logo First Class Financial Group

First Class Financial Group

Warszawa

Opinie o First Class Financial Group

kandydat 2013-01-04 16:47:40
A jakie są zarobki? Podstawa+premia? Jakie godziny pracy?
pracownik 2013-01-31 10:17:22
Nasz Prezes ma wizje, tylko niewielu z was jest ja w stanie zrozumiec
kjw 2013-02-08 14:08:30
plusy pracy w ferscie:
- SUPER atmosfera, extra ludzie
- wsparcie doswiadczonych managerow i prezesa (zawsze mozna na nich liczyc)
- bardzo ladne biuro w centrum
- terminowe wyplaty
- swietne szkolenia
- szeroka oferta produktowa

minusy:
- brak umowy o prace
1
www 2013-02-08 14:30:59
managerowie + dział szkoleń + rekrutacji - tutaj (usunięte przez administratora) ma profesjonalistów, dzięki którym funkcjonuje biuro, wizje to tam swoją drogą
pozytywnie zaskoczony 2013-02-11 17:02:20
Osobiście uważam, że to że jest aegon to bardzo duży plus. Ze swojego doświadczenia wiem, że ludzie szukają takich nowoczesnych rozwiązań. A lepiej je sprzedawać za wyższe prowizje niż gdzie indziej. W każdej rodzinie powinniście mieć takie inwestycje. Więc ruszcie głową - chyba możecie pojeździć po familii i zadbać o ich przyszłość jednocześnie dobrze zarobić. No nie?
przez chwile zawitany 2013-02-13 07:58:22
nacisk na aegona, bo prezes z niego wyszedl i first jest partnerem, ale jest sporo innych alernatywnych produktow, nie tylko pod inwestycje. co do osób pracujących w FC:
dział administracji - profesjonalna obsług
dział szkoleń - szkolenia prowadzi dyrektor operacyjny z wieloletnim doswiadczeniem, szkolenia prowadzone "z jajem" i merytorycznie nic im nie brakuje
dział rekrutacji - osobowoscio swietne osoby, ktore dociaraja do najlepszych.

calosc oceniam na 4
mjm 2013-03-04 21:47:03
dobra firma, poniewaz kazdego traktuja indywiduanie, dobre wsparcie, fajne szkolenia, pozytywna atmosfera, a przede wszystkim fantastyczni ludzie. jesli ktos nie poszukuje korporacyjnego motłochu, to polecam, szczegolnie, ze maja super oferty dla klientow.
.... 2013-03-12 11:53:49
ja bylem na spotkaniu rekrutacyjnym i mi podziekowali mimo, ze chcialem, a wydawalo mi sie, ze dobrze wypadlem, poza tym mam doswiadczenie, wiec nie wiem o co chodzi...
pawo 2013-03-12 16:07:01
ja tez dzisiaj dostalem informacje z podziekowaniami za rozmowe i informacja, ze jednak zdecydowali sie na podjecie rozmów z innymi kandydatami, w sumie szkoda, bo wygladalo fajnie
aldi 2013-03-12 17:12:01
(usunięte przez administratora) mam sukcesy sprzedażowe na swoim koncie od paru lat działam w branży i miło mi było, kiedy dostałem telefon, choć z drugiej strony nie byłem jakiś zaskoczony. po serii rozmów doszliśmy do pewnych konkluzji i przeszedłem szkolenie, które było, a na dodatek było realizowane na odpowiednim poziomie: więc nie wiem czy dział szkoleń jako taki istnieje czy nie, ale same szkolenia istnieją i prowadzą je naprawde dobrze przygotowane merytorycznie osoby.
rozumiem, że nagatywne komentarze są od osób wylewające żale, z powodu niepowodzenia, ale na każdym forum się ktoś taki znajdzie. już widzę przekłamanie w niekórych kwestiach, więc resztę wolę sprawdzić sam i innym też bym to radził.
1
Tom 2013-03-17 15:30:08
Suchajcie byłem na kilku spotkaniach piramid MLM. Długie godziny nasiadówek aby kupić polisę i wejść do sytemu. Tam nie chodzi o klienta a tylko o wprowadzanie kasy dla tych co są na górze. Kwestia wyboru kto czym chce się zajmować, profesjonalnie obsługiwać klientów w szerokim zakresie usług finansowych czy naganiać nowych ludzi co będą wpłacać pieniadze na innych.
Ja decyduję się na profesjonalne doradztwo i standardy jakie reprezentuje First Class i dlatego zaczynam z nimi.
party boy 2013-03-19 13:57:50
Witam ja sam zaczalem tam prace. Jest super zarobki mogą być ogromne. Mój menadżer chodzi ze mną na spotkania i walimy wnioch za wniochem. Dzięki temu kasa leci a sami możemy ostro pobalować. Także polcam. Bardzo łatwa kasa i dużo cZasu na imprezki.
Zparaszam jest suoer. elo
nie chce 2013-03-20 21:41:08
bylam w tym tygodniu na spotkaniu rekrutacyjnym i nie jest to firma w ktorej chce pracowac
gregorgi 2013-03-24 20:08:20
Nikt tu nie daje nikomu kasy. Ani EFG ani FCFG i K2 też nie dawało. W każdej z tych firm trzeba sobie samemu na wszystko zapracować. First Class FG daje solidne prowizje, fajne biuro, gdzie az milo przyprowadzic klienta i wsparcie - jesli ktos jest poczatkujacy nigdzie indziej nie znajdzie lepszych szkolen. Poza tym atmosfera jest normalna, bez szumu wielkiej korporacji, ludzie nie wydzieraja sobie z gardel kontaktów i jak na ta branze, póki co, są tam jeszcze uczciwi ludzie.
MG 2013-03-26 17:58:45
podoba mi sie ta firma, nie wyobrazam sobie pracy nigdzie indziej. mega atmosfera mega ludzie mega biuro i mega oferta produktowa. jak sie ktos nie spelnia, niech idzie kopac dolki za 800zł, ja wybralem biznes, z ktorego jestem zadowolony i ciesze sie ze wlasnie tutaj.
boom 2013-03-26 18:17:33
Pracowałem w First Class Financial Group i mogę Wam powiedzieć, że jest to rzetelna, dobra firma. Zrezygnowałem, bo poświęciłem się swojej działalności, a trudno mi było łączyć dwa biznesy jednocześnie. Dają wsparcie, dają narzędzia, dają szkolenia - i nie tylko te podstawowe. Więc możliwości rozwoju jak najbardziej są. Jest też możliwość zarobienia dużych pieniędzy, ale trzeba się ostro napracować -rynek nie jest łatwy. Gdybym miał wracać do tej branży to na pewno do tej firmy, piramidy finansowe na pewno nie są niczym dobrym.
pracownik 2013-04-04 14:11:15
od kiedy pracuje w FCFG jestem najszczesliwszym czlowiekiem na Ziemi :)
super praca, extra spotkania na ktore jezdze z managerem, podpisujemy wniosek za wnioskiem - wysoka gama produktow, fajne biuro i atmosfera w firmie :) i fajna kase mozna zaribic, w zyciu nie zmienie :)
bezrobotny 2013-04-11 21:32:31
witam szukam pracy w finansach co prawda nie mam doswiadczenia w tej branzy czy warto sprobowac tutaj?
przed rozmową 2013-04-12 21:28:05
Witam,
jestem właśnie na parkingu przed Firmą nie wiem jak się do nich dostać. Pomocy!!!
orange 2013-04-26 09:54:22
czsec wal smialo ja mam spotkanie w czwartek 2 maja nie mogie sie doczekac ile mozna siedziec na bezrobociu czas ruszyc cztery litery i zarabiac kokosy !!!!!!! ponoc nauczo tam jak klientom sprzedawac te produkty egonoskie, majstrem od tego jest ponoc sam prezes nie mogie sie doczekac szkolen
Pracuję w tej firmie w sprzedaży 2013-04-30 15:47:20
Pracuje w tej firmie już 9 miesiąc,
1. Nie, nie łapiemy każdego - jeśli masz doświadczenie a nie dostałeś się, przykro mi, widać czegoś zabrakło - doświadczenie to nie wszystko.
2. Nie pracujemy w oparciu o system MLM i nie mamy zamiaru.
3. Idź do EFG Jeśli chcesz naciągać rodzinę i znajomych na jakieś produkty, tak tam to właśnie wygląda, i faktycznie dostajesz wtedy prowizję.
4. U nas nikt nie karze zapraszać swojej rodziny czy jej sprzedawać czegokolwiek, jeśli masz natomiast jakieś kontakty biznesowe, sam decydujesz czy chcesz coś z nimi zrobić to Twoja baza, nikomu jej nie dajesz.
5. Atmosfera super - ludzie aktualnie pracujący są ze sobą zżyci i pomocni wzajemnie.
6. Ogromna oferta produktowa - nie tylko Aegona
7. Fajne biuro
8. Owszem prezes ma swoją wizję... co z niej wyjdzie Bóg jeden wie.. ale lepiej że ją ma niżby miał jej nie mieć.
9. Praca w oparciu o działalność gospodarczą (nie bójcie się działalności- zakłada się ją w 24 godziny, a potem wam księgowy wszystko ogarnia i tyle)
10. praca z założenia od 9-17 - ale przez to że jesteś na działalności sam decydujesz kiedy pracujesz a kiedy nie.
11. jest to sprzedaż nie jest łatwo... ja się angażuję na 120% zarabiam między 15-20 tyś miesięcznie... ale dzwonię i spotykam się z klientami, a nie siedzę na facebo-ku z kawką w dłoni.
12. Na początek jest szkolenie podstawowe dla nowych osób, potem licencja KNF, potem szkolenia sprzedażowe, pierwsze X spotkań z managerem, a dopiero potem samemu.
13. Ktoś napisał że firma jest nowa - tak jest, przez to dla nowych osób jest mega potencjał do rozwoju.
14 nie ma wyścigu szczurów i nikt nie będzie chciał zająć Twojego miejsca.
15 to nie jest korpo
16. Na forum zawsze będą podzielone opinie... połowa z osób które się tutaj wypowiadały to osoby z poza firmy, skąd to wiem? ano stąd że przez tę firmę jeszcze się nawet tyle osób nie przewinęło.
17. Co do zarzutu że pozytywne komentarze piszą sami pracownicy... powiem Wam tak... nie mamy kiedy tego robić :P bo za chrzzaniamy żeby pozyskać Klientów, jak zauważyliście pozytywne komentarze są od osób które nie pracują... zapytacie dlaczego? z Prostej przyczyny, my ich przeszkoliliśmy, nauczyliśmy produktów, rozwiązań, technik sprzedażowych...a oni przechodzą na swoje - niestety, ale życzę Wam powodzenia.
były pracownik 2013-05-07 12:34:10
Nie wierzę, że ktoś się utrzymał w tej firmie 9 miesięcy.
Jeśli tak naprawdę jest i jesteś doradcą a nie pracownikiem administracji to gratuluje wytrwałości i współczuje faktu bycia masochistą.
FCFG ma swoje plusy przemiłe i prześliczne dziewczyny z Hr-u i recepcji. I to wszystko :)
( usunięte przez administratora ) Rotacja pracowników jest makabryczna.
Jak piszesz drogi pracowniku o zarobkach 15-20k to ładny jednorazowy strzał zaliczyłeś mi też się trafiło jak majętnym znajomym sprzedałem aegony prestiże.
Chciałbym Wam polecić tą firmę i ułatwić pracę dziewczyną z HR ale niestety nie mogę bo było by to kłamstwo.

Rada dla poszukujących pracy w tej branży.
Nie jest ważna firma w jakiej pracujecie( usunięte przez administratora ) Ważne jest to jakiego macie managera/kierownika
A przede wszystkim jakimi chcecie byc doradcami
pracownik 2013-05-08 16:18:43
Branża finansowa. Sprzedaż polis ubezpieczeniowych.
pracownik 2013-05-15 11:35:34
jak dla mnie mega klimatyczne miejsce do rozwoju biznesu.
świetni ludzie, dobrze rozegrana strategia, każdy wie co ma robić i dzięki temu zarabia fajne pieniądze. wyjazdy, konferencje, super narzędzia do pracy, serwis dla klientów, wsparcie i bardzo dobre szkolenia.
jak ktoś chce się rozwijać to POLECAM to miejsce
byłem wczoraj na rozmowie 2013-05-15 13:10:48
Byłem wczoraj na rozmowie. Trudno było trafić, bo biuro mają na prywatnym osiedlu, ale jak już dojechałem, to całkiem fajnie to wygląda.
Podoba mi się, że są takie duże możliwości rozwoju i bardzo szeroka oferta dla klientów - więc nie ma biegania i wciskania, tylko te produkty można fajnie dobrać do potrzeb klienta. Czekam na telefon w przyszłym tygodniu, trzymajcie kciuki :)
.... 2013-05-15 14:49:30
Słuchajcie, pracuje pare lat w branży i znam to środowsko... Poza tym dowiedziałem sie pare rzeczy o firmie i bylem na rozmowie w tym tygodniu. A więc:

1. Negatywne opinie są zamieszczane przez osoby, które rozpoczęły współprace i z jakiś względów im się nie powiodło. No cóż – nie każdy to każdej pracy się nadaje, jak komuś nie wyszło raczej trzeba wejrzeć w siebie niż oczerniać osobę, która dała możliwości na zrobienie w życiu czegoś ciekawego.
2. Jest to firma, która daje niewyobrażalne możliwości jeśli chodzi o serwis dla klienta – co bardzo udogadnia pracę doradcy. Jeśli chodzi o sam serwis nie znam firmy, która miałaby cos lepszego do zaoferowania. Również cały wachlarz produktowy budzi uznanie, na pewno nie ma tu tak zwanej bieganiny za klientem i wciskania polis… Oferta jest tak duża, że można ze spokojnym duchem iść do klienta i dobrać mu optymalne produkty od inwestycji wszelakiego rodzaju w szerorakie produkty do kredytów włącznie. Bez sensu pisać o wszystkim, co oferują, bo nie o to tu chodzi.
3. Możliwości rozwoju i zarobienia interesujących pieniędzy na każdym stanowisku. Nawe tak zwany zwykły telemarketer może zbić kokosy jak uczciwie pracuje, a nie siedzi na fejsie.
4. Organizują fajne spotkania dla klientów i pracowników. Możliwość poszerzania wiedzy na konferencjach, meetingach i innych spotkaniach jest na pewno dużym plusem tej firmy. Poza tym bardzo dobra atmosfera.

Daję cenę bardzo dobrą i zaczynam budowę swojego zespołu. I niech mnie nikt nie zaprasza na żaden MLM. Pozdrawiam 
cyryl 2013-06-27 16:31:42
EFG płaci marną prowizję, a sama technologia konferencji i MLM to już nie nowość. Robiło to i robi już wiele firm dystrybuujących produkty finansowe zachowując prowizję. Więc sensu nie widzę. Pracowałem w MLM. W tym roku słabiej w MLM i przerzuciłem się na starą technologię, działa. Może juz jest przesyt tych mega-doradców i meta-sposobów.
ton 2013-06-27 18:34:18
każdy czuje sie lepiej w innej technologii.
EFG jedzie caly czas na seminariach, a prawda jest taka, ze do kazdego z takim seminarium uderzyc nie mozna.
w FCFG jest o tyle dobra syutacja, ze sprzedaz jest wielokanalowa. daja mozliwosci wsparcia, uczestnictwa w konferenjach, ale nie odstapili od sprzedazy w starym wydaniu. i to jest fajne -daje mozliwosci dotarcia tak naprawde do kazdego. FCFG jest elastyczne, jesli chodzi o klienta i o pracownika -osoba współpracujaca tez ma szereg mozliwosci dzialania.
PRACOWNIK :) 2013-06-27 21:06:23
FCFG TO MODEL TRADYCYJNEJ, SPRAWDZONEJ SPRZEDAŻY + INNOWACYJNE ROZWIĄZANIA

FCFG DAJE DUZE MOŻLIWOŚCI OSOBOM, KTÓRE CHCĄ SIĘ ROZWIJAC W SPRZEDAŻY, ZARZĄDZANIU, CHCĄ DUŻO ZARABIAC

FCFG TO CIEKAWE SZKOLENIA, WARSZTATY, KONFERENCJE, SEMINARIA

TO MOZLIWOSCI DLA LUDZI AKTYWNYCH CHCACYCH COŚ W ŻYCIU OSIĄGNĄC I DUZO ZAROBIC

TUTAJ JEST DOSTEP DO NARZEDZI, KÓRYCH INNE FIRMY NA RYNKU NIE POSIADAJĄ

TUTAJ TRZEBA MIEC CHĘCI - WSPARCIE I ZAPLECZE JEST NA NAJLEPSZYM POZIOMIE

POZNAŁEM JUŻ WIELE MODELI - TEN ŁĄCZY WSZYSTKO CO NAJLEPSZE - SPRAWDZONE I DOBRE ROZWIĄZANIA

BĘDĄC KILKA LAT W BRANŻY CIESZĘ SIĘ, ŻE TRAFIŁEM NA TAKĄ FIRMĘ - TUTAJ WARTO DAWAC Z SIEBIE NAWET 200%, PÓŹNIEJ WSZYSTKO I TAK PROCENTUJE
w trakcie rozmów 2013-07-04 11:00:22
Bardzo piękne biuro.
Sprzedaż produktów finansowych i innych.
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, drugie zresztą też....
Da się odczuć pozytywną atmosferę, po II spotkaniach mogę powiedzieć, że ludzie, którzy tam pracują są bardzo przyjaźnie nastawienie, gdyby tak nie było, to tamci chyba by z innymi nie wytrzymali -stąd ten wniosek.
Produktów dużo, ale klienta trzeba pozyskać samemu. Później są już różne możliwości, moim zdaniem mają ciekawe pomysły i wyróżniają się na rynku.
Praca dla osób, które chcą dużo zarabiać, ale nie "na już", bo na początku podobno ciężko.
swith 2013-07-04 11:08:55
konkretni ludzie, podoba mi sie
współpracownik 2013-07-10 14:19:28
Witam, nie zgadzam się z pomówieniami z tego forum o jakichkolwiek zaległościach finansowych. Moja firma otrzymała wynagrodzenie po dwóch dniach od złożenia faktury za usunięcie obraźliwych i negatywnych komentarzy z tego forum. pozdrawiam Kazimierz
RoX 2013-07-29 15:52:36
firma idzie w dobrym kierunku, stawiają na ludzi
Kamil 2013-08-05 17:42:35
Firma z potencjałem, ze świeżym spojrzeniem na biznes. Produkty dla różnego segmentu klientów, przede wszystkim inwestycyjne. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywnie.
pracownik sprzedaży 2013-08-08 11:36:56
Witam,
pracuję w firmie w sprzedaży od ponad roku.
Jeśli chodzi o warunki, jak dla mnie konkurencyjne. Byłem wcześniej w podobnej firmie, ale nie dawali takiego zaplecza jak FCFG, dlatego postanowiłem przejść do nich. Duży wachlarz produktowy, bardzo interesujące seminaria wyjazdowe, na które można zabrać rodzinę, klientów, znajomych. Poza ty dostęp do konkretnych narzędzi, praca głównie w systemie prowizyjnym, ale jak pracujesz to zarabiasz, a jak zarabiasz są to fajne pieniądze. Nie ma szklanego sufitu i dają dużą swobodę w działaniu przy możliwościach rozwoju. Ogólnie pracę tam oceniam na 4,5. Minus za lokalizację biura -ciężko namówić klienta na dojazd w takie miejsce.
doradca FCFG 2013-08-08 11:55:24
praca w porządku, stawiają na wiedzę i fachowość -szkolenia, szkolenia, seminaria, konferencje i dobre rynkowo produkty. dają zaplecze poprzez różnego rodzaju narzędzia, współpracują z największymi firmami na rynku. jeśli chodzi o zarobki, to zarabiasz na siebie. prowizje są duże, ale nic samo nie przychodzi, jeśli nie jesteś z branży przygotuj się na ciężką pracę na początku (choć są tacy szczęśliwcy, którym się zdarzały złote strzały z marszu, no ale nie każdy pod szczęśliwą gwiazdą urodzony). Wypłaty co dwa tygodnie, atmosfera super. Co do biura, to się zgadzam. Do pracy dobre, ale nie do spotkań z klientami, ja się wole umawiać gdzie indziej.
Pzdr
doradca FCFG 2013-08-30 12:39:43
Od 6 miesięcy. Ja osobiście miałem doświadczenie w sprzedaży usług bankowych, ale jakie są kryteria zatrudnienia nie wiem.
Klimas 2013-09-26 08:41:46
Byłem ostatnio na rozmowach i wyjeździe szkoleniowym w hotelu o standardzie 5*. Nowo wdrażany projekt przez tą firmę ale i inne spółki z grupy kapitałowej tego holdingu wygląda rewelacyjnie. Dają ciekawe zaplecze dydaktyczne, widać że osoby które prowadzą ten projekt są z dużym doświadczeniem i wyglądają na profesjonalistów.
Jestem już po ostatecznych rozmowach i czekam na odpowiedź od nich. Mam nadzieje, że będzie ok bo to co robią podoba mi się.
2013-10-11 11:51:11
A czy nikogo nie zastanowiło, że w czasie rekrutacji nikt nawet nie pyta kandydatów o ich wiedzę ekonomiczną i przygotowanie merytoryczne do bycia doradcą finansowym?. Nie jest to bowiem potrzebne. Większość doradców FCFG ma kłopoty z liczeniem. Ważna jest bowiem jedynie umiejętność wciskania ludziom kitu, przede wszystkim, że opłaty likwidacyjne to nic takiego i ich nie dotyczą. Zresztą niedługo będzie zrobiony porządek prawny z funkcjonowaniem na rynku inwestycyjnych polis na życie i kariera takich firm, jak FCFG bardzo szybko się skończy.
) 2013-10-11 15:10:05
Przy rekrutacji wogóle praktycznie nie ma żadnych pytań, trudno to co się dzieje nazwać rekrutacją...
karl 2014-03-27 15:39:18
Szukaja obecnie do pracy managera zespołu oraz doradcy finansowego, oferty pracy oczywiście na stronie fcfg.
Ameks 2014-04-04 23:04:49
A nikt chyba nie poruszył tematu finansowego, który mnie obchodzi najbardziej - no właśnie ile można zarobić?
aga30 2014-04-05 10:15:51
Byłam ostatnio na spotkaniu rekrutacyjnym i oczywiście o ten temat zapytałam bo mnie to przede wszystkim interesuje. Jestem po paru latach pracy w banku i chcę teraz dużo zarabiać bo znam się na pracy z klientami. Mają szeroką linię produktów inwestycyjnych oraz mocno rozbudowaną linię produktów z bankowości korporacyjnej. Marże z inwestycji bardzo wysokie i niespotykane możliwości w produktach bankowych. Nie wiem jeszcze czy mnie zatrudnią, zobaczymy ..
do aga30 2014-04-16 17:08:35
zatrudnia a potem zwolnia jak nie bedziesz pchac aegona i innych tra(e)fnych poliso-udupien
gert 2014-11-15 04:30:28
A wiesz pojawiło się u nich na stronce że szukają doradcy finansowego i managera zespołu :) Wymagania na obu stanowiskach to minimum dwa lata doświadczenia i systematyczności, rzetelności i uczciwości ;) Wiecej polecam poczytac juz u nich. Myśle że najbardziej zalezy im na tym doświadczeniu wiec jak takowe posiadasz to powodzenia ! :) I Daj znać jak tam po rozmowach ;)
Kuq 2014-11-29 13:52:34
Zastanawiam się właśnie czego można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej, bo to chyba niezły pomysł, żeby zacząć tam pracę. FCF wydaje się nieźle ułożoną firmą pod względem organizacyjnym i pod względem jakościowym. Pracownicy też raczej na warunki nie mogą narzekać. Koło 2,5 tyś można spokojnie dostać nie ?
nasty 2015-01-31 16:20:23
No ciekawie jakie warunki zatrudnienia i pracy sa teraz preferowane przez pracodawce - wiecie nikt nie chcialbym zarabiac mniej niz 2000 zl miesiecznie. zdecydowanie chcialbym sie wykazac czyms wiecej i nakierowac swoje dziala nia nie tylk ona zarabianie pieniedzy ale tez zwiekszenie kwalifikacji
korasty 2015-02-23 23:24:49
no mysle ze zwiekszanie kwalifikacji jest bardzo istotne na dzisiejszym rynku pracy wszystko jest cenne i potrzebne z doswiadczeniem wiadomo ze latwiej sie dostac na pewno a czy zarobki sa w miare dobre mozna troche zarobic zeby wystarczylo jak to jest w tej firmie z góry dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam
kaja 2015-03-12 13:00:57
przeciez gdybyśmy nie podnosili ciągle kwalifikacji to by się to zkończyło bardzo źle.. dla nas samych. Cały czas ludzie się dokształcają, zdobywają wiedze, nowe certyfikaty i jakoś nikt nie narzeka na to, raczej rozwój jest wpisany w kazdy zawód, a jak sie stanie w miejscu.. to niestety odpada się z gry!
lina 2016-05-07 20:09:13
Pewnie @Łukasz.. tylko czy firma idzie takim rozwijającym się osobom na rękę, dostosowuje grafik do kolejnych studiów, czegoś takiego
Zostaw swoją opinię o First Class Financial Group - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie First Class Financial Group