake 2016-11-27 21:58:39
To jakiś stek bzdur - albo chmara hejterów obsiadła gowork, albo to atak konkurencji. To po prostu nie jest firma dla ludzi, którzy nie potrafią radzić sobie z samodzielnością. I może to jest klucz do zrozumienia skąd tyle hejtu. Jeśli jesteś przelękniony i czekasz, żeby ktoś ciągle za Ciebie decydował jak, kiedy i gdzie masz pracować - to rzeczywiście będziesz mieć problem. Jeśli masz odwagę i siłę, żeby proponować i realizować swoje pomysły - to się odnajdziesz. Więc nie wierzcie tym nieudacznikom, którzy liczą tylko na korpo-ciepełko i jeśli ktoś oczekuje od nich odpowiedzialności to nie potrafią sobie poradzić. Ale w sumie dobrze, że odchodzą, bo dzięki temu to, co najbardziej lubię we Freebee, to pracować z tymi, którzy potrafią się odnaleźć. Całą kupą twórczych, dowcipnych i wyluzowanych ludzi.

Naprawdę polecam pracę z tymi ludźmi!
3
run-with-the-wolves 2016-11-29 10:15:42
Od ponad roku cieszę się dużą samodzielnością i zaufaniem w tej firmie. Jeśli zdarzyły się nadgodziny to z własnej inicjatywy - bo wierzę w ten projekt i czuję, że przy nim mogę się realizować i rozwijać. Moje zaangażowanie zostało zauważone i dostałem premię i podwyżkę.

Czy są problemy? Jasne, ale tego nie da się uniknąć, kiedy wrzuci się tyle inteligentnych i kreatywnych osób w jedno miejsce :) Najważniejsze, że z naszych potknięć potrafimy wyciągać wnioski. Jako pracownik czuję, że moje zdanie się liczy, a problemy są pozytywnie rozwiązywane.

Mimo, że firma ma już parę lat - ciągle czuć tu startupowy klimat - pełny kreatywności. Z drugiej strony ostatnio dużo działamy, żeby usprawnić naszą organizację pracy. Bardzo cieszy fakt, że jeśli potrzebne jest jakieś narzędzie - zawsze znajdzie się na nie budżet.
2
Zostaw swoją opinię o New Media Ventures Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie New Media Ventures Sp. z o.o.