brak logo

Ruszt-mont

Warszawa

Opinie o Ruszt-mont

Rudy 2015-03-12 19:12
Nie polecam wręcz odradzam jaka kolejek współpracę z ta firma, obiecują złote góry a na końcu oszukują człowieka
3
Pracujący 2015-12-04 14:30
Firma dużo obiecuje a jak przychodzi do płatności to się stwarzaja problemy człowiek po 2 miechy czeka na swoje pieniądze ... z czego zarząd w du... ma ten fakt i nawet przestaja odbierać telefony !!!!! Wstyd jak na taka duża firme... NIEPOLECAM!!!!!!
2
do pracujacy 2015-12-18 23:02
No opoznienie 2 miesiace to mi sie nie zdarzylo, gora miesiac, ale co fakt ze jak jest problem z kasa to telefonow nie odbieraja tu sie zgodze, w biurze wiecznie niema nikogo , ksiegowa nigdy nic nie wie, kierownik NIE JEST UPOWAZNIONY, zarzad ma wyje......ne telefonow nie odbiera, osobiscie odradzam, nikomu nie polecam, odszedlem z firmy i mam teraz swiety spokoj. SARNA opoznienia moga byc i tu sie zgodze ale inaczej jest jak sie dostaje jakies konkretne informacje i wiesz na czym stoisz a nie bicie piany jak jest kolorowo a co sie okazuje jest szaro i ponuro. poczawszy od prazesow zarzadu do kierownikow budow to smiech na sali.
2
gjk 2016-04-24 11:26
@do pracujący poowiem szczerze najbardziej przerażają mnie te problemy z płatnościami i że nikt nie odbiera, że ni ma żadnej informacji i ajkim cudem kierownik może byc nieupowaznieony - to jest ciekawe.
monter 2016-11-27 23:44
Pracuję dopiero parę lat ale nie powiem nic złego , jak trzeba to pożyczki udzielą a zarobki są na czas i nie źle płacą . wiem że najstarsi monterzy jeżdżą samochodami służbowymi a niektórzy pracują w tej firmie ponad dziesięć lat. Każdy może sam ocenić.
4
RUSZTOW-ANIOWIEC 2016-11-28 18:39
Napiszę parę zdań prawdy

Tak to jest prawdą ze były kiedyś problemy z kasą ,buło to związane z tym ze chłopcy otworzyli sobie firmę podwykonawczą Było to za zgodą właścićeli i firmy i nas samych żebyśmy zarabiali więcej , mieliśmy się dzielić kasą po równo tak to ustaliliśmy I co jak pan MAREK ( podwykonawca ) dostał przelew na konto to mu się pod kopułą popie...oliło i normalnie wywalił na kasę nas .
Tak nas jeszcze zmanipulował ze mu ufaliśmy bezgranicznie ze firma ruszt mont nie płaci , co najgorsze ze w biurze mówili co innego ze kasa idzie na czas i tak było jak to prawda zawsze wyjdzie na jaw .Ta cała sytuacja trwała ponad rok . I co firma ruszt-mont tyle ile mógła to wypłaciła za pana marka a mogła nic nie wypłacić . Prawdą jest tez to ze pracują tam osoby od samego początku firmy i takie które
odeszły i chciały sobie polepszyć i wróciły i co przyjęli ich . Mogę jeszcze dodać od siebie ze naprawdę dbają o fachowców . A kasa jest nie najgorsza jak chcesz pracować i naprawdę znasz się na rusztowaniach to zarobisz . Przymykają oko tez na obecności ja nie zauważyłem problemów z kasą czasem się mogą spóźnić najwyżej o tydzień a zaliczki jak potrzeba to zamawiasz i dostajesz nawet do
przodu . A jak pracujesz długo to i pożyczkę dostaniesz ja osobiście polecam

PS a pierwszy wpis RUDY cały czas pracuje .
5
ryj 2017-02-10 16:38
Zgadzam się z przedmówcą. Była kiedyś opinia o rusztmoncie, że nie płacą, ale to przez podwykonawce - Marka Miniaka. Chłopaków tak omamił, że chyba do piekła by poszli za nim. Wypłaty są na czas. Jeśli pracujesz i dajesz trochę od siebie to źle nie zarobisz. Są bonusy na święta (nie duże, ale nigdzie indziej nie dają). Nowi jak przychodzą do pracy to pierwszego dnia dostają umowę o pracę, jadą z kierownikiem na badania i do hurtowni po ubrania. Organizacyjnie jest różnie, ale taka chyba specyfika tej branży. Pracowałem w kilku firmach rusztowaniowych i zawsze jakieś problemy się pojawiają. Dają też szanse rozwoju. Jeden chłopak z magazynu został kierownikiem. Monter, który się wyróżniał został też kierownikiem. Jest wiele rzeczy, które można by poprawić, ale ogólnie oceniam na plus. Jeśli szukasz pracy na rusztowaniach w Warszawie to polecam.

Ps. A pierwszy wpis -RUDY- faktycznie dalej tu pracuje i ciągle na coś narzeka. A zaznacze, że trzy razy się zwalniał i trzy razy pozwolili mu wrócić.
3
cuma 2017-03-13 21:47
pracuje dopiero od niedawna i nie mam jeszcze zdania . Ale jedno mogę powiedzieć ze w miarę dbają o pracowników niema pracy na czarno bo dostałem od razu umowę , ubrania i wszystko do pracy A w firmie konkurencyjnej gdzie pracowałem nie będę podawał nazwy o wszystko trzeba było się prosić nawet o głupie rękawice do pracy . Co do kierownictwa to się nie wypowiadam za mało pracuje napiszę coś więcej za parę miesięcy . A i jeszcze jedno negatywnych wpisów nie usuwają nie mogę tego powiedzieć o konkurencji tam były pisane same negatywne opinie i po 24 godzinach od razu je usuwali


ps Starzy pracownicy dostali fiaty tipo od tak po prostu co mnie zdziwiło podobno zajebiści fachowcy
( rusztowania mają w małym palcu} pracują tam ponad 10 lat

A faktycznie RUDY cały czas pracuje i marudzi


POZDRAWIAM I POLECAM
2
tata 2017-03-22 09:59
Pracuje tu 5 lat. Jest lepiej niż kiedyś. Dobrze placą. Na elektrowni w kozienicach bardzo fajny klimat i ludzie. Kierownik z prawdziwego zdarzenia. Gorzej to wygląda na warszawie. Kierownicy niewykfalifikowani. Kierownik Faja pracuje 4 lata i nie wie jak się rusztowanie stawia i wszystkie obowiązki zwala na pracowników. Nigdy nic nie wie i tylko ludzi by zwalniał. Mateusz miby ziec prezesa ale dobry chlopak tylko tez malłe pojęcie o rusztowaniach ma. Tytus to debil i frustrat. Powinien się leczyc. Pani Asia to debilka zatrudniona po kolerzensku. Prezesi w miare ok. Księgowe też. Sekretarka troche zagubiona. Kiedyś była lepsza. Ekipa monterska bardzo dobra fajni ludzie. Wszystko z poziomu pracownika ok tylko pierwsze pietro z glupimi kierownikami psuje wszystko. Byl jeszcze kiedyś kierownik Wojtek. Chlopak wczesniej był montazystą i poszedł do biura. Lubiał sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo krzyknąc ale wszystko mozna bylo z nim zalatwic. Ale mondrze sie zwolnil i jest teraz chyba w altraDZIE. ale najlepszy kierownik jest na koZienicach. Nie to co debile z warszawy. Jak szukasz pracy to polecam ale na elektrowni w kozienicach. Tu jest ok a w warszawie to z fajom dlugo nie wytrzymasz.
szerszeń 2017-04-15 17:33
Jedna z lepszych firm, w których pracowałem a jak ci się nie podoba to się zwolnij (TATO) . Z szefostwem to można wszystko załatwić . Faja rzeczywiście kiepskie pojęcie o rusztowaniach ma tak samo jak Mateusz. Tytus rzeczywiście furiat, ale nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się nie bez przyczyny
jak ludzie niszczą materiał albo rozwalą samochód to się nie dziwie, na rusztowaniach zna si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Biuro miarę spoko sekretarka rzeczywiście kiedyś była lepsza . Pani Asia lata z alkomatem po placu .Był kiedyś kierownik Wojtek i to był debil potrafi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od siebie dwa razy starszego pracownika ( pana Mirka ) i mało brakowało ,zaliczyłby wpierdziel, bo się na niego szykowali . tak to prawda pracuje w Altradzie i niech tam zostanie ciekawe jak długo.N a Kozienicach jest kierownik Zbyszek spoko gościu, ale tak samo jak faja i Mateusz kiepskie pojęcie o rusztowaniach , ma tam trzech zawodowców Piotra Tomka i Emila oni tam wiedza wszystko.

PS . Nie sra sie w gniazdo w kturym sie jeszcze pracuje i to 5 lat
1
tata 2017-04-25 13:34
Jest to serwis z opiniami o pracodawcach i takom opinie napisalłem. Nie sram w gniazdo bo na końcu napisałem ze polecam prace ale na kozienicach. Snajper dużo lepiej zna się na rusztowaniu nisz faja i mateusz. W warszawie tylko melich sie zna i wojtek sie znał. Przyjadz na Kozienice to zobaczysz lae pewnie tez nie chcesz jak wszyscy z Warszawy bo tu cięszko sie pracuje. kiedyś pamientam w warszawie lepiej wszystko było kiedy melich sam rządzil. Takie sa fakty. Od kiedy faja rządzi to dobrzy fachofcy sie zwalniajom - słotki kryspin wojtek nowaczek gromadziński a trzyma takich darmozjadow jak mieciel truskawa opalach rudy maciuś z magazynu. montazysći kturzy pracujom najdłuzej we firmie sa na kozienicach bo tu jest najlepiej.
Światełko 2017-04-27 08:42
Najgorszy to jest ten Maniuni, powolny jak mucha w smole. Albo czegoś zapomni, albo zgubi
3
Zostaw swoją opinię o Ruszt-mont - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ruszt-mont